esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Teoria lui Michael Tsarion

Teoria lui Michael TsarionMichael Tsarion in cartea sa "Atlantis, Alien Visitation and Genetic Manipulation" .


Teoria "sa" este, se pare, din ce in ce mai mult acceptata de cercurile ufologilor, parapsihologilor, adeptilor creatiei artificiale, conspirationistilor si dezlegatorilor de mistere antice.


Ce spune aceasta teorie? Conform lui Tsarion, Atlantida a existat intradevar, dar nu ca centrul unei civilizatii umane foarte avansata, ci mai degraba produsul si primul loc de adapost al unor extraterestri care au colonizat Pamantul acum vreo 30.000 ani, numiti in diferite feluri de diversele mitologii si religii (Anakimi, Djini, Titani, Ingeri cazuti, Oameni-Serpi, Serpi, etc.)


In Biblie au fost numiti "Nephilimi" ("cei cazuti", "doborati") si au devenit o prezenta maligna, comitand un mare "pacat" prin interventia in evolutia omenirii.


Originari din constelatia Alfa Draconis, se pare ca ar fi fost in razboi cu o alta rasa (din Pleiade?...), razboi pe care l-au pierdut. Dar invingatorii nu s-au multumit numai cu "o victorie" ci au vrut sa-i elimine definitiv si asa a inceput o urmarire de exterminare a acestor "Serpi" (nu se poate spune care erau cei buni si care erau cei rai, dar scrierile antice arata ca cei din urma au fost rai pentru populatia Terrei).


Astfel acestia au ajuns in sistemul nostru solar, unde, la vremea respectiva, intre Marte si Jupiter exista o planeta, de circa 15 ori mai mare decat Pamantul, acoperita in majoritate de ape si distrusa intr-un mod misterios, dupa cum relateaza cercetarile astronomice recente (ramasitele ei sunt azi Centura de Asteroizi). Datorita acestui fapt, aceasta planeta aparea foarte stralucitoare, atmosfera ei fiind iluminata intens de reflexiile razelor solare in apa. Vazuta de pe Pamant, era considerata un al doilea soare, mitologiile antice numind-o Tiamat ("al doilea soare"), Lucifer, Phaeton, Marduk, Maldek, Rahab.


"Serpii" sau "Nephilimii" au instalat o baza fictiva pe aceasta planeta si s-au refugiat in schimb, pe Pamant, in caverne si-au creat prima asezare numita mai apoi Atlantida, o zona relativ restransa ca suprafata, cu densitate mare de populatie (Tsarion precizeaza ca de la ei habitarea in metropole).


Se pare ca la vremea respectiva Pamantul avea alte continente (5 la numar: Appalachia, Tyrhenia, Beringia, Fennoscandia si Oceania) cele actuale fiind ramasite ale acestora. Urmaritorii au ajuns si ei la randul lor in sistemul nostru solar si s-au lasat indusi in eroare de baza virtuala creata pe Tiamat.


Si pentru ca telul lor era exterminarea celeilalte rase au dezintegrat aceasta planeta. Efectul imediat a fost o mare catastrofa la nivelul sistemului solar, materializata pe Pamant cu un extraordinar potop, datorita cantitatilor imense de apa provenite. "Tsarion" merge mai departe cu ipoteza si explica astfel nasterea oceanelor Terrei, care la momentul catastrofei nu avea decat un singur ocean, ramasitele sale fiind azi Marea Neagra, Marea Moarta, Marea Caspica. Restul oceanelor de pe Pamant sunt rezultatul caderilor masive de apa provenite din explozia Tiamat-ului, spune el.


Simtindu-se in siguranta pe Terra si profitand de deruta si haosul create de extraordinarul cataclism in randul populatiei bastinase si primitive, precum si de avansul lor tehnologic, Nephilimii s-au comportat fata de oamenii intalniti pe Terra ca niste zei.


Astfel, s-au gandit ca foarte bine le-ar sta daca populatia Terrei ar fi sclavii lor si s-au hotarat sa-i modifice genetic in acest sens (asa se explica spune el, disparitia Neandertalienilor si aparitia Homo Sapiens).


Rezultatul a fost o specie cu gene umane, dar cu capacitati intelectuale echivalente creatorilor ei, care a fost pusa la munca in folosul exclusiv al acestora. Numai ca aceasta populatie modificata genetic s-a revoltat la un moment dat (s-a "iluminat", de unde si termenul de "Illuminati") si a parasit Atlantida stabilindu-se undeva in Orientul Mijlociu.


Ramasi singuri, Nephilimii au constatat ca greseala lor a fost dotarea Pamantenilor cu capacitati intelectuale si si-au propus sa mai incerce o data, creand astfel alti slujitori-oameni, dar fara intelect, "goi" dupa cum spune Biblia. (In Biblia catolica este scris ca intai a fost creat omul fizic si apoi omul spiritual, Tsarion explicand astfel cele doua etape de creatie a omului).


Toate bune si frumoase la inceput, acesti oameni munceau numai pentru Nephilimi, le aduceau ofrande, ii preaslaveau ca zei.


Insa, cei care parasisera Atlantida in primul val s-au intors si au inceput sa le arate celor creati ulterior, adevarata lor conditie. Initial, acestia nu au reactionat, fiind "goi" asa cum fusesera creati, insa partea feminina a fost usor sedusa de cei a caror inteligenta si putere echivalau cu cele ale zeilor pe care ii slujeau ("Sarpele" din Gradina Raiului, explica autorul). Astfel, femeile au inceput sa plece rand pe rand cu noii veniti, iar barbatii lor, pomenindu-se singuri, au considerat ca-i mai bine sa-si urmeze consoartele.


Pentru a doua oara Nephilimii au ramas fara sclavii lor. De data aceasta s-au suparat foarte tare si au declansat un razboi impotriva celor creati dintai, cu arme nucleare supersofisticate (razboi pomenit in toate mitologiile).


Nici ceilalti, avand aceleasi cunostinte si chiar si tehnologie, nu s-au lasat mai prejos. Ce nu au preconizat nici unii, nici altii, au fost urmarile acestui razboi feroce: schimbarea axei polare, urmata de cataclisme devastatoare care au ras de pe suprafata pamantului toate asezarile umane, inclusiv Atlantida (al doilea potop, pomenit in toate scrierile antice).


Intervenind aceste cataclisme, niciuna dintre parti nu a castigat, in schimb pierderile lor au fost imense. Dupa ce lucrurile s-au potolit, Nephilimii si-au dat seama ca tehnologia lor supersofisticata a fost distrusa si nu mai puteau parasi Terra (ce folos ca aveau cunostintele si nu mai aveau tehnologia?)


Din acest punct autorul incepe explicatia continuitatii acestor creaturi (Serpi) pe Pamant si interferenta lor in evolutia foarte rapida a societatii omenesti

Tot in aceeasi carte Tsarion explica si semnificatia anului 2012 si legatura sa cu atlantii
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine