esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Puteti vedea peste tot semne ca vechea ordine se prabuseste

Puteti vedea peste tot semne ca vechea ordine se prabuseste
12 Septembrie 2012 prin John SmallmanSunteti in pragul unui progres enorm in starea voastra de constiinta deplina care va va conduce catre cele mai uluitoare revelatii despre viata si existenta. Faptul ca voi ati fost divin creati din Sursa Unica va sigura si garanteaza harurile, onoarea, dreptul si privilegiul existentei vesnice care este o stare de desavarsire, implinire si perfectiune din care nimic nu lipseste. Voua nu va lipseste nimic pentru ca orice v-ati putea dori vreodata este instantaneu in taramul vostru si participa la bucuria voastra.


Constienta deplina este starea in care voi ati fost creati si in care aveti existenta voastra vesnica. Doar vi se pare ca ati fi limitati doarece in prezent voi, la alegerea voastra, experimentati limitari stricte ale constiintei datorita deficientelor vehiculului pe care voi ati ales sa-l locuiti – corpul omenesc – si insufienta care rezulta din aceasta in mediul in care el este capabil sa opereze. Initial, cand ati construit iluzia, voi ati avut posibilitatea de a o parcurge pe scara larga, dar in timp, voi ati redus treptat zona in care puteati calatori liber, culminand cu alegerea voastra de a deveni intrupati si, astfel, extrem de limitati.


Pentru ca v-ati limitat atat de mult, in voi s-au dezvoltat mania si frustrarea si ati uitat ca va aflati intr-o stare pe care voi ati ales-o si ati inceput sa cautati motive exterioare pe care sa dati vina pentru aceasta stare de lucruri neplacuta. Facand acest lucru, v-ati limitat in continuare constientizarea si iritari intense au inceput sa se lupte una cu cealalta. Și pentru ca voi erati atat de slabi si ineficienti, a fost evident pentru voi, chiar si cu abilitatile voastre intelectuale limitate, ca nici unul din cei care se aflau in anturajul vostru nu poseda acel gen de putere sau influenta necesara pentru a provoca acele perturbari haotice pe care vremea, miscarile tectonice sau variatiile anotimpurilor climatice la care erati supusi.


Ati inventat o intreaga ierarhie de zei cu puteri si responsabilitati diferite pe care sa-i invinuiti pentru suferinta voastra si in fata carora v-ati gudurat si pe care i-ati lingusit in speranta unor recompense sau macar a unui ragaz in ceea ce priveste efectele punitive ale cutremurelor, inundatiilor si eruptiilor vulcanice. În cele din urma unii dintre voi au ajuns sa inteleaga ca nu exista zei pe care sa-i puteti ofensa sau care v-ar pedepsi, pe masura ce fiinte iluminate au venit printre voi, demonstrand iubire si vorbindu-va de atotputernica Sursa a creatiei, care este Iubire, infinita si neconditionata, si Careia ii pasa doar de bunastarea voastra vesnica.


Aceasta informatie a rezonat cu voi pentru ca voi simteati o intensa nevoie de a fi iubiti, desi cei mai multi dintre voi nu ati discutat despre acest lucru cu nimeni deoarece singura iubire pe care voi ati experimentat-o a fost conditionata si nedurabila. Acesti iluminati v-au invatat cum sa cautati in interiorul vostru ceea ce lipsea din viata voastra si cu rabdare si perseverenta ati inceput sa descoperiti adevarul a ceea ce ei v-au invatat. Dar conflictul a ramas in mintile voastre pentru ca vechile cai ale recompensei si pedepsei devenisera atat de inradacinate in voi, incat a fost foarte greu pentru voi sa accepatti mesajul lui Dumnezeu, Tatal vostru ceresc, care va oferea numai iubire neconditionata. Mai ales ca erati atat de inconjurati de durere si suferinta.


Suficient de multi dintre voi au acceptat acum in inimile lor acest adevar divin pe care-l imbratiseaza si incearca sa traiasca dupa preceptele lui, astfel incat energia acelei cunoasteri s-a intensificat suficient de mult pentru a influenta colectivitatea, convingand tot mai mult si mai mult omenirea ca Iubirea schimba totul; si voi aveti o nevoie disperata de schimbare. Mult prea multe pagube si suferinte au fost provocate deja de orbirea si de vederea limitata a scopurilor vietii care s-au clatinat chiar de cand ati inceput sa construiti iluzia, iar acest lucru trebuie sa inceteze.


Nimeni de pe Pamant nu mai vrea acum sa continue vechile moduri de viata conflictuale si disfunctionale pentru ca este evident ca acestea doar va cresc problemele. Un val de idei creative se raspandeste printre popoarele lumii, inspirand speranta si innoire la o scara nemaivazuta pana acum, incurajand formarea de grupuri de persoane cu viziuni similare. Pe masura ce aceste grupuri se inmultesc si isi impartasesc resursele, capacitatea vechilor regimuri autoritare de a-si mentine puterea asupra populatiei scade cu repeziciune. Schimbarea este in aer si toti cei care o cauta o gasesc.


Desi exista inca multa dizarmonie si frica care influenteaza umanitatea, pe intreaga planeta puteti vedea peste tot semne ca vechea ordine se prabuseste. Aceasta este in dezordine si va continua sa se prabuseasca deoarece numarul celor care-si ofera serviciile cu iubire si compasiune, creste exponential, aducand lumina si intelepciune in toate problemele care trebuie rezolvate.


Sunteti in evolutie si in maturizare si facand acest lucru voi va pregatiti sa iesiti de sub povara, confuzia si haosul iluziei, in stralucirea Realitatii – Casa voastra eterna. Multi dintre voi aveti sclipiri de memorie care va emotioneaza si va inspira. Cunoasterea ca voi sunteti fiinte divine se strecoara in constiinta voastra, si voi va onorati unul pe celalalt pe masura ce va dati seama ca astfel va onorati pe voi insiva. Acesta este un timp cu adevarat minunat pentru a experimenta viata pe Planeta Pamant.


Fratele vostru iubitor, Isus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine