esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Hexagon colosal pe Saturn

Hexagon colosal pe SaturnEvenimente deosebite si chiar epocale au loc in prezent pe Terra, dar se pare ca in egala masura ele se petrec si in intregul nostru sistem solar. În ultimii ani, sonda spatiala Cassini, trimisa de NASA pentru a explora si cerceta planeta Saturn, a transmis informatii foarte valoroase despre aceasta planeta. În anul 2007 sonda a transmis fotografia unui hexagon ciudat, de dimensiuni colosale, care se rotea in jurul polului nord al lui Saturn.


Pentru detalii suplimentare se poate vizita site-ul NASA, care ofera anumite explicatii asupra acestui fenomen unic in sistemul nostru solar:

http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20070327.html


Hexagonul respectiv este de fapt o masa uriasa de nori structurata dupa aceasta forma si depașește cu mult dimensiunea planetei noastre. Kevin Baines, expert la Jet Propulsion Laboratory al NASA, Pasadena, California si totodata membru in echipa de analiza spectroscopica in infrarosu a datelor transmise de sonda Cassini, a spus: „N-am mai vazut nimic de acest gen pana acum pe nicio alta planeta. În atmosfera densa a lui Saturn, unde domina formatiunile circulare si celulele de convectie noroase, o astfel de forma hexagonala aproape perfecta, in miscare, este ceea ce ne-am astepta sa vedem cel mai putin. Şi totusi, ea este acolo, uimindu-ne profund.”


Hexagonul are o grosime pe verticala de aproximativ 95 km si o lungime uluitoare de aproape 25 000 km, ceea ce inseamna ca in interiorul lui ar putea incapea, practic, patru planete Pamant! Desigur, intreaga structura pare a fi nenaturala, deoarece norii niciodata nu formeaza structuri hexagonale atat de regulate, pentru ca mai apoi sa le mentina la fel si sa le faca sa se roteasca fara a-si modifica deloc forma! Asa ceva nu poate fi in niciun caz explicat ca fiind ceva natural.


Surpriza nu se opreste insa aici. Studiindu-se mai indeaproape fotografia publicata de NASA, s-a putut observa ca in interiorul hexagonului, chiar in centrul sau, se afla forma unei piramide cu trei fețe, iar in interiorul piramidei se poate vedea forma „ochiului atoatevazator”. Din nou, in interiorul acestui ochi se observa o piramida inversata, plus doua alte cercuri concentrice ce o incadreaza. Iata mai jos schita aproximativa a acestei structuri extrem de ciudate de pe planeta Saturn:


Mike Adams, editor pe site-ul NaturalNews.com, face paralela acestei structuri cu simbolul arhicunoscut al „ochiului atoatevazator” si al piramidei, aflat pe bancnota dolarului american:


Faptele sunt clare si evidente, din datele transmise chiar de NASA: pe Saturn se gaseste un hexagon format din nori grosi, care se roteste in jurul polului nord al planetei. În interiorul acestui hexagon se afla un triunghi (piramida), iar in interiorul triunghiului se afla doua cercuri concentrice, ce seamana foarte mult cu un ochi uman. Aceasta structura se aseamana foarte mult cu simbolul cunoscut de pe bancnota americana.
Pana in prezent, misterul a ramas neclarificat.

din ziar

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine