esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Meditatia pentru asimilarea energiei fotonice

Meditatia pentru asimilarea energiei fotoniceAstazi incepem meditatia pentru asimilarea energiei fotonice la nivele care sa ne permita vindecarea corpului fizic , echilibrarea celor patru corpuri- fizic ,eteric,astral,mental ,si schimbarea gradata a ADN-ului pentru a putea rezista in a cincea dimensiune.Prima conditie pentru a incepe modificarea noastra interioara prin enegia fotonului este sa ne preluam puterea personala si a nu mai functiona in virtutea limitarilor si a fricilor de pana acum. Sa constientizam ca suntem fiinte spirituale care au ales manifestarea fizica pentru a invata lectiile care ne vor duce spre un nivel mai inalt.


Nu va uitati la limitele voastre , uitati-va la potentialele voastre si faceti alegerea cea mai buna.Transformarile care au loc in corpul omenesc sunt multiple.Aceste modificari reprezinta o reconstructie aproape completa a organismului uman si sunt dovada necesitatii unei matrice energetice in trup, care sa sustina mai multa energie decat pana in prezent. Suntem ajutati de multiple fiinte de lumina in aceasta lucrare de modificare si reconstructie , dar este necesara si accesarea constienta a fiecaruia dintre noi de a face aceasta schimbare.Toate procesele organice si fiziologice sunt reorganizate in aceasta perioada.


Si fluxul sanguin si elementele componente ale sangelui se schimba.


Celula Dumnezeu este privita de oamenii de stiinta ca o celula fotonica.O celula fotonica isi poate trimite energia de la un univers la altul nefiind limitata de timp si de spatiu .


Fiecare dintre noi avem un sine Divin care este desemnat sa supravegheze prezenta noastra fizica. Atunci cand am venit pe pamant, o asemenea celula divina –celula fotonica a fost stocata in glanda pineala .Fiecare particula a energiei fotonice poate gandi si poate evolua. Fotonul poate gandi si se poate orienta si lucra pentru binele suprem al acelei fiinte asupra careia lucreaza. Glanda noastra pineala este centrul a ceea ce facem intre fizic si spirit. Cand energia fotonica este atrasa prin chackra coroanei prin respiratie pranica – respiratie constienta, particulele fotonice sunt conduse in celula Divina- celula creatorului.Particulele luminii fotonice sunt perechea vibratorie exacta a celulei divine din glanda pineala , si pe masura ce facem meditatia constienta de asimilare a acestei energii, glanda pineala activeaza acea celula Divina. Deasemenea aceasta energie cauta masa celulara disfunctionala din corp (care are o vibratie redusa ) si ghideaza prezenta fotonica catre acea arie pentru a fi reconstituita si vindecata. Aceasta concentrare de energie pranica si fotonica va ilumina si vindeca fizicul. O mare parte din potentialul nostru Divin a fost ecranat (pus valul necunoasterii) , functionand in prezent la aproximativ 10% din potential.


Alegerea constienta a evolutiei personale si deschiderea catre aceasta posibilitate este cheia.In acest moment relaxati-va. Centrati-va in inima voastra si spuneti:Exprim intentia catre sinele meu Divin, catre ghizii mei spirituali si catre ingerii mei personali de a ma asista si ajuta in calatoria mea de evolutie catre un nivel superior de vibratie. Relaxati-va total corpul si incepeti respiratia pranica, constienta.


Deschid toate fatetele emotiilor mele care sunt pline de temeri si frici limitatoare si le inteleg si le eliberez. Cer prin intentie ca aceste energii pe care le respir sa absoarba indoielile si fricile mele cele mai profunde. Ma conectez la Sinele meu Superior si ma angajez sa renunt la aceste temeri care m-au tinut in suferinta si mi-au provocat bolile, disfunctionalitati in corpul fizic. Continui sa respir prana si foton abandonandu-ma Sinelui Divin care stie care este binele meu cel mai inalt.


Respirati si constientizati ca energia este captata de chackra coroanei si o aduce in corpul vostru. Fotonul impreuna cu prana intra in celula Divina –Glanada pineala si sunt aliniate , echilibrate .


Exprim intentia, ca fiecare celula din organism sa fie procesata si aliniata la noua energie.


Exprim intentia ca aceasta energie sa patrunda in miezul fiecarei celule din organismul meu si sa fie reunite cu nivelul superior de Divinitate, cu Sinele meu Divin.


Exprim intentia ca matricea energetica a fiecarei celule din organismul meu sa fie adaptata pentru a permite integrarea in corp a unei cantitati mai mari, din ce in ce mai mari de energie pura , fara a-mi afecta buna functionare a formei fizice


Exprim intentia ca energia fotonica sa intre in corpul meu si in stare de somn, aceste transformari ale corpului meu fizic sa se produca incetul cu incetul , pentru a ma putea adapta.


Concentrati-va respiratia spre zonele in care stiti ca aveti disfunctionalitati si respirati constient in acele zone.


Practicati aceasta respiratie pranica si inhalare de fotoni , apoi expirati-l si construiti prin intentie un balon de fotoni in jurul vostru .Stati in acest balon si luati atata energie din foton cat aveti nevoie..


Exprim intentia de a primi din balonul de energie cu care sunt inconjurat , atat cat imi este necesara pentru reconstructia si evolutia corpului meu .

Cer ajutor Sinelui Divin pentru a-mi furniza ce trebuie sa stiu si sa fac in aceasta meditatie de asimilare a energiei pentru binele meu cel mai inalt .

Accept acest ajutor Divin si sunt recunoscator pentru acest lucru. Multumesc .


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Un aparat de fotografiat care reda fapte si personaje din trecut


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Un aparat de fotografiat care reda fapte si personaje din trecut

Un aparat de fotografiat care reda fapte si personaje din trecutFemeia rautacioasa din orificiul ferestreiIn februarie 1988, intr-una din casele din Vsevolojsk, o suburbie a Leningradului, s-a intimplat ceva neasteptat: proprietarul unui apartament de la parter a observat un orificiu perfect rotund, la unul din geamuri.


In 13 februarie, la fata locului a sosit S. Kuznetov, candidat in stiinte tehnice si profesor la Institutul Politehnic din Leningrad. El a fotografiat ciudatul orificiu, dar cind a developat filmul a vazut in interiorul orificiului figura rautacioasa a unei femei, care parea ca se uita inauntru. In momentul in care Kuznetov facuse fotografia, nimeni nu se afla insa in casa.


Fotografia a aparut imediat intr-o serie de reviste care se ocupa de fenomenele paranormale, iar specialistii au inceput sa emita diverse ipoteze. Careva a glumit atunci, spunind ca poate este vorba de vreo matusa care, desigur, murise demult si care sparsese geamul, aparatul nefacind altceva decit sa inregistreze trecutul.


Un cintaret de muzica usoara intr-o fotografie de familieDesigur, multora li s-a intimplat sa gaseasca, dupa developarea filmului, alaturi de cei dragi, oameni sau obiecte care in momentul fotografierii nu se aflau acolo. Astfel de cazuri s-au intimplat inca de la aparitia fotografiei. Eduard Buvet, un fotograf francez, a fost chiar arestat, in anul 1875, acuzat fiind ca a contrafacut niste fotografii, in care pe linga figurile persoanelor fotografiate apareau figurile unor persoane publice sau ale unor artisti.


Intr-una dintre fotografiile facute de un moscovit la o mica reuniune de familie, alaturi de persoanele asezate la masa a aparut si un musafir nepoftit, care nu era altul decit un cunoscut cintaret de muzica usoara. Intrucit televizorul nu functiona in momentul fotografierii, toti au fost cit se poate de mirati de aceasta ciudatenie si fotografia a ajuns in paginile revistelor de specialitate. Artistul in cauza s-a abtinut de la orice fel de comentarii.


Evident, in majoritatea cazurilor, specialistii fotografi au reactionat prompt: ori filmele erau vechi, spuneau ei, ori a fost facuta o expunere dubla pe acelasi cadru. Moscovitul in cauza nu se gindise insa niciodata sa-l fotografieze pe cintaretul de muzica usoara.Fotografiile erau facute cu aparate pentru amatoriDupa ce au fost emise tot felul de ipoteze, mai mult sau mai putin credibile, s-a gasit totusi cineva care sa incerce sa explice fenomenul aparitiei fantomelor in fotografii, in persoana lui Henrich Silanov, seful Laboratorului de Analiza Spectrala de la Intreprinderea Voronejghologhija.


Analizind o serie de astfel de fotografii, el a observat un lucru care se repeta: cele mai multe dintre fotografiile analizate de el erau facute cu aparate de tip Smena sau Sputnik, aparate cu optica simplificata, utilizate in special de amatori.


Majoritatea celor care au reusit sa fotografieze OZN-uri au folosit aparate foarte simple, ale caror lentile simple permiteau patrunderea atit a razelor ultraviolete, cit si a celor infrarosii (ulterior, in anii 80, aceleasi rezultate se puteau obtine prin schimbarea lentilelor de sticla cu altele din cuart).


Aparatul care inregistreaza trecutulCunoscind aceste lucruri, Silanov s-a apucat sa construiasca singur un aparat, care sa permita fotografierea intr-un diapazon spectral mai larg.


Prima fotografie facuta de el a fost in imediata apropiere a laboratorului sau. Silanov nu a facut altceva decit sa fotografieze o masina din curte. In momentul developarii, alaturi de masina aceasta a mai aparut si conturul alteia, care, dupa cum s-a stabilit ulterior, plecase din acel loc cu mult timp inainte ca Silanov sa iasa cu aparatul sau de fotografiat in curtea institutului.


In cea de-a doua fotografie a lui Silanov, pe linga cei doi colegi pe care ii fotografiase stind de vorba au mai aparut insa alti doi, care statusera in acel loc cu putin timp in urma, dar oricum, inainte ca Silanov sa faca cea de-a doua fotografie. Aparatul lui Silanov inregistra deci trecutul.Criminalistii folosesc astazi fotografia in infrarosu, care le permite fixarea pe pelicula a invizibilului.


Spre exemplu, fotografia realizata cu un astfel de aparat inregistreaza urmele lasate pe asfalt, astfel ca in loc de o masina pot aparea trei: cea fotografiata de fapt, cea care a plecat mai demult din acel loc, precum si cea care abia a plecat de la locul faptei.


Un moment din urma cu 50 de aniUrmatoarele fotografii au fost facute in mijlocul naturii, pe malul riului Hopra. Una dintre ele, realizata in 26 iulie 1991, la orele 17.00, era de-a dreptul senzationala, aici fiind fixate mai multe evenimente petrecute cu mult timp inainte.


In prim-plan, se puteau vedea citiva copaci cu virfurile rupte, precum si citeva obiecte si un personaj care in momentul fotografierii nu fusesera acolo: o femeie, care dormea intr-o barca pneumatica aflata la mal, si un rucsac alaturi.


In mod evident, in acest loc fusese o tabara de excursionisti.


Urmatoarea fotografie, facuta 15 minute mai tirziu, a fost cu mult mai senzationala: in partea dreapta a cadrului aparea un soldat cu casca pe cap, care statea in transee. In anii razboiului, prin aceste locuri trecuse intr-adevar una dintre principalele linii de aparare. In fotografie erau deci imortalizate evenimente petrecute cu aproape 50 de ani in urma.


In anul urmator, cu aparatul lui Silanov nu au mai fost facute fotografii prea senzationale, cu exceptia a doua cadre, executate pe acelasi mal al riului Hopra.


Fusese fotografiat malul riului, dar in fotografie aparusera un cort in care se vedeau figurile a doua persoane, precum si o plasa de pescuit.


In cea de-a doua fotografie, in care initial fusese de asemenea fotografiat doar malul gol al riului, apareau doi tineri, care abia se intilnisera aici. In expeditiile ulterioare, fusese fotografiat acelasi mal pustiu al riului, si in cadre apareau din nou figurile unor persoane care poposisera mai demult in aceste locuri.Vom putea privi in trecut, chiar si in cel mai indepartatAstfel de experimente, in care sa fie studiata memoria cimpului, au fost efectuate in locuri putin populate sau chiar pustii. In acele locuri unde avusesera loc evenimente importante fotografiile pareau ca sint executate din mai multe straturi, evenimentele suprapunindu-se deci unele peste altele.


Intrebarea este cit de mult poate privi in trecut aparatul lui Silanov. Intr-unul din cadre, de exemplu, a aparut un tanc, utilizat in 1921, in timpul Razboiului civil din Rusia.


Silanov nu a dorit sa genereze senzatie in jurul sau si a fotografiilor sale: "Grupul nostru de cercetare va trebui sa inteleaga cit mai bine acest fenomen, declara el. Daca vom reusi sa invatam sa inregistram cimpul informational, cu siguranta ca vom putea privi in trecut, chiar si in cel mai indepartat. "


Tradus dintr-o revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine