esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Anomalie inexplicabila la Marea Piramida din Giza

Anomalie inexplicabila la Marea Piramida din Giza. E acolo o camera secreta? Descoperirea ar putea marca omenirea
Oamenii de stiinta au detectat o diferenta de temperatura importanta intre roci, la patru dintre piramidele din Egipt, intre care si Marea Piramida din Giza, scrie Russia Today.


Descoperierea a fost facuta de egiptologi in cadrul unui proiect prin care se urmareste dezlegarea tuturor misterelor din jurul piramidelor.


O echipa internationala formata din arhitecti si cercetatori din Egipt, Franta, Canada si Japonia deruleaza proiectul Scan Pyramids, lansat in octombrie de ministerul Antichitatilor egiptean.


Expertii folosesc tehnologie de ultima ora cu ajutorul careia scaneaza si cartografiaza piramidele Gizeh si Dahshur. Astfel, in urma scanarilor, cercetatorii au detectat o "anomalie impresionanta" - o schimbare in temperatura rocii, ceea ce ar putea indica faptul ca se afla ceva in spatele peretilor, cum ar fi o camera secreta.


"Aceasta anomalie este foarte impresionanta si se afla in fata noastra, la nivelul solului", a spus Mehdi Tayoubi, fondatorul Heritage Innovation Preservation Institute.


Scanarile au avut loc in momente diferite ale zilei si noptii, temperaturile au fost masurate in conditiile in care roca se raceste si se incalzeste, si, dupa ce au fost luate in considerare toate aceste variabile, s-a ajuns la o anomalie de 6 grade Celsius, intr-o anumita parte a piramidei, in conditiile in care diferentele de temperatura variaza intre 0,1 si 0,5 grade."Avem mai multe ipoteze, dar nicio concluzie pentru moment", a spus Tayoubi.Ministrul egiptean al Antichitatilor, Mamdouh el-Damaty, a dezvaluit ca la o cercetare mai detaliata a locului, s-a observat un "mic pasaj in pamant", pe partea estica a sitului.


ev zilei
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine