esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Cruci de lumina in Filipine

Cruci de lumina in Filipine


Cruci luminoase, ce degaja miraculoase energii cu puteri de vindecare, apar in diferite parti ale lumii. Oamenii le considera semne divine care au rolul de a le schimba viata, care ii indreapta spre  dezvoltarea laturii spirituale a umanitatii; multi cred ca ele vestesc reintoarcerea lui Hristos, ca ne pregatesc pentru aceasta.


Imagini stralucitoare.


Fenomenul aparitiei crucilor luminoase nu este limitat la o anumita zona si nu este ceva nou. Prima aparitie a fost semnalata in 1988 in El Monte, California. In timp acest fenomen  a mai fost observat si in Seattle, Canada, Washington, iar acum in Filipine. Crucile acestea  apar pe sticla si dau impresia sa plutesc intre suprafata sticlei si sursa de lumina.


O cruce care se afla pe o bucata de sticla  a fost daruita de Michiko Ishikawa, care a lucrat ca voluntar in SUA si Japonia, pentru a reinvia mitul Maitreya, scolii de studii esoterice din  Filipine. Dr. Ching, medic specializat in acupunctura din Manila, Filipine si student al scolii de studii ezoterice, a marturisit ca stiind de aceste aparitii din intreaga lume si cunoscind puterile miraculoase ale acestor cruci, de multe ori a incercat sa le vineze mobilizindu-si studentii sa urmareasca geamurile locuintelor lor.


Studii ale doctorului Ching. Intrind in posesia bucatii de sticla pe care se afla crucea luminoasa, dr. Ching a inceput sa o studieze la clinica unde lucra si a sesizat energia deosebita pe care aceasta o degaja si careia el ii atribuie vindecarile miraculoase si rata mare de restabilire a pacientilor sai.


Daca inainte era nevoie de aproximativ 20 de sedinte de tratament, acum, datorita crucii luminoase,  numarul lor s-a redus la 5 sau 7. Am practicat medicina 16 ani si n-am vazut niciodata vindecari atit de rapide. Rezultatele cu totul iesite din comun inregistreaza toti pacientii si asta se intimpla tot timpul, nu sint cazuri izolate - explica dr. Ching.


Numeroase aparitii ale crucii


Asociata dr. Ching, Nieves Taguinong, povesteste ca, intr-o noapte, in timp ce privea clinica, a observat o cruce pe unul din geamuri. Ca sa fie absolut sigura a asteptat sa vada daca aceasta cruce neobisnuita va reapare si-n noaptea urmatoare si apoi i-a comunicat si dr. Ching. Crucea semana cu o alta care aparuse in California. Toate geamurile clinicii au fost apoi verificate si, spre marea lor surpriza, aproape toate prezentau imaginea crucii. Multe cruci au fost descoperite in casele din vecinatate.


Fotografii inedite.Intre timp, multe evenimente aparent misterioase si miraculoase s-au petrecut in jurul primei cruci luminoase din Filipine. In timpul Saptaminii Sfinte, care este o sarbatoare locala,  bucata de sticla ce purta pe ea insemnele crucii luminoase a fost depusa, pentru a putea fi vazuta de public, in casa Juanito Crisostomo, un profesor renumit al scolii de studii esoterice. Multi fotografi au imortalizat imaginea, dar o fotografie a iesit cu totul deosebita de celelalte. In mod ciudat, se putea observa cum o mina tinea sus, ca intr-un act de binecuvintare, crucea luminoasa.


E mina lui Hristos.


Aceasta s-a  interpretat ca fiind mina lui Hristos care binecuvinteaza lumea cu ajutorul crucii, iar acum aceasta binecuvintare se rasfringe asupra Filipinelor. De asemenea, se spune ca aceasta va vindeca multi oameni si va reusi sa-i conduca spre o mare dezvoltare spirituala. Oamenii vor realiza ca aceasta cruce va genera semnificatii noi si neobisnuite in functie de gradul lor de spiritualitate.


Multi insa o considera o prezenta a lui Hristos,  care are darul de a vesti reintoarcerea Sa. Sute de persoane au experimentat energia spirituala radiata de crucile luminoase si si-au schimbat fundamental modul de a trai, gindi, actiona.

Din revista straina.
 
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine