esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Fiinte umanoide in apele Antarcticii

Fiinte umanoide in apele Antarcticii
În ultimii ani, diverse rapoarte japoneze au aratat ca apele inghetate ale Antarcticii sunt populate de diverse fiinte gigantice, numite Ningen. Aceste fiinte umanoide au fost chiar fotografiate si ridica numeroase semne de intrebare despre provenienta si existenta lor.


În limba japoneza cuvantul “ningen” inseamna “fiinte umane“. Pentru prima data Ningen au fost observate de marinarii japonezi, care navigau prin apele inghetate ale Antarcticii. Initial s-a crezut ca este vorba despre o legenda sau pur si simplu o iluzie optica cu care se confruntau marinarii in anumite conditii.


În momentul in care au inceput sa apara diverse fotografii cu aceste fiinte umanoide, perspectiva asupra misterului s-a schimbat brusc. Cei care au avut ocazia sa le vada au raportat ca sunt complet albe si dimensiunile lor difera intre 20 si 30 de metri. Fascinant este faptul ca Ningen se aseamana cu oamenii, au un trup, membre inferioare si superioare cu cate 5 degete fiecare. Singura diferenta majora este ca umanoizii apelor au aripioare cu care se ajuta la inot.


Exista numerosi marinari care au avut ocazia sa vada o asemenea vietate, dar pentru ca asemenea lucruri depasesc nivelul de intelegere al stiintei, le-a fost cu desavarsire interzis sa vorbeasca public despre aşa ceva.


Parerile sunt impartite, in timp ce numerosi marinari pot confirma veridicitatea fiintelor subacvatice, cercetatorii, cat si reprezentantii guvernului nipon neaga cu vehementa existenta creaturilor bizare. Aceasta atitudine este in contradictie nu doar cu rapoartele marinei, dar si cu fotografiile care circula in voie pe internet.


În consecinta, nu putem decat sa ne intrebam decat in care tabara se afla adevarul si daca Ningen exista cu adevarat, de ce ne este ascuns adevarul?

din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine