esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


A avea incredere inseamna a fi liber

A avea incredere inseamna a fi liber
Mesaj de la ISUS, prin John Smallman, 12 Mai 2013.
Peste tot in lume are loc o schimbare intensa si creativa in perceptia umanitatii despre ea insasi, pregatind intrarea voastra in constiinta deplina, in deplina constientizare a cine sunteti si a eternei voastre inseparabilitati de Dumnezeu – care v-a creat pentru a va bucura de infinita si eterna pace, bucurie si fericire. Pacea, bucuria si fericirea sunt stari ale mintii. Psihologia moderna v-a informat de acest lucru, si acest lucru a fost bine demonstrat, in special de catre cei care au trecut de la depresie si anxietate la pace si multumire prin schimbarea mintilor si perceptiilor lor.


Fiecare are abilitatea de a-si schimba propriile perceptii, dar pana de curand se credea ca perceptia unui individ – felul in care vede viata si oportunitatile pe care aceasta i le ofera – era practic stabilita de starea de existenta in care el s-a nascut si cu care el a avut de-a face folosind cele mai bune abilitati ale sale. Acum este general recunoscut faptul ca fiecare trebuie sa aiba libertatea de a schimba aceste attribute, aparent date, cu ceva mai mult, in conformitate cu dorintele sale. Este o recunoastere a faptului ca fiecare dintre voi sunteti maestrul propriului vostru destin, ca felul in care experimentati viata este o alegere personala pe care voi o faceti in fiecare moment. Da, fiecare dintre voi aveti limite diferite si unice – fizice, intelectuale si creative – care difera de la unul la altul, dar ele nu va impiedica sa va modificati convingerile si perceptiile prin care voi vedeti lumea, lumea voastra.


Cand viata voastra este nesatisfacatoare, inechitabila, dureroasa, asta inseamna ca va concentrati pe aceste aspecte ale experientei voastre. Voi ati avut, toti ati avut, experiente care la un moment dat au fost infricosatoare, dureroase, rusinoase, nedrepte si, probabil, in urma lor ati ramas cu un sentiment ce parea total justificat de amaraciune, cu resentimente care dispar cu greu pe masura ce trece timpul si durerea pe care ati simtit-o se diminueaza. Apoi, poate dupa saptamani, luni sau chiar ani, atunci cand va reamintiti acel moment, vedeti ca el a avut si o parte amuzanta care acum va face sa radeti, sau ca v-a invatat o lectie importanta sau un adevar pe care nu l-ati fi invatat altfel, astfel ca acum sunteti recunoscatori pentru acea experienta.


Cand treceti printr-o perioada in care viata chiar va doboara, incercati sa va reamintiti momentele din trecut care erau dureroase, dar pe care acum le priviti retrospectiv prin prisma intelepciunii, si amintiti-va ca totul trece si ca intotdeauna exista momente valoroase, momente de bucurie si momente de veselie in viata voastra de zi cu zi – momente care adeseori sunt ratate din cauza intensei voastre focalizari pe ceea ce nu merge sau are nevoie de stabilire. Asa ca manifestati-va intentia de a fi constienti si de a va bucura de ele. Cand faceti acest lucru nivelul stresului vostru se reduce, iar voi va gasiti linistea.


Voi sunteti maestrii destinului vostru! Dumnezeu v-a creat perfecti ca membri ai campului sau de iubire divin, v-a inzestrat cu o gama infinita de talente, onorandu-va alegerile si deciziile, inclusiv alegerea pe care ati facut-o de a experimenta separarea de El. Acum puteti alege sa puneti capat acelei experiente – o stare iluzorie sau imaginara care exista doar atat timp cat voi o sustineti!


Ati sustinut-o prin faptul ca v-ati vazut pe voi insiva ca indivizi separati care traiesc intr-o lume nesigura, in care trebuie sa aveti permanent grija sa nu fiti depasiti sau prinsi in vreun eveniment sau situatie periculoasa sau dureroasa care v-ar putea provoca chiar moartea. Asa ca voi traiti in defensiva, fiind capabili ca doar partial sa aveti incredere pana si in cei pe care ii iubiti, in permanenta amorsati si pregatiti de a respinge atacul. Aceasta stare este o stare de teama, iar teama va deconecteaza de la Iubire, refuza sa o recunoasca si se concentreaza pe campurile de energie personale lipsite de iubire pe care le-ati construit in jurul vostru pentru a va proteja si care par sa va demonstreze cu o regularitate monotona cat de intelept este sa le pastrati.


În lumea in care voi va experimentati existenta umana, pare o nebunie ca macar sa va ganditi sa desfiintati acest camp protector, pentru ca atunci cand priviti dincolo de el vedeti peste tot durere, suferinta, haos si confuzie care va ameninta insasi existenta.


Dar pana cand nu va demontati apararea nu veti fi capabili sa dizolvati iluzia, pentru ca ea o sustine prin atasamentul vostru fata de ea. A avea incredere inseamna a fi liber, iar voi ati fost creati liberi. Voi sunteti liberi si va veti simti liberi atunci cand va veti elibera de nevoia de a va apara si va veti permite sa demontati acea aparare. Da, desigur, in iluzie increderea voastra poate fi tradata – a fost de multe ori, si voi i-ati tradat pe altii – dar increderea poate fi dezvoltata si ajutata sa creasca numai prin implicarea voastra in ea, fara a fi atasati de rezultat.Oamenii nu au incredere unii in ceilalti, ei cred ca lipsa lor de incredere este pe deplin justificata si, prin urmare, ei simt ca nu exista nici un motiv de a-si onora unul altuia increderea. Este o situatie de tipul Catch 22. Singura cale de urmat este de a incepe sa aveti incredere.


Luati in mod determinat decizia de a avea incredere, apoi chemati-l pe Dumnezeu, pe ingerii sau ghizii vostri, sau pe oricine din taramurile spirituale pe care simtiti intuitia de a chema sa va ajute sa duceti la bun sfarsit acea intentie. Sa stiti ca pentru ca inca sunteti implicati si experimentati viata intr-o lume iluzorie, unii va vor onora increderea, iar altii vi-o vor trada. Reamintiti-va ca voi sunteti Îndrumatori de cale si Purtatori de Lumina si ca voi ati ales sa va intrupati pe Pamant in acest moment din evolutia omenirii pentru aceasta sarcina extrema – demonstrarea si onorarea increderii.


Onorarea increderii creste si se intareste. Este o demonstrare a Iubirii in actiune. Aceia dintre voi care au, sau au avut, copii stiu ce inseamna sa ai incredere, si sa ai incredere din nou, desi copiii vostri adesea v-au inselat acea incredere. Este, dupa cum bine stiti, parte a procesului de tranzitie de la copilarie la maturitate. În cele din urma copiii se maturizeaza si invata intelepciunea increderii pe care voi ati demonstrat-o. Atunci inceteaza sa va mai tradeze increderea, facand posibil ca impreuna sa va bucurati de iubirea si cinstirea pe care ati avut-o intotdeauna unii pentru ceilalti.


Dar acum increderea trebuie sa depaseasca limitele de siguranta ale familiei pentru a fi larg impartasita, pentru a fi impartasita la nivel global. Vor exista dezamagiri, dar raspandirea si impartasirea increderii face parte din evolutia spirituala a omenirii, si cand faceti acest lucru cu curaj si determinare veti fi puternic sustinuti de toti cei din taramurile spirituale. Încrederea este in crestere acum, ea este o parte esentiala a procesului vostru de trezire. Luati parte la acest proces si nu permiteti ca dezamagirea cauzata de unele rezultate sa va descurajeze in aceasta actiune nobila. Este intentia voastra colectiva de a reusi, si asta veti face.Iubitorul vostru frate, Isus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Yeshua - comunicarea nr. 6


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Yeshua - comunicarea nr. 6

Yeshua - comunicarea nr. 6


Profetie


Era o adunare tinuta intre Herod Antipas si membrii lui Sanhedrin. Ei au propus arestarea Mea pentru scopuri evidente, dar Herod, care nu si-a asumat niciodata un risc, a refuzat.


Membrii propriului sau guvern i-au transmis mesajul Meu si l-au asigurat ca de fiecare data cand Mi se spune Mesia si eram indemnat sa vorbesc impotriva regulilor, Eu am reafirmat ca nu aceasta era misiunea Mea. Herod M-a considera mai mult ca un religios fanatic. Dar vorbe despre Mine au ajuns si la Roma. Si astfel Herod a fost pus sa-si reconsidere decizia.


El a facut acest lucru. A fost emis un mandat de arestare impotriva Mea.


Intotdeauna a existat o sansa ca evenimentele sa fie jucate diferit fata de cum au fost jucate. Nici eu, si nici cei mari dincolo de Mine, nu pot sa prezica absolut tot ce se va intampla in viitor. Da, in Mintea lui Dumnezeu toate lucrurile sunt cunoscute, toate rezultatele sunt deja intelese. Dar exista un numar infinit de variante pentru acelasi eveniment.


Fiecare fiinta care traieste in Universul Universurilor are o contributie in evolutia a Tot Ceea Ce Exista. Fiecare posibilitate de alegere ii afecteaza pe ceilalti in feluri neimaginabile voua. Deci, astfel, o profetie este adevarata doar in momentul in care este rostita. Cu toate acestea, exista tipare de comportament care sunt deja stiute, de pilda jucindu-va cu chibriturile la un moment dat aveti sansa sa va ardeti. Intelegerea generala a viitorului este fara indoiala posibila si de multe ori este corecta...


Deci, intr-un moment anume, Eu am stiut unde au sa Ma duca actiunile Mele. Iar mesajele au putut avea impactul dorit doar prin eliberarea vietii Mele fizice. Asa sa fie. Eu am stiut asa cum si voi ar trebui sa stiti: ca nu exista moarte, ci doar tranzitie. Si asta a facut ca, cu toate insistentele celor apropiati Mie, am continuat predarea lectiilor Mele, si n-am tinut cont de cele aflate in adincul inimilor acelora care erau impotriva Mea. Astfel, Eu am inceput ultima Mea calatorie spre Jerusalem.


JudecataEra o femeie casatorita cu un barbat din Nazareth. Eu il stiam. El, barbatul femeii, nu a ajuns, sa spunem asa, la un potential inalt. El a fost membru al Sanhendrin-lui. In acel timp ei au adus aceasta femeie la locul unde trebuia pedepsita prin aruncarea cu pietre in ea, datorita adulterului comis. Multimea obisnuita care se bucura de asemenea spectacole s-a adunat.


Ce scena trista, rezultatul patetic al judecatii peste multe judecati, critica peste critica, frica peste frica. Dupa cum am spus, Eu am cunoscut acel barbat. El nu era in nici o pozitie de a judeca pe nimeni, si, cu atat mai putin, femeia care s-a straduit sa traiasca alaturi de el prin efortul fericirii proprii.


Eu am intervenit in numele ei, intreband: "Cine este printre voi fara pacat? Sa loveasca prima data cu piatra". Dar in acelasi timp am transmis barbatului informatia ca Eu stiam foarte bine stilul lui de viata. Toti barbatii au plecat, pietrele cazand in graba plecarii lor. Am ridicat-o in picioare pe cea lovita, ranita emotional, spunandu-i; "Eu te cunosc si pe tine foarte bine. Eu stiu viata ta si stiu alegerile pe care le-ai facut.
Nu sunt in masura insa sa-ti judec alegerile. Doar tu te poti judeca pe tine insati. Nici chiar Tatal din ceruri nu te judeca. El iti ofera posibilitatea de a face alte alegeri. Du-te sora mea ! Traieste viata ta din plin. ''


Nu judeca si nu vei fi judecat'' ! Acest citat, inseamna, ca o sa vina timpul cind o sa avem acel minunat dar, de a ne revedea toata viata. Iar noi, fiecare dintre noi, o sa fim martorii judecatilor facute impotriva altora, si o sa vedem astfel adevarul neascuns al alegerilor noastre proprii. Eu va promit, frati si surori acest lucru: Aceeasi energie atrage aceeasi energie. Ceea ce nu ne place si ceea ce criticam si judecam cu asprime la ceilalti este absolut exact ceea ce nu ne place la noi, si ceea ce este necesar sa descoperim in noi insine.


Judecata este un act al egoului. Noi suntem ca si magnetii, ii atragem pe altii in viata noastra ca sa ne oglindim unul in celalalt. Toate relatiile noastre exprima acele minunate potentiale pe care trebuie sa le implinim; aceste relatii sunt provocari pentru slabiciunile umane. Acest fapt inseamna ca noi nu putem critica pe nimeni? Putem face ce vrem, dar sa stiti ca energia de critica se va intoarce, de multe ori aducand stari dureroase. Exista insa diferenta intre a judeca si a discerne.


Voi puteti discerne ceea ce nu vi se potriveste, fara a judeca ca fiind bine sau rau, si astfel decideti pur si simplu sa plecati din acea situatie. Deoarece, fratii si surorile mele, Eu pot sa va spun ca voi pur si simplu, nu aveti destule informatii pentru a judeca alegerile celorlalti ca fiind bune sau rele. Eu as putea sa stau aici si sa va exemplific toata ziua cu evenimente care au fost la inceput judecate ca fiind "rele", dar apoi s-a constatat ca acele evenimente au adus un mai mare bine. Va rog, nu va judecati unul pe altul, dragii mei, caci nimic bun nu o sa iasa din acele judecati.


Permiteti sa va reamintesc pilda pe care am rostit-o, ce sta in regatul judecatii de asemenea, si care se refera la sansa unui om bogat de a intra in rai si o camila de a trece prin urechile acului.


Cind vorbesc despre regatul lui Dumnezeu ca fiind in interiorul vostru, Eu inteleg acest fapt exact asa cum il rostesc. Asa este cind vorbesc despre rai. El este in interiorul vostru. Exista acest rai interior ca un loc fizic? In felul in care voi puteti intelege, da. Dar voi inca trebuie sa treceti prin inima pentru a intelege. Raiul, ca loc, exista pe un plan vibrational inalt, si pe plan interdimensional.


Exista, exact asa, asa cum Eu vorbesc acum, in jurul nostru si in interiorul nostru. Insa vibratia energiei corpului este necesar sa fie la nivelul acelei dimensiuni pentru a percepe acest adevar. De aceea nu sunt ziduri si garduri in rai. Dupa ce parasiti corpul fizic, voi mergeti, acolo unde propria vibratie va dirijeaza. Deci, lumea in care va simtiti atit de confortabil acum, poate nu va fi ca lumea in care o sa calatoriti.


Permiteti-mi sa fiu clar in ceea ce priveste acest lucru: Dupa ce muriti, voi nu deveniti dintr-o data iluminati; voi va incepeti iluminarea din locul in care ati ramas cind ati venit de pe pamint. Daca mai aveti de muncit, voi o sa va continuati munca. Voi o sa va mentineti personalitatea, viata emotionala si mentala cu care ati plecat. O sa fie mult mai placuta? Da, caci, la urma urmei, este totusi raiul.


Tot ce doriti o sa se manifeste acolo, se manifesta - pe masura ritmului vostru vibrational.


Cum isi ridica cineva ritmul sau vibrational? Prin iubirea de sine si prin iubirea pentru ceilalti. Prin a nu judeca. Prin a fi intelegator. Voi deja stiti ca atunci cind experimentati sentimentul iubirii si al bucuriei va simtiti mai usurati. Se intampla astfel pentru ca voi sunteti, cu adevarat, mai usori.


Ce au toate acestea de-a face cu o persoana bogata si cu intrarea ei in rai? Nu conteaza in realitate daca sunteti bogati sau saraci. Conteaza ceea ce faceti cu viata voastra - cu banii vostri, cu talentele voastre, posesiunile voastre, darurile voastre, gindurile voastre, timpul vostru. Toate acestea determina vibratia voastra.


Sursa nu are nimic impotriva bogatiei. Universul este infinit. Nu cunoaste limita. Viata voastra abundenta nu lipseste pe nimeni de posibilitatea de a trai in abundenta. A avea o viata frumoasa - si impartasind-o cu altii - este un act de iubire de sine iar iubirea de sine inseamna iubire de Dumnezeu. Cheia este in impartasire, in a da si celui care nu are. Prietenii Mei calatori, a da si a primi sunt aceleasi energii.


Ca sa primiti in viata, trebuie sa dati. Sa dati inseamna sa primiti inapoi cu blindete. De fapt, ceea ce dati fara egoism primiti inapoi multiplicat, pentru ca Universul evolueaza in spirala. Energia de frica si suparare exteriorizata, vine inapoi la voi in cantitati egale. Dar, energia de a da intelegerea si iubirea revin la voi multiplicate.


Eu l-am cunoscut pe Lazar din tinerete. Lazar a murit in Bethany pe vremea cind Eu am fost sa predau in Philadelphia. Surorile lui, Martha si Maria Mi-au trimis vorba ca Lazar moare. Ele era convins ca-l pot salva. Nu Eu am facut acest lucru.


Lazar a cunoscut invataturile Mele. Desi nu-si amintea in acea viata, Lazar a fost de acord inainte de incarnare sa Ma asiste in problemele de importanta majora. Nimeni nu are putere peste liberul arbitru a fiecaruia. Nici chiar Eu. Fiecare om pe care l-am vindecat a fost de acord cu acest lucru, ceea ce facea parte din misiunea Mea. Eu nu am putut sa realizez miracole fara pre-acordul acelora care erau implicati. Scopul Meu a fost sa nu il salvez pe Lazar de boala, asa cum am facut cu altii, dar sa aduc un mesaj mai profund a ceea ce este moartea, ceea ce aduce - si cauzeaza - atit de multa frica si durere in lume. Eu am plecat spre Bethany.


Cind am ajuns Lazar fusese deja inmormintat de trei zile. Eu M-am intilnit cu Maria si Martha, care plangeau. Am incercat sa le consolez, dupa care M-au condus pina la mormint. Am cerut ca piatra de la deschizatura mormintului sa fie mutata. Bineinteles ca cei care erau adunati acolo au fost socati si tulburati de cererea Mea, nefiresca.


Le-am cerut sa aiba incredere in lucrarea celui care este Unu, facuta prin Mine. Cu dificultate, mormintul a fost deschis, iar mirosul de putrefactie al mortului a umplut aerul. Am mers in interiorul Meu intr-o rugaciune profunda, multumind Mamei/Tatalui inainte pentru reinvierea care va avea loc. Apoi, insufletit de puterea divina, am spus Cuvintul si Cuvintul s-a manifestat: "Lazar, iesi afara !".


Rugaciunea este intentie divina pusa in miscare de vibratie, prin gind sau prin cuvintul rostit. Amindoua sunt puternice in felul lor particular. Eu acum va ofer un "secret" pentru a va ruga: NU CERETI NIMIC ! Multumiti ca ati primit deja raspuns la rugaciunea voastra. Puterea de manifestare a rugaciunii se intimpla in Instantul Sfint, prin afirmatie, in Acum. Daca va rugati pentru ceva in viitor, aceasta se va intimpla in viitor.


Cerind ceva acum, acesta opereaza inca dintr-un loc fara putere, dintr-un loc de lipsa de recunoastere. Cerind ceva inseamna ca voi nu aveti acel lucru. Si eu va spun frati si surori, voi sunteti Dumnezeu, de asemenea. Voi aveti tot ceea ce aveti nevoie pentru a manifesta rugaciunile voastre in viata voastra. Si fertilizatorul, daca vreti, al rugaciunii sta in incredere, increderea absoluta ca deja ati primit raspuns la rugaciunea voastra.


Aduceti-va aminte, In Univers unde trecutul si viitorul exista simultan, exista si varianta lui "voi" care a manifestat deja toate dorintele voastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa chemati in fata necesitatea care deja exista in realitatea voastra prezenta. Rugati-va, nu mintii, si niciodata ego-ului, dar rugati-va intotdeauna din inima. Simtiti rugaciunea voastra.


Simtiti mirosul, gustati, atingeti propria rugaciune, auziti-o - faceti totul ca si cand ar fi real. Si, in final, odata ce ati multumit pentru manifestarea rugaciunilor voastre, si ati facut-o reala, eliberati-o fara nici un atasament, inapoi in Univers ca sa manuiasca detaliile. Dati rugaciunile voastre vulturului care zboara in inalt, deasupra padurii, si care vede mai mult decit puteti vedea voi.


Intotdeauna rugati-va dintr-un loc de gratitudine si modestie (adica sa ne plasam intr-o stare de interiorizare profunda n.m.), cu toate ca puterea se afla in interiorul vostru, de asemenea se afla si inafara voastra, iar actiunile si rugaciunile voastre o sa-i afecteze si pe altii. Multumiti ca vi s-a raspuns rugaciunilor voastre spre binele divin cel mai inalt, si nu multumiti doar pentru voi insiva. Astfel atrageti un rezervor mai adinc al puterii.


Astfel, cu puterea rugaciunii Mele pentru Lazar, spiritele ascunse ale Universului au lucrat impreuna, dincolo de timp si spatiu, si au reconstituit corpul lui fizic. Iar sufletul lui Lazar, care a asteptat pe partea cealalta a valului, a intrat inapoi in forma sa fizica. Si barbatul Lazar, a iesit din caverna spre uluirea tacuta a tuturor, si spre bucuria inimii celor care au fost acolo.


Eu le-am spus: "Fiti recunoscatori pentru puterea si iubirea lui Dumnezeu care da darul vietii. Eu va spun ca viata este eterna. Moartea nu este un sfirsit, ci un inceput. Credeti ce va spun Eu : moartea are puterea pe care i-o acordati voi. Moartea nu este o creatie a Tatalui, ci doar a omenirii. Voi ar trebui sa traiti si sa va bucurati de fructele vietii".


Si Eu va spun din nou : moartea este creatia egoului iar egoul este creatia fricii. Eliberati-va de frica si imbratisati viata iar atunci moartea ramane fara putere.


Si ce a devenit Lazar? El a fost de acord sa aiba un rol in misiunea Mea, si a fost in centrul multor conflicte nedorite mai tirziu. Dupa moartea Mea, i s-a emis mandat de arestare deoarece el a devenit un exemplu viu si un prpovaduitor al invataturii Mele. El nu a mai fost lasat sa mearga liber. Astfel Lazar a plecat cu familia sa intr-un loc unde se simtea in siguranta si a murit batran.


Cind fortele de la putere au auzit ca Eu Mi-am planificat sa merg in Jerusalem, in ciuda mandatului de arestare emis pentru Mine, au decis sa Ma astepte. Cu toata frica si ingrijorarea apostolilor Mei si a companiei lor, Eu am intrat pe portile orasului.


O multime imensa M-a urmat - asteptand sa Ma proclam pe Mine insa-Mi ca fiind Mesia. Eu am intrat in curtea templului si am inceput sa vorbesc despre iubirea lui Dumnezeu. In curind am fost intrebat: "Este legal ca noi sa platim tribut Cezarului, celui care ne tine in sclavie?" La care eu am raspuns: "Dati Cezarului ceea ce este al Cezarului si dati lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu". Ce am inteles prin acest mesaj? Voi toti traiti intr-o lume materiala. Aceasta lume este o mare scoala pe care voi ati creat-o pentru voi insiva. Aceasta va serveste.


Onorati scoala ! Onorati si iubiti planeta si lucrurile pe care voi le creati cu miinile voastre si cu mintea voastra !


Onorati-va corpul, care este un vehicul maret pentru spiritul vostru ! Celebrati faptul ca sunteti umani, celebrati eforturile, sexualitatea, ideile mari si pasii vostri buni sau gresiti ! Dar, apoi, in a saptea zi, asa cum spuneam, permiteti acelor lucruri sa plece. Uitati-va in interiorul vostru.


Ingrijiti si celebrati spiritul vostru ! Intariti conexiunea voastra cu Divinul ! Onorati, de asemenea, ceea ce sunteti pe dinafara pe aceasta planeta materiala. Multumiti ca voi sunteti de asemenea Dumnezeu.


Eu am continuat sa vorbesc, dar in curind am fost coplesit de scena din fata Mea. Curtea a devenit mai mult un loc de piatza violenta si zgomotoasa, un loc in care banul Evreiesc era schimbat pentru banul de la templu, bani cu care calatorii puteau sa cumpere miel pe care il sacrificau.


Erau si vinzatorii de pasari si negustorii care-si ofereau marfa in toate formele comertului uman, si acest lucru se petrecea nu departe de templul sacru care fusese ridicat in onorarea Tatalui/Mamei/Dumnezeu. Am incercat sa vorbesc, dar era deja prea mult, fiind sub presiunea perioadei dificile care se acumulase pina in acea zi. Eu M-am dus repede la vinzatorul de bani si i-am rasturnat masa, care i-a incurajat pe cei care Ma urmau sa faca acelasi lucru, astfel in curind s-a iscat o mare invalmaseala.


Eu regret acest incident mai ales ca fost folosit acest gest pentru a justifica orice alt act de violenta. Nu am avut o comportare potrivita acelei situatii. Am avut o reactie umana, la fel ca orice om revoltat de ceea ce vedea. Acest lucru a servit convingerii celor puternici ca Eu eram un revolutionar, un revoltat, si ca se impunea sa fiu oprit.


Am venit aici in aceasta seara sa afirm un alt Adevar Universal: Violenta creeaza doar violenta.


Aceasta inseamna ca voi nu puteti sa va aparati pe voi insiva, sau pe cei iubiti, sau terenul pe care il numiti casa voastra?


Eu nu sustin ca nu pot fi situatii cind trebuie luate decizii dificile. Dar Eu nu va voi spune ca violenta este intotdeauna raspunsul potrivit orice situatie. Aceasta poate fi necesara pe termen scurt pentru ca situatia se ia sfarsit, dar aceasta energie care a fost eliberata trebuie adusa inapoi in echilibru, iar acel echilibru poate veni in generatia urmatoare sau mai tirziu, dar cu siguranta vine. Si Eu, de asemenea, va spun ca privind inapoi in istoria acestei planete, obiectiv vorbind, vom afla curind ca violenta a fost intotdeauna prima alegere si niciodata ultima.


Violenta in lumea voastra a fost si inca mai este, o mare afacere. A fost facuta acceptabila. A fost justificata. A fost glorificata. A fost pusa chiar si in locul distractiei. Eu nu pedepsesc, doar declar evidenta acestor lucruri. Aceasta este alegerea voastra. Si acest lucru este onorat.


Eu, de asemenea, va spun despre un alt Adevar Universal, si anume ca violenta pe care o vedeti in lumea din dinafara nu va inceta pina ce nu inceteaza violenta din inimile voastre.

Batalia, ura si injustitia pe care o vedeti pe planeta voastra este pur si simplu manifestarea exterioara a bataliei, urii si injustitiei din inima umanitatii.


Unul dintre cele mai mari Adevaruri scrise pe aceasta planeta in Ebraica spune; "Pentru a salva o persoana trebuie salvata lumea".


Acest lucru este absolut adevarat. Vindecati-va inimile voastre ! Iubiti-va pe voi insiva, si iubiti-va unul pe celalalt, iar prin acest act voi veti trimitete un val mare de iubire care ajunge in timpul de Acum (instantaneu) la fiecare dintre voi si in parte de pe Pamint. Acest sentiment radiaza chiar pina la capatul Universului. Atit de puternica este iubirea voastra.


(C.M.)

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine