esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la Melchzedeh

Mesaj de la Melchzedeh
Iubitilor,


În prezent, fiecare fiinta umana se afla la o rascruce de drumuri!


Viaţa pe Pamant va deveni in viitor o experienţa mai bogata si mai intens traita de locuitorii acestei planete.
Fiecare suflet este chemat sa aleaga drumul pe care va merge in viitor.


Puteti alege sa nu va schimbati statutul, tot asa cum puteti sa alegeti sa evoluati. În tot cazul, stiu ca lucratorii in lumina vor alege schimbarea, caci ei au aflat ca sunt seminte stelare carora le este permis sa calatoreasca in univers!
Cu ei se vor afla si cei dragi chiar daca, deocamdata, acestia inca nu s-au hotarat. Atunci cand decizia va trebui luata, ei vor fi prezenti.


Aveti incredere ca tot ce se intampla in vietile voastre face parte din ordinea divina şi ca totul este in conformitate cu Planul Divin. Acesta ar fi argumentul nostru cand va asiguram ca fiintelor care va sunt dragi nu li se poate intampla nimic care sa le defavorizeze. La nivel de suflet, lucrurile sunt deja aranjate. Valurile de energii care vin din Galaxie aduc numeroase seminte stelare si fiinte care doresc sa-si ofere asistenta si sa se puna in slujba progresului si evolutiei voastre.


Fiintele care vin aduc daruri ale cunoasterii care sa va ajute sa va cresteti constiinta. Aceste entitati galactice asteapta sa fie solicitate de voi pentru a va oferi ceea ce le veti cere.


Puteţi cere ajutorul acestor fiinte facand urmatoarea invocatie:“Cer Maestrilor Luminii Galactice sa ma asiste si sa ma indrume in tot ceea ce fac pentru evolutia fiintei mele! Doresc sa ştiu mai multe despre moştenirea mea galactica si aleg sa imi reamintesc existentele mele anterioare si sa fiu ajutat(a) sa ma realiniez prevederilor Planului Divin, pentru binele meu cel mai inalt si pentru binele cel mai inalt al tuturor! Aşa sa fie! Va mulţumesc!“Cei care, dupa formularea acestei invocatii, vor avea senzatia ca le-a fost receptionat mesajul, pot fi siguri ca unul dintre maestrii galactici ai luminii va incepe sa lucreze cu ei.


În marea majoritate a cazurilor, aceasta se va intampla in timp ce corpul vostru fizic doarme. Ca urmare a incarcarii fiintei voastre cu diversele informatii, puteti avea anumite intuitii si porniri venite din interiorul fiintei si inimii voastre sacre carora este bine sa va conformati. Aceasta este o mare onoare şi un pas important pe calea inaltarii si cresterii nivelului de vibratie al fiintei voastre totale.


Noi suntem foarte multumiti de progresul pe care multi dintre voi l-ati facut in ultimii ani, zilnic numarul celor care lucreaza pentru ascensiunea lor crescand exponential.


In aceasta divina activitate, rolul lucratorilor in lumina este foarte important. În viata cotidiana a multora dintre voi pot aparea momente sau scurte perioade de descumpanire, de descurajare sau de oarecare teama ca asteptarile voastre ar putea fi cumva zadarnice. Cand apar asemenea momente, incercaţi sa repetaţi o mantra simpla, cum ar fi:“EU SUNT lumina, EU SUNT dragostea, EU SUNT ancorat in realitatea Pamantului Divin! Acum!“


Daca timpul nu va permite, puteti spune: “Te iubesc, Doamne! Faca-se voia Ta!”Cunoasteti, dragii mei, ca in actiunile voastre pline de incercari, nu sunteţi singuri. Fiecare dintre voi este venit pe Pamant pentru desavarsirea maestriei sale, privind viata pe aceasta planeta. Acceptati toate incercarile in viata voastra, caci ele sunt daruri divine menite sa va imbogateasca! Nu va mai trece mult timp pana cand veti putea zbura alaturi de ingeri.


Va las acum cu binecuvantarile mele cele mai profunde şi cu iubirea mea cea mai aleasa. Fiecare dintre voi este mult iubit de Marea Familie din Lumina!


EU SUNT Melchizedek!


SURSA: www.therainbowscribe.com
Channeler MARLENE Swetlishoff
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine