esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la Maria Magdalena

Mesaj de la Maria Magdalena
Dragi prieteni,

Toti trei suntem prezenti astazi aici: Jeshua, Maria Magdalena si Maria. Suntem onorati sa fim aici cu voi. Noi va vedem ca pe fratii si surorile noastre. În inima noi suntem una si pentru mine, Jeshua, este deosebit de eliberator sa fiu aici alaturi de prietenele mele. Pentru ca adeseori am fost vazut ca reprezentant al energiei Christice. Cu toate acestea, acesta nu este adevarul gol-golut. Alaturi de mine, in viata mea, au existat femei care au fost esentiale in misiunea mea.


În acele vremuri femeilor nu le era permis sa faca ceea ce am facut eu, sa fie in mod public invatatori. Dar mama mea si Maria Magdalena au fost si ele razboinici spirituali. Ele m-au ajutat sa plantez semintele Constiintei Christice.


Astazi vom vorbi despre energiile masculine si feminine. Sufletul meu geaman feminin si cu Mine vorbim intr-un singur glas. De-a lungul istoriei voastre, energia feminina a fost profund ranita. Acest lucru a avut consecinte importante atat pentru femeile cat si pentru barbatii de pe Pamant. Nu numai femeile au suferit din cauza dominatiei masculine, ci si barbatii au avut de suferit.


În primul rand vom discuta de ranile feminine. Va cerem sa va imaginati o femeie. Ea reprezinta intregul energiei feminine. Energia feminina a fost injosita si tratata cu violenta. Efectul pe care acest fapt l-a avut asupra femeii este ca ea s-a retras din partea inferioara a corpului, parte in care isi are sediul puterea ei. Mai ales in cazul in care a fost vorba de violenta sexuala, trauma emotionala a facut ca femeia sa-si retraga constiinta din aceasta parte a corpului.


Pentru ea devenit foarte greu sa-si pastreze constiinta de sine si sa ramana impamantata. Imaginati-va o femeie in fata ochiului vostru interior. Aceasta reprezinta energia colectiva a femeilor. În aceasta imagine puteti vedea ca in acea zona a pantecelui ei parca ar fi o gaura. Ea si-a retras constiinta din acea zona si se simte in nesiguranta deoarece ii lipseste fundatia. În interiorul pantecelui ei puteti auzi tipete de spaima si durere. Am dori sa va invitam pe toti, atat femei cat si barbati, sa trimiteti lumina catre aceasta femeie,catre pantecele ei. În acest fel vi-o dati voua insiva.


Acum Maria Magdalena vrea sa va vorbeascaEu sunt Maria Magdalena. Va iubesc profund. Eu sunt tot timpul cu voi. M-am ridicat deasupra ranii feminine si acum as dori sa ating aceasta zona dureroasa cu foarte multa delicatete pentru a ajuta femeile sa se vindece. As vrea sa le vad renascand cu bucurie si fermitate, astfel incat puterea feminina sa poata reveni in mod pasnic. Eu nu doresc sa ma lupt sau sa ma bat. Am venit in pace si cu un motiv special pentru femei. Toate ati fost ranite de-a lungul istoriei, dar acum v-ati recastigat puterea. Acum este timpul vostru, acum este vremea voastra. As vrea sa va reamintesc ca si barbatii au nevoie acum de ajutor. Voi, ca femei, sunteti familiarizate cu rana din pantecele vostru, cu durerea si trauma de a fi injosite. Dar ce s-a intamplat cu barbatii?


În trecut, din cauza energiilor masculine dominante, energii ale puterii si opresiunii, barbatii au fost fortati sa-si inchida inimile. Ei trebuiau sa fie puternici si duri, aceasta era imaginea masculina ideala. Dar in acest fel barbatii s-au instrainat de partea lor sentimentala. Multi barbati s-au inchis in capul lor; pentru ei a devenit dificil sa-si exprime emotiile si sentimentele. Incapacitatea de a va conecta cu partea voastra sentimentala, partea voastra feminina, este deasemenea o rana. Nu va traiti viata pe deplin daca nu va puteti accesa sentimentele. De fapt, sunteti deconectati de la sufletul vostru. În multi barbati exista un sentiment de singuratate si alienare, care poate fi perceput ca o gaura in inima lor.


Deci dupa cum vedeti, atat barbatii cat si femeile ati fost raniti in trecut. Femeilor as vrea sa le spun azi ca pentru a va regasi puterea, pentru a va recunoaste adevarata putere, indreptati-va catre barbati. Ei au nevoie de ajutorul vostru, au devenit instrainati, instrainati de casa. Aveti blandete in inima voastra pentru a fi pline de compasiune cu ei. Noul Pamant se poate naste numai daca aduceti pacea intre voi. Daca femeile si barbatii isi recunosc ranile unii celorlati, ei pot construi intre ei o punte.


Le cer femeilor sa mi se alature in a trimite lumina in gaura din pantece. Din acea lumina, apare o coarda care merge direct in Pamant. Simtiti conexiunea cu Mama Pamant ca femeie. Energia voastra feminina este atat de puternica si de importanta pentru viata. Amintiti-va adevarata voastra putere. Pe masura ce constiinta voastra de sine creste, indreptati-va catre barbati si trimiteti lumina in gaura din inima lor.


Voi sunteti pe punctul de a intra intr-un nou timp in istorie. Sunteti meniti sa intrati impreuna ca barbati si femei. Sunteti invitati sa va bucurati si sa radeti din nou ca fiinte umane. În multi dintre voi Eu vad razboinici obositi; voi v-ati luptat si v-ati luptat si unii dintre voi sunteti obositi si dezamagiti. Raspunsul la durerea voastra se afla intr-o viata simpla. Prin asta vreau sa spun: sa va simtiti din nou conectati cu adevarat cu Pamantul si sa va bucurati de placerile simple de a fi fiinta umana. Promisiunea Noului Pamant este sa experimentati iubirea dintre un barbat si o femeie, sa fiti prieteni cu oameni asemanatori voua si sa traiti in pace cu mediul vostru inconjurator si cu natura.


În viata mea pe Pamant am explorat profund rana feminina. Am fost o prietena draga a lui Jeshua. Am putut simti puterea si intelepciunea lui, dar si durerile si indoielile sale. A existat o intelegere tainica intre noi doi. Am simtit o durere profunda atunci cand El a trebuit sa paraseasca Pamantul, cand a fost omorat. Adeseori cand vroia sa ne vorbeasca, ii puteam simti mesajele nu numai in cap ci in tot corpul. Nu-mi placea sa discut despre ideile lui, despre mesajele lui asa cum o faceau discipolii lui masculini. În acest sens am fost putin diferita de ei. Uneori ei si-au batut joc de mine si atunci ma simteam foarte singura. Am fost privita ca o ”femeie salbatica” , eram neconventionala. În prezent eu sunt foarte bucuroasa sa vad ca femeile salbatice sunt din nou binevenite in lume! Multe s-au schimbat din vremea lui Jeshua.


Eu va spun: femeile salbatice vor fi liderii acestei lumi! Va invit pe voi toate sa va ridicati in adevarata voastra putere. În trecut, cand o femeie era ”salbatica”, adica independenta, neconventionala si pasionala, adesea ea era etichetata ca isterica. În Evul Mediu au fost numite vrajitoare. Dar, de fapt, aceste femei – Eu am fost una dintre ele – erau animate de iubire. Acum a venit din nou vremea ca femeile sa-si arate adevarata lor putere, nu intr-un mod agresiv ci intr-un mod care sa reconcilieze energia masculina si cea feminina.


Va multumesc foarte mult ca ati fost cu mine aici azi!


© Pamela Kribbe

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine