esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Continentul Lemuria

Continentul LemuriaContinentul Lemuria a rezistat timp de 60.000 - 70.000 de ani.


Lemurienii au avut tehnologie pe care noi nu o putem intelege inca cum ar fi un gen de vergele care lucrau doar atunci cand mintea si inima lor se uneau.


Plasandu-ne inapoi in timp, in Lemuria, in urma cu aproximativ 80.000 de ani, sau inainte cu 1.000 de ani inainte de scufundarea acestui continent -- s-a scufundat foarte lent la inceput --, acolo au trait un cuplu, Ay si Tyia. Ay si Tyia au obtinut nemurirea fizica in cursul vietii lor si au deschis o scoala ezoterica pentru a invata imortalitatea si inaltarea - Scoala de Mistere Naacal.


Inaltarea este o metoda de translatare constienta dintr-o lume (dimensiune) in alta, luand si corpul cu tine.


Inaltarea difera de renastere, care reprezinta o translatare constienta dintr-o lume in alta prin moarte apoi recreerea corpului de lumina in cealalta lume. In cursul existentei sale, la aceasta scoala au absolvit aproximativ 1.000 de Maestri nemuritori, pana in timpul cand Lemuria s-a scufundat rapid.


Extrem de intuitiva, rasa lemuriana stia ca se va scufunda; ei erau bine pregatiti pentru acest eveniment, asa ca au fost probabil foarte putine accidente si intamplari neprevazute.


Lemurienii au migrat atat spre sud in zone cum ar fi lacul Titicaca in Peru cat si spre nord, in zone cum ar fi muntele Shasta din California.


Lemuria sau Mu...continentul mama...se spune ca a existat in Oceanul Pacific...Cel care a fost atras de acest continent pierdut a fost colonelul Churward, caruia un anticar i-a dezvaluit existenta unor tablite scrise in naacal( limba oficiala a continentului Mu ) aflate in posesia unui preot tibetan care se autointitula "mare preot al organizatiei naacal"; acelasi anticar, i-a zis faptul ca tablitele de piatra( 3.340 B.C.) atesta nastere, inflorirea si decaderea imperiului.curcward a si scris o serie de carti despre continentul disparut:

-"Mu- continentul pierdut" - autorul descrie frumusetea continentului si il aseamana cu edenul crestin

- "Copiii lui Mu" -63 milioane de persoane au trait pe Mu,aveau puteri paranormale iesite din comun, traiau in case cu acoperisuri de sticla

-"Simboluri sacre ale continentului Mu" - el afirma ca toate simboluri sacre din toate religiile isi au provenienta pe mu, cunostinte "predate" de Moise, Osiris, Iisus

-" Forte cosmice" - toate bolile pot fi combatute de om, evolutia biologica e un mit


-" A 2a carte despre fortele cosmice"


Alte scrieri atesta ca acel continent era locuit de reptilieni si o rasa numita "naga", iar ca dovezi scriitorii au adus povesti/mituri din Australia si Cambodgia, care vorbesc de oameni dragon/oamenii-serpi, care aveau puteri magice;
un alt document care atesta existenta Lemuriei este cartea lui Dzyan, prima carte care a descris un razboi atomic!


Tablitele mexicane afirma ca omul a aparut pe continentul Mu si ca resturi ale acelei limbi exista inca in vocabularul fiecarei rase, de aici si simbolul pomului cu sarpele ( pomul inseamna continentul mama"imbratisat" de reptilieni ), iar simboluri care apar in Biblie si care impanzeau epoca antica apartin tot Lemuriei( cruce, sarpele, piramida cu ochi etc).
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Lemuria


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Lemuria

LemuriaIn largul insulelor Yonaguni (Japonia) se afla un oras sub ocean.In partea de sud a insulelor Yonaguni(din grupul insulelor Ryukyu), plonjorii au gasit ruine de constructii artizanale in ocean. Situl contine o structura de forma patrata acoperita de corali, o platforma gigantica cu margini si colturi, cat si strazi, scari, si o constructie boltita. S-ar putea spune ca ruinele seamana cu un altar dintr-un oras vechi. Ele se intind pe circa 200 m de la vest la est, si peste 140 m de la nord la sud. Punctul sau cel mai inalt se ridica la aproape 26 de metri.


In 1986, plonjorii locali au numit acest oras submarin:"Aria de plonjat a Ruinelor submarine". La scurt timp dupa ce s-a facut aceasta descoperire, Universitatea din Ryukyu a creat o "Echipa de Explorare de Arheologie submarina"(UAET) si a inceput un proiect de cercetare de opt ani. Alte ruine au fost descoperite sub marea de sud-est a insulelor Shihuan si in regiunile din jur, cuprinzand o constructie facuta din pietre, o structura asemanatoare unei grote inconjurate de stalpi, o statuie de cap uman, o bolta si statui geometrice reprezentand broaste testoase. Descoperirea cea mai surprinzatoare erau hieroglifele gravate intr-un zid de piatra lasate de o civilizatie veche avand o cultura umana foarte avansata. Daca se priveste de sus, exista strazi si panmant arabil care inconjoara ruinele. Ruina cea mai mare era de 100 de metri inaltime, fiind construita din roci gigantice.UAET a construit pe calculator un model care a aratat ca locul a fost altarul unui templu unde populatia se aduna si tinea ceremonii culturale. Erau doua grote pe jumatate de stalpi la nordul templului. Arheologii cred ca ele puteau fi un loc unde se putea scalda inaintea unei ceremonii. Exista o poarta boltita la estul templului cu doua roci gigan-tice care se calareau una pe alta. Inaltimea prezenta gauri rectangulare facute de om in roci. Fara indoiala, rocile au fost fasonate de masini si utilizate ca piese angulare ale orasului.


In plus sub ocean, in jurul foartei cunoscute "Lishenyan", la sud -est de insula Yonaguni, a fost descoperita o statuie cu cap umansi cu mai multe picioare. Caracteristicile faciale se pot distinge clar. Mai tarziu, in apropiere de statuia cu cap uman, au fost gasite hieroglife. Acest lucru indica faptul ca constructorii ruinelor submarine apartineau unei civilizatii foarte avansate.Dar in vestul insulei au fost facute si alte descopeririimportante:
In 1990 s-a descoperit o piramida gigantica facuta din roci, de 183 m latime si de 27,43 m inaltime. Ea a fost construita din roci rectangulare si avea 5 niveluri. Existau de asemenea mai multe piramide mici in jur. Aceste mini-piramide se compuneau din straturi de piatra, cu o latime de peste 10 m si o inalt de 2 m. De asemenea toate constructiile aveau in jur strazi, fapt ce arata ca nu a fost rezultatul unui proces natural.Arheologii de la Universitatea din Londra cred ca constructorii acestor orase trebuie sa fi avut nivelul de dezvoltare cel putin la fel cu cele Mesopotamiene sau amerindiene.


Conform unui profesor de geologie de la Universitatea din Tokyo, regiunea s-a scufundat in urma cu 10 000 de ani, la sfarsitul perioadei glaciare.
Despre constructiile descrise mai sus, nu putem spune la ce foloseau, caci s-ar putea sa ajungem la aceeasi situatie ca in povestea lui Toma, cand se descriu niste camere de reculegere din timpul rugaciunii, ale regelui si reginei, iar de fapt acele camere foloseau la altceva...


Tradus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine