esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la GAIA

Mesaj de la GAIA – Cu cit radiati mai mult, cu atit deveniti mai puterniciDin programul Alchimia inimii sacre, 20.oct.2012 – Fiinta umana – stari de constiinta
Ca de fiecare data, ne exprimam incantarea de a fi alaturi de voi, fiinte ale luminii aflate intr-o experienta extraordinara pe planeta Pamant!


Inca va auzim intrebandu-va: care este misiunea mea, ce serviciu pot face pentru omenire? Noi zambim si va inundam cu iubirea noastra, in semn de recunoastere si apreciere.


Sunteti in serviciu doar fiind AICI, fiind constienti de schimbarea care are loc.


Apreciem curajul de care dati dovada alegand experiente in aceasta realitate densa, intensa, in aceasta dimensiune a polaritatilor. Desi va aflati in aceasta realitate densa si de vibratie joasa, observam cu incantare bucuria voastra in fata frumusetii acestei dimensiuni. Pe de alta parte, observam limitarile si suferintele pe care le experimentati cand va identificati cu corpul si mintea umana, uitand de adevarata voastra natura. Intelegem natura duala a experientei din aceasta dimensiune si va reamintim cat de mult va apreciem.


Va multumim pentru ca sunteti aici, in timp ce are loc cea mai mare schimbare cunoscuta vreodata de omenire. Mai mult, aceasta schimbare pe care a ales-o omenirea are impact in intreaga creatie.


Va intrebati cum? Reamintiti-va ca totul este energie la dispozitia constiintei! Orice si oricine este conectat la tot. Totul este influentat de tot. Acestea sunt concepte pe care le intelegeti, asa incat va rugam sa constientizati ca exista multe dimensiuni si realitati, doar ca au frecvente sau stari de constiinta diferite. Voi traiti intr-o dimensiune de vibratie joasa in care energia se manifesta in multe feluri: energii vizibile palpabile si energii invizibile, dar carora le percepeti efectele si astfel stiti ca exista.


Alte dimensiuni au alte niveluri ale constiintei, iar energia se „manifesta” acolo in alte moduri. Constiinta este in continua expansiune si de fiecare data cand intr-o dimensiune se produce acest lucru, la o scara extinsa, acest fapt este perceput in intreaga creatie; se creeaza un continuum.


Doar aici, pe Pamint, exista acest „val” si astfel voi nu percepeti ceea ce se intampla in alte dimensiuni. Dar acest lucru se schimba, in prezent, datorita voua.


Toti ochii universului sunt indreptati spre Pamant, urmarind cu interes trecerea la o alta experienta umana, in urma expansiunii constiintei.


Toti cei care cititi aceste mesaje sau altele asemanatoare prin care va reamintiti cine sunteti, singuri ati ales sa fiti prezenti acum, pentru a participa la Marea Schimbare! Ati dorit sa o traiti „pe viu”. Ati ales sa luati un corp fizic, fara sa va „ganditi” prea mult, asa se face ca uneori va confruntati cu dezechilibre fizice, mai mici sau mai mari, ca aveti familii „provocatoare”. Ati dorit sa nu pierdeti aceasta ocazie unica.


Pentru voi nu puteau fi considerate impedimente aceste lucruri, asa ca iata-va aici!


Acesta este un motiv in plus, sa ne exprimam recunostinta fata de voi, cei care transformati si transmutati energii disfunctionale, proprii si colective.


Uneori va intrebati de ce sunteti singuri, de ce nu v-ati gasit un partener cu care sa impartasiti totul! Ei bine, ati ales acest lucru, pentru aceasta viata, pentru a nu va distrage de la ceea ce aveati de facut. Nu a contat in alegerea de a veni aici. V-ati spus: „Chiar daca voi fi singur, tot merg acolo! Vreau sa trec prin acea experienta incredibila!”Acum, cand va uitati in jur, v-ar placea sa fiti cu cineva cu care sa impartasiti bucuriile si provocarile din viata.
Dar, dragi prieteni, aveti posibilitatea sa alegeti ACUM! Chiar daca nu ati planificat o relatie durabila, armonioasa pentru aceasta viata, acum cand v-ati reamintit ca puteti face alegeri, de ce nu o faceti?


Voi dispuneti de doua lucruri foarte importante in aceasta realitate. Acestea va permit sa manifestati dorintele inimii voastre. Primul lucru il reprezinta faptul ca dispuneti de liberul arbitru, asadar, puteti alege in mod constient. Al doilea lucru il reprezinta simtirea, sentimentele. Alegeti si simtiti! Alegeti si daca simtiti ca este potrivit, continuati, daca nu, alegeti, din nou.


Folositi-va imaginatia, care este o etapa-cheie in manifestare!


Aceste doua lucruri, alaturi de imaginatie, se aplica in orice doriti sa experimentati. Alegeti, simtiti (folositi-va toate cele cinci simturi pentru a percepe alegerea ca fiind deja manifestata), apoi eliberati alegerea. Ceea ce urmeaza consta din a face pasi in directia alegerii – este o etapa foarte importanta. Am intrat aici in manifestare, despre care vom mai vorbi cu alte ocazii.


Sa revenim la situatia actuala! Va indreptati cu pasi repezi spre profetizatul sfarsit al lumii. Vedeti voi, atunci cand cineva face o profetie, depinde de acel cineva si de interpretarea pe care o da acea persoana sau cei care o aud. Va imaginati ce s-a petrecut cu sfarsitul calendarului mayas, care a fost gresit interpretat ca fiind sfarsitul lumii, in timp ce acesta marca sfarsitul unui ciclu. Dar, fiind vorba despre un ciclu mare, ceea ce au „vazut” atunci nu corespundea cu nimic din ceea ce se experimentase, incat au marcat acel moment urmand sa fie definit de cei ce vor experimenta acea schimbare.


Cei pe care ii asteptati sunteti voi. Voi sunteti cei ce aduceti schimbarea in viata personala si colectiva! Voi oferiti potentiale. Mai mult decat atat, v-ati oferit sa transmutati energiile constiintei de masa, avand rolul de alchimisti ai constiintei.


Si ca sa nu va plictisiti, in acelasi timp sunteti canalele prin care sunt ancorate energiile de Acasa, frecventele inalte ale luminii!


Ce ziceti? Va mai considerati mici si neinsemnati? Va mai intrebati care este misiunea voastra? Ce serviciu oferiti constiintei? Sunteti magnifici, fara dubii!


In preajma voastra exista nenumarate fiinte angelice care va sustin, care va echilibreaza energiile, care asteapta ca voi sa fiti constienti de prezenta lor, pentru a participa alaturi de voi in aceasta schimbare.
Divinul vrea sa fie invitat sa lucreze in parteneriat cu voi.
Nimeni nu interfereaza, chiar daca se vehiculeaza atatea scenarii


conspirative. Voi aveti liberul arbitru si il puteti folosi cand sunteti constienti, iar toate entitatile din alte dimensiuni sunt obligate sa va respecte alegerile.


Daca alegerile voastre sunt bazate pe frica, atunci sunteti usor de manipulat, atat de cei din realitatea voastra, cat si de alte entitati care vor dori sa se joace cu voi. Dar atunci cand faceti alegeri constiente, cand stiti cine sunteti, cand va reamintiti ca sunteti maestrii si invatatorii foarte respectati in intreaga creatie, atunci alegerile voastre sunt litera de lege.


Mai mult, legiuni de ingeri va stau la dispozitie. Acest lucru este o onoare pentru ei si face parte din propria lor evolutie. Retineti: nu vor face ei ceea ce alegeti sa experimentati, ci doar vor misca energiile pentru voi, va vor sustine.
Voi sunteti aici, aveti un minunat vehicul prin care experimentati – corpul fizic – dispuneti de simtire si astfel aveti tot ceea ce va este necesar pentru a trai asa cum alegeti.


Folositi-va imaginatia, impregnati alegerile cu bucurie, recunostinta, stiind ca voi sunteti creatorii realitatii voastre, stiind ca oferiti acele potentiale omenirii!


In prezent este foarte usor sa fiti atrasi de reteaua constiintei de masa in care domneste haosul, fricile, emotiile distorsionate legate de viitor, de lipsuri, de moarte, de pierderi. Toate acestea sunt generate de asteptarile omenirii care nu se concretizeaza si sunt validate de amintirile din experientele trecute.


Dar, dragi prieteni, toate acestea sunt iluzii!!! Voi detineti cheia transformarii si transmutarii acestor vibratii joase, a acestui program mental vechi, aflat in derulare. Voi cautati in exterior validare si satisfacerea asteptarilor voastre, dar cheia se afla in interior! Viata este un serviciu interior. Patrundeti in interior si observati de unde provin acele asteptari neimplinite.


Exista sistemul de credinta ca doar prin lupta puteti obtine rezultate si astfel au fost create toate aspectele emotionale, mentale si psihice corespunzatoare acestei credinte.


Ati ajuns intr-un moment in evolutia voastra in care sunteti constienti de faptul ca voi ati creat sistemul de credinta in lupta. Asadar, voi sunteti creatori! Acum, avand intelepciunea atator experiente, puteti alege sa transformati vechiul tipar al luptei, inlocuindu-l cu frecventele inalte ale recunostintei, ale aprecierii de sine, aprecierea vietii si bucuria de a experimenta in acest plan! Pentru asta ati venit! Oferiti astfel potentialul unei vieti armonioase, echilibrate, iar prin radianta elevata a campului vostru transformati tot ceea ce atingeti pe calea voastra.


Fiti constienti ca de fiecare data cand treceti de la un raspuns emotional generat de frica, de credinta in lupta, la a actiona prin iubire, acceptare, apreciere, desi acest lucru se petrece la nivel personal, voi indepliniti un serviciu global.
Fiti constienti de faptul ca fiecare eveniment, fiecare moment reprezinta o oportunitate pentru voi, cei treziti, sa va inaltati vibratia radiind frecventele inimii, ale bucuriei, aprecierii, recunostintei, compasiunii reale. Voi oferiti constiintei de masa darul frecventei vibrationale inalte din spatiul sacru al inimii voastre.


Inima nu cunoaste frica, ura, respingerea, nici un sentiment care minimalizeaza viata. Toate acestea apartin mintii. Sunt emotii legate de experientele neplacute, traumatice din trecut si din alte dimensiuni, pe care mintea le-a asimilat ca fiind sentimente.


Cand va stabiliti in centrul fiintei voastre, pur si simplu, dispar din vocabularul vostru si din constiinta voastra constienta aceste sentimente/emotii disfunctionale. Pur si simplu nu mai vibrati in dimensiunea in care acestea exista. „Va pierdeti mintea”. Ce dar minunat! Mintea are destule de facut, cand este integrata in cel ce sunteti cu adevarat.
Bucuria ca si imaginatia au fost blocate de-a lungul calatoriei atunci cand vi s-a spus ca nu este momentul potrivit sa va bucurati, ca imaginatia este o nebunie, ca nu e reala. Astfel ati inchis usa propriei puteri, a creativitatii voastre.
Este momentul sa va stabiliti in radianta inimii voastre sacre, sa va folositi imaginatia. Imaginati-va, constientizati faptul ca viata, asa cum o stiti, este doar un program, ca un program de TV, daca doriti. Dar exista si alte programe TV! Alegeti constient si veti putea calatori in acele dimensiuni.


Serviciul vostru, munca voastra consta din a va angaja in experienta acestei realitati in care sunteti transformatorii energiei, ai vibratiilor de frecvente dense, joase. Aceasta transformare are loc numai in Acum (prezent), in spatiul inimii voastre. Voi transformati frecventele joase ale judecatii, ale respingerii si tradarii, pe care le purtati in campul vostru, transmutandu-le in energie pura.


Cand percepeti frici proprii sau din constiinta colectiva, in mod simplu, inspirati-le si apoi expirati-le, transformate si transmutate. Voi sunteti purtatorii iubirii divine, fiind fiinte divine! Fiti constienti de maretia voastra si de bogatia expresiilor vietii!


Alegeti sa reveniti in mod constient in spatiul iubirii divine din inima voastra si sa o radiati pretutindeni, stiind ca nu pierdeti energie, iubirea nefiind energie, ci cu cat radiati mai mult, cu atat deveniti mai puternici! Veti simti starea de bine pe care o cautati in exterior si veti constientiza ca sunteti interfata dintre realitati si dimensiuni. Astfel veti fi constienti de celelalte fiinte care doresc sa vi se alature in acest moment, sa va ofere sprijin, indrumare, iubire. Cat de mult sunteti dispusi sa primiti?


In inima voastra sacra veti descoperi cantecul, dansul, veselia, iertarea, onorarea, acceptarea, recunostinta… cunoasterea reala. Este dreptul vostru prin nastere sa experimentati si sa radiati energia inimii sacre! Astfel, corpul vostru va reveni la starea de echilibru si va functiona ca intreg, in armonie, asa cum a fost proiectat.


Constientizati, in timp ce ramanti ferm in energia inimii, care aspecte sunt disfunctionale, dezechilibrate, toxice, din viata voastra. Acestea pot fi bine ascunse, insa, prin alegerea de a transmuta tot ce este discordant in campul vostru, vor iesi la suprafata. Nu va temeti de acestea. Sunt doar monstri din carton. Se vor topi/alchimiza in prezenta inimii voastre iubitoare, stiind ca sunt doar rani vechi. Le puteti transmuta instantaneu. Va reamintim, voi sunteti alchimisti de inalta clasa. Folositi-va abilitatile divine!!!Adesea, va intrebati ce este ascensiunea. Ascensiunea este constientizarea si incorporarea conceptului ca sunteti mult mai mult decat forma fizica si mintea umana. Sunteti energie divina si constiinta inalta! Este momentul sa permiteti corpului si mintii sa se transforme, sa se recalibreze, pentru a permite sustinerea si radierea frecventelor luminii din ce in ce mai mult. Faceti tot ce doriti pentru a ancora lumina constiintei prin voi, in aceasta realitate densa! Voi sunteti interfata constienta dintre realitatea 3D si celelalte dimensiuni.


Deschideti-va fata de cunosterea din inima voastra sacra si permiteti-i sa va inunde viata de zi cu zi, permiteti-i sa inunde viata in toate expresiile ei, de aici si din intreaga creatie!


Apreciem curajul vostru, recunoastem maretia voastra si ne-am bucura mult sa fiti si voi constienti de puterea voastra, de mareatia voastra, ca alchimisti ai constiintei si energiei.


Va reamintim ca nu sunteti singuri! Va puteti oricand conecta cu partea voastra divina, care a fost intotdeauna prezenta. Va puteti conecta cu cei din aceasta realitate care nutresc aceleasi sentimente si sunt dornici sa radieze frecventele inimii sacre. Impreuna puteti aduce in manifestare viziunea unei realitati in care viata sa fie respectata, in care fiecare onoreaza, este onorat si sustinut.


Va puteti conecta cu alte fiinte ale luminii, care cunosc limitarile, dificultatile si distorsiunile acestei dimensiuni aflate in profunda schimbare. Este dorinta lor sa participe alaturi de voi. Doar voi, cei aflati in forma fizica, puteti invita si permite incorporarea aspectelor voastre divine si indrumarea din taramurile celeste.


Energia este particula sau unda. Energia urmeaza gandirea, focalizarea constienta. Depinde de voi pe ce va focalizati. Recomandarea noastra este sa va reamintiti de natura voastra multidimensionala si sa permiteti constiintei sa se extinda dincolo de aceasta dimensiune. Particula, unda sau ambele?


Voi sunteti prezenti si constienti aici si de aceea va onoram. Pornind din aceasta realitate densa, de joasa frecventa in care va aflati voi, prin experientele proprii realizati transmutarea si infuzarea acesteia cu frecventele inalte ale luminii. Voi sunteti cetateni galactici si inter-galactici! Aveti dreptul si privilegiul de a activa in dimensiunile in care alegeti sa experimentati, de a crea realitatea proprie si de a calatori si cunoaste alte parti ale creatiei. Prin inima voastra va puteti conecta cu alte stari de constiinta.


Oamenilor rareori li s-a pomenit despre incredibila autoritate de care dispun, despre puterea personala de a aduce in manifestare cea mai inalta viziune, cat si de a se alatura consilierii altor forme de viata constienta.


Un rol important pe care il jucati aici consta din a invita si de a realiza conexiunea cu taramurile de frecvente inalte, cu alte forme ale constiintei.


Va multumim ca ne-ati permis sa venim in spatiul sacru al inimii voastre iubitoare, sa impartasim perspectiva noastra, sa va oglindim natura voastra magnifica!


Vom reveni curand. Va iubim, va imbratisam cu aripi de lumina, pentru ca lumina este atrasa de lumina!
Va reamintim cu iubire: fiti constienti in fiecare moment acum!


Sursa: www.iamthatiam.ro
.
.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Dialog cu Mama Gaia din 21 dec.2011


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Dialog cu Mama Gaia din 21 dec.2011

Dialog cu Mama Gaia din 21 dec.2011 (1)(25 dec.2011; channeler: Ute Posegga-Rudel)Introducere.Am avut dorinta de a comunica direct cu mama Gaia, sufletul planetei noastre pentru a afla chiar de la ea cum stau lucrurile in ceea ce priveste stadiul actual al evolutiei sale si al nostru, si ce a insemnat evenimentul 11.11.11, mult discutat de toata lumea cu preocupari spirituale dar ale carui promise efecte, nu par a se fi produs la nivelul nostru de constientizare.


În ceea ce ma priveste, as putea spune ca in ultima perioada am senzatia unor schimbari in energetica atmosferei planetei, pe care o percep mai pregnant ca arie de manifestare si ca putere de penetrare. Uneori, am impresia ca parca cerul s-a extins, a devenit mai impunator si mai clar luminat.


As putea afirma ca "dialogul" meu cu Mama Gaia s-a manifestat ca o legatura localizata in inima. Ori de cate ori m-am gandit intens si cu iubire la ea, am avut simtamantul clar ca mi se raspude tot cu iubire, o iubire pe care o puteam localiza in adancul inimii. În acele momente, lacrimi de bucurie si iubire mi se prelingeau pe obraji si un sentiment de prospetime si de inaltare imi cuprindea intreaga fiinta. Ceva nedefinit ma facea sa am certitudinea ca dorinta mea fusese ascultata si ca Mama Gaia cobora la nivelul meu de intelegere pentru a putea purta o conversatie. Uneori, Mama Gaia imi trimitea si anumite manifestari de iubire prin mesageri precum o pasare, care se aseza foarte aproape de mine parand ca nu-i este teama ca vine atat de aproape.


În noaptea tarzie a Solstitiului din decembrie, am simtit o pornire irezistribila de a iesi in curtea casei. Era un cer senin si plin de o puzderie de stele. Îndata ce m-am asezat pe banca, am simtit o vibratie neobisnuita si imediat Mama Gaia a inceput sa-mi trimita semnale pe care eu le percepeam ca pe o vibratie inteligibila in inima. Obisnuiesc sa am la indemana un carnet pe care am inceput sa scriu.


Am inteles repede ca ceea ce urma nu era o ”conversatie ” obisnuita de genul celor pe care le mai avusesem. Întreaga mea fiinta era cuprinsa de o frenezie de care nu mai avusesem parte in relativ lunga mea experienta holistica. Sentimentul era ca inima mea se conectase la inima Mamei Gaia cu care simteam o intima fuziune.


As dori ca atunci cand cititorii vor lectura aceste randuri, o legatura nevazuta sa se realizeze intre inima lor si inima Mamei Gaia, pentru ca si ei sa poata trai acele stari inaltatoare.Dialogul meu cu Gaia."Eu sunt Gaia, mama voastra si am inteles dorinta ta de a vorbi cu mine. Stabilesc acum legatura cu tine deoarece turbulentele energetice din atmosfera sunt mai reduse in aceasta seara atat datorita Solstitiului cat si faptului ca nu te afli in locuinta, unde comunicarea ar fi perturbata de campul creat de reteaua si echipamentele electrice aflate in incinta.


Încep prin a-mi exprima placerea ca ai dorit sa intri in legatura cu mine.
Prin intermediul tau, va confirm ca eu sunt bine acum.


Vreau sa reafirm iubirea mea pentru intreaga umanitate si va declar ca sunt fericita cand constat ca din ce in ce mai multi oameni inteleg natura mea ca entitate vie si constienta.


Un alt motiv de bucurie este acela ca nu de mult mi-am incheiat ascensiunea in dimensiuni mai inalte. Va anunt si va confirm ca eu, entitatea Pamant, am ascensionat deja in cea de a 5-a dimensiune si m-am apropiat de nivelul vibrational al celei de a 6-a dimensiuni.


Știu ca ar trebui sa explic aceasta afirmatie care pare a fi contrazisa de faptul ca o buna parte din corpul meu fizic se mai afla inca in cea de a treia dimensiune. Este ceva similar cu realitatea ca multi dintre voi ati trecut deja, ca nivel de constiinta, in cea de a 4-a si a 5-a dimensiune, desi corpul vostru material mai exista inca in 3D. Este mai dificil de explicat cum un corp fizic vibrand pe frecventele dimensiunii a 3-a, poate sa continuie sa fie gazda unei constiinte avansate, cu vibratia caracteristica celei de a 5-a dimensiuni.


Ceva similar se intampla si cu corpul meu fizic, aflat inca in 3D, desi eu, ca entitate, am ascensionat in 5D. Dar aceasta este o situatie tranzitorie, pana la momentul in care intreaga mea fiinta se va stabiliza in 5D, si ea este conditionata de purificarea corpului meu fizic de toate energiile negative care au mai ramas, energii acumulate de-a lungul vremurilor prin procese de poluare materiala (de natura chimica si structura atomica), dar, mai cu seama, de cele de atitudine, gandire si comportament nedumnezeesc al copiilor mei, care au reprezentat procentul cel mai insemnat.


Cat de curand eu ma voi afla in totalitatea mea in dimensiunea a 5-a, si de atunci va incepe Noua Era.Cei precum esti tu, pot lua legatura cu mine, daca au atins un nivel suficient de purificare si se plaseaza in zone cat mai curate, in care mediul este liber de poluare. Comunicarea este inlesnita si de anumite aliniamente astrale si momente precum acest Solstitiu de iarna, la care se adauga un cer senin si o ora tarzie in noapte (Nota C.M.: În primele 3-4 ore dupa miezul noptii, activitatea energetica in straturile atmosferice este diminuata ca urmare a faptului ca mintile a foarte multor oameni lucreaza la capacitate redusa sau de loc, in timp ce corpul fizic doarme).


În procesul de purificare a corpului meu material se vor mai produce unele fenomene „naturale”, cu nivele de manifestare diferite, oricum insa, suportabile pentru majoritatea dintre voi. Vor fi afectati cei care au in programul lor de viata incheierea ciclului lor pamantean in aceasta perioada precum si cei care nu au ales sa ia parte la procesul de Înaltare. Pe total insa, perioada care urmeaza va fi una caracterizata prin evenimente benefice, pline de bucurie, menite sa creasca speranta oamenilor intr-un viitor mai plin de satisfactii.


Cei care se afla in procesul de ascensionare, si doresc ca acesta sa se intample impreuna cu mine, le indic sa se concentreze mai mult asupra mea, sa ma invoce cat mai des si sa isi doreasca din tot sufletul o existenta viitoare pe suprafata mea. Aceasta atitudine si comportament vor face ca fiinta mea si a lor sa se sincronizeze atat de mult incat sa se contopeasca. Va fi o existenta simbiotica, minunat influentata de acest comportament.


Aceasta se va intampla cat de curand; sigur este ca corpul meu se deplaseaza permanent pentru a intra in dimensiunile superioare. Cand exact acest lucru se va intampla, nu poate fi spus inca. Sunt prea multe detalii, multe alinieri si coincidente care trebuie sa se sincronizeze. Lucrul cel mai important este ca toate acestea depind numai de ce va face si cum va face omenirea aceasta pregatire.


În ceea ce priveste celelalte regate (animal, vegetal, mineral si elementalii),ele sunt deja pregatite pentru a face saltul in dimensiunile superioare. Noi toti va mai asteptam pe voi, dragi fiinte umane! Vad si stiu ca foarte multi dintre voi sunt complet pregatiti dar, din pacate, mai sunt inca foarte multi care mai pierd timpul cu preocupari materiale, fara importanta. Înca ii mai astept si pe ei, insa nu prea mult, caci momentul este extrem de aproape si nu voi risca sa pierd aceasta rarisima cursa pentru care eu si multi dintre voi ne-am pregatit de eoni.”


La acest moment al transmisiei, am cerut Mamei Gaia sa-mi confirme printr-un semn oarecare realitatea acestei comunicari si exactitatea ei. Aproape instantaneu, am perceput cum un sentiment de fericire si plinatate mi-a umplut inima. Traiam un sentiment sublim, inefabil, imposibil de descris in cuvinte.Apoi Mama Gaia a continuat:


"Vezi, voi toti trebuie sa va modificati relatia cu mine, toti trebuie sa fie conştienti de adevarata mea identitate şi sa intelegeti ca o adevarata legatura cu mine o puteti obtine doar pe calea inimii.

Prezenta mea in inimile voastre va va aduce mare bucurie, tarie şi satisfactie. Unindu-va cu sufletul meu, va va fi mai usor sa strabateti vesniciile si sa atingeti maestria care sa va apropie de Marele Om.

Totul este pregatit pentru saltul in dimensiunile superioare alaturi de mine. Este pregatita chiar ascensiunea in corp fizic impreuna corpul meu material.

Sunteti in mijlocul procesului de trezire. Cu cat veti alege mai hotarat mai repede calea saltului in grup alaturi de mine, cu atat veti parcurge mai usor etapele ascensiunii; aceasta pentru ca puterea voastra cumulata va fi mult mai mare decat suma aritmetica a puterii fiecaruia dintre voi, luata separat. Unificarea luminii voastre cumulata cu a mea vor face ca, impreuna, sa avem parte de o inaltare imposibil de atins altfel.


Fie ca aceasta relatie, care ne asgura avantaje reciproce, sa se statorniceasca, prin conectarea noastra la nivel energetic, sentimental si de constiinta.


Am grija de voi toti, copiii mei, şi fiti siguri de iubirea pe care v-o port!
Inca o data intaresc ceea ce v-am spus mai inainte: eu nu mai reprezint sufletul Vechiului Pamant ci al Noului Pamant. Cel care iti vorbeste este cu adevarat Sufletul Noului Pamant.

Eu sunt Mama voatra, Gaia "

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine