esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Kublai Khan

Kublai Khan
Rezolvandu-va problemele cotidiene avansati pe calea intortocheata ce va conduce spre intelepciune. Nu fugiti de destinul vostru; implinirea lui este invariabila si nu poate fi amanata, iar faptul ca voi nu acceptati ce vi se petrece cu curaj si resemnare nu va va schimba soarta; acceptati-o, prin urmare cu bucurie si fericire, deoarece ea va ghideaza spre propria voastra perfectiune.

Daca va permiteti sa ii raniti pe altii, voi acceptati ca altii sa va cauzeze durere. Daca doriti sa o evitati, nu raniti pe nimeni.

Nu acceptati ajutor din partea altora, decat el este necesar la acel moment al vietii voastre; odata ce problema este rezolvata si voi va aflati din nou intr-o pozitie confortabila nu uitati acea favoare, pe care altii v-au facut-o si returnati-o. In acest fel, voi veti putea sa fiti capabili sa continuati sa mergeti pe calea voastra prevazuta, fara orice fel de atasamente sau datorii si intr-o libertate absoluta.


Invatati sa iubiti natura. Daca nu puteti sa o gasiti acolo unde traiti, iesiti des din zona voastra urbana si plimbati-va in liniste si solitudine printre copaci, munti si plaje. Nimic altceva nu confera mintii pace si liniste.


Urmariti sa ajutati in fiecare zi macar o persoana. Nu trebuie sa fie ceva complicat; un zambet sau sa va plasati mana pe umarul cuiva este suficient, sau ascultati pe cineva care are nevoie sa se faca ascultat.


Voi insiva veti trai in paradis atunci cand ii ajutati pe altii sa traiasca de asemenea in paradis. Si in aceeasi maniera, voi insiva veti trai in iad, daca, din cauza voastra, cineva traieste in iad. Raiul si iadul exista doar in mintea fiecarui individ, si fiecare suflet va avea parte de unul sau de celalalt in conformitate cu actiunile pe care fiecare suflet le-a facut si pe care le face in momentul prezent. In final, este doar o stare de constiinta, in care satisfactia si remuscarile sunt cele care genereaza o stare sau cealalta.


Majoritatea oamenilor se simti nefericiti deoarece ei amplifica inconvenientele care le ies in cale. O inconvenienta va deveni o problema doar in clipa in care noi ne pierdem hotararea de a o rezolva, si noi ne permitem sa fim abatuti. Este pur si simplu vorba de a schimba atitudinea din "nu pot" in cea in care spunem "Voi rezolva aceasta problema(!)."

Cea mai mare maladie a umanitatii este egoismul; el este marele generator al tuturor framantarilor suferite de umanitate. Suprimati hegemnia egoului si veti obtine o pace interioara si fericire incomparabile.


Adevarul ulterior este ca voi suferiti deoarece considerati ca voi sunteti separati. Lumea va prinde in capcana cu iluzia ei ca voi sunteti separati din momentul in care sunteti nascuti, si depinde de voi sa faceti efortul necesar pentru a va deschide ochii spre adevarul ca noi, toate sufletele Creatiei, suntem Una, fiind despartite doar in aparenta.


Binele si raul sunt doar relative ele depind de fiecare persoana. Este mai bine sa invatati diferenta dintre adevarat si fals. Iesiti din lumea aparentelor false si ancorati-va cu fermitate in adevar. Si daca intrebati, care este adevarul, raspunsul la aceasta intrebare va fi gasit numai in voi insiva.


Petreceti cateva clipe zilnic pentru a merge in voi insiva, si extrageti din launtrul vostru puterea de a merge mai departe cu perseverenta si incredere in voi insiva.

Sursa: Kublai Khan
Canal: Kris Won

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine