esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Dezvaluiri terifiante ale oamenilor care spun ca au ajuns in Iad

Dezvaluiri terifiante ale oamenilor care spun ca au ajuns in Iad
Exista persoane care povestesc cum au ajuns in IAD, in timp ce se aflau in coma sau cand și-au pierdut cunoștința pentru cateva zeci de minute. Acestea au povești terifiante despre cum ar arata ”lumea de dincolo”.


Veronika-Ulrike Barthel este o nemțoaica devenita celebra dupa ce a trecut printr-o astfel de experiența. Femeia a fost lovita de fulger iar apoi... a fost transportata in iad, unde ființe inspaimantatoare, despre care spune ca erau demoni, i-au facut lucruri groaznice.


”Am vazut niste pasaje negre in care am simtit doar o mare frica. Creaturile pe care le-am vazut acolo erau mai terifiante decat orice am vazut, chiar si in filmele de groaza. Astazi știu ca ei erau demoni (...) Era foarte dificil sa respiri acolo, din cauza mirosului ingrozitor din acel loc. Am vazut un lac, care arata ca partea interioara a unui vulcan. Am fost complet șocata de strigatele staruitoare ale oamenilor care le auzeam si care il rugau pe Iisus pentru a-i ajuta”, a povestit femeia, potrivit lovandal.ro.


Howard Storm, un profesor universitar din SUA, a povestit cum inaintea unei operații, cand avea stomacul perforat, a simțit cum sufletul lui i-a parasit corpul și s-a ridicat deasupra patului de spital. A ajuns pe un culoar lung și intunecat, unde a fost intampinat de demoni care il mușcau și il loveau, spunandu-i lucruri ingrozitoare. Storm a inceput sa spuna ”Tatal Nostru”, dupa care L-a vazut pe Iisus, care l-a scos din acel loc groaznic și s-a trezit pe patul din spital.


Evelyn Hazell, care e critic de arta in Londra, sustine ca a fost in iad in timp ce era bolnava de meningita. Femeia spune ca a avut o noapte cand a crezut ca o sa moara si a simtit cum i se desprinde sufletul de corp si trece intr-o alta dimensiune. A ajuns intr-o groapa intunecata, unde o aratare cu trei picioare, ca un om diform, se uita la ea. Nu mai tine minte altceva, dar e convinsa ca a ajuns in iad.


Sfanta Tereza povestea ca inainte de a deveni calugarita, Dumnezeu a trimis-o in iad pentru a-i arata unde va ajunge daca nu ia calea bisericii. Astfel, dupa ce a trecut printr-un tunel plin cu sobolani, a ajuns intr-o incapere ingusta, unde ar fi fost terorizata, potrivit Huffington Post, chiar de diavol insusi.
libertatea.ro
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine