esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Melchizedek - Cum sa va activati Atomul Suprem

Melchizedek - Cum sa va activati Atomul SupremDe Anna Merkaba


Salutari tuturor, ceea ce as vrea sa împartasesc astazi cu voi toti este de o mare importanta si de un imens beneficiu pentru TOȚI aceia dintre voi care sunt pregatiti sa-si activeze ATOMUL SUPREM al fiintei lor precum si chakrele a 8-a si a 9-a.


Cu cateva zile în urma, în timp ce eram pregatita sa ma retrag sa dorm, am vazut o figura frumoasa aparand în fata mea, figura unui batran întelept cu o barba lunga si alba. Energia care îl înconjura era spectaculoasa, foarte calmanta, pasnica si totusi incredibil de inspiratoare. S-a învartit în jurul meu si apoi a disparut vederii mele. Apoi, în ziua urmatoare, eram asezata la calculator cand dintr-o data am auzit un fel de ”ciocanit” si mesajul pe care îl veti vedea mai jos a început sa curga prin mine. Mai tarziu mi-a fost aratata o viziune si mi s-au dat îndrumari în ceea ce priveste dimensiunea imaginii pe care o vedeti acum în fata voastra. Am comandat realizarea acestei imagini unui artist grafic foarte talentat numit Kashif.


Fiinta care mi-a dat aceste informatii, s-a prezentat mai tarziu a fi Maestrul Ascensionat Melchizedek!


Asa ca, aici aveti canalizarea, imaginea si instructiunile asupra modului ÎN CARE sa va activati ATOMUL SUPREM, ce se va întampla cand veti face acest lucru, la ce sa va asteptati si cum sa gestionati aceasta experienta.


”Maestrii Ascensionati din realitatea voastra concomitenta doresc sa vorbeasca umanitatii prin canalul tau si noi îti cerem permisiunea de a ne da voie sa continuam.” Dupa ce mi-am dat acordul, aici este ceea ce a urmat ...


Preaiubiti copii ai luminii, a sosit timpul sa va dezvaluim decretul informational pus asupra voastra prin eterii trecutului în eterii momentului ACUM din timp.


Decretul informational privind structura atomica a ADN-ului vostru si în special atomul care se afla în plexul solar al fiintei voastre. Atomul despre care noi am vorbit este într-adevar atomul care se afla în plexul solar al fiintei voastre, accesibil voua prin intermediul satelitului codicelui inimii voastre, prin cortexul vizual al structurii creierului vostru.


Prin cortexul vizual veti fi în masura sa va activati atomul despre care noi vorbim si care se afla în plexul solar al fiintei voastre. Prin cortexul vizual al vehiculului vostru va fi facuta o legatura cu inima voastra si prin acea legatura decretul informational va fi livrat în plexul vostru solar.


Luati aminte ca dupa activarea acelui atom plexul vostru solar va deveni destul de sensibil, luati aminte ca plexul solar se va activa si va trimite un semnal catre inima si glanda voastra pineala pentru prelucrare.


Dupa prelucrarea acelor energii unice mentionate veti fi capabili sa va conectati la divinitatea din voi însiva, prin activarea plexului vostru solar si a Atomului Suprem care se afla în campul energetic al vehiculului vostru.


Prin pantecele vostru, prin ombilicul vostru, prin pantecele mamei voastre, prin conectivitatea cu mama voastra, voi ati fost conectati la pantecele universal din care ati venit. Pantecele universal de proportii cosmice. Prin conectivitatea la pantecele mamei voastre si a mamei de dinaintea ei, mergand în urma pana la prima mama care a mers prin planurile pamantesti ale existentei, amintirile eonilor trecuti vor fi activate în vehiculul vostru, acele amintiri vor fi reechilibrate, reconstruite si curatate, permitandu-va sa va eliberati pe deplin de tot ceea ce nu sunteti si sa va aliniati cu ceea ce sunteti cu adevarat! Vehiculul în care voi salasluiti poarta amintirile eonilor trecuti, amintiri care îngreuneaza progresul trecerii sufletelor voastre în eteri în ritmul ales de voi. Și prin urmare, prin curatarea canalului atomic mentionat, prin activarea Atomului vostru Suprem, veti fi capabili apoi sa va aliniati pe deplin cu divinitatea a ceea ce într-adevar sunteti!


Fiti constienti ca numai cei care si-au depasit toate limitarile si toate blocajele, numai cei care si-au curatat palatul si si-au aliniat toate chakrele fiintei lor la UNICITATE, UNITATE si Constiinta COSMICĂ vor putea sa foloseasca urmatorul decret si sa dezvaluie cunoasterea ascunsa, întelegerea si puritatea Fiintei în planurile pamantesti ale existentei. Fiti atenti ca dupa o astfel de activare multe va vor deveni repede cunoscute. Întelegeti ca constiinta voastra se va expansiona pentru a va permite sa întelegeti ceea la ce veti fi capabili sa va acordati în mod liber. Sa stiti ca decretul informational pe care veti începe sa-l primiti ar putea sa va duca într-o criza emotionala pentru ca ceea ce a fost ascuns va deveni limpede ca si cristalul pentru voi acum. Întelegeti ca este necesar sa va luati masuri de precautie, sa stiti ca vietile voastre se vor schimba. Continuati numai daca sunteti cu adevarat pregatiti pentru tranzitia la O OCTAVĂ MAI ÎNALTĂ A FIINȚEI.


Asta este tot ce avem pentru voi acum. Va iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


CUM – Meditati asupra imaginii afisate de trei ori pe zi, dupa ce v-ati trezit, la mijlocul zilei si înainte de a va
culca. Țineti cuartul eteric deasupra vehiculului ales de voi. Cuartul eteric va trebui sa-l curatati zilnic atunci cand va retrageti pentru a merge la culcare. Continuati aceasta activare timp de 8 zile si 8 nopti. Odihniti-va în ziua a 9-a si repetati meditatia mentionata timp de 24 de ore. Dupa finalizarea acestui ciclu îi puteti întreba pe Maestrii Ascensionati despre decretul ales de voi, pasii pe care îi aveti de facut pentru a va accelera în continuare cresterea în octava armonicilor. Sa stiti ca structura cristalina a vehiculului vostru va aparea în prim-planul fiintei voastre. Întelegeti ca va fi necesar sa faceti pauze dese pe parcursul zilei în timp ce procedati la activarea Atomului vostru Suprem. Beti multa apa, pentru ca apa pe care o veti bea va aduna laolalta resturile care este necesar sa fie spalate din vehiculul vostru.


Actualizare: Este foarte important sa meditati asupra acestei imagini speciale deoarece ea a fost creata la indicatiile lui Melchizedek. Fiecare culoare pe care o vedeti în aceasta imagine, fiecare forma, poarta o vibratie specifica care va acordeaza la Sinele vostru Mai Înalt, activandu-va plexul solar, inima, ADN-ul si glanda pineala, permitandu-va sa va eliberati de tot trecutul. Puteti tipari aceasta imagine si sa vi-o agatati pe perete si sa va asezati în meditatie privind direct la ea, sau puteti sta în fata calculatorului vostru, sa priviti imaginea, sa închideti ochii pentru cateva momente, sa va permiteti sa mergeti profund în interiorul vostru si sa intrati cu adevarat în legatura cu voi însiva.


Clarificare: Multi dintre voi întreaba ce este ”Vehiculul ales de voi.” Înseamna corpul vostru. Pentru ca înainte de a ne încarna pe Pamant, noi am ALES de fapt tipul de corp în care sa ne încarnam. Aceasta informatie, la fel ca multe altele, a fost stearsa din psihicul nostru, dar mai tarziu ni le vom aminti. Deci, înca o data ei spun, corpul nostru. O alta întrebare a fost cum sa fie curatat Cuartul Eteric. Habar n-am, dar daca verificati site-ul acestui cuart special, pe care îl postez mai jos, sunt sigura ca au mentionat pe undeva pe aceasta pagina. Înca o data, nu sunt familiarizata cu acest instrument special pe care nu l-am folosit niciodata, am aflat despre el numai dupa ce am canalizat aceste informatii.Nu am nici o idee ce este Cuartul Eteric, prima data cand am auzit aceasta informatie canalizata m-am gandit ca este vorba de un cuart care asa se numeste, dar cand l-am cautat pe internet am descoperit ca exista o companie care fabrica aceste Cuarturi Eterice! Asa ca am fost condusa la acest site:

http://www.shambhalahealingtools.com/Etheric-Weaver-Quartz-Crystal-Healing-Meditation-Tool-s/2.htm


Cand am întrebat pentru a mi se confirma, mi s-a spus ca asa este.


Cu toate acestea, am întrebat si daca alte instrumente pe care eu le am în prezent pot fi folosite, si se dovedeste ca recenta creatie a lui Natalia care se numeste ”Discul Sefirotic (SERAPHIM)” si pe care mi l-a trimis în urma cu aproximativ 3 saptamani va functiona la fel de bine. Instrumentul ei este infuzat cu energia Serafimilor, deoarece ea a fost vizitata de catre un Serafim pentru a crea acest disc. Cand m-am acordat la disc pentru prima data si l-am tinut în maini, am plans si am plans cu o imensa usurare si apoi m-am simtit ca si cum as fi fost dusa sa-mi vad din nou casa. A fot o experienta uimitoare, ca si cum totul ar fi disparut pentru cateva momente si am fost în masura sa ma experimentez din nou pe mine, pe adevarata eu cu toate puterile mele vindecatoare binevoitoare, emanand lumina în toate directiile. A durat doar cateva minute si a trebuit sa ma întorc din nou pe Pamant. Dar ori de cate ori doresc sa folosesc acest instrument în vindecarile si meditatiile mele îmi simt toate chakrele
activate.


Deci, atunci cand am întrebat mi s-a spus ca acest instrument este facut din cuart, cupru si imaginea unui Seraf si Sefirot. Imaginea pe care o vedeti în acest instrument asa cum o puteti vedea aici este a unui Seraf. Cristalele care sunt plasate pe instrument sunt cele care echilibreaza toate cele 7 chakre, si care sunt combinate pentru a crea un caleidoscop de lumini, activand o frecventa curcubeu în fiinta voastra, permitandu-va sa va conectati pentru a activa cele 10 emanatii ale Pomului Vietii. Sefirot însemnand emanatii, sunt cele 10 atribute/emanatii în Cabala, prin care Ein Sof (Infinitul) se reveleaza pe sine însusi si creaza în mod continuu atat taramul fizic cat si lantul de taramuri metafizice mai înalte (Seder hishtalshelus). În engleza termenul este transliterat ca Sefirot/Sefiroth, singular Sephirah/Sefirah, etc.


Aceste atribute sunt:

1. Chokhmah – Întelepciunea
2. Binah – Întelegerea
3. Daat – Cunoasterea

Emotii constiente (emotiile primare)

4. Chesed – Bunatatea
5. Gevurah – Seninatatea
6. Tiferet - Frumusetea

(Emotii secundare)

7. Netzach – Eternitatea
8. Hod – Splendoarea
9. Yesod – Fundatia

(Vehiculul pentru a aduce actiune)

10. Malkuth – Regatul

Pentru a afla mai multe despre acest instrument va rog sa vizitati site-ul Nataliei aici:

http://www.metaphysicalascensionpowertools.com/product-p/sephirotdisc.htm


Deci dupa cum vedeti aveti de unde alege, bineînteles, trebuie sa priviti adanc în voi si sa vedeti cu care rezonati, poate ca veti descoperi ca puteti folosi si un alt instrument pentru a facilita aceasta tehnica de activare.


Sper ca acest mesaj va va fi de folos si sper sa va vedeti toate abilitatile activate în sincronizarea dreptului divin. Va iubesc pe toti foarte mult! Și ca de obicei, va multumesc ca sunteti aici pe Pamant si ca sunteti parte a acestei desfasurari divine pe care o numim ”misiunea pamant”.


Traducere Monica Poka


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Mesaj de la Lord MELCHIZEDEK


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la Lord MELCHIZEDEK

Mesaj de la Lord MELCHIZEDEK

(martie 2008)


(Nota : desi acest mesaj a fost primit cu o jumatate de an in urma, am decis sa-l public pentru importanta meditatie care ni se propune si care ramane valabila oricand. C.M.)Martie este o luna a noilor inceputuri. Asa cum emisfera de Nord celebreaza intrarea in primavara, de echinoxiul, 20-22 martie, emisfera de Sud intra in toamna. Pentru mesajul din luna martie am ales o retea minunata de vindecare oferita de Lord Melchizedek (MEL-KI-ZE-DEK).


Melchizedek: Acesta este un minunat exercitiu pentru a va conecta cu misiunea sufletului vostru si pentru a accelera pe calea voastra spirituala. Va facilita reantoarcerea si reuniunea tuturor fragmentelor care si-au retras energiile din voi ca rezultat al marilor necazuri si dificultatilor de-a lungul multor vieti in densitatea taramurilor Pamantului. O remediere a sufletului, la o asemenea scara, poate aduce un sentiment de intregire si familiaritate


Energiile Logosului Universal si ale Fratiei Melchizedek va vor sustine in toate sarcinile si incercarile voastre; sublim si pamantesc. Amintiti-va ca zilele cu portaluri pentru aceasta luna sunt: 3/3, 3/18, 3/30 si echinoxul din martie (aproximativ 3/20-22). Acestea sunt mari perioade pentru rugaciuni si reflectii, meditatii si invocari.


Lord Melchizedek este o fiinta mareata, este Logosul sau "Cuvantul" pentru intregul nostru Univers (aceasta referire se face si in biblie, cartea genezei : "La inceput a fost cuvantul...").


Universul nostru contine multe milioane de galaxii. Propria noastra galaxie, Calea Lactee, contine
multe milioane de sisteme solare si totusi este una dintre galaxiile mici ale universului. Sistemul nostru solar este alcatuit din Soarele nostru, planeta Pamant si luna sa, Marte si Venus, cele doua corpuri planetare care se afla de o parte si de alta a planetei noastre si toate celelate planete impreuna cu soarele si lunile lor, care completeaza sistemul.


Zeitatile ce apartin soarelui nostru sunt Lord Helios si Lady Vesta. Impreuna ei sunt Logosul Solar pentru sistemul nostru solar. Soarele este planeta lor de resedinta. Propria noastra planeta pamant are si ea un Logos Planetar. Numele sau este Sanat Kumara. Impreuna cu flacara sa geamana, Lady Venus, ei se afla pe planeta Venus.


Logosul nostru planetar nu se afla aici pe planeta noastra, din cauza densitatii si a poluarii energetice in care a cazut pamantul in ultimii ani (aproximativ in ultimii 18.000 de ani).Sanat Kumara ne-a spus ca a fost capabil sa ne viziteze planeta in trecut, in timpul marilor civilizatii de pe Pamant.


In timpul zenitului Erei Atlantiniene (acum 50.000 de ani), El venea pe Pamant odata pe an, pentru a reaprinde Flacara Unitatii-Dumnezeu in marile altare ale templelor Atlante.


Inainte de asta, in timpul Lemuriei (acum 350.000 de ani), Sanat Kumara a vizitat Pamantul de patru ori pe an, la fiecare Solstitiu si Echinoxiu. In ultimele mesaje, Sanat Kumara ne-a spus ca ultima data cand un aspect, sau o esenta a sufletului sau a luat o forma fizica pentru a se incarna pe Pamant, a fost ca Zoroastru sau Zarathustra, profetul Stravechi al credintei Zoroastriene.


Conform spuselor lui Sanat Kumara, el a aparut pe Pamant mai mult decat odata, prima data fiind acum 8.000 de ani, pentru a aduce intelegerea ca dualitatea luminii si intunericului este intr-o lupta constanta pentru corpul de pe Pamant si pentru constiinta tuturor sufletelor. El a promovat proprietatile sacre ale focului si importanta amplasarii Flacarii sacre pe altarele fiecarei case si templu.


Chiar si in ziua de astazi, credinta poporului Zoroastrian mentine focul in altarele sacre din casele lor. Sanat Kumara ne-a informat, deasemenea, ca doua fragmente mai mici ale sale, au venit ca Zoroastru aproximativ acum 5.000 de ani si, respectiv, acum 3.000 de ani. Aceasta, pentru a risipi confuzia privind timpul vietii lui Zoroastru pe Pamant.


Noi suntem norocosi sa avem un reprezentant al Logosului Planetar, traind pe Pamant in acest timp. Acesta este Lord Christ Maitreya, Invatatorul Lumii. El este onorat de catre intreaga ierarhie a Maestrilor si de catre fiintele marete, inclusiv de Logosul nostru Universal, Lord Melchizedek.


Christ Maitreya este un maestru maret care deja a manifestat multe miracole. El a aparut in mijlocul unor mari multimi de oameni, in locuri importante si a promis sa-si faca cunoscuta prezenta in lume la timpul potrivit, schimband starea lumii si inclinand balanta in favoarea Luminii. Acea multime de oameni care s-au trezit la propria Lumina, vor fi mesagerii lui.


Sanat Kumara, Logosul nostru Planetar, Melchizedek, Logosul nostru Universal si Metatron, mareata fiinta care a adus in fata aceasta creatie pentru a se manifesta, impreuna cu Mama Divina, care este forta creatoare a tuturor manifestarilor, lucreaza prin noi toti pentru a accelera procesul aparitiei Christului Maitreya in lume.


Impreuna, trebuie sa ne crestem coeficientul de Lumina si Constiinta Colectiva a sufletelor. Noi acceleram frecventa vibratiei Pamantului cu meditatiile noastre, cu Retelele de Lumina, cu invocarile, ceremoniile de grup si recitarile de mantre.


MEDITATIE


Dragele mele inimi, Eu sunt Melchizedek.

Respirati adanc.


Vizualizati-va stand in fata lui Melchizedek, Logosul Universal. Vizualizati-l pe Melchizedek in roba lui de ceremonie si cu capa Regala Albastra.


In mana lui se afla Sceptrul Puterii Universale iar pe cap poarta o Coroana de Aur. Pe pieptul se poate observa Crucea de Aur si Emblema Logosului Universal.


Vizualizati-l pe Melchizedek cu bratele deschise. Lumina albastra-purpurie a Logosului Universal emana din palmele sale, din al 3-lea ochi, din inima sa cosmica si din plexul solar, catre voi. Lumina sa intra in tot sistemul celor 5 corpuri ale voastre, aducandu-va vindecarea care indeparteaza toate durerile si dezamagirile din multe vieti si incarnari din aceasta densitate a taramului pamantesc.


Eu chem acum pe cei 33 de membri ai Fratiei lui Melchizedek, care sunt conectati indeaproape cu sufletul vostru si cunosc misiunea sufletului vostru, pentru a sta in cerc in jurul vostru.

Lord Melchizedek si voi, stati in centrul cercului. Ei stau acolo, umar langa umar, emanand aceeasi lumina albastra-purpurie catre voi, in centrul cercului. Aceasta este esenta si substanta Purei Lumini a lui Melchizedek.


Respirati adanc si exprimati-va intentia pentru vindecarea pe care ati cerut-o.

Spuneti :" Eu cer ca energiile Lordului meu Melchizedek si ale celor 33 de membri ai Fratiei lui Melchizedek sa fuzioneze si sa se impleteasca cu sistemul celor 5 corpuri ale mele si sa-mi intensifice vibratia.


Eu cer acestor energii sa se conecteze din inimile acestor fiinte catre inima mea, din inima lor cosmica catre inima mea cosmica, din cel de-al 3-lea ochi al lor catre al meu si din plexul lor solar catre plexul meu solar. Eu cer ca toate durerile, zgura si dezamagirile care au fost infiltrate in corpul si in fiinta mea, in sufletul si in aspectele personalitatii mele, sa fie eliberate prin aceasta vindecare".


Respirati adanc si luati o pauza pentru a permite energiilor vindecarii sa penetreze in sistemul celor 5 corpuri si in sufletul vostru.


Acum, vizualizati Legiunile Arhanghelului Mihail creand un alt cerc in jurul intregii formatii. Ei stau in jurul acestui cerc, cu umerii atingandu-se. Sabiile Binecuvantarii sunt trase din teci si tinute deasupra intregii formatii. Vizualizati ca varfurile sabiilor se ating in mijlocul cercului, creand o sarcina electrica de Lumina Albastra-Acvamarin.


O Lumina Albastra-Acvamarin a Divinei Binecuvantari, A Protectiei Divine si a Ghidarii Divine, curge in jos din varfurile sabiilor peste cerc si peste voi. Aceasta Lumina va va incarca continuu cu energiile Divinei Binecuvantari si va v-a proteja de frecventele vibratiilor joase.


Vizualizati intreaga formatie care este intrun Pilon de Lumina Alba si care este adusa in jos de Tronul Absolutului, Resedinta Mamei Divine. Inauntrul acestui Pilon, energiile voastre sunt atrase in sus deasupra tuturor Tronurilor.

Respirati adanc si luati o pauza .


Noi incepem acum calatoria pentru a ascende catre fiecare Tron, inauntrul Pilonului de Lumina.


Noi atingem Tronul EU SANT CEEA CE SANT. Voi stati in fata prezentei EU SAT CEEA CE SANT, inauntrul
Formatiei de Lumina cu Lordul Melchizedek, cu Fratia Melchizedek si cu Fortele Angelice ale lui Mihail. Vizualizati-va, asa cum fuzionati si va extindeti, unindu-va cu Esenta lui Dumnezeu in Forma, tinuti de Prezenta lui EU SANT CEEA CE SANT.
Respirati adanc si imbaiati-va in aceste energii.


Prin Pilonul de Lumina ne mutam spre toate Tronurile care exista in taramurile inalte si dimensiunile realitatii, pana cand atingem Tronul Sursei Nediferentiate. Acesta este Tronul lui Dumnezeu in Non-Forma, Non-Manifestarea Prezentei lui Dumnezeu. Aceasta este Lumina Brilianta Pura. Aceasta este o energie, care ramane fara forma, dar umpluta cu esenta Purei Lumini. Noi stam in fata acestei esente, in formatia de Lumina, cu anturajul lui Melchizedek si Fortele Angelice ale lui Mihail. Vizualizati ca voi va uniti, fuzionati si primiti de la lumina constiintei, pe care noi o cunoastem ca fiind Sursa Nediferentiata. Vizualzati ca voi va extindeti in aceasta lumina, va vindecati pe voi insiva de toate durerile, luptele si zgura acumulate in incarnarea fizica.


Luati o respiratie adanca si o pauza, in prezenta acestor energii.


Acum, cereti ca toate energiile voastre sa fie aduse inapoi la starea puritatii si inocentei, care au fost prevazute initial pentru voi.

Spuneti :" Eu cer ca toate sistemele celor 5 corpuri ale mele, mintea mea, emotiile mele, sufletele mele si aspectele personalitatii mele, sa fie aduse inapoi la puritatea si inocenta care au fost original intentionate pentru mine in Planul Divin, si care se afla in inima Sursei Nediferentiate."

Respirati adanc si imbaiati-va in aceste energii, permitand vindecarea care v-a fost oferita.

Impreuna cu Lordul melchizdek, Fratia Melchizedek si Fortele Angelice ale lui Mihail, vom calatori mai sus si mai departe, in profunzimea Luminii Tronului Absolutului, Resedinta Mamei Divine.

Ne aflam in fata Tronului Mamei Divine, cerand ca prezenta ei sa ne binecuvanteze.

Vizualizati cum apare o silueta feminina dinspre tron si sta in fata voastra. Ea isi plaseaza mana stanga pe pieptul vostru si mana dreapta pe spatele vostru, aliniindu-se cu chakra inimii.


Ea incepe sa-si straluceasca Lumina ei Divina din mainile ei catre inima voastra. Aceasta este Lumina Fortei Creative a Principiului Existentei Feminine ; Forta Creativa care a adus aceasta intreaga Creatie, in forma manifestata. Tot ceea ce ati experimentat prin acest corp a fost creat din Iubirea si Gratia ei Divina. Prin Gratia ei, toate lucrurile se manifsta si toate lucrurile sunt posibile.


De la ea, putem cere matricea originala a perfectiunii, pentru a fi implementata, inca o data, in corpul si fiinta noastra.


Faceti o respiratie adanca si o pauza inainte de a primi matricea. Acum spuneti :" Eu cer de la Tronul Absolutului si de la Prezenta Mamei Divine, Matricea Originala a Luminii lui Melchizedek si Comand sa fie constientizata in structura ADN-ului meu. Eu cer ca toate fragmentele sufletului meu sa fie reunite inca o data. Eu cer vindecare, sanatate si totalitatea aspectelor mele si a fragmentelor sufletului meu din aceasta reuniune.


Eu cer in mod special, vindecarea sistemului meu nervos si putere in personalitatea mea si in caracterul meu, pentru a-mi continua Misiunea Divina a Sufletului meu. Eu cer binecuvantare si gratie de la Mama Divina, pentru a-mi reconecta Forta Vietii cu Forta Vietii Fratiei lui Melchizedek, sub ghidarea Lordului Melchizedek, Logosul Universal.


Eu cer sa fiu energizat, recalibrat, reimprospatat si reunit cu esenta Melchizedek, odata si pentru totdeauna si sa fiu adus intr-o completa stare de sanatate si totalitate. Eu cer Lordului Melchizedek sa supra-lumineze toate fragmentele sufletului meu si ale aspectelor personalitatii mele, sa ma accelereze pe calea implinirii Misiunii mele Divine".


Respirati adanc si vizualizati primirea acestei binecuvantari. Acum, vizualizati-i pe fiecare din cei 33 de membri ai Fratiei lui Melchizedek alaturandu-se voua, pentru a va acoperi cu propriul lor camp energetic. La final, vizualizati prezenta Lordului Melchizedek supra-luminand energia corpurilor voastre, asa cum sta acoperindu-va, emanand Lumina sa Universala catre voi, in prezenta Mamei Divine. Sanatatea, integritatea, vindecarea bucuria, pacea si armonia sunt reinstaurate catre voi din aceasta uniune.


Corpurile voastre: fizic, emotional, mental eteric si spiritual, sunt reimprospatate, reintinerite si acoperite cu lumina brilianta a Logosului Universal. In numele vostru, Eu, Melchizedek, cer si decretez urmatoarele. Spuneti :" Noi cerem ca aceasta intreaga formatiune a luminii, sa continue sa incarce aceasta Retea a Luminii cu binecuvantarile si vindecarile cerute, de acum inainte. Noi cerem ca aceasta vindecare sa continue si sa se accelereze cu fiecare repetitie a acestei meditatii".


Acum, vizualizati ca voi oferiti multumiri prezentei Mamei Divine si Tronului Absolutului, in timp ce noi plecam. Impreuna cu Lordul Melchizedek, cei 33 de membri ai Fratiei lui Melchizedek si Fortele Angelice ale lui Mihail, noi ne deplasam in jos, pe Pilonul de Lumina, inapoi la Tronul Sursei Nediferentiate, oferind multumire acestui Tron.


Ne continuam calatoria in jos spre Tronul lui EU SANT CEEA CE SANT pentru a oferi o binecuvantare si multumire.

Aduceti-va esenta si energia inapoi, catre constiinta corpului vostru.

Repetati aceasta meditatie in fiecare zi, timp de 22 de zile, sau mai mult. Acesta este un exercitiu maret, care va conecteaza la misiunea sufletului vostru si va accelereaza progresul pe calea spirituala.

El va faciliteaza reintoarcerea si reuniunea cu toate fragmentele sufletului, care si-au retras energiile de la voi , ca rezultat al marilor greutati si dificultati din multele vieti pe care le-ati parcurs, in densitatea taramurilor pamantesti.

Un suflet recuperat la aceasta mare scara, poate aduce un sens al totalitatii si familiaritatii sau revenirii la corpul vostru vostru initial de la inceputuri.

Energiile Logosului Universal si ale Fratiei lui Melchizedek va vor sustine in toate scopurile si straduintele voastre. Cu o mareata iubire,
Eu sunt Melchizedek. SI ASA ESTE !


Sursa: http://www.lightworkers.org/

(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine