esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


KIRAEL - Mesaj despre schimbarea din 2012

KIRAEL - Mesaj despre schimbarea din 2012


Mesaj primit de Kahu Fred Sterling, de la Maestrul Kirael

Kirael: Marea Schimbare in Constiinta inseamna intrarea intr-o noua lume, intr-o noua dimensiune. Pentru a intra in aceasta noua lume sau dimensiune, voi trebuie sa practicati meditatia, pentru a echilibra emisferele dreapta si stanga ale creierului, astfel incat iubirea voastra sa creasca.


Lucratorii intru Lumina vor fi forta conducatoare a schimbarii in noua dimensiune. Faceti orice este necesar, pentru a fi pregatiti in momentul Marii Schimbari in Constiinta. Cine nu va reusi sa se pregateasca pentru a intra in a 4-a dimensiune, va pleca de aici. Ce inseamna asta? Ei bine, nu toti cei peste 6 miliarde de oameni, existenti acum pe aceasta planeta, vor trece prin schimbare. Cei care nu vor fi pregatiti sa treaca, se vor intoarce Acasa, la Creator, sau in alte sisteme planetare.


Majoritatea celor care trec prin Schimbare vor trai, in 2012, “cele 3 zile de intuneric”, un timp in care veti fi adormiti si Pamantul va trece prin centura fotonica. Voi intrebati: ”De ce trebuie sa trec prin cele 3 zile de intuneric si ce se va intampla cu mine, in acest timp?” Trecerea prin “cele 3 zile de intuneric”, va fi cel mai usor mod de a trece in a 4-a dimensiune. In acea scurta perioada, in care veti dormi, veti primi mai multa Lumina in corpul vostru. Cand va veti trezi, veti descoperi ca v-ati transformat, capatand unele abilitati in plus – de exemplu, veti constata ca atunci cand veti face un salt, veti avea o stare de plutire, revenirea pe sol facandu-se nu imediat (asa cum stiati) ci in cca. 15 secunde. Constatarea va va produce o stare de puternica emotie si bucurie.


Veti dori sa impartasiti bucura voastra cu cei pe care-i veti intalni. Multi dintre ei vor fi inca debusolati, derutati si chiar buimaciti. Acestia nu vor intelege despre ce le vorbiti si nu va vor intelege entuziasmul.


Multi dintre oameni nu vor trece prin acel somn de trei zile, ci vor ramane treji tot timpul, fiind martori ingroziti ai distrugerilor ce se vor produce in dimensiunea a 3-a: prabusiri de cladiri, surpari de terenuri etc. In fapt, ei vor fi asistat la saltul planetei si al omenirii de la dimensiunea a 3-a, in dimensiunea a 4-a.


Asadar, cei constienti de iminenta Schimbarii (adica cei care vor face trecerea in 4D) vor avea acel somn de trei zile, timp in care fiinta lor se va transforma.


La trezire, veti vedea un Pamant linistit, calm, si plin de lumina; veti vedea pomi plini de viata, si, in general, o natura mult mai primitoare, mai imbietoare. Nici unul dintre voi nu stie acum, daca va trece prin Schimbare sau daca va ramane in viata grea, a dimensiunii a 3-a.


Cert este ca Schimbarea se va produce, in timp ce oamenii vor fi inca pe planeta. Chiar si aceia dintre voi care ati fost in constiinta Lemuriana, nu ati trait Schimbarea, in modalitatea in care se va produce acum. Eu am venit pe Pamant ca un paznic al acestei Marete Schimbari in Constiinta, din cea de a 7-a dimensiune. Eu, si toti maestrii coborati pe Pamant acum, suntem aici pentru a asista la aceasta Schimbare.


Deci, bucurati-va de calatorie.
Cum ne pregatim pentru aceasta schimbare in constiinta?Kirael: Meditati pentru a ajuta sa va schimbati paradigma intr-o noua calatorie dimensionala si pentru a primi raspunsuri la intrebarile voastre. Schimbarea va avea loc in fiecare sector de viata de pe aceasta planeta. Daca ramaneti in spatiul, timpul si constiinta Galaxiei Caii Lactee si a planului Pamantului, nu veti fi capabili sa vedeti noua dimensiune. Daca meditati, veti castiga ceea ce aveti nevoie pentru a merge inainte si veti vedea a 4-a lumina. Simturile voastre se vor rafina si diversifica. Simtul olfactiv se va extinde, veti percepe gusturi pe care nu le-ati avut niciodata inainte ; veti simti lucruri pe care nu le-ati simti inainte si veti vedea lucruri pe care nu le-ati mai vazut. Ochii vostri vor fi atat de puternici, incat veti fi capabili sa priviti direct, soarele fara ochelari de protectie. Veti vedea razele de soare, petele si exploziile din soare, cu ochiul liber.Eu simt un indemn, un dor de a merge Acasa, la Creator, dar si o nevoie de a fi aici, pentru a-mi face treaba. Este timpul sa merg Acasa sau e timpul sa-mi incep munca?Kirael: Acel du-te vino, pe care il simti, provine de la fortele tale angelice. O multime de ingeri sunt aici, gata sa te asiste in calatoria ta in planul Pamantului. Lumea ingerilor este o forta care te inconjoara acum. Se pare ca doresti sa mergi Acasa si sa faci Schimbarea, pe partea cealalta de voal.


Daca mergi Acasa, la Creator, probabil te vei intoarce pe planeta, pentru a face parte din aceasta calatorie sau vei face parte din fortele angelice solare, galactice etc. Aceste forte sunt deja programate sa vina in planul Pamantului, in vederea Schimbarii. Ramanand in corpul tau fizic, pe timpul Schimbarii, poate nu vei avea cea mai usoara perioada din viata, dar, daca vei trece prin programul celor 3 zile de intuneric, vei beneficia de gloria reala a acestei Schimbari.


Iti va placea ceea ce vei vedea, cand te vei trezi. Te vei uita la corpul tau si vei observa ca degetele ti-au devenit mai lungi, iti vei simti corpul mai viguros, mai puternic si vei constata ca hainele ti-au ramas cam mici. In apropierea ta, vei sesiza un contur energetic vag definit. Privindu-l mai atent, vei constata ca este o forma angelica animata, delicata, care exprima bunatate. Deodata, acel contur va deveni un Elven de 3 metri. Vei fi socat si vei exclama: “Oh, Dumnezeule, cred ca sunt drogat !”. Fiinta angelica pe care o vei vedea in fata ta, va fi calatorit prin timp, pentru a fi prezenta langa tine, in acele momente de profunde transformari si trecere la o dimensiune superioara.


Revenind la intrebarea ta, sfatul meu ar fi sa incetezi sa mai lupti cu nevoia sa parasesti acest plan al constiintei, pentru a-ti incepe schimbarea. Poti face asta aici, daca devii activ in acumularea de informatii din domeniul ezoteric si slujind cu abnegatie calea transformarii actuale. Deci, renunta la dorinta de a merge Acasa. Tu esti necesar aici, pentru a fi parte din Schimbare. Desigur, oameni vor mai muri in fiecare zi, din diverse cauze: boli, accidente etc.


Nu-ti propune sa fii unul dintre ei. Schimbarea se va produce, faceti munca din portaluri, veti avea 3 zile sa fiti gata pentru aceste schimbari si veti fi ajutati de fortele nevazute si de lumea galactica. Lumina si informatiile vor fi descarcate in voi, pe durata acelei scurte perioade de intuneric si de adormire. Va veti trezi mai destepti, mai luminosi si capabili sa plutiti sau sa faceti lucruri care vi se vor parea miraculoase.
Roluri diferite, pe durata schimbariiEu simt ca nu mai apartin acestei dimensiuni. Ce imi produce acest sentiment?Kirael: Realitatea ta este mai potrivita cu energia post-schimbarii. Corpul tau fizic deja se schimba si tu poti vedea schimbarile, daca iti privesti corpul, acum. Cand ai pus intrebarea, vorbele tale au fost greu de inteles, deoarece ai prea multa putere pe care o primesti prin legatura ta nevazuta. Tu esti o prezenta galactica. Prin asta, nu vreau sa spun ca esti o fiinta de pe alta planeta. Eu spun ca vei apartine acestui Pamant, abia dupa perioada post-schimbare. Tu deja iti extinzi corpul si mintea si iti aduci concentrarea in aceasta Lumina, incercand sa iti clarifici ceea ce se intampla. Tu esti un om de stiinta, in viata ta pamanteasca si esti un trimis de stiinta dintr-o alta energie galactica, din afara planului Pamantului. Ai venit aici pentru a face aceasta calatorie, folosind energiile stiintifice predispuse, dar lumea nu este inca pregatita pentru tine. In aceasta Mare Schimbare, vei fi una dintre cele mai concentrate energii si vei fi constient de aceasta.Ca paznic pentru aceasta Mare Schimbare, plantezi semintele pentru a crea o experienta pozitiva pe durata procesului schimbarii?


Kirael: Ca gardian al acestei Mare Schimbari in Constiinta, eu fac tot ce pot mai bine, pentru a va aduce atata informatie cata este posibila, pentru a va ajuta sa va vindecati si sa eliberati frica, in pregatirea pentru aceasta schimbare. Se poate spune ca eu am sadit semintele pentru a crea o experienta pozitiva a Schimbarii. Eu nu sunt singurul paznic, asa cum bine stiti. Multi au fost pe aceasta planeta inaintea mea – si multi vor fi aici, dupa ce energiile mele vor pleca.Viata dupa schimbareDupa Schimbare, cu ce ne vom hrani? Ne vom prepara din nou mancarea? Cum va arata corpul meu? Ce fel de haine vom avea?Kirael: Va trebui sa va gatiti hrana, deoarece veti fi la nivelul unu al procesului 4 dimensional. Ceea ce veti gati nu va fi ceea ce gatiti, in mod normal, acum. Meniul va fi diferit de cel actual si compus din ceea ce nu v-ati fi gandit niciodata ca este comestibil. Hrana va fi gustoasa si o veti manca incet. Ca volum, o masa va incapea in interiorul palmei voastre. Cele 6 simturi vor fi activate profund. Noile voastre corpuri vor incepe sa fiinteze, inca din prima zi de dupa “cele 3 zile de intuneric”. Totusi, imediat dupa trezire e forte posibil sa nu sesizati schimbari profunde ale corpului; ele vor deveni evidente insa, in scurt timp. Bratele, picioarele si gatul vor deveni mai lungi (trunchiul va fi ultima parte care se va lungi). Nu veti avea par, pentru o perioada de timp. Cat despre imbracamine, veti constata ca v-a ramas cam mica sau ca s-a modificat si ea, in mod miraculos, in cele 3 zile, materialul, ca textura, provenienta, croiala si asamblare fiindu-va complet necunoscute. Veti avea dorinta
ca, in fiecare zi, sa faceti o baie zdravana.

Noi perspective asupra ghizilor si aspectelorIn cea de a 4-a dimensiune, imi voi vedea si auzi echipa de ghizi?Kirael: Da, va trebui sa va descurcati cu multe energii, cand veti trece prin procesul schimbarii. Va veti vedea si auzi ghizii. Cand intrati in cea de a 4-a dimensiune, channeling-ul va fi mult mai eficient si mai lesne de realizat. Veti capta energii si din dimensiunile superioare 5, 6 si 7 – energii pe care veti sti cum sa le interpretati si sa le gestionati.Ce se va intampla cu aspectele noastre, pe durata Schimbarii?Kirael: O persoana medie, care trece prin Schimbare, are deja doua aspecte, in planul Pamantului sau in alt taram – ori in ambele. Sa zicem ca veti avea doua aspecte: unul este in Africa si unul in China. Cand are loc Schimbarea, aspectele voastre isi vor descarca energiile in corpul vostru fizic. Voi veti dobandi intelepciunea si cunoasterea acestor entitati, aspecte ale voastre care au trait, pana atunci, independent si fara sa se cunoasca intre ele. Contopirea va avea loc in cele trei zile de intuneric si de somn. Va trebui sa fiti capabili sa va acomodati cu aceste energii. Aceste aspecte vor decarca, in fiinta unica in care se vor regasi, informatii adunate prin experienta lor.


Dupa Schimbare, va vor fi disponibile multe trăiri diferite, dar frica nu va mai fi una dintre ele. In calatoria mea, starea si sentimentul fricii sunt inexistente. E timpul ca si voi sa scoateti frica din calatoria voastra. Incepeti acum ! Acceptati toate lucrurile luminoase si eu voi fi acolo. Veti vedea.

primit pe mail
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Marea scimbare si libertatea energiei fotonice


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Marea scimbare si libertatea energiei fotonice

KIRAEL - Marea scimbare si libertatea energiei fotonice
KIRAEL : Retelele energetice ale campului de forta ale Pamantului se schimba rapid acum si energia fotonica
captureaza aceste retele intr-un moment din timp si reduce campurile lor de forta , nu asa incat voi sa le simtiti, ci ca ele sa fie o aparitie mai controlata. Cand eu spun aparitie, ma refer la faptul ca nu este o aparitie a existentei , ci mai degraba o energie mistificata a unei forte localizata. Aceasta energie calatoreste de una singura, dar deoarece aceasta energie fotonica este in propria forma iluminata si contine doar prezentul si nu trecut sau viitor. Ea detecteaza ceea ce trebuie sa faca urmatoarea energie fotonica si trimite mesaje la urmatoarea lumina fotonica , printr-un val, in timp si spatiu.Actualmente, toate lucrurile electromagnetice de pe Pamant, trebuie sa fie conectate de catre actuala forta a campului insasi ;in timp ce, in energia fotonica, ele vor fi controlate de catre gandul fotonului , proiectandu-se el insusi in urmatorul foton. Va strasesz din nou , spunandu-va ca fotonul nu are trecut sau viitor, el contine ambele , o particola etalon si un val etalon ; deci, doar intr-un moment, el are o abilitate vibrationala , care manufactureaza o coarda in interiorul valului , care poate fi urmata prin lungimea valului. Eventual, voi veti recunoaste aceasta , prin aceasta energie fotonica ; voi puteti controla fiecare realitate experientiala , disponibila intr-un sistem tip-matrice sau un camp energetic controlat de catre forta electromagnetica. Veti fi capabili sa re-deschideti acea forta magnetica , pana cand ea se aliniaza in prezent. Deci, trecutul nu va avea valoare in relatie cu ceea ce faceti in prezent , doar asa cum viitorul va fi aliniat de catre aspectul vostru energetic din prezent. Voi veti putea, intr-un anumit sens, sa controlati viitorul, dar voi o veti putea face doar prin Iubirea lui Dumnezeu Creatorul.Nimic nu se va dezvolta pe Pamant fara configuratia particolelor de iubire ale Creatorului. Aceste particole reprezinta alcatuirea luminii fotonice. Lumina fotonica poate fi redusa la iubire.Acum, vom lua cateva intrebari , in speranta ca veti deschide ecluzele catre mai multe informatii .INTREBARE : Cum ne informeaza energiile galactice despre cum sa folosim energia fotonica?KIRAEL : Energiile galactice au invatat deja cum sa foloseasca energia fotonica. Ei au trecut deja prin centurile fotonice.Ei vor trece mult mai repede , deoarece ei pot folosi energia, forta urzelii si lucruri ca acesta. Deci, ele va vor astepta inauntrul energiei fotonice. Ele va vor asista, aducandu-va mult mai multa tehnologie. Mult din procesul vostru de invatare va veni de la energiile galactice. Ele vor descarca informatiile in computere. Credeti-ma, ele sant motivul pentru care voi aveti computere. Voi trebuia sa aveti computere in 2044, deci, puteti vedea ca deja santeti foarte avansati, dincolo de aceasta. Acum, voi aveti calculatoare si le vedeti schimbandu-se in fiecare zi. Nu va mai dura mult pentru a incepe sa vedeti venind informatii in computerele voastre si cum sa folositi si sa stocati energia fotonica. Multi oameni ar lua in deradere aceasta informatie, in special acei care va vand petrolul lor. Va fi un scurt timp cand forte sigure vor incerca sa intrerupa toate aceste informatii , dar galacticii vor trimite mult din acea energie prin voi. Veti primi informatii prin internet. Fratii si surorile voastre galactice folosesc deja internetul pentru comunicare. Multe din informatiile pe care le primiti odata ce inaintati in procesul de schimbare, vor veni de la ei. Energiile galactice au trecut deja prin multiple schimbari.INTREBARE : Cand vom iesi din cele 3 zile de intuneric , vom intalni energiile galactice? Exista grupuri aditionale care vin acum si ne asista si daca este asa, ce rol joaca ele?KIRAEL : Cativa dintre voi vor vedea aceste fiinte inainte sa treceti prin cele 3 zile de intuneric si cativa nu. Cand veti iesi din cele 3 zile de intuneric si veti trece prin procesul dimensional al schimbarii, energiile galactice vor aparea in jurul intregii lumi.De fapt, numarul navelor pe care le veti vedea , vor parea ca multimea de frunze. Multi vor dori sa fie martori la aceasta. In ultimul an, Aquilienii au trimis o intreaga flota. Necunoscut planului pamantesc, multe din sursele voastre de alimente vor fi rearanjate de catre energiile galactice , dupa cele 3 zile de intuneric. Ceea ce mancati va avea nevoie sa fie re-plantate si schimbate. Pe durata acelui timp, un mare aport de energie va veni din echipajele Aquiliene. Ei monitorizeaza alimentele voastre curente si isi simplifica propria lor alimentatie pana la materie , astfel incat veti fi capabili sa o mancati.Acum, nu va ganditi ca va vor da hamburgeri, pentru ca nu o vor face. Ei proceseaza alimentem care sa aiba un gust similar cu al vostru. De exemplu- si aceasta ar putea face cativa oameni fericiti si pe altii neatenti - ei au perfectionat gustul exact al tocanitei de carne. Oricum, va semana mai mult cu tofu (n.t.- branza de soia). Cand o veti gusta, veti spune :" Oh, Dumnezeule, aceasta are acelasi gust ca si tocana de carne".Am folosit aceasta doar ca pe un exemplu. Aquilienii au studiat foarte mult rezerva de alimente , in special mancarea chinezeasca.Eu sper ca va place mancarea chinezeasca. Chinezii sant in numar atat de mare, incat Aquilienilor le-a venit foarte usor sa-i studieze. Exosta 4 sisteme solare care detin sursa planetei. Un grup care este aproape necunoscut pe Pamant, vine dintr-un sistem planetar foarte indepartat , care este doar una dintre cele 4 planete populate dintr-un sistem similar cu al vostru. Noi ii numim Quadranals.Ei nu au sosit inca. Ei vor veni ca epuratori , pentru a avea grija de atmosfera Pamantului dupa schimbare.


Dupa ce vor disparea combustibilii vostri, vor fi necesari 150-200 de ani pentru a curata atmosfera voastra. Aceasta forta a energiei este pe drumul ei aici cu o marca a noii energii , pentru a curata atmosfera voastra. Multe, dar nu toate energiile galactice vor veni aici. Toti fratii si surorile voastre doresc sa vina aici. Ei nu pot veni toti, deoarece sant prea multi. Deci, noi avem mai mult decat suficient ajutor , la acest punct. Aceasta s-ar putea eventual schimba si atunci ei vor veni. Ei va pot inspecta, voi ii puteti inspecta si puteti interactiona cu ei. Intre timp, asta se intampla, Andromedanii va vor proteja. Eu trebuie sa va asigur de aceasta, prietenii mei : Fortele galactice care nu au cele mai bune intentii , inca exista. De aceea voi aveti gardieni care va apara. Ei va asigura ca nu exista nici o scapare printre bariere. Este sarcina Andromedanilor sa aiba grija de ei. Motivul pentru care aveti imagini infricosatoare la televizor si in filme despre galactici este sa va reaminteasca ca potentialul de a se intampla ceva cu aceste energii , exista, de altfel acesta este minim si scade pe zi ce trece. Amintiti-va de razboiul rece , cand americanilor le era frica de rusi si vice-versa.Ei bine, este vorba despre discurs si retorica. In lumea galactica nu exista retorica, deoarece ei nu vorbesc mult. Ei actioneaza. Deci, ei sant activi chiar acum.INTREBARE : Eu stiu ca aceasta nu este schimbarea care finalizeaza toate schimbarile. Vom trece prin mai multe schimbari dupa aceasta? Nu sant sigur ca prin aceasta, vom evolua catre acest nou corp de lumina si inca vom mai trece prin mai multe schimbari.KIRAEL : Aceasta noua schimbare va fi ultima, daca
numarati aproximativ intre 800 si 1.400 de ani pamantesti. Eu nu pot fi exact. daca priviti acest an , vi se pare ca a trecut repede.
Va puteti imagina urmatoarea o mie de ani. Ei pot trece repede. Pamantul este un sistem invechit al formei de viata. Straduinta umana in care va aflati acum este chiar antica , comparativ cu straduinta multor frati galactici si surori, care au trecut prin schimbari multiple.Voi inca numarati anii lumina cand vorbiti despre distanta in spatiu. Ei nu mai privesc sistemul anilor lumina, deloc. Ei privesc la agarthici. Agarthicii se refera la urmatoarele: prin cat de multe straturi de energie trebuie sa treaca , pana cand ajung la vibratia pe care o cauta , care in acest caz este Pamantul. De exemplu, plin de respect pentru Pleiedieni ( si sant relativ sigur ca au trecut prin 17 schimbari), cand ei au venit din experienta celei de a 3-a dimensiuni la urmatorul nivel, ei au trebuit sa stea pentru un timp, dar nu 50.000 de ani cum ati facut voi in trecut. Aceasta prima schimbare dureaza doar o mie de ani si apoi va veti schimba de acolo in noi intelegeri. In esenta, pe durata primei mii de ani, majoritatea dintre voi vor sta acasa. Multi dintre voi se vor alatura flotelor stelare si lucrurilor de acest fel , dar , cea mai mare parte dintre voi , va sta acasa si va reconstrui si va avea frumoasa experienta de a fi uman pamantean. Acei care se vor alatura flotelor stelaresi se vor muta in taramutrile galactice si vor calatori cu fratii si surorile in alte lumi, vor fi o rasa speciala. Ei vor fi gata sa iasa si sa invete mai mult si sa aduca informatii inapoi. Ei vor fi oameni de stiinta, cautatori. Invatatorii vor merge afara , deasemenea. O altfel de rasa de invatatori va ramane aici si ei vor fi invatatori pentru acei care inca nu stiu ce este noua energie. Invatatorii reali vor fi eliberati sa mearga in alte lumi pentru a incepe sa invete acolo. De aceea multi dintre invatatorii vostri experimenteaza acum calatoriile in lumile interioare sau in lumile exterioare, oricum doriti sa le considerati. Multi dintre ei experimenteaza acele lumi deoarece ei se pregatesc pentru Schimbare.Aceasta este schimbarea tuturor schimbarilor pentru planul Pamantului. Este un timp cand veti lua un intreg grup de energii printr-o masiva constientizare, fara a merge acasa la Creator , astfel incat Pamantul sa fie restabilit. Iata de ce voi puteti trece prin 16 sau 17 schimbari , curand dupa ce ati trecut de prima. Aceasta schimbare este in etape, ca sa zicem asa. Este complicat.Cand va miscati prin aceasta schimbare, veti avea oportunitatea de a sta la bordul planetei pentru vesnicie, daca doriti. Puteti trai aici o mie de ani sau 10.000 de ani. Noua nu ne mai pasa. Voi aveti alegerea sa stati aici si sa dezvoltati acest proces, dar Pamantul nu va mai fi niciodata ca astazi. Acest gand cauzeaza putina tristete , deci, nu prea imi place sa vorbesc despre el.


Totusi, nu va veti mai uita niciodata inapoi la acest timp si sa spuneti :" Oh, as dori sa ma mai intorc aici".Nu va exista comparatie intre lumea noii energii sau noile tipare energetice si Pamantul, asa cum il cunoasteti. Va veti uita inapoi la acesta si veti spune :" Oh, de ce am asteptat atat de mult? " Dupa ce veti aduce intreaga planeta prin noile energii , voi , ca populatie umana, veti putea decide daca veti folosi Pamantul ca baza stea , asa ca Pleiedienii. Pleiadele sant acum pur si simplu o baza stea. Este o acumulare de intalnire a civilizatiilor. Nu se acomodeaza doar Pleiedienii. Multi pamanteni vor dori sa mearga in Pleiade. Ele sant ceea ce noi numim un sistem ecuator stea, care inseamna ca are potential pentru viata. Toate formele de viata se vor muta acolo.Eu ma indoiesc, ca dupa o mie de ani veti tine Pamantul in conditia actuala. De fapt, exista o sansa si acesta este un gand infricosator , ca Creatorul ar dizolva Pamantul . Pamantul este prea mic pentru ca sa faci multe cu el. Pamantul este o planeta micuta si nu ne implineste calea sa facem alte sisteme stelare.Sant alte sisteme stelare care au planete locuibile , care sant mult mai mari decat Pamantul. Voi puteti vedea unde avem mari oportunitati pentru crestere in alte sisteme ca acestea. Pe de alta parte, aceasta mica planeta este mult iubita si v-a exista pentru mult timp, deoarece Creatorul , exprimandu-se pe sine ca uman, are un tipar energetic al gandului , care are o memorie. Majoritatea galacticilor au trecut peste amintirile vechiului. Ei iau in considerare numai noul. Aceasta poate fi o lipsa a faptului de a fi galactic. Ei au pierdut urma celor mai mari amintiri. Cand treceti din a 3-a catre a 4-a lumina, nu va veti mai aduce aminte o gramada de lucruri. Santeti mai ingrijorati de locul in care santeti si de locul spre care va indreptati. Daca partea umana din Dumnezeul Creator poate mentine o memorie puternica , suficienta pentru a mentine aceasta planeta , aceasta va fi intrebarea.INTREBARE : Care sant beneficiile practice ale energiei fotonice?KIRAEL : Cand am inceput sa vorbesc prima data despre energie fotonica , era greu chiar numai sa auziti despre aceasta. Acum, va voi lua catre urmatorul nivel de constiinta. In concentrarea realitatii ei, energia fotonica este despre schimbarea intelegerii felului in care lumea isi priveste resusrsele. Resursele pe care le folositi pentru a va continua evolutia , cum ar fi petrolul, carbunele si lucruri de felul acesta, vor fi inlocuite de catre energia fotonica. Studiile despre cum va puteti descurca cel mai bine cu energia fotonica sant conduse de catre fortele guvernamentale si de cateva dintre sectoarele voastre private deasemenea, dar numai bogatii au parte de ele. Voi puteti exploata energia fotonica liber, fara vreun expeditor. Nu va trebuie masini uriase pentru a converti energia fotonica , deoarece este atat de simplu de a lucra cu ea. Aceasta este orientarea umana, facuta de catre Noi, Oamenii. Deci, cei care si-au facut bogatiile din petrol , nu vor sti ce sa faca cu petrulul dupa Schimbare. Intre timp, cei care au toate intentiile si
scopurile, decid sa treaca prin Schimbare, vor invata rapid cum sa foloseasca energia fotonica. Acum, mai intai, cei care si-au dat seama cum sa lucreze cu energia fotonica , vor dori sa tina ascuns acest lucru , ca pe un secret intunecat, pana cand ei realizeaza ca daca nu il dezvaluie Noua Oamenilor pentru folosire , nu vom mai exista Noi Oamenii. Deci, ei vor renunta si vor renunta de voie buna si apoi, fiecare uman de pe planeta va invata cum sa converteasca energia fotonica in putere , in ceea ce este nevoie pentru a sustine fortele vietii.


nu trebuie sa intrati mai adanc decat atat, deoarece sant multe agentii guvernamentale care cerceteaza energia fotonica acum. majoritatea dintre ei , atat de mult cat pot vedea, au invatat corect cum sa o exploateze si sant ocupati , incercand sa tina acest fapt sub tacere, apoi ei incercand sa lucreze mai mult. Cu cat lucreaza mai mult , cu atat ei realizeaza cat de simplu este sa lucrezi cu energia fotonica si cu atat frica cartelelor care fac afaceri cu petrol, creste. Aceasta informatie nu se v-a strecura, daca guvernele pot ajuta. Guvernele voastre nu doresc ca informatiile sa fie raspandite , deoarece asta v-ar face sa ganditi. Odata ce incepeti sa ganditi, veti spune :" Stai asa. daca energia fotonica exista si trebuie sa fie asa Spun eu , de cate ori va intoarceti, exista un articol despre energia fotonica si daca este atat de minunat, atat de puternic si daca are acel tip de forta energetica , atunci de ce nu santem deja gata sa o folosim?" Ei bine, va spun eu de ce. Daca voi folositi ,cartelurile si corporatiile de petrol ce vor face? Ce se va intampla cu asa zisii facatori de bani acum? Voi, ca lucratori in lumina ,trebuie sa informati lumea ca aceasta energie fotonica este o baza a puterii , care, atunci cand reactioneaza cu ea insasi, produce tot ceea ce puterile energiei combustibililor produce acum. Voi trebuie sa fiti capabili sa spuneti ceea ce spun eu , fara a surescita complet intreaga lume. Fotonul produce energie care v-a actiona toate masinariile voastre, toate sistemele computerelor voastre.Credeti-ma, sistemele computerelor pe care le aveti acum sant in Era Intunecata , comparativ cu cel pe care il veti avea. Voi va ganditi ca computerele voastre sant dragute acum , dar veti vedea ce va v-a oferi lumea galactica. Ei va vor da informatii intr-o clipa, cand timpul este potrivit. Chiar acum, ei dau informatii la cativa, care sant in asteptare. Acei cativa lasa sa transpire informatiile de putin timp, asa cum li s-a spus sa faca, dar aceasta curgere de informatii este putin mai inceata decat s-a anticipat noi. Acei cativa au facut miliarde si miliarde de dolari cu informatiile despre energia fotonica. Energia fotonica este o forta puternica a energiei care este produsa de catre Forta Creatorului ; de aceea, ea nu poate fi exploatata de catre nici o persoana sau grup. Ea va fi disponibila tututor fortelor umane , pentru a reconstrui si restabili o constientizare a energiei noi dimensionale. Energia fotonica, prietenii mei este o minunata sursa de energie, libera pentru a fi luatasi poate fi folosita pentru masinaria puterii. Electricitatea va fi inlocuita de energia fotonica. Totul v-a functiona datorita fotonului si fotonul v-a fi intr-o asemenea abundenta, incat nu o veti putea folosi pe toata nici intr-o suta de milioane de ani.INTREBARE : Cand vom incepe sa folosim energia fotonica si cum se v-a simti aceasta ?KIRAEL : Folosirea energiei fotonice incepe in constiinta voastra - cand veti recunoaste ca veti putea lucra cu ea. Atunci cand Noi Oamenii realizam ca voi santeti captivati, daca doriti, de un segment sigur a sistemului vostru de gandire , energia fotonica va v-a oferi un sistem de gandire alternativ. Odata ce voi eliberati segmentul curent al sistemului vostru de gandire si cautati inafara cutiei, sa zicem asa, veti descoperi ca atat de multe potentiale exista in foton , incat mintea ar putea percepe realist. Fiti dornic sa ganditi inafara cutiei si fotonul v-a fi disponibil pentru voi. Cum vi se v-a parea voua? Va veti simti ca si cum v-ati eliberat din inchisoare. Voi spuneti :" Oh, dar nu ma pot simti asa. Eu nu sant in inchisoare acum, deci, cum ma voi simti ca si eliberat din inchisoare?" Cand simtiti ca scopul vostru este culminarea intregii voastre existente , veti fi inafara cutiei , inafara inchisorii. Recunoasteti ca dorinta si cuvantul sant forte care se conecteaza la tot ceea ce emana din planeta voastra. Orice straluceste aici , straluceste pentru ca voi ii permiteti. De aceea, cand voi realizati ca nu santeti fortati intr-un singur spatiu, va veti simti ca si cum ati fost nascuti din nou. Eu v-as putea da o suta de scenarii diferite de cum se simte enegia fotonica , dar cel mai simplu este ca ea se simte ca libertatea - nu mai exista presiune, nu mai exista reprimare, ci doar totalitatea impresiei.


Veti fi impresionati de ceea ce ganditi si ceea ce ganditi v-a deveni ceea ce experimentati relativsi orice inseamna acest relativ, va fi o concentrare a inabilitatii voastre de a va tine pe voi la ceea ce a fost.Va veti forta pe voi in ceea ce este. Experienta fotonului a inceput deja. Oricare dintre cei care stau aici azi , poate respira adanc si corpul se va simti bine. Dupa Schimbare, cand fotonul penetreaza atmosfera voastra , cineva care are astm va respira deplin si ochii sai se vor deschide larg. El se va super-oxigena , va ameti, va avea palpitatii , se va mira ca poate respira inca o data si inca o data , pana cand, in sfarsit el v-a respira pe deplin ,fara constrangere. Acesta va fi felul in care veti trai fara constrangeri, prietenii mei. Veti fi liberi sa o faceti asa cum doriti. Mai exista acei care vor dori sa faca comert cu proiecte benefice :" Oh, ce se v-a intampla cu caderea sistemelor de electricitate?" Guvernele voastre au stabilit ca totul sa se desfasoare printr-un tub sau o spira. Iata cum guvernele controleaza totul. Emisiile prin radio si internet se transmit, asa cum este calatoria a unui medium printr-o spira, catre un anumit spatiu si apoi ele sant libere sa zboare. Oamenii deja inteleg ca fotonul este liber si se expandeaza spre cer , sa zicem asa. Ce se intampla cand voi nu puteti controla totul , actionand printr-un tub sau o spira? - Libertate. Deci, exista o mare constiinta care se simte ca o respiratie adanca. Eu ii pot auzi deja pe cei de la putere zicand :" Oh, noi il putem bate pe acela. Noi doar le vom spune:" Oh, Maestre Kirael, ideea Schimbarii suna ca o respiratie adanca ". Stiti ceva? Eu voi sta in spatele acestei exprimari , deoarece aceasta este exact ceea ce se v-a simti. Atata timp cat nimeni nu va v-a pune o mana peste gura sau un pumn in nas, singura libertate pe care o aveti pe Pamant chiar acum este sa inhalati adanc. Ei pot pune un lant, va pot inchide in inchisoare sau intr-o pestera, dar atata timp cat puteti respira, santeti liberi. Eu vorbesc despre libertatea pe care nu ati mai experimentat-o niciodata.INTREBARE : Noi am vorbit despre ciclurile energiei fotonice de pe planeta noastra si cineva a mentionat despre al 26.000-lea an al ciclului energiei fotonice. Este un timp determinat al ciclurilor acesteia pe planeta?KIRAEL : Daca intrebarea a fost :"Exista al 26.000-lea an al ciclului energiei fotonice , asa cum eu v-am mai spus?" , raspunsul meu este ca tu ai intrebat despre o masura a timpului care nu poate fi masurat. Eu voi permite intrebarii sa ramana , totusi. Dupa standardele de astazi, ciclurile fotonice exista la aproximativ 26.000 de ani. Ceea ce trebuie sa realizati este ca fiecare ciclu lasa o experienta a energiei fotonice in spatele sau. Deci, voi plutiti in aceste experiente prin toate sistemele voastre. Soarele vostru se misca prin galaxie si trece prin valuri , daca vreti, ale energiei fotonice care este acolo si este disponibila pentru folosire pentru multe mii de ani si nu doar pentru 26.000 de ani. Contrapartile voastre lemuriene au folosit o forma de energie care nu actiona printr-o spirala sau priontr-un tub. Ei foloseau o putere manifesta a factorilor energiei carbonului care era o sursa iluminata , care nu era tinuta in frau de nici o alta forta. Aceasta a fost libertatea tuturor experientelor. Astazi, oamenii vostri de stiinta au etichetat aceasta ca fiind energia fotonica. Ei au masurat fotonul prin lungimile de unda ale fotonilor care trec prin voi sau daca vreti, trec peste voi. Centura fotonica este asa un urias val de energie , incat ar putea inghiti intreg Pamantul intr-o secunda.Deci, daca voi puteti privi din acel punct de vedere , veti intelege de ce , cand eu v-am dat o transmisie despre energia fotonica , aceasta este buna in America , cat si in Rusia. Aceasta este o enorma centura de energie. La sfarsitul acestui ciclu - si eu nu mai vreau sa-l numesc ciclul de 26.000 de ani - voi va indreptati spre una din cele mai uriase mase de energii fotonice care au existat vreodata. Ea nu poate fi planificata , de aceea ea nu poate fi masurata. Daca va uitati la soarele vostru cu sistemul solar invartindu-se in jurul soarelui vostru central , voi nici macar nu ati fi vizibili in aceasta energie fotonica. Atat de uriasa este. Voi trebuie sa treceti prin straturile exterioare ale acestei centuri fotonice. Straturile exterioare cuprind energii care preseaza centrul fotonului. Din nou, centura fotonica nu cuprinde energii care vin dinafara centrului. Ea cuprinde energii care apasa centrul, incercand sa se re-manifeste ea insasi. Deci, o uriasa centura a energiei fotonice s-a construit. Cand voi treceti prin aceasta energie fotonica , veti intra in cele 3 zile de intuneric.oamenii mi-au spus :" Spune-ne despre cele 3 zile de intuneric". Adevarul este totusi adevar. Veti intra intr-o lumina atat de mare incat soarele vostru va parea patat, dar razele vor penetra totusi si vor opera prin energia fotonica. Deci, veti avea totusi sistemele de oxigenare si orice altceva , v-a ramane intact. Totusi, va fi extrem de frig , deoarece razele soarelui nu vor fi capabile sa straluceasca prin aceasta energie. In acele 3 zile , Pamantul vostru va reintineri singur. El se v-a deschide catre o noua vibratie a acestei energii fotonice. Odata ce ati trecut prin aceasta centura , prin acea raza a energiei fotonice si fuzionati deplin cu energia fotonului, totul v-a fi pus in miscare. Totul v-a fi utilizabil din nou. INTREBARE : In toate schimbarile v-a fi prezenta energia fotonica? KIRAEL : Raspunsul este un empatic da. Totusi fotonul este rareori folosit ca un proces de schimbare, deoarece , la fiecare schimbare, Creatorul a eliberat toate societatile , inapoi in propria Iubire si Lumina. pe parcursul acestei schimbari speciale, voi veti ramane pe planeta voastra. Aceasta este diferenta care face ca fotonul sa sa se concentreze pe aceasta schimbare. Fotonul a fost intotdeauna acolo, dar nimeni nu l-a folosit vreodata, deoarece oricine a fost adus acasa de catre Creator. Lemuria a fost diferita. Primele fiinte incarnate din Lemuria au fost balenele si delfinii. Cand in Lemuria s-a produs experienta umana, Lemurienii erau deja intariti si stiau cum sa lucreze cu energia fotonica, deoarece ei nu aveau gaze si petrol. Ei nu aveau de unde sa stie sa foloseasca gazele si petrolul. Totul era foton atunci. Atlantii au inceput cu fotonul si s-au razgandit, pentru ca nu au vrut sa repete experienta Lemuriana. Majoritatea societatilor au fost capabile sa lucreze cu lemn, carbune, petrol.
In incarnarea voastra curenta , santeti captivati de aceste surse ale puterii.INTREBARE : Deci, schimbarea in timpul lui Imhotep , nu a folosit fotonul deloc?KIRAEL : Ei bine, da, fotonul a fost folosit , dar doar pentru ca Imhotep insusi l-a folosit. Era inca devreme pentru a vibra la energia fotonului. Un om putea sa ridice un bloc de piatra de 4 tone, folosind energia fotonului. Oricum , Imhotep a fost, sa zicem asa, sever evocat , ca nu a folosit fotonul. Atunci el s-a intors la vibratia sunetului pentru a construi piramidele. Maestrul Isus a folosit energia fotonica de cateva ori si a fost certat cu asprime, deasemenea. Voi nu veti fi certati de data asta , cand veti iesi din intuneric. Veti fi capabili sa folositi fotonul la dorinta.INTREBARE : Daca ciclul fotonului are loc la 26.000 de ani , atunci v-a fi fizic imposibil ca fotonul sa deranjeze atmosfera pamantului pe durata schimbarii. Deci, cand spui ca Imhotep si Isus au folosit energia fotonica, ei au folosit-o in feluri diferite, nu pentru ca energia fotonica si-a impus prezenta asupra atmosferii Pamantului.KIRAEL : Hai sa incerc din nou, deoarece am crezut ca poate am raspuns , dar evident mi-a scapat ceva. Desenati un nor urias, mai mare decat orice isi poate imagina mintea voastra si inafara acestui nor este un mic punct. Acel punct este soarele vostru. Norul este de marimea acestei camere si intepatura acului, adica punctul este soarele vostru , pe care nici nu il puteti vedea , deoarece este prea mic. Aceasta va v-a da o idee despre cat este de mare norul fotonic.Fotonului ii trebuie un timp extrem de lung pentru a traversa Pamantul. Asa cum trece, nu face nimic. Fotonul arata ca o cometa cu o coada de lumina. Exista intotdeauna resturi care cad din foton. Energia fotonica se compune intotdeauna pe ea insasi. Iata de ce voi aveti o centura la marginea exterioara. Nu considerati masa ca fiind centura. Centura inconjoara masa. Tot timpul cat centura se dezvolta in ea insasi, fotonul cade peste ea. Deci, nu conteaza unde mergeti, planul Pamantului v-a fi in energia fotonica. Fotonul este intotdeauna acolo, dar depinde de anul ciclului de 26.000de ani, caci cantitatile disponibile pot fi sau nu, extreme. Vedeti voi, harta fotonului pe care eu o pregatesc in fiecare luna, arata intensitatea valurilor fotonului care traverseaza atmosfera Pamantului. daca eu va spun ca fotonul v-a traversa atmosfera Pamantului la un nivel de 8,5, asta inseamna ca norul de deasupra biroului vostru, a lasat multi fotoni in atmosfera si voi ati trecut prin el. Asa cum treceti prin el, exista o alta cascada a lui, curgand, prin care treceti voi. Calea voastra este aceeasi cu a acelui nor urias.INTREBARE : "Cele 3 zile de intuneric " se intampla atunci cand noi nu santem in plinatatea acelei centuri?KIRAEL : O.k. , sa ne intoarcem la norul vostru acum. Norul este
deasupra biroului vostru. Noi ne miscam de-e lungul lui, cand, deodata, noi il prindem din urma , deoarece este timpul sa intram in centura. Acel nor este usa vostra, dar pentru ca fotonul se dezvolta in el insusi, el este ca un zid. Noi santem doar purtati acolo si deodata venim spre acel zid, care este centura. Cand intram in acel zid , nu vedem usa. Ea nu este acolo. Noi mergem direct spre zid. Ei bine, noi nu va putem duce in biroul vostru, deoarece ar fi prea dificil, dar, asa cum ne miscam de-a lungul centurii , acolo exista deschiderea pe care o cautam. Aceasta este calea planuita de Dumnezeu. nu-mi place sa spun asta, dar acesta este adevarul. Aceasta este calea in care Creatorul a pus totul laolalta. Ne vom misca de-a lungul zidului , care este de fapt centura si apoi, asa cum gasim usa, vom trece prin ea, dar cand o facem, trecem si prin zid in acelasi timp. Deci, exista atat de multa energie dezvoltandu-se in ea insasi, incat veti fi in cea mai adanca si mai densa parte a energiei fotonice. Odata ce nati trecut prin acea centura, voi santeti in lumina fotonului. Odata ce santeti in lumina fotonului, atunci centura nu mai inseamna nimic pentru voi , deoarece voi luati soarele cu voi. Fotonul intotdeauna isi retrage si isi aduce energia mai mult decat poate el oferi. El este ca si ultima Sursa a Creatorului. Cu cat mai mult folositi, cu atat mai fericit este el, deoarece cu atat mai mult se poate reproduce.Aceasta inseamna ca " cele 3 zile de intuneric" , se intampla mult mai putin frecvent decat schimbarile. Pamantul intra in centura fotonica la fiecare 26.000 de ani aproximativ. Exista alte sisteme planetare care au trecut prin centura fotonica de un numar de ori, cand Pamantul vostru astepta sa o mai faca inca o data. Exista planete care incearca de mult timp, cu obiective marete si cu un mai mare efort decat Pamantul, sa treaca prin centura fotonica. Acum, ele nu pot face nimic pentru aceasta, decat sa respecte cele 10 Principii ale Crearii Constiente. Vedeti voi, traiectoria Pamantului vostru este incetinita de catre constiinta populatiei umane. Constiinta voastra este forta care are legatura cu Creatorul si Creatorul se misca fara nici o ezitare , dar priveste segmentele propriilor sale invataturi si spune :" Nu va miscati mai repede decat aceasta". Planeta voastra nu este singura creata de catre Creator.Creatorul a creat toate planetele. Deci, cand exista o societate care este pe deplin constienta si fara limite in propria ei realitate, ea intra direct in energia fotonica. Acei care il experimenteaza pe Creator sant in pace , conform constiintei lor.Cand va cresteti vibratia , va miscati la o rata mai rapida. Eu nu pot preciza cand vor incepe cele 3 zile de intuneric. Eu nu pot profeti ziua cand veti trece prin Schimbare. Eu doar va pot spune ca asa cum va treziti, veti trece mai repede. Cand santeti mai constienti, voi veti accelera totul, deoarece Lumina Creatorului, Sursa din care santeti facuti este in contact cu ea insasi , care santeti voi. Voi santeti singurul motiv pentru care nu va miscati mai rapid. Voi santeti singurii care apasa pe pedala sau care conduc corabia sau care stau cu picioarele pe frana - da, voi, oamenii. De fiecare data eu spun " voi" , adica Noi, oamenii.


Creatorul a asteptat pentru ca 6 miliarde de segmente ale sale sa se miste : de altfel , el a folosit cea mai stralucitoare lumina , pe care a putut-o folosi. Meditatia pentru Pace a milioane de persoane este valoroasa pentru procesul schimbarii voastre, deoarece cand exista milioane de persoane care lumineaza toti odata, Creatorul spune " Calca acceleratia" si voi treceti prin Schimbare.


Daca 6 miliarde de oameni s-ar trezi deodata maine, veti fi in energia fotonica maine si s-ar intampla atat de repede , voi ati intreba :" Ce a fost asta? Soarele a plecat dar s-a si intors. " Voi nu ati experimenta cele 3 zile de intuneric.INTREBARE : Dincolo de descrierea fizica a celor 3 zile de intuneric , tu ai mentionat deasemenea ceva simbolic. Trecand prin Schimbare asa de repede cum tocmai ai descris , aceasta rezultand in urma unei treziri bruste a Oamenilor, suna ca ceea ce ai spus prin simbolic. Este aceasta o explicatie suficienta a ideii ca cele 3 zile de intuneric, pot fi simbolice?KIRAEL : Eu nu stiu daca am folosit cuvantul "simbolic", dar am folosit "cu usurinta", destul. Amintiti-va, nici un uman din aceasta vibratie a Pamantului nu este obisnuit sa-si usureze problemele fizice, pentru a trece prin schimbare. Cativa dintre voi sant capabili sa admita ca stau aici pe planeta pe durata schimbarii, deoarece ati trait sute, chair mii de schimbari pe alte sisteme planetare si de fiecare data, Iubirea Creatorului a spus :" Vino acasa. Noi vom repara planeta pentru tine si apoi te vom trimite inapoi pentru a incercarea procesului evolutionar, din nou." De aceasta data, voi treceti prin schimbare in timp ce santeti incarnati. Cele 3 zile de intuneric, vor rezulta din trecerea Pamantului in afara centurii fotonice. Creatorul ar putea merge - bum - si voi ati trece in centura, dar Creatorul , in umila mea opinie, nu va va trimite prin centura in acest fel. Creatorul va va trimite la culcare si va va lasa sa va odihniti putin. In timpul celor "3 zile de intuneric", veti trece prin urzelile mintii. Sinapsele creierului vostru vor fi re-concentrate.
Re-concentrarea creierului vostru poate fi dureroasa, deci, asa cum iesiti din intuneric, nu va veti aminti nimic din el. Creierul vostru va fi re-lucrat sau re-circuitat, in acele 3 zile. Intr-un gest simbolic, atunci cand veti trece prin Schimbare ( ca un "bum"), craniul vostru va fi expandat, deoarece creierul vostru v-a fi restructurat astfel incat sa va puteti descurca cu un intreg nou fel de viata - si va fi un intreg nou fel de viata. Ar fi ca si cum Creatorul ar lua toti oamenii de pe planeta, ar reseta planeta cu energie fotonica si apoi, v-ar aduce inapoi pe planeta din nou, fara sa treceti prin sistemul nasterii.INTREBARE : Cand fac respiratia pranica, aduc energia fotonica? Care este relatia intre respiratia pranica si energia fotonica?KIRAEL : Cand respiri prana , respiri aer pranic, dar o faci prin gandurile tale. Tu ai deja prana in tine , deci, o activezi atunci cand faci respiratia pranica sau cand respiri adanc. Tu activezi prana prin gandurile tale. Majoritatea dintre voi activati prana prin vizualizarea particolelor aurii trecand prin chakra coroanei , in jos, spre glanda pineala si apoi in corpul fizic. Dupa putin timp, voi uitati sa vedeti particolele, totusi va bucurati inca de senzatiile pranice. Asa lucreaza fotonul. Nu trebuie sa il vizualizati , dar aceasta ajuta procesul. Prana este intotdeauna prezenta si asa cum o activati prin respiratia pranica , voi aduceti energia fotonica in sistemul vostru. Cand faceti aceasta , voi pierdeti ceva timp, deoarece fotonul este viitorul si in acest moment, voi traiti in trecut, dar trecutul nu exista. Si nici viitorul.INTREBARE : Deci, Maestre Kirael este corect sa spunem ca in aceasta expandare de constiinta , asa cum creierul este re-circuitat, pacea v-a preleva pe Pamant si iubirea va reprezenta constiinta preponderenta?KIRAEL : Cand va treziti dupa cele 3 zile de intuneric, nimic nu va mai fi la fel. Pentru cei care nu inteleg Schimbarea si pentru cei care o inteleg, frica va fi concentrarea emotiei la acel punct. Veti vrea sa aprindeti lumina si aceasta nu va functiona. Veti vrea sa porniti boilerul si apa calda nu va curge prin el. Frica va redomina pentru cativa. Oamenii care inteleg Schimbarea, vor trimite tiparele lor gand in afara si persoana din Alaska, care are nevoie de acea caldura, care se gandeste ca deja moare de frig, va primi un gand "Oh, eu trebuie sa fac ceva. Ce am nevoie? Eu trebuie sa fac asta". El, deodata se gandeste , dar el se v-a gandi la o persoana din Hawaii, deoarece persoana din Hawaii v-a trimite ganduri catre oricine care nu este informat despre Schimbare. Voi veti realiza dintr-odata ca nu conteaza ce culoare aveti sau ce limba vorbiti , deoarece veti spune ceva dincolo de limbaj. Veti vorbi ca si Creatorul, cu iubire si veti avea ganduri care nu provin din limbaj , dar veti sti e sa faceti, oricum. Deodata, veti realiza ca nu aveti dusmani, ca fratii si surorile voastre umane sant sustinatori ai vietii si apoi, fiecare va invata sa iubeasca pe altul. Deci, da lumea va arata cu rapiditate, diferit. Cand va treziti, primul lucru pe care o sa il faceti ca si lucrator in lumina, va fi :" Ce s-a intamplat cu fratii mei?" Va veti simti in siguranta si ca o insecta sub covor. Daca traiti in New York si sant minus 12 grade si santeti un lucrator in lumina, veti incepe imediat sa lucrati cu energia voastra fotonica . Va veti incalzi in mijlocul unei furtuni de zapada. Veti putea sta in tricou, in mijlocul unei furtuni de zapada. Veti dori sa colaborati impreuna, ca o comunitate de umani. Gandurile voastre vor fi gandurile fratilor si surorilor voastre. Veti intra unul in gandurile celuilalt. Veti fi acea pulsatie de energie care calatoreste pe foton si iata cum fiecare il v-a primi.INTREBARE : V-a accelera influxul de energie fotonica bolile din corp?KIRAEL : Inainte de Schimbare, multi oameni vor parasi planul Pamantului. Fiecare persoana care pleaca, a ales sa plece. Daca vedeti ca v-ar fi mai bine pe o alta vibratie, atunci veti merge acolo. Multi dintre voi santeti lucratori in lumina care doriti sa faceti parte din experienta Creatorului si veti ramane pentru procesul de schimbare. Cand treceti prin Schimbare, cei care au boli, cum ar fi astmul sau cancerul, nu vor dori sa le mai aiba. Bolile nu vor mai face parte din lectiile Pamantului. Dupa Schimbare, nu veti muri. Doar veti demisiona si va intoarceti inapoi acasa. Faceti ceea ce doriti sa faceti pentru Creatorul vostru, pentru Sursa voastra, pentru Lumina voastra pentru fratii vostrii si apoi, va intoarceti acasa. Daca doriti sa va intoarceti si sa experimentati Schimbarea, este bine, dar nu exista reguli pentru aceasta. Amintiti-va, exista sapte nivele ale constiintei pentru Schimbare. Daca voi iesiti din primele cateva nivele, cancerul poate aparea chiar in mijlocul stomacului. Aceasta v-a rezulta din frica ca nu il puteti elibera. Voi aveti oportunitatea sa "vindecati" cancerul, prin trezirea la un nivel mai inalt al constiintei.INTREBARE : Pot lucratorii in lumina micsora timpul pe care il petrec in cele 3 zile de intuneric? Ai spus ca Hawaii si Elvetia nu vor trece prin cele 3 zile de intuneric. Poti explica de ce?KIRAEL : Timpul , in cele 3 zile de intuneric v-a fi micsorat pentru acei care doresc sa il aiba micsorat. Lucratorii in lumina vor petrece mai putin timp in intuneric decat oricine altcineva, deoarece voi veti fi pregatiti sa indreptati restul oamenilor care doresc sa mearga in aceasta noua paradigma. Timpul nu v-a fi micsorat atat de mult pe cat vreti sa ganditi, deoarece nu veti recunoaste ca a fost micsorat. Veti iesi din Schimbare putin mai devreme decat cei care nu s-au trezit inca. Acum, pentru oamenii din Elvetia si Hawaii sau Lemuria, asa cum ma refer la ei, ei vor petrece mai putin timp decat oricine altcineva in acele 3 zile de intuneric. Marea Schimbare nu se v-a intampla in Lemuria si Elvetia, in felul in care se v-a petrece in restul lumii, deoarece acestea sant locurile unde Schimbarea va incepe.Nu trebuie sa va vindeti casele si sa va mutati in Lemuria. Veti simti deoadata ca santeti indemnati sa mergeti in Lemuria sau Hawaii, asa cum ii spuneti voi si asta veti face.Cand veti iesi din cele 3 zile de intuneric sau cand va treziti indiferent la ce doriti sa va treziti , veti dori sa sariti in sus de bucurie. Cand o veti face, veti zbura si veti cobori apoi incetisor , in noile voastre corpuri de lumina. Va veti intalni cu prietenii vostri galactici, care vor fi chiar aici sa se intalneasca cu voi. Nu va v-a fi teama de ei. Veti avea acces la 90 % din capacitatea creierului si deci, frica v-a disparea.INCHEIEREA SESIUNII. Aceasta Schimbare este despre iubire. Iata cum 2 sau 3 miliarde de oameni vor trece prin acest nou proces de schimbare. Ei vor aparea cu o mare iubire, deoarece ei au atat de multe de facut.


Cand va veti trezi dupa acest intuneric, veti auzi oameni plangand, pentru ca ei doresc sa simta ceea ce simtiti voi. Voi veti introduce aceasta minunata lumina a schimbarii, numita iubire si asa v-a fi. Dumnezeu sa va binecuvanteze si noapte buna.Sursa : http://www.kirael.com/
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine