esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Centrul Soarelui

Centrul SoareluiMesaj de la Jeshua prin PamelaDragi prieteni, eu sunt Jeshua. Eu reprezint energia Christica care se naste acum pe Pamant in si prin voi. Va invit sa va imaginati energia mea ca pe un soare. Doar ganditi-va la Soarele real, acea imagine radianta de viata si putere. Deasemenea, puteti vedea Soarele ca o metafora, ca o imagine a voastra insiva, a fiintei si sufletului vostru. Concentrati-va constiinta pentru cateva momente pe centrul Soarelui si intrati in el cu imaginatia voastra – faceti-o foarte calm si linistit. Simtiti incomensurabila putere a campului energetic care este Soarele si simtiti-va in centrul acelui imens vulcan de energie. Simtiti tacerea si linistea de acolo si caracterul spontan al acestei radiante care se manifesta de la sine: Soarele isi radiaza lumina catre exterior fara nici un efort.


Odihniti-va, inconjurati de lumina, in centrul Soarelui si simtiti cat de bine si de natural este sa fiti purtati de aceasta sursa de putere. Aceasta lumina este acolo pentru voi, pentru ca voi sunteti, in esenta voastra, voi insiva un soare. Permiteti-va sa va relaxati si sa va scufundati in aceasta lumina. Lasati ca aceasta lumina sa va invaluie intr-un mod bland si iubitor: foarte lin, incalzind, dar niciodata arzand. Permiteti ca aceasta lumina sa curga complet prin voi pentru a va reaminti cine sunteti: un suflet, un soare, o stea in toate celulele corpului vostru. Permiteti ca fiecare celula din corpul vostru sa fie imbibata cu aceasta lumina vindecatoare a sufletului vostru soare.


Puteti gasi centrul acestui soare, centrul esentei voastre, ori de cate ori in viata voastra de zi cu zi va intoarceti in Acum aducandu-va atentia in totalitate in prezent. Daca sunteti preocupati cu trecutul sau cu viitorul, voi iesiti din centrul vostru si va pierdeti conexiunea cu sursa voastra de lumina – cea care va poarta. Dar ce este cu adevarat Acum-ul? Vi se cere sa fiti in Acum, in acest moment, in prezent, dar ce este Acum in realitate? Odata ce vorbesti despre el, acesta s-a si incheiat. Acum nu este un minut si nici o secunda, el nu poate fi de fapt definit ca o unitate de timp. Acum va ocoleste atunci cand vreti sa-l definiti ce este. Nu exista frontiere limitatoare ale momentului care este Acum. Acum sfideaza caile obisnuite de gandire.


În sens pamantean, puteti calcula timpul si sa-l puneti la socoteala – exista 24 de ore intr-o zi, 60 de minute intr-o ora, 7 zile intr-o saptamana, etc. Acest mod de a privi timpul nu este natural spiritului uman. Acum este liber de timp – ce unitate de timp ar putea sa-l defineasca? Mintea umana nu poate cuprinde sau intelege Acum-ul pentru ca el nu este supus logicii gandirii, desi el este destul de usor de inteles pentru sentimentele voastre. Știti cum este sa va pierdeti cu totul intr-un moment; de exemplu, intr-o clipa de bucurie. Au putut fi momente cand ati experimentat ceva frumos si in acelasi timp v-ati dat seama cat de special a fost acel moment. Ati fost constienti si complet deschisi la experienta cu care ati rezonat si care a curs prin corpul vostru, prin sufletul si sentimentele voastre. Cand se intampla acest lucru, voi sunteti una cu experienta si una cu Acum-ul – voi sunteti Acum-ul.


Cand sunteti in Acum, sunteti de asemenea in centrul soarelui vostru, al sufletului vostru si toate schimbarile au loc din acel nucleu central din interiorul vostru. Am vorbit astazi despre frica si despre cat de nelinistiti va simtiti atunci cand sunteti iesiti din esenta voastra si departe de centrul vostru. Frica este legata de asemenea de gandirea in timp calculabil, trecut si viitor: ”Ce se va intampla? Ce va merge prost?” Anticiparea cu frica a viitorului este ceva foarte uman, dar acest lucru se poate intampla numai atunci cand ati iesit din centrul vostru, cand ati iesit din Acum. A fi in Acum inseamna ca toate fortele voastre interioare se unesc si devin integrate, iar voi faceti acest lucru prin a fi total prezenti in corpul, sufletul si sentimentele voastre.As vrea sa spun ceva mai mult despre conceptul de timp, si despre modul in care el va poate intimida si speria. Pe parcursul ultimelor decenii au existat multe predictii in legatura cu anumite date care se aflau in viitor. Timpul este vazut asadar ca un fel de linie care porneste din prezent catre viitor si pe aceasta baza anumite evenimente devin fixe. Acceptand aceasta viziune asupra timpului ati putea avea posibilitatea de a va pregati pentru evenimentele ce ar urma si ati putea face acest lucru fie din teama, fie din incredere. Dar este aceasta o imagine reala? Este intr-adevar viitorul o linie dreapta pe care lucrurile au un anumit loc fix? Este viitorul suma tuturor acelor ore, zile si luni care se afla in fata voastra? Sau este acesta un mod foarte restrictiv de a privi timpul si viitorul?


Voi care sunteti aici si auziti acest lucru stiti ca exista mai multe in viata decat ceea ce este vizibil in lume. Voi vedeti forma lucrurilor – corpul cuiva, copacii sau animalele, sau chiar plantele si pietrele – dar intuiti ca mai exista ceva in interiorul tuturor acelor lucruri care nu este vizibil pentru ochi si pentru simturile fizice. Simtiti ca acolo exista ceva misterios, o viata interioara care face ca un individ sau un lucru sa fie unic. Știti ca este nevoie sa priviti mult mai adanc decat doar la suprafata lucrurilor si stiti, de asemenea, ce inseamna sa simtiti bucuria atunci cand patrundeti in lumea lor interioara, care este, dealtfel, si in interiorul vostru. Aceasta este viata reala; aceasta este realitatea tuturor lucrurilor. Exteriorul este doar o manifestare a acelei lumi interioare.


Cum este cu timpul atunci? Daca priviti timpul ca o linie de unitati sau spatii cuantificabile – zile, saptamani, luni, ani – atunci voi priviti timpul doar din exterior; din perspectiva a ceea ce voi puteti masura cu un ceas sau o rigla. Dar timpul asa cum se vede din interior, ca o experienta, este ceva cu totul diferit. Acea perspectiva interioara devine evidenta atunci cand luati in considerare conceptul de Acum. Conceptul de Acum nu se poate baza pe ceas sau pe un calendar; el se bazeaza pe prezenta voastra constienta, pe constientizarea voastra. Potrivit sentimentului vostru interior in ceea ce priveste timpul, timpul poate trece foarte repede sau foarte incet, indiferent de ticaitul ceasului. ”Timpul interior” poate sta in loc atunci cand sunteti fericiti si se poate intinde la nesfarsit atunci cand sunteti plictisiti; timpul interior trece in functie de felul in care experimentati voi lucrurile.


Ce parere aveti de viitor si de trecut? Care este realitatea lor atunci cand sunt privite din interior si nu din exterior? Imaginati-va din nou, pentru un moment, ca va aflati in miezul soarelui sufletului vostru, unde in centrul sau nemiscat nu exista timp – exista doar etenitatea. Desi acolo este o miscare sub forma razelor ce radiaza spre inafara, acolo este o esenta primordiala care doar este acolo mereu. O puteti numi constiinta lui Dumnezeu daca doriti, dar ea este Viata Vesnica, si ea este acolo in voi, dealtfel, adanc in centrul vostru.


Un Soare emite raze, imaginati-va ca sunteti prezenti in acele raze care radiaza fara nici un efort din soarele vostru. Prin intermediul acestor raze voi va puteti manifesta in multe vieti si sa fiti oriunde in univers. Fiecare raza este o viata in timp si spatiu, am putea spune, in care voi ati luat o forma specifica: un corp. Voi aveti experiente in acel corp; el are un inceput si un sfarsit; el se naste si apoi moarte; este muritor. Pentru a trai intr-un astfel de corp, concentrat in timp, voi deveniti constienti biologic si intrati sub influenta conceptului de timp. Începeti sa vedeti lucrurile drept finite, dar adevaratul vostru centru este in centrul soarelui vostru si voi, asemeni acestui soare, emiteti nenumarate raze care sunt posibile manifestari ale voastre in viitor – potentiale vieti si expresii ale voastre. Viitorul nu este stabilit; desi fiecare linie temporala este o posibilitate foarte reala in Acum, voi alegeti sa activati una si sa o faceti sa fie reala in viata voastra.


Priviti si trecutul in acest fel pentru un moment. Voi credeti ca exista o singura linie temporala care curge dinspre trecut spre Acum, dar vazut din punctul central al soarelui vostru, nu se intampla asa. În spatele vostru se afla o intreaga gama de linii temporale, dintre care unele au fost activate de voi si de alegerile voastre, iar altele care sunt latente, ca sa spunem asa, dar care ar putea fi inca activate la un moment dat in viitorul vostru. Trecutul nu este fixat si ”incheiat” : voi puteti recrea trecutul prin reinterpretarea experientelor pe care le-ati avut, prin interactionarea cu ele din prezent. Acest lucru este posibil deoarece trecutul nu este ceva din afara voastra, el nu este un punct de pe o linie.Am sa va dau un exemplu pentru a clarifica aceasta problema. Sa presupunem ca v-ati simtit afectati de relatia pe care ati avut-o cu mama sau cu tatal vostru; ca ati simtit ca nu ati fost apreciati pentru ceea ce erati si ca ati experimentat frica si nesiguranta in acea relatie. Simtiti ca viata voastra a fost determinata de trecut si, din cauza asta, aveti sentimentul de a fi fost victimizati. Simtiti ca sunteti asa cum suntetiacum, partial din cauza parintilor vostri, ca rezultat al felului in care ati fost crescuti.


Dar sa presupunem ca voi, pe parcursul vietii voastre, ajungeti sa va adanciti in constiinta voastra prin procesul de crestere interioara. Faceti legatura cu sufletul vostru si intrati in cine sunteti voi cu adevarat in esenta voastra, soarele din voi. Prin acest proces voi va formati acum o perspectiva mult mai larga asupra vietii voastre. Acum va puteti vedea parintii in contextul trecutului lor, de exemplu, si voi vedeti acum neputinta lor si imaginea fricilor si a convingerilor lor negative. Și voi aveti iertare in inima voastra.


Aceasta perspectiva largita va ajuta ca, treptat, sa va simtiti tot mai putin victima parintilor vostri. Ba mai mult de atat, incepeti sa vedeti ca exista o parte din voi care nu afost atinsa niciodata cu adevarat de ceea ce vi s-a intamplat, o parte care a ramas intreaga si nevatamata. Începeti sa va simtiti din ce in ce mai mult propria autonomie si independenta. Și cu cat mai mult va conectati in timpul vietii cu punctul central al soarelui din voi, cu atat mai usor va va fi sa va eliberati de trecut, ca si de relatia cu parintii vostri. Modul in care ati experimentat acea relatie a fost doar o raza, o posibila linie temporala si prin schimbarea constientizarii a cine sunteti cu adevarat, puteti trece la o alta experienta din trecut, si la o alta linie temporala.


Sunteti capabili acum sa priviti relatia cu mama si cu tatal vostru din perspectiva sufletului, o perspectiva de care ca si copil nu ati fost constienti. Din moment ce voi sunteti acum mai mult in centrul esentei voastre, sunteti capabili sa va percepeti parintii intr-o alta lumina, intr-un fel mult mai bland, mai iertator. Puteti sa-i explicati copilului din voi cum anumite experiente dureroase v-au ajutat sa cresteti precum si faptul ca parintii vostri nu au fost constienti de durerea pe care au provocat-o. Constiinta voastra prezenta recreeaza trecutul prin eliberarea energiei din voi care a fost incatusata de acesta. Literalmente voi creati o noua linie temporala in trecut care va influenta relatia voastra curenta cu parintii vostri. Ei vor simti ceva diferit in voi si daca sunt deschisi acestei schimbari, relatia voastra se va schimba in bine. Ati deschis trecutul prin noua voastra perceptie si astfel ati creat o noua linie temporala in care exista mai multa iubire si intelegere. Aceasta este o
posibilitate reala.Cu constiinta voastra voi puteti sparge timpul. Timpul nu este fixat si inchis in urma voastra; trecutul nu este cu adevarat incheiat. Indiferent ce ati fi experimentat, chiar si atunci cand in trecutul vostru au existat evenimente traumatizante care v-au influentat profund, exista deschideri disponibile din prezent pentru ca voi sa va puteti aduce mangaiere, iubire si incurajare in acel trecut. Trecutul este asemeni numeroaselor raze solare care provin din esenta voastra, cu care va mai puteti conecta daca intrati in centrul Soarelui.


Voi aveti posibilitatea de a va recrea trecutul – luminandu-l si iluminandu-l – cautand cu mai multa intelegere la cine ati fost si la oamenii care au fost in jurul vostru. Daca faceti acest lucru, voi simultan recreati trecutul si va creati un nou viitor, deoarece aruncand lumina asupra trecutului si modificand energia pe care o aduceti din trecut, veti activa un viitor nou si mai luminos pentru voi. Nici trecutul si nici viitorul nu sunt fixate; le puteti influenta pe amandoua din momentul Acum si puteti face acest lucru cu mai multa putere atunci cand sunteti in centrul vostru, ceea ce inseamna ca sunteti conectati la sufletul vostru.


A sta in Acum este o experienta – un moment viu si creativ – si nu o liniuta pe o rigla, nici o liniuta pe o linie temporala. Din putul lui Acum izvorasc toate liniile temporale. Acum este acolo unde va aflati in momentul prezent – acolo unde sunteti cu toata atentia este Acum. De indata ce sunteti atenti la cea mai iluminata si prezenta parte din voi – esenta voastra, sufletul vostru, constiinta voastra – veti radia din acel centru solar atat catre trecutul cat si catre viitorul vostru, si ele toate se vor uni. Timpul nu este o linie dreapta; cel mai bine vi-l puteti imagina ca pe o complexa 3D panza de paianjen ce se intinde in toate directiile, atat in trecut cat si in viitor.


Și ce puteti face voi cu aceasta cunoastere in prezent, in viata voastra de zi cu zi? Puteti deveni constienti de adevarata voastra putere si de potentialul vostru. Totul este in sfera puterii voastre, atat trecutul cat si viitorul. Nu exista nici o putere in afara voastra; nici o putere care sa va determine viitorul sau care sa va spuna ce ar trebui sa fie trecutul vostru – nimic nu este determinat. Voi sunteti creatorul, intotdeauna si in fiecare moment. În acest sens voi sunteti stapani peste trecutul vostru si peste viitorul vostru. Daca ramaneti in esenta voastra, voi puteti mentine aceasta constiinta, aceasta sursa de lumina. În realizarea continua a acestei surse sta increderea, siguranta si capitularea voastra. Daca sunteti in centrul acestui soare, voi stiti ca puteti sa capitulati in fata lui – este evident si natural pentru voi sa faceti acest lucru. Cu toate acestea, odata ce plecati din centru si incepeti sa ganditi: ”Cum sa scap de teribilul meu trecut? Cum pot crea un viitor in aceasta lume
care este atat de plina de frica si de amenintari?” voi sunteti deja in afara centrului vostru. Arta acestui proces de transformare este de a va intoarce inapoi in esenta voastra, in centrul vostru si de a nu cauta sa rezolvati problemele prin intermediul gandirii ci sa cautati solutii din interiorul esentei voastre, centrul soarelui vostru, din Acum – acolo unde nu exista timp! Aceasta este Casa unde voi sunteti cine sunteti si unde nu exista nimic din afara voastra care v-ar putea determina sau impiedica sa va urmati destinul.Va rog sa va imaginati inca o data ca sunteti in centrul acestui soare radiant care sunteti. Va simtiti una cu lumina si puterea care exista acolo, si nu este nici un efort pentru voi sa faceti acest lucru, deoarece acest soare exista deja in voi. Acum imaginati-va ca undeva in aceasta tesatura de raze care radiaza din soarele vostru interior este o linie temporala din trecut care are nevoie sa primeasca mai multa lumina. Nu trebuie sa simtiti sau sa vedeti ceva concret, pur si simplu imaginati-va ca lumina soarelui vostru umple cu usurinta acea alee intunecoasa din trecut. S-ar putea sa nu chiar reusiti sa reaprindeti lumina acolo, dar lumina a facut o conexiune initiala cu acea linie temporala din trecut astfel incat sa va puteti intoarce din nou, ori de cate ori veti dori acest lucru. Spuneti acestor evenimente din trecut care acum sunt inconjurate de lumina soarelui vostru: ”Tot ceea ce trebuie sa primesca Lumina, va primi de la mine acea Lumina. Vechile dureri si traume care doresc sa fie rezolvate si
eliberate pot iesi afara acum in Lumina mea.” Eliberati-va de tot ceea ce va tine agatati de aceste evenimente din trecut, ele nu va definesc cine sunteti; voi nu sunteti intunericul pe care-l percepeti acolo – voi sunteti Lumina! Voi – actionand din centrul Soarelui vostru – sunteti eliberatorul si vindecatorul trecutului si, prin urmare, creatorul viitorului.Acum mergeti in viitor. Viitorul se afla in jurul vostru ca o uriasa 3D panza de paianjen cu multe fire, iar voi va aflati in centrul ei. Viitorul nu este ceva ce vine spre voi din afara. Firele tesaturii izvorasc din inima voastra, ele sunt toarse fara nici un efort de gandurile si sentimentele pe care le aveti incontinuu. Starile voastre interioare fluctueaza intre a crea nenumarate linii temporale posibile. Nu trebuie sa faceti nimic special pentru ca acest lucru sa se intample – el pur si simplu se intampla pentru ca voi sunteti un soare care nu poate ajuta dar care radiaza spre exterior. Este in natura voastra sa fiti un Creator. Acum, cereti-i viitorului, cereti-i acelei tesaturi de linii temporale sa va arate care este cel mai stralucitor fir pentru voi in acest moment. Întrebati: ”Pe ce trebuie sa ma concentrez acum? Ce directie ar trebui sa urmez acum astfel incat sa pot pasi intr-un viitor frumos si radiant? De ce este nevoie sa fiu constient acum, in acest moment?” Veti primi un indemn de la
centrul acelui soare care sunteti, doar fiti deschisi catre el. Sufletul vostru vrea sa va asigure si sa va incurajeze sa va conectati cu acel viitor puternic si minunat care exista deja in stare latenta in fiinta voastra.Fiti constienti de cat de usor va veni acel viitor catre voi; nu trebuie sa va fortati sau sa munciti pentru el. Ramaneti in Acum. Simtiti in inima voastra cum energia acestui viitor frumos, luminos face parte deja din voi. În acest fel il veti atrage spre voi cu mai multa usurinta. Simtiti acel minunat viitor in inima voastra si treziti-l prin simpla bucurie de a fi in el. Fiti deschisi la incantatoarea sa vibratie. Invitati-l in inima voastra si in mainile voastre, si prin mainile voastre deschise, lasati-l sa curga in Pamant. Lasati doar sa se intample – in mod natural va prinde radacini. Aveti incredere in viitorul vostru si simtiti adanc in voi puterea soarelui vostru. Simtiti-l in inima voastra, simtiti-l in pantecele vostru, simtiti-l in picioarele voastre. Permiteti ca puterea acelui soare sa fie impamantata prin picioarele voastre.


© Pamela Kribbe
www.jeshua.netGoogle


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Capcane pe calea de a deveni vindecator


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Capcane pe calea de a deveni vindecator

Capcane pe calea de a deveni vindecatorMesaj transmis de Jeshua prin Pamela KribbeDragi prieteni, cu mare placere si fericire va urez bun venit in acest loc unde v-ati adunat sa ma ascultati, ca pe un vechi prieten al vostru. Sunt Jeshua. Eu am fost printre voi in viata mea pe pamant ca Isus.


Am fost om si stiu prin ce treceti ca fiinte umane intr-un corp pamantesc si in viata pamanteasca. si am venit aici pentru a va ajuta sa intelegeti cine sunteti.Voi toti cei care sunteti prezenti aici si multi dintre cei care vor citi acest text mai tarziu sunt lucratori in lumina. Sunteti ingeri de lumina care au uitat cine sunt cu adevarat. Voi toti ati trecut prin multe incercari in calatoria voastra pe Pamant, prin multele voastre vieti pamantesti. si eu cunosc aceste incercari launtrice.


Ati ajuns acum la un punct in istoria sufletului vostru in care va finalizati un ciclu de vieti. in acest punct sunteti din ce in ce mai conectati la Sinele superior care sunteti cu adevarat, Sinele care este inafara timpului si spatiului. Sunteti in procesul de a integra Sinele vostru superior, imaterial in fiinta voastra pamanteasca, in viata voastra de zi cu zi.


Vi se pare ca este greu inca sa pastrati o legatura constanta cu Sinele vostru superior sau mai inalt, pentru ca voi ati uitat ca voi sunteti cu adevarat insasi aceasta mare sursa de lumina. insa voi toti ati inceput aceasta calatorie launtrica si de-a lungul acestei calatorii ati simtit dorinta, chiar chemarea sa-i ajutati pe altii in drumul lor spre crestere interioara si constiinta de sine. Este firesc, in special pentru lucratorii in lumina, sa doreasca sa-si impartaseasca opiniile si experientele cu altii. Sunteti toti profesori si vindecatori innascuti.Din momentul in care va asumati raspunderea sa-i ghidati pe altii ca si profesori sau vindecatori, este probabil sa dati peste o serie de capcane. Aceste capcane sunt rezultatul anumitor neintelegeri despre ceea ce inseamna sa ghidezi spiritual pe cineva. Ele sunt rezultatul conceptiilor gresite despre natura vindecarii si despre rolul vostru in ea ca vindecatori. Despre aceste capcane as dori sa va vorbesc astazi.Ce este vindecarea ?Care este esenta vindecarii ? Ce se intampla atunci cand cuiva "ii merge bine," fie ca este vorba de nivelul psihologic, fizic sau emotional? Ce se intampla daca aceasta persoana este capabila sa se conecteze din nou cu lumina lui / ei interioara proprie, la Sinele sau mai inalt ? Aceasta conectare are un efect de vindecare la nivelul tuturor straturilor sinelui - nivelul emotional, fizic si mental.


Ce cauta fiecare persoana intr-un vindecator sau profesor este un spatiu de energie care sa ii permita sa se reconecteze la propria lui lumina interioara, partea din el/ea care stie si intelege. Profesorul sau vindecatorul este capabil sa ofere acest spatiu, deoarece el a facut deja aceasta conexiune interioara. Vindecatorul are o frecventa la dispozitie, o vibratie energetica, care contine solutia la problema clientului sau. A fi un vindecator sau profesor inseamna sa contii frecventa energetica a solutiei in campul tau energetic si sa o oferi altcuiva. Asta inseamna, nimic altceva.


Practic acesta este un proces care poate avea loc fara cuvinte sau actiuni. Energia in sine pe care o aveti ca profesor sau vindecator este cea care are efect de vindecare. Energia voastra iluminata este cea care ii deschide cuiva posibilitatea sa-si "aminteasca" ceea ce stie deja, pentru a se conecta la propria sa lumina interioara, la intuitia sa. Aceasta reamintire, aceasta conexiune este cea care face ca vindecarea sa aiba loc. Orice vindecare este de fapt o auto-vindecare.


Asadar, a vindeca sau a invata nu are de fapt nimic de a face cu talentele sau cunostintele specifice care pot fi invatate din carti sau luate din cursuri. Puterea de vindecare nu poate fi obtinuta prin ceva exterior. Este vorba despre "frecventa solutiei" care este prezenta in campul vostru energetic ca urmare a cresterii voastre interioare proprii si a claritatii constiintei. Adesea ca invatatori si vindecatori, sunteti cu totii inca implicati in procesele propriei cresteri personale. Totusi, exista parti din campul vostru energetic, care au devenit atat de clare si pure, incat ele pot avea un efect vindecator asupra altora.


Este esential sa intelegeti ca acest efect nu este ceva pentru care trebuie sa munciti din greu ca sa-l obtineti. Clientul este cel care decide daca asimileaza sau nu energia pe care i-o oferiti, daca voi ii permiteti acest lucru. Este alegerea clientului. Voi i-o oferiti prin ceea ce sunteti, prin "a fi acolo" pentru ceilalti. Nu prin aptitudinile sau cunostintele pe care le-ati invatat de la oricine altcineva aveti o influenta de vindecare, ci pur si simplu prin cine sunteti voi, prin drumul interior pe care ati calatorit. Puteti sa-i ajutati cu adevarat pe altii mai ales in sfera de actiune a acelor probleme emotionale prin care ati trecut voi insiva la un nivel profund . Lumina voastra in aceste sfere de actiune straluceste ca un far pentru oamenii care sunt inca blocati in aceste probleme, chemandu-i bland sa iasa din ele.


in domeniile in care v-ati vindecat singuri de ranile si durerile voastre profunde ati devenit adevarati maestri, cei a caror intelepciune este bazata pe cunoastere interioara si pe o experienta autentica. Auto-vindecarea, asumarea responsabilitatii pentru ranile voastre interioare si invaluirea lor in lumina constiintei voastre, este cheia pentru a deveni un profesor si vindecator. Abilitatea de a va vindeca singuri este cea care va face lucratori ai luminii. Aceasta creeaza "energia solutiei" in fiinta voastra, care ofera altora o poarta catre propria lor putere de auto-vindecare.


Atunci cand va tratati clientii sau ii ajutati pe oamenii din jurul vostru, voi adesea le "cititi" energia; va acordati la ei in mod intuitiv atunci cand ii ascultati, le dati sfaturi sau ii tratati folosind metode de vindecare energetice. Cu toate acestea, clientul sau persoana cu care lucrati este la fel de ocupata sa va "citeasca" pe voi. Asa cum voi va acordati la energia lor, ei, in mod constient sau inconstient,va absorb energia. Ei simt intuitiv daca ceea ce voi spuneti sau faceti este in acord cu voi insiva, daca se potriveste cu ceea ce voi radiati, vibratia energiei voastre. Ei simt cine sunteti dincolo de cuvintele si actiunile voastre.


in citirea voastra de catre client se produce un real progres. Atunci cand clientul se simte liber si in siguranta in prezenta voastra, atunci cand se simte inconjurat de un tip de constiinta care ii permite sa aiba incredere in cunoasterea lui interioara, atunci tot ceea ce ii spuneti sau faceti dobandeste calitatea de vindecare. Cand cuvintele si actiunile voastre sunt sustinute de catre cine sunteti, ele devin purtatoare de lumina si iubire, care pot sa-l duca pe clientul vostru in propriul lui centru de lumina si iubire.


Ori de cate ori cineva va cere sincer ajutorul, aceasta persoana este deschisa catre energia voastra in asa fel incat sa poata fi atinsa de partea cea mai pura si mai clara din voi. Aceasta parte din voi nu este rezultatul cartilor pe care le cititi sau din abilitatile pe care le-ati dobandit, ea este rezultatul unei alchimii personale, o transformare personala a constiintei, care poarta marca voastra unica. As dori sa subliniez cu tarie acest lucru, deoarece se pare ca exista o tendinta printre lucratorii in lumina (oameni care prin natura lor simt un impuls puternic in a-i ajuta pe altii) sa continue sa caute o noua carte, o noua metoda, o noua abilitate care pot sa-i ajute sa fie un profesor sau vindecator mai bun. Adevarata vindecare este atat de simpla.


Cand am trait pe pamant, am transmis o anumita energie prin ochii mei. Ceva se revarsa prin ochii mei si a avut un efect de vindecare imediata asupra persoanelor care au fost deschise la aceasta. Nu a fost un truc magic sau o abilitate unica aflata in proprietatea mea. Eram in contact cu sursa mea interioara a adevarului. Am radiat in mod natural lumina divina si iubirea care au fost mostenirea mea - la fel cum sunt si mostenirea voastra - si am atins celelalte fiinte vii cu ea. La fel este si cu voi. Voi nu sunteti diferiti de mine. Ati mers pe acelasi drum interior si ati trecut prin aceleasi incercari si necazuri care v-au dus in cele din urma in acelasi punct in care m-au dus si pe mine atunci cand am trait pe pamant. Ati devenit constienti, fiinte Christice.


Energia Christica este destinul vostru spiritual si voi integrati gradual aceasta energie in existenta voastra de zi cu zi. Christul din voi este cel care vindeca si calauzeste ca o consecinta fireasca a ceea ce este energia Christica. Prea adesea va identificati inca cu a fi ucenicul sau elevul care sta la picioarele unui profesor si asculta si intreaba si cauta. Dar eu va spun ca timpul de a fi elevul a trecut. A sosit timpul sa va revendicati maiestria voastra. Este timpul sa va incredeti in Christul din voi si sa aduceti aceasta energie in manifestarea realitatii voastre de zi cu zi.


Pentru a deveni una cu Christul launtric si a calauzi si vindeca din acea energie, voi trebuie sa va eliberati de o serie de lucruri. Aceste lucruri reprezinta capcanele pe calea de a deveni un vindecator / invatator. Voi diferentia trei domenii in care aceste capcane apar.Capcana capuluiPrima capcana se afla in zona capului sau mintii. Sunteti foarte priceputi in a analiza lucrurile si in clasificarea acestora in functie de un cadru general de referinta. Acest lucru ar putea fi la indemana in anumite circumstante dar in general mentalul, partea din voi care gandeste, face parte in mare masura din lumea dualitatii. Cu "lumea dualitatii," vreau sa spun un tip de constiinta care imparte lucrurile in bun sau rau, lumina sau intuneric, sanatos sau bolnav, masculin sau feminin, prieten sau dusman, etc. Acesta este un tip de constiinta careia ii place sa separe si sa eticheteze si care nu recunoaste unitatea care sta la baza tuturor fenomenelor. Este un tip de constiinta careia ii place sa lucreze cu principii generale si cu o aplicare rationala, obiectiva in cazuri individuale. Ea nu ia cu adevarat in considerare posibilitatea unei alte abordari mult mai directe a realitatii : abordarea cunoasterii intuitive sau " cunoasterea prin simtire".


Energia Christica este in afara dualitatii. Energia Christica constituie fluxul Fiintei care sta la baza tuturor polaritatilor. Dar mintea nu recunoaste existenta acestui nivel foarte mistic de unitate. Mintea ar dori sa imparta oceanul Fiintei in parti definibile, clasificandu-le in asa fel incat sa poata obtine o intelegere rationala a lor. Mintii ii place sa proiecteze structuri, teorii care sa poata fi plasate asupra realitatii, asupra experientei directe. Din nou, aceasta este uneori utila si benefica, mai ales in chestiuni practice, dar nu atat de mult atunci cand vine vorba de adevarata vindecare si de calauzire, si anume vindecarea si calauzirea din inima.


Atunci cand va apropiati de clientul vostru dintr-un cadru teoretic, voi incercati sa plasati simptomele lui individuale intr-o categorie generala si le priviti prin prisma teoriei pentru a afla mai multe despre acest tip de probleme si solutiile pentru acestea. Asta este ceea ce ati invatat atunci cand v-ati pregatit sa deveniti psihologi, asistenti sociali sau orice tip de consilieri profesionisti. Nu spun ca toate acestea sunt rele. Dar ceea ce as dori sa va intreb este: atunci cand lucrati cu cineva, indiferent daca profesional sau in viata voastra personala, incercati sa va eliberati de toate gandurile si rationamentele, de toate prezumtiile voastre despre ceea ce se intampla cu celalat, si pur si simplu ascultati din inima voastra. Acordati-va la energia celeilalte persoane dintr-un loc launtric tacut. Doar incercati sa simtiti cu inima si intuitia voastra unde se afla cealalta persoana, ce simte fiind in lumea lui interioara. (A se vedea sfarsitul channeling-ului pentru o meditatie ghidata in acest sens.)


Deseori veti incuraja o multime de idei despre ceea ce altcineva trebuie sa faca pentru a-si rezolva problemele. Voi analizati problema lor si va ganditi la raspunsul pentru ea. si s-ar putea sa aveti in mare masura dreptate in gandirea voastra. Dar problema este: ideile voastre nu sunt neaparat acordate la energia celeilalte persoane in momentul acum. S-ar putea sa fiti complet deconectati de la ceea ce acestia simt de fapt in interior. Ajutorul vostru este fructuos doar atunci cand este acordat la realitatea energetica a celui pe care il ajutati. S-ar putea ca el sau ea sa aiba nevoie de o abordare total diferita fata de ceea ce puteti voi intelege cu mintea voastra rationala.


Va invit sa vedeti si sa simtiti o alta persoana numai din locul linistit, intuitiv din interiorul vostru. Permiteti-va sa transcedeti dualitatea si sa fiti plini de compasiunea Christica in interiorul vostru. Va invit sa fiti cu adevarat inspirati de prezenta celuilalt, atunci cand ii oferiti calauzire si vindecare.


Apoi adesea solutia este foarte simpla. Ceea ce este necesar din partea voastra nu este cunoasterea voastra ci intelepciunea voastra. Ceea ce vi se cere nu este judecata voastra ci compasiunea si intelegerea voastra profunda. Voi nu sunteti acolo pentru a oferi solutia, pentru a fi fata autoritatii. Sunteti acolo pentru a fi fata iubirii.
Sa ne intoarcem la un exemplu pentru a ilustra aceasta problema. Haideti sa luam parintii care doresc sa-si ajute copiii in problemele cu care acestia se confrunta. Datorita experientei lor parintii pot face de multe ori evaluari mai bune a consecintelor unor actiuni decat pot copiii lor. Pe baza acestor cunostinte, parintii isi avertizeaza adesea copiii ; ei doresc sa-i salveze de rau si ii sfatuiesc sa faca ceea ce ei gandesc ca este corect sa faca. Aceasta ar putea parea a fi o cale buna de a-i ajuta, din punctul de vedere al mintii. si, in unele cazuri, este foarte rezonabil sa faca acest lucru.


Totusi, de foarte multe ori, in cazul in care parintele s-ar acorda copilului dintr-un loc linistit, intuitiv din interiorul sau, el ar afla daca ceea ce copilul are nevoie cu adevarat de la el nu este ceva complet diferit de cea ce el crede. Ceea ce,de multe ori, are nevoie copilul cel mai mult este increderea si incurajarea parintelui. "Ai incredere in mine, lasa-ma sa fiu cine sunt eu. Lasa-ma sa fac greseli, permite-mi sa ma poticnesc si pastreaza-ti credinta in mine ". Cand va conectati la copilul vostru dintr-un spatiu al increderii, de fapt voi il incurajati sa se bazeze pe propria-i intuitie. Aceasta il poate ajuta sa ia o decizie pe care o simte buna pentru el si care sa fie acceptabila si din punctul vostru de vedere. Daca totusi incercati sa obligati copilul sa faca ceva pornind de la ideea ca " voi stiti mai bine," copilul va simti neincrederea din atitudinea voastra si acest lucru il va face sa vi se opuna chiar mai mult.


Copiii va "citesc" cand le oferiti asistenta. Este in firea copiilor sa fie extrem de constienti de emotiile din spatele cuvintelor voastre. Ei pot simti frica sau judecata care stau la baza lor. Adeseori ei vor reactiona la aceste emotii si nu la cuvintele voastre si atunci cand reactioneaza cu aversiune ei par extrem de nerezonabili. Totusi, parintele poate actiona "prea rezonabil", ceea ce inseamna ca el nu-si recunoaste propriile sale emotii care stau la baza actiunii sale si nu incearca sa se conecteze la copil intr-un mod deschis si onest. Pentru a face acest lucru, parintii vor trebui sa renunte la notiunile lor preconcepute si sa de deschida cu adevarat catre realitatea emotionala a copilului. Pentru a asculta cu adevarat grijile si preocuparile copilului, trebuie construita o cale de comunicare .


Mentionez acest exemplu deoarece este atat de comun si atat de simplu sa va raportati la el, si pentru ca stim cu totii cat de dificil este sa iti sprijini copiii cu o atitudine de incredere si sinceritate. Este vorba despre a va elibera - a va elibera de ideile voastre despre "ceea ce ar trebui sa fie," de dorintele si cerintele voastre si sa permiteti cu adevarat celeilalte persoane sa fie. Pentru a invalui pe cineva cu un spatiu de sinceritate si adevar, intelegerea simtita din inima este cea care ofera cuiva puterea reala de vindecare. Adeseori, ceea ce-i ajuta cu adevarat pe ceilati este acceptarea voastra totala a felului in care stau lucrurile. Aceasta se intampla numai atunci cand nu incercati sa schimbati ceva de la nivelul mintii ci va conectati cu adevarat la cineva si deschideti usa dragostei si compasiunii pentru ea.


Capcana inimiiCea de-a doua capcana peste care dati atunci cand incercati sa fiti profesori si vindecatori apare in spatiul inimii. Inima este punctul de intalnire a mai multor energii. Centrul inimii (sau chakra), formeaza podul dintre cer si pamant, precum si dintre centrele superioare si inferioare de energie sau chakre. Inima "colecteaza" energii de origini diferite si este capabila sa recunoasca unitatea care sta la baza lor. Inima va permite sa transcendeti dualitatea si sa atingeti pe altcineva cu dragoste si compasiune.


Inima este sediul abilitatii voastre de va acorda la energia altcuiva si de a simti cum este sa fii acea persoana. Este centrul empatiei. in mod clar atunci, inima joaca un rol important in orice forma de invatamant sau vindecare spirituala. Multi dintre voi sunteti empatici in mod natural - aveti o inclinatie naturala in a simti starea de spirit si energiile altor persoane. Aceasta abilitate va serveste foarte mult atunci cand lucrati cu oamenii.


Cu toate acestea exista o capcana importanta legata de aceasta capacitate. Sensibilitatea voastra fata de energia altor oameni poate fi atat de puternica incat sa vi se para greu sa faceti distinctia intre propriile voastre emotii si emotiile altcuiva. Uneori absorbiti atat de puternic energia celeilalte persoane incat va pierdeti sentimentul de sine. Este posibil sa doriti atat de mult sa ajutati pe cineva, mai ales ca stiti cum se simte, incat energiile voastre se amesteca si incepeti sa va incarcati cu poveri care nu sunt ale voastre.


Atunci cand se intampla acest lucru, apare un dezechilibru. Voi oferiti prea mult. Va depasiti limitele atunci cand va lasati purtati de suferinta altcuiva si iesiti de pe calea voastra de a-i ajuta. Energia pe care voi o oferiti "prea multa" se va intoarce impotriva voastra. Acest surplus de energie va merge la cealalta persoana, dar nu va contribui la solutionarea problemei pe care aceasta o are.Clientul poate fi incapabil in a integra sau in a primi aceasta energie, sau poate fi speriat de ea, sau ea poate trece pur si simplu neobservata pe langa acesta. Veti sfarsi prin a va simti obositi, enervati si frustrati.


Va puteti da seama ca ati dat prea mult dupa semnalele pe care corpul si emotiile voastre le trimite catre voi. Ori de cate ori va simtiti goliti, frustrati sau apasati dupa ce ati vazut un client sau ati incercat sa ajutati pe cineva, in general, acest lucru indica faptul ca v-ati straduit prea tare.


Atunci cand oferiti calauzire si vindecare dintr-o stare echilibrata, centrata, va simtiti liberi, vii si inspirati. Dupa ce intalnirea cu cineva s-a terminat, va puteti usor recapata energia si restabili legatura cu voi insiva. Voi eliberati cealalta persoana si nu pastrati corzi sau legaturi persistente intre campurile voastre de energie.


Daca ramane o legatura energetica cu o alta persoana pentru ca ii doriti cu atat de mult drag sa se faca bine sau sa fie fericita, acea legatura are un efect distructiv asupra energiei voastre. Ramanand preocupat de client, veti absorbi prea puternic energiile lui emotionale. Voi va oferiti singuri sa le atenuati povara si aceasta naste intre voi doi o dependenta emotionala care merge in ambele sensuri. Clientul incepe sa se sprijine pe voi si bunastarea voastra va deveni dependenta de bunastarea lui. Aceasta incurcatura de energii nu este utila pentru client si este epuizanta pentru voi.


De ce se intampla acest lucru atat de usor atunci cand incepeti sa ajutati oamenii? De ce este atat de dificil de evitat aceasta capcana, mai ales pentru lucratorii in lumina? De unde vine aceasta dureros de puternica nevoie de a vindeca si de a intregi, si de a face lumea un loc mai bun? in parte, aceasta dorinta naturala din voi este explicata de istoria sufletului vostru care este relatata in seria Lucratorii in Lumina (partea I din aceasta carte). Voi aveti misiunea interioara de a aduce calauzirea si vindecarea in aceasta lume. Dar tendinta de a da prea mult isi are originea intr-o durere de care nu sunteti complet constienti. Aceasta durere va face "mai mult decat dornici" in a da.


Exista o durere si o tristete in inima voastra care va face sa doriti sa intrati intr-un nou mod de a fi, un nivel al constiintei mai acordat cu divinitatea naturala a tot ce este viu. Voi sunteti dornici de o realitate mai iubitoare si mai pasnica pe pamant. in incarnarea voastra prezenta, nu ati venit sa explorati caile ego-ului. Sunteti obositi si istoviti de acest lucru. Ati venit sa raspundeti unui cantec arhaic al sufletului vostru. Voi ati venit pentru a ajuta la restabilirea pacii, bucuriei, respectului si conectarii pe pamant.


Corpul vostru emotional a fost lezat de multele vieti in care v-ati straduit sa aduceti pe pamant lumina sufletului vostru si ati intampinat rezistenta si respingere. Ati venit aici cu mari rezerve dar in acelasi timp vechea floare a pasiunii nu s-a ofilit in voi. Sunteti aici din nou! Dar acum, din cauza durerii pe care o purtati in interior, voi sunteti ca niste flori delicate si sensibile care au nevoie de o baza solida in scopul de a inflori si creste. Fundatia de care voi toti aveti nevoie este un sentiment ferm de a fi impamantati pe pamant si centrati in voi insiva.


Prin a fi impamantati Vreau sa spun ca trebuie sa aveti radacini in pamant, sa fiti constienti de modul in care functioneaza realitatea pamant, sa stiti care sunt elementele cu care aveti de-a face in timpul in care traiti intr-un corp fizic. Uneori sunteti atat de indragostiti de spiritualul pe care ati uitat sa-l luati pentru a avea grija de voi si de corpul vostru incat voi deveniti "in afara spatiului" sau prea idealisti si ireali. Ati vrea de multe ori sa transcendeti realitatea pamant, dar aceasta se poate numai prin pamant, prin a va simti acasa si comod cu elementul pamant, pentru ca energia sufletului vostru sa poata inflori aici.


Prin centrare Vreau sa spun ca trebuie sa fiti credinciosi propriilor voastre sentimente, propriului vostru sentiment a ceea ce este potrivit pentru voi. Ca fiinta umana, aveti un ego sau o personalitate individuala care va separa de ceilalti. Ego-ul are o functie de valoare. Acesta va permite sa va concentrati energia specifica a sufletului vostru in realitatea materiala. Voi nu vreti sa renuntati la individualitatea voastra pentru orice fel de "bine mai inalt!" Nu sunteti aici pentru a va elimina ego-ul, sunteti aici pentru a lasa lumina sufletului vostru sa straluceasca prin ego-ul vostru. Aveti nevoie de ego-ul vostru pentru a va manifesta energia inafara.


Din cauza durerii pe care o purtati in sufletele voastre, din cauza oboselii voastre vechi, deoarece doriti sa ajungeti la meleagul promis al Noului Pamant, puteti deveni neimpamantati si va puteti pierde centrarea. Aveti tendinta de a impinge schimbarea acolo unde situatia nu este inca pe deplin pregatita, sau incercati sa treziti oamenii intr-un ritm care este mai rapid decat pot ei duce. Deveniti "mai mult decat dornici in a da". Aceasta dorinta vie poate lua forma unei mari implicari pentru o cauza buna sau a unei ingrijiri intense pentru bunastarea altora. Dar in inima acesteia exista nerabdare si neliniste. Pentru un timp va puteti simti inspirati, pasionati si implicati, dar la un moment dat veti fi dezamagiti si apoi va veti simti epuizati si suparati pentru ca v-ati epuizat resursele de energie.


Capcana inimii, capcana de a da prea mult, provine din faptul ca nu acceptati realitatea asa cum este. Exista o nerabdare si o stare de neliniste in voi ce va face greutati in a va elibera. Aceasta va creaza greutati in a mentine distanta emotionala corecta fata de oamenii pe care incercati sa-i ajutati sau de cauzele in care sunteti implicati.


Sunteti profesori si vindecatori, aveti o misiune pe pamant. Dar pentru a o implini cu adevarat, voi - paradoxal - aveti nevoie sa va eliberati de acea cumplita nevoie de a schimba lucrurile, pentru ca dorinta voastra de a face acest lucru are o urma de durere in ea, durerea de a nu va simti acasa pe pamant asa cum este el acum. Adevarata schimbare spirituala incepe intotdeauna dintr-o stare de acceptare. Pentru a deveni cu adevarat profesorii si vindecatorii care doriti sa fiti, voi trebuie sa va imbratisati propria voastra durere si sa o vindecati. Aveti nevoie sa va gasiti pacea cu cele mai profunde emotii de frica si furie ale voastre. Daca o veti face, veti afla ca nevoia urgenta de a darui altora sau de a fi implicati intr-o "cauza buna", face loc unui sentiment foarte linistit de pace si acceptare. Acest lucru se intampla atunci cand radianta voastra dobandeste cu adevarat o calitate de vindecare.


Eliberandu-va de durerea si judecatile altor oameni si lasandu-le timp si spatiu pentru a trece prin propriul lor proces va poate provoca dureri in interior. Aceasta se datoreaza faptului ca va duce inapoi la singuratatea si sentimentul de a fi pierduti in aceasta realitate pamanteasca. Diferenta dintre aceasta lume imperfecta si aspra si realitatea pe care o visati, cu mult mai pura si mai frumoasa decat aceasta, va raneste adanc in interior. Este provocarea voastra de a nu fugi de aceasta rana, ci de a o lasa sa intre pe deplin in constiinta voastra si sa o invaluiti cu aripile voastre ingeresti.Odata ce v-ati recunoscut dorinta de a ajuta sau de a lupta pentru o cauza buna si deveniti constienti de durerea ascunsa in ea, partea non-acceptarii realitatii asa cum este, puteti incepe sa va eliberati de ea. De indata ce va dati seama ca dorinta si nerabdarea voastra provin dintr-o durere launtrica si tristete, va puteti opri sa dati prea mult. Va puteti concentra pe voi insiva si puteti gasi modalitati de a fi intr-adevar impacati cu cine sunteti. Puteti incepe cu adevarat sa va dati voua insiva.


Acest lucru se intampla atunci cand deveniti lucratori ai luminii pe deplin impamantati si centrati, acceptandu-va pe voi insiva si pe ceilalti. Singurul lucru potrivit pe care trebuie sa-l faceti ca lucratori in lumina este sa va faceti energia disponibila altora. Voi calauziti si vindecati prin a radia "energia solutiei" care este prezenta in campul vostru energetic propriu. De multe ori atrageti spre voi oamenii cu exact tipul de probleme prin care ati trecut voi insiva. Voi ati ajuns la limita de jos a acestor probleme si, prin urmare, in aceste domenii ati ajuns la o cunoastere si o puritate, care au devenit parte a fiintei voastre. Acestea sunt partile voastre iluminate. Ele sunt sacre si inviolabile si nu pot fi pierdute. Ele nu sunt cladite pe cunostinte dobandite pe care sa le puteti uita. Ce aveti de oferit altora, nu este un instrument sau o teorie, sunteti voi transformati de viata, de experienta si curajul de a va infrunta propriile voastre rani interioare.


"Lucrul in lumina" pe care l-ati facut in aceasta privinta va veni la voi fara efort. Va fi ceva ce veti simti ca foarte natural pentru voi. Pentru a va gasi misiunea, lucrul pe care ati fost " meniti sa-l faceti " in viata, trebuie doar sa fiti constienti de ceea ce va doriti cu adevarat si sa faceti lucrurile pe care va simtiti inspirati sa le faceti. Cand faceti acest lucru, va trimiteti energia in lume si ceilalti vor fi atinsi si inspirati de ea, uneori in moduri de care nici nu sunteti constienti. Nu este nimic mai mult de facut, intr-adevar. Aceasta este munca in lumina pe care ati venit sa o faceti.


Lucratorii in lumina care cunosc echilibrul intre a da si a primi vor avea mai multa pace si bucurie in vietile lor si de aceea vor radia chiar mai fluent "frecventa solutiei" din campurile lor de energie. Ei sunt senzitivi si empatici dar au ,de asemenea, un simt clar al limitele lor personale. Ei isi permit ca la fel de usor sa dea ca si sa primeasca si in acest fel atat fluxul de a da cat si fluxul de a primi vor deveni mai puternice in vietile lor.Capcana vointeiAcum, as dori sa discut despre inca o capcana pe calea de a deveni vindecatori/profesori. Am mentionat o capcana in zona capului si una in zona inimii si as dori sa termin cu capcana vointei.


Vointa poate fi localizata in plexul solar, un centru energetic in apropierea stomacului. Acest centru sau chakra guverneaza abilitatea de a actiona, de a va manifesta energia interioara spre exterior in planul fizic, pamantesc. Cand vointa este conectata la intuitia voastra, partea tacuta din voi care transcende dualitatea, lucrurile curg cu usurinta si fara efort in viata voastra. Veti actiona dintr-un sentiment interior de incredere si cunoastere. Cand plexul vostru solar (care este si centrul ego-ului) este ghidat de inima, in general faceti lucrurile pe care va place sa le faceti si va simtiti plini de bucurie si inspirati aproape tot timpul. Vointa (sau ego-ul) a devenit extensia Christului launtric.


Totusi, adeseori atunci cand incercati sa-i ajutati sau ghidati pe altii, voi iesiti inafara acestui flux. Exista o parte din voi care vrea sa faca prea mult. Urmareste sa obtina rezultate prin fortarea sau impingerea lucrurilor putin, chiar daca intuitia voastra va spune sa renuntati sau sa dati inapoi. Adesea ego-ul vostru personal este cel care tanjeste dupa rezultate vizibile. Aceasta nu are nimic de-a face cu a-i ajuta pe altii! Ea are de a face cu o nevoie de validare pe care voi o aveti, o insecuritate care va scoate din legatura cu fluxul natural de vindecare care este adesea mai lent si mai imprevizibil decat doriti voi sa fie.


Faceti prea mult atunci cand simtiti ca ati lucrat din greu si implicarea voastra nu este primita sau apreciata cu adevarat de catre altii. De asemenea, atunci cand v-ati separat de cursul natural al lucrurilor veti fi adesea distrasi de judecatile exterioare. Aveti tendinta de a va baza pe ideile si pe asteptarile altor oameni si va este frica sa nu ratati in ochii lor. Cheia pentru a va recastiga puterea este de a nu face nimic si de a deveni cu adevarat linistit in interior. Doar atunci cand va conectati din nou la inima voastra va puteti acorda situatiei dintr-un spatiu linistit si neutru. Apoi, teama si nesiguranta dispar in fundal si va puteti concentra cu adevarat asupra a ceea ce clientul are nevoie de la voi.


De multe ori nu este nevoie sa faceti atat de mult pentru el sau ea. Voi sunteti in primul si in primul rand rugati sa fiti cu ei si sa le oferiti "energia solutiei" intr-un mod simplu si direct. Tebuie sa aveti incredere in puterea prezentei voastre, chiar si atunci cand nu faceti sau nu spuneti nimic. indrazniti sa fiti in acel spatiu linistit atunci cand sunteti cu cineva. Cand aveti incredere in voi insiva, veti sti in acel moment ce este adecvat sa spuneti sau sa faceti. Amintiti-va ca de multe ori atunci cand vine vorba de a oferi ghidare, mai putin este mai mult.Eliberarea este iubireDepasirea capcanelor pe care le-am descris mai sus implica intotdeauna un tip de renuntare/eliberare. Este vorba despre eliberarea de a gandi prea mult, eliberarea de a va identifica prea mult emotional si eliberarea de folosirea excesiva a vointei. Daca va eliberati de toate, si va predati celei mai intelepte si pline de compasiune parti a voastre, veti gasi o bucurie profunda si implinire in "munca" voastra ca profesor si vindecator. Ca Lucratorii in Lumina care sunteti, veti experimenta un profund sentiment de auto-realizare si de libertate. in a fi profesor si vindecator in orice fel ati exprima-o, va simtiti conectati la intreg, la unitatea care sta la baza a Tot Ceea Ce Este. Simtindu-va parte din aceasta "tesatura a Spiritului", si jucandu-va partea voastra naturala in ea va face sa simtiti ca va indepliniti cu adevarat misiunea.
MeditatieAcesta este un exercitiu care va poate ajuta sa luati legatura cu aspectele mentionate in channeling intr-un mod emotional mai direct.


Stati asezati sau culcati intr-o pozitie confortabila. Concentrati-va atentia pe muschii umerilor si a gatului si eliberati-va de orice senzatie de incordare sau tensiune care este acolo. Faceti acelasi lucru cu muschii abdomenului, bratelor si picioarelor. Apoi, calatoriti cu constiinta voastra in picioarele voastre si simtiti conexiunea voastra la pamant. Simtiti cum pamantul va poarta oferindu-va securitatea de care aveti nevoie. Respirati usor de cateva ori din abdomen.


Acum, lasati-va imaginatia sa va poarte inapoi la acel moment in care v-ati simtit la pamant si foarte nefericiti. Luati prima situatie care apare. Mergeti cu ea. Ganditi-va din nou la acel timp din trecut, la felul in care v-ati simtit in interior.


Apoi mergeti la "Energia solutiei". intrebati-va: ce am facut sa ies din asta? Ce m-a ajutat cel mai mult ? Energia care v-a ajutat cel mai mult poate sa fi provenit din voi insiva sau de la altcineva, asta nu conteaza. Luati in considerare doar tipul de energie care v-a ridicat din cel mai de jos punct.


Acum, lasati trecutul si ganditi-va la cineva din prezent care va este drag si pentru care aveti unele temeri. Ar putea fi partenerul sau copilul vostru, sau un coleg sau prieten. Lasati ca acea persoana sa va apara in imaginatie si sa fiti cu adevarat in prezenta ei. Apoi intrebati: Cum te pot ajuta? Care ar fi cel mai valoros lucru pe care l-as putea face pentru tine? Ascultati cu inima. Ce va arata sau va spune cealalta persoana ? Simtiti raspunsul. Doar permiteti-i sa vina la voi.


Eliberati si concentrati-va atentia din nou pe picioare, pe respiratie si reveniti in prezent.
Scopul acestui exercitiu este de a deveni constienti de ceea ce este cu adevarat util intr-o situatie de criza emotionala sau de durere. Acest lucru poate fi destul de diferit de ceea ce credeti voi ca este de ajutor.


C Pamela Kribbe
Sursa: www.jeshua.netGoogle


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine