esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Patrimoniul sumerian, o tinta a razboiului purtat de americani

Patrimoniul sumerian, o tinta a razboiului purtat de americani
Intre numeroasele motive invocate de catre americani pentru a justifica razboiul din Irak au fost citate de multe ori petrolul, interesele politice si strategice. Totusi, presa occidentala a remarcat faptul ca soldatii americani au avut un comportament cel putin ciudat fata de patrimoniul arheologic al uneia dintre cele mai vechi civilizatii din lumeUnde a disparut harpa din Ur?Pe 19 martie 2003, incepea cel de-al doilea razboi din Golf. Guvernul republican din SUA explicase lumii intregi ca va da jos un dictator periculos pentru intreaga omenire si ca va instaura democratia in Irak. In ochii opiniei publice adevarata motivatie parea a fi, de fapt, petrolul. Dar mai exista una, la fel de importanta, sugereaza francezul Jean Christophe Issartier, in romanul sau intitulat "Uruad". Irakul este tara "leaganului omenirii", adica Sumerul, cea mai veche civilizatie cunoscuta. Textele atesta faptul ca pana la jumatatea primului mileniu inainte de Hristos ea a fost considerata de catre civilizatiile ulterioare din Orientul Apropiat si Mijlociu drept un stralucit stramos de referinta, o sursa de civilizatie absolut extraordinara. A fost locul unic unde, pur si simplu, au izbucnit inteligenta, artele si tehnica. Acolo a aparut scrisul si, odata cu el, ne-au fost transmise primele mituri ale umanitatii.


Geneza din Biblie reia o parte din aceste mituri. Ea indica, de asemeni, faptul ca stramosul evreilor, Avraam, s-a nascut, de fapt, in Ur, un oras sumerian. Si tot ea situeaza gradina Edenului la confluenta dintre Tigru si Eufrat.
Ghilgames


Tot Biblia ne spune foarte clar faptul ca patriarhii traiau in Sumer, in sud-estul actualului Irak, acest sud care a fost invadat chiar de la inceput de catre trupele americane. Or, inca de la intrarea armatei americane in Irak, a inceput o operatiune de distrugere pe scara larga a vestigiilor din Sumer. Situri vechi de cinci milenii au fost rase de pe fata pamantului. Odata cu sosirea trupelor in Bagdad, pe 11 aprilie, Muzeul national a fost jefuit. Asa s-a intamplat cu fiecare oras cucerit, Mosul, Kirkuk, Tikrit etc. Foarte multe tablite cu scriere cuneiforma, inca nedescifrate, au disparut, precum si obiecte unice din Sumer, din mileniile III si IV dinainte de Hristos. Printre cele mai celebre figureaza si "Harpa din Ur", o piesa din argint, veche de 4000 de ani. Unesco a intrat in panica si a cerut imediat masuri de protectie. Oameni de stiinta din intreaga lume, inclusiv din America, au protestat: informatii istorice primordiale au fost pierdute pentru totdeauna. Televiziunile din intreaga lume au filmat furtul de la muzeul din Bagdad, dar nu au aratat nimic din restul distrugerilor care au continuat in timpul razboiului. Sa fie oare vorba doar despre intamplare, despre pierderile de neevitat ale unui razboi? Nu exista oare o legatura intre venirea la putere, dincolo de Atlantic, a unui lobby de crestini-evanghelisti ultraconservatori, si straduinta armatei de a face sa dispara descoperirile majore asupra originilor sumeriene si-apoi semite ale civilizatiei? Oare chiar am asistat la o distrugere deliberata a istoriei dinaintea Bibliei? Cartea lui J.C. Issartier demonstreaza ca masacrarea vestigiilor Sumerului a fost prea sistematica, pentru a nu fi planificata.Scriere cuneiforma asiriana
Tinta soldatilor americani a vizat, mai ales, situl arheologic din Uruad (un nume fictiv ales de autor pentru romanul sau) descoperit in 2001, precum si arheologii care lucrau acolo, printre care si directorul sitului, doctorul Beshar Al-Hillawi. Oamenii de stiinta, finantati de catre Uniunea Europeana, facusera descoperiri spectaculoase in acel loc, in august 2002. Oare ele sunt cauza invaziei sau doar au accelerat-o? Oare de ce unul dintre cei mai buni membri ai comandourilor americane, capitanul Stratton, a avut drept misiune unica de a securiza tot ceea ce tine de Uruad (Ur) si de a indeparta orice martor al existentei sale? Cum de s-a putut ca la Paris, in cadrul echipei de la Luvru, care colabora cu doctorul Al-Hillawi, sa dispara din orice registru oficial numele Ur?


Faptul a fost descoperit de William Fisher, sumerolog englez trimis la fata locului pentru a se intalni cu colegii sai irakieni, si Faraj Nanakeli, o tanara doctoranda in arheologie irakiana, care a scapat ca prin minune de furia capitanului Stratton. Dincolo de faptul ca este extrem de bine documentat si se bazeaza pe evenimente si articole de presa cat se poate de reale, romanul "Uruad" este un thriller in care eroii par sa lupte cu forte care ii depasesc. Dar este, de asemeni, o carte de o eruditie remarcabila, care te face sa te scufunzi in inima civilizatiei sumeriene si a miturilor sale. De altfel, cunostintele autorului asupra celor mai incredibile descoperiri stiintifice tinute secrete fac si mai incitanta cartea, transformand fantasticul in realitate. Oare avansul actual al stiintei nu va face accesibile omului niste dezvaluiri rezervate doar zeilor in miturile antice?
Harpa din UrEa s-a nascut in mileniul IV inainte de Hristos si s-a stins definitiv in jurul anului 2000 inainte de Hristos, in sud-estul Irakului actual. (Cultura Cucuteni, de un rafinament artistic inegalabil, este cu mult mai veche.) Nu se cunoaste inca originea poporului sumerian. Cei care se numeau ei insisi "capete negre" vorbeau o limba unica, total izolata in mijlocul limbilor semitice. Incet-incet, populatia s-a amestecat cu semitii. La sfarsitul celui de-al treilea mileniu, ea a traversat o perioada de pierderi de suprematie si de renasteri succesive, pana la caderea definitiva a ultimului oras. Ur a fost cucerit de catre elamiti in anul 2004 inainte de Hristos. Sumerul a fost mai degraba un ansamblu de orase-state decat un regat unit, dar unicitatea limbii, a miturilor, a culturii si a tehnicii l-au transformat intr-o civilizatie coerenta. Cea mai veche scriere din lume a fost descoperita la Uruk, orasul regelui mitic Ghilgames (teorii recente sustin ca tablitele gasite la Tartaria si Vir premerg scrierea sumeriana). Tableta de argila gravata cu semne cuneiforme este datata din anul 3300 inainte de Hristos. Daca se vorbeste despre mit in legatura cu Ghilgames, este din cauza ca el este personajul principal al "Epopeei lui Ghilgames", in care, jumatate om jumatate zeu, el pleaca in cautarea nemuririi. Dar el pare a fi existat cu adevarat, numele sau aparand pe lista regilor sumerieni gasita pe mai multe tablite. Este, de altfel, posibil ca un mormant descoperit de curand la Uruk, asemanator cu cel descris in epopee, sa fie cel al legendarului suveran.


Sumerul marcheaza o turnanta pentru umanitate. Intorcandu-ne in timp, ajungem aici la frontiera cunostintelor, dincolo de care certitudinile pierd teren, in fata ipotezelor. Singura certitudine este ca in afara de aparitia scrisului, epoca respectiva reprezinta pentru umanitate un avans subit, extraordinar, un salt de neexplicat, o civilizatie in sanul careia inteligenta, artele si tehnica, pur si simplu, au explodat brusc (in doar cateva secole, o perioada foarte mica pe scara evolutiei).Iar acest lucru nu s-a nascut din imaginatia catorva cercetatori contemporani. Intr-adevar, numeroase scrieri ale popoarelor ulterioare Sumerului, Akad, Babilonul, imperiul Asirian, Ugarit, Iudeii, atesta locul important acordat Sumerului. Limba sumeriana a supravietuit de-a lungul celui de-al doilea mileniu inainte de Hristos, jucand in Mesopotamia rolul limbii grecesti sau a latinei in Europa moderna, adica limba stramosilor straluciti. La peste cincisprezece secole dupa disparitia Sumerului, evreii isi dadeau o filiatie sumeriana, facandu-l pe Avraam sa vina din Ur. Miturile sumeriene calatoreau de la un popor la altul si se regasesc in mitologia de la Ugarit si in Geneza, aproape cuvant cu cuvant. Folosirea scrierii cuneiforme si a tehnicii tablitelor de argila gravate cu ajutorul unei trestii tesite la un capat, apoi arse in cuptor pentru a se intari, au supravietuit si ele mult timp dupa creatorii lor, cel putin pana la sfarsitul primului mileniu inainte de Hristos. Pe de alta parte, descoperirile arheologice dovedesc o abundenta indiscutabila, o veritabila explozie culturala, politica si tehnica in Sumer. A existat cu adevarat un "miracol sumerian", cu 3000 de ani inainte de "miracolul grec", iar influenta acestor stramosi straluciti a dainuit pana in zorii erei noastre, chiar daca amintirea Sumerului a disparut. Dupa o uitare totala, acesta a fost redescoperit de catre arheologia si lingvistii din secolul al XIX-lea.
Totusi, in comparatie cu Grecia sau cu Egiptul Antic, Sumerul a fost in mod injust subapreciat. Poate ca astfel a platit pentru prea marea sa influenta si caracterul sau de prima sursa de civilizatie a omenirii. Mesopotamia este, cu siguranta, "leaganul umanitatii", dar in afara de acest lucru, nu stim prea mult despre acest loc. Cu toate acestea, specialistii de inalt nivel si lucrarile excelente despre aceasta perioada nu lipsesc. Dar renumele Sumerului, pur si simplu, nu are priza la public.


Este de inteles ca in procesul de constituire a identitatilor nationale, europenii si i-au ales stramosi pe greci, estompand, in mod constient sau nu, originile orientale. Ei au evitat sa sublinieze faptul ca aheenii veneau din Asia Mica, transportand cu ei miturile mesopotamiene, ca Ulise este un descendent indepartat din Ghilgames, ca, inainte de Moise, Sargon din Akad a pasit peste ape si a devenit regele unui popor. Vrand-nevrand, Sumerul va trai intotdeauna in inima miturilor fondatoare ale Occidentului. Ce tristete ca urmele lui sunt distruse in plina lumina a zilei, de cei mai civilizatori soldati ai pamantului.


Tradus

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Porti Stelare in Irak


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Porti Stelare in Irak

Porti Stelare in Irak
Mai multe surse credibile au emis teorii cum ca in Irak ar fi ingropate Porti Stelare, in nisip.


Conform credintelor populare, Irak a fost o data "Gradina Edenului".


De asemenea aici au fost asezarile vechilor Sumerieni care aveau puternice credinte de origine extraterstra cu privire la calatorii interdimensionale si care puteau detine de asemenea cheia Creatiei Omului.


Multe minti luminate au proclamat ca Guvernul SUA, nu numai ca stie despre aceste Porti Stelare, dar sunt pe cale sa le si aiba.


Dan Burisch, un lucrator in secreta Area 51, sustine ca chiar exista actualmente o astfel de Poarta in Irak si confirma acuzatiile ca razboiul din irak este doar o acoperire pentru lupta pentru Poarta Stelara.


Zaharia Sitchin, autorul cartii "A 12-a planeta", studiase deja de ani buni antice texe sumeriene si sustine ca are o interpretare corecta despre cum credeau Sumerienii ca a inceput sa existe Umanitatea.


Conform studiilor lui Sitchin, o alta rasa de fiinte superioare a locuit candva pe Terra.


Calatori din alte lumi au sosit cu eoni in urma si au plantat semintele din care va iesi apoi rasa noastra.
Poarta Stelara din Sumer.Annunaki ( Zeii din ceruri) au pus o Poarta Stelara pe planeta noastra pentru transportul instantaneu al oamenilor care vor sa comunice pasnic cu alte lumi.


Speranta Annunaki-lor ca intentiile oamenilor sunt pure si binevoitoare, i-a facut sa lase controlul ei capilor civili ai guvernului din Uruk, oras care poseda de asemenea benzi aeriene pentru aterizarea navelor extraterstre.Dan BurischDan Burisch a facut mari valuri in Comunitatea OZN in ultimii ani.

El a lucrat in Baza subterana S4 ca microbiolog. Poate sa ofere documente legale si alte probe in sprijinul afirmatiilor lui.


El are cateva istorisiri uimitoare, inclusiv contactul direct cu extrasterestrii, Particula Ganesh si multe altele.


Conform lui Dan , teoria lui 2012 este reala intr-adevar, si Guvernul SUA se grabeste extrem de tare sa puna mana pe Poarta Stelara, inainte ca sa se intample marile schimbari planetare.

Atacurile din 11 septembrie.


Teorii foare raspandite sugereaza ca atacul din 11 septembrie a fost orchestrat de Administatia Bush si Guvernul SUA, ca prim scop spre obtinerea Portii Stelare Sumeriene.


Asa cum se pare, marele atac din America este un motiv mai mult decat rezonabil pentru a incepe trimiterea de trupe in Orient, apoi mai direct, in Bagdad.


Se crede ca Bagdad este prima locatie reala unde sunt aceste Porti.
Bush tatal si fiul.Daca cineva ar avea acces la acest tip de informatii, atunciacela ar fi Seful CIA.


Ar fi o coincidenta uimitoare ca Bush tatal a fost Seful CIA si in 1991 a tintit Irakul.


Peste 10 ani, urmatorul Gerorge Bush este in functie la Casa Alba si o uriasa catastrofa se intampla in SUA , din care rezulta reintoarcerea trupelor americane in SUA.
Actualul razboi din Irak
Multi oameni inteligenti si credibili au foat intrebati care poate fi adevaratul motiv al razboiului din Irak.


Irakul are intr-adevar titei , dar nu asa de mult ca in tarile vecine, si daca lupta ar fi pentru petrol, rezultatul in mod sigur nu ar ajuta pretul benzinei din America.


Irakul nu a atacat niciodata America si nu a aratat niciodata violenta si nu au fost gasite de loc nici un fel de arme de ucidere in masa .


Administratia Bush sustine ca Saddam Hussein a fost un tiran care a cauzat poporului multa durere si moarte, dar, daca acesta ar fi motivul prim pentru invazia Irakului, de ce inca se trimit acolo trupe, o data cu trecerea anilor ? Chiar pierderile suferite de americani in Irak sunt mai mari decat cele de la atacurile din 11 septembrie.
Concluzii : nu se pot aduce dovezi evidente despre aceste Porti Stelare insa sa nu uitam ca Guvernul SUA reactioneaza prompt la toate rapoartele despre si intalnirile cu OZN si are extrem de multe proiecte secrete studiind si invatand despre tehnologii avansate ca Porti Stelare, calatorii in timp, teleportare, invizibilitate, etc..


Chiar si telefonul mobil de azi a fost la origine inventie militara.

CIP-urile folosite azi in toate aparatele electronice, computere, isi au originea in cip-urile descoperite in 1947 in OZN-ul cazut la Roswell.


Guvernul SUA stie ca aceste tehnologii exista si stie ca cel ce le va controla va deveni stapanul lumii.


Am ajuns la un punct de schimbare in umaniate cand tot ceea ce era imposibil, devine posibil.


Acum se deschid portile unui nou viitor, si SUA vrea sa fie sigura ca are deplinul control.


Sa nu uitam ca multe filme si scrieri asa zis SF azi,au devenit realitate si, poate ca exista acolo sus cineva binevoitor care ni le serveste aceste tehnologii ca pe niste filme de fictiune, de parca ar vrea sa ne faca sa le credem incet,incet si sa ne pregatesca pentru ziua cand le vom vedea cu ochii nostri.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine