esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj important pentru 20 martie

Mesaj important pentru 20 martie


Traducere Const. Mihailescu

Ecipajul de la sol.Un set de evenimente care s-au pus in miscare a dus la o decizie care va schimba lumea asa cum o stim.


Acum cateva zile am primit o comunicare prin channeling foarte importanta pentru voi de citit. În ea Alianta Galactica Stelara vorbeste despre ceea ce s-a intamplat si ceea ce este pe cale sa se intample in jurul datei de 20 martie 2015, cand ne vom afla in momentul de "luna neagra", asa cum numesc ei eclipsa solara.


Galacticii: Va rugam sa va constientizati starea psihica in care va veti afla in aceasta perioada, consecinta a patrunderii unor energii deosebite in sistemul vostru planetar. Ne referim, printre altele, la faptul ca perioada de care vorbim va fi foarte propice pentru ca dorintele voastre formulate acum sa intre in realitatea voastra mult mai repede, ca urmare a conjuncturii energetice pe care o traversati. Va fi perioada in care elemente ale noii lumi, mult mai frumoasa si mai plina de satisfactii, vor aparea in sistemul vostru planetar. Multi dintre voi vor sti intuitiv ceea ce trebuie sa faca pentru a ancora aceste minunate energii, care vor fi trimise pe Gaia.


Va rugam sa va concentrati pe momentul vostru de ACUM, fara a va lasa influentati de stirile care va parvin de la sursele mass-media, interesate in a va abate atentia de la adevaratele evenimente care se pregatesc sa se produca. În perioada dintre acum (20 martie) si septembrie se vor produce, mai ales la nivel, ezoteric, spiritual, evenimente incredibil de importante. Mai multe energii pozitive, mai multa lumina veti putea ancora, pe masura ce va veti apropia de luna sept. 2015.


Channeler (A. M.): Acesta va fi un mesaj foarte lung, asa ca va multumesc anticipat pentru timpul acordat!
Acum cateva zile am primit o vizita foarte interesanta, si stiu ca aceia dintre voi care au avut asemenea experiente, vor chicoti la gandul ca si altora li se pot intampla asemenea evenimente ciudate.


Deci: stateam ca intotdeauna in fata calculatorului, cand, dintr-o data, am simtit ca nu sunt singura. Cu ajutorul celui de al treilea ochi (care, la mine, este activat) am vazut cateva fiinte galactice asezate in picioare in jurul meu. Un limbaj de Lumina m-a ajutat sa intram intr-o lunga conversatie.


Trebuie sa recunosc ca un anume aspect al fiintei mele a putut intra in discutie raspunzand intrebarilor care mi se puneau si pe care le intelegeam perfect. Pe de alta parte, aspectul "pamantean" al fiintei mele (mintea) nu intelegea nimic din conversatie. A fost, cu adevarat, o experienta ciudata si raman surprinsa ca eul meu pamantean a retinut, totusi, informatiile, in pofida derutei mintii. În adancul fiintei mele, am inteles ceea ce a insemnat tot acest schimb. Asemenea vizite mai primisem si inainte, si, de obicei, ele par a fi niste studii care se fac asupra noastra, si care urmaresc cunoasterea atitudinii pamantenilor fata de civilizatiile extraterestre. Vizitatorii mi-au comunicat ca in ultimele zile sute de Lucratori in Lumina, au primit asemenea vizite.


Galacticii: Instrumentul utilizat de St. Germain este Flacara Violet care, ca si celelalte flacari, lucreaza prin schimbarea vibratiilor. La nivel atomic, vibratiile pot fi intelese ca fiind deplasari ale electronilor, cu o anumita viteza, in jurul nucleului. Flacara Violet lucreaza prin schimbarea vibratiilor la acest nivel (atomic).


(Aflati mai multe despre asta la http://www.NatalyaAnkh.MyShopify.com)A.M.: Mi s-a spus ca noi toti am luat decizia colectiva, la nivel de suflet, sa acceptam inca o interventie la nivelul constiintei colective. Cateva zile mai tarziu am facut exercitii de meditatie, ocazie cu care am vazut ce s-a intamplat.
Un semnal energetic a fost trimis de la Altair la toate piramidele noastre de pe Pamant. (Nota C.M.: Altair este cea mai stralucitoare stea din constelatia Vulturul. Este o stea de tipul A cu o magnitudine aparenta de 0,77, fiind una din cele trei stele care formeaza Triunghiul de vara alaturi de Deneb si Vega. Este situata la 16,8 ani lumina de Pamant).


Galacticii: Cand energia va fi fost trimisa spre reteaua de piramide de pe Pamant, se va produce un fel de soc, de ruptura in timp. Acest moment de soc va avea drept scop evitarea „capcanelor” pregatite de fortele intunecate. Totusi se va produce o ciocnire intre energiile trimise de pe Altair si energiile negative intalnite pe Pamant. Impactul dintre cele doua energii va avea efect asupra multor fiinte umane care vor trai o senzatie ciudata de disconfort. Pe de alta parte, energiile venite de pe Altair, vor sadi in inima si sufletul a mari mase ale umanitatii a unei stari de pace si de iubire. Cei afectati de ciocnirea celor doua tipuri de energie vor simti o puternica presiune, confuzie, unii acuzand comportamente aproape paranoice.


Fluxul energetic care va fi trimis pe Pamant va avea drept scop oprirea si destabilizarea unor tehnologii ale fortelor intunecate care altfel ar fi avut efecte dintre cele mai nedorite pe planeta. Nu toate tehnologiile ”intunecate” vor fi dezactivate, dar cele mai periculoase vor fi anihilate. Trebuie inteles ca aceste tehnologii ale fortelor intunecate, actioneaza asupra mintii si gandirii fiintelor umane care incep sa actioneze impotriva intereselor proprii ale rasei umane.


Un efect benefic al energiilor trimise de pe Altair va fi ca aliniamentele noastre planetare se vor perfectiona iar monitorizarea diverselor evenimente planetare, efectuata de familia galactica, se va accentua, ceea ce va face ca psihicul uman sa fie deconectat de la retelele de informatii actuale si conectat la retea energetica de lumina, care vizeaza fluxul informational media. Rezultatul va fi ca populatia va fi informata mult mai corect si mai aproape de adevar.


Toate acestea sunt deja in curs de desfasurare, dar impactul major al acestor schimbari va fi resimtit in jurul datei de 20 martie, cu ocazia eclipsei totale de soare. De altfel, portalul creat cu ocazia acestei eclipse va fi in masura sa aduca, asa cum a mai facut-o in istoria planetei, energia de echilibrare a Pamantului.


Toate acestea se vor realiza prin trimiterea diferitelor fluxuri energetice de frecvente bine determinate, de catre numeroasele nave extraterestre specializate, stationate in jurul planetei voastre. Deoarece fiecare dintre noi actioneaza ca o raza de lumina asupra planetei, multi dintre voi vor experimenta o expansiune a constiintei si sentimentul ca cantitati masive de energie luminoasa vor trece direct prin fiinta voastra si prin fiinta Gaiei. Cei care veti dovedi cea mai mare permeabilitate la aceste raze, veti fi perceputi, voi insiva, ca surse de lumina sau macar ca puncte de atractie pentru cei din jur.


A.M.: Știu ca am mai vorbit despre asta inainte si ca Pamantul trebuie sa treaca printr-un coridor de securitate, despre care am discutat in channeling-urile anterioare (accesati www.SacredAscensionMerkaba.com).
Din cauza acestui "coridor de siguranta" multi si-au retras matricea, facand un pas inapoi de teama efectului pe care-l vor avea energiile de pe Altair, trimise, in fapt, pentru a dezactiva anumite module cheie in motoarele sferice situate in piramide.Galacticii: Motoarele, care aparent sunt situate in interiorul piramidelor, sunt generatoare de energie care initial a fost destinata sa aduca vindecare si revitalizare precum si energie gratuita pentru toti cei care locuiesc pe Gaia. Aceste tehnologii au fost „descoperite” de multi dintre voi, cei care cititi acest mesaj. Multi dintre voi ati fost acolo, adica in momentele in care au fost ridicate (construite) piramidele. Aceasta s-a intamplat intr-un alt interval de timp, diferit ce cel oferit de cercetatorii vostri, si „dovedit” prin carbonul radioactiv.


Dupa ce valul a fost pus in aplicare, conform acordului cu sufletele umane (sufletele care ocupa corpuri umane, si care sunt in prezent blocate pe roata karmei, si pentru care noi suntem aici ca sa le ajutam in tranzitie), pamantenii au ramas fara orice cunoastere a ceea ce s-a intamplat de fapt, precum si pentru a intelege cine sunt si de unde au venit. Profitand de aceasta imensa neclaritate si degringolada, o alta rasa de fiinte venite din univers s-a folosit de prilej pentru a prelua controlul pe Pamant. Știm ca deja majoritatea dintre voi sunteti constienti acum de ceea ce s-a intamplat in acele vremuri de mult apuse.

SURSA: https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine