esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Lucratorii in Lumina si familia biologica

Lucratorii in Lumina si familia biologicaLa acest punct, as dori sa vorbesc in mod special despre sufletul Lucratorilor in Lumina, in relatie cu familiile in care s-au nascut.


Lucratorii in Lumina poarta adesea cu ei un extra-angajament, cu privire la parintii lor sau fata de familia in care s-au nascut. Cand ei vin pe Pamant, au intentia specifica de a se trezi, de a se elibera de constiinta bazata pe ego si de a planta semintele constiintei Christice pe Pamant. Mai puternici decat altii, lucratorii in Lumina doresc sa-i invete si sa-i vindece pe altii, ajutandu-i sa-si dezvolte o constiinta bazata pe inima. Pentru acest motiv, multe suflete ale lucratorilor in Lumina sunt nascute din parinti sau in familii foarte blocate in realitatea constiintei bazate pe ego. Deoarece este intentia lor de a face o bresa in tiparele rigide ale energiei parintilor, lucratorii in Lumina sunt atrasi ca un magnet catre "situatiile problema", in care energia este stagnanta, ca intr-un drum infundat.


Lucratorul in Lumina vine si cu o anumita constiinta, un anume sens spiritual, care il face pe el sau pe ea "diferit", nepotrivindu-se asteptarilor si ambitiilor parintilor. Copilul lucrator in lumina va provoca cumva, prin ceea ce el radiaza sau exprima ca fiind adevarul lui, parerile de baza ale familiei despre viata. El va face aproape instinctiv totul, pentru a misca energia si a o face sa curga din nou. In timp ce sufletul lucratorului in Lumina nu vrea nimic altceva decat sa fie in serviciul parintilor si al familiei, ei il pot privi ca fiind straniu sau ca pe oaia neagra a familiei. Cand frumusetea interioara si puritatea copilului lucrator in lumina nu este recunoscuta, el cade temporar prada emotiilor singuratatii si chiar a depresiei.


Cand isi incep incarnarea, lucratorii in Lumina au incredere adanc in fiinta lor ca isi vor gasi drumul, ca vor invinge energia limitata a familiei in care s-au nascut. Oricum, cand ei se nasc pe Pamant si cresc, sunt expusi la aceleasi dileme si confuzii ca si oricare alt copil. Intr-un anume sens, ei experimenteaza aceasta confuzie mai adanc si mult mai intens. Deoarece ei sunt suflete constiente spiritual, care adesea sunt mai batrane si mai intelepte decat parintii lor, ei sunt constienti ca "ceva este in neregula" in legatura cu energia mediului lor. La nivel interior, ei se lovesc de energiile parintilor, neintelegand sau nerezonand cu mintea sau obiceiurile lor. Aceasta ciocnire le poate cauza o mare suferinta interioara, asa blanzi si sensibili cum sunt. Ei trebuie sa gaseasca o cale de a supravietui emotional, scuzandu-se cu fapul ca isi iubesc parintii, desi sunt foarte diferiti de ei. Aceasta cauzeaza o multime de probleme psihologice in randul lucratorilor in Lumina, cum ar fi : singuratatea,
insecuritatea, frica de dependenta, depresia si auto-distrugerea.
Trebuie deci inteles ca renasterea voastra pe Pamant in locuri ale intunericului, unde energia este blocata si ostila, nu este fara risc. Este o misiune periculoasa. Iata motivul, dragi lucratori in Lumina, pentru care Eu va numesc bravi luptatori ! Voi sunteti pionierii care se aventureaza intr-un teritoriu ciudat si necunoscut. Nu exista semne si marcaje. Mediul in care va incepeti calatoria este neospitalier si nu este ca Acasa. Voi veti dori sa creati energia de Acasa pentru voi insiva, cu sentimentele voastre proprii si cu intuitia voastra pe post de busola.Ca lucrator in Lumina, voi sunteti un pionier care sparge barierele vechiului si inabusa tiparele gand eliberand energia blocata din interior. Voi sunteti aproape intotdeauna cel dintai din mediul vostru care face asta. Voi nu va intalniti sufletul pereche, decat tarziu. Aceasta este o lupta cu voi insiva care va evidentiaza ca luptatorul care sunteti. Voi veti afla calea prin voi insiva si odata ce ati facut-o, veti atrage spirite asemanatoare in viata voastra, oameni care va reflecta starea constienta a fiintei. Lupta solitara prin care voi toti a trebuit sa treceti pentru a descoperi lumina voastra este cea mai mare greutate pentru voi. La nivel de suflet, voi ati ales aceasta cale constient, dar a trai in ea ca si copil, in carne si oase este un lucru dureros, care va marcheaza puternic. Eu va indemn sa simtiti si sa recunoasteti aceasta durere in voi, deoarece doar prin acceptarea ei, va puteti transforma si o puteti elibera.Odata ce stiti ca copilul ranit din interior a luat crucea alienarii pe umerii sai fragili, veti atinge mizul problemei. Cand ajungeti la miezul acesteia, solutia este aproape. Doar trebuie sa acceptati durerea acelui copil cu o constiinta pura si profunda. Din aceasta constiinta, o energie a compasiunii si a respectului adanc va atinge acel copil. Voi veti ridica crucea, doar daca sunteti cu voi insiva, iubindu-va cu adevarat si pretuind acea parte din voi care este "diferita". Iata cum aduceti copilul acasa si va impliniti misiunea ca pionierul care sunteti.
REZOLVAND KARMA FAMILIEIAngajamentul Lucratorilor in Lumina in legatura cu familia in care s-au nascut este sa devina cine sunt ei. Facand asta, ei isi indeplinesc misiunea. Nu este sarcina lor sa schimbe familia; nu este treaba voastra sa schimbati nimic din afara voastra. Nu sunteti aici pentru a face ca lumea sa devina un loc mai bun. Voi sunteti aici pentru a va trezi pe voi insiva. Si, cand voi faceti asta, lumea devine un loc mai bun, deoarece lumina voastra va straluci peste ea si va aduce bucurie si iluminare altora.


Dar nu va concentrati asupra lumii, indiferent daca este familia voastra sau orice alta relatie in care intrati. Munca reala este sa renuntati la toate acele parti ale egou-lui bazate pe teama si iluzie, pe care le-ati absorbit atat de profund cand erati copil. Cunoscand aceste imprimari energetice care au stat la baza formarii personalitatii voastre, veti putea elibera partile din ea care nu va apartin. Este ca si curatarea foilor de ceapa; este vorba de a fi nascut a 2-a oara. Prin profunzimea acestui proces interior, aceasta a 2-a nastere, Eu nu doresc sa va descurajez.


Pe de alta parte, as dori sa aveti un respect adanc pentru voi insiva. Voi sunteti cei mai curajosi luptatori pe care ii cunosc. Sunteti pionierii care, prin compasiunea cu care va straluciti lumina in locuri intunecate si ostile, pavati calea pentru o noua constiinta pe Pamant. Nu este treaba voastra sa aprindeti lumina in inima altcuiva. Depinde de ei, daca o fac.Voi puteti oferi o scanteie, puteti da exemplul personal, dar, in nici un caz, nu sunteti responsabili pentru trezirea altcuiva.


Aceasta este important in special pentru familia voastra .Voi simtiti adesea instinctiv, atunci cand sunteti copil sau adolescent, ca trebuie sa va salvati parintii de fricile si iluziile lor. Uneori, ganditi ca ati avut un esec in ceea ce priveste angajamentul simtind ca nu ati fost capabili sa va ajutati parintii atat cat ati fi dorit. Aceasta este o conceptie gresita a ceea ce inseamna ajutorul si in ceea ce priveste angajamentul fata de parinti. Chiar de la nastere, voi incepeti sa absorbiti foarte puternic energiile parintilor, preluandu-le ca si cum ar fi ale voastre. Ajungeti sa nu mai puteti distinge cu usurinta, unde incepeti voi si unde se termina ei. Deoarece voi le absorbiti fricile si iluziile, patrundeti intim in poverile lor emotionale. Aceste greutati pot dainui de cateva generatii prin membrii familiei. Poate fi un aspect karmic, adica aceeasi problema poate fi repetata iar si iar, pana cand "vraja se destrama". Aceasta o puteti numi karma familiei.
Pot fi probleme in legatura cu energia dezechilibrata masculina sau feminina, energii rezultate din vechi traditii de sclavie, probleme in legatura cu anumite boli, etc. Acest fel de incarcare karmica este rezolvata cand energia blocata in interior este eliberata si, astfel, lantul transmisiei spre generatiile viitoare se rupe.


Karma familiei este stinsa cand un membru al familiei rupe legatura, eliberandu-se de povara emotionala pe care el a absorbit-o din copilarie sau a preluat-o genetic. Membrul familiei care "rupe vraja" face aceasta mai intai si mai mult pentru a se ajuta pe sine. Este vorba despre a fi concentrat pe propria crestere interioara si pe expansiune. Aceasta crestere are un efect in "energia familiei". Ea deschide si posibilitatea ca membrii familiei sa-si gaseasca calea. Lucratorul in Lumina care s-a eliberat de un atasament emotional, furnizeaza un marcaj emotional pentru altii din familia lui. Ceea ce el ofera energetic familiei este posibilitatea schimbarii. Energia lui creaza oportunitatea schimbarii pentru membrii familiei sale, care pot sau nu sa utilizeze aceasta oportunitate.


Niciodata nu sunteti responsabili si nici nu este misiunea voastra spirituala de a impune familiei ceva. Voi v-ati eliberat de incarcatura karmica cu care familia voastra v-a impovarat si misiunea voastra se incheie aici. Acumularile karmice nu se vor transmite si copiilor vostri. Aceasta este misiunea voastra.(http://www.jeshua.net/)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine