esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


In Marea Linistii de pe Luna e multa aglomeratie

In Marea Linistii de pe Luna e multa aglomeratieNu putini sunt cei care contesta misiunile spatiale ale americanilor pe Luna. Cel mai inversunat, Bill Kaysing – fost tehnician la Rockwell International (compania care a participat la misiunile lunare) – afirma, in cartea sa, ca "n-am fost niciodata pe Luna", ca NASA a jucat o comedie sinistra la 90 de kilometri de Las Vegas intr-o baza secreta din Nevada, utilizata de Atomic Energy Commission pentru teste nucleare.


Conform altor investigatori, baza s-ar fi aflat in deserturile din Arizona sau New Mexico. Conform lui Kaysing, de decoruri s-a ocupat regizorul Stanley Kubrick sub pretext ca filmeaza "Odiseea Spatiala 2001" (1968). Ceea ce s-a intamplat pe "platourile de filmare" seamana foarte bine cu actiunea filmului "Capricorn One".


La ridicarea cortinei au ramas cateva intrebari la care NASA si astronautii angrenati in misiunile lunare nu au dat un raspuns satisfacator. Prima intrebare este de ce pe cerul Lunii nu se vede nicio stea? NASA­ a motivat ca aveau aparatele de fotografiat neperformante si nici astronautii nu s-au priceput mai bine.


Insa astronautii de pe Apollo 11 apucasera sa declare in conferinta de presa ca n-au vazut deloc stele, dupa care ei, si altii dupa ei, au devenit brusc evazivi. Al doilea punct forte al detractorilor este cel legat de praful lunar, suficient de gros cat sa fie pozata o minunatie de urme lasate de bocancii spatiali ai lui Armstrong si Buzz Aldrin, dar insuficient pentru a ingropa talpiciul piciorului modulului lunar care se vede in fotografie.


Explicatia ca praful fusese impins mai incolo in timpul aselenizarii de catre sistemul de propulsie descendent al modulului nu a satisfacut, pentru ca ar fi trebuit sa fie mult, mult mai incolo si de "pasii" astronautilor.


Problema steagului american care flutura in… vacuum a fost "rezolvata": nu flutura, nu fusese bine intins de catre Aldrin, ca sa creeze un efect special, ceea ce a si reusit.


Cea mai serioasa problema este cea legata de Observatorul Parkes din Australia, construit special pentru captarea cu acuratete a transmisiilor de pe Luna. Cu cinci ore inainte de inceperea transmisiei imaginilor cu "primul pas pe Luna", specialistii de la Parkes au primit ordin sa-si­ inceteze activitatea.


Nimeni, nici in ziua de azi, nu a explicat de ce. La aceste intrebari se adauga si moartea suspecta a 12 oameni direct implicati in programul Apollo. NASA a aratat spre curtea sovieticilor, ca si la ei au fost tragedii legate de programele spatiale.


Ultima intrebare fara raspuns satisfacator ar fi de ce, daca americanii au fost primii care au cucerit Luna, de ce
n-au "pastrat-o"? Pai, sa mai cheltuiasca si altii miliarde de dolari cu misiunile lunare! Acesta a fost raspunsul dat de NASA.


Atunci de ce pregatesc o noua misiune care sa orbiteze in jurul Lunii, cu patru astronauti la bord, pana in 2018?


Racheta zeului Khaldi, "flotila" incasa ... Rusii sar in ajutorul fratilor astronauti


Pana la urma, au fost americanii pe Luna? Singura misiune care se bucura de oarecare incredere a fost Apollo 17, care a adus fotografii incontestabile de pe Luna, cu tot cu astronautii Eugene Cernan- ultimul om care a pasit pe Luna, Ron Evans si Harrison Schmitt. Cernan a starnit si el vii controverse cu ultimul mesaj inainte de a pleca de pe Luna: "O.K., Jack, hai s-o luam pe Mama de aici!".


O posibila explicatie vine de la rusi. intai, RTR, al doilea canal de televiziune rusesc, a difuzat un documentar despre cum au spionat sovieticii misiunile lunare americane. Documentarul acrediteaza ideea ca astronautii americani au fost pe Luna, dar ca au fost izgoniti definitiv de extraterestri, care, in prealabil, le-au tot dat de inteles ca prezenta lor acolo nu este dorita.


Cele peste 700 de mesaje dintre astronauti si Centrul de Control, desi bruiate, au fost interceptate de rusi si in ele se facea referire la faptul ca misiunile Apollo erau urmarite de nave extraterestre, ca pe Luna s-au gasit epave de nave straine si baze in ruina.


E bine ca s-a pastrat ceva la rusi, pentru ca NASA a pierdut filmele misiunii Apollo 11, i-au fost furate probele de sol si roci lunare si in general, daca se cere ceva conform dreptului la informare, n-au! Daca totul este o conspiratie ufologica, e foarte bine orchestrata. "Bomba" vine, mai departe, de la americani.


Odata cu declasificarea arhivelor secrete despre investigatiile oficiale ale fenomenului OZN, multi lucratori din cadrul programelor spatiale s-au simtit absolviti de juramantul tacerii in privinta activitatii lor.


Asa a aparut informatia ca in 1976, NASA si Agentia Spatiala Sovietica au planificat o misiune mixta, Apollo 20, pe Luna, pentru a cerceta o nava spatiala de origine necunoscuta, careia i-au spus "Mama", esuata in solul selenar. Unul dintre astronautii misiunii mixte Apollo 20, William Rutledge,­ a acordat un interviu jurnalistului italian Luca Scantamburlo despre programul "Apollo – Soyuz".Misiune imposibilain 1971, astronautii de pe Apollo 15 au fotografiat o forma eliptica ciudata, pe jumatate ingropata in solul lunar. I s-a dat indicativul AS15-P-9630. Cum specialistii si-au dat seama ca este o constructie metalica, a inceput investigarea asupra originii ei.


La acea data, numai sovieticii puteau fi intrebati daca­ nu cumva era un modul de-al­ lor. Nu era. Cele doua agentii spatiale, americana si sovietica, au ingropat securea razboiului spatial pentru a elucida enigma.


Dupa mai multe simulari, in 1976 a plecat spre Luna, de la baza aeriana Vandenberg, California, misiunea Apollo 20, avandu-i la bord pe astronautii W. Rutledge si Leona Snyder, amandoi de la Bell Laboratories, angajati ai USAF, dar care nu faceau parte din corpul astronautilor, si cosmonautul Alexei Leonov, recunoscut ca primul om care a facut o iesire individuala in spatiu.


Misiunea, socotita de specialistii NASA­ imposibila, pentru ca pilotii lor nu aveau decat un antrenament sumar de astronauti, era condusa de experimentatul Leonov, care fusese si capitanul misiunii Apollo-Soyuz din 1975, cea care a fixat coordonatele epavei extraterestre.


Rutledge a declarat ca modulul Apollo 20 a aselenizat in apropierea navei si ca el si Leonov au intrat in epava, care parea a fi extrem de veche, "antica" dupa cum li s-a parut cercetand tehnica de la bord. Era imensa, o nava-mama, avand locuri de andocare pentru mai multe vehicule spatiale, care lipseau.


Nava se prabusise, la bord fiind descoperit trupul unei umanoide foarte bine conservat intr-un sarcofag ce amintea de paturile criogenice din filmele S.F. Bineinteles ca marturia lui Rutledge nu a fost confirmata de oficiali de la NASA, care au declarat ca n-au avut niciun astronaut cu acest nume. Rutledge­ a pus la dispozitie filmul de cateva ore inregistrat in timpul misiunii spatiale.


Jurnalistul italian l-a trimis unor specialisti care l-au analizat si au eliberat certificat ca este autentic. Marturia lui Rutledge nu este chiar singulara.


Ingo Swann, un specialist in fotografie, a scris o carte ("Penetration"), despre cum a fost recrutat sa lucreze pentru NASA la un set de fotografii luate de misiunea Apollo- Soyuz din 1975. Swann a auzit ca aselenizarile fusesera interzise din 1971 tocmai pentru ca toti astronautii au raportat activitatile unor entitati necunoscute pe Luna, ultimele misiuni fiind chiar defectate de catre acestea.


El a descoperit in fotografii si ruinele unor constructii inteligente, pe langa nave spatiale de tehnologie nonterestra, active. De aceea se indoieste ca Apollo 20 a fost lasata sa aselenizeze si ca s-ar fi gasit cadavrul "antic"al unei umanoide.


De altfel, filmul lui Rutledge – bucata pusa la dispozitia jurnalistului italian - este facut de pe o orbita lunara. insa Rutledge a promis ca va aduce si restul filmului.Eroii din Ramayana foloseau aparate de zborOdiseea zborurilor terestre si spatiale incepe, de fapt, cu mult inaintea erei noastre. Zeii sumerieni – conform celor mai vechi istorii scrise din lume – zburau cu avioane, cu nave spatiale, pusesera pe o orbita terestra o platforma spatiala si avertizau cat de periculos este zborul pe langa… Jupiter!


in Mahabharata, Bhagavata Purana si Ramayana, sunt descrisi zeii vedici – Brahma, Yama, Kuvera, Indra - zburand cu avioane, inclusiv de vanatoare si "cetati zburatoare", nave pe mai multe etaje. Descrierea acestor masini zburatoare este foarte detaliata. Rukma, Sundara, Tripura si Sakuna erau tipurile principale de aparate de zbor, din care se desprindeau alte 113 subdiviziuni.


Sunt descrise­ si hainele pilotilor pentru zbor terestru si spatial! Zeii egipteni aveau care ceresti si se pot admira cateva pe peretele Templului lui Osiris din Abydos, dar exista si un model de aeroplan primitiv descoperit intr-un mormant din Saqqara, mult mai vechi. Arta precolumbiana ne-a lasat o flotila intreaga de avioane de aur venerate de elita incasa ca artefacte sacre.


La fel de spectaculos este si "pilotul" urartrian in racheta sa cu doua propulsoare, vechi de 3.000 de ani, descoperit in 1973 in ruinele orasului Tuspa, pe teritoriul Turciei. Artefactul il reprezinta pe Khaldi, supremul zeu al Cerului in regatul Urartru.


Legendele spun ca zeii antici au lasat copiilor lor nascuti de pamantence modelele carelor zburatoare. De ce n-am crede? Aparatele de zbor din prezent seamana izbitor cu artefactele antice. Si de ce nu i-am crede pe naratorii din vechime care au lasat scris ca zeii lor isi facusera o baza pe Luna?!


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine