esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Istoria nestiuta a Planetei


Istoria nestiuta a Planetei: DANSUL FALSILOR ZEI ROSII SI ALBI

Preaiubiti Oameni care se Inalta,


Istoria veche umana a fost un mister nu numai pentru umanitate in general, dar chiar si pentru Pamant. Umanitatea a existat intr-un vis separat de Pamant inca de la insamantarea originala ce a avut loc acum 50.000 de ani (200.000 ani omenesti). Numai dupa ce planele holografice umane au fost deschise acum un an si ceva cu ocazia ascensiunii globale a Pamantului, a putut fi evaluata intreaga istorie umana. Pentru ca un raport precis al tuturor evenimentelor sa fie disponibil atat in scopul ascensiunii globale cat si a celei umane, a fost nevoie de timp pentru a se redacta arhivele cu informatii istorice .


Ascensiunea cere o reconstituire exacta a tuturor experientelor ancestrale si a karmei in scopul limpezirii acesteia pe orice interval de vibratii dat, pentru inaltare. Sufletele care au grija de visul uman au un interes minor in inaltare, asa ca inregistrarile exacte ale experientelor umane nu au fost niciodata pastrate. Cu toate acestea, evenimentele sunt inregistrate integral in visul uman, insa intr-o maniera nesecventiala. In loc ca timpul sa fie derulat secvential cu toate intamplarile inregistrate de la inceput la sfarsit, acestea au fost inregistrate si identificate pe baza rezonantei emotionale. In acest mod toate inregistrarile de o anumita natura au fost tinute intr-o singura regiune, si nu secvential in timp.


In ascensiunea umana, acest lucru se traduce in faptul ca o anumita regiune a formei retine toate inregistrarile pentru un tip particular de experienta. Daca experienta este excesiv de dureroasa, atunci si zona respectiva poate fi excesiv de deteriorata si cicatrizata datorita tuturor inregistrarilor dureroase stratificate una peste alta in aceeasi parte a formei. Asa stau lucrurile pentru forma umana si tot asa stau lucrurile si pentru Pamant. Cele mai dureroase inregistrari ale Pamantului sunt inregistrate una peste alta in principal in Orientul Mijlociu; totusi mai sunt inca alte 17 regiuni la fel de dureroase, dintre care cele mai multe se afla sub apele oceanelor noastre.


Odata cu deschiderea planelor holografice, fragmentele si partile neintelese ale istoriei umane au putut fi completate, prin reunirea inregistrarilor din ascensiunea umana, deoarece hologramele au inregistrat o istorie secventiala a fiecarei vieti umane traita vreodata pe Pamant. Deschiderea acestor arhive a fost asadar foarte folositoare, deoarece a permis ca multe din lucrurile necunoscute pana acum sa fie intelese. In aceasta lumina, Pamantul ar dori sa impartaseasca o repovestire a istoriei umane, atat din perspectiva fizica cat si non-fizica.


Intelegeti ca aceasta este istoria voastra. Istoria se repeta pana cand omul alege sa invete lectiile spirituale asociate si, in consecinta, alege un alt rezultat. Oamenii care se inalta aleg sa-si insuseasca lectiile spirituale si in viitor sa creeze o noua era a unitatii. Pamantul ca recipient global, alege sa-si insuseasca lectiile ca o realitate consensuala. Astfel, viitorul se schimba permitand nasterea unei ere de aur, si nu o repetare a multelor dezastre care au distrus umanitatea si au determinat caderi in constienta de pe Pamant.MANIPULARILE UMANE SIRIENE ALE PAMANTULUIAcum 6 milioane de ani (24 milioane de ani omenesti), oamenii Arcturieni au determinat o era glaciara folosind Pamantul ca depozit pentru o serie de substante otravitoare care au fost inlaturate din sistemul lor solar, astfel incat ei sa se poata inalta. In acest scop au inghetat intentionat Pamantul pentru a se asigura ca toxinele vor fi eliberate lent. Cele mai multe dintre otravuri au persistat, desi gheata s-a topit si au devenit parte a structurii genetice a tuturor fiintelor vii pe Pamant. Am putea spune ca aceste otravuri impreuna cu era glaciara asociata au fost cauza unei caderi majore in constienta tuturor speciilor simtitoare de atunci incolo.


Acum 300.000 de ani (1,2 milioane de ani omenesti), Sirius a decis sa creeze scuturi de gheata suspendate in atmosfera Pamantului pentru a determina o incalzire globala si a incheia o aspra era glaciara. Asemeni unui terarium, scuturile de gheata au tinut destula umezeala si caldura pe suprafata Pamantului incat zapada sa se poata topi, iar Pamantul sa devina din nou o gradina tropicala a Raiului. Existau numeroase lacuri si bazine cu apa dulce care s-au format dupa ce zapada s-a topit in urma crearii scuturilor de gheata. Oamenii de stiinta Sirieni, nestiind de existenta otravurilor predominante pe suprafata teritoriului, au insamantat aceste bazine si lacuri cu diferite specii de delfini si balene de apa dulce, acum 275.000 de ani, dupa ce Pamantul a fost dezghetat.


O specie remanenta avand o mostenire genetica pura din partea acestor delfini si balene este specia Manatee in timpul actual. Jacques Cousteau si echipa sa de scufundatori au facut un film despre Manatee despre care Mila isi aminteste ca l-a vazut la televizor in tineretea ei. Specia Manatee a fost considerata cea mai pasnica si gratioasa dintre speciile subacvatice. Intr-adevar Manatee mentine un flux energetic magnetic inrudit cu al primilor defini si balene insamantate pe Pamant. Prin intermediul speciei Manatee a fost croit un plan pentru ca toti delfinii si balenele sa se inalte, ceea ce va conduce spre o natura magnetica, pasnica si binevoitoare care sa rezoneze cu Pamantul.


Delfinii si balenele au trait in otravurile pe care Arcturus le-a transferat pe Pamant, deoarece acestea s-au amestecat cu toate cursurile de apa, odata ce gheata s-a topit. De atunci in 100.000 de ani (400.000 de ani omenesti), constienta delfinilor si a balenelor a fost in declin. Constienta completa pe care o aveau la inceput s-a pierdut pentru ca otravurile au generat deformari genetice in interiorul creierului lor. Cand o degradare are loc lent in timp, scapa neobservata. Numai atunci cand inregistrarile lor genetice au fost reasamblate, delfinii si balenele au putut intelege modul in care cele 8 otravuri raspandite in toate cele existente pe Pamant le-a afectat biologia. Otravurile au generat o alterare genetica lenta, capacitatea creierului intrand in declin, conducand spre o tot mai accentuata stare de non-constienta.


O stare de non-constienta poate fi asemuita cu aceea in care o parte a sinelui se scindeaza si nu mai este recunoscuta de restul sinelui. Partea scindata se separa, deoarece codificarea genetica asociata ei nu mai este folosita de catre fizic pentru constructia viitorului descendent. Aceasta parte scindata a sinelui mai este cunoscuta si sub numele de "inconstient". Prin inconstient au lucrat fortele intunecate in visul om-delfin-balena, manipuland Pamantul catre un ciclu al disparitiei.NATURA INTELEGERILOR CONSENSUALEDesi delfinii si balenele au fost adaugate Pamantului, aceste specii nu faceau parte din visul consensual al acestuia. Iata un lucru pe care oamenii nu il inteleg; si anume ca cineva nu poate muta speciile intre creatii, amestecandu-le cu sufletele si fluxul de energie ale unei alte realitati consensuale, decat in cazul in care acea realitate consensuala este de acord. Pamantul si sufletele din el nu au fost niciodata de acord sa inglobeze forma delfinilor si a balenelor; iar Pamantul nu a fost vreodata de acord sa inglobeze forma umana. De fapt Pamantul nu stia ca delfinii si balenele existau pe suprafata sa, deoarece aceste specii au ramas intr-un vis separat ancorat in jurul Pamantului de catre savantii Sirieni, odata cu scuturile de gheata.


Pamantul nu a fost de acord nici cu scuturile de gheata. Desi era in favoarea unei incalziri rapide si a reintoarcerii la un taram tropical, cauza acestui fapt nu a fost inteleasa in momentul desfasurarii procesului de incalzire. Pamantul si sufletele de atunci s-au gandit ca reusisera sa stapaneasca forma-gand ce fusese cauza erei glaciare, ceea ce a permis o asemenea rapida crestere in vibratie. Din pacate nu era asa; cauza cresterii in vibratie era un mecanism facut de mana omului care a transformat Pamantul intr-un urias terarium. Acest lucru a lasat sufletele de pe Pamant sa creada ca stapaneau ceva ce de fapt nu stapaneau de loc; si un anume nivel de aroganta s-a instalat. Aceasta aroganta a predominat pana cand, prin intermediului visului uman, scuturile de gheata au cedat, creand oceanele si determinand o rapida scadere in vibratie si o alta era glaciara minora. Aceasta era glaciara minora este ultima de care sunt constienti cei mai multi oameni de stiinta si s-a petrecut acum 38.000 de ani (144.000 de ani omenesti). De atunci incoace Pamantul se tot dezgheata.


Totusi, de data aceasta sufletele de pe Pamant au ales maiestria formei-gand pentru a se "incalzi". In esenta, inaltarea Pamantului a inceput acum 38.000 de ani si se poate vedea din aceasta ca procesul inaltarii consensuale in dimensiunea a 3-a este cu adevarat lent. Totusi ritmul devine acum mai alert, deoarece energia fotonica disponibila in aura Marelui Soare Central determina o mai rapida incalzire a Pamantului decat oricand altadata.ORIGINILE OMENIRIIPamantul intelege acum ca oamenii de stiinta Sirieni creau o planeta alternativa pentru a se salva in eventualitatea unui cataclism nuclear in sistemul solar Sirian. La vremea aceea Sirius era o planeta tri-dimensionala si trebuia sa se inalte inca la statutul de stea. Acum 75.000 de ani, savantii Sirieni au insamantat primii oameni pe Pamant. Acesti oameni erau clonati si incubati intr-un laborator de pe o nava spatiala. Acesti savanti incercau sa vada daca Pamantul ar fi putut sustine o viata umana magnetica in eventualitatea ca mai multi Sirieni ar fi trebuit sa se mute pe Pamant in caz de urgenta.


Acesti oameni insamantati aveau 15.000 spirale de ADN si cunostinte holografice limitate care le permiteau sa supravietuiasca in minunata lume tropicala care era Pamantul la acea data. Multe fructe si vegetale necesare pentru a sustine astfel de vieti omenesti au fost si ele insamantate, precum si cativa pui de "catei" si "pisici" care au fugit de pe nava spatiala si care au continuat sa se dezvolte in salbaticie, cunoscute acum ca regnul panterelor si tigrilor, precum si cel al lupilor si vulpilor. Aceste animale au fugit de la proprietarii lor Sirieni si continua sa se reproduca si sa se dezvolte in salbaticie pana in zilele noastre.


Toti oamenii si speciile de plante si animale, cat si delfinii si balenele erau necunoscute Pamantului la data insamantarii. Erau necunoscute deoarece existau intr-un vis paralel care nu interactiona cu visul Pamantului, pana ce a aparut o situatie problematica ce a condus la modificarea campului magnetic global. Aceasta modificare a implicat recoltarea chi-ului electric si formarea unui tipar energetic global, mer-ka-ba, de catre un alt grup de oameni care venisera sa traiasca pe Pamant cunoscuti ca Plieadian Anu sau Annanuki. Datorita faptului ca intreg precedentul camp magnetic devenise electro-magnetic, impotriva dorintei sau alegerii Pamantului, acesta si-a dat seama ca avea o problema serioasa. Tot atunci Pamantul alesese un recurs paralel la o problema anterioara de acelasi tip legata de dinozauri, si hotarase ca si "problema umana" sa aiba acelasi final, "disparitia" .ISTORIA DINOZAURILORDinozaurii au venit sa locuiasca pe Pamant acum 4 milioane de ani. Specia dinozaurilor nu a fost niciodata in rezonanta cu Pamantul; totusi un vis emis pentru prezenta lor, impreuna cu sufletele si genetica asociata, a fost predat Pamantului dintr-o creatie paralela cunoscuta ca Alfa Centauri. Dinazaurii au crescut si au existat numai in acele regiuni care s-au dezghetat suficient pentru a deveni tropicale, ceea ce includea "ecuatorul " de atunci al Pamantului.


Ecuatorul de astazi nu este acolo unde era pe vremea dinozaurilor si de aceea fosilele de dinozaur se gasesc in America de Nord, in Orientul Mijlociu sau Norvegia. Daca oamenii de stiinta ar putea lucra sub tundra inghetata a Polului Nord sau Sud, ar gasi acolo cea mai bogata recolta de fosile de dinozaur, deoarece odata, aceasta regiune a fost sub ecuatorul Pamantului. Din pacate odata cu topirea Polilor, interesul oamenilor pentru astfel de lucruri va disparea, iar aceste timpuri de curatire vor aduce cu ele si sfarsitul perioadei de folosire a combustibililor fosili. Pana la urma acesta este un lucru bun pentru ca acesti combustibili sunt antagonici cu Pamantul, fiind toxici pentru structura noastra bazata pe carbon.


Pamantul a ales sa permita dinozaurilor sa dispara creand o alta era glaciara minora. Acum un milion de ani un asteroid destul de mare a lovit suprafata Pamantului in regiunea "Valea Mortii" aflata in prezent in California. Acest asteroid a ridicat destul praf cand a lovit suprafata Pamantului, determinand scaderea temperaturii sub pragul in care dinozaurii cu sange rece ar fi putut subzista. Toti dinozaurii au mers la culcare si in consecinta au murit in timp de un an. Aceasta a constituit o mare usurare pentru Pamant deoarece aceste specii devenisera foarte distructive si carnivore in raport cu celelalte specii de pe Pamant. Pamantul a fost capabil sa redirectioneze visul din Alfa Centauri inapoi in spatiu, astfel incat sa nu se mai poata reformula din nou aici.ORIGINILE FALSILOR ZEI SOLARIOamenii de pe Pamant au fost insamantati si cu un suflet grup personal pentru a supraveghea viata in cadrul visului uman. Visul uman era o extensie a unui vis de pe Sirius a carui natura era atat solara cat si globala. Acest vis nu avea nimic de-a face cu consensul cunoscut ca Pamant. Acest vis era transmis de un grup de 27 falsi zei solari importati din Sirius, dintre care Mila a identificat pana acum noua. Ceilalti 18 ramasesera un mister pana cand recenta ascensiune globala a deschis planele solare de legatura ale realitatii.


Planul de legatura solar este compus din plane ale realitatii care coboara visul din soarele vostru solar in planele holografice care difuzeaza apoi visul inspre alte 7 plane de manifestare ce inconjoara Pamantul. O astfel de difuzare creeaza intrega viata 3D pe Pamant. Planele solare de legatura au fost manipulate cu mult timp in urma atunci cand savantii Sirieni au insamantat viata delfinilor, balenelor si oamenilor; astfel ca sufletele Siriene au fost lasate cu responsabilitatea de a redirectiona un vis de pe Sirius catre sistemul solar si apoi pe Pamant, pentru a sustine astfel de forme de viata pe Pamant. Planele solare de legatura au fost modificate la vremea aceea, pentru a primi o asfel de difuzare de pe Sirius.


Aceasta modificare nu s-a facut cu acordul Pamantului sau al sistemului solar. In consecinta intreaga prezenta a oamenilor, delfinilor si balenelor impreuna cu alte specii asociate cu visul Sirian reprezinta o incalcare a legilor creatiei, intrucat nici o specie si nici o creatie nu au dreptul sa invadeze si sa manipuleze creatia sau visul altui creator. Totusi invazia a avut loc, iar Pamantul si sistemul solar trebuie sa se lupte cu consecintele acestei invazii, dar in acelasi timp sa le inteleaga si sa le corecteze in vederea inaltarii. Iata ce facem noi acum, in aceste vremuri de inaltare globala si solara. Ajungem sa intelegem cum ne-a fost invadat visul, permitem vindecarea acestei invazii si o reorientam de o maniera care sa serveasca ascensiunii intregului.ORIGINILE FALSILOR ZEI ROSIIAu fost 9 suflete care au venit special cu oamenii rosii incubati pe o nava spatiala acum 75.000 de ani. Pamantul considera aceste suflete "Falsi Zei Rosii". Ei sunt zei falsi pe Pamant deoarece nu au facut parte niciodata din visul Pamantului; ei faceau parte din visul Sirian care fusese ancorat in jurul Pamantului pentru a sustine viata oamenilor, delfinilor si balenelor. Acesti zei falsi sunt cunoscuti ca Rama, Yahweh, Thoth, Sananda, Vishnu, Solaris, Shiva, Buddha si Lady Buddha (cunoscuta si ca Quan Yin). Acesti zei falsi isi au originea pe Pamant prin intermediul savantilor Sirieni care au incubat viata omeneasca intr-un laborator de pe o nava spatiala.


Intr-adevar Mila isi aminteste ca a vazut demult, o videocaseta cu Ramtha (care este un alt nume pentru sufletul cunoscut ca Rama), in care "creatia vietii" era explicata prin intermediul transmitatorului lui Ramtha, numit JZ Knight. Creatia vietii era o relatare despre fortele non-fizice care au insufletit oamenii incubati in laboratoarele spatiale si care, mai apoi, au fost plasati pe Pamant pentru a vedea daca vor supravietui. Totusi aceasta relatare nu are nimic in comun cu creatia vietii pe Pamant; deoarece viata pe Pamant a inceput acum miliarde si miliarde de ani in timp, inainte ca Pamantul sa paraseasca Marele Soare Central. Povestirea lui Ramtha era intr-adevar despre oamenii incubati in laboratoarele spatiale si apoi insamantati de savantii Sirieni pe Pamant.


Cu toate ca viata este incubata, trebuie sa existe o forta non-fizica care sa consimta viata. In consecinta devasii, ingerii, genetica si sufletele, cu totii co-creaza viata, chiar daca o astfel de viata este sub conducerea oamenilor. Din punctul de vedere al Pamantului, oamenii n-au nici o treaba cu insamantarea vietii. Din perspectiva istorica, oamenii stiu foarte putin despre realitatile consensuale sau despre viata deoarece ea isi are originea in Marele Soare Central. Oamenii au invatat sa manipuleze viata de o maniera care adeseori duce la pieirea planetelor pe care ei le locuiesc. Planeta Pamant nu a fost niciodata de acord sa aiba viata umana pe ea si totusi acest lucru s-a intamplat la fel ca pe nenumarate alte planete prin timp, spatiu si forma, unele dintre ele continuand sa existe, dar dintre care majoritatea au pierit.Savantii Sirieni au insamantat in total 18 grupe de oameni din care numai 7 au supravietuit. Cele 7 triburi umane rosii stau la originea triburilor din zilele noastre asociate cu indienii Nord Americani, indienii Sud Americani, poporul Inuit/Mongol (Eschimos/Chinez), African , Tibetan , Polinezian si Aborigen (Australian). De-a lungul timpului cele 7 rase radacina au ramas pure, intrucat fusesera insamantate in regiuni separate si nu se puteau gasi una pe cealalta pentru multe sute si sute de ani, in primul rand datorita lipsei mijloacelor de transport. Acesti oameni nu fusesera insamantati si cu cunostintele tehnologice pe care le stiau cei de pe Sirius; doar cu un set limitat de unelte si cu o intelegere holografica minima necesara pentru a supravietui in ploioasa padure tropicala care era Pamantul la acea data in istorie.La inceput cei "noua zei falsi rosii" au impartit oamenii creati in laborator si fiecare a luat cate doua din cele 18 rase radacina ca fiind "vlastarele" lor. Dintre cele sapte rase radacina de mai sus, zeii rosii asociati cu fiecare in origine includ pe:


Rama care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul Aborigen (Australia);
Buddha care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul Tibetan;
Thoth care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul indienilor Nord Americani;
Sananda care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul indienilor Sud Americani;
Quan Yin sau Lady Buddha care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul Polinezian;
Solaris care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul African; si
Shiva care a insufletit ceea ce acum este asociat cu poporul Inuit/Mongol.
Din pacate 11 din cele 18 rase radacina originale au pierit in primii 1000 de ani de viata (4000 de ani omenesti).Acest lucru a lasat celor 9 zei numai 7 rase radacina sub jurisdictia lor. Doi dintre zei au ramas fara oameni pe care sa-i "conduca"; acestia au fost Yahweh si Vishnu. Acesti doi zei au intrat intr-o competitie extrema cu ceilalti sapte zei care aveau oameni a caror viata le-o supravegheau. Nici unul dintre cei sapte zei nu era dispus sa-si imparta jurisdictia cu cei doi ramasi si, pe scurt, li s-a spus "s-o stearga".


Timp de 25.000 de ani (100.000 de ani omenesti), viata a decurs in pace pentru cele sapte rase radacina. Cateva au migrat gasindu-se una pe cealalta si au inceput sa se reproduca intre ele. Totusi majoritatea nu s-au deplasat cu mai mult de 1000 de mile din locul unde au fost insamantate. Rasele radacina s-au inmultit in acest interval de timp. Inregistrarile holografice umane arata ca cele mai multe triburi nu au depasit 4000 de oameni la acea data in istoria umana. Acest lucru insemna ca existau numai 28.000 de oameni in intrega lume de-a lungul acestei perioade de 25.000 de ani. Durata vietii majoritatii oamenilor de atunci era de 2000 de ani omenesti. Acesti oameni aveau o biologie regenerativa si nu imbatraneau inainte de 1800 de ani; urma apoi un declin treptat care conducea la boala si moarte.


Unele din aceste natii de oameni rosii duceau o viata nomada, calatorind intre anotimpuri de la o regiune la alta, adunand nuci, fructe, boabe si legume de sezon. Pe de alta parte, altii invatasera sa cultive pamantul si au ramas in aceeasi regiune de la un anotimp la altul. Vanatoarea si pescuitul nu erau ceva obisnuit, deoarece oamenii insamantati erau strict vegetarieni. Vegetarianismul permite instaurarea pacii in relatiile umane. Mila a vorbit pe larg in materialele recente din partea regnurilor naturii cat si din partea delfinilor si balenelor, despre faptul ca un comportament carnivor conduce la violenta si razboi; nimeni nu poate distruge pe altul fara ca in cele din urma sa se distruga pe sine; iar masacrarea animalelor este o forma de razboi asupra naturii care duce la masacrarea oamenilor. Nu asa stau lucrurile cu vegetatia, deoarece vegetatia si fructele au facut intelegeri de a fi consumate. In acest mod consumul vegetatiei nu este perceput ca o vatamare. Cum acesti oameni erau vegetarieni, ei au ramas in pace unul cu altul in interiorul fiecarui trib, timp de 25.000 de ani.Oamenii din natiunile rosii au creat practici spirituale simple asociate cu "zeii" lor. Aceste practici pivotau in jurul ciclurilor vietii, cresterii si recoltarii sau strangerii hranei, casatoriei, reproducerii, cresterii copiilor si traiului in armonie cu regnurile naturii care inconjurau tribul. Regnurile naturii aprovizionau in mod adecvat numarul de oameni prezenti la acea data pe Pamant; nu exista infometare sau lipsa. Imbracamintea si locuintele se faceau dupa modele simple din proviziile oferite de natura. Aceasta este "Gradina Raiului" pe care cei mai multi oameni si-o amintesc holografic si tanjesc dupa ea. Totusi ea nu a facut niciodata parte cu adevarat din visul Pamantului.IMBINAREA REALITATILOR CONSENSUALEPamantul are o realitate consensuala care creeaza forme in care solul este maroniu, plantele sunt verzi, fructele si florile sunt divers colorate, exista paduri, lacuri si ape curgatoare, munti, vai si pasuni precum si un cer albastru cu nori albi. Acest tipar a fost o parte din distributia originala al Pamantului in Marele Soare Central. Exista alte sisteme care apartin altor distributii care nu cunosc viata fizica, asa cum este perceputa ea aici; intr-adevar multe planete din sistemul vostru solar au un tip diferit de viata comparat cu al Pamantului. Neptun, Venus, Mercur, Saturn, Jupiter si Pluto au toate numai viata de tip energetic pe ele si nu sustin forma genetica. Aceste planete au suflete doar cu forma eterica. Desi din perspectiva umana aceste planete sunt "fara viata", ele fac echipa cu viata eterica si cu fluxul energetic, numai ca umanitatea nu are nici o modalitate de a le percepe astfel.


De-a lungul timpului , oamenii care au venit de pe planete cu realitati consensuale asemanatoare Pamantului au invatat sa dezvolte tehnologii si nave spatiale pentru a calatori. Calatorind prin Omnivers ei au descoperit alte sisteme solare cu planete care semanau mult cu cele de "acasa". Au vazut deasemenea si multe alte planete care pareau sa nu aiba viata pe ele; acest lucru este cat se poate de inexact, deoarece majoritatea planetelor au viata, doar ca de un tip consensual diferit de cel al vietii de pe Pamant.


Singura exceptie la cele de mai sus in cadrul sistemului vostru solar este Marte care apartine unei alte creatii bazate pe siliciu, creatie cunoscuta ca Alfa Centauri. Marte s-a stins dupa ce a fost adusa in sistemul vostru solar cu ajutorul unei nave spatiale umane, folosind modalitati speciale de transport cu "raze tractoare". I-au trebuit 18.000 de ani lui Marte pentru a se stinge. La momentul in care cei din familia Anu au sosit in sistemul vostru solar, viata era inca prezenta in interiorul lui Marte, insa retrasa in intregime de la suprafata planetei. Pentru o vreme Anu s-au dezvoltat in interiorul lui Marte, deoarece aceasta planeta rezona mai bine cu ADN-ul lor bazat pe siliciu. Totusi era o planeta care se stingea, asa ca in cele din urma Anu s-au mutat pe Pamant. Marte era pe moarte, iar ei nu puteau genera o schimbare in acest sens, dat fiind ca Marte fusese transportata intr-un sistem solar bazat pe carbon si nu era in rezonanta cu acesta.Lipsa de rezonanta este aceea care determina in ultima instanta stingerea, iar Marte este un exemplu in acest sens.
Cu toate acestea cele mai multe planete care par lipsite de viata, au viata; unele planete de pe alte dimensiuni ale creatiei voastre au chiar si forme eterice umanoide. In general o astfel de forma nu este polarizata in aspectul masculin sau feminin, ci este androgina; atat moartea cat si renasterea nu fac parte din stilurile de viata eterice, deoarece nu exista fizicalitate din care sa moara. Exista oameni pe multe niveluri ale creatiei voastre care experimenteaza o asemenea viata non-fizica. Aceasta viata nu trebuie confundata cu "falsa interventie" care este construita din vieti eterice "de dupa moarte" ale multor creatii (sute si mii) care s-au stins de-a lungul timpului. Viata umana non-fizica in realitatile consensuale strict energetice are o forma pe care sufletul o incarneaza si cu care danseaza. Numai ca tiparul pentru aceasta forma este de natura eterica mai degraba decat continuta in ADN fizic, asa cum este intreaga viata pe aceste planete si stele.VIATA IN INTERIORUL SI EXTERIORUL MARELUI SOARE CENTRALViata in interiorul Marelui Soare Central a fost desemnata sa ofere sufletului multe lectii de invatat. Sufletul trece de la experiente in realitati consensuale exclusiv energetice la experiente in realitati care au o mare densitate a formei si sunt conduse de legi genetice. Sufletele experimenteaza tot felul de lucruri in Marele Soare Central si atunci cand absolva ele vor fi invatat sa stapaneasca legile creatiei si sunt considerati "Creatori". Astfel aceste suflete pot merge sa experimenteze alte experiente creationale oferite in Tao, deoarece ele inteleg legile creatiei si sunt in masura sa participe. Dupa ce sufletul si-a insusit toate toate lectiile din aceste experiente creationale, tiparul pentru forma nu mai este de folos, iar sufletul si forma se unesc intr-un singur vas si "se inalta acasa".Viata in afara Marelui Soare Central este un alt dans. In primul rand viata nu a fost menita sa existe in inconstientul Marelui Soare Central, deoarece aceasta este o regiune care are menirea de a tine spatiul dintre creatii sau spatiul dintre Marii Sori Centrali. Pamantul si multe alte parti ale altor Mari Sori Centrali au fost expulzate dintre granitele acestora in spatiul intermediar. Cauzele sunt complexe, dar deocamdata sa spunem doar ca doua forte non-rezonante s-au amestecat, determinand o sfasiere si o despicare a fiecarui Mare Soare Central. Cum fiecare Mare Soare Central s-a rasucit in jos, parti din el au fost impinse in afara granitelor sale in spatiul intermediar.


Iata cum a ajuns Pamantul sa existe in afara Marelui Soare Central. Atunci cand Pamantul a iesit, el era o stea 24-dimensionala care s-a despartit in 24 de componente, sfaramandu-se ca o oglinda si creand constelatia dragonului in spatiul intermediar. Pamantul asa cum il cunoasteti astazi este doar o parte din ceea ce a plecat. Intregul soare solar si toate planetele din sistemul vostru solar sunt de asemenea parti si bucati din ceea ce a existat odata in cadrul frontierelor Marelui Soare Central, exceptand pe Marte. In acest moment toate au ales sa se intoarca acasa, chiar in starea si densitatea jalnica in care ne aflam. Avem multe sa-l invatam pe Marele Soare Central despre viata in afara granitelor sale, iar aceste informatii vor sprijini Soarele sa se refaca dupa cadere, sa-si adune partile si sa se inalte "acasa".
OAMENI CARE CALATORESCDe-a lungul timpului, oamenii existenti pe planetele si stelele din spatiul dintre Marii Sori Centrali au ajuns sa invete cum sa construiasca nave spatiale si sa calatoreasca intre creatii. De multe ori ei au calatorit spre locuri care nu au fost niciodata destinate sa gazduiasca forme umane de o anumita natura. Forma umana, la fel ca multe alte forme care au parasit Marele Soare Central, are un tipar specific de rezonanta. In spatiul intermediar, multe creatii s-au sfaramat de-a lungul timpului, determinand alte stele sa paraseasca la randul lor alti Mari Sori Centrali. Acest lucru a condus la crearea a miliarde si miliarde de stele, asa cum le percepeti voi pe cerul instelat al noptii, fiecare fiind un corp stelar 5-dimensional care a parasit odata un Mare Soare Central.


Aceste stele nu sunt in mod necesar de acelasi tip. Noi am scris despre sisteme bazate pe siliciu si carbon, care apartin de Mari Sori Centrali bazati pe siliciu si carbon. Marele vostru Soare Central este o stea bazata pe carbon; in consecinta cineva care doreste sa se inalte si sa se intoarca acasa impreuna cu Soarele, trebuie sa revina la un sistem genetic bazat in intregime pe carbon. Exista alte16 forme de materie care sunt asociate cu inca alti Mari Sori Centrali care au existat de-a lungul timpului. Arcturienii cunosc un alt tip de sistem genetic care este bazat pe hidrogen. Deseurile Arcturiene depozitate pe Pamant acum 6 milioane de ani erau bazate pe hidrogen care era un element otravitor pentru formele de viata bazate pe carbon. Din acest motiv pe Pamant a urmat un declin in constienta.


Oamenii care calatoresc de la o creatie la alta percep asemanarile intre realitatile consensuale, deoarece fiecarui Mare Soare Central ii sunt asociate atat o viata energetica cat si una fizica. In consecinta vor exista planete si stele dintre care unele vor fi bazate pe siliciu, altele pe carbon si altele pe hidrogen, care gazduiesc forme de viata atat fizice cat si non-fizice. Desi formele de viata fizice par asemanatoare, cu solul maroniu, plante verzi, cer albastru, munti, vai si lacuri inconjurate de copaci, in realitate ele nu sunt deloc la fel. Pe masura ce oamenii au invatat sa se stabileasca si in creatii care nu semanau cu cele pe care stramosii lor le lasasera in urma in respectivii Mari Sori Centrali, distrugerile au devenit predominante. Cateodata numai speciile umane dispareau datorita non-rezonantei cu planeta pe care se stabilisera. Totusi, de cele mai multe ori intrega realitate consensuala impreuna cu sistemul solar in care migrasera oamenii non-rezonanti, erau distruse.


De fapt in aceasta privinta se poate spune ca forma umana nu a fost niciodata proiectata sa calatoreasca sau sa creeze tehnologii. Forma umanoida complet constienta existenta in interiorul actualului vostru Mare Soare Central duce o viata semi-eterica fara nastere, moarte sau renastere. Punctul central al vietii este sa sustina fluxul de energie al consensului in care locuiesc impreuna cu intregul Mare Soare Central, precum si sa experimenteze dansul non-fizic inconjurator astfel incat forma si sufletul sa poata intelege principiile si legile creatiei. In consecinta oamenii nu calatoresc intre creatiile din interiorul Marelui Soare Central . Ei pot sa le viziteze sub forma constientei nonfizice a corpului de lumina, printr-un procedeu pe care l-am putea numi proiectie constienta. Ei insa nu calatoresc in nave destinate sa-i duca dintr-un loc fizic in altul.In evaluarea lui Tao si a Marelui Soare Central cerinta de a calatori in spatiul fizic de care oamenii sunt foarte atasati este de fapt rezultatul amestecului intre visul omului si cel al sufletului. Sufletul este acela care calatoreste intre creatii, incarnandu-se in forme variate pentru a invata, a creste si a evolua. De-a lungul timpului si in afara Marelui Soare Central, visul sufletului si cel al omului s-au intretesut. Brusc oamenii s-au indragostit de ideea calatoriilor catre alte creatii, cand de fapt acest lucru era destinat cu adevarat doar sufletului. Odata cu proiectia acestui vis, prin intreteserea scenariilor in spatiul intermediar dintre Marii Sori Centrali, oamenii au construit nave si au parasit o creatie doar pentru a insamanta alte creatii cu viata acolo unde nu fusesera niciodata stabilite intelegeri pentru a gazdui forme umane sau si mai rau forme de viata umane care erau non-rezonante si care au condus la distrugerea intregului consens.Oamenii au ajuns la intelegeri ample in domeniul stiintei si al biochimiei. Cu toate acestea, astfel de intelegeri nu pot cuprinde tot ceea ce sufletul, ingerii si devasii cunosc in privinta informatiei genetice si alcatuirii formei. De aceea oamenii au sfarsit prin a locui in creatii care nu erau rezonante cu structura lor genetica sau s-au incrucisat cu alti oameni care aveau un ADN complet diferit de cel al Marelui Soare Central din care steaua lor de origine migrase candva. Amestecarea ADN-ului si a formelor de viata non-rezonante conduc in cele din urma la imbatranirea, moartea si disparitia oricarei creatii prin timp, spatiu si forma.


Povestea Pamantului nu e cu nimic diferita. Acesta s-a ales cu o forma umana reprodusa intr-o nava spatiala Siriana. Genetica celor sapte rase era mai mult sau mai putin rezonanta cu sistemul bazat pe carbon de pe Pamant, deoarece altfel nu ar fi putut supravietui pe termen lung. Cu toate acestea astfel de oameni nu aveau forma initiala din momentul iesirii din Marele Soare Central. Tiparul fusese modificat, iar cunoasterea holografica desperecheata. Oamenii nu au fost desemnati sa creeze viata. Inca odata rolul sufletului care intr-adevar creeaza viata, s-a intretesut cu visul uman, iar ideea de a creea viata a devenit o parte a visului oamenilor.


Atunci cand cineva incompetent incearca sa faca o treaba, fie o face de mantuiala, fie esueaza. Acest lucru il vede Pamantul atunci cand priveste oamenii creand viata. In cel mai bun caz au facut un lucru de mantuiala, deorece le era imposibil sa inteleaga complexitatea sarcinii iar sufletele care aveau capacitatea de a crea viata nu au vrut sa danseze cu o viata care urma sa fie modificata genetic si desperecheta intr-un laborator uman. In consecinta forma umana insamantata pe Pamant care a rezultat, nu era complet constienta si nici capabila sa se inalte acasa in cele din urma, spre Marele Soare Central. Un lucru trist acesta, deoarece multi oameni cu asemenea origini genetice si holografice vor pieri pur si simplu in vremurile de purificare care vin, ei nedispunand de cele necesare pentru a se inalta. Acest lucru se refera nu numai la rasa rosie insamantata de catre Sirius, ci si la o alta rasa de sclavi desperecheta creata de familia Annanuki din Pleiade pentru a extrage aurul din mine.ZEI COMPETITIVIIn timp, zeii ramasi Yahweh si Vishnu au cautat alte forme pentru a salaslui. Nu erau interesati de plante, animale sau de delfini si balene. Se poate vedea ca stapanirea lui Yahweh si Vishnu implica pentru fiecare un tipar de tip mer-ka-ba. Mer-ka-ba este o semnatura electrica. Electricitatea distruge viata intr-o creatie magnetica. In esenta semnaturile lui Yahweh si Vishnu erau nefavorabile vietii pe Pamant iar cele 4 rase umanoide insamantate si date in grija lor, au pierit ca rezultat al derularii excesive de impulsuri electrice in forma umana. Totusi acesti zei au continuat sa caute viata pentru a o guverna, deoarece ceilalti zei rosii nu le-au oferit nici un cuvant de spus in privinta propriilor lor rase radacina pe care le stapaneau.


Vishnu si Yahweh au cautat departe in viitorul indepartat si au intrezarit o posibilitate in sosirea unei alte rase umane pe Pamant cu care ar fi putut dansa. Acesti doi zei faliti au cautat o metoda prin care acest vis ar fi putut fi ancorat pentru a deveni o realitate viabila pe Pamant. Din pacate ei gasesc o cale pentru a ancora visul in timpul prezent. Visul era pentru o mica familie de oameni din Pleiade care derulau un flux energetic mer-ka-ba bazat pe electricitate compatibil cu Vishnu si Yahweh, care sa vina si sa se stabileasca pe Pamant. Odata cu ancorarea visului, ei au creat dificultati si unui alt grup de oameni care fusesera insamantati pe Pamant, Marii Maestri.
RAZBOAIE INTRE SIRIUS SI PLEIADE
Sirius si Pleiade se luptau pentru anumite sisteme solare care detineau minerale si resurse de care fiecare fusesera interesati de-a lungul timpului. Aceste razboaie rareori afectau sistemele lor solare de origine, ci se desfasurau mai degraba in spatiul exterior acolo unde doar armatele, comandantii si navele spatiale asociate erau afectate. Unul dintre sistemele solare pentru care luptau Sirius si Pleiade era sistemul solar al Pamantului. Fiecare vazuse ca aici existau multe resurse, in primul rand aur si alte minerale de pe Pamant. In cele din urma un comandant din brigada Pleiadelor a impins razboiul cam prea departe, sfaramand scuturile de gheata de pe Sirius B, transformand-o intr-o planeta acoperita de apa.


Acest fapt a ofensat pe Sirius, care era pregatita sa lanseze un atac devastator asupra Pleiadelor. Atunci Elita Spirituala de pe Sirius a sesizat o alta posibilitate, aceea a inaltarii. Prin inaltarea spre alta dimensiune cei de pe Sirius pur si simplu ar fi lasat in urma pe toti instigatorii la razboi care ar fi ravnit la resursele de pe Sirius. Aceasta fiind decizia pentru Sirius A si B, Pamantul si sistemul solar au fost cedate Pleiadelor pentru resursele pe care le detinea. Din punctul de vedere al Pamantului, acest sistem solar nu este proprietatea nici unui creator sau creatii, uman sau de alta natura. Acest fapt constituie o incalcare grava a legii creatiei care implica o karma imensa in opinia Marelui Soare Central.


Atat Sirius si Pleiade cat si rasele umanoide de pe ele impreuna cu Arcturus au atat de multa karma pentru pricinuirea caderilor in constienta de pe Pamant, incat s-ar putea sa se fi adunat prea multa karma pentru fiecare din ele pentru a se putea intoarce acasa la respectivii lor Mari Sori Centrali, atunci cand ciclul lor se va fi sfarsit. Probabil ca acest lucru nu este atat de suparator pentru Pleiade care au ratat ultima ocazie de a se intoarce acasa acum 10 milioane de ani, ci pentru Sirius care planuieste sa se intoarca acasa la fel ca Pamantul in 48.000 de ani (144,000 ani omenesti). Arcturus la fel ca Sirius este preocupat, iar inregistrarile despre inaltarea Pamantului sunt raspandite in respectivul lor Mare Soare Central, care exista in alta creatie paralela cu aceasta.


Sirius si Pamantul au facut parte din acelasi set de stele care s-au sfaramat formand Constelatia Dragonului atunci cand au parasit Marele Soare Central, acum 24 de milioane de ani. Intre timp, Sirius a uitat ca Pamantul si sistemul vostru solar erau cu adevarat o alta parte a "sinelui" si a ales sa-l foloseasca pentru a-si lansa o ascensiune incompleta catre urmatoarea dimensiune. L-a oferit altor oameni din Pleiade care l-au jefuit si invadat pentru resurse. Asemeni experientelor personale de tradare pe care le-ati experimentat in dansul vietii, si aceasta este o imensa tradare pentru Pamant. Totusi, pana la urma s-ar putea ca Pamantul sa se intoarca la Marele Soare Central iar Sirius sa intre in declin sau in combustie. Insa daca Sirius isi insuseste lectiile spirituale, ar putea evita acest viitor probabil.
MARII MAESTRIOdata ce Sirius a oferit Pamantul in compensatie atat pentru distrugerea unei planete din Pleiade (ca razbunare fata de distrugerea lui Sirius B), cat si pentru devastarea frecventelor de aur ale sistemului lor solar, multe intelegeri au prins radacini. In primul rand Sirius s-a obligat sa asigure o rasa de oameni care sa lucreze in minele de aur de pe Pamant, deoarece acum cei din Pleiade aveau nevoie de aur pentru a supravietui. In acest scop, Sirius a hotarat sa foloseasca oamenii care supravietuisera experimentului initial de insamantare si au continuat cu crearea unei clase umane conducatoare, care aveau atat craniul cat si un volum al creierului extinse. Acestia urmau sa calauzeasca si sa conduca oamenii insamantati pentru a extrage aurul pentru Pleiade.


Nici un Mare Maestru Sirian nu dorea sa se mute pe Pamant. In consecinta 48 Mari Maestri au fost incubati intr-un laborator, din material genetic ADN preluat de la elita spirituala Siriana a momentului. Cu toate acestea materialul genetic a fost redus, lasandu-i pe Marii Maestri clonati cu 36.000 spirale de ADN, in timp ce elita spirituala conducatoare de pe Sirius avea 128.000 de spirale de ADN la acel moment, in cea de-a treia dimensiune. Acest lucru a lasat multe sparturi si gauri in campul si forma acestor maestri clonati, care in timp s-au mutat pe Pamant.Marii Maestri sositi pe Pamant au descoperit forma umana existenta, primitiva si tematoare. Prea putin se intelegea despre tehnologiile umane si formele-gand de pe Sirius. Situatia semana cu descoperirile din ultimele decenii ale unor triburi de aborigeni ascunsi in padurile tropicale din Peru, precum si incercarea de a-i adopta si moderniza. Desigur ca aborigenii se tem de tehnologia detinuta de dansul uman actual.Marii Maestri s-au pomenit abandonati intr-o situatie primitiva pe Pamant. Totusi acest lucru parea sa fi fost alegerea lor libera. In final, cand au inceput sa apara probleme, Sirius a refuzat sa raspunda la cererile lor de ajutor. De ce s-a intamplat asa? In reluarea inregistrarilor holografice de pe Sirius se vede ca elita spirituala Siriana a desemnat Pamantul ca o polaritate opusa pentru inaltarea lui Sirius. Pamantul urma sa decada in aceeasi masura in care Sirius urma sa se inalte. Elita Siriana credea in mod sincer ca aceasta era singura cale prin care ei puteau sa se inalte si astfel au stabilit intregul dans pe Pamant, pentru a permite ca acest lucru sa se intample. Din pacate aceasta a creat multa karma, fiind impotriva legii creationale ca, in lipsa unor intelegeri prealabile, sa tesi un vis iar altul sa-l experimenteze. Pamantul nu avusese nici o intelegere de a experimenta o cadere. Acesta a fost manipulata prin intermediul unui vis uman Sirian ancorat in jurul Pamantului, folosind specia umana si specia delfinilor si balenelor de pe Pamant.
ZEII ROSII SI MARII MAESTRIFalsii zei rosii care supravegheau cele 7 natii umane ramase, au fost impresionati de cunoasterea Marilor Maestri; ei erau invidiosi si pe sufletele care insufleteau pe Marii Maestri privind nivelul inalt de informatii si intelegere. Din invidie, s-a creat o lovitura cu ajutorul unui vis uman viitor, care urma sa atraga pe Pamant pe Annanuki. Acest viitor a determinat sfasierea si impartirea campului Marilor Maestri, precum si scurgerea informatiei catre un viitor grup de oameni ce nu erau inca prezenti pe Pamant. Deoarece Marii Maestri nu au putut percepe unde li se pierdeau informatiile si astfel sa incerce sa se protejeze, campurile lor s-au prabusit. Cei mai multi au murit intr-un rastimp de 2 saptamani; cei ramasi nu au supravietuit mai mult de 8 luni dupa aceea. Caderea campurilor Marilor Maestri a fost orchestrata prin intermediul inconstientului delfinilor si balenelor.


Falsii zei rosii au confiscat apoi informatiile atat de la Marii Maestri cat si de la sufletele lor, sfaramand sufletele in bucatele pana cand acestea nu si-au mai amintit nici cine sunt, nici de ce au venit pe Pamant. Inca odata autoritatea Siriana a omis sa observe sau sa intervina in mod corespunzator. Mai mult, fiintele umane fiind intr-un vis separat de Pamant, consiliul Pamantului nu a stiut de aceasta contraventie si in consecinta nu a luat nici o masura. In final, falsii zei rosii au avut acces la informatii care nu fusesera castigate prin mijloace evolutionare. De asemenea, ei au tesut in campul lor retea constitutiva atat de la alte suflete cat si de la oameni. In acest mod s-au amestecat primele suflete cu retea umana si ADN. La randul ei forma umana a primit retea si ADN de la suflet.RETEA FIZICA VS. RETEA SUFLETEASCAReteaua constitutiva si ADN-ul pentru suflet sunt foarte diferite de reteaua eterica asociata formei. La fel si reteaua nonfizica este foarte diferita de aceea care sustine componentele biologice. Prin amestecarea celor doua tipuri de retele, in dansul uman au inceput sa apara primele boli in cadrul rasei rosii si mai ales la aceia inruditi cu Marii Maestri. Pana atunci boala era ceva ce aparea la sfarsitul unei vieti lungi. Acum boala a inceput sa apara si in formele mai tinere si chiar la noii-nascuti din rasa rosie. Acesta este rezultatul elementelor care sustin sufletul si forma; un tip de elemente sustin tesatura eterica iar celalalt tip sustine forma. Elementele care sustin etericul nu stiu cum sa sustina in mod adecvat forma pentru a asigura durata vietii, sanatatea si bunastarea. Mai mult decat atat, sufletul a fost acaparat de scopuri si interese omenesti, deoarece dintr-odata visul emis pentru umanitate a devenit parte si din visul sufletului.
CE ESTE UN VIS EXISTENTIAL ?
Creatia este desemnata sa fie un vis existential, viu. Visul pentru viata pe Pamant este trimis de la soarele solar catre acesta. Multe visuri sunt trimise pe Pamant; unele pentru suflet si altele pentru forma, iar unele pentru tipuri specifice de suflete si tipuri specifice de forma. Daca cineva este uman si primeste visul pentru o planta sau sa zicem al unui bivol, lucrurile nu se vor desfasura prea bine. Acela se va trezi dorind sa stea la soare toata ziua, sau sa manance iarba, deoarece aceasta este ceea ce ofera proiectia visului, catre aceia de o natura holografica diferita.Visul este filtrat prin planele holografice. Visele pentru suflet sunt emise din soare si apoi filtrate prin planele holografice pentru suflet si mai apoi emise asupra sufletelor ce danseaza cu forma. Visele pentru diferitele tipuri de forma pentru plante, minerale sau animale in natura sunt emise din soare si filtrate de diferite plane holografice asociate cu fiecare specie. Fiecare specie receptioneaza un vis potrivit cu natura sa, deoarece visul este filtrat prin planele holografice corespunzatoare. Astfel ursii nu incearca sa zboare spre sud la apropierea iernii, iar gastele nu incearca sa-si gaseasca un barlog in care sa hiberneze.


Visul uman s-a invalmasit cu visul pentru suflet, atunci cand falsii zei rosii au obtinut informatii prin intermediul hologramelor Marilor Maestri, iar sufletul si forma s-au amestecat atat in planele holografice cat si in reteaua fizica. Acest lucru a fost posibil datorita modului in care hologramele Marilor Maestri au fost sfaramate astfel ca zeii rosii sa poate extrage informatiile dupa moartea lor. In aceasta faramitare, hologramele umane s-au intretesut una cu cealalta, iar planele holografice sufletesti s-au intretesut cu planele holografice umane. Datorita acestui lucru sufletul si forma umana au inceput sa primeasca visuri care erau potrivite de fapt pentru celalalt.Falsii zei rosii au devenit extrem de interesati de scopuri umane pe masura ce au inceput sa receptioneze un vis asociat cu forma umana. De aceea zeii rosii au continuat sa creeze si mai multe planuri ale visului care emulau viata fizica umana; au creat temple, castele, ferme eterice, elestee, lacuri, copaci si munti de tip eteric, si chiar mestesuguri si dispozitive eterice. Cu cat planul visului creat de zeii rosii crestea cu atat natia rosie era mai golita de energie chi. Durata de viata a rasei rosii s-a scurtat substantial dupa aceea, ca rezultat al pierderii energiei chi. In mai putin de 8 generatii durata vietii a scazut de la 2000 de ani la 800 de ani pentru natia rosie.


Zeii rosii vroiau mai mult. Planul visului pe care il nascocisera nu era destul. Atunci au decis ca solutia era sa se nasca mai multi oameni rosii astfel incat sa fie disponibila mai multa energie chi pentru a crea si mai multe planuri ale visului. Zeii rosii au invocat o vraja in care fiecare holograma umana urma sa produca cu 200% sau 300% mai multi oameni. Rezultatul a fost ca dintr-odata, fiecare femeie rosie de pe Pamant a conceput. Conceptia in cadrul structurii cristaline a natiei rosii nu necesita raportul sexual sau sperma pentru a dezvolta un fetus; forma cristalina a femeii putea produce un copil fara aportul unui barbat. Aceasta asigura supravietuirea speciei si fusese o parte a programarii Siriene pentru natiile insamantate initial.


Natia rosie a considerat acest lucru ca pe un semn de la "dumnezeu" ca rasa lor urma sa devina mai fertila si sa aiba mai multi copii. Şi intr-adevar, au avut. Se estimeaza acum, ca la vremea in care scuturile de gheata s-au prabusit creand oceanele, 6000 de ani mai tarziu, 8 miliarde de oameni din rasa rosie au murit in vaile de pe Pamant. Cum erau din ce in ce mai multi oameni, era mai putin pentru toti; lipsurile si infometarea au devenit norma pentru anumite regiuni si fara destula vegetatie pentru a permite atator oameni sa subziste. Pamantul nu fusese niciodata desemnat sa gazduiasca atat de multe exemplare dintr-o singura specie. Cu toate acestea zeii rosii aveau o gramada de energie chi pentru a-si construi in aer castelele lor in continua crestere, energie colectata de la numarul mare de oameni din natia rosie; totul a durat pana ce in cele din urma scuturile de gheata s-au prabusit. Atunci atat castelele cat si puterea lor s-au naruit brusc.
ORIGINILE FALSILOR ZEI ALBIAnnanuki sosisera deja pe Pamant in momentul prabusirii scuturilor de gheata. Zeii falsi rosii, Vishnu si Yahweh, trecusera deja de cealalta parte si au inceput sa lucreze cu oamenii din Pleiade cu care impartaseau un flux energetic similar. Anu au modificat fluxul energetic al Pamantului creand poli electromagnetici si lansand geometria sacra de tip mer-ka-ba care era globala si solara ca dimensiune. In acest moment Pamantul si-a dat seama ca avea o problema serioasa cu locuitorii lui umani, devenind din ce in ce mai constient de prezenta visului lor si de navele lor. Tot atunci, Pamantul a ales sa intentioneze ca umanitatea sa dispara.


O asemenea intentie s-a intors asupra Pamantului mai tarziu. Atat zeii albi cat si cei rosii nu erau interesati ca umanitea sa dispara, deoarece ei aveau mai mult control asupra visului uman decat Pamantul. Din acest motiv Pamantul alege acum sa preia visul uman si sa-l controleze in intregime. Procedand astfel, Pamantul va fi capabil sa-si comande soarta catre inaltare si nu spre disparitie.


Zeii albi au sosit cu Anu. Printre ei erau inclusi Kuthumi, Djawl Kuhl, Serapis Bey, Hilarion, Lady Nada, Paul Venetianul, Lord Maitraya, Jahova/Melchiezedek si St. Germain. Acesti zei au colaborat cu Vishnu si Yahweh pentru a creea un nou set de sclavi umani cu care sa danseze. Anu au constatat ca oamenii rosii insamantati erau prea blanzi pentru a lucra in minele de aur, asa ca au ales sa creeze ei insisi o rasa de sclavi. Acesti sclavi umani erau incubati intr-un laborator cu si mai putin material genetic decat rasa rosie insamantata. Avand numai 5000 de spirale ADN si fiind jumatate siliciu si jumatate rosu ca origine, s-a nascut un om care putea dansa, gandi, vorbi, isi putea creste copiii, construia case, cultiva hrana si-i servea pe Anu. Acesti sclavi nu erau destul de luminati pentru a evolua sau pentru a contesta dominatia "Zeilor Anu" pe care i-au imortalizat si i-au venerat.


Zeii Anu au fost imortalizati deoarece familia Anu a invatat practici de extindere a vietii, prelungindu-si viata pana la 18.000 de ani omenesti. De aici provin Zeii Greci si Romani impreuna cu mitologia lor. Prin comparatie, sclavii aveau ca durata a vietii un interval de 500 de ani la finalul caruia imbatraneau si se imbolnaveau. O mare parte a acestei situatii se datora disonantei interne a formei datorata fuziunii a doua structuri genetice non-rezonante; una provenita din Pleiade care era bazata pe siliciu si una de pe Sirius care era bazata pe carbon. Informatia bazata pe carbon provenea direct de la Vishnu si Yahweh. Fara ajutorul lor o asemenea fuziune nu ar fi avut loc; si probabil ar fi fost mai bine, deoarece disonanta interna duce in cele din urma la razboi.


La inceput , Yahweh si Vishnu s-au inteles cu falsii zei albi din Pleiade. In timp insa, s-a declansat competitia, iar zeii au inceput sa se lupte intre ei prin intermediul sclavilor. Lui St. Germain nu i-a placut aroganta lui Vishnu, asa ca i-a trimis carlige in planul visului prin intermediul grupurilor de sclavi asociati cu Vishnu. Melchiezedek il detesta pe Yahweh si a inceput sa-i sfasie planul visului prin sclavii in care Yahweh se incarnase. Atunci cand cauza pierderilor de pe taramul visului a fost data la iveala, Yahweh si Vishnu au inceput sa riposteze. La randul lor au deteriorat planele celorlalti falsi zei albi prin intermediul populatiei de sclavi umani. Violenta nonfizica dintre zeii falsi a condus la accentuarea imbolnavirilor atat printre sclavi cat si printre cei din familia Anu.RAZBOIUL DINTRE FALSII ZEI ROSII SI ALBIForma fizica nu a fost destinata ca prin intermediul ei sa se poarte razboaie. Forma fizica a fost destinata pentru a da adapost sufletului in mod onorabil. Mai mult, forma a fost destinata sa cinsteasca sufletul si sa lucreze in armonie si unitate cu acesta in scopul evolutiei. Totusi trebuie spus ca formele sclavilor nu erau armonioase; ele aveau o disonanta interna datorita amestecarii a doua structuri celulare si ADN non-rezonante. Disonanta interioara se traduce intr-o societate disonanta pe termen lung. Familia Anu i-a invatat pe sclavi sa deplaseze nevoia lor de a fi disonanti si de a se razboi unii cu ceilalti in "sporturi". In acest mod s-au dezvoltat jocuri inrudite cu fotbalul, baseball, baschetul, rugby si hockeyul; ele s-au dezvoltat pentru a oferi sclavilor o iesire pentru violenta lor intr-o maniera care sa nu conduca la razboi.Zeii albi impreuna cu Vishnu si Yahweh, in dansul lor continuu cu sclavii, au devenit din ce in ce mai disonanti la fel ca sclavii insisi. Din pacate zeii falsi nu si-au transferat disonanta in sporturi; din acest motiv intre ei s-a declansat un razboi pe fata. Raboiul avea ca miza planul visului. Vishnu si Yahweh au ales sa intensifice producerea sclavilor, initiind o reproducere necontrolata pentru a dispune de mai mult chi si a crea in aer castele din ce in ce mai mari, pastrandu-si dominatia asupra celorlalti falsi zei albi. Acest lucru a functionat o vreme, insa curand planele lor au inceput sa le depaseasca pe cele ale falsilor zei rosii care si ei marisera efectivele natiunilor rosii pentru acelasi motiv.


Falsii zei rosii nu-i agreau pe Vishnu si Yahweh si pe sclavii lor umani, acestia din urma fiind considerati inferiori datorita materialului genetic restrans si care acum le invadasera terenurile si planele visului. Razboiul dintre Vishnu impreuna cu Yahweh si falsii zei albi a fost transferat catre Yahweh si Vishnu si falsii zei rosii. De data aceasta Yahweh si Vishnu s-au aliat cu falsii zei albi; ei au ales sa creeze un vis in care falsii zei rosii si-ar fi pierdut dominatia. Visul a determinat prabusirea scuturilor de gheata si crearea unor oceane imense si cursuri de apa care brazdau Pamantul si in care s-au inecat un mare numar de oameni din natiile rosii cat si sclavi de-ai lui Anu. Cum oamenii din natiunile rosii au murit cu miliardele, planele visului apartinand falsilor zei rosii s-au prabusit si au fost invadate de catre falsii zei albi impreuna cu Vishnu si Yahweh. Sclavii au avut tendinta de a nu popula cetoasele vai ale Pamantului asa cum o facusera natiunile rosii; in consecinta cu mult mai putini sclavi s-au inecat in marile inundatii decat oamenii din natiile rosii.Şi familia lui Anu a stat la originea prabusirii scuturilor de gheata, printr-o tranzactie majora prin care elemente de cristal de dimensiunea unor cladiri de 10 etaje au fost trimise pe o alta planeta in schimbul unor sume importante pentru Pleiade. Din pacate nu au fost constienti ca aceste cristale erau tocmai structurile care mentineau scuturile de gheata in atmosfera. In decurs de 8 zile dupa ce cristalele au fost indepartate de pe Pamant, scuturile de gheata s-au prabusit. Prabusirea scuturilor a condus nu numai la formarea oceanelor voastre, ci si la intensificarea ulterioara a radiatiilor si a furtunilor electrice pe Pamant, ceea ce a fost devastator pentru toate speciile de pe planeta.DUPA FORMAREA OCEANELORAnu au ales sa nu-si cheltuiasca timpul si fondurile pentru restaurarea scuturilor de gheata. In schimb s-au mutat in interiorul Pamantului pentru a-si proteja pielea fina de radiatii. Sclavii au ramas la suprafata impreuna cu oamenii din natiunile rosii care supravietuisera inundatiilor. Acestia au fost expusi radiatiilor solare. Oamenii din natiunile rosii au trecut de la o durata a vietii de 800 ani la mai putin de 200. Sclavii lui Anu au scazut de la 500 ani la mai putin de 100 in scurt timp. Cativa, la fel ca Anu, au parasit suprafata si s-au mutat in Pamantul interior.


Cativa oameni au intrevazut ceea ce urma sa se intample si s-au mutat in Pamantul interior inainte de producerea evenimentelor. Cei incarnati in Pamantul interior sunt ramasitele acelora care s-au mutat in aceasta perioada si a multor altor perioade care au urmat. Falsii zei rosii au obtinut din ce in ce mai putin chi de la oamenii rosii de pe suprafata Pamantului, intrucat materialul lor genetic era in declin datorita expunerii la nivelele inalte de radiatie; altfel spus, experimentau o cadere in constienta. O vreme zeii rosii si-au mutat zona de interes catre Pamantul interior, lasand astfel oamenii de la suprafata Pamantului sub jurisdictia falsilor zei albi impreuna cu Vishnu si Yahweh.RAZBOIUL LUI ANUCum falsii zei rosii s-au retras sa danseze numai cu oamenii din Pamantul interior, razboiul dintre zeii albi si rosii s-a oprit pentru un timp. Odata cu incheierea razboiului in planul nonfizic, un alt razboi a izbucnit in planul fizic intre Innana si Merduk (Afrodita si Hades), doi membri ai familiei Anu. Acestia doi isi extinsesera durata vietii mai mult decat toti ceilalti si erau pe cale sa intre in dementa datorita practicilor de extindere a vietii. Pamantul ar dori sa precizeze ca disonanta inerenta amestecarii materialelor genetice ale sclavilor impreuna cu geometria sacra electrica disonanta, lansata de Anu trebuia sa se exprime undeva. Daca acesta disonanta nu putea fi exprimata in planul non-fizic, atunci ea urma sa devina fizica; ceea ce s-a si intamplat intre cei din familia Anu.


Pamantul admite ca razboiul a fost impins mai departe decat a intentionat, prin dorinta lui de a face ca umanitatea sa dispara. Acest vis al Pamantului s-a adaugat in capul listei de jocuri razboinice ale familiei Anu, ceea ce a condus la o anihilare nucleara atat de semnificativa incat a devenit cea mai mare cadere in vibratie pe care Pamantul o cunoscuse vreodata intr-un rastimp atat de scurt.


Razboiul lui Anu a durat 2000 ani omenesti; cei din familia Anu si-au folosit proprii sclavi pentru a se razboi unul cu celalalt sub comanda lui Zeus si Merduk. Zeus si echipa lui de sclavi au ajuns sa fie cunoscuti drept "Comandamentul Ashtar ". Zeus a creat o armata de sclavi pentru a o apara pe Innana; acesta nu era totusi Zeus original, cel care parasise Pleiadele cu mult timp in urma. Zeus original alesese euthanasia dupa 10.000 ani de prelungire a vietii si a unei sanatati in decadere continua. "Zeus" care devenise cunoscut ca Ashtar era a treia generatie de urmasi care detinusera un ADN 100% Plieadian .


Au fost 12 Anu care au venit din Pleiade si care au continuat sa se reproduca intre ei pentru a-si pastra dominatia in planul fizic pe Pamant ca "Zei" peste sclavi. Aceasta reproducere stricta ar fi putut fi considerata ca o necesitate pentru pastrarea puritatii ADN-ului pe care o avusesera de acasa; acest lucru a creat totusi o alta forma de nebunie, asa ca urmasii lui Anu au fost atrasi in dementa razboiului impreuna cu Innana si Merduk.


Innana si Merduk erau cei mai in varsta si singurii ramasi din familia Anu originala care sosise din Pleiade. Toti ceilalti membri ai familiei erau a doua, a treia sau a patra generatie de urmasi rezultati din imperecherea celor 12 Anu originali si a celor care au rezultat dupa aceea. Cei din familia Anu au fost siliti sa treaca de o parte sau de alta; cam jumatate s-au alaturat lui Merduk si jumatate lui Innana. La fel cum cineva astazi ar privi un meci de fotbal, la fel Anu pluteau in navele lor spatiale deasupra campurilor de batalie ovationandu-i pe sclavii castigatori. Sclavii erau vazuti ca niste animale de casa sau posesiuni fara valoare; drept urmare a distruge cateva mii de sclavi era la fel de nesemnificativ ca a macelari astazi cateva mii de capete de bovine.Razboiul a durat 2000 ani. In timp familia Anu s-a plictisit de razboi si au incetat sa-si mai gaseasca motive de neintelegere, orientandu-se spre alte scopuri in viata. Totusi Merduk era hotarat sa castige. Merduk a creat un grup de sclavi mai brutali decat toti ceilalti. Acesti sclavi aveau numai 1024 spirale de ADN, fara corp emotional, precum si o dorinta kinestezica de a se lupta si a rani. Oamenii cu descendenta din acesti sclavi razboinici sunt inruditi cu teroristii de astazi de toate tipurile si de pe intreg globul.Intr-adevar acesti sclavi razboinici i-au scos din cursa pe sclavii lui Innana. Innana era furioasa nu numai pentru ca Merduk ii preluase toate minele de aur, dar acum ramasese si fara valori cu care sa se intoarca acasa, in Pleiade. Intr-o izbucnire de furie ea l-a prins pe Merduk si l-a incuiat in una din numeroasele lor piramide. Innana avea de gand sa-l omoare sau sa-l paraseasca acolo pentru a pieri de foame. Ceilalti membri ai familiei au convins-o pe Innana sa-l elibereze pe Merduk. Merduk a impins violenta un pas prea departe; el a detonat 3 bombe nucleare care au inclinat Pamantul pe o parte si a distrus peste 2/3 din suprafata sa. Apoi a decolat cu nava sa si s-a sinucis izbindu-se de suprafata lui Marte. Innana a parasit Pamantul intorcandu-se in Pleiade, unde a fost declarata incurabila. Ea a ales moartea prin euthanasie. Toti ceilalti membri ai familiei au murit in explozia provocata de Merduk.Detonarea bombelor a fost un rezultat al inclinarii visului uman catre extinctie. Acest lucru vorbeste despre un mare adevar; acela ca nimeni nu poate intentiona distrugerea altuia fara a pieri el insusi. Pamantul isi invata lectia spirituala din acest dans. Cu toate acestea, nu s-a ajuns la sfarsitul istoriei omenirii; mai este destul, desi ceea ce urmeaza nu este de fapt decat o continua repetare a trecutului.FALSA INALTARE A ZEILOR FALSIRazboiul nuclear este asociat cu forma-gand a fisiunii. Fisiunea inseamna o combustie in care elementele explodeaza si nu mai sustin viata. Elementele de aer, apa, foc si pamant sustin viata prin comprimarea lor, pentru a tine forma si a tese ADN-ul din planul nonfizic in cel fizic. In fisiune, elementele explodeaza iar rezultatul este moartea. Natura fisiunii este combustia; cu alte cuvinte atunci cand explodeaza, elementele intra in combustie.


Informatia asupra inaltarii a fost obtinuta atunci cand falsii zei rosii au obtinut informatii de la Marii Maestri in urma mortii lor. Exista doua tipuri de inaltare care au avut loc din punct de vedere istoric pe Pamant in visul uman al balenelor si delfinilor. O forma de inaltare conduce la dezvoltarea unui tip de biologie 4-dimensionala si o "inaltare reala" catre urmatoarea dimensiune; cealalta duce catre extinderea unui camp nonfizic aflat in continua expansiune care umfla sufletele asociate, dar fara inaltarea formei. Pamantul a ales sa numeasca aceasta a doua forma de inaltare, "falsa inaltare".Informatiile privind inaltarea nu au fost distribuite in mod egal printre falsii zei rosii. Unii au primit informatii privind modificarile biologice, acestia fiind zeii care de-a lungul timpului si-au inaltat triburile din natiunile rosii in cea de-a patra dimensiune. Acesti zei includ pe Buddha si Lady Buddha (Quan Yin) impreuna cu Thoth. Exista inregistrari ale inaltarii reale catre dimensiunea a patra care au avut loc in multe perioade, in cadrul grupurilor de oameni aflati atat la suprafata cat si in Pamantul interior, ghidati de aceste suflete. Una din cele mai recente inaltari pe suprafata Pamantului sub conducerea lui Thoth a inclus poporul Anassasi in Southwestern US, impreuna cu Maiasii si Incasii din Mexic (acum 2000 pana la 8000 ani omenesti). Zeul fals Buddha a ghidat si ultima inaltare umana in Est a celui cunoscut drept "Buddha". Mai exista inca o multime de inregistrari ale inaltarilor unor necunoscuti sub conducerea lui Quan Yin sau Lady Buddha care au avut loc in Hawaii.


Ceilalti zei falsi incluzand pe Sananda, Shiva si Rama nu au dispus de toate informatiile asupra inaltarii biologice. Acest lucru se datoreaza in primul rand modului in care a fost divizata informatia Marilor Maestri, dupa ce acestia au fost zdrobiti. Fara informatia asupra inaltarii biologice, acesti zei au unit grupuri de oameni intr-o forma de inaltare falsa. Inaltarea falsa face ca un guru sa se inalte pe cheltuiala discipolilor ; cu tote acestea guru nu se inalta cu adevarat, ci intra doar in combustie, deoarece in procesul inaltarii nu este creata o forma 4-dimensionala. In falsa inaltare, corpul de lumina este construit ca o formatiune in continua expansiune si unit cu corpurile de lumina ale multor altor oameni, rezultatul fiind compus adesea din vartejuri si fluxuri de energie in diverse tipare de geometrii sacre. Cu toate acestea, deoarece nici una din formele fizice ale oamenilor nu si-a ridicat vibratia din punct de vedere biologic, atunci cand se lanseaza inaltarea unui guru corpul acestuia intra in combustie iar corpul de lumina colectiv se prabuseste asupra discipolilor care se imbolnavesc si mor.


Pamantul a evaluat inaltarea lui "Rama", cunoscut si ca Ramtha. Inaltarea lui Rama a fost o inaltare falsa. Acest om a fost folosit de sufletul cunoscut ca Rama, pentru a uni sute de alti oameni intr-un flux urias de energie pana ce corpul lui Rama a luat foc, intrand in combustie. In urma acestei combustii, sufletul lui Rama s-a umflat si a crescut in putere mai mult decat inainte. Majoritatea celor folositi pentru a-i permite lui Rama sa se inalte, au murit dupa-aceea deoarece se imbolnavisera foarte grav. Acesta a fost scopul pentru care Sananda, Rama si Shiva au folosit inaltarea; si-au marit singuri dominatia in razboiul lor asupra celorlalti falsi zei rosii si albi .


Cea mai timpurie inaltare falsa de acest tip a avut loc cu mai putin de 2000 ani in urma mortii Marilor Maestri (acum 46,000 ani). Fiecare din acesti trei zei, Sananda, Shiva si Rama, au creat grupuri de diferite marimi pentru a lansa inaltarea, umflandu-se pe ei insisi intr-o dominare din ce in ce mai mare. Fiecare falsa inaltare a marit forma-gand a combustiei, deoarece forma nu se inalta, ci intra in combustie lasand in urma o gramada de cenusa. Mai mult, stramosii umani asociati cu aceasta forma de inaltare intrau intr-un vid non-existential.Forma-gand a combustiei a ancorat in visul uman forma-gand a fisiunii. In cele din urma, forma-gand a fisiunii este cauza primara a distrugerii nucleare. Cu cat falsele inaltari au devenit mai numeroase in timp, cu atat mai mult a fost stimulata familia Anu sa dezvolte armament nuclear. Nu se poate crea fisiune in planul nonfizic cu aceste forme-gand , fara ca in cele din urma ele sa nu devina fizice. Aceasta este natura legii creationale fizice; tot ce se intampla in nonfizic, se repeta pana la urma in planul fizic. Cu cat oamenii intrau in combustie interioara datorita falsei inaltari, cu atat se crea posibilitatea combustiei exterioare asociata cu distrugerea nucleara. In timpul in care Merduk si-a detonat bombele pe Pamant, se lansasera deja mai mult de 18.000 inaltari false in competitia dintre cei trei falsi zei rosii. Acestor suflete li se atribuie cauza originala a devastarii nucleare de pe Pamant.ERA LUI MAHAVISHNU


(acum 15.000-18.000 ani, 60.000-74.000 ani omenesti)


Dupa devastarea nucleara a lui Anu, oamenii ramasi la suprafata Pamantului au intrat iarasi intr-o perioada de barbarism, traind in pesteri, vanand animale si mancand carne pentru a supravietui. In timp Pamantul s-a regenerat, iar oamenii s-au mutat din nou in natura, redevenind vegetarieni, deoarece era destula vegetatie care sa le sustina viata. Timp de 4000 ani (16.000 ani omenesti), oamenii de la suprafata Pamantului au trait in mod pasnic, asemeni natiunilor rosii stravechi insamantate. Acesti oameni isi adunau vegetatia necesara pentru a subzista; cu timpul si-au amintit si au reluat practicile legate de cultivarea pamantului.


Tehnologiile nu s-au dezvoltat pana ce o vizita a unui set de oameni invecinati cunoscuti ca Reptilieni, a readus in dansul uman tehnologia radioactiva. Reptilienii erau interesati in perpetuarea propriei specii, deoarece lasasera in urma o creatie pe moarte. Reptilienii s-au incrucisat masiv cu anumite triburi rosii si in special cu popoarele Mongol/Inuit impreuna cu popoarele Tibetane. Rasele care au rezultat sunt chinezii si japonezii asa cum ii cunoasteti astazi.


Reptilienii nu au ales sa ramana pe Pamant in primul rand pentru ca fluxul de energie era prea disonant si ii imbolnavea. Multi oameni cred ca exista astazi Reptilieni pe Pamant. Acest lucru nu este adevarat; Reptilienii s-au retras inainte de sfarsitul erei lui Mahavishnu. Cele mai multe experiente cu Reptilieni din prezent se datoreaza fie unei brese temporale prin care cineva este transportat in timpurile stravechi de acum 15.000 la 18.000 ani (60,000 la 74,000 ani omenesti ), fie unei expresii la nivel eteric. Exista plane la nivel eteric, care au ramas in visul uman de pe vremea cand Reptilienii s-au incrucisat prima data cu umanitatea. Cateodata clarvazatorii retraiesc aceste experiente ancestrale in timpul prezent.


Buddha si Shiva au construit intelegeri pentru incrucisarea raselor lor radacina cu Reptilienii. Ei au facut acest lucru in schimbul informatiilor pierdute privind inaltarea. In acest schimb, oamenilor li s-au oferit tehnologiile fizice pe care le uitasera cu mult timp in urma. Curand au inceput sa fie construite dispozitive similare tehnologiei moderne care includ televiziunea, media, radioul, automobilele si computerele. Aceste tehnologii au fost utilizate masiv pe timpul familiei Anu , insa nu de catre toti sclavii. Numai aceia care-si castigau o mare popularitate erau rasplatiti cu astfel de dispozitive, pe vremea cand Anu erau in viata. Acest lucru a starnit o mare invidie printre ceilalti sclavi fata de cei cu faima, precum si dorinta de a experimenta ei insisi aceste dispozitive.


In timpul erei lui Mahavishnu, acest vis al sclavilor s-a realizat. Tehnologiile, la fel ca in civilizatia umana actuala, au devenit disponibile tuturor acelora care si le puteau permite. Aceasta a predominat in special in regiunile asociate cu Grecia si Europa, impreuna cu regiunile care sunt acum sub Oceanul Atlantic, acolo unde natiunile de sclavi ale lui Anu au continuat sa traiasca.


Era lui Mahavishnu s-a terminat cu un alt cataclism nuclear. Anumiti lideri intre natiuni au intrat in competitie in asemenea masura incat din nou s-au anihilat pe ei si civilizatia lor. De data aceasta exploziile nucleare nu au fost tot atat de devastatoare ca distrugerile din timpul erei lui Anu. Desi umanitatea s-a reintors la barbarism, au revenit mai repede in natura, aceasta regenerandu-se in mai putin timp decat in era precedenta.FALSA INALTARE A FALSILOR ZEI ALBIInainte de devastarea nucleara, acum 16.000 ani, falsii zei albi au ales sa-si lanseze propria lor falsa inaltare. Printr-o conspiratie impotriva lui Sananda, falsii zei albi au obtinut toate informatiile despre falsa inaltare pe care Sananda le utilizase pentru a se extinde pe sine-insusi. Falsii zei albi au ales sa indrume grupuri de oameni in Piramidele Egiptului Antic pentru a incerca sa se inalte bazati pe inregistrarile obtinute de la Sananda. Oamenii cu capetele mari si care mostenisera linia genealogica a Marilor Maestri au fost indrumati sa infiinteze temple de inaltare in imprejurimile fizice ale Piramidelor. Multi dintre acesti oameni au fost faraonii Egiptului Antic din zilele noastre.


La fel ca in falsa inaltare rosie, campurile de energie au fost unite fara inaltarea formei fizice. Pe scurt, 160 de faraoni au intrat in combustie in interiorul piramidelor intr-o perioada de peste 2000 ani. In urma falsei inaltari a fiecarui faraon, discipolii si devotii au murit in masa datorita imbolnavirilor grave. Cum combustiile incepusera sa devina din ce in ce mai incomplete, cu parti intregi ale corpului lasate in urma cum ar fi capete , picioare sau maini, elita spirituala dominanta a decis in cele din urma scoaterea in afara legii a procesului de inaltare.


Combustiile au marit puterea de dominare a zeilor albi in dauna zeilor rosii, pe timpul acestei periade istorice. Totusi, forma-gand a combustiei a condus inca o data la exprimarea in forma umana a folosirii armamentului nuclear pentru a distruge, ceea ce in ultima instanta a dus la devastarea intregii civilizatii umane de la suprafata Pamantului prin razboi nuclear.


Dupa acesta perioada, ceea ce a mai ramas ca structura genetica privind cavitatea craniana extinsa , creierul si trunchiul cerebral corespunzator pentru aceia cu mostenire din linia genealogica a Marilor Maestri, a fost pierdut din dansul uman. S-ar putea spune ca cei cu o asemenea mostenire au fost gresit indrumati de catre zeii falsi pentru a folosi informatia detinuta in scopul falsei inaltari. In procesul falselor inaltari, zeii albi au accesat informatia genetica a faraonilor cu capetele mari si si-au insusit aceasta informatie in folosul lor. In decurs de 6 generatii dupa ultima falsa inaltare, intreaga memorie a ADN-ului cerut pentru construirea acestui nivel de constienta in forma umana a disparut din toate arhivele genetice umane.CADEREA ATLANTIDEI(acum 10.000-13.000 ani, 40.000 la 52.000 ani omenesti)


Inca o data oamenii au gasit calea de a iesi din barbarism si a se intoarce in natura, dupa devastarea nucleara din era lui Mahavishnu. Inca o data oamenii s-au intors la viata simpla din roadele pamantului. Inca o data au lasat in urma consumul de carne si au imbratisat o dieta vegetariana deoarece natura se regenerase. Din nou tehnologia a fost instaurata de catre o specie umanoida externa iar civilizatia a inflorit. De data aceasta au fost speciile cunoscute sub numele de Gray care si ei apartineau unei creatii pe moarte. Acestia au ales sa se incruciseze cu umanitatea pentru a-si perpetua speciile.


Speciile Gray au ales in principal incrucisarea cu descendentii natiunilor de sclavi Anu ramase, deoarece aveau nevoie de un fundament bazat pe siliciu pentru a contribui cu propriul ADN si pentru ca urmasii lor sa supravietuiasca. Speciile Gray se prezinta ca o rasa de sclavi desperecheata, creata de cei din Pleiade cu mult timp in urma. In schimbul incrucisarii cu umanitatea s-a oferit tehnologia, ceea ce a dus din nou la dezvoltarea unei civilizatii umane tehnologice. Din toate aceastea se poate vedea cum istoria se repeta fara incetare pana cand karma se elibereaza.Cei cu caracteristici ereditare de tip Gray in forma umana au sfarsit prin a intra in conflict cu cei ce mostenisera ereditatea pura a sclavilor Anu. Conflictul a luat proportii ajungandu-se la devastare nucleara cu toata Atlantida scufundandu-se sub apele oceanului dupa 1000 ani. Cauza primordiala a fost razboiul dintre doua natiuni de sclavi albi, una cu mostenire ereditara Gray si cealalta fara. Dupa aceasta viata umana s-a reintors din nou la stadiul de barbarism.


In era Atlantidei, zeii rosii si albi se retrasesera complet din dansul uman, pentru ca acesta devenise pur si simplu prea dureros pentru ei. Au inceput sa proiecteze o metoda prin care sa se extraga din cadrul umanitatii si al Pamantului si sa gasesca o alta realitate consensuala cu care sa danseze. Atat zeii rosii cat si cei albi au incercat multe forme de inaltare in timpul erei Atlantida pentru a se extrage din fondul genetic uman. Incercarile lor au esuat pentru ca erau mult prea intretesuti. Multi si-au inaltat campurile in dimensiunile superioare, dat nu s-au putut retrage complet. Cei care creasera false inaltari care au condus la forma-gand a combustiei nucleare, au facut-o din nou. Aceste actiuni au determinat in ultima instanta razboiul nuclear intre oamenii din planul fizic precum si caderea Atlantidei.DUPĂ CADEREA ATLANTIDEI


(acum 10.000 ani pana in timpul prezent )Forma umana s-a reintors la barbarism dupa caderea nucleara a Atlantidei. De data aceasta umanitatea nu a mai reusit sa renunte la alegerea de a consuma carnea animalelor dupa ce vegetatia s-a regenerat. Consumul de carne sustine o forma-gand care include mentalitatea masacrarii. Aceasta mentalitate conduce in cele din urma la razboi si varsare de sange intre oameni. Aceasta ultima perioada de 10.000 ani a cunoscut cel mai mare numar de razboaie fata de oricare alta perioada din istoria umana.


Popoarele natiunilor rosii s-au luptat intre ele pentru teritoriu si resurse. Popoarele natiunilor albe s-au luptat intre ele pentru credintele si practicile religioase. Nasterea lui Hristos nu a fost de ajutor; prin moartea lui ca fiinta inaltata, Christ a ancorat forma-gand a crucificarii. Ultimii 2000 ani au dus la o si mai mare intensificare a razboiului decat in perioadele anterioare incarnarii lui.


Christ era o incarnare a lui Sananda. Sananda l-a condus pe Christ catre crucificare. De ce ar fi reintrat Sananda sau oricare alt zeu rosi in dansul uman dupa ce se retrasesera demult deoarece era atat de dureros sa continue? Sananda a intrat in dans pentru a conduce umanitatea catre disparitie astfel incat sa se poate extrage si sa se mute in alt dans care l-ar fi multumit mai mult. Forma-gand a crucificarii este inrudita cu extinctia.


In ultimii 100 ani, din ce in ce mai multi zei albi si rosii si-au facut simtita prezenta. Ei au intrat din nou in dansul uman. Cei mai multi oameni au crezut ca ei intra pentru a inalta umanitatea si a indrepta experienta umana catre o era de aur. Pamantul este aici pentru a lamuri ca acestia sunt fiinte egocentrice care nu au nici un interes in schimbarea omenirii; interesul lor este sa se extraga cat mai complet din acest dans pentru a-si continua jocul in alta parte.


Daca falsii zei rosii ar fi fost interesati de umanitate atunci nu i-ar fi mutilat pe Marii Maestri, omorandu-i si sfaramandu-le sufletele. In schimb ar fi invatat de la sufletele si oamenii cu mare intelepciune. Oricum aceste suflete, falsi zei rosii sunt sunt incapabili de a invata ceva deoarece au decazut intr-o aroganta extrema. In consecinta Pamantul a ales sa-i scoata din visul uman astfel incat umanitatea sa se poata inalta, deoarece acesti falsi zei rosii nu sunt decat un factor de interferenta.


In secolul trecut a fost facuta o alta tranzactie cu o factiune a speciilor Gray pentru incrucisarea cu umanitatea in schimbul tehnologiei electrice. Aceasta a condus la actuala voastra civilizatie umana bazata pe electronica. Oamenii jumatate Gray, jumatate albi retraiesc incrucisarea care a avut loc acum mai mult de 10.000 ani in timpul erei Atlantida. Istoria se repeta, intr-adevar. Acesti oameni nu se pot inalta. Mila a fost martora la 80% ADN de tip Gray in unii oameni care au participat la atelierele ei de lucru; sau la copii pe care i-a privit jucandu-se la bazinele de inot in calatorii sau acasa in Hawaii. Acesti copii si adulti sunt extrem de mecanici si lipsiti cu totul de emotii. Acesti oameni vor deveni din ce in ce mai bolnavi pe masura ce Pamantul se va inalta.


Rapirile si reproducerile actuale cu speciile Gray au incetat in mare parte. Acest lucru se datoreaza faptului ca speciile Gray au devenit si ele bolnave datorita disonantei fluxului energetic dintre Pamant si formele lor. Mai exista totusi inca multe plane eterice care au ramas, mai ales in densitatea oraselor voastre care retin memoria si incarcatura rapirilor trecute. Adeseori cei care-si amintesc aceste rapiri se acordeaza la aceste plane ale realitatii si le retraiesc. Cei care se inalta, elibereaza amintirile si manipularile acestei ere, in general prin incorporarea a 1024 spirale ADN in procesul inaltarii.ISTORIA INALTARII UMANE 4-DIMENSIONALEIn polaritate, o persoana va avea reprezentate ambele extreme. In masura in care cei trei falsi zei rosii si albi au creat inaltari false care au dus la anhilarea nucleara de la suprafata Pamantului, in aceeasi masura alti trei falsi zei rosii au inaltat grupuri de oameni in cea de-a patra dimensiune. Acesti oameni 4-dimensionali s-au inaltat intr-o si mai mare pace si unitate. Cea mai mare parte a civilizatiei Pamantului interior este 4-dimensionala ca rezultat al muncii acestor trei zei. In acelasi timp insa, acest proces a polarizat distrugerea catre exprimarea umana de la suprafata Pamantului, ceea ce a condus la trei perioade de distrugere nucleara in istoria omenirii.


Pamantul ca intreg trebuie sa se inalte. Nu numai Pamantul interior se poate inalta. Daca Pamantul exterior nu se inalta odata cu cel interior, procesul nu va reusi iar Pamantul va intra in combustie cand va incerca sa intre in Marele Soare Central. Popoarele Pamantului interior au ajuns sa inteleaga acest lucru. Din pacate zeii falsi Buddha, Quan Yin-Lady Buddha si Thoth nu au rezonat cu alegerea de a se inalta a intregului Pamant; ei au preferat sa continue ca mai inainte, polarizand intunericul catre suprafata. Consiliile care supravegheaza inaltarea umana in Pamantul interior au indepartat de mult acesti trei falsi zei rosii ca rezultat al interferentei lor continue. Din pacare ei s-au mutat pur si simplu in exteriorul Pamantului, continuandu-si dansul.


Multa vreme, Mila si Riza au lucrat cu acesti trei falsi zei rosii in experimentele timpurii privind inaltarea din cadrul organizatiei. In timp, in scoala lor a izbucnit razboiul intre falsii zei rosii si albi. Atat de multa vatamare si-a facut loc prin intermediul acestor factori razboinici nonfizici, incat Mila si Oa au sfarsit prin a se imbolnavi de cancer dupa Masters Conclave din toamna anului 2000. Din acest moment Riza a sfatuit sa nu se mai lucreze cu nici un zeu fals punct, intrucat nu se putea avea incredere ca nu se vor razboi unul cu altul creand astfel vatamare in cadrul scolii.


Aceasta decizie nu a pus capat razboiului. Razboiul s-a mutat pur si simplu asupra altor grupuri de oameni care au fost folositi in inconstient de catre zeii falsi in scopul atacarii lui Mila si Oa impreuna cu alti membri ai organizatiei, cat si pentru atacuri asupra organizatiei in general cu ocazia intrunirilor organizate. In timp s-au descoperit metode de a manui aceste atacuri prin folosirea miscarilor contrare de energie care sa anuleze loviturile destinate lor. In masura in care grupul descoperea solutii, in aceeasi masura falsii zei rosii si albi descopereau tactici vatamatoare de abuz.


In anul care a trecut, Pamantul si soarele solar au hotarat sa inlature cu totul din visul uman atat zeii rosii cat si pe cei albi. Motivul este simplu ; ei interfera cu lansarea in suficienta masura a inaltarii umane astfel ca umanitatea sa razbeasca in apropiatele timpuri de purificare. Astfel de suflete nu pot creste sau evolua; ele doar perpetueaza dansul lor distructiv. Riza a evidentiat clar acesta situatie si anume ca atat sufletul cat si forma pot deveni atat de afectate incat devin incapabile sa evolueze. Aceasta este valabil pentru multi oameni cu mostenire genetica din partea sclavilor; la fel este si pentru falsii zei rosii si albi.NATURA INALTARII ASTAZIPrimele incercari de a lansa inaltarea printre oamenii de la suprafata Pamantului au avut loc intre anii 1998 - 2001 de catre Riza. Succesul a fost partial, incepandu-se descoperirea acelor naturi holografice si de descendenta care sunt incapabile de inaltare. Riza a fost impinsa in afara miscarii de inaltare prin alegerea libera si constienta a lui Mila si Oa. Riza devenise atat distrusa datorita razboiului continuu intre falsii zei rosii si albi incat a pierdut prea multe informatii pentru a-si mai atinge scopul propus. In prezent Riza se afla la redistribuire cu Tao, o forta din afara timpului, spatiului si formei care guverneaza intrega creatie si evolutie.


Pentru o vreme un alt factor de supraveghere a fost ancorat pentru a sprijini inaltarea umana, Natalia. Acest suflet a sfarsit prin a interfera inca si mai mult decat zeii rosii sau albi , asa ca a fost exclusa in mai putin de un an. Atunci Mila si Oa s-au intors catre Tao pentru sprijin. Din pacate a inceput sa interfere un alt set de suflete care s-au prezentat drept Tao si pe care Mila l-a numit "falsul tao". Acest fals tao a fost deja indepartat din visul uman. S-a inteles in fine de catre Pamant, aflat sub calauzirea adevaratului Tao, ca trebuie sa-si asume sarcina visului uman. Aceasta schimbare a inceput acum mai mult de 24 luni si este documentata in multe din Transmisiunile Marelui Soare Central prin intermediul lui Mila. Pamantul ii insufleteste acum pe Mila si Oa si pune la dispozitie noi suflete pentru a-i sprijini pe toti oamenii care se inalta.


Pamantul a ales ca in urmatoarea jumatate de secol sa introduca toate visele intr-unul singur. Pamantul a mai ales si sa elimine toate sufletele problematice pentru inaltarea ei globala. Aceasta include acum falsii zei rosii si albi, care sunt inlaturati ca entitati de nivel global din visul Pamantului. Totusi aceste suflete sunt atat de incrustate in ADN-ul uman, incat este necesara inaltarea la 15.000 spirale ADN pentru fiecare descendenta pentru a inlatura complet si a separa umanitatea de aceste suflete. Se estimeaza ca in jurul anului 2050, putini oameni vor mai supravietui daca nu stapanesc 15.000 spirale ADN, iar la acea data dansul zeilor rosii si albi va ajunge la finalul definitiv.


Mila si Oa si-au dat toata silinta ca sa coordoneze evolutia umana prin intermediul experimentarii continue din cadrul organizatiei lor. In timp au fost descoperite hologramele si descendentele care sunt capabile sa se inalte mai departe. Cei cu holograme si descendenta Anu sau sclavi Anu sunt limitati de catre consiliile Pamantesti ale inaltarii la 1800 spirale ADN. In esenta, formele acelora cu aceasta mostenire genetica nu stiu cum sa se inalte mai departe decat atat, iar daca incearca sa mearga mai departe, cad in tiparele falsei inaltari prin care campurile se umfla, fara sa inalte si forma biologica.


Falsa inaltare ar duce numai la combustia formei in loc de inaltarea in dimensiunea urmatoare. In orice caz falsa inaltare creeaza dificultati si vatamari la nivel global, deoarece aceia care se inalta dincolo de 1800 avand caracteristici ereditare Anu si sclavi Anu creaza vatamare globala permitand campurilor lor sa fie folosite de fortele intunericului impotriva Pamantului. In consecinta, pentru protectia Pamantului acesti oameni sunt limitati la 1800 de spirale in acest moment al istoriei.


Inaltarea in dansul uman va avea loc gradat si in sens generational. Cei limitati la 1800 pot produce urmasi care sa aleaga genealogii alternative, care pot sa se inalte la nivelul urmator. Mai mult chiar, daca cineva nu are un copil al sau, genealogia sa este asociata cu 2 miliarde de alti oameni care vor avea copii. Ca rezultat, dupa moarte, constienta aceluia va continua sa experimenteze inaltarea celorlalti inruditi cu sine-insusi, dar care aleg alte genealogii in tapiseria lor de la nastere ceea ce determina trecerea la urmatorul nivel de evolutie.


Cei cu holograme si ADN apartinand natiunii rosii insamantate vor fi restransi la 3000 spirale. Motivul este faptul ca acestor oameni le lipseste capacitatea innascuta de a modifica materialul genetic pentru a continua cu urmatoarea etapa a inaltarii. Daca o persoana nu stie cum sa modifice ADN-ul ca set biologic de cunoastere, atunci ea nu se poate inalta mai departe. Se pare ca numai aceia cu descendenta directa si holograme de tip mare maestru poseda cunostintele necesare pentru a se inalta pe urmatorul nivel de evolutie.


Fiecare om care este limitat in inaltare, are totusi posibilitatea de a elibera karma pentru mii, daca nu chiar pentru sute de mii de stramosi. La 3000 spirale, exista posibilitatea curatirii karmei pentru intregul arbore genealogic al unei persoane, intr-o singura viata, precum si eliberarea din ciclul reincarnarilor. Nu e putin lucru, si aceasta inseamna de fapt inaltarea; ea face posibila evolutia omului "acasa".


Din punctul de vedere al Pamantului, umanitatea a cazut in mod repetat de-a lungul a 50.000 ani (200.000 ani omenesti). Cineva nu poate sa se inalte dintr-o astfel de situatie peste noapte sau chiar intr-o singura viata in conditii normale. Totusi datorita cresterii energiei fotonice din aura Marelui Soare Central, o persoana poate sa se incalzeasca din interior si sa dezvolte fluxul energetic kundalini. Kundalini este energia care arde karma din tapiseria genealogica a unei persoane si permite imbratisarea starii de iertare. Cu cat mai multa energie fotonica disponibila cu atat mai mult cineva se poate incalzi din interior spre exterior si curata mai multa karma, indiferent de nivelul la care inceteaza sa se mai inalte in material genetic.


Inaltarea este un proces. Nimeni nu se muta in mod magic peste noapte intr-o stare de pace si unitate. Pacea si unitatea sunt imbratisate gradat, pe masura ce intraga karma pentru razboi si boala este transmutata pentru intreaga genealogie a unei persoane. Pentru cei din programul lui Mila si Oa acest lucru nu este atins in mod semnificativ inainte de atingerea a 6000 spirale sau nivelul de evolutie Bodhisattva in acest moment al istoriei. Pentru cei care raman totusi la 3000 spirale, lucrul continuu asupra propriilor tipare, forme-gand, karma si camp vor duce in timp la acelasi rezultat; ei se vor deplasa din ce in ce mai mult catre unitate si pace, lasand in urma disonantele si dificultatile trecutului.


Inaltarea este biologica. Nu se poate inalta numai campul fara ADN si forma. Cei care cred ca se inalta construindu-si numai un corp de lumina sunt amagiti de taramurile nonfizice. Chiar si inaltarea la 1800 va aduce o expansiune a formei. Pentru cei ce incep procesul cu dimensiune mica spre mediu vor termina cu dimensiunea mediu spre mare, si cu o mica protuberanta cunoscuta ca pantecul rotund al lui Buddha, atunci cand se ating 1800 spirale. Pentru cei care inainteaza spre 3000, expansiunea egaleaza ceea ce s-a produs pentru a obtine 1800 spirale; acela se va deplasa in dimensiune de la mediu spre mare, sau de la mare la extra larg. Pentru cei care inainteaza si mai departe expansiunea continua.


De ce aceasta marire? De ce este necesar acest lucru, mai ales acum cand oamenii sunt atat de indragostiti de formele ce apar ca victimele de la Auschwitz ? Nu e nimic frumos intr-o forma slabanoaga, muribunda, preaiubitilor; nu exista energie chi care sa circule printr-o forma sfrijita. Cei cu 2 spirale de ADN sunt cu greu perceputi in planul nonfizic, deoarece nu exista destula energie care sa inconjoare forma, pentru a furniza lumina suficienta pentru suflet si planele nonfizice astfel incat corpul eteric sa poata fi perceput.


Odata cu inaltarea, ceea ce este decazut si cicatrizat este renascut si devine cristalin. Celulele sanatoase care devin cristaline sunt aproximativ cu 10% mai mari decat in starea anteriora non-cristalina. Acele celule decazute si cicatrizate se comprima unele in altele, de ordinul a mii de celule inghesuite intr-o mica regiune a formei. Pe masura ce miile de celule sunt renascute si partea compromisa devine compusa din celule vii, sanatoase, cristaline, regiunea se extinde in marime. Expansiunea este un semn de regenerare si sanatate, care ar trebui imbratisat de toti oamenii care se inalta.SUMARSperam ca v-a placut aceasta reluare a istoriei umane. Intelegeti ca alegerea de a va inalta si de a invata lectiile spirituale ale stramosilor vostri, va transcende necesitatea de a repeta trecutul. Care sunt lectiile stramosilor oamenilor? Strabunii Mare Maestru ai lui Mila vor incheia acest articol.


Multe sunt lectiile omenirii. In primul rand deprecierea materialelor genetice si incubarea vietii in laborator sunt gresite; aceasta practica este impotriva legii creationale si creaza o forma umana care nu se poate inalta. Deprecierea constientei umane conduce spre o viata care este orientata mai mult spre exterior decat spre privirea si cercetarea launtrica. Concentrarea atentiei spre exterior nu va conduce niciodata spre evolutie, deoarece portile catre procesul inaltarii reprezinta o experienta launtrica a unei realitati interioare care inconjoara orice fiinta omeneasca.


Oamenii preocupati de tehnologie pierd contactul cu realitatea lor interioara, fiind distrasi de zgomotele exterioare pe care le furnizeaza media, jocurile, serviciile sau alte preocupari ale lor. Am sfatuit-o in mod repetat pe Mila sa renunte la astfel de preocupari si sa aleaga o viata cat mai simpla cu putinta avand in vedere necesitatile actuale de "a plati chiria" si "a cumpara de mancare" in planul fizic. Atat ea cat si Oa au reusit sa indeplineasca aceasta cerinta, ceea ce le ofera libertatea de a se concentra interior zilnic in scopul inaltarii.


Oamenii nu au nevoie sa calatoreasca in planul fizic odata ce se deschid in fata realitatii lor launtrice. In cadrul realitatii launtrice, omul se poate proiecta ca si constienta in orice loc de pe Pamant, atat in cadrul creatiei voastre cat si in interiorul Marelui Soare Central. Daca cineva poate fi in orice loc doreste, de ce ar mai avea nevoie sa calatoreasca in planul fizic? Şi aceasta este o preocupare problematica atat a oamenilor din intreaga voastra creatie, cat si din afara Marelui Soare Central. Atat de mult timp, resurse si energie sunt irosite in preocuparile vietii umane pentru dezvoltarea si scopurile tehnologice, ca si pentru calatoriile pe care aceste tehnologii le ofera, incat nu mai este timp pentru concentrarea launtrica in scopul evolutiei.


Tehnologia nu poate inalta pe nimeni si nici o creatie spre casa. Cea mai mare parte a inaltarii Siriene a fost incompleta datorita dezvoltarii tehnologiei care a sprijinit cresterea in vibratie a acestor doua planete la rangul de stele. Tehnologia nu poate procesa lectiile emotionale pe care fiecare specie constienta, inclusiv umanitatea, trebuie sa le inteleaga pentru a se putea inalta. Masinile nu au emotii; nici destula constienta pentru a intelege. Aceasta a condus la oameni Sirieni 5-dimensionali care au esuat in invatarea lectiilor lor 3-dimensionale; rezultatul final este ca acum ei vor repeta lectiile 3D in cea de-a cincea dimensiune in loc de transcenderea intr-o noua stare a fiintei.Oamenii pe Pamant au devenit niste masini vii tocmai datorita tehnologiei pe care au dezvoltat-o. Ca masina vie, cineva face asta sau cealalta, zi dupa zi, fara sa inteleaga de ce si fara capacitatea de a schimba sau a modifica ceva, ca sa nu mai vorbim de evolutie sau inaltare. Fara capacitatea de a-si modifica propriul destin, omul se simte lipsit de putere, prins in capcana si temator; in timp teama produce dispret care conduce la razboi si abuz in toate formele lor de manifestare, de la invidie la ura pana la crime fatise si distrugere.


Singura solutie a oamenilor de pe Pamant este sa se inalte si sa evolueze de la actuala stare a fiintei care este atat de mecanizata si lipsita de iubire si viata. Televiziunea si media nu va vor vindeca ranile; nici multele posesiuni pe care oamenii le au sau averile pe care le cauta nu va vor umple inima cu iubirea dupa care tanjiti. Iubirea este o stare interna a fiintei care vine din interconectarea dintre corp, suflet si Pamant. Aceasta conectare trebuie sa fie dobandita prin evolutie, deoarece oamenii cu 2 spirale si-au pierdut toate conexiunile cu taramurile spirituale care-i inconjoara.


Sufletul nu a fost destinat sa mutileze forma sau sa-si puna nevoile si visele deasupra nevoilor si cerintelor incorporarii in planele fizice. Sufletele dansand cu speciile umane pe Pamant reprezinta o vasta denaturare a exprimarii taramurilor nonfizice. Oamenii s-au retras din experimentarea sufletului deoarece acesta sustinea doar partial viata in planul fizic; cateodata sufletul sprijina viata, altadata o mutileaza pentru folosul personal din planul nonfizic al visului. Acesta nu este nici scopul sufletului nici al planelor nonfizice; nu este scopul sufletului de a se razboi cu alte suflete. Sufletul este destinat sa lucreze in cinste si colaborare cu toate taramurile, atat fizice cat si nonfizice.


Stramosii Mare Maestru sfatuiesc pe toti aspirantii la inaltare sa inceteze colaborarea cu orice suflet sau forta non-fizica care nu sustin sanatatea si bunastarea formei. Va mai sfatuim ca zilnic sa va monitorizati inaltarea. In orice moment in care nu va simtiti bine sau va imbolnaviti in procesul inaltarii, sa-l considerati un semn autentic al faptului ca partea nonfizica nu-si face datoria. Intentionati sa va conectati cu Pamantul si sa inlocuiti sufletele care va supravegheaza inaltarea, cerand o evaluare a sufletelor efectuata de consiliile inaltarii ale Pamantului. Acest lucru se poate intentiona inainte de a aluneca in somn seara, iar a doua zi puteti descoperi ca va treziti simtindu-va mult mai bine.


Acestea sunt lectiile spirituale ale dansului uman pe Pamant. Acestea sunt lectiile pe care Marii Maestri, stramosi din timpurile stravechi, au venit sa le inteleaga. Odata cu moartea noastra o mare denaturare s-a pus in miscare, care numai acum poate fi reparata. Cei asociati cu biologia noastra au supravietuit, Mila fiind una din miliardele care sunt inrudite pe intreg globul. Speranta noastra cea mai profunda este ca cei inruditi cu noi sa se trezeasca acum si sa se inalte. In procesul inaltarii totul poate fi vindecat, totul poate fi schimbat, iar viitorul timp al unitatii se poate naste. Iata de ce am venit pe Pamant; niciodata nu e prea tarziu sa-ti indeplinesti misiunea.


In Lemuriana:
"O ono oto oko o. La lassi lani anu om. Om noti nati nauti na."
"Intelepciunea vine prin experimentarea si exprimarea vietii. Viata ne invata multe lucruri . Cand e incheiata, viata ne invata sa mergem "acasa".
Namaste
Marii Maestri
Pamantul Mama


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine