esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


O misterioasa poarta a timpului a fost descoperita in Antarctica

O misterioasa poarta a timpului a fost descoperita in Antarctica

În ultimii ani, stiri tulburatoare despre descoperirea unui vortex spatio-temporal in Antarctica au razbatut in presa din Statele Unite. Desi informatia a fost rapid cenzurata de armata americana, s-a aflat ca americanii au inceput, in secret, excavarea cu dispozitive super-tehnologice a locului acestei descoperiri senzationale.
Tunelul timpului de deasupra AntarcticiiTotul a inceput in anul 1995, cand oamenii de stiinta britanici si americani care studiau vremea din Antarctica in cadrul unui proiect comun, au facut o descoperire extraordinara. Fiziciana americana Mariann McLein le-a relatat cercetatorilor ca in apropierea Polului Sud a observat in data de 27 ianuarie un vartej de ceata cenusiu, pe care l-a luat drept un simplu vortex caracteristic furtunilor polare. Totusi, vartejul si-a pastrat neschimbata forma, ramanand stationar. S-a decis cercetarea fenomenului, fiind lansat in acest scop un balon meteorologic garnisit cu echipamente de masurare a vitezei vantului, a temperaturii si a umiditatii. Balonul s-a ridicat imediat si a disparut brusc in ceata.Dupa un timp, cercetatorii au readus balonul la sol cu ajutorul franghiei legate in prealabil de acesta. Surprinderea a venit din masuratorile citite pe aparate: ceasul balonului indica data de 27 ianuarie 1965, data situata in timp cu 30 de ani in urma. Experimentul a fost repetat de cateva ori, dupa ce savantii s-au asigurat ca echipamentul balonului este in stare buna de functionare. De fiecare data, ceasul indica o data aflata cu 30 de ani in urma. Straniul fenomen a fost denumit „poarta temporala“ si a fost raportat la Casa Alba. Se presupune ca acel vartej de deasupra Polului Sud este un sui generis tunel al timpului ce permite trecerea in alte dimensiuni temporale. Exista voci care sustin ca s-au demarat in secret programe de cercetare a posibilitatilor de realizare a calatoriilor in timp, programe ce sunt controlate de catre CIA si FBI. Nu exista insa nicio confirmare oficiala din partea autoritatilor federale americane.Cutremure şi anomalii magnetice puternice in zona…În anul 2001, in timpul iernii australe, o urgenta medicala a fortat o evacuare de personal de la bazele din Antarctica, primul eveniment de acest gen ce a avut loc in plina iarna polara. Tot atunci, intreaga regiune a fost zguduita de un cutremur neobisnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului la o adancime ce corespunde cu cea a unei bizarei structuri ingropate sub gheata, descoperite ulterior.


Un alt eveniment important al anului 2001 a fost aparitia unei anomalii magnetice puternice in acea zona, care s-a intins pana in vecinatatea bazei rusesti Vostok din Antarctica. Cercetatorii rusi au fost socati si uimiti de ceea ce au observat atunci.


Americanii au transportat in Antarctica o gigantica maşinarie sfredelitoare


Imediat dupa aceea, conform unor surse demne de incredere, Fortele Aeriene Americane au trimis dispozitive si masini de inalta tehnologie, precum gigantica lor masina sfredelitoare „Subterrene“ (alimentata cu energie nucleara), catre o baza secreta din Antarctica, ce este situata in apropierea locului in care a avut loc ciudata descoperire ruseasca din aprilie 2001.


„Subterrene“ este o masinarie complexa capabila sa efectueze adevarate calatorii subpamantene, caci ea poate fora in toate rocile dure de pe suprafata Pamantului. Pentru „Subterrene“ este posibil si sa perforeze un strat de gheata, oricat de gros ar fi acesta.


O echipa de televiziune a disparut misterios in AntarcticaÎn momentul in care opinia publica internationala incepuse sa fie interesata din ce in ce mai mult de misterioasele sapaturi din Antarctica, o echipa de televiziune din California a pornit, in noiembrie 2002, catre aceasta destinatie, pentru a realiza un reportaj. Aceasta echipa de televiziune a disparut insa la fel de misterios. Ulterior, fortele speciale SEAL ale Marinei Americane au descoperit o inregistrare video ce a apartinut echipei. Înregistrarea confirma prezenta unui artefact urias, aflat sub gheata – o masinarie preistorica, posibil de origine extraterestra.


Citam dintr-o declaratie de presa ce a aparut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii: „Guvernul SUA urmareste sa blocheze difuzarea inregistrarii video gasite de echipele de salvatori SEAL in Antarctica, inregistrare ce ar contine dovada unei descoperiri arheologice de importanta colosala, ce s-ar afla ingropata la 3 kilometri sub gheata.“


Fosta preşedinta a parlamentului francez confirma ca este vorba de o structura veche de peste 12.000 de aniUnele tari europene au protestat impotriva lucrarilor de excavatie intreprinse de armata SUA, intrucat se stie ca Antarctica este un teritoriu international, ce este protejat de orice exploatari facute de mana omului. Nicole Fontaine, fost presedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat urmatoarele: „Daca armata americana a construit ceva acolo, atunci ea violeaza Tratatul international privind Antarctica. Daca nu, trebuie sa vedem despre ce descoperire este vorba. Pare sa fie ceva ce are o vechime de cel putin 12.000 de ani, si a fost acoperit de gheturile Antarcticii. Aceasta ar putea fi cea mai veche structura realizata de mana omului de pe planeta noastra. Pentagonul trebuie sa dezvaluie public ceea ce ascunde.“ Exista oare vreo legatura intre acea poarta temporala si masinaria veche de cel putin 12.000 de ani de sub gheata Antarcticii? Daca se va descoperi ca este vorba despre o structura construita de mana omului la sfarsitul Paleoliticului, acest fapt semnificativ va modifica cursul istoriei.Articol preluat din CAIETUL TABEREI SPIRITUALE YOGHINE DE VACANŢĂ®, COSTINEŞTI 2011
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Magenta Pixie si Consiliul lui Noua despre 14 octombrie


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Magenta Pixie si Consiliul lui Noua despre 14 octombrie

Magenta Pixie si Consiliul lui Noua despre 14 octombrieAm fost rugata sa vorbesc despre evenimentul care va avea loc pe 14 octombrie 2008.


Informatia este primita prin channeling de la Federatia Galactica a Luminii : o nava de lumina va fi vizibila pe cerul nostru timp de trei zile incepand cu 14 octombrie.


Eu am comunicat cu Consiliul Colectiv al Constiintei lui Noua despre acest eveniment. Desi informatiile mele vor fi putin diferite de channel-ul original, asta nu inseamna ca persoana care a facut channel-ul se inseala.


Cei din Noua au confirmat in mod special ca acest channel-er primeste informatii de la lumina. Totusi, fiecare channel-er interpreteaza informatiile in mod diferit, punandu-si, inevitabil, amprenta personala asupra transpunerii in cuvinte a mesajului.


Acest fapt este absolut normal si explicabil si nu implica o deformare voita in interpretarea mesajului. Orice trece de energia pura a Sursei este o distorsiune a realitatii si, deci, este prezentat ca o metaforaExista duverse nivele interpretare si transpunere in cuvinte a aceleasi metafore.


Mesajul original de la lumina a fost prezentat astfel incat entitatile din dimensiunea a treia sa-l poata intelege; mesajul este corect. Totusi, daca veti aprofunda aceste mesaje, veti discerne mai multe intelesuri si metafore. Metaforele exista in mintea entitatii traitoare in 3D si se pot menifesta in aceasta realitatea.


Zilele trecute, cineva facea intr-un comentariu aprecierea ca channel-erii experimentati si de reputatie par a-si crea o poarta de scapare utilizand exprimari in care se sugereaza ideea ca ''nimic nu e scris in piatra' (in romaneste - nimic nu este batut in cuien.m.) ceea ce ar insemna ca ''asta poate sau nu sa se intample''. Este o masura de protectie pentru a nu fi expusi disreditarii, in caz ca ceea ce a fost anuntat, nu se va produce. Potspune ca nu este cazul in ceea ce priveste evenimentul din 14 Oct.2008.


Un channel-er corect si autentic, care lucreaza pentru lumina, transmite cat poate el de exact mesajul pe care il primeste, neinteresandu-l daca informatia se va transpune sau nu in realitatea noastra. Asadar, acesti channel-eri de lumina autentici sunt interesati doar in a aduce mesajele primite, fara a-si lua masuri speciale de protectie.


Asadar afirmatia ca ''nimic nu e scris in piatra'' este corecta pentru ca noi avem de-a face cu realitati multidimensionale cuantice in care exista simultan posibilitati infinite.

Avand in vedere toate astea, reiteram ca exista o linie a timpului in care o imensa nava extraterestra va fi vazuta pe cerul nostru pe 14 octombrie, timp de trei zile. Aceasta informatie este categorica. In aceasta linie a timpului, data de 14 Oct. se regaseste fara dubii.


Intrebarea este daca aceasta linie a timpului se va manifesta? ACEASTA DEPINDE DE UMANITATE.. Data de 14 octombrie a fost oferita channeler-ului original ca un gest de incredere de la Federatia Galactica, nu ca o data definitiva. Acest gest de incredere ni s-a prezentat ca o fereastra in timp, insemnand ca linia timpului este acolo pentru a se manifesta, daca noi ca familie colectiva de pe Pamant dorim acest lucru.


Intregul mesaj canalizat cu privire la data de 14 octombrie, este o lectie din care noi sa invatam. Sa invatam ca noi, familia umana de pe Pamant, putem aduce in manifestare in realitatea noastra 3D orice, doar sa dorim cu adevarat.


Evenimentul din 14 octombrie nu trebuie privit ca pe ceva salvator venit din exterior. Aceasta imensa nava de lumina, care exista in realitate, deja se afla pe cerul nostru si face parte din ptentialitatile noaste. Este direct conectata la noi, caci exista in viitorul nostru si este una cu propriul nostru ADN.


Deci, intrebarea nu este daca nava se va arata sau nu pe 14 Octombrie, ci daca noi dorim sa o vedem si suntem pregatiti ca umanitate de lumina sa ni se arate.Daca putem raspunde afirmativ la cele doua conditii, atunci, vom crea acea realitate.


Asadar, daca asta e ceea ce va doriti, atunci folositi legea atractiei pentru a o manifesta, stiind ca nava va aparea si, apoi, acreditati acea cunoastere cu incredere.


Mesajul in sine are si o alta motivatie, nu doar pentru a ne anunta acest eveniment. Mesajul in sine ne este oferit pentru a ne inalta constiinta iar felul in care reactionam la acest lucru este vital. Nava de lumina, oricat de imensa ar fi, este o metafora pentru o realitate mai autentica. Totusi, aceasta nava de lumina este total capabila sa intre in campul nostru observational. Aceasta nava de lumina, in fapt, aceasta flota de lumina a fost acolo, inconjurandu-ne planeta, de mult timp.


De ce sunt acolo? Pentru ca noi i-am chemat prin constiinta noastra colectiva, asa cum ne-am chemat fiecare experienta individuala si colectiva.


Despre viziunea de pe 14 Octombrie, cei din Noua imi spun ca Navele de Lumina sunt acolo pe cerul nostru, si receptioneaza gandurile, dorintele si sperantele umanitatii. Ei sunt aspectele inalte ale constiintei sinelui umanitatii. I-am putea descrie ca fiind noi, cei din viitor.


Primul contact individual a avut loc deja, urmeaza contactul la scara globala, planetara.


Acest prim contact global va fi ca un raspuns la nivelul de constiinta atins de umanitate. Se impune ca noi toti sa ne folosim discernamantul, caci fortele intunericului vor incerca sa contracareze ceea ce lumina va scoate la suprafata. Aceste incercari vor esua.


Revenind la expresia ''viitorul nu este scris in piatra'' reamintim ca toate infinitele variante ale unui eveniment exista in momentul vesnic de ACUM si ca fiecare dintre ele are aceeasi potentialitate de a se produce, alegerea variantei care se va manifesta in realitatea noastra depinzand de dorinta si alegerea noastra colectiva.


Dar channeler-ul a transmis corect mesajul. Mesajul este real. Cand este privit dintr-o singura perspectiva, nu inseamna ca asta se va manifesta in actualitate. Fiintele inalte de lumina care ne iubesc nu ne-ar oferi aceasta viziune pe tava. Noi trebuie sa invatam din acest mesaj previzionat ca evenimentul este posibil. Noi vom invata ceva ca umanitate, indiferent daca nava ar aparea sau nu, astfel ca, oricum, mesajul isi va fi facut efectul asupra constiintei.


Daca va doriti cu adevarat ca nava sa apara pe cerul vostru, atunci, voi veti manifesta acest lucru. Cu cat este mai inalta constiinta colectiva a umanitatii, cu atat mai inalta este probabilitatea viziunii liniei timpului din 14 octombrie.


Indiferent daca pe 14 octombrie linia timpului navei extraterestre se manifesta sau nu, navele sunt acolo si vor comunica cu umanitatea terestra. Sa asteptam cu bucurie ziua de 14 Oct.2008. Multumesc !
Sursa: http://snoedel.punt.nl

(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Nascuti in a noua zi a lunii


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Nascuti in a noua zi a lunii

Nascuti in a noua zi a lunii. Sunteti o persoana sensibila, cu foarte multe calitati. Predispozitia dumneavoastra de a vedea numai lucrurile bune din ceilalti oameni poate sa conduca la situatii in care se va profita de dumneavoastra. Participati intens la trairile si gandurile altor oameni, in principal sunteti o persoana care iubeste oamenii si cautati mai degraba factorii unificatori si nu diferentele. Capacitatea dumneavoastra este aproape infinita, dar ar fi de preferat sa nu va supraincarcati - fiecare isi atinge limitele odata. Faceti parte dintre oamenii care spera sa poata face lumea mai buna. Daca vine un moment cand veti dori sa va destindeti, faceti o calatorie lunga. Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinanta si poate avea un efect benefic asupra dumneavoastra. De asemenea, muzica sau alte activitati artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine