esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Recalibrare a GAIA

Recalibrare a GAIALee Carroll
un mesaj de la Kryon transmis prin Lee Carroll
Salutari, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Familia inainte de a-mi este cunoscut si voi spune inca o data, ca nu exista nici un mister despre care sta aici si care pot fi in cele din urma asculta sau care pot fi citit. Ea vine impreuna intr-o stare atemporal, care nu este realitatea pe care o parts in acest moment. Este o realitate faptul ca am un loc atemporal intr-o stare cuantica umplut cu potentialele celor stiu cine va auzi si citi acest mesaj. Deci, desi poate parea pentru tine in camera sa fie acum, totul este acum pentru mine.


As vrea sa te pot duce inapoi cateva mii de ani. Încet, ca timpul trece inapoi, cladirile ar disparea si totul s-ar reduce la murdarie, si indigene s-ar arata. Daca ati luat o privire la ceea ce faceau atunci indigene, au avut doua lucruri pe care ei au subliniat si doua lucruri care au ocupat tot ce era important pentru ei. Primul a fost onorarea stramosilor lor, iar al doilea a fost onorarea Gaia.


Energiile indigene s-au axat pe teren, dar nu doar un teren pe care sa le dea apa sau alimente, dar real de energie al murdaria de pe pamant. Multi dintre voi stiti despre ce vorbesc, daca ati studiat vietile lor. Acesta nu este diferita de indigen peste tot Pamantul, pentru acest lucru a fost intuitiv ca Gaia este energia a ceea ce ati numi Mama Pamant, si a fost aliniat cu umanitatea intr-o societate care nu a fost aproape la fel de complex ca a ta este acum. În schimb, ei au experimentat energiile coplesitoare de a fi in alianta cu planeta si cu acei stramosi care au plecat inainte.


Eu va spun acest lucru, deoarece obiectul Lectii de aceasta zi este modul in care Alianta este inca in viata si in continua schimbare. Este posibil sa nu vezi asa cum au facut, dar alianta este inca acolo si ca e acolo, in moduri care sunt misterios pentru tine. Am de gand sa ajute clar asta, si descrie sistemul si modul in care toate lucrarile. Asa ca nu fi socat sau surprins daca am incepe de la nivel molecular al Fiintei Umane. Trebuie sa, pentru aceasta se afla misterele.
Legatura dintre Gaia si umanAici este premisa, dragii mei: "Asa cum merge constiinta, merge Gaia cum merge Gaia, merge ADN-ului.". Exista un parteneriat, care este implicat mai mult decat crezi. Indigen nu se ruga pentru ploaie.Ei nu au roage pentru recolte bune si nu se inchina nici o divinitate. În realitatea lor, au simtit planeta si stiau ca era parte din ei. Acesta a fost tot ce a fost. Deci, ei au fost intotdeauna una cu planeta, si aspectul de ploaie si a culturilor au fost o alianta cu Gaia, si-au folosit ceremoniile de aliniere nu, de a cere rugaciuni. Daca ei nu au primit ceea ce au vrut, au stiut ca au iesit de aliniere. Va lipsesc ca atributul astazi, dar procesul de aliniere acestui este inca in viata si inca mai functioneaza.


Sa vorbim despre ADN-ul din nou. Molecula de ADN sta acolo si este unic. Acesta este unic pentru toate lucrurile, pentru ca este o completare de divinitate in ea ca animalele nu au. Exista anumite animale, care au atat de multe lucruri - exista chiar si animale destinate sa se reincarneze, cele specifice, care face acest lucru pentru tine, ca oameni. Cu toate acestea, ele nu au suflet ca tine, si nu au scanteia divina pe care o faceti. Ciclul lor este un ciclu de dragoste sa va sustina.Reincarnare de Animale - Un sistem de Gaia


Eu vorbesc acum despre ceva ce vorbesc rar si tu ar trebui sa stii asta: Toate sistemele planetei graviteaza in jurul dumneavoastra. Acesta este un sistem de sprijin pentru fiinte umane pentru a face viata mai usoara si mai bine ca Gaia raspunde la ceea ce-l dau. Daca va place un animal, probabil sunt constienti de faptul ca viata animalului este scurt - prea scurt. Permiteti-mi sa va dau cateva informatii, iar in cazul in care credeti ca acest mesaj este real, atunci crede aceasta: Aceste animale pe care le incadreaza in dragoste cu vor veni inapoi la voi. Sufletul foarte continua poveste de dragoste si, daca vrei, el este acolo pentru tine de a gasi din nou - si ca este un sistem de sprijin plin de compasiune, care onoreaza faptul ca divinitatea in interiorul unui uman. Știati ca, in ADN-ul vostru este un atribut cuantic care le-am discutat de mai multi ani? Partenerul meu a vorbit de ea doar ieri.


ADN-ul are un camp cuantic


Știinta incepe sa se vada ca este posibil ca molecula de ADN are atribute care dau de fapt, informatii de spin a structurii cuantice in Univers. Deci, acest lucru inseamna ca ADN-ul este un motor cuantic.Dar acum doresc sa extinda aceasta imagine pentru tine, pentru ADN-ul nu stau singur. Este o familie, iar in corpul uman ca familia este mai mult decat 100 bilioane de puternic intr-o singura Fiinta Umana. Dar aveti puzzle inainte de a va ca stiinta nu a mai uitat la: Cum ADN-ul tuturor "stiu" impreuna? În momentul de fata, stiinta nu vede nici necesitatea de a studia comunicarea intre molecule de ADN. Ei nu au vazut inca teren, ei nu au vazut inca structura, si ei nu au vazut inca umbre. [De la Lee: The "umbre ale atomului" au fost descoperite de o luna dupa acest channel.]ADN-ul trebuie sa lucreze impreuna in corpul uman pentru inteligenta a ceea ce numim innascuta a organismului uman sa functioneze. Toate ADN-ul trebuie sa functioneze ca unul. Din partea de sus a capului dvs. pentru a degetele de la picioare, aceste molecule trebuie sa actioneze ca un set de instructiuni. Aceasta este o informatie unica, si nu exista nici o alta fiinta umana de pe planeta care are ADN-ul vostru. De aceea, trebuie sa recunoasteti ca exista ceva ce trebuie sa se intample in termen de corpul tau care conecteaza toate ADN-ul impreuna. În caz contrar, nu ar putea functiona.


Nu trebuie sa existe comunicare intre molecule de ADN. Acest lucru este in cazul in care genele sunt produse, si acest lucru este in cazul in care informatiile este faptul ca este Sinele vostru Superior.Aceasta este Inregistrarile Akashice si trebuie sa vibreze impreuna ca unul, mii de miliarde de piese ca unul. Deci, l-am sa va spun, pentru fizicieni pentru a vedea, si pentru ei sa inteleaga in sfarsit ca fiinta umana are ADN-ul, care este intr-o stare * incalcit. Asta este de a spune ca este blocat intr-un singur stat si partile se comporta ca unul.ADN-ul confuza de Corpul umanExista un atribut al fizicii, care nu a fost data sau de discutat inca si eu o dau aici pentru prima data, astfel incat veti intelege un pic mai mult despre cum functioneaza. Dar mai mult decat atat, atunci cand este descoperit va veti aminti unde l-ai auzit. Daca aveti mai multe campuri cuantice in jurul molecule, ceea ce inseamna ca ei trebuie sa se suprapuna. Deci, campurile se suprapun unul pe altul si aveti deja stiinta care va arata ce se intampla - mai multe campuri magnetice care se suprapun sa apara. Magnetics este o energie cuantica, astfel incat rezultatele ADN-ului sunt similare.Nu e magie, care are loc, care chiar stiinta nu intelege, numit inductanta. În viata de zi cu zi, veti vedea acest lucru in momentul te uiti la campul magnetic al soarelui, care este numit heliosfera (vantul solar), interferand cu campul magnetic al Pamantului, care este grila magnetica. Veti obtine scantei! Aurora Borealis. Asta este ceea ce se intampla atunci cand campurile magnetice se suprapun. În aceasta stare,
informatiile sunt transmise, iar in electronica, acest atribut este bine cunoscut si utilizat in fiecare zi.Acum, daca ar fi, atunci sa nu au un camp magnetic, dar un camp cuantic in jurul valorii de fiecare molecula, voi va spun ca nu te scantei, veti obtine o stare de designer incalcit. Domenii care se suprapun cuantice sunt atribute care nu au fost inca studiate, recunoscuta, sau masurat. Atunci cand o vor face, ei vor vedea mecanicii de un stat incurcate care creeaza apoi un camp de ansamblu, care este mult mai mare in jurul valorii de fiinta umana. Ce ar putea fi in acest domeniu in jurul valorii de Fiinte Umane, care este evaluat la 8 metri latime? Și, le-a fost vreodata vazut-o? Raspunsul este da!Veti gasi in scripturile voastre, cele vechi in Kings Second [Sfanta Scriptura]. Pentru din nou, ne spune ca a fost Elisei, care a vazut Ilie comandantul urca din propria vointa, si pe pamant domeniul sau straluceau. Se aprinde si el a plecat planeta intr-un balon de lumina, un vehicul care l-au luat.Elisei numit vehiculului (in ebraica), care inseamna "a merge". A devenit Merkabah. Deci, acum ai un nume pentru ea,
si una care este recunoscut nu numai de catre cei din vechime in tinuturile spirituale, dar, de asemenea, la aceasta zi de cei care-l vad cu a doua vedere. Acesta este domeniul cuantic al Fiintei Umane - Merkabah.Deci, Merkabah este intr-adevar un camp cuantic, iar acest domeniu este completat cu informatii.Informatiile pe care acesta este umplut cu pare a fi non-structurat pentru tine, dar de fapt este destul de structurat asa cum o vedem. Acesta este matricea de template-uri de insasi fiinta umana, si este gata si asteapta sa fie modificata de catre un alt camp cuantic, iar acest domeniu este numit constiinta. Acum, nu am mentionat inca Gaia, am? Toate acestea duc pana sa-ti spun ceva ce am facut aluzie la doar inainte cu privire la modul in care functioneaza.Deci nu sta Fiintei Umane cu toate astea intacte, pe care nu se poate vedea, ca ne spune doar despre. Necorporale, lucrurile sunt incomensurabile ras de stiinta. Terenurile din jurul oamenilor?Data viitoare un om de stiinta incepe sa mearga departe de tine, intreaba-l de metri compasiunea lui sau metru sau de anxietate sau de metru lui dragoste. Ce? El nu are unul? Asta inseamna ca niciuna dintre aceste emotii chimie-i va schimba exista? Nu, nu numai ca exista, dar da, ele, de asemenea, pot fi masurate, dar nu inca. Poate ca in viitorul apropiat, "ceea ce nu poate fi masurat, nu poate exista" paradigma se va schimba.În jurul valorii de fiecare fiinta umana este un domeniu frumos care unii au numit chiar magie, in acest domeniu este Înregistrati-va Akashice, si chiar atributele Sinele vostru Superior (sufletul). Este ecou ceea ce este in interiorul molecula de ADN in sine, si daca ati avut ochii cuantice ai putea sa te uiti la un om si citit, care au fost si care au folosit pentru a fi, si ce problemele lor sunt. Tu ar vedea ceea ce am numi innascuta a fiintei umane, inteligenta chiar structura celulara. Momentan nu sunt cei din sala, care au ca vederea, si ei sunt ceea ce ai numi intuitives medicale, cititoare de viata din trecut, si mai mult. Vindecatorii din aceasta camera depinde de aceasta a doua vedere, si o vad ei in jurul valorii de fiinta umana. Acesta nu este un mister. Nu e magie, e stiinta. Eu inca nu am mentionat inca Gaia, am? Ajung acolo.Înnascuta a fiintei umane este punte de legatura intre inteligenta de structura voastra celulara (si ADN-ul vostru) dvs. si constiinta umana 3D. Momentan nu sunt cei din sala de acel ceva numit practica kinetoterapie. Acum, kinetoterapie este o modalitate de a vorbi cu innascuta. Fiinta umana este inteligent, dar destul de ciudat, inca nu suficient de inteligent pentru a sti ce se intampla in propriul corp. Noi am spus-o inainte, si e un mister, nu-i asa? Puteti avea o boala in crestere in corpul dumneavoastra chiar acum, dar esti doar zambind si neavand nici o idee despre asta pana cand doare. Nu este atat de ciudat? Dar innascut stie de la bun inceput.S-ar putea sa foloseasca testarea musculara (kinetoterapie), in scopul de a afla ceea ce sunteti alergic la sau ce se intampla in sistemul dumneavoastra - un proces de da sau nu. Nu este interesant ca trebuie sa treaca prin acest proces pentru a descoperi ceea ce se intampla in corpul tau? Deci, s-ar putea spune la tine, "Poate ceva lipseste Noi ar trebui sa fie in masura sa stie ce se intampla in propria noastra structura celulara!?" Ai dreptate. Într-adevar, ar trebui sa existe o punte de legatura intre toate aceste informatii, care este cuantica, si constiinta voastra. Ai avea dreptate. Nu am mentionat inca Gaia, am? Și aici e in cazul in care acesta devine bun.Energia Gaia este condus de Umanitate


Gaia coopereaza cu umanitatea. Gaia masoara intotdeauna atributele umanitatii grup. Atunci cand au existat doar cateva fiinte umane de pe planeta si atunci cand au fost in contact cu Gaia, Gaia a raspuns. Deci, a facut ADN-ul vostru. A fost nevoie de farmecul de la Gaia, in cat de bine a functionat. ADN-ul, care este planul unui om, este proiectat pentru a lucra cu Gaia, iar Gaia este conceput pentru a fi reactiva la constiinta umana. Ele sunt un sistem inchis, si unul afecteaza intotdeauna celalalt.


ADN-ul este conceput pentru a oferi umane Fiind o viata foarte lunga si este, de asemenea, conceput pentru intinerire completa si de auto-vindecare. ADN-ul este conceput in asa fel incat punte de legatura intre tine si innascuta este mereu acolo. Cu toate acestea, faptul ca nu e asa cum este, nu?Ati auzit de acele fiinte umane care au trait din vechime o distanta mare de ani? A fost ca o greseala de tipar in Scriptura? Deci, ceea ce a permis Nr unele fiinte umane sa aiba de fapt, de mai multi ani de sanatate atunci decat acum? Era adevarat despre varsta lor? Va voi spune: Da, a fost, si iata de ce. Camp in jurul valorii de tine si altii este atat de aliniat cu Gaia pe care le coopereze si sa ne orientam in functie de una de alta. Este ceea ce anticii stiau, si este motivul pentru care au fost una cu planeta. Acest lucru este ceva ce aveti de gand sa inceapa descoperi, de asemenea.Gaia ia tac sale de la constiinta umana pentru a crea energie de pe planeta. Noi v-am spus ca de 22 de ani. Se merge, de asemenea, un alt mod, pentru ADN-ul vostru ca un intreg raspunde la ceva numit Reteaua Cristalina a planetei. E un ezoteric "grila de memorie", si este energia stocata si evenimente ale umanitatii. Ne-am dat invataturi despre Reteaua Cristalina inainte, dar s-ar putea spune ca este un shell in jurul valorii de murdaria de pe pamant, care nu se vede, dar care detine toate energiile si istoria cineva care a trait vreodata pe planeta. Cand se nasc, iar la prima respiratie, domeniul cuantic de umanitatea ta se uita la Reteaua Cristalina si regleaza eficienta acestuia pentru energia planetei. Aceasta energie este ceea ce umanitatea a fost creata in timp, in care a fost aici.Chiar acum, energia de pe aceasta planeta este umplut cu milenii de razboi, lupta energia veche, machismo, si intoleranta. Acest lucru, atunci, ADN-ul este ceea ce se adapteaza la la nasterea ta.Întrucat va sunt proiectate pentru 100 la suta a eficientei ADN-ul, chiar acum e la 30 la suta. Și ca, dragilor, este ceea ce se schimba, pentru ADN-ul este acum incepe sa functioneze la o eficienta mai mare, deoarece exista o schimbare a constiintei se intampla. Te-l vad in primul rand, desigur, cu cei care sunt in prezent in curs nasc. La prima lor suflare, acestea sunt acum la 35 la suta, iar acest lucru se traduce intr-o fiinta umana, care este mult mai constient si mai mult conceptual, la o varsta mult mai devreme. E aproape ca si cum ar avea o constientizare instinctuala a umanismului in general, in loc de a avea sa-l invete peste tot din nou, asa cum ai facut-o.Noi v-am spus despre aceste noi copii, si de aceea copiii tai sunt atat de neobisnuite si stii ca sunt.Multi din audienta care au nepotii sunt intr-adevar sa-l vad, copiii sunt diferite. Deci, s-ar putea spune,"Ei bine, e prea rau ca nu putem face asta singuri, pentru a ridica eficienta ADN-ul nostru." Ei bine, poti! Pentru energia planetei este alerta si gata sa trimita semnalul de la suflet vechi, care incepe sa inteleaga ca ei pot schimba domeniile lor, prin sabloanele care plutesc in ei, prin constiinta, intentie pura, si prin ceea ce este compasiunea. Aveti posibilitatea sa modificati cuantic "imprimare" a ADN-ului, cu compasiune! Am spus ca de la inceput, asa ca lasa-ma rezum asta in cuvinte simple, care nu sunt stiintifice. Du-te lent, partenerul meu. Faceti acest succint. [Kryon vorbeste cu Lee]ADN-ul de ajustare nou pentru Energie Gaia NouaADN-ul se regleaza pentru ceea ce sa intamplat pe pamant cand te-ai nascut. Ea a creat o realitate pentru tine ca te sun Human Nature. Schimbarile pamant, Reteaua Cristalina este, de fapt de ridicare a valului usor, si ADN-ul vostru incepe sa raspunda. Primul raspuns va fi vazut in copiii tai, si ei sunt deja vin cu un atribut conceptuala umane diferite. Ei nu cred ca in mod liniar ca tine. Ati observat?


Acest lucru se va schimba mai mult si mai mult pe masura ce timpul trece. În cele din urma, va exista un ADN mult mai eficiente, care creeaza podul lipsa dintre innascuta si normala a creierului uman. Asta inseamna ca veti avea ganduri mai intuitive cu privire la ceea ce este gresit si chiar in cadrul structurii celulare ta proprie. Unii dintre voi vor descoperi obiceiurile alimentare diferite pentru prima data, si veti fi acordat intr-o structura celulara care spune, rezultatul va fi instinctiva "Daca voi schimba acest lucru si ca, am de gand sa traiasca mai mult." modificarile alimentare care nu au nici o explicatie. Înnascuta incepe sa comunice.


Obiceiurile pe care le-ati avut de ani de zile va incepe sa scada departe, deoarece structura voastra celulara va incepe sa va ajute sa le elimine, stiind ca nu vi se potrivesc. Nu fi surprins daca una dintre ele este de supraalimentare si ajustari metabolice pentru a aduce greutatea corpului in linie, fara disconfort de diete extreme. Altele sunt renuntarea la substantele pe care le sunt dependenti de, si in acest proces, o indemnizatie care va permite sa trai mult mai mult.Veti vedea regenerare a structurii celulare, care te va surprinde. Vei vindeca mai repede si veti sti.Veti incepe sa vedeti o situatie in care esti mai bolnav decat ai fost vreodata in viata ta. Întelepciunea dominanta 3D va va spune, "Ei bine, esti mai in varsta acum, deci ai de gand sa obtineti mai mult rau." Dar tu nu va fi, si veti sti ca ceva se schimba. Deci, ceea ce ne spun sa va, dragii mei, este ca puteti avea aceleasi lucruri pe care tinerii au. Veti acum trezi incet intr-o noua energie pe aceasta planeta, care va va permite sa traiasca mai mult. ADN-ul vostru va incepe colaborarea intr-un mod mult mai eficient. 35 la suta? Poate chiar 40 la suta, sufletul vechi? E pe cale de a ceva mult mai mare.Profetul Ilie, Iisus, Hristos maestru, Budda, Mohammad, Paramahansa Yogananda, si multe altele au ADN-ul de lucru la 90 la 100 de procente. Toate acestea au ales modul in care doreau sa-l foloseasca, si ati putea vedea in ei si simt in ei. Ilie profetul a ales sa paraseasca planeta, printr-un statut ascensionat de design propriu si alegerea. Asta e cat de puternic este. Isus Hristos a decis sa faca acelasi lucru in felul sau, pentru motivele care au facut sens pentru cei din jurul lui, al carui ADN-ul a fost de lucru slab.


Exista energii in interiorul fiintei umane, care sunt catalizatori pentru iluminare. Una dintre ele este compasiune, si tu ai simtit aceasta zi, nu-i asa, nu? [Vorbind despre prezentarea anterioara a povestii 33 de mineri din Chile] Aceasta a atins inima ta. Deci, ce-ai zice sa de energie in camera, si ce culoare a fost, si cat de gros a fost? Ei bine, multi dintre voi ar spune nu era de culoare, la toate. Unii s-ar putea intreba, "Ce vrei sa spui cu o grosime de, Kryon?"Asa cum ai stat acolo, in scaune, energie sezut pe tine si te-ai simtit inimile voastre stors un pic. Ai avut empatie pentru cei care au primit viata inapoi, si ai vazut inimile rudelor umplute pana la punctul de plangand de bucurie. Aceasta este ceea ce am vorbi despre - ceva invizibil si totusi "gros" cu emotie. Este profund ceea ce se poate crea in jurul vostru, care va schimba vietile in camera. Gaia va cunoaste, si fiecare moment plin de compasiune este inregistrata.Unii dintre voi ati venit pentru vindecare in acest weekend si stiu asta. Deci, acest lucru ar fi un moment foarte bun sa-l primeasca. Aceste lecturi nu sunt diferite, si, probabil, sunteti in scaun pentru acest motiv, de asemenea,? Exista un anturaj aici, nu este compasiune aici, nu exista profunzimea suflete vechi, aici, aceasta este o supa cuantum de oportunitate, draga. De ce nu-l sustin chiar acum - pe care ai de gand sa creasca de la scaunul acela al tau si sa aiba semintele plantate in tine, prin alegerea ta, pentru sanatate pe care le-ati cerut? Solicita inceputul vindecarii ca stii a fost intotdeauna disponibila, pentru tine incep sa fie in contact cu inteligenta ta Merkabah.Organizatiile spirituale sunt umplute cu minuni. Spitalele vad rezultatele documentate a ceea ce se numeste remisie spontana. Acest lucru este in cazul in care, dintr-o data, structura celulara face ceva care stiinta nu poate incepe sa explice. Un total de remisiune boala apare, uneori aproape peste noapte. Dar sa-ti spun ce este: E ADN-ul merge temporar 100 la suta pentru un moment si curatarea organismului de boala. Ai vazut, dar tu chiar nu stiu ce a fost.Deci, de ce nu faci asta chiar acum? Daca va puteti imagina, le puteti avea. Vedeti-va de sanatate celulara pura. Acesta serveste pamant, dragi Fiinte Umane, pentru tine de a trai mai mult decat crezi ca o sa traiasca. Avem nevoie de lumina ta. Deci, de ce nu o faci acum?


Sa toti cei din camera se alature in constiinta plina de compasiune, chiar acum intr-o stare cuantica, care este incurcata cu toti cei care citesc aici si, trimiterea compasiunea de vindecare a celor care au nevoie de fara sa stie macar fetele lor sau numele lor. E frumos. Într-o zi veti vedea ce ceremonia de fiinte umane impreuna pot face atunci cand totul merge afara vindecat! De ce nu? Cand poti sa te duci la o intalnire pentru o jumatate de zi si iesi mai tanar decat ati fost - de ce nu? Apoi, veti incepe sa vedeti tot ceea ce am spus astazi sunt corecte si adevarate. Acesta este impotriva oricarei logici a gandirii stiintifice predominante, dar bine in domeniul de aplicare al iubirii lui Dumnezeu.Lasam acest loc si totusi noi nu facem. Nu a existat niciodata Va fi o intalnire ca aceasta din nou, cu acest numar exact de suflete, cu numele pe care le au, cu Akasha ai, asa ca este o intalnire unica de mult ca tine sunt unice. Du-te la acest loc diferit decat ai venit, si stiu ca Kryon nu exista in interiorul fiintei umane, care este asezat pe aceasta scena.

Kryon exista in supa cuantica, care este Dumnezeu si ca merge cu tine daca alegi. Daca alegeti.Kryon
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
KRYON - Rrecalibrarea intelepciunii


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


KRYON - Rrecalibrarea intelepciunii

KRYON - Rrecalibrarea intelepciunii
Transmis de Lee CarollSalutari dragii mei, Eu Sant Kryon din Servicul Magnetic. Procesul a inceput si noi am vorbit despre acesta de multe ori.REVIZIA - MAREA SCHIMBARE ASA CUM A FOST PREZISAExista o schimbare care are loc pe planeta si aceasta este o schimbare lenta, profunda a constiintei umane. O parte
din energia lui Kryon este creata pentru a va darui intelegerea, informatia si iubirea despre lucruri care sant noi pe planeta. Noi am spus ca Kundalini al planetei se misca. Nu am folosit niciodata cuvantul sarpe, dar acum o facem. Aceasta a fost profetia anticilor, dar nu neaparat a acelora care sant aici - pentru cei care aud si citesc acest channel, eu vorbesc din Peru. Aceste profetii speciale vin de la cei din emisfera nordica. Multi au vorbit despre acest timp ca fiind miscarea energiei. Cateva profetii vin de la Maya si altele din nordul indepartat. Acestea spun ca va veni un timp al potentialului, o schimbare magnifica pentru planeta Pamant. Aceasta reprezinta o schimbare a constiintei si un inceput al miscarii Sarpelui Inaripat sudic. Acum este important ca voi sa intelegeti de ce se intampla acest lucru si ce anume reprezinta.CELE 3 RETELEExista 3 retele pe aceasta planeta si am vorbit despre acestea recent. Reteaua magnetica este una dintre ele. Eu am
venit in 1989 si ceea ce numiti constiinta partenerului meu si cu mine, ne-am contopit pentru a va darui un mesaj : noi v-am spus ca reteaua magnetica a planetei se va misca mai mult in urmatorii 10 ani decat a facut-o in ultimii 100 de ani. Dupa anul 2002 deja facuse acest lucru. Stiinta arata acest lucru doar cu ajutorul unui simplu compas. Reteaua magnetica s-a miscat si noi v-am spus asta. Acesta a fost doar inceputul, deoarece aceasta retea este in stransa legatura cu celelalte doua, care sant de asemenea invizibile. Cea de a 2-a este numita Reteaua Cristalina. Pe cea de a 3-a o vom numi Gaia. Toate acestea sant intertesute, dar cea mai dinamica este reteaua cristalina. Aceasta raspunde la constiinta umana si de aceea este numita energia Kundalini a planetei.


Aceasta este energia care se incolaceste si se misca, dar numai daca este chemata sa o faca prin acea energie
multidimensionala numita " constiinta umana". Iata ce s-a intamplat si acum sa va explic de ce. Poate fi mult simplificat, dar noi am mentionat de multe ori inainte ca planeta este inafara echilibrului. Echilibrul despre care vorbim este cel intre constiinta masculina si cea feminina. Acum multi ani, noi v-am dat aceasta informatie. V-am spus ca planeta este impovarata de masculinitate.Nu este echilibrata. Acest echilibru afecteaza reteaua si planeta si pe Gaia. Dar umanii au dat aceasta energie planetei datorita a ceea ce au dezvoltat de-a lungul istoriei. Acum acest lucru se schimba, asa cum umanii se schimba. Asa cum ei se schimba, asa se intampla si cu Gaia. Nu intelegeti gresit : asta nu are nimic de a face cu barbatii si femeile. Are legatura cu constiinta masculina si cea feminina. In ultima informatie Kryon v-a vorbit despre cele 12 corzi de ADN - una dintre aceste profunde corzi find de sine statatoare. Nu va vom da numarul ei, deoarece dorim sa o gasiti singuri si sa o descoperiti - si apoi sa radeti de sincronicitatea numerologiei. Numele acesteia este Intelepciunea Divina Feminina. Nu este combinata cu nici o alta spirala, asa cum sant altele. Este dulce si catifelata. Aceasta este eneregia Mamei, actualmente mult mai mult decat atat. Ceea ce se intampla astazi in aceasta schimbare a constiintei este ca exista energii specifice care incep sa se schimbe. Si din nou, acest lucru poate fi simplificat, dar are ceva de a face cu magneticile, ca si cu constiinta umana. Exista un sistem caruia ii dati
foarte putina credibilitate si care implica toate energiile Pamantului ca fiind un catalizator una pentru alta. Cum constiinta umana se indreapta spre retelele pamantului , una afecteaza pe cealalta.ATRIBUTELE EMISFERELOR NORDICA SI SUDICAEmisfera nordica a planetei a continut mult din ceea ce numiti energia masculina a Pamantului.Emisfera sudica are mai
multa energie feminina. Aceasta este polaritatea, chiar dualitatea de pe planeta. Cand fiintele umane incep sa se schimbe, asa se schimba si planeta si energiile retelei. Asadar, exista o schimbare majora in acest proces in legatura cu retelele Pamantului, ca raspuns pentru umanitate. Observati ca dezechilibrul umanitatii si al emisferelor poate fi vazut de-a lungul istoriei. Majoritatea razboaielor majore si toate razboaiele lumii au inceput mai ales in nord. Majoritatea luptelor s-au dat aici. Cucerirea natiunilor a avut loc aici. Acesta a fost echilibrul planetei si puteti vedea dezechilibrul "razboiului" masculin ca fiind foarte puternic in emisfera nordica. majoritatea razboaielor din emidfera sudica au fost cauzate de cei din nord venind sa cucereasca sau sa inrobeasca.Intelegeti ce spunem? Ati luat vreodata in considerare aceste lucruri? Emidfera nordica este ca o greutate masculina, dar nu pentru mult timp. Acum, daca este adevarat ca planeta incepe sa se echilibreze in constiinta, ce credeti ca se va intampla?Raspunsul este ca incepeti sa vedeti o re-echilibrare a constiintei masculina si feminina. Aceasta inseamna ca barbatii de pe planeta devin mai echilibrati. Inseamna ca femeile de pe planeta sant mai echilibrate, inseamna ca umanitatea devine mai echilibrata.INCEPUTUL SFARSITULUI RAZBOIULUIExista o zicala :" daca femeile ar conduce lumea, nu si-ar trimite niciodata copii pe campul de lupta". Aceasta devine
definitia " energiei mamei" . Sa va spun si altceva :" Daca lumea echilibreaza barbatii si femeile, atunci umanii nu si-ar trimite niciodata copii pe campul de lupta". Re-echilibrarea energiilor masculine si feminine din retele inseamna ca un anumit fel de energie a pamantului se misca. Kundalini trebuie sa se miste. A existat de atat de mult timp in acel loc din emisfera nordica - India si Tibet. Multi spun ca acesta a fost centrul intelepciunii spirituale. Intr-adevar a fost intelepciune acolo si aceasta a ajutat la echilibrarea energiei grele masculine , dar fara aceasta nu a devenit mai grea. Cati lideri de sex feminin ati vazut printre calugari si alte ordine religioase in acele arii? Aproape nici unul. Emisfera sudica reprezinta energia feminina a planetei.Kundalini incepe sa se miste ca raspuns la umanitate si aceasta se descolaceste si coada sarpelui se va termina la marginea statului Chile. Centrul Sarpelui cu Pene este in Peru.NU O SCHIMBARE A INTELEPCIUNIIContrar a ceea ce vi s-a spus, aceasta nu are nimic de a face cu schimbarea intelepciunii in emisfera sudica . Ascultati
: ce avem aici, in Peru? Daca i-ati studiat pe anticii de aici, ati aflat ca exista femininul intelept ,divin ! Este peste tot. Acesta este un loc nu departe, in munti, pe care l-am putea numi capitala femininului divin, intelept de pe planeta - Machu Picchu. Pamantul l-a ignorat ! L-a lasat acolo nedescoperit, stiut fiind doar de fermierii locali. A fost ascuns de catre cuceritorii spanioli care au fost in toata acea arie si nu l-au gasit. Umanitatea nu a fost pregatita pentru acest loc si ACUM ESTE ! Vor exista cei care vor auzi acest mesaj si vor spune :" Ei bine, intelepciunea din Tibet se muta in Peru". Nu este asa. In schimb, chakra inimii Pamantului, care este Kundalini, incepe acum sa caute un alt centru de intelepciune, unul mai echilibrat. Acesta se muta catre un loc unde intelepciunea mai catifelata prevaleaza. Cauta intelepciunea femininului divin. Deci, Pamantul cauta sa adune aceasta intelepciune si sa o aseze in portalurile din aceasta arie. In acest proces, constiinta planetei se va schimba si mai mult.Acest lucru era asteptat.ENERGIA REALA A LUI MACHU PICCHUAria pe care o numiti Machu Picchu ( care este numele dat de voi si nu numele dat de cei care l-au construit) este o
energie dulce. Aceasta este ca un pantec si are o energie sigura. Este minunata si iata motivul pentru care atat de multi umani vin aici. Ei sant atrasi de aceasta noua energie, deoarece stiu ca a sosit. Sufletele batrane de pe toata planeta doresc sa o simta. Ei doresc sa urce pe stanci si sa o celebreze. Acesta este un nou pamant. Acesta este timpul pentru ca intelepciunea care a existat intodeauna acolo sa fie plasata pe reteaua cristalina a planetei si sa fie impartasita cu toti. Tocmai am explicat miscarea lui Kundalini, energia Sarpelui cu Pene. Aceasta onoreaza aria. Aceasta a fost intotdeauna pregatita pentru acest lucru. Voi ati sarbatorit 100 de ani de la descoperirea zonei Machu Picchu. Asta-i tot. Aceasta este doar o fractiune a istoriei nordului. Ea a fost ascunsa si revelata recent. Aceasta a fost pregatita, protejata si acum este gata sa fie revelata ca si capitala a femininului divin intelept al planetei.Exista secrete aici care poate nu vor fi revelate niciodata. Sant cei care ii reprezinta pe Cele 7 Surori aici, care
nu s-au aratat inca. Exista o trezire aici si cativa samani umani din aceasta arie sant constienti. Peruani, celebrati !Pentru ca aceasta este ceea ce cateva suflete batrane de aici au asteptat. Si de aceea exista rezistenta.Exista rezistenta deoarece vechea energie de aici nu doreste sa accepte asta. Vechea energie de aici vine din emisfera nordica de mult timp si aceasta este in afara echilibrului si voi stiti asta. Aceasta nu onoreaza pamantul, aerul sau apa. Deci, va exista o schimbare si o rezistenta. Suflete batrane, fiti pregatite pentru aceasta. Celebrati ceea ce se intampla si pregatiti generatia urmatoare pentru ceea ce soseste.


Acesta este mesajul pe care vi-l daruim. Este mult mai complet decat a fost dat vreodata inainte. Noi legam acest eveniment chiar de ADN-ul vostru, deoarece acesta este in aspectul "reamintirii", asteptand ca acesta se aiba loc. In sfarsit, exista cei care nu vor intelege acest mesaj. Pentru acestia, eu spun ca nu este necesar sa o faca. In schimb, cunoasteti aceasta : Iubirea lui Dumnezeu este in voi si aceasta doreste sa plecati diferit fata de cum ati venit.Nu este nevoie sa intelegeti toate ezotericile. Noi va rugam doar sa simtiti ceea ce este adevarat. Voi santeti cunoscuti de Dumnezeu si noi va spalam picioarele. Acesta este timpul vostru !


SI ASA ESTE ! KRYON.


Sursa : www.kryon.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Conferinta de vara a lui Kryon din Sedona


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Conferinta de vara a lui Kryon din Sedona

Conferinta de vara a lui Kryon din Sedona, Arizona:channel 1:Gaia prin Pepper Lewis
Va urez bine ati venit. Bine ati venit in acest moment, in acest moment al prezentei de Acum, un moment interior, un moment printre multe altele, un moment pretios si unul important. Va urez bine ati venit intr-o viata bine traita. In fiecare viata mareata, exista momente unice si marete, fara de precedent.Luati-va un moment acum si reflectati asupra unuia dintre acestea pe care deja poate le-ati trait. In fiecare viata mareata,
exista momente pretioase unice, importante, acesta fiind unul dintre ele. Acest moment in timp, aceasta viata. Reflectati asupra acestui lucru asa cum luam un moment pentru a privi la ultimele momente, ultimele vieti, la un moment din viitor, caci aceasta viata pe care o traiti acum, este pretioasa, importanta, necesara si vitala.Luati-va un moment pentru a reflecta asupra iluminarii pe care poate deja ati trait-o. Luati-va un moment pentru a reflecta asupra viitorului si priviti la acele momente cand ati prefera sa fiti ghidati, sa fiti adumbriti de iluminare, sa fiti sustinuti de o mama care nu ar putea iubi mai mult decat atat, nu poate iubi mai mult decat o face acum.Eu am venit pentru a va simti, am venit pentru a va sustine, pentru a va revitaliza, pentru a va inalta, pentru a va aduce dulceata pe care o poate oferi viata.Caci momentele care sunt traite acum pe pamant, si sunt multe, sunt considerate ca fiind dulci/amare de catre unii. Momente amare. Si totusi exista o dulceata.Fructul este copt si este aici pentru voi. Mai este viata de trait, creativitate si lumina de experimentat.Chemati acum si momentele care va vor distrage si va vor dezechilibra.Si este important sa le observam si pe acestea. Poate ca veti vedea ca vor exista dezechilibre. Exista unii care nu sunt aliniati in lume si veti avea mila si inima voastra va simti si se va rupe pentru ei. Si o parte din voi in continuare va fi recunoscatoare intr-un fel, ca asta are loc acolo si nu aici.Dar cunoasteti ca altii sunt nealiniati in alta parte si ca o parte din voi este deasemenea nealiniata. O parte din fiinta voastra in acel moment nu este aliniata. Exista distrageri acum in intreaga lume si veti vedea ca este foarte usor, foarte simplu sa te descentrezi, sa fii tentat sa te uiti in aceasta directie si nu in aceeea.Observati acest lucru. Luati-va momente marete pentru a va centra fiinta astfel incat momentele de nealiniere si distragere sa fie putine. Acum mult timp existau aceia care in multe privinte se pregateau in orice fel posibil pentru initiere, pentru purificari.Ei credeau ca nu pot pierde.Au studiat bine.Au fost.Au facut cursuri, au meditat. Dar intr-un moment de liniste, doar unul, cand respiratia i-a condus spre stanga si nu spre dreapta, au fost nealiniati si astfel si-au inceput calatoria din nou.Pentru ei nu au existat momente de celebrare.Asta cautam noi acum. Noi cautam celebrarile.Pamantul va sustine, Pamantul va sprijina toate visele, toate eforturile voastre creative pentru a le celebra, pentru a le recompensa.Dar eu va ofer o mica avertizare si anume ca vor veni si momente de nealiniere.Primiti-le cu atentie, cu intelepciunea pe care ati castigat-o si care este a voastra, primiti-le cautand in voi.Acele lucruri pe care le-ati studiat, legile universului pe care le numiti ca fiind ale voastre, cunoasterea care este a voastra, corpul intelepciunii care este al vostru, Pamantul care este al vostru, a fost intotdeauna al vostru.Si vor veni momente, cand multi vor uita acest lucru si vor deveni nealiniati, dezorientati.Este un timp care dezorienteaza, timpul care vine acum.Este foarte bine sa folositi umorul.Este bine sa celebrati cu rasete.Dar radeti din inima.Lasati-va inima sa zambeasca in propria intelepciune.Aveti grija de voi, caci vor fi unii care vor rade pe seama voastra; si voi veti fi tentati sa radeti pe seama altora.Lasati-va umorul sa va ghideze, adevaratul umor care vine din interior, care vede lumina cu o atingere usoara, cu un sentiment de usurare.Fiti aceasta pauza.Distragerile se vor accelera si va vor duce in momentul pe care noi il numim martie 2013. Si pana atunci este bine sa treceti prin aceasta perioada cu usurinta, pentru ca veti oberserva ca altii vor face asta cu trepidare, ca si cum si-ar tine respiratia. Si acest lucru este imposibil de facut.Caci daca cineva isi tine respiratia fara sa-si ajusteze corect coloana, asta nu duce decat la anxietate.Si veti observa ca eu voi usura bataile inimii, voi expanda capacitatea mintii de a vedea mai departe si foarte curand voi incepe sa va ofer viziuni ai noii lumi, a lumii viitoare.Pentru cei care aleg, va voi asista la scriere, veti cunoaste urmatorii pasi, urmatoarele alegeri.Lumea este a voastra, pamantul este al vostru.Faceti-l al vostru.Nu va ingrijorati pentru aceste cateva ultime zile in timp, nu va ingrijorati pentru ele. Alegeti-le, curatati-le.Daca ati invatat ceva, invatati si pe altii.Gasiti vocea, gasiti adevarul.Impartasiti cu altii ceea ce ati invatat, spuneti cum ati crescut.Faceti urmatorii pasi, nu asteptati sa fiti condusi de altii, lumea are atat de mare nevoie de lideri, de lideri adevarati.Caci in apropierea sfarsitului de timp, ei raman in urma.Pentru ei viziunile nu s-au revelat inca.Exista unii care inca nu vad si exista unii care isi inchid ochii la ceea ce vad.Deschideti-i pe ai vostri. Deschideti-va ochii fizici si veti vedea si cu ochii spirituali.Deschideti-va ochii spirituali si veti vedea mai mult si dincolo, cu ochii fizici.Calitatea fizica a luminii se schimba. Zilele solare se schimba. Calitatea fiecarui element de pe pamant se schimba si la fel si fiecare regat.Asta include fiecare parte din voi, fiecare atom, fiecare molecula, fiecare minerala care isi ofera compozitia corpului vostru fizic, se reorienteaza.Se ajusteaza la voi in noul timp, va incurajeaza sa va uitati in alta parte. Priviti. Priviti profund in interior si accelerati acele ganduri si apoi proiectati-le, in secial pe acelea care va iau prin surprindere, cele pe care le numim inspiratie.Inspirati adevarul din interior.Proiectati acest lucru asupra altora.Iluminati calea pentru ca altii sa o poata urma. Si va vor urma, dar s-ar putea sa nu o faca pe cont propriu. Voi, voi si aceste momente marete.Acestea sunt momentele pe care ati venit sa le traiti.Este prea devreme pentru voi sa priviti inapoi si sa reflectati asupra unei vieti bine traite. Este prea devreme pentru asta. Dar nu este prea devreme sa reflectati, sa reflectati lumina, inspiratie. Lumea se va reface foarte rapid.Cu putin efort si cu mai putina lupta decat va imaginati.Lupta este ceva cu care v-ati obisnuit. "Oh, trebuie sa muncesc pentru asta, trebuie sa muncesc foarte mult pentru asta.Am muncit atat de mult si atat de greu." Toate acestea se apropie de sfarsit. Fara efort, fara lupta, cu inspiratie vin noi momente si noi adevaruri.Dar nu trebuie sa existe un nou pamant pentru ca sa poata exista o noua lume.Lumile vin si pleaca, se schimba, se descopera si se redescopera pe ele insele.Si din acest lucru iese la suprafata viata, noua viata.Iese la suprafata creativitatea si oportunitatea, ghidarea si intelepciunea, ies la suprafata specii noi, elemente noi, o viata noua.Incepeti sa priviti si veti vedea o noua lume deja.Nu trebuie sa asteptati schimbarea din calendar pentru a vi se demonstra.Demonstrati-va voua acum.Chemati-i pe cei care va sunt ghizi, chemati-i pentru a-i vedea, pentru a va fi colegi adevarati in toate sensurile cuvantului. Spuneti "am nevoie de asistenta, cer acompaniament; eu sunt inspirat dar nu pot vedea decat pana aici si nu mai departe", chemati-i pentru a va fi alaturi.Si observati ca si ei vor face acelasi lucru, va vor chema pentru ca voi sa le fiti alaturi.Va vor cere sa le fiti alaturi pentru ceea ce ati invatat, pentru ceea ce ati castigat.Fiti dornici ca vointa sa va ghideze. Ati vorbit mult despre liberul arbitru. Cunoasteti-l.Este bine sa cititi despre liberul arbitru, despre suveranitate, dar acum cunoasteti. Cunoasteti aceste lucruri, deveniti aceste lucruri.O viata mareata cere momente marete. Acele momente marete vor veni. Sunt ale voastre.Sunt cele pentru care ati venit aici.Nu ati venit pentru a fi amuzat, ati venit pentru a va vedea reflectia voastra.Ati venit pentru a va vedea lumina voastra. Lumina asta o vedeti aici in fata voastra.Daca este lumina Gaiei, este lumina voastra, este lumina umanitatii. Umanitatea este unitate, este viziune, este viitorul pe care vi-l voi reflecta, cu care va voi inalta. Nu va exista un moment in care sa nu va sustin sau in care sa nu ofer.Pamantul nu cunoaste decat acest lucru, in aceasta era si in urmatoarea. Si ce va aduce urmatoarea era?Da, va doriti sa stiti asta, sa vedeti asta. Foarte curand veti observa ca va voi aduce aceste mesaje, acum timpul nu permite asta, dar voi aduce pentru voi viziuni marete, adevaruri marete, astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati, astfel incat distractiile sa fie mai putine, vietile voastre sa fie mai bogate si sa se imbogateasca de la un moment la altul.Viata voastra sa fie ghidata de adevaruri subtile, de momente marete. In interiorul vostru exista deja ceva care bate, o inima care are un puls diferit, o minte care este mai deschisa, ganduri care sunt mai putin separate, polaritate care este mai centrata.Veti sti asta pentru ca veti observa cum o parte din istoria voastra vi se va explica.Ratacirea prin desert se aplica golirii mintilor.Cand mintile pot fi umplute de intelepciune, veti fi capabili sa vedeti si viitorul si trecutul.Veti incepe sa va amintiti anumite lucruri si veti uita altele.Si atunci, atunci vor veni noile viziuni.Ele va vor duce in anumite directii si va fi important sa le auziti, caci de mult timp ati cerut "dati-mi directii, aratati-mi calea, spuneti-mi care este calea corecta si cea gresita" si un timp asta vi s-a oferit si apoi nu.De ce? Un timp ati fost ghidati si apoi ati avut incredere in propria ghidare.Si asta se apropie de sfarsit, asa cum toate lucrurile o fac. Astfel incat urmatorul inceput sa va inspire. Ce fac liderii unei noi lumi? Ce cunosc ei? Ei stiu cum arata maretia. Stiu cum se simte pacea. Stiu cum sa incorporeze increderea. Stiu darul prieteniei. Stiu profunzimea fiintei, stiu o inima deschisa si un suflet care tanjeste dupa zbor. Voi sunteti acesta.Si acum este acel timp. Avertizarile pe care vi le ofer sunt putine. Da, distragerile si nealinierile. Dar ceva maret, o iluminare mareata cum nu ati mai cunoscut, deasemenea apare.Din pamant si de sub pamant si din cer deasemenea.Si din cer deasemenea.Daca va doriti sa va vedeti istoria, o veti vedea. Va veti vedea trecutul, dar intr-un mic flash, va trebui sa il cautati.Mintile voastre au fost prea mult antrenate cu o singura istorie si doar cateva parti mici din ea sunt adevarate si corecte, dar pentru a vedea adevarul, va trebui sa mai eliberati ateva credinte.Daca doriti sa credeti in ceva, atunci credeti in timpul de acum. Credeti in voi insiva, in pamant si in lumea care se face pe ea insasi.Credeti in cei care va ghideaza, caci si ei cred in voi deasemenea.Credeti in ceea ce cunoasteti, in ceea ce ati castigat, in ceea ce vedeti si dincolo de asta. Dincolo de asta.Si daca va veti indoi, indoielile sa fie mici.


Daca va veti indoi, macar nu va indoiti de inima voastra. Nu va indoiti de faptul ca pamantului nu ii pasa de voi. Nu va indoiti, pentru ca resursele sunt multe, viata este lunga chiar cand pare ca e scurta. Nu va indoiti de lumina solara sau de cuvantul solar care va vorbeste clar.Lasati urmatoarele momente si adevaruri sa fie sub iluminarea unei nopti instelate si a puterii pamantului. Lasati ca acea putere sa fie a voastra deasemenea. Eu va ofer iubirea mea. Este nemuritoare si nesfarsita, si este a voastra.Eu va ofer gentiletea, grija, intelepciunea acestei lumi si a celeilalte, caci ambele sunt ale voastre. Va doresc o zi buna.


sursa:www.kryon.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine