esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


KUTHUMI : Animalele si plantele

KUTHUMI : Animalele si plantele
(2008, prin Sagitar)Eu sunt Maestrul Kuthumi si va salut prin cuvintele OMAR TA SATT. Profit de aceasta oportunitate pentru a-mi transmite mesajul prin Sangitar. Kuthumi a fost ales sa va vorbeasca despre taramul animalelor si despre lumea plantelor. Cand Sangitar m-a intrebat ce intereseaza umanitatea in dualitate, ce ar dori sa stie despre animale si despre plante, m-am grabit catre Consiliul Inteleptilor, caci noi nu am fi putut raspunde la toate intrebarile de dincolo de voal. Doresc sa raspund la cele mai importante subiecte, intrebarile arzatoare ale sufletului vostru.Vom incepe prin a imparti animalele in doua categorii.Prima categorie o formeaza fiintele care sunt ingeri in corpuri de animale. Ele sunt balenele si delfinii, care au o sarcina speciala si diferita fata de celelalte animale de pe Pamant. Delfinii si balenele sunt entitati ingeri care au venit pe planeta si care traiesc in oceane. Ele nu pot fi influentate de catre energia lui Lucifer. Ele au o vibratie inalta si lucreaza pe reteaua Pamantului unde sunt venite pentru a ajuta fiintele umane cu iubirea lor. Ele o imbogatesc pe Lady Gaia si fiintele umane cu energia lor.A doua categorie care a venit pe planeta o formeaza animalele pentru Lady Gaia, pentru a o ajuta in procesul ei de inaltare.

Exista categoria animalelor care au venit pe Pamant pentru a servi ca hrana pentru altii.

Mai sunt animalele care au venit pe planeta si care se numesc animale de casa.

Cu acestea as dori sa incep.Prima intrebare pe care a pus-o Sangitar este daca toate animalele se re-incarneaza. Raspunsul este NU. DOAR ANIMALELE DE CASA SE INCARNEAZA. Aceasta, pentru ca ele sunt in serviciul fiintelor umane. Ele ajuta la cresterea frecvenei fiintelor umane, prin iubirea lor neconditionata. Multe fiinte umane au animale de casa si multe fiinte umane simt aceasta iubire neconditionata din partea animalelor lor de companie. Prin aceasta vibratie valurita intre fiinta umana si animale, o energie speciala se poate inalta care face posibil ca fiintele umane sa se deschida pentru alte energii inalte.


Aceste animale de casa sunt aici pentru a servi fiintele umane prin iubire pe care o ofera si pentru a le acompania. Pentru multe fiinte umane este o drama cand astfel de animale le parasesc. Intotdeauna cand un astfel de animal se reantoarce Acasa si paraseste planeta (moare), o face dintr-un anumit motiv si la timpul potrivit, util stapanului sau. Chiar daca acest lucru este dificil de acceptat de catre voi, trebuie sa stiti ca in acel moment special veti face un pas spre inaltarea voastra.


Din acest motiv, puteti simti energiile si sentimentele de tristete. Multor fiinte umane le este greu sa permita sentimentelor de tristete sa se manifeste dar cand un animal de casa care a fost iubit, pleaca, ii va fi mai usor acelei fiinte umane sa dea frau liber sentimetelor de tristete. Este ca si cum un nod s-ar fi desfacut si din tristete se formeaza o energie a unei iubiri speciale care se imprastie prin sufletul vostru si va inalta spiritual.Sufletul animalului de casa va iubeste atat de mult incat se va incarna imediat cum ati depasit perioada de tristete. Exista o tranzitie speciala intre suflet si voi. Ceea ce va spune Kuthumi acum veti accepta mai greu: cand ati pierdut (prin moartea corpului fizic n. m.) un animal de casa si va luati un altul, atunci, in mod sigur acest nou animal poatra sufletui celui pierdut.


Nu trebuie neaparat sa fie acelasi fel de animal. Poate ca a fost un mic soarece inainte iar acum ar putea fi un caine, sau un magar, chiar si un elefant ; nu conteaza ce corp si-a ales sufletul. Sufletul va fi cel care a fost prezent in animalul precedent. Asta are loc printr-un anumit tranzit al universului care este anume programat pentru asa ceva. Exista mult mai mult in univers decat va puteti vreodata imagina. Noi va trimitem tot ceea ce va serveste si ceea ce cereti.


Pentru a avea animale de casa, pentru a simti iubirea neconditionata a acestor animale este un proces foarte important, pentru voi ca si adult la fel ca si pentru copii. Ei sunt reprezentantii iubirii care va acompaniaza si care progreseaza cu fiecare reincarnare. Cand v-au servit traind langa voi, ei pot creste din punct de vedere energetic.


De aceea, dupa ascensiune, ei se vor afla langa voi ca reprezentanti ai iubirii. Totusi, animalele care se incarneaza pentru a servi ca hrana se incarneaza o singura data. Ele sunt de acord si vin pe Pamant pentru a fi mancate. Voi trebuie sa va imaginati asta. Dar chiar si acest lucru ele il fac cu o anumita iubire. Mereu sunt intrebat : este corect sa mancam animalele? Inainte de a va raspunde, Kuthumi ar dori sa-i binecuvanteze pe toti cei care nu consuma carne. Dar chiar si fiintele umane care au inclinatia de a se hrani cu carne nu trebuie sa se simta vinovate fata de aceste fiinte.Este bine sa cunoasca exact de ce au venit aceste animale pe Pamant si cum se explica jertfa lor. Important pentru Kuthumi este felul in care un animal este sacrificat. Deasemenea, importante sunt si conditiile care li se ofera acestor animale pentru a creste se a se dezvolta. Cand consumati carne, onorati si respectati animalul care si-a lasat trupul sacrificat pentru ca voi sa-l mancati. Binecuvantati acea carne pentru ca s-a facut disponibila.


Binecuvantati aceasta moarte si tineti-va mainile deasupra carnii si spuneti o mica rugaciune. Atfel, faceti un lucru foarte bun. Daca animalele au trait in conditii mizere (spatii neadecvate, hrana putina si de proasta calitate, lipsa de iubire din partea celor cae le ingrijesc si sacrificarea fara in conditii de stres si chin, atunci in mod sigur o alergie se va ivi pe corpul fiintelor umane care le consuma carnea.


Produsele obtinute de la animale rau tratate (lacatele, lana, par etc) pot aduce anumite afectiuni celor care le utilizeaza. Exista o anumita energie in animale. Aceasta energie este in concordanta cu structura celulelor noastre doar atunci cand animalul este pastrat in iubire si tratament adecvat intr-un spatiu bun pentru el.


In civilizatia voastra sunt din ce in ce mai multe alergii si multe dintre ele sunt generate de acest lucru. Respectati si onorati fiecare fiinta vie de pe planeta !


Mai sunt animale care, ca si fiintele umane (chiar daca nu va place sa auziti asta), poarta energii joase. Sunt animale care sunt responsabile pentru pastrarea vibratiilor joase ale energiei. Ele sunt mentinatorii de boli. Iata doua exemple din aceasta categorie: tantarii si capusele. Dar si asta are un sens energetic. Din totdeauna, lumina alunga intunericul (energiile de frecvete joase).


Nu doar printre fiintele umane dar si in regnul animal se regasesc energii cu vibratie joasa, unde lumina patrunde foarte greu. Plantele, copacii, padurile isi aduc contributia la mentinerea respiratiei sanatoase a planetei. Si ele sunt fiinte vii si trebuie respectate si onorate. Plantele respira prana. Ele au o respiratie diferita si o alimenteaza pe Lady Gaia cu oxigen. Fara aceste plante, fara acesti copaci si paduri, Lady Gaia nu ar putea trai. Defrisarea padurilor reprezinta un proces extrem de daunator si dureros pentru Lady Gaia.


Este ca si cum voua vi s-ar fi fortat respiratia. Plantele si copacii sunt foarte sensibili si poarta o energie foarte inalta in interior. Este acelasi lucru ca si cu animalele. Cu cat le respectati mai mult, cu cat acceptati mai mult acest lucru in constiinta voastra, cu atat veti constientiza aceasta respiratie perceptibila a copacilor si a planetelor. Lady Gaia depinde de natura care-i asigura respiratia. Fara plante, Lady Gaia nu ar putea trai.


Dupa ascensiune, va aparea o varietate de plante mai marete si deosebite in universul planetei albastre, pentru ca voi aveti oceane atat de frumoase. Dar, dupa ascensiune, planeta se va putea numi si planeta verde, datorita marii varietati de plante, flori si animale care vor aparea si care vor aduce raiul pe pamant.


Asadar, este important sa onorati si sa respectati tot ce traieste pe aceasta planeta. In realitate totul este viu, totul este subiectul unei energii vii.

La intrebarea daca animalele vor mai fi mancate dupa ascensiune, Kuthumi raspunde tuturor ''NU''. Va fi o varietate de hrana pe care inca nu o cunoasteti. Nu va fi o pierdere pentru voi, in schimb veti realiza ca papilelele voastre gustative se vor bucura de alte lucruri. Chiar si lumina va v-a servi ca hrana.


Kuthumi ar dori sa revina la cei carora le place sa manance carne.


Sa nu va simtiti rau, dar poate incercati sa reduceti cantitatea si sa onorati carnea care sta in farfuria voastra. Exprimati-va recunostinta. Cea mai buna cale energetica pentru consumatorii de carne ar fi daca acea carne ar fi obtinuta de la un animal hranit si sacrificat de cel care o consuma. Dar stiu ca asa ceva nu este posibil.


Fiti atenti la felul in care animalele sunt pastrate, fiti atenti de unde primiti produsele. Puneti intrebari, faceti-va din asta o misiune, de a intreba daca animalul a murit in demnitate sau daca a fost supus la tortura in fermele de ingrasare artificiala.


Si aici in aceasta incapere sunt animale de casa. Kuthumi ar dori sa binecuvanteze acesti Reprezentanti ai iubirii. Ele sunt fiinte inalt-dezvoltate care iubesc fiintele umane. Intotdeauna tratati-va animalele de casa asa cum tratati pe Reprezentantii iubirii care sunt langa voi. Vorbiti cu animalele voastre de casa si nu considerati asta ca un timp pierdut fara rost. Cea mai buna cale de a face asta este daca trimiteti imagini sau anumite sunete. Ele inteleg mai multe decat credeti voi. Aratati-i animalului vostru cat de mult il iubiti si cat de mult il respectati.


Pasarile sunt, de asemenea, mentinatoarele de energie. Ele poarta anumite energii si le conecteaza. Multe tipuri de pasari sunt, de asemenea, inalt-dezvoltate si au o anumita sarcina. Ele sunt puternic conectate cu elementele. Cand mergeti in liniste in natura, realizati ca ele canta cantecele Realitatii Divine.

Majoritatea pasarilor sunt conectate puternic cu spiritele naturii, cu spiridusii.

Kuthumi va priveste corpurile de lumina acum. Ele sunt atat de minunate. O stralucire vine si intra in fiinta si este o mare fericire ca v-ati adunat aici caci voi sunteti mentinatorii de lumina. Voi sunteti vestitorii, mesagerii lui Dumnezeu.

Dragii mei lucratori in lumina, dragii mei, eu va iubesc atat de mult. Intreaga mea structura de lumina este AN`ANASHA. (nemasurata).


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
MAESTRUL KUTHUMI


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


MAESTRUL KUTHUMI

MAESTRUL KUTHUMI--SOLSTITIUL DE VARA


20 Iunie 2008
(selectie din comunicare)


Eu Sant Kuthumi si vin pe Razele Iubirii si Intelepciunii pentru a va saluta pe fiecare dintre voi.

Preaiubitilor, binecuvantarile asupra carora ne-am oprit astazi, sunt cele care au menirea de a va sustine in recunoasterea si reconectarea cu calitatile divine ale Luminii care exista in voi.

Acest solstitiu, in special, este unul care necesita o mare celebrare, caci voalurile dintre Universuri vor fi mai subtiri decat au fost vreodata. Ferestrele oportunitatilor vor fi mai deschise decat oricand.

In acest timp, caile iluminarii se vor intensifica, mai transant se vor face diferentele intre vietile voastre ca pana acum. Tot ceea ce incorporeaza iubirea pura si adevarul, se va mari de 4 ori ca energie si lumina. Acest solstitiu aduce o crestere de nivel al schimbarilor care au loc. Ca fiinte umane, santeti constienti in general, doar de ceea ce se intampla in realitatea voastra fizica. Sunteti constienti de ceea ce simtiti fizic, emotional si mental. Puteti fi constienti si de calatoria voastra spirituala, dar de logistica utilizata in procesul schimbarii luminii, nu sunteti constienti.

Puteti intui ca ceva se intampla, altii pot chiar vedea cate ceva. Dar in spatele scenei exista o alta scena, urmat de o alta, s.a.m.d. iar voi, ca entitati traitoare in 3D, nu aveti cum constientiza si vedea intregul tablou al schimbarilor.

Planeta voastra este doar un mic aspect al scenei Creatiei, care cuprinde foarte multe dimensiuni. Insusi corpul vostru total cuprinde extrem de multe aspecte. Voi sunteti o reflectie a Pamantului, si a ceea ce exista dincolo de Pamant dar aceaste aspecte reprezinta o infinitezimala parte a tuturor expresiilor divine cu care sunteti in legatura sau pe care le reprezentati. Acestea isi joaca rolul in Universuri paralele si alternative, si in alte multe dimensiuni. Adevarul despre aspectele vietii este mult mai grandios decat vi l-ati putea voi imagina.

Motivul pentru care va ofer aceasta informatie in acest timp, se datoreaza subtierii care se produce in aceasta perioada a voalurilor intre Universuri, intre dimensiuni. Aceasta subtiere are loc de cativa ani, dar acum va mutati intr-un proces mult mai evoluat al constiintei universale, nu numai al constientizarii dimensionale.

Acum ati acumulat energie suficienta care opereaza in Universul fluid si o expresie total noua a vietii vi se poate revela in aceasta perioada.

Ati ascultat nenumarate invataturi despre cum sa va iubiti sinele, cum sa va acceptati sinele, cum sa va schimbati perceptiile, cum sa fiti pozitivi, cum sa va comportati cu atitudinile negative sicat de important este sa faceti alegeri corecte. Voi ati realizat, ati integrat, ati incercat cel mai mult sa traiti dupa principii spirituale.

Acum, va mutati dincolo de taramurile constiintei colective, adica concentrarea lor are legatura cu locul unde se afla constiinta colectiva. Voi va mutati dincolo de barierele pe care le-ati crezut ultimele, in ceea ce privea constiinta voastra. Intotdeauna, dupa ce un anumit nivel al maestriei spirituale, va aparea un alt nivel, superior ultimului, care va constitui o alta provocare, o alta invitatie pentru cresterea voastra.

Toata aceasta fluiditate va ghideaza de-a lungul drumului. Noi va reamintim ca v-am cerut sa fiti in momentul de ACUM, sa fiti in zona unde curge energia si sa aveti incredere in momentul de ACUM.

Acest solstitiu este unul in care dualitatile lumii sunt aduse la un loc. Pentru emisfera sudica este solstitiul de iarna si solstitiul de vara, pentru cea nordica. Iarna si vara. Masculinul si Femininul. Yin si Yang. Lumina si Intuneric. Toate dualitatile stau una langa alta. Se vor crea acum anumite punti intre cele doua aspecte energetice.

Aceste punti vor fi create automat intre toate chakrele corpului vostru. Si cu toate aspectele duale ale voastre, astfel incat, energia fluida, constiinta fluida a iubirii, adevarului, luminii, integritatii si tuturor altor calitati ale luminii si iubirii sa poata curge intre voi si aspectul vostru dual. Acest lucru a fost creat in scopul aparitiei si cresterii armoniei, intre acele aspecte ale sinelui. Cateodata, preaiubitilor, cineva poate crea armonie intr-o situatie, pur si simplu prin intelegerea ambelor parti de a nu fi de acord.

Aspectele duale ale voastre va ofera oportunitati de a va adresa vietii din unghiuri diferite. Nu conteaza felul in care se manifesta aspectul vostru dual, cum arata el sau din ce este facut. Conteaza doar ca acea parte exista. Unii dintre voi, de fapt, ati experimentat aspectul vostru dual sub forma unui partener, sub forma unei relatii sau a unui copil sau a cuiva care v-a provocat in viata. Aceste punti sunt cele care aduc lumina ambelor aspecte in viziunea voastra. Si aici veti cunoaste fluiditatea vietii.

Aceasta lectie va arata ca aspectul dual la care sunteti martori, face parte din voi si acesta este cel care va impinge mai departe. Energiile fluide despre care vorbesc, va vor purta automat de-a lungul cailor iubirii neconditionate, tolerantei, acceptarii si intelepciunii. Este momentul cand veti ajunge sa intelegeti ca nimic nu este cu adevarat bun sau rau. Nimic nu este cu adevarat lumina sau intuneric. Feminin sau masculin. Lung sau scurt. Tot ceea ce este, este pur si simplu ceea ce este. Si in acel moment, veti gasi celelalte Universuri, celelalte dimensiuni din acele Universuri, care explodeaza, se deschid ca voi sa treceti prin ele.

Majoritatea umanitatii se confrunta cu mari provocari, ceea ce nu este o noutate pentru voi. Totusi, este vital ca voi sa cunoasteti cum sa abordati provocarile. Este vital sa intelegeti energiile cu care va confruntati. Din acest motiv este important acest mesaj.

Fluiditatea are libertatea de a se misca in orice directie alege si, daca exista ceva ce ii blocheaza calea, fluidul il ocoleste, sare peste, trece pe dedesubt sau prin el, daca exista o cale. Acesta este timpul vostru, al fiintei maestru, al fiintei fluide. Traiti-va viata ca pe o curgere ! Nu va opuneti fluxului ! Lasati-va purtati de val, si nu va veti ineca.

Cu cat ne apropiem mai mult de 2012, cu atat mai intens devine totul. Voi acumulati mai multe lectii si initieri intr-un timp foarte scurt. Unii dintre voi acumuleaza acum intr-o luna cat, in alte conditii, ar fi acumulat in 10 ani. Voi treceti prin acest proces pentru ca asa ati ales. Noi doar va prezentam oportunitatile in conformitate cu timpul liniar care este actualmente disponibil planetei Pamant. Este un proces in desfasurare, ca o calatorie, un pas il urmeaza pe celalalt. Cu cat sunt mai multi oameni care aleg sa profite de aceste energii noi, cu cat se asigura o buna desfasurare procesului, cu atat din ce in ce mai multa energie va vini aici, pe Pamant.

Cu cat va detoxificati corpul, cu atat mai mult veti deveni mai eliberati, mai clari.

Voi atrageti vibratii inalte ale energiilor, mari ecuatii ale luminii si, cum acestea sunt aduse in constiinta voastra, voi deveniti mai constienti de ceea ce v-a indus in eroare in trecut.

Exista o urgenta in ceea ce prezentam. Exista un impuls pentru voi toti, de a va trezi si a observa unde sunteti, pentru ca nu mai este timp pentru a fi lenesi. Timpul care va ramane la dispozitie este extrem de scurt. Nu-l irositi nefacand nimic sau opunandu-va sensului de curgere.Tineti minte ca acesta este ultimul efort si ca vi se permite acum sa aduceti tot ceea ce aveti nevoie pentru a va inalta. Si noi am fost de acord sa va servim in acest fel si asa va fi facut.

Chakrele corpului vostru sunt in procesul de calibrare la fiecare 6 ore. Structura geometriei frecventelor emise de chakrele voastre, se schimba acum la fiecare 12 zile. Codurile pe care le-ati atras in chakre din Universul fluid trec in fiecare celula a corpului vostru si va penetreaza ADN-ul intr-o miscare rapida care face ca scimbarea sa aiba loc la fiecare 72 de ore. Aceasta in sine, provoaca uimirea mintii, intr-o mare proportie.

Asteptarile ego-ului vostru, ale mintii voastre sunt, in general diferite de ceea ce se intampla cu adevarat.

In 8 din 10 cazuri, rezultatul va fi complet diferit, fata de ceea ce v-ati asteptat. Lasati modificarile sa vina fara ca voi sa va fi conturat un anume rezultat. A-ti programa, sau incerca sa impui, un anumit rezultat nu face decat rau procesului de transformare, de inaltare.Voi santeti acum in Constiinta fluida si cel mai bine ar fi sa va obisnuiti sa traiti in aceasta fluiditate.

Preaiubitilor, aceasta fluiditate a constiintei, a mintii, a spiritului, a intentiei, a capacitatii de a crea, este ceea ce va v-a asigura sa va mutati prin lumi, prin dimensiuni si prin pasajele interuniversale, cu gratie, cu usurinta si cu viteza.

Anul 2010 bate la usa. Sunteti deja in valul ascensiunii anului 2008. Deci, ramaneti calmi si impacati cu aceasta viata pe care ati ales-o, caci voua vi se prezinta oportunitati cum nu au mai fost vreodata. Acest solstitiu este deschiderea portilor universale in universul fluid al iubirii, aducand calatoriile iluminarii fluide, ale intelegerii fluide a sinelui vostru, ca fiinta.

Aceste porti se vor deschide in anumite puncte ale planetei voastre, ceea ce va mentine aceasta energie, intre 21 iunie si 22 august. Aceste porti energetice vor fi deschise in fiecare mare oras de pe globul pamantesc. Lucratorii in lumina care isi au resedinta in orasele mari, se vor simti puternic atrasi sa predea ceea ce stiu si altora.

Sunteti rugati sa lasati ca viata sa va ghideze si permiteti fortelor nevazute ale sinelui vostru imputernicit, fluid, maret, iluminat, sa va conduca. Renuntati complet la controlul aspectelor fluide ale sufletului vostru, al sinelui vostru inalt, al celui mai puternic sine al vostru. Permiteti Sinelui vostru Inalt sa va ghideze, sa va ia in extraordinara calatorie a vietii.

Veti fi protejati de ploaia de pietre si de orice altceva inferior ca nivel de frecventa voua. Nimic nu va v-a putea rani fiinta voastra. Aveti incredere in destinul vostru, in sinele vostru caci fluiditatea inseamna a avea incredere la toate nivelele, in ceea ce puteti vedea si in ceea ce nu puteti vedea, in ceea ce este la suprafata si in ceea ce este dedesubt, in ceea ce este in interior si in ceea ce este in exterior, sus si jos.

Ati inceput urmatoarea faza a unei calatorii importante, iluminate si eliberatoare. Activarea cheie care urmeaza, se va adauga intensitatii si vitezei pe care le aduceti acestor incheieri ale vietii. Oportunitatile vor fi tot mai dese pentru voi, astfel incat sa pasiti, sa va mutati, sa schimbati, sa actionati, sa fiti ceea ce vi se cere. Cel mai important lucru pentru voi este sa va reamintiti sa fiti fluid, sa curgeti.

Amintiti-va: trageti cand sunteti impinsi, impingeti cand sunteti trasi. Uitati de rezistenta si predati-va ! Asta ar putea fi impotriva unor instincte ale voastre, pentru ca ati fost antrenati altfel, prin educatie, prin scoli. Amintiti-va ca ati iesit din acel paradox si ca acum experimentati ceva complet nou, care niciodata, niciodata nu a fost experimentat de catre constiinta de masa in aceasta maniera.

Nu exista carti de istorie de acest gen, care sa va ofere informatii. Totul este nou. Si toate acestea va vor duce dincolo de 2012, unde nu exista nici o istorie. Nu puteti studia, nici invata, nu puteti anticipa viitorul. Tot ceea ce aveti sunteti voi, Spiritul, puterea care este in interiorul vostru, puterea care exista in lumea din exteriorul vostru si folosirea celor doua ca UNU, folosind dualitatea pentru a o servi una pe cealalta, aducand toate spectrele ; totul va fi bine.

Cu aceste ferestre care se deschid in acest timp, intre 21 iunie si 22 august, energiile vor incepe sa curga intre emisfera sudica si cea nordica. Schimbul de lumina si de energii, miscarea ecuatiilor inalte de lumina intre coroana si baza, intre cap si picioare, intre Cer si Pamant. Va fi o stare continua de curgere. Nu va deveni stagnanta. Aceste energii se vor multiplica si vor crea retelele fluide ale acestor tehnologii avansate ale naturii spirituale metafizice, tehnologiile avansate care vin prin stiintele cuantice, prin experimentarea a ceea ce exista in afara Universului fix, a mintii fixe, a atitudinilor si sistemelor de credinta rigide si a asteptarilor fixe in viata. Lumea fixa va fi lasata in urma de catre cei care aleg lumea fluida.Data de 21 decembrie 2008 va fi momentul cand schimbarea intre fix si fluid va deveni observabila. Multi dintre voi veti experimenta diferentele intre constiintele rigide si cele fluide, intre oamenii care aleg sa traiasca intr-o lume fixa si cei care aleg sa traiasca intr-o lume fluida.

Inca veti mai imparti acelasi spatiu, dar lucrurile voastre vor fi total diferite si vor continua sa se schimbe din ce in ce mai mult. Se vor crea oportunitati pentru ca si cei din lumile fixe, cei care stau cu fata la trecut, sa se mute in constiinta fluida. Dar cei care s-au mutat in constiinta fluida, se vor departa din ce in ce mai mult de constiinta fixa si asta va insemna separarea lumilor.

Doua stari diferite ale experientelor. Doua Pamanturi diferite. Si lumea asa cum o stiti voi acum, nu va mai exista pentru voi, atunci.

Asadar, preaiubitilor, profitati cat puteti de aceste energii, practicati fluiditatea. Experimentati ce inseamna a fi fluid. Priviti unde ati amplasat asteptarile in anumite situatii si fata de anumiti oameni si retrageti acea energie inapoi la voi.

Permiteti ca ceea ce trebuie sa se intample, sa se intample. Fara a va preda puterea, mentinandu-va intentiile, scopurile si viziunile voastre, visele voastre ; nu renuntati la acestea.

Voi trebuie sa renuntati la atitudinile fixe proiectate, la asteptarile fixe, in schimbul a ceva mai fluid, a ceva mult mai maret decat ceea ce egoul vostru incearca sa creeze pe baza proiectiilor sale si a perspectivelor limitate, pe experientele trecutului. Amintiti-va ca este ceva nou. Doar voi va puteti oferi oportunitatea de a gusta aceasta noutate. Deci, eliberati si mergeti in curgere, acceptati sa inotati in vad. Permiteti acestor lucruri noi sa va arate ce se afla dincolo de barierele a ceea ce ati crezut ca este limita voastra de superioara.

Concentrati-va asupra a ceea ce se intampla de acum pana pe 22 august. Fiti in extraordinara calatorie a experimentarii puternice a alchimiei, eliberati limitarule si orice ingradire in timp.

Fiti constienti unde sunteti: in lumea fixa sau fluida? Faptul ca observati asupra carui lucru va concentrati sau experimentati, influenteaza lumea fixa sau fluida. Imbratisati acest timp. Pasiti prin aceste ferestre ale oportunitatilor care vin.

Noi mergem cu voi, stam cu voi, cateodata chiar plangem cu voi. Pentru ca santem langa voi si cu voi tot timpul, pentru totdeauna. Intotdeauna stim ca in coltul inimii voastre, intentia voastra este sa fiti intotdeauna cel mai bun si noi onoram aceasta.

Fie ca puritatea luminii voastre sa va arate ferestrele oportunitatii in Universurile fluide unde va va duce calatoria iluminarii voastre, in lumi pe care acum nu le puteti intelege. Si, fie ca aceste calatorii ale descoperirii extraordinare sa va conduca profund in sinele vostru, sa va aduca expansiunea voastra in Univers. Eu sunt Kuthumi, Cohan al Razei Aurii a Iubirii si Intelepciunii ; va salut si va binecuvantez in Iubire.

Noapte buna.

Sursa : http://www.thelightweaver.org/

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine