esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Orasul pierdul al gigantilor

Orasul pierdul al gigantilor


Exista mii de legende care vorbesc despre civilizatiile gigantilor care au trait in trecutul indepartat pe Terra. Aceste fiinte erau infricosatoare si provocau teama din cauza marimii lor impresionante. Nu se cunosc motivele pentru care gigantii au disparut, dar aceleasi legende ne mai spun ca intr-o buna zi ei vor reveni cu forte noi ca sa-si recapete planeta pierduta.


Chiar daca cei mai multi dintre oamenii de stiinta neaga cu vehementa veridicitatea acestor legende, s-au descoperit in numeroase locuri de pe glob oase umane de marimi extraordinare, care au apartinut gigantilor.


Un astfel de loc a fost descoperit inca de anul trecut de arheologul Bruce Fenton, care a descoperit o piramida ciudata chiar in mijlocul junglei din Ecuador. Descoperirea a fost precedata de numeroase teste si analize, iar rezultatele au fost de-a dreptul socante. Piramida este parte dintr-o structura mult mai mare, fapt pentru care Fenton crede ca a descoperit“Orasul Pierdut al Gigantilor”.


“Situl arheologic descoperit este construit dintr-o piramida de dimensiuni considerabile. Ea se intinde pe o suprafata de circa 80 de metri patrati. Blocurile din piatra, care formeaza structura piramidala au fost slefuite si asezate in asa fel incat constructia megalitica sa aiba stabilitatea. Cel mai mic bloc de piatra cantareste 2 tone.“, scrie Fenton intr-unul din rapoartele sale.


Interesant este ca intre blocurile de piatra se regaseste o substanta care seamana cu cimentul din zilele noastre, dar nu este ciment. Deocamdata specialistii nu au oferit informatii cu privire la acest material de lipire a blocurilor de piatra, dar este la indemana oricui sa realizeze ca cei care au ridicat aceasta piramida cunosteau mai multe secrete ale arhitecturii.În jurul constructiei megalitice au fost descoperite numeroase obiecte din ceramica sau fier de dimensiuni foarte mari, fapt care sugereaza ca acei oameni avea dimensiuni gigantice. Conform estimarilor specialistilor este vorba despre oameni care depasesc 4-5 metri inaltime.Arheologii sustin ca civilizatia gigantilor din jungla ecuadoriana a trait pentru multe sute de ani in acest oras, dupa care un eveniment spectaculos s-a petrecut. În urma evenimentului, gigantii au disparut brusc si au lasat in urma un oras impresionant, ale carui secrete urmeaza sa fie scoase la lumina zilei de catre echipa de arheologi condusa de Fenton.

primit pe mail
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine