esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Calatorie in lumea de dincolo


Calatorie in lumea de dincolo
- Neurochirurgul Eben Alexander este american si una din obsesiile vietii lui a fost sa conteste cu vehementa existenta asa-numitei "experiente a mortii iminente". Pana cand a intrat el insusi in coma si a revenit la viata. Începand de-atunci, nu mai conteneste sa vorbeasca despre "lumea de dincolo" -"Am comunicat cu Dumnezeu"Calatoria spre cer a debutat cu dureri de spate. Eben Alexander, fiu de medic din Carolina de Nord, el insusi neurochirurg, cu studii la Harvard si cu o experienta profesionala de un sfert de secol, s-a uitat la ceas. Ora 4.30, cam devreme chiar si pentru el. Simtea niste pulsatii puternice in zona lombara si a decis sa faca o baie, dar durerile s-au intetit si s-a culcat, din nou, in pat. Sotia lui, Holley, i-a masat spatele, iar el a atipit putin, dar s-a trezit din cauza du­rerilor cumplite. Holley a vrut sa cheme salvarea, insa cum medicii nu suporta sa devina pacienti, n-a lasat-o, desi respira deja greu, de durere. Brusc, a facut un spasm traumatic, si-a dat ochii peste cap si a intrat in coma. Pe 10 no­iembrie 2008, in jurul orei 9.30, viata lui Eben Alexander, atunci in varsta de 54 de ani, a luat sfarsit. Dar a fost doar prima viata.


Cea de-a doua a inceput sapte zile mai tarziu, cand, in ciuda tuturor pronosticurilor, barbatul grav bolnav de o meningita bacteriana a iesit din coma. Primul sau cuvant a fost un "multumesc" adresat colegilor care-l tratasera, dupa care le-a spus membrilor familiei adunati in jurul lui: "Totul e bine". Medicii au considerat ca vindecarea lui Alexander pare a fi un miracol, inainte chiar ca neurologul sa fi scos vreo vorba despre experientele sale din timpul comei, mai ciudate, practic, decat tot ce traise el pana la acea varsta. "Am comunicat direct cu Dumnezeu", declara el. "Sunt dovada vie ca dincolo de lumea ma­teriala pe care o cunoastem exista un univers. Iar acest univers nu este rece si lipsit de viata, ci plin de cal­dura si viu". Acum, omul de stiinta a scris o carte, intitulata "Proof of Heaven" ("Marturie despre cer"), in care descrie ceea ce expertii, ca si misticii, numesc "experienta mortii iminente" ca pe o calatorie plina de aventuri in lumea de dincolo.Şi care include si un mesaj de mantuire. Deci: in timp ce trupul sau, aflat la sectia de terapie intensiva a Spitalului din Lynchburg, orasul in care locuia, era legat de aparate cu tot felul de tuburi, si valuri de antibiotice se luptau cu bacteriile din creierul sau, spiritul lui o pornise la drum, pe aripile unui fluture, povesteste doctorul. Acel biotop eteric, infloritor, era populat de ingeri, stralucea si vibra de atata frumusete si fericire si o fetita cu ochi albastri i-a transmis ca n-are de ce sa se teama. Ale­xander se simtea cuprins de iubire si-si savura zborul printre norii pufosi de culoare roz. Iar cerul sclipea albastru si o prezenta divina il umplea de incredere pe calator. Impresii oarecum naive si sablonarde, de genul filmelor hollywoodiene? "Limbajul meu pamantean nu e suficient pentru a descrie aceasta lume hiperrea­la", spune Alexander. "Acolo comunicam fara cu­vin­te, ma aflam pe un alt plan".


Alexander e un barbat inalt si sportiv, tata a doi baieti si radiaza un amestec de blandete si seriozitate, asa cum se asteapta oamenii de la "zeii" in halate albe. El ba­nuieste ca profesia, si nu in­tamplarea traita, a facut din cartea sa un mega-bestseller in America si, din el, un rasfatat al mass-media: cine s-ar putea indoi de doctorul cel bun, cu papioane simpatice la gat, in loc de cravate, care a facut, pana acum, sute - daca nu mii - de operatii pe creier?


Caci despre experienta mor­tii iminente - incursiuni in lu­mea de dincolo, facute de oa­meni care, ca si Ale­xander, s-au luptat cu moartea sau au fost supusi unui stres extrem - relateaza milioane de contemporani din toata lumea, apartinand tuturor culturilor. ("Asociatia Internationala pentru studierea mortii iminente" are, doar in SUA, 8 milioane de mem­bri.)
Chiar si explicarea notiunii, ca sa nu mai vorbim de prezentarea de dovezi, este foarte dificila. Nu sunt cumva aceste "experiente" mai degraba niste visuri? Haluci­natii? Focul sinaptic de artificii, necon­trolat, al unui creier chinuit? Nu duce si meditatia la asemenea zboruri imponderale si imateriale, cum le descrie Alexander? În calitate de chirurg, spune el, au existat pacienti care i-au declarat sus si tare ca ar fi fost "dincolo", unde s-au intalnit cu mama dece­data sau cu fapturi ceresti si po­vesteau despre asta ca despre ceva extrem de real, ca despre o plim­bare in jurul blocului. Dar Eben a considerat povestile lor niste sim­ple aiureli. O functionare deficitara a capului."Nu ma indoiesc de o realitate extinsa, asa cum o descriu misticii"Calatorie in lumea de dincoloDar acum, Eben cel renascut nu mai are niciun fel de indoieli. "Nu ma mai indoiesc de o rea­li­tate «ex­tinsa», asa cum o descriu, de secole, misticii, oamenii cu insu­siri de me­dium si cei trecuti prin experienta mortii imi­nente". Şi il citeaza pe filosoful Soren Kirkegaard, care desluseste bine marile enigme ale umanitatii. "Exis­ta doua posibilitati ale ero­rii. Una este sa crezi ce nu e ade­varat. Cealalta e sa nu crezi ce este adevarat".


Pentru a putea studia mai bine metateoriile enigmatice, precum ex­­perienta mortii iminente, me­di­cii si psihologii au notat ce au in comun re­latarile consemnate si au gasit uimi­tor de multe asemanari, indife­rent ca ele au fost facute de copii sau de batrani, de europeni sau de mon­goli. Printre ele se numara senzatia parasirii trupului si a plutirii deasupra lui. O lumina puter­nica, inter­pre­tata, in functie de religie si de gradul de civilizatie, ca fiind Dumnezeu insusi sau expresia propriei clarificari interioare. Şi, apoi, maximumul emo­tional pe care-l descrie Ale­xander: in aproape toa­te experientele mortii iminente, tinta calatoriei este cerul, nu iadul. Slava Domnului!"Mintea mea, spiritul meu, disparusera"Dar Alexander nu se considera, in nici un caz, un autor de literatura morala, de inaltare sufleteasca, si afirma cu tarie ca va continua sa apere si sa respecte metodele stiintei, pe care, insa, cazul lui le-a impins pana la limita. Vindecat de meningita, el si-a intrebat colegii cum cred ei ca au putut lua nastere amintirile sale despre rai si despre ingeri. Şi a constatat ca nu exista o explicatie in acest sens. Pentru ca centrii lui cerebrali pentru amintiri, visuri, fantasme si viziuni nici macar n-au functionat in perioada respectiva. Bacteriile i-ar fi atacat in asa masura materia cenusie, scrie Alexander, incat aparatele de masura n-au mai indicat nimic. Şi suna aproape triumfator: "Mintea mea, spiritul meu - sau cum vreti sa numiti dvs. ceea ce ne face pe noi oameni - disparuse". Prin urmare, conchide el, pastrand atitudinea autoritara a categoriei profesionale din care face parte, creierul nu este nicidecum "sediul" sau "generatorul" constiintei, asa cum s-a crezut pana acum. Ba mai mult, aceasta exista in afara trupului, ca o forta sublima, care, "incapa­tanata", nu se lasa masurata si nici fotografiata. Asta, ca aluzie rautacioasa la cercetarile neurologice, care aspira sa descifreze - cu electroencefalograme sau aparate cu rezonanta magnetica - sufletul omului, afirmand ca gandurile si sentimentele pot fi reproduse ca o "activitate" a anumitor zone ale creierului."Viata nu se sfarseste odata cu moartea, ci merge mai departe, spre frumusete"Aici incepe, de fapt, a doua mare calatorie a me­di­cului Eben Alexander: trebuie sa le arate adevarul oa­menilor care cred fiecare cuvant al stiintei. Şi adevarul arata astfel: lumea noastra este mai mare decat credem noi. Viata nu se sfarseste odata cu moartea, ci merge mai departe, spre frumusete.


"Faliment intelectual", asa numesc criticii religiei, precum publicistul ame­rican Sam Harris, aceste teze, spunand ca sunt "echi­va­len­tul alchimiei si al pre­zi­ce­rilor din Evul Mediu". Neurologii critica faptul ca un chirurg expe­ri­mentat pre­cum Ale­xander trece cu vederea inac­tivitatea proclamata a cre­ierului sau si ca raspandeste aproape 200 de pagini cu banalitati esoterice, ca un guru New-Age sclivisit. Şi ca nu face deloc referiri la rezultatele masu­ratorilor - facute cu aparate perfor­man­te - in timpul mortii sale aparente. Şi, in plus, dupa cum isi descrie starea, ar trebui sa fi fost mort cerebral, spu­mega de furie profesorul de psihiatrie Mark Cohen, de la Uni­ver­sitatea din Los Angeles. "Dr. Alexander opereaza capete, dar despre cercetarile neuro­logice nu prea are idee".


Eben Alexander isi pastreaza calmul - o alta trasatura comuna celor trecuti prin experienta mortii iminente. Care se descriu ca fiind mult mai relaxati si mult mai putin tematori fata de ceea ce li s-ar putea intampla. În momentul de fata, el lucreaza la o noua carte, in care vrea sa-i convinga pe cei sceptici ca ceea ce i s-a intamplat lui a fost un ade­varat miracol. În felul acesta, Eben Ale­xander, care s-a autoproclamat "un fenomen de excep­tie", face exact ce fac si tovarasii sai de suferinta: in mod inconstient si ne­in­tentionat, el da un sens cedarii totale a corpului sau, construind o poveste care explica si justifica accidentul suferit. Neurologii n-au habar cum realizeaza creierul acest "artificiu", atat de ase­ma­nator cu autohipnoza. Dar daca este asa, chiar ca avem de-a face cu un miracol.

din revista

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Oamenii de stiinta si lumea de dincolo


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Oamenii de stiinta si lumea de dincolo

Oamenii de stiinta si lumea de dincolo
Primul simulacru de telegraf: cu ajutorul lui, s-au emis mai tarziu semnale catre extraterestrii si "spirite"* Ispita de a crede ca viata nu se sfarseste cu moartea nu-i incearca numai pe autorii de literatura fantastica si pe amatorii de spiritism. Mai pe fata, mai pe ascuns, si oamenii de stiinta forteaza usa catre lumea de dincolo. La capatul celalalt al tunelului mortii e CINEVA? *Savantii romani si viata de dupa viataLa intrebarea obsedanta: "Exista viata dupa viata?", academicianul Victor Sahleanu are nenumarate raspunsuri, pe care inca nu a reusit sa le publice, dintr-un simplu motiv: din august 1997, el se afla in "cealalta viata", chiar daca pentru cei care l-au inteles ramane nemuritor.


Ca filozof, medic, matematician, dar si ca doctor in antropologie, regretatul profesor Sahleanu era de parere ca omul de stiinta doreste doar sa creada in viata de dincolo, dar cunoaste prea putin pentru a avea curajul s-o cerceteze. Criticat de multi confrati pentru credinta sa in "viata de dupa moarte", renumitul antropolog a ezitat sa-si faca publice opiniile si rezultatele cercetarilor sale, legate mai ales de tema antropologiei religioase. Academicianul Sahleanu s-a rezumat sa studieze mai mult in particular problema universului paralel, incercand sa imbine stiintele naturii cu cele ale parapsihologiei si biofizicii.Asemeni lui, "eleva" sa, doamna dr. Cornelia Guja, specialista in biofizica, este de parere ca exista o forma care se poate numi in limbaj popular "Spirit". In lucrarea sa "Aurele corpului", ea descrie modul in care poate fi surprinsa in fotografii prezenta unei forme de energie cu origine inca necunoscuta, indestructibila, deci nemuritoare. In cadrul simpozionului "Omul si Natura" din septembrie 1997 (Ploiesti), organizat de Ministerul Culturii si Academia Romana, colaboratorii sai au prezentat comunicari stiintifice legate de ipoteza existentei spiritului si dupa moartea fizica a organismului. Aceste aspecte fusesera deja dezbatute anterior in Aula Mare a Academiei Romane, cu ocazia Simpozionului de Antropologie din acelasi an.

O descoperire epocala: radioul i-a facut pe oamenii de stiinta sa caute si voci in eter:"Alo, pe lumea de dincolo e cineva?"
Renumitul fizician William Crooks, laureat al premiului Nobel, si-a dedicat mai mult timp decat se stie oficial incercarii de a studia si chiar de a comunica cu universul "lumii de apoi". In urma unor descoperiri publicate in revistele Universitatii din Londra, s-a dovedit insa faptul ca savantul nu experimenta spiritismul, asa cum s-a crezut multa vreme. Pe Crooks il interesau intermediarii cu lumea de dincolo, el incerca sa descopere secretele bine ascunse ale naturii umane, comunicarea telepatica a celor care se pretindeau "medium". Riscandu-si reputatia de om de stiinta, fizicianul a inscenat renumita experienta prin care Ann Morgan, o femeie care a trait in secolul 17, a fost chemata prin intermediul unui medium la masa de spiritism. Halucinatia colectiva starnita de aparitia fantomei a bulversat intreaga asistenta, formata numai din oameni de stiinta celebri in epoca. Ceea ce urma sa afle aflase: oamenii, chiar si cei mai sceptici fata de prezenta unei vieti dupa moarte, purtau in subconstient o
valenta deschisa pentru legatura cu lumea de dincolo.Dupa descoperirea jurnalului sau personal, problema halucinatiei colective a devenit si mai clara. Inca din primele file, Crooks declara ca nu doreste sa afle cum poate sa comunice personal cu spiritele, ci cum pot "mediumurile" sa aiba aceasta halucinatie. In ultimele file ale jurnalului, inca nepublicat in strainatate, fizicianul declara ca a renuntat la cercetare, dupa ce a constatat ca halucinatia colectiva este un mister inaccesibil omului de stiinta.Voci misterioase din universDezvoltarea cercetarilor amanuntite asupra parapsihologiei, tot mai asidua in numeroase universitati americane, printre care si cea din California, a scos la lumina mai multe aspecte necunoscute ale studiilor efectuate de Nikola Tesla, recunoscuta personalitate a teoriilor de baza in domeniul undelor magnetice si electrom
agnetice.

Daca William Crooks era la inceput mai reticent in a crede in viata dupa viata, Tesla a avut de la bun inceput intentia de a studia fizica tocmai in scopul de a descoperi modul prin care va putea comunica cu o alta lume si in special cu cea a spiritelor. Documentele publicate de universitarii americani in anul 1997, in numeroase brosuri ale Bibliotecii Universitatii California, au starnit un deosebit interes, legat mai ales de teoria solitonilor, particule descoperite de Scott Rusell, denumite: "Atomii indestructibili ai spiritului". Experientele efectuate de Tesla, care s-a folosit direct de teoria "S. Russel", scot in evidenta faptul ca omul are in permanenta o dubla existenta: una materiala si alta solitonica, cea din urma fiind emisa de activitatea materiei, dar complet independenta de aceasta.


Si inventatorul radioului, Marconi, a cercetat in secret modul in care ar putea descoperi o tehnica ce i-ar permite o experienta care sa-l puna in legatura cu lumea de dincolo. Bazandu-se pe teoriile secrete ale lui Tesla, acesta a initiat o cercetare in care avea ca scop depistarea unor semnale "radio" ce provin din universul celor de pe lumea de la "apus".Inventatorii si martienii
In jurul figurii inventatorului radioului, Guglielmo Marconi, a circulat legenda ca ar fi comunicat cu martienii. Ziarul "New York Times" din 2 septembrie 1921 anunta cu titluri uriase convingerea lui Marconi ca receptionase anumite semnale radio misterioase, provenite de pe Planeta Rosie. Omul de stiinta relata ca semnalele primite aveau frecventa de zece ori mai joasa decat a celor utilizate in comunicatiile terestre. In domeniul telegrafiei fara fir "bomba lui Marconi" nu reprezenta totusi o noutate: emisiuni inexplicabile, provenite din spatii nestiute, fusesera captate inca din 1895 si 1908.
Nikola Tesla era si el convins de posibilitatea comunicarii cu inteligente extraterestre. Conform unei teorii indraznete, savantul sustinea, de pilda, ca din campul magnetic al Pamantului s-ar putea extrage o anume cantitate de energie, necesara pentru a trimite semnale spre alte planete, cu probabilitatea ca "cineva" sa le capteze. Tesla a convins chiar autoritatile SUA sa-i "repartizeze" o zona desertica, aproape de Colorado Springs, unde si-a montat echipamentele. Fulgerele artificiale produse de Tesla au intrecut cele mai temerare asteptari. El a fost convins ca ajunsese la rezultatele care sa-i confirme testele: punctele si liniile sale macroscopice au fost receptionate in spatiul nemarginit si "cineva" a raspuns. Semnalele primite de aparatele lui Tesla n-au intarziat sa apara, in 1899. Erau periodice si... "caracterizate foarte clar de numarul si de ordinea ce nu pot fi atribuite unei alte cauze stiute de mine. Sunt convins ca nu au o origine terestra".


In 1921, Marconi spunea ca a primit la bordul iahtului sau, cu care naviga in Mediterana, semnale radio ciudate si neidentificate. Ca si Tesla, Marconi fusese socat de periodicitatea nenaturala a semnalelor. De aceea, l-a autorizat pe reprezentantul sau la Londra sa declare ca a interceptat acele semnale ca apartinand unui alfabet din care a stiut sa recunoasca doar litera "V" a propriului sau cod.Filmul venit din UniversIn timp ce Nikola Tesla cauta sa comunice cu martienii emitand fulgere spre cer, Guglielmo Marconi, receptiona cu aparatele sale de radio semnale ciudateToate acestea au dus in 1924 la un experiment tulburator. Guvernul Statelor Unite propune si obtine promisiunea ca toate tarile ce detineau transmitatoare radio de mare putere sa-si tina aparatele inchise pentru 5 minute, in fiecare ora, de la ora 22.50 a zilei de 21 august, pana la ora 23.50 a zilei urmatoare. Acel interval corespundea unei perioade de maxima apropiere intre Marte si Pamant (55,5 milioane km). Scopul era acela de a capta eventuale semnale. La Washington fusese montata o statie de ascultare prevazuta cu aparate de traducere in imagini a impulsurilor inregistrate. Si incredibilul s-a produs: s-au obtinut imagini! Semnale ciudate au produs fulgere de lumina ce au impresionat 9 metri de pelicula. Filmul "martian" astfel obtinut a fost developat cu maxima grija, relevand o serie indescifrabila de linii si puncte, ce aduceau foarte bine cu niste schite grosolane ale unor chipuri omenesti... Nimeni n-a reusit sa le descifreze, desi s-au facut nenumarate incercari. Astazi, mesajul acela este
pastrat cu sfintenie, ca un obiect de valoare, de catre postul de radio Bureau of Standards din USA.


Primit prin mail

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Lumea noastra


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Lumea noastra

Lumea noastra


Translation by Mirela Simonescu


6 Februarie 2006


Mesaj de la Maitreya:


Este interesant modul in care umanitatea ne vede in realitatea noastra spirituala. Un numar mare de oameni ce se afla pe drumul cautarii spirituale, ne vad pe noi ca pe niste fiinte eterice ce poarta robe albe, sandale si ce arata pe undeva precum Iisus, asa cum este el redat in majoritatea picturilor in planul terestru. Noi nu aratam deloc asa. Noi sintem asemanatori voua si pielea noastra poate avea multe culori. Sint chiar citeva suflete pe care nici nu ati putea sa le recunoasteti, pentur ca ei nu au trait niciodata in planul terestru, ci doar in alte dimensiuni. Noi nu purtam haine ca ale voastre, dar nici robe nu purtam. Este dificil pentur mine sa descriu ceea ce purtam, dar trebuie sa specific ca acest mod de a ne imbraca este in concordanta cu existenta in lumea noastra.

Margaret a intrebat odata cum este in lumea noastra, iar eu i-am spus: Este ca o corporatie mare, fara Ego pentru ca asa este pentru noi. In lumea noastra, fiecare suflet este conectat la Fiinta Ultima, cea pe care multi dintre voi o numesc Dumnezeu. Stim tot ceea ce este si nu ne putem minti unul pe celalalt, asa incit minciuna nu face parte din lumea noastra. Cind mintim, energia noastra o dezvaluie indata. Unii au incercat acest lucru, atunci cind s-au reintors acasa prima oara, dar au inteles repede ce se intimpla si credeti-ma ca poate fi foarte jenant atunci cind intelegi acest lucru. Asa incit odata ce au incercat, acest lucru nu s-a mai repetat. Deasemeni avem un simt al umorului foarte dezvoltat, si ridem foarte mult la intilnirile sociale. Cu siguranta nu sintem fiinte ce stau doar in stare de rugaciune tot timpul.

Lumea voastra este o iluzie, si de aceea, cind veniti acasa, multora dintre voi vi se pare greu sa va adaptati, deoarece ati venit cu tot ce v-ati imaginat despre noi. Totusi, va pot asigura ca conceptia voastra despre lumea noastra si despre noi, nu o veti pastra odata ce v-ati intors acasa. Multora dintre voi va ia mai mult timp spiritual daca putem sa-l numim asa sa va adaptati lumii noastre, care este adevarata voastra casa.

De fapt nu exista timp in lumea noastra. Deasemeni nu exista nici noapte, nici zi. Totusi, daca doriti sa experimentati toate acestea, ele pot fi create, deoarece totul in lumea noastra, inclusiv nevoile noastre, este creat de propriile ginduri. Acest lucru poate fi considerat dificil de catre multi ce se intorc acasa, deoarece trebuie sa invatati sa va controlati gindurile. Sintem o comunitate fericita in lumea noastra. Dar exista zone cunoscute de multi dintre voi, ca si zone gri unde se gasesc sufletele, ce nu se pot ierta pe sine pentur ceea ce au facut in incarnarile anterioare. Pentur a ajuta aceste suflete, avem fiinte special antrenate in realitatea spirituala, si care merg in zonele gri si asista prin vindecare, astfel incit acestia sa se poata intoarce curind in lumea noastra.

Mai mult ca orice, noi cunoastem multe despre lumea voastra, si, in mod surprinzator, despre ceea ce voi numiti Internet. Noi putem folosi computerele prin canalele noastre. De fapt, noi cream multe din softurile electronice pe care voi le utilizati, si facem acest lucru furnizind idei si intuitie, acelora care lucreaza in aceasta zona. Sotul Margaretei, Alan a fost o asemenea persoana, prin care noi am canalizat informatia, si care a folosit aceasta informatie, cu succes, pentur a crea propria lui afacere.

Nu este ceva in lumea voastra despre care noi sa nu avem cunostiinta. Voi, pe de alta parte, trebuie sa asteptati pina veniti acasa, ca sa reedeti lumea noastra. De ce acest lucru? Deoarece daca vedeti lumea noastra, nu va veti mai dori sa fiti in planul terestru. Incercati sa nu aveti idei preconcepute despre cum aratam noi si despre cum traim va pot asigura ca este o perceptie gresita!

Maitreya.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine