esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Porti Stelare in Irak

Porti Stelare in Irak
Mai multe surse credibile au emis teorii cum ca in Irak ar fi ingropate Porti Stelare, in nisip.


Conform credintelor populare, Irak a fost o data "Gradina Edenului".


De asemenea aici au fost asezarile vechilor Sumerieni care aveau puternice credinte de origine extraterstra cu privire la calatorii interdimensionale si care puteau detine de asemenea cheia Creatiei Omului.


Multe minti luminate au proclamat ca Guvernul SUA, nu numai ca stie despre aceste Porti Stelare, dar sunt pe cale sa le si aiba.


Dan Burisch, un lucrator in secreta Area 51, sustine ca chiar exista actualmente o astfel de Poarta in Irak si confirma acuzatiile ca razboiul din irak este doar o acoperire pentru lupta pentru Poarta Stelara.


Zaharia Sitchin, autorul cartii "A 12-a planeta", studiase deja de ani buni antice texe sumeriene si sustine ca are o interpretare corecta despre cum credeau Sumerienii ca a inceput sa existe Umanitatea.


Conform studiilor lui Sitchin, o alta rasa de fiinte superioare a locuit candva pe Terra.


Calatori din alte lumi au sosit cu eoni in urma si au plantat semintele din care va iesi apoi rasa noastra.
Poarta Stelara din Sumer.Annunaki ( Zeii din ceruri) au pus o Poarta Stelara pe planeta noastra pentru transportul instantaneu al oamenilor care vor sa comunice pasnic cu alte lumi.


Speranta Annunaki-lor ca intentiile oamenilor sunt pure si binevoitoare, i-a facut sa lase controlul ei capilor civili ai guvernului din Uruk, oras care poseda de asemenea benzi aeriene pentru aterizarea navelor extraterstre.Dan BurischDan Burisch a facut mari valuri in Comunitatea OZN in ultimii ani.

El a lucrat in Baza subterana S4 ca microbiolog. Poate sa ofere documente legale si alte probe in sprijinul afirmatiilor lui.


El are cateva istorisiri uimitoare, inclusiv contactul direct cu extrasterestrii, Particula Ganesh si multe altele.


Conform lui Dan , teoria lui 2012 este reala intr-adevar, si Guvernul SUA se grabeste extrem de tare sa puna mana pe Poarta Stelara, inainte ca sa se intample marile schimbari planetare.

Atacurile din 11 septembrie.


Teorii foare raspandite sugereaza ca atacul din 11 septembrie a fost orchestrat de Administatia Bush si Guvernul SUA, ca prim scop spre obtinerea Portii Stelare Sumeriene.


Asa cum se pare, marele atac din America este un motiv mai mult decat rezonabil pentru a incepe trimiterea de trupe in Orient, apoi mai direct, in Bagdad.


Se crede ca Bagdad este prima locatie reala unde sunt aceste Porti.
Bush tatal si fiul.Daca cineva ar avea acces la acest tip de informatii, atunciacela ar fi Seful CIA.


Ar fi o coincidenta uimitoare ca Bush tatal a fost Seful CIA si in 1991 a tintit Irakul.


Peste 10 ani, urmatorul Gerorge Bush este in functie la Casa Alba si o uriasa catastrofa se intampla in SUA , din care rezulta reintoarcerea trupelor americane in SUA.
Actualul razboi din Irak
Multi oameni inteligenti si credibili au foat intrebati care poate fi adevaratul motiv al razboiului din Irak.


Irakul are intr-adevar titei , dar nu asa de mult ca in tarile vecine, si daca lupta ar fi pentru petrol, rezultatul in mod sigur nu ar ajuta pretul benzinei din America.


Irakul nu a atacat niciodata America si nu a aratat niciodata violenta si nu au fost gasite de loc nici un fel de arme de ucidere in masa .


Administratia Bush sustine ca Saddam Hussein a fost un tiran care a cauzat poporului multa durere si moarte, dar, daca acesta ar fi motivul prim pentru invazia Irakului, de ce inca se trimit acolo trupe, o data cu trecerea anilor ? Chiar pierderile suferite de americani in Irak sunt mai mari decat cele de la atacurile din 11 septembrie.
Concluzii : nu se pot aduce dovezi evidente despre aceste Porti Stelare insa sa nu uitam ca Guvernul SUA reactioneaza prompt la toate rapoartele despre si intalnirile cu OZN si are extrem de multe proiecte secrete studiind si invatand despre tehnologii avansate ca Porti Stelare, calatorii in timp, teleportare, invizibilitate, etc..


Chiar si telefonul mobil de azi a fost la origine inventie militara.

CIP-urile folosite azi in toate aparatele electronice, computere, isi au originea in cip-urile descoperite in 1947 in OZN-ul cazut la Roswell.


Guvernul SUA stie ca aceste tehnologii exista si stie ca cel ce le va controla va deveni stapanul lumii.


Am ajuns la un punct de schimbare in umaniate cand tot ceea ce era imposibil, devine posibil.


Acum se deschid portile unui nou viitor, si SUA vrea sa fie sigura ca are deplinul control.


Sa nu uitam ca multe filme si scrieri asa zis SF azi,au devenit realitate si, poate ca exista acolo sus cineva binevoitor care ni le serveste aceste tehnologii ca pe niste filme de fictiune, de parca ar vrea sa ne faca sa le credem incet,incet si sa ne pregatesca pentru ziua cand le vom vedea cu ochii nostri.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine