esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


INDIVIDUALIZAREA SI REINCARNAREA SUFLETULUI ORIGINAL

INDIVIDUALIZAREA SI REINCARNAREA SUFLETULUI ORIGINAL


(24 ianuarie 2009, prin Magenta Pixie)Intrebare: Ne puteti spune beneficiile pe care le-am avea daca ne-am intalni cu grupuri de oameni care gandesc asemanator sau o comunitate spirituala de orice fel?


Raspuns: Indivizii care fac acest lucru au imbratisat colectivul ca si unul in incarnarea fizica. Intre ei pot crea o conexiune telepatica si un aliniere, vibrand ca o fiinta constienta de iubire. Pentru ei se poate deschide un portal prin care sa treaca in planuri multidimensionale si hiperspatiale.


Inima si intentia fiecarui individ care se aliniaza cu frecventa dimensiunii a cincea se va sincroniza unitar si isi va fortifica legatura cu dvinitatea inalta pe masura conectarii cu ceilalti indivizi care sunt sinele lor multidimensionale, cu membrii grupului lor de suflet, cu vietile lor trecute sau viitoare care s-au incarnat in aceasi perioada a constiintei ca si ei.


Energia vindecatoare va cunoaste o amplificare. Abundenta si creativitatea ii vor insoti, deasemenea, proportional cu nivelul alinierii dorintelor individuale cu cele de grup.


Procentual, nasterile inregistrate vor fi substantial mai multe in aceste grupuri compacte de oameni. Aceste grupuri anticipeaza tendinta de gregaritate a fiintelor umane care se va accentua pana la declansarea Tranzitiei prin portaluri.


‘’Colectivizarea’’ este intotdeauna imbratisata de catre indivizi, ca o tendintza naturala a umanului. Alegerea apartine fiecarei entitati, nefiind condamnabila nici una dintre ele (apartanenta la un grup sau existenta in sigularitate). Poate fi adoptata si calea de mijloc, in care un individ ducand o viata separata, sa aduca servicii unei colectivitati.


Intrebare: Ne puteti spune daca exista universuri multiple in care sa ne regasim si noi ; adica, noi traim vieti multiple in acelasi timp? Raspuns: Mai intai ca universurile exista simultan in eternul momentde ACUM. Totusi, din perspectiva voastra, ati fi doar voi caci constiinta voastra nu devine constienta de sinele sale multiple decat atunci cand si-a inceput procesul de ascensiune. Intrebare: Daca este asa, exista infinite universuri care traiesc vieti diferite din momentul nasterii lor?


Raspuns: Da, din perspectiva noastra, este corect.

Intrebare: Explicand asta, ar insemna ca noi avem vieti trecute infinite si nu cateva asa cum ne spun unii clarvazatori?


Raspuns: Ambele concepte sunt adevarate. Fiecare dintre voi are ''vieti trecute'' infinite asa cum fiecare dintre voi la un anumit punct, in timp, ati fost incarnat in celalalt. Din perspectiva noastra, totul este un suflet incarnat in fizic in timp ce voi considerati ca aceste suflete sunt individualizate si infinite. Perspectiva de a avea ''cateva'' vieti trecute incarnate este deasemenea corecta daca fiecare suflet urmeaza o calatorie lineara si o experienta lineara.
Intrebare: Asadar din acea perspectiva exista incarnari care sunt ''voi'' si incarnari care ''nu sunt voi'' ; cand nu ne vom mai reincarna? Raspuns: Nu exista sfarsit pentru experientele prevazute a se desfasura la infinit. Acest concept al timpului este circular, este de fapt o spirala, care se invarte mereu, care curge mereu.Totusi, din perspectiva calatoriei sufletului individualizat, experienta reancarnarii se termina atunci cand toate lectiile dimensiunii a treia se invata si se trece prin procesul ascensiunii. Acest suflet individualizat poate, in continuare, sa aleaga sa se intoarca intr-o incarnare fizica si sa se reincarneze chiar si dupa ce a trecut prin experienta ascensiunii - in cazul ascensiunii planetare acesta este cazul cel mai frecvent.


Aceasta este situatia actuala pe pamantul vostru, unde multi dintre cei care si-au completat experienta fizica a dimensiunii a treia s-au ''reintors'' pentru a le arata ''celorlalti'' cum sa experimenteze si sa creeze ascensiunea. Din perspectiva noastra, sufletul individualizat care s-a reintors in dimensiunea a treia este acelasi ca si cel care isi completeaza prima data experienta dimensiunii a treia (adica, sufletul se conserva).


Intrebare: De ce trebuie sa ne reincarnam ?

Raspuns: Din perspectiva sufletului individualizat, care doreste sa se mute intr-o experienta lineara, alegerea a fost facuta in concordanta cu lectiile pe care sufletul doreste sa le invete - sau cu frecventele pe care sufletul are nevoie sa le experimenteze, din dorinta nativa a sufletului original de a experimenta toate variantele de viata. Sufletul individualizat trimite acea experienta inapoi la sufletul original ca raspuns la intentia sa. Asta se intampla intr-un moment infinit. Daca toti suntem unu, atat voi cei din experienta lineara cat si noi cei din densitatea inalta, suntem cunoastere. In timp ce noi, cei din dimensiunile inalte, suntem CUNOASTERE, voi (cei aflati in 3D) sunteti EXPERIMENTAREA, punctul de ancorare a densitatii separarii si a dualitatii. Toate nivelele sunt experimentate simultan intr-un moment ; nu poate fi altfel. Noi suntem Consiliul Constiintei lui Noua.


Sursa : http://www.lightworker.org
(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine