esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la Iisus

Mesaj de la Iisus
1. Gratia Mea este o comoara de mare pret. Acela care o primeste nu va mai dori nimic in vecie. De aceea, cu totii sa va straduiti sa o obtineti, caci Eu sunt oricand gata sa o daruiesc oricui o cere.


2. Caci, iata, daca voi doriti iertarea pacatelor voastre, va spun ca acestea va vor fi iertate atunci cand veti dovedi ca intr-adevar le-ati ispasit intru Iisus, cel care este Cuvantul Meu viu si iubirea Mea pentru voi. Portile cerurilor va sunt deschise, si daca doriti, puteti intra si puteti vedea fata Tatalui vostru sfant, cel care sunt Eu, Dumnezeul etern, Iehova.


3. Puteti face aceasta cu ajutorul Cuvantului viu, care este Iisus Christos, Iubirea eterna si Împaratia Mea, izvorul intregului bine si intregului adevar. Iubirea v-a fost daruita inca de la inceput, caci ea este chiar viata din voi, asa dupa cum puterea este existenta creaturilor Mele, care, intrucat nu sunt libere, desi tot din iubirea Mea au aparut, nu sunt insasi iubirea, ci doar efectul ei. Aceasta inseamna ca tot ceea ce apare din putere este doar materie moarta; chiar daca are aparenta vietii, este in realitate moarta.


4. De ceea, daca cineva isi leaga iubirea de lumea materiala, iubirea lui va pieri atinsa de rasuflarea mortii, iar rezultatul va fi un morman de materie, sau, altfel spus, chiar moartea.


5. Dar acela care isi indreapta iubirea catre Mine, si o leaga de Mine, uneste iubirea lui cu insusi izvorul iubirii si al vietii, si devine nemuritor.


6. Dar, iata ce va spun: iubirea se afla in el oarba si in intuneric, ceea ce inseamna ca el este liber si independent, dar este totodata foarte expus pericolului de a se pierde pentru totdeauna.


7. De aceea, Eu am adaugat iubirii lui pentru Mine, in functie de intensitatea ei, o parte potrivita de lumina, care este un dar pe care Eu i-l fac si care poarta numele de gratie. Prin ea, Eu Ma revars in fiecare om, dupa cat de mare este iubirea lui.


8. Daca cineva are iubire, facand astfel ca legea Mea, care este iubirea cea mai inalta, sa fie vie in el, asupra lui se va revarsa un suvoi neintrerupt de lumina si privirea lui va putea patrunde in adancul pamantului si in inaltul cerurilor.


9. Spune-le copiilor, si spune-le tuturor, de orice religie ar fi – catolici, protestanti, evrei, musulmani, hindusi, sau chiar atei – acest lucru care, pe scurt, ii priveste pe toti: exista numai o singura biserica adevarata pe Pamant, iar aceea este iubirea pentru Mine, daruita prin Fiul Meu si prin Duhul Sfant, manifestat prin cuvantul Meu viu. Iar acest Cuvant este Fiul, si Fiul este Iubirea din Mine. Eu si Fiul una suntem. Astfel, Eu sunt in voi si sufletul vostru, a carui inima este locul rezidentei Mele, este singura biserica adevarata de pe Pamant. Numai in interiorul sau este viata eterna si aceasta este singura biserica datatoare de beatitudine.


10. Caci iata, eu sunt Domnul a tot ceea ce exista. Eu sunt Dumnezeu cel Etern si Atotputernic si sunt totodata Tatal vostru sfant si iubitor. Si toate acestea Eu sunt prin Cuvant, iar Cuvantul este Fiul. Fiul este iubirea si iubirea este legea, iar aceasta lege v-a fost data voua. Daca o veti respecta si veti actiona in acord cu aceasta, voi o veti cunoaste. Si, cunoscand-o, ea va fi vie in voi, va va umple de slava si va va face liberi, si atunci voi nu veti mai fi supusi legii, ci deasupra ei, in gratie si lumina, imparatind cu Mine.


11. Iar aceasta este beatitudinea sau Împaratia lui Dumnezeu in voi, adica singura biserica beatifica de pe Pamant. Si viata eterna numai in aceasta biserica poate fi gasita.


12. Ori credeti voi ca Eu locuiesc intre patru pereti, in ceremonii, in rugaciuni si in matanii? O, nu, este foarte gresit sa credeti astfel, caci Eu sunt numai acolo unde exista iubire, Eu Însumi fiind iubirea si viata. Eu va daruiesc iubire si viata, si Ma unesc cu voi doar in iubire si viata, niciodata in materie si moarte.


13. Eu am biruit moartea si am supus-o Divinitatii, pentru a avea putere deplina asupra a tot ceea ce exista. Astfel, iubirea Mea a devenit lege pentru totdeauna si ea poate insufleti tot ceea ce i se supune.


14. Cum puteti atunci sa credeti ca Eu va astept in moarte, cand Eu sunt insasi viata? Asa ca duceti-va mai intai in biserica cea adevarata, care are viata, si numai dupa aceea in biserica moarta, care poate astfel sa devina vie prin voi."


primit pe mail
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Yeshua - comunicarea nr. 5


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Yeshua - comunicarea nr. 5

Yeshua - comunicarea nr. 5In acea perioada am aflat ca Ioan Botezatorul a fost inchis. M-a durut faptul ca salvarea lui nu facea parte din misiunea Mea, dar onorez rolul pe care el l-a jucat in Plan Divin.


Samariteana si izvorul.


Femeia se numea Nalda si era o Samariteana, fapt pentru care era dispretuita foarte mult. Nu intru in amanunte pentru a explica de ce s-a manifestat acest lucru astfel. Metaforic vorbind, pilda era despre a bea aceeasi apa de la acelasi izvor.

Prejudecata si rasismul, ca si alte forme discriminatorii, sunt nascute din frica. Oamenilor le este frica de meritul lor interior, lor le este frica de siguranta lor intr-o lume potrivnica. Dar nimeni nu poate trai cu aceasta stare de frica mult timp. Aceasta ii face sa caute stari si situatii in afara lor pentru a-si descarca propriile frustrari si astfel sa para ca nu le apartin, considerand ca greseala apartine altora. ''Se intampla astfel deoarece ceilalti arata, vorbesc si actioneaza diferit fata de mine.

Voi fi din nou in siguranta, controland lucrurile, atunci cand ei pleaca''. Desigur, si acele fiinte atacate prin aceste declaratii, au aceeasi frica si, la randul lor, gasesc alte persoane asupra carora sa-si proiecteze frica. Si asa mai departe...


Surori si frati, Eu va spun ca nu este posibila iubirea in exterior pana ce nu va treziti in interiorul vostru, pana ce nu invatam sa ne iubim pe noi insine. Reamintiti-va ca sunteti iubiti de Sursa, ca nu ati facut nimic rau, ca nu ati iesit din Gratie niciodata. Nu sunteti singuri. Voi sunteti doar copiii care invata sa gaseasca drumul in lume facand greselile inerente cautarii.

Intelepciunea este obtinuta doar prin experiente iar in procesul experimentelor se mai comit si greseli. Asumati-va responsabilitate pentru greseli si indreptati-le, dar apoi continuati in iubirea pentru voi insiva si pentru cei care merg pe drumul lor spre aceeasi destinatie.


Nu conteaza ce culoare are pielea voastra, nu conteaza istoria, nu conteaza care este credinta, Eu va spun ca inima fiecaruia dintre voi cauta acelasi lucru.


Asa a fost cu femeia de la izvor, cu care am vorbit mult despre reamintirea spiritului apelor. Pe acea femeie am rugat-o sa-Mi dea un pahar de apa, si ea Mi l-a dat cu bucurie. Un gest uman simplu, dar atat de primejdios in acele vremuri. Chiar si apostolii s-au straduit sa Ma indeparteze de femeie pentru ca era Samariteana, si pentru ca am acceptat un pahar de apa de la ea. De fapt era o ocazie pentru a preda inca o lectie de iubire, la fel ca un izvor in mijlocul desertului.


Eu am petrecut mult timp in desert si pe dealuri, contempland, meditand si fiind in comuniune cu Tatal Ceresc.


La un moment dat, apostolii M-au intrebat cum Ma rog, iar Eu le-am oferit urmatoarea rugaciune: "Tatal nostru din ceruri, sfintit este numele Tau. Imparatia Ta vine, voia Ta va fi facuta pe Pamant, la fel ca si in ceruri. Da-ne azi painea cea de toate zilele. Si iarta datoriile noastre asa cum noi iertam pe datornicii nostri.Si nu ne duce pe noi in ispita, si ne izbaveste de cel viclean, pentru ca a ta este Imparatia, puterea si gloria in veci. Amin".


Poate ar trebui sa va ofer alta rugaciune, acum, in noua era, o rugaciune care sa va aseze in manifestarea directa a lui Dumnezeu, in centrul responsabilitatii spirituale: "Draga Mama/Tata/Dumnezeu, sfintita este Prezenta Ta in interiorul meu.
Imparatia Ta este nascuta prin mainile mele. Vointa Ta este facuta prin inima mea. Tu esti pe Pamant, cu mine, precum sunt eu in ceruri cu Tine. Eu sunt in aceasta zi donatorul painii Tale zilnice pentru toti. Eu, in aceasta zi, iert totul, si ma iert pe mine insu-mi. Impreuna, Noi ne calauzim unul pe altul de la toate distragerile. Noi ne eliberam unul pe altul de la fiecare stare de intunecare. Pentru ca Noi suntem imparatia, Noi suntem puterea, Noi suntem gloria Ta, Mama/Tata/Dumnezeu. Noi suntem toate acestea''.


In acelasi an, in luna Ianuarie, am auzit ca Ioan Botezatorul a fost executat din ordinul lui Herod Antipa. Mi-am plans prietenul drag care si-a sacrificat totul pentru ceva mai maret decat el insusi.

Intr-o dimineata in timp ce faceam o plimbare de relaxare pentru a-Mi limpezi gandurile, o batrana s-a apropiat de Mine, acoperita fiind din crestet pana la degetele picioarelor cu o zdreanta murdara. Era o leproasa, care se strecurase afara din comunitatea ei mica, ascunsa in interiorul unei vai adanci sau intr-o pestera intunecoasa.


Ea si-a suflecat maneca zdrentuita si Mi-a aratat mana spunandu-Mi ca a auzit de Mine si ca a calatorit cateva zile pentru a Ma intalni. Am vazut ca avea dureri, dar nu Mi-a spus nimic despre acest lucru. A scos un suvenir de familie, o bratara mica, si M-a intrebat daca pot sa ating acest suvenir, sa-si atinga fiica cu el dupa aceea, ca sa revina la tineretea si frumusetea ei de odinioara, pentru a se marita si a avea copii. Ea Mi-a spus ca nu cere vindecare pentru ea insasi pentru ca a trait deja o viata lunga, si are multe amintiri frumoase la care sa se gandeasca.


Ea a avut incredere ca din imparatia cerului nu va fi intoarsa pentru schimbarea sentimentelor.


Creatorul Meu Mi-a acordat posibilitatea ca sa simt empatic demnitatea, gratia, si modestia acelei femei, ca Eu sa pot impartasi puterea si intelegerea ei.


Am intins mana spre mana ei dar ea si-a retras-o. Cu blandete, i- am pus bratara in palma si am tinut-o de mana. Ea a inceput sa planga, pentru ca trecuse mult timp de cand nu mai fusese tinuta de mana de cineva, fara frica si fara repros. Dragostea Dumnezeului a curs in ea, si a trezit aceea iubire in interiorul fiintei ei, iubire care era inchisa intr-o viata de suferinta.


Si bubele au disparut, si ranile au disparut iar carnea distrusa s-a refacut pe loc. Viata, tineretea si vitalitatea au inflorit inca odata in ochii, pe buzele si in inima ei.


Eu, cu blandete, am tras salul de pe fata ei si am privit expresia Mamei si Tatalui in plina glorie. "Intoarce-te acasa, sora Mea frumoasa, si afla ca si fiica ta a fost onorata de iubirea Dumnezeului, si a fost vindecata". Ea a cazut in genunchi in gratitudine si lacrimi. Eu am ingenunchiat si am tinut-o in brate. Si amandoi am plans pentru frumusetea si darul vietii eterne.


Un cuvant legat de vindecarea fizica. Imprejurul corpului vostru fizic, exista un corp de energie care dubleaza acest corp, lucru despre care am vorbit deja. Acesta este un corp de energie care sustine in parametrii normali corpul fizic in interiorul lui, din punct de vedere energetic.


In interiorul acestui corp de energie exista programul sanatatii perfecte. Acest plan perfect exista in interiorul fiecarei suvite ADN din corpul vostru fizic. Toate bolile incep cu o stare emotionala (in corpul emotional n.m.) dupa care sunt transferate, in timp, in corpul de carne, corpul fizic.

Simtamantul de bucurie si iubire produce sanatate.


Simtamantul de stres, frica, suparare si ura produce boala.


Desigur, drumul karmic al fiecarei persoane este diferit, iar boala devine astfel un mare invatator al fiintei. Fiecare caz este unic. Dar, cum de exista boala la copii si bebelusi, Ma veti intreba? Asemenea situatii sunt intr-adevar greu de inteles, in special pentru parinti. Dar Eu va asigur ca, de cele mai multe ori acei copii dragalasi traiesc printre noi ca sa ne invete sa fim mai iubitori, mai intelegatori, si mai dispusi la sacrificiu pentru cel de langa noi. In starea lor plapanda, copiii sunt vindecatori tot atat de puternici ca si Mine.

Puternici ca si voi. Onorati-i ! Iubiti-i ! Iubiti-va si iubiti-i si pe altii iar boala va devini o amintire pe aceasta planeta. Dar va rog, dragii Mei, nu va simtiti vinovati pentru ca sunteti bolnavi, si nu va fie rusine crezand ca voi nu sunteti persoane destul de iubitoare pentru a fi sanatose.


Iubirea Sursei este mai subtila. Poate ca suferinta voastra va aduce vindecarea pe care voi nici nu v-o puteti imagina si, de asemenea, aduce vindecarea pentru toti cei aflati jurul vostru.


Fiti blanzi cu voi insiva ! Fiecare dintre voi, este o fiinta divina, care experimenteaza o lume mai putin divina, plina cu o multime de provocari fizice si emotionale. Voi sunteti foarte mult onorati pentru stradaniile voastre, pentru abnegatia cu care va straduiti sa va vindecati aproapele. Nu stiti cat de puternici sunteti. Eu sunt onorat ca Ma aflu printre voi,in spirit.


Dorinta Mea de a-Mi vedea toti fratii si surorile vindecate a ridicat o problema dificila. Am stiut ca misiunea Mea nu era sa vindec fiecare om care venea la Mine. Nu a fost planul Meu de a lua puterea fiecarui individ.


Misiunea Mea a fost sa reamintesc fiecaruia cat de puternic este, acest fapt aducand recunoasterea propriului spirit. Eu nu am putut sa Ma abat de la scopul Meu.


In acest timp, vestea despre "miracolele'' facute de Mine s-a raspandit repede ; la fel si invataturile Mele. Multimea care M-a urmat a devenit tot mai numeroasa. Am inceput sa atrag atentia celor care erau la putere in biserici, in interiorul Romei, si celor care guvernau din punct de vedere religios.


Nu am sa intru acum in explicatii despre cine si ce a inceput, sau cine a vrut ca Eu sa fiu alungat, sau cine a lucrat si in numele cui. A fost destula varsare de sange din aceasta pricina.


Dar soarta Mea nu a fost niciodata in mainile oamenilor sau guvernelor. Eu Mi-am ales propria Mea soarta, asa cum si voi va alegeti actiunile si deciziile pe care le luati zilnic. Ati crezut voi ca Eu intr-adevar nu am stiut ce o sa Mi se intample daca-Mi urmez drumul? Nu a contat cine a era la putere. Eu am tulburat serviciul statal. Mai devreme sau mai tarziu Eu as fi devenit dusmanul statului. Acest lucru era inevitabil. Intr-adevar, singura intrebare era, cand?


In continarea evenimentelor, Eu am ales douasprezece femei care nu aveau doar grija de bolnavi si de treburile zilnice ale misiunii, ci aveau si rolul de a-i invata pe cei prezenti in jurul lor, in numele Meu. Va voi comunica acum numele acelor femei nerecunoscute pana acum, care si-au asumat poverile si au impartasit bucuriile misiunii noastre in egala masura cu barbatii: Nasanta, fata unui doctor Syrian, Milcha, verisoara lui Thomas, Rachel, cumnata lui Jude, Susanna, fiica unui rabin al Synagogi din Nazareth,Joanna, nevasta lui Chuza, care a lucrat pentru Herod Antipas, Elizabeth, fiica unui industrias bogat,Martha, sora mai mare a lui Andrew si Petru, fiica mai mare a lui Matthew, Celta, fiica unui gardian Roman,Agaman, o vaduva,Maria Magdalena,Rebecca, fiica lui Iosif ,Arimathea a completat grupul.

Permiteti-Mi sa va reamintesc ca in acel timp, femeilor nu le era permis sa calce nici macar pe dusumeaua sinagogii alaturi de barbati. Nici una dintre ele nu a stat impreuna cu apostolii, care erau, la urma urmei, tot barbati in acel timp. Daca li s-ar fi permis sa stea cu Mine, ar fi trebuit sa fie pregatite sa auda orice fel de injurii adresate lor. Fiecare dintre ele.

Apoi, Eu am trimis apostolii in grup de cate doi sa-i invete pe oameni, si astfel femeile au avut destul timp sa vorbeasca intre ele si sa decida daca vor contiuna sa-Mi raspandeasca mesajele. Nu a renuntat niciuna.


Inca un lucru: Aceste femei au fost ramas cu Mine pana in ultimele si ore, cand toti ceilalti au plecat.


Daca voi credeti ca Eu am fost scutit de critici din partea multimii care venea sa Ma vada, atunci voi ati uitat firea umana.


Unii erau cautatori sinceri ai invataturilor, altii erau doar curiosi iar unii erau instigatori rau intentionati. In timp ce vorbeam, ei Ma intrerupeau intrebandu-Ma cu voce tare si provocatoare ca daca pot sa fac miracole, de ce familia Mea din Nazareth nu traia in bogatie ? De ce nu am facut in asa fel incat Romanii sa dispara? Cum de Eu nu am o infatisare deosebita fata de alti zeci care stabateau provinciile si care pretindeau ca raspandesc tot Cuvantul Dumnezeului ? Cu ce drept le vorbesc Eu in numele lui Dumnezeu ? In deridere ei spuneau: "Nu poate iesi nimic bun din Nazareth!". Am dat doar cateva exemple.


Nu exista un raspuns pe care as fi putut sa-l dau. Existau cei care erau pregatiti dar si cei care erau adanc cufundati in experienta iluziei. Nimeni nu este mai bun decat celalalt. Fiecare are drumul sau particular. In final, toti au sa ajunga la aceeasi destinatie.


Critica preotilor insa, atunci cand am vorbit in templu, a fost de o natura diferita. Intentia lor a fost de a Ma prinde in capcana cu argumentele lor, facandu-Ma astfel sa le dau dovada blasfemiei Mele legata de Dumnezeu. Vedeti voi, religia acelui timp era o adeziune stricta la coduri de conduita foarte rigide, coduri care dictau cum si cand se putea manca, cum si cand puteau sa-si faca curatenia, cum si cand puteau sa se conduca in credinta. Toate acestea nu au de a face cu increderea ci au de a face cu puterea.


Prieteni ! Mamei/Tatalui - Dumnezeu, nu-I pasa cum va conduceti viata voastra spirituala. Daca anumite reguli va fac sa gasiti iubire, atunci urmati acele reguli. Dar daca lipsa regulilor va ajuta sa-l gasiti pe Dumnezeu, atunci, renuntati la acele reguli. Prin aceasta, va sfatuiesc Eu sa sfidati legile ? Da, cu conditia sa puteti trai unul cu altul, respectand viata fiecaruia, daca va puteti iubi unul pe altul asa cum va iubiti pe voi insiva.


Daca aceasta este solutia pentru a trai fericiti, atunci, nu este nevoie de legi. Dar, asa cum poate vedea fiecare, acesta nu este suficient pentru a ajunge la adevar. Din acest motiv voi inca mai aveti nevoie de legi care sa guverneze firea voastra slaba. Acest lucru este asa cum trebuie sa fie. Respectarea legilor si regulilor va aduce mai aproape de Sursa? Nu. Dumnezeu este in interiorul vostru. Cat puteti sa-I fiti de aproape? Ritualurile si ceremoniile va amintesc ca exista o cale. Dar, PREOTII NU SUNT CALEA ! Voi sunteti singurii preoti, singura biserica, singura biblie de care aveti nevoie vreodata.


Eu nu am aderat la codurile stricte ale timpului - pentru ca acestea Mi-ar fi indepartat mesajele de adeptii Mei. Mesajul a fost totul. Desi nu era in credinta Mea particulara, au fost situatii in care am mancat carne impreuna cu altii, daca acest lucru M-a ajutat la impartasirea mesajului Meu.


Daca vreti sa conduceti oamenii, atunci, voi trebuie sa ii urmati in primul rand acolo unde locuiesc ei. Este necesar sa vedeti lumea prin ochii lor. Este necesar sa mergeti in pantofii lor. Si in primul si in primul rand, trebuie sa fiti un exemplu pentru ei.


Si astfel, da, referitor la regulile timpului, Eu am fost acuzat de acte de blasfemiei. Asa sa fie. Pana la urma acest fapt nu a contat caci ei ar fi gasit, sau ar fi inventat oricum ceva care sa Ma incrimineze pentru a Ma anihila.


Totusi, Eu va voi prezenta una dintre acuzatiile care Mi-au fost aduse.
Unul dintre Farisei M-a acuzat ca lucrez cu Satana.
Demon, Iad, Pucioasa.


Permiteti-Mi sa va explic intelesul antic in Hibru al Satanei, care era pronuntat "Say-Taan". Acest cuvant nu insemna demon, ci iluzia materiei, iluzia lumii materiale si seductia acesteia prin indepartarea de la lumea spirituala.


Dragii Mei, daca nu ati retinut, cumva, mai nimic nimic din ceea ce am spus pana acum, retineti macar acest lucru: Nu exista demon, sau drac, doar daca-l cream noi insine. Nu este alt iad decat cel pe care vi-l creati singuri. Nu a existat niciodata.


Nu exista purgatoriu unde suflete merituase sunt separate de cele nemerituoase.


Daca Tot Ceea Ce Este, insemna iubire, atunci, doar aceasta este Ceea Ce poate fi.


Mama/Tatal Meu nu pedepseste. Va repet : DUMNEZEU NU PEDEPSESTE NICIODATA ! Niciodata! Pedeapsa, iadul, razbunarea divina sunt creatii ale mintii umane pentru a va tine subjugati.


"Ochi pentru ochi" O notiune umana de justitie. Eu va ofer o simpla analogie: Voi ati auzit despre oameni, in istorie sau din actualitate, care manifesta acte de iertare si de intelegere extraordinare : mama care si-a iertat barbatul violator si criminal al popriei fiice ; soldati care au salvat viata celor care-i torturasera ; copii adulti care i-au iertat pe parintii lor pentru ca iau abuzat sexual si psihic. Daca acesti copii au putut sa ierte asemena traume si pe faptasii lor, Dumnezeu, care este Tatal tuturor, sa fie mai putin puternic, mai putin iertator ? Ar putea fi acest lucru acceptabil? Sau acesti oamnei mai degraba exprima firea adevarata a Sursei, pur si simplu?


Eu va spun din nou: Voi traiti intr-un Univers iubitor. Voi sunteti copiii Dumnezeului iubitor. Dumnezeu nu este niciodata razbunator, indiferent ce fapte dureroase savarsiti - chiar impotriva voastra.


Inseamna aceasta ca Hitler sau Stalin au ajuns in ceruri? Da, asa este. Dar acest lucru nu inseamna ca Hitler sau Stalin nu pot intelege intreaga suferinta pe care au provocat-o. Dar ei nu experimenteaza focul iadului, experimenteaza doar plansetele celor devastati din ordinul lor.


Ei simt chinul sufletelor celor decimati. Ei simt profund consecintele actiunilor lor. Si, va asigur, regretul acesta este mult mai greu de depasit. Ei ajung astfel sa cunoasca celelalte alegeri pe care ar fi putut sa le faca. Aceste revelatii vin prin iubirea calauzitoare de pe partea cealalta a valului, nu prin actiune de forta si represiune.

Surori si frati ! Eu va spun ca in lunga voastra calatorie pe aceasta planeta, toti ati fost candva ucigasi si toti ati fost candva victime. Voi toti ati fost sfinti si toti ati fost pacatosi. Voi toti ati fost maestri si toti ati fost sclavi.


Acest lucru este asa cum trebuie sa fie. Cum poate o entitate sa invete lectia cresterii spirituale altfel decat prin experienta directa ? Nu exista vindecatoare pentru o prostituata decat cea care este prostituata. Nu este un invatator mai bun pentru cel abuzat si pierdut decat cel care a fost deja abuzat si pierdut. Intr-o zi, dragii Mei, prietenii Mei dragi, voi o sa vedeti, din nou, cat de mare este Universul si cat de iubitor este Planul. Cat de perfect functioneaza acest Plan. Cat de frumos este destinul acestuia.


Acest fapt inseamna ca nu exista un lucru rau? Nu, exista raul.


Este doar insumarea totala a durerii adanci, ratacirea cea mai dureroasa, abandonarea cea mai trista. Aceasta este consecinta unei rani ce a fost lasata nevindecata. Este plansul pentru ajutorul nebagat in seama. Prietenii Mei, Eu pot sa stau aici si sa va descriu profunzimi brutale care au fost puse pe seama unor surori si fratii care in aparenta au sfidat intelegerea umana.


Unii ar spune ca este vorbe de o persoana, sau de o tara, sau de karma acelei rase care trece printr-un cosmar pentru a se regasi. Karma exista pentru ca, intr-un anumit moment, frica a fost preferata in locul iubirii. Poate ca este karma unei persoane sa experimenteze saracie. La fel, poate fi karma altei persoane sa ii hraneasca pe cei in saracie.


Exista ceva care intristeaza Inima Sursei? Numai daca aceasta durere sau rau intristeaza inima voastra. Dumnezeu se bucura si plange impreuna cu fiecare dintre voi pentru faptele bune sau rele pe care le faceti.
In acel timp Simon Petru M-a intrebat: "De cate ori trebuie sa iert un om care continua sa greseasca impotriva mea?" Si raspunsul Meu a fost: "Nu de sapte ori, si nici de saptesprezece ori, ci de saptezeci ori sapte".


De ce trebuie sa iertati pe cineva care v-a ofensat sau va brutalizat? Pentru ca acest fapt va asigura vindecarea voastra emotionala. Persoana care v-a facut un rau a pus in miscare legea cauzei si a efectului, sau karma, si v-a invata, eventual, si lectia lui despre pacat. Asa este Legea naturii.


Legile oamenilor sunt rare. Iertarea este un act de vointa, uneori, greu de facut dar fiecare ar trebui sa-l accepte si sa-l experimenteze. Cand esti necajit si indurerat, procesul de crestere spirituala este incetinit sau blocat. Onorati procesul. Si cand sunteti pregatiti, incercati sa-l iertati pe infractor.

Nici nu trebuie sa intalniti persoana pe care ar trebui sa o iertati. Aceasta, deoarece cu totii sunteti in acelasi camp energetic in interiorul "hologramei" universale.Nu este necesar decat sa trimiteti un gand din inima voastra catre cel care v-a ranit, iar acest lucru este "inregistrat" instantaneu, daca doriti, in Mintea lui Dumnezeu.


In acet fel, veriga energiei negative dintre voi si persoana care a pacatuit va fi desfiintata instantaneu si pentru totdeauna. Dar daca in voi ramanae ura, supararea si razbunarea, veriga energiei negative ramane legata de voi, iar forta de viata din voi se usuca.


INAINTE DE A IERTA PE UN ALTUL, TREBUIE SA VA IERTATI PE VOI INSIVA.


Ce inseamna iertare? Pur si simplu dati mai departe, depasiti starea de suparare. Transmiteti iubire mai departe.Inlocuiti sentimentul de ura cu iubirea. Iertati-va pentru ca nu ati fost atat de puternici cum ati fi vrut, sau atat de spirituali, iubitori si sinceri. Eliberati totul, dragilor ! Vinovatia si rusinea servesc egoul uman. Iubirea leaga universul impreuna.


Iubirea poate sa calauzeasca pasii vostri ca sa nu gresiti.


Iertarea este un act dezinteresat. Eu va recomand cu ardoare sa iertati si sa iubiti.

(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine