esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Uniti-va in deschiderea portalului din 11-11-11

Melchizedek: Uniti-va in deschiderea portalului din 11-11-11


Melchizedek prin Marlene Swetlishoff,

Preaiubitilor,Lucratori ai Luminii, va rugam sa va uniti in ziua deschiderii portalului din 11-11-11 si sa va combinati energiile pe parcursul acestei zile la desfasurarea Planului Divin pentru Pamant, pentru toata lumea  si pentru oricine. Va rugam sa intentionati cel mai inalt bine si cel mai inalt rezultat pe masura ce va uniti impreuna in trimiterea iubirii voastre mai departe pentru a adauga un coeficient mai mare de lumina si iubire la campul de forta al conștiintei de masa care inconjoara planeta voastra, pentru ca in acest moment, IUBIREA este puterea care va elibera pe toti si voi toti aveti o mare abundenta a acestei puteri in inimile voastre frumoase.


Sa stiti ca fiecare dintre voi veti experimenta inca eliberari personale cu privire la orice calitati si obiceiuri ramase care nu se aliniaza cu cea mai inalta Lumina care sunteti si s-ar putea sa fie curatare profunda, care ar putea avea loc dupa aceasta zi. Va rugam sa aveti rabdare cu voi inșiva și cu fiecare. Pe masura ce eliberati ceea ce nu se mai potriveste, veti fi reinnoiti si revigorati cu un aflux de energie mai mare si acest lucru la randul sau, va aprinde forta primara in voi, care va circula pe coloana vertebrala si va incepe sa activeze din starea latenta catenele ARN/ADN-ul vostru.


Acest proces va fi la fel de individual ca fiecare dintre voi și va avea loc in functie de disponibilitatea voastra de a fi partas la el. Urmati ghidarea voastra interioara si aveti incredere ca totul se desfașoara in voi, divin orchestrat pentru calea voastra speciala, care a fost aleasa inainte de a fi intrat in aceasta lume. Permiteti Luminii care sunteti sa straluceasca intr-o și mai mare maretie si stralucire. Sa fiti in bucurie cat mai mult posibil si daca ceea ce izvoraște din interiorul vostru nu este ceea ce se aliniaza cu Lumina care sunteti, celebrati eliberarea din interiorul vostru. Nu permiteti nivelului de energie sa scada in consternare. Este un pas necesar, care trebuie sa fie indurat si nu exista nici o alta cale, trebuie sa fie experimentat de catre fiecare dintre voi pentru a va pregati pentru o lumina mai mare.


Petreceti timp in fiecare zi, inainte si dupa concentrarea din 11-11-11 asupra luminii inimii voastre. Simtiti-o, pulsati-o, radiati-o. Aceasta este puterea transformatoare si o aveti in voi din belsug. Permiteti acestei forte sa patrunda in intreaga voastra fiinta, pentru ca voi sunteti fiecare atat de vrednici de iubirea proprie si așa cum directionati aceasta iubire pentru voi, are loc multa vindecare deoarece inimile voastre se deschid tot mai mult. Fiti pur si simplu in iubire, si deschideti-va complet  Divinului din interiorul vostru și aveti incredere ca totul este bine. Voi nu sunteti niciodata singuri prin acest intreg proces, aveti intotdeauna o legiune de fiinte inalt dimensionale de partea voastra incurajandu-va si asistandu-va.


Pe masura ce chemati Lumina lui Dumnezeu, care nu esueaza niciodata sa coboare in Pamant sa se ancoreze in miezul cristalin, sa stiti ca sunteti co-creatorii noii istorii a realitatii Noului Pamant și serviciul vostru in acest fel este inregistrat si asistat de catre Creator si toate creaturile care servesc Creatorul de-a lungul Cosmosului. Nu este un lucru mic pe care il faceti, Preaiubitilor, acesta este un subiect de eroi si eroine si povestea pe care o scrieti colectiv, este privita cu celebrarea dornica, plina de bucurie si de anticipare. Cei Radianti, straluciti mai departe Lumina voastra cea mare si creati miracole și mai minunate!

EU SUNT Melchizedek

primit pe mail
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine