esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Gemenii si alte zodii

Gemeni--Berbec


Cand Berbecul si Gemenii se alatura, relatia este una puternica din punct de vedere fizic, dar si intelectual. Zodiile departate numai la doua semne se bucura de o excelenta comunicare. Berbecul are un spirit inovator care il atrage pe nativul Gemeni, care de asemenea pune pret pe independeta. S-ar putea isca certuri daca Berbecul ia prea in serios natura de flirteur a nativului Gemeni sau daca acesta simte ca Berbecul este prea posesiv. Berbecul vrea mai mult sa experimenteze lucrurile, in timp ce celalalt ar prefera sa discute despre ele. Impreuna pot face descoperiri pe care singuri nu le-ar fi putut face.


Ambii au foarte multa energie si, lucrand impreuna, pot da nastere unor idei si teluri marete. Berbecul adora libertatea de a porni proiecte si de a le dezvolta. Gemenii doresc libertate intelectuala si sunt capabili sa priveasca din toate punctele de vedere un argument si sa vada motivele pentru care Berbecul a initiat proiectul. Cand nativul Gemeni este indecis, Berbecul il poate ajuta sa ia o decizie buna, dar trebuie sa fie atent sa-i lase libertate.


Berbecul este influentat de planeta Marte, iar Gemenii de catre Mercur. Aceste palnete reprezinta comunicarea si inteRactiunea fizica. Datorita modurilor diferite de abordare, cei doi pot lucra foarte bine ca echipa. Pot avea si dezbateri inflacarate, Gemenii facand asta din distractie si provocare intelectuala, pe cand Berbecul o ia mult mai in serios. Cei doi trebuie sa invete cat de mult cantaresc vorbele lor in fata celuilalt.


Berbecul sta sub semnul focului, iar Gemenii sub semnul aerului. Aerul intretine focul; Gemenii pot tine pasul cu spiritul energic al Berbecului. Cand lucreaza in echipa totul este realizabil pentru ei. Nativul Gemeni este capabil sa urmeze caracterul de conducator al Berbecului. Ambele semne au interese din domenii diverse si dorinta Berbecului de a se implica da relatiei o armonie perfecta.


Berbecul este initiatorul de proiecte si lansatorul de idei, iar Gemenii vor accepta aceste idei atat timp cat nu sunt fortati sa ia parte la proiectele respective. Nu se vor certa in legatura cu cine ia laudele realizarilor lor. Ambii parteneri sunt buni la inceperea unor lucruri, dar nu si la terminarea lor. Deci, daca unul din ei se va plictisi, celalalt nu va incerca sa-l convinga sa nu renunte.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec -- Gemeni este abilitatea de a lucra ca un tot unitar. Impreuna pot face mult mai multe decat separat. Realizarile lor fac din relatia lor una plina de succes.


Gemeni--Taur


Cand Taurul si Gemenii se intalnesc trebuie sa-si acorde niste timp pentru a intelege dinaminca relatiei. Ambii parteneri au multe sa-si ofere. Simbolul Gemenilor sunt fratii Gemeni si de aceea deseori ei pot avea gandiri contradictorii asupra aceleiasi probleme. Daca Taurul poate oferi unuia dintre Gemeni siguranta de care are nevoie si in acelasi timp sa-i ofere celuilalt libertatea, aceasta poate fi o relatie de durata. La inceputul relatiei Taurul poate dori prea multe pentru gusturile Gemenilor, dar daca Taurul este dispus sa astepte un timp, Gemenii se vor aseza intr-o relatie de incredere care o sa le placa amandurora.


Taurul si Gemenii au gandiri diferite asupra vietii. Taurul este pragmatic si Gemenii sunt intelectuali. Poate fi greu pentru Gemeni sa accepte faptul ca Taurul sta cu picioarele pe pamant. De asemenea poate fi greu pentru Taur sa accepte inconsistenta Gemenilor. Taurul ii poate ajuta pe Gemeni sa fie mai implicati in viata si sa treaca dincolo de suprafata ideilor. Gemenii pot ajuta Taurul sa-si adauge diversitate si distractie in viata.


Taurul este guvernat de planeta Venus si Gemenii de Mercur. Ambele planete sunt aproape de Soara asa ca, desi sunt diferite, se vor afla mereu in apropiere. Venus este fizica, caracterizata de romantism si senzualitate. Mercur reprezinta comunicarea si atat energie feminina cat si masculina - Gemenii pot lua forma pe care o vor. Taurul nu are nevoie sa fie uimit de stralucirea Gemenilor dar isi doreste un partener de incredere si senzual. Gemenii au o privire mai intelectuala dar se pricep la a intelege alte persoane; ei pot fi partenerul romantic si senzual pe care Taurul il iubeste.


Taurul este un semn de pamant si Gemenii sunt un semn de aer. Gemenii iau decizii bazandu-se pe intelect in timp ce Taurul este mai pragmatic. Taurul intreaba : "Cum ma va ajuta asta sa imi ating scopurile in viata ?" in timp ce Gemenii pur si simplu gasesc ceea ce ii intereseaza pe moment fara a avea un plan in minte. Conflictele pot aparea daca Taurul este prea posesiv sau daca Gemenii sunt prea detasati. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea in feluri diferite. Taurul poate fi prea incapatanat pentru gusturile Gemenilor in timp ce Gemenii pot fi prea inprevizibili pentru partenerul lor Taur. Atata timp cat Taurul intelege ca desi Gemenii mai flirteaza, relatia este inca importanta pentru ei, lucrurile vor merge bine. Cateodata Gemenii trebuie sa-si foloseasca flexibilitatea pentru a schimba hotararea partenerului.


Taurul are tendinta sa fie cu picioarele pe pamant si concentrat asupra unui singur proiect pe cand Gemenilor le place sa sara din floare in floare. Este usor pentru Gemeni sa devina interesati de proiectele Taurului. In schimb Taurul trebuie sa acorde Gemenilor independenta dupa care acestia tanjesc. Taurul poate duce la indeplinire ideile Gemenilor chiar daca acestia au trecut Peste ele; Gemenii pot arata Taurului ca flexibilitatea este cateodata mai buna decat hotararea acerba de a face lucrurile intr-un anumit fel.


Cel mai bun aspect al relatie Taur-Gemeni este siguranta pe care cei doi si-o pot oferi unul celuilalt odata ce Taurul permite Gemenilor sa ofere aceasta siguranta gratuit. Ambii parteneri pot invata sa priveasca lumea cu alti ochi cand se deschid unul in fata celuilalt. Atata timp cat comunica intre ei relatia lor va fi stabila si fericita.Gemeni--GemeniCand Gemenii se alatura este ca o intalnire dintre 4 persoane, pentru ca Gemeni reprezinta un semn dual. Aceasta relatie nu va fi niciodata plictisitoare pentru ca ambii parteneri au o viziune intelectuala asupra vietii. Fiecare, nu numai ca va permite, dar va si aprecia libertatea si varietatea de expresii care este caracteristica pentru Gemeni. Ambilor le place conversatia si le place sa cultive arta discutiei. Agerimea si curiozitatea fac din ei un cuplu admirabil si stimulant care este vivace pentru fiecare dintre cei doi si pentru cei din jur. Daca invata sa coopereze si sa nu se ia la intercere, vor avea parte de o relatie fericita.


Gemenilor le place sa fie sarcastici si din cand in cand sa fie cinici si ironici. Problemele pot aparea atunci cand unul dintre parteneri nu ia relatia prea in serios. Totusi, abilitatea de a rade ii face sa treaca Peste obstacole. Ar fi o buna idee pentru ambii partneri sa fie mai atenti la sentimente decat sa fie condusi de intelect. Ambii parteneri sunt usor plictisiti de oamenii si situatiile banale si unul dintre punctele forte ale relatiei este faptul ca gasesc amuzamentul si stimularea de care au nevoie.


Gemenii sunt condusi de planeta Mercur. Acest cuplu ar putea conversa toata noaptea. Comunicarea este un lucru foarte natural pentru ei. Daca ar fi sa aleaga un partener pentru o calatorie lunga un Geaman ar alege tot un Geaman. Mercur, sau Hermes in mitologia greceasca, este si un specialist in calatorii, lucru care face Gemenii sa iubeasca o varietate de obiecte, locuri si idei. Fiti atenti: faptul ca ei vorbesc mult poate fi interpretat ca barfa. Invatand sa foloseasca aceasta energie pentru comunicare le va folosi foarte mult.


Gemenii sunt un semn de aer. Abilitatile mintale superioare si energia din spatele fiecarui lucru facut de ei fac ca Gemenii sa aiba o incredibila forta, atat acasa, cat si la lucru. Gemenii iubesc noutatea.


Flexibili, fiinte foarte dezinvolte, cele patru persoane fac un cuplu perfect. Fiind maestri in arta compromisului, acesti paretneri vor forma un cuplu perfect care rar va avea parte de conflicte si stres. Isi vor da seama foarte repede de neimportanta certurilor.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Gemeni este incredibila energie intelectuala si stimulare. Nici unul nu permite celuilalt sa aiba parte de o experienta banala. Impreuna ei pot distra lumea si pot obtine mai mult decat ar obtine separat.Gemeni--Rac


Cand Gemenii si Racul se alatura rezulta un parteneriat ciudat. Geamanul este intelectual, in timp ce Racul este sensibil si emotiv. Racul il poate invata pe Geaman cum sa ia lucrurile mai incet si cum sa aprecieze lucrurile din jurul lor. Probleme pot aparea atunci cand Racul se simte neapreciat sau ignorat de Geaman. Ceea ce trebuie sa inteleaga acest cuplu este ca, desi ei vin din directii total opuse, este posibil sa se intalneasca foarte bine in mijloc.


Racul este cel care reprezinta casa, in timp ce Geamnul este un ganditor. Geamnul este foarte protector si are grija de Rac. Geamanul poate fi cavalerul in armura stralucitoare pentru Rac. In schimb, Racul ii asigura Geamanului o voata stabila si o siguranta emotionala. Din cand in cand Racul poate idealiza imaginea partenerului sau poate fi prea posesiv. Geamanul poate ajuta prin asigurarea partenerului in legatura cu dragostea pe care i-o poarta (Racului). Din cand in cand Geamanul terbuie sa asculte de Rac. Racul este foarte intuitiv si sfatul lui poate ajuta Geamanul sa treaca Peste obstacole.

Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Racul de Luna. Gemenii sunt deschisi, expresivi, lucru care atrage Racul. Racul poseda multa energie feminina si Geamanul il poate ajuta sa se foloseasca de aceasta energie. In timp ce Racul emana sentimente puternice, Gemenii sunt plini de idei. Racul are tendinte foarte intuitive si poate invata pe Geaman sa incetineasca si sa aprecieze viata in loc sa sara dintr-una intr-alta.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Racul unul de apa. Aceste doua elemente formeaza o foarte buna combinatie daca lucreaza impreuna, folosind emotiile si intelectul pentru a-si duce planu la indeplinire. Racul il poate ajuta pe Geaman sa fie mai bland, mai senzual, in timp ce Geamanul il invata pe Rac sa iasa din propria cochilie. Un defect al Racului este posesivitatea. Gemenii si Racul trebuie sa vorbeasca deschis ca sa se asigure ca echilibrul dintre ei mai exista.


La suprafata Geamanul este conducatorul, infruntand curajos provocarile, dar Racul va fi cel care va avea controlul prin sentimente si capacitatea intuitiva. Este important pentru ei sa se intalneasca la mijlocul drumului si sa invete sa renunte la momentul potrivit.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Rac este ca, atunci cand realizeaza ca sunt aliati, pot obtine multe. Geamanul este cel care gandeste inainte si Racul il sustine din spatele scenei. Atuul acestei relatii este abilitatea partenerilor de a oferi celuilalt exact ce-i lipseste.


Gemeni--Leu


Cand Gemenii si Leul se intalnesc formeaza un parteneriat jucaus si plin de viata. In aceasta relatie exista multa miscare si optimism. Leul are un spirit de creativitate care-l atrage pe nativul Gemeni (care iubeste stimularea mintala). Dar conflicte pot aparea daca Leul ia in serios pe Geamanul mereu iubitor de flirt, sau daca Geamanul simte ca Leul vrea sa controleze relatia. Ei se potrivesc in ciuda faptului ca Leul doreste sa infrunte problemele atunci cand apar, iar Geamanul doreste sa le examineze dinainte din mai multe puncte de vedere. Impreuna pot descoperi si intelege mai mult decat vor putea singri.


Atat Leii, cat si Gemenii au foarte multa energie si daca lucreaza impreuna pot avea idei mari si pot descoperi teluri comune. Leului ii place libertatea de a sari in proiecte noi si sa dea ordine. Gemenilor le place libertatea intelectuala si sunt capabili sa priveasca orice problema din mai multe puncte de vedere si sa vada ratiunea Leului pentru care a luat o anumita decizie. Cand Gemenii oscileaza, Leul ii poate ajuta sa ia o decizie, dar terbuie sa fie atenti pentru a lasa Gemenilor spatiu si sa nu ordone prea mult.


Leul este condus de Soare, iar Gemenii de Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea si expresie individuala. Datorita faptului ca aceste doua planete sunt foarte compatibile, cele doua zodii vor lucra foarte bine in echipa. Pot avea si certuri aprinse, dar in timp ce Gemenii fac asta din pura distractie, Leul o ia deseori in serios. Gemenii trebuie sa invete cum sa-si ia partenerul mai in serios.


Gemenii sunt un semn de aer si Leul este un semn de foc. Aerul ajuta focul sa arda; Gemenii pot tine pasul cu energia Leului si cu tendinta acestuia de a urma orice plan pana la final. Gemenii sunt capabili sa-l urmeze pe Leu in orice proiect pe care acesta il incepe. Ambele semne au interese foarte variate si dorinta Leului de a fi in centrul oricarei activitati face ca acest cuplu sa aiba foarte multe experiente pe care sa si le aminteasca.


Leul este liderul proiectelor si ideilor si Geamnul le va accepta atata timp cat nu se simte presat. Cand lucreaza impreuna, nici unul nu este interesat sa fie laudat pentru rezultatele obtinute. Leului ii place gloria si este capabil sa duca orice lucru pana la sfarsit chiar daca Gemenii se plictisesc repede.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Leu este faptul ca privesc viata din perspectiva unui copil. Ei pot intr-adevar sa se respecte si sa se aprecieze reciproc. Ei pot descoperi aspecte ale vietii pe care separat nu le-ar fi putut descoperi niciodata.


Gemeni--Fecioara


Cand Gemenii si Fecioara se intalnesc trebuie sa isi acorde putin timp pentru a afla despre gandirea celuilalt asupra vietii si a dragostei. Ambele atitudini merita intelese. Zodia Gemeni simbolizeaza fratii Gemeni. Acestia pot avea doua pareri aspura aceluiasi lucru. Daca Fecioara ii poate oferi unuia dintre fratii Gemeni o puternica ancora emotionala si in acelasi timp sa ii dea frau liber celuilalt atunci relatia are sorti de izbanda. La inceputul relatiei Fecioara poate lua lucrurile un pic cam in graba pentru Gemeni dar daca aceasta poate astepta, ambii frati vor invata sa se adapteze relatiei.


Fecioara si Gemenii au conceptii diferite asupra vietii. In timp ce Fecioara este mai practica, Gemenii sunt mai intelectuali. Poate fi greu pentru Gemeni sa accepte conceptiile extrem de practice ale Fecioarei, iar pentru Fecioara poate fi greu sa inteleaga ocazionala lipsa de pragmatism a Gemenilor. Ea poate sa ii ajute pe Gemeni sa fie mai implicati in viata si sa vada lucrurile mai putin superficial. Gemenii pot ajuat Fecioara sa isi adauge varietate si distractie in viata.


Ambele semne zodiacale sunt guvernate de planeta Mercur. Gemenii reprezinta partea masculina a lui Mercur in timp ce Fecioara reprezinta partea feminina. Mercur guverneaza comunicarea - Gemenii pot lua usor forma pe care o vror in timp ce Feciaora poate vrea sa analizeze situatia un pic mai mult. Fecioara vrea un partener de incredere si va petrece cat timp este necesar pentru a forma relatia perfecta. Gemenii sunt mai intelectuali si pot invata sa ii ofere Fecioarei stabilitatea pe care si-o doreste.


Fecioara este un semn de pamant iar Gemenii sunt un semn de aer. Gemenii trec prin viata prin pura gandire in timp ce Fecioara este mai pragmatica. Fecioara intreaba : "Cum ma va ajuta aceasta sa imi indeplinesc scopurile in viata ?" in timp ce Gemenii gasesc pe moment un obiect de interes fara a avea un plan in minte. Confilctele pot aparea in relatie daca Fecioara este prea critca sau daca Gemenii sunt prea distanti sau detasati. Amandoi trebuie sa inteleaga ca ei vad lumea intr-un mod diferit. Fecioara poate parea un pic neclara pentru gusturile Gemenilor iar Gemenii pot fi prea capriciosi pentru Fecioara. Cat timp Fecioara intelege ca natura de flirteur a Gemenilor nu afecteaza sentimentele acestora pentru relatie totul va fi OK.


Fecioara tinde sa fie practica si ia lucrurile pe rand, dar Gemenilor le place sa se lase purtati de val. Fecioara trebuie sa le dea Gemenilor libertatea sa isi traiasca viata in felul lor si sa nu ii critice daca relatia lor nu este perfecta. Chiar daca Gemenii abandoneaza un proiect sau o idee, Fecioara continua acel proiect.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni - Fecioara este siguranta pe care si-o pot oferi unul celuilalt, odata ce Gemenii se devoteaza pe deplin relatiei. Ambii parteneri pot invata sa priveasca lumea in alt fel. Cat timp ei vor comunica relatia lor va fi una buna si multumitoare.


Gemeni--Balanta


Cand Gemenii si Balanta se alatura rezulta o relatie plina de colaborare. Acesti parteneri sunt egali intelectual. Balanta are un spirit de echilibru care atrage pe Gemeni, care de asemenea au o natura duala. Cei doi se potrivesc foarte bine. Totusi, Balanta are o tendinta de a incepe lucruri si de a nu le termina. Daca se pot incuraja reciproc sa aleaga prioritatile si sa mearga pana la capat, legatura dintre ei va avea success


Atat Gemenii cat si Balanta au foarte multa energie mentala si lucrand impreuna pot veni cu idei excelente. Gemenii prefera sa stea in umbra. Balanta doreste libertate intelectuala si este capabila sa priveasca parerea Gemenilor din toate punctele de vedere si sa inteleaga deciziile luate de acestia. Cand Gemenii oscileaza, Balanta ii poate ajuta sa se stabilizeze, dar trebuie sa aiba grija sa le aloce Gemenilor spatiu intelectual.


Balanta e condusa de Venus iar Gemenii sunt condusi de Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea, dragostea si romantismul. Datorita aceste combinatii, Balanta si Gemenii lucreaza bine impreuna - au aptitudini de a-si atinge telurile in diferite moduri. Nu vor avea foarte multe neintelegeri deoarece Balanta este capabila sa gaseasca pacea si armonia. Pe de alta parte, Gemenii vor privi certurile ca pe ceva distractiv si ca pe o provocare intelectuala. Gemenii trebuie sa inteleaga ca Balanta va evita certurile cu orice pret.


Arat Balanta cat si Gemenii sunt semne de aer. Aceasta dualitate face ca legatura lor intelectuala sa mearga bine. Gemenii apreciaza armonia si energia Balantei si pot tine pasul cu tendinta Balantei de a initia noi proiecte. Nativiul Gemeni este capabil sa urmeze intelectul Balantei - care e orientat spre a conduce si in a incepe multe proiecte, acordandu-le fiecaruia atentia necesara. Ambele semne au interese largi.


Balanta este aducatoarea de noi idei, iar Gemenii vor accepta aceste idei atat timp cat au si ei un cuvant de spus. Cand lucreaza impreuna, nu se vor certa in legatura cu cine are meritul telurilor atinse. Balanta e mai bune la a incepe lucruri decat a le termina, iar Gemenii fiind flexibili se vor adapta repede la aceasta situatie.

Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Balanta este abilitatea lor de a lucra impreuna ca o echipa intelectuala. Impreuna se pot expune reciproc la noi si diferite arii de interes.


Gemeni--ScorpionAtunci cand Gemenii si Scorpionul se alatura, daca rezolva diferentele dintre ei pot avea parte de o forta de neinvins. Scorpionul este mai concentrat si mai determinat decat Gemenii, in timp ce acestia din urma se adapteaza mai usor si este mult mai dezinvolt ca Scorpionul. Scorpionul are o loialitate foarte adanca fata de partener, in timp ce Gemenii sunt mult mai relaxati in legatura cu viata. Fiecare partener are teluri diferite, dar cand lucreaza in echipa pot obtine orice.Aceasta poate fi o relatie orientata spre rezultate, una pasionala. Pot aparea foarte multe discutii datorita naturii geloase a Scorpionului, in timp ce Geamanul poate parea indiferent, placandu-i sa se certe doar din amuzament. Scorpionul poate fi mult mai rabdator, fiind in acelasi timp mult mai posesiv decat Gemanii. In ciuda diferentelor, ambilor parteneri le place riscul. Gemenii si Scorpionul pot avea multe aventuri impreuna. Sunt momente cand vor avea probleme in a se intelege, pentru ca Gemenii sunt extrovertiti si deschisi, in timp ce Scorpionul este un tip misterios. Ambii parteneri trebuie sa se linisteasca din cand in cand si sa discute pe un teren neutru.


Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Abilitatile comunicative ale Gemenilor pot aplana conflictele care apar din cauza Scorpionului care uneori este inaccesibil emotional. Amandurora le plac provocarile, astfel incat dezbaterile aprinse nu-i vor speria pe nici unul dintre ei. Acestor converstii li se va adauga un plus de dinamism datorita lui Pluto.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Scorpionul unul de apa. Aceste elemente pot fi o foarte buna combinatie daca lucreaza impreuna, folosind emotiile si intelectul pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Scorpionul este un bun strateg, lucru care ajuta Geamanul sa incetineasca si sa planuiasca bataile inainte sa sara in ele. Gemenii invata Scorpionul sa renunte si sa mearga mai departe cand eforturile lor sunt in van. Un defect al Scorpionului este ca are o tendinta de manipulare. Geamanul si Scorpionul trebuie sa planuiasca lucrurile si sa lucreze impreuna decat sa fie separati.


Geamanul permite Scorpionului sa aiba spatiul de care are nevoie pentru a experimenta. Scorpionul il indeamna pe Geaman spre lucruri stabile si spre terminarea a ceea ce a inceput. Ambii sunt devotati si atasati fata de celalalt si-si dau seama foarte usor de ceea ce le ofera celalalt. Gemenii aduc putere intelectuala, iar Scorpionul este cel care se foloseste de aceasta putere.


Cel mai bun aspect este puterea lor de a functiona ca un tot. Sunt amandoi invingatori si nu vor renunta in a face din relatia lor cel mai bun lucru, pentru ca nu se multumesc niciodata cu inlocuitori


Gemeni--Sagetator


Cand Gemenii si Sagetatorul se alatura rezulta o pereche cu adevarat spectaculoasa. Acesti parteneri sunt foarte compatibili si desi pot aparea, le vor rezolva cu foarte mare usurinta. Sagetatorul este un explorator si un pionier si viziunea intelectuala a Gemenilor asupra vietii fac ca aceasta relatie sa fie una foarte buna. Ambilor parteneri le plac experientele noi. Geamanului ii place sa flirteze, iar Sagetatorul vede orice in afara de ceea ce este evident.


Acestia sunt atat foarte buni prieteni cat si amanti. Se inteleg foarte bine si amandoi privesc viata cu optimism si entuziasm. Problemele sunt rare. Totusi, Sagetatorul trebuiesa fie atent sa nu spuna ceva care-l poate rani pe Geaman. Chiar daca au probleme, pot trece foarte usor Peste ele, nici unul nepurtand pica.


Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Sgetatorul de Jupiter. Masculinitatea ambelor planete fac ca aceste doua zodii sa fie compatibile. Jupiter semnifica filozofie, intelegere si, de aceea, Sagetatorului ii place sa inteleaga lucruri noi si interesante. Mercur reprezinta agerime si spirit inovator. Cand Geamanul vine cu o idee noua, Sagetatorul este doritor s-o exploreze alaturi de celalalt partener si sa invete despre acest nou concept.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Sagetatorul un semn de foc. Tot timpul au ceva de facut impreuna si aceasta relatie tinde sa fie una incinsa si plina de pasiune. Cand e bine e bine, iar cand este rau asta e rezultatul opozitiei acestor semne. In aceasta relatie exista o lupta ascunsa in legatura cu cine este seful. Chiar daca pot aparea probleme, acestea dispar foarte usor datorita faptului ca Gemenii sunt foarte ocupati, iar Sagetatorul poate uita orice in afara de lipsa de respect a Gemenilor.


Cand acesti parteneri lucreaza impreuna incearca sa stabileasca si cine isi va lua laurii victoriei. Amandoi se vor bucura de recunostinta si amandoi vor fi fericiti sa fie felicitati chiar daca au controlat lucrurile din umbra.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Sagetator este dorinta comuna de a utiliza intelectul si de a-l transforma in actiune. Se potrivesc foarte bine din cauza entuziasmului, energiei si hotararii. Interesele comune si personalitatile similare fac din aceasta pereche una foarte compatibila.


Gemeni--Capricorn


Cand Gemenii si Capricornul se alatura, trebuie sa munceasca din greu pentru a se asigura ca energiile lor sunt indreptate spre aceleasi scopuri, deoarece caractele lor sunt la fel de diferite ca noaptea si ziua. Sunt foarte bine legati, dar uneori nu realizeaza acest lucru. Gemeni se avanta in mii de experiente fara a-si lasa timp pentru a respira. Capricornul nu iubeste riscul si prefera un plan bine gandit; atunci cand reusesc sa isi puna de acord punctele de vedere vor reusi orice vor incerca.Capricornul este foarte linistit, in timp ce nativul Gemeni este mai dezinvolt. Capricornul este mai incapatanat in timp ce Gemenii sunt mai flexibili. Atunci cand sunt un cuplu trebuie sa aiba roluri diferite si bine stabilite pentru a se asigura ca nu intra unul in teritoriul celeilalt. Filozofiile lor despre munca si achizitii sunt diferite : nativul Gemeni este rapid si trage concluzii pripite, iar Capricornul vede valoarea muncii grele. Atunci cand partenerii isi inteleg stilurile, metodele lor sunt optime pentru atingerea telurilor pe care separat nu le-ar fi atins.


Gemenii sunt codusi de Mercur iar Capricorul de Saturn. Aceste planete se pot bate cap in cap, deci este important pentru Gemeni si Capricorni sa-si rezolva diferentele. Saturn reprezinta abilitatea de a trece prin tot felul de dificultati, iar Mercur are energia de a aduce proiectele mai departe in ciuda obstacolelor. Nici unul dintre parteneri nu se da batut usor, dar daca nu isi canalizeaza energiile in scopuri comune pot avea mici divergente.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Capricorul este un semn de pamant. Gemenii initiaza proiecte din pura teorie, in timp ce Capricornul este mai practic. Capricornul se intreaba : "Ce rezultat imi aduce aceasta actiune ?", in timp ce Gemenii nu au un plan bine stabilit. Desi acesti parteneri pot gasi dificil a-l intelege pe celalalt; atunci cand lucreaza impreuna ei sunt o execelenta echipa de afaceri datorita caracterelor lor complementare.
Capricornul este initiatorul in timp ce Gemenii sunt adaptabili. Din cauza stilurilor lor diferite, ei lucreaza cel mai bine atunci cand fiecare are un rol bine definit. La suprafata, Gemenii par a fi liberi, intrand in orice provocare, dar Capricornul va avea grija de realizarea planului din umbra.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Capricorn este faptul ca fiecare isi aduce aportul la bunul mers al relatiei din propriile calitati. Atunci cand se accepta asa cu sunt, pot deveni un tot unitar. Relatia lor este una dificila, dar daca invata unul de la celalalt, totul va fi bine.


Gemeni--Varsator


Cand Gemenii si Varsatorul se alatura, perechea se poate bucura de o conexiune mintala foarte buna. Varsatorul are un spirit vizionar care-l atrage pe Geaman care apreciaza un bun concept sau o idee interesanta si ambilor partenri le place independenta. Conflictele pot aparea daca Varsatorul se supara cand Geamanul este prea prins de rutina sau daca Gemenii simt ca Varsatorul este prea incapatanat. Ei se potrivesc foarte bine; Varsatorul este cel care face pasii necesari pentru a transforma visurile partnerului in realitate, iar Geamanul va fi de acord cu actiunile Varsatorului. Acest parteneriat poate obtine mari succese daca va reusi sa-si concentreze energia.


Atat Gemenii cat si Varsatorul au foarte multa energie, iar muncind impreuna pot veni cu noi idei si pot descoperi teluri comune. Nici unei zodii nu-i place sa piarda timpul. Varsatorului ii place libertatea de a initia noi proiecte si de a planui tot ce urmeaza. Gemenii doresc libertate intelectuala si sunt capabili sa priveasca problema din toate punctele de vedere si sa gaseasca explicatia pentru alegerea pe care a facut-o Varsatorul. Cand Gemenii oscileaza, Varsatorul este cel care-l ajuta sa ia o decizie, trebuind sa fie totusi atent sa lase un spatiu de gandire Gemenilor.


Varsatorul este condus de Saturn si Uranus, iar Gemenii de Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea si viziunea radicala si, mai ales in cazul Varsatorului, abilitatea de a se concentra pe o anumita problema. Din cauza acestui contrast Varsatorul si Gemenii lucreaza foarte bine impreuna, mai ales datorita dorintei de a se concentra asupra noilor planuri.


Atat Varsatorul, cat si Gemenii sunt semne de aer. Gemenii apreciaza spiritul inovator si plin de energie al Varsatorului. Acesta din urma este cel care aduce idei, lucru care-l incita pe Geaman. Acesta se lasa condus de Varsator si-l urmeaza in proiectele sale. Ambele semne au interese variate.


Varsatorul este vizionarul zodiacului, plin de idei, iar Gemenii vor accepta aceste idei. Daca lucreaza in echipa, nu se vor certa niciodata in legatura cu cine va fi cel care va lua laurii victoriei lor. Aceasta relatie va merge foarte bine daca Gemenii vor permite Varsatorului sa conduca.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Varsator este abilitatea de a lucra ca un tot. Buna comunicare existenta intre ei face ca aceasta relatie sa fie una foarte sanatoasa.


Gemeni--Pesti


Cand Gemenii si Pestii se alatura, ne aflam in prezenta unei relatii bazata pe o foarte puternica intelegere reciproca, ambele semne fiind duale. Ambele semne sunt foarte deschise noului, se pot adapta foarte usor si uneori sunt inconsecvente. Cuvantul de baza al relatiei este flexibilitatea.


Gemenii si Pestii sunt atat foarte buni prieteni cat si amanti. Ei inteleg dualitatea din fiecare. Pestii sunt mai intuitivi si mai sensibili, iar Gemenii sunt cei care trebuie sa fie atenti la ceea ce vorbesc pentru a nu rani sentimentele Pestilor. Chiar si atunci cand au probleme, acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor. Ambii pot intelege punctul celuilalt de vedere fara sa poarte pica.


Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Abilitatea Mercurului de a comunica si adancimea spirituala a planetei Neptun fac ca aceste planete sa fie foarte compatibile atunci cand urmaresc un tel comun. Jupiter reprezinta pedagogia si intelegerea care aduc o buna comunicare. Mercur inseamna agerime, inovatie si inventie. Cand nativul Gemeni vine cu o noua idee (lucru care se intampla foarte des), Pestele vrea sa se puna de acord cu ideea partenerului si sa o inteleaga de la un nivel intuitiv.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Pestii unul de apa. Acest parteneriat comunica foarte bine emotional si spiritual. Aceasta relatie este una flexibila si progresiva. Cand e bine e bine, iar cand e rau este din cauza frustrarii si lipsei de comunicare. Ei au o imaginatie fara limite si nu se intampla niciodata ca unul dintre parteneri sa se plictiseasca in timp ce celalalt doreste sa exploreze noi teritorii. Desi pot aparea neintelegeri, acestea nu dureaza pentru ca Geamanul se misca prea repede spre o noua provocare si nu are timp sa poarte pica. Pestii pot deveni pesimisti cand partenerul Geaman nu este destul de intelegator cu ei.


Ambele semne sunt adaptabile, flexibile si doritoare de provocari. Cand acesti parteneri se pun sa lucreze, formeaza o echipa adevarata fara ca vreunul dintre ei sa doreasca sa fie seful. Cand Geamanul se plictiseste de noile proiecte din cauza lipsei de stimulare intelectuala, Pestele isi da seama si trece la urmatorul proiect.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Pesti este interesul reciproc de a-si cultiva intelectul. Ei se potrivesc si din cauza faptului ca sunt foarte flexibili. Interesele comune si personalitatile similare fac din ei un cuplu compatibil.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine