esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Pestii si alte zodii

Pesti--Berbec


Cand Berbecul si Pestii se alatura, relatia este deseori benefica reciproc. Berbecul este un semn puternic care isi urmeaza instinctul fara a fi prea ingrijorat de consecinte. Nativul Pesti este mai linistit, unul dintre visatorii zodiacului. In foarte multe privinte nu se potrivesc si la suprafata pot parea o pereche nereusita. Dar atunci cand tin unul la altul vor ajunge sa isi umple reciproc golurile si aiba o relatie frumoasa.


Berbecul este un lider si un initiator, iar in relatia lor tinde sa devina protectorul nativului Pesti. Pestii, in schimb, dau Berbecului relaxare si intelegere, lucru de care e mare nevoie in viata agitata si plina de presiune a Berbecului. Semnul Pesti este unul care, la fel ca apa, umple orice recipient in care este varsat; ei tind sa se dedice total partenerului si sa ii lase sa conduca. Stilul Berbecului de viteza in ceea ce face se combina cu caracterul gentil al Pestilor si astfel se ajunge la un echilibru pe care multi si-l doresc.


Berbecul e condus de planeta Marte iar Pestii de planeta Jupiter. Pestii au de asemenea influenta si din partea plantei Neptun. Marte aduce actiune si energie in relatia Pesti-Berbec. Neptun aduce idei, iluzii, fantezii. Berbecul il poate ajuta penativul Pesti sa transforme fanteziile in realitate. Prin Jupiter, Pestii il pot face pe Berbec sa fie mai gentil, mai agreabil. Pestii stau sub semnul apei, iar Berbecul sta subsemnul focului. Desi aceste elemente sunt opuse, ele pot forma o echipa foarte bune. Pestii il pot ajuta pe Berbec sa se relaxeze si sa il invete sa se apropie mai cu tact de obiectiv, in timp ce Berbecul il poate ajuta pe nativul Pesti sa actioneze mai plin de energie. Uneori, caracterul emotional al Pestilor il poate enerva pe Berbec, prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecului. De asemenea, prea mult foc poate fierbe apa ...


Spre deosebire de Berbec, Pestii nu au nevoie sa fie liberi. Cand li se da un rol intr-un proiect sunt bucurosi si dornici sa ajute. Cea mai mare
satisfactie a lor este sa-i ajute pe ceilalti. Berbecul pe de alta parte, este cel care aduce ideile si care stabileste rolurile celorlalti participanti. Aptitudinile si interesele dfierite ii ajuta pe Berbec si pe Pesti sa lucreze la acelasi proiect cu placere si eficient.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Pesti este ca ambii au multe de invatat de la celalalt. Nativul Pesti ii arata Berbecului cum sa fie gentil si grijuliu; Berbecul il invata pe Pesti cum sa transforme visul in realitate !


Pesti--Taur


Cand Taurul si Pestii se apropie rezulta de obicei un cuplu pozitiv. Taurul este mult mai practic si doreste sa stie totul dinainte, iar Pestele este idealist si e orientat spre sentiment. Ambele semne depun un efort pentru a avea o relatie armonioasa si sunt oameni toleranti si simpatici. Taurul il poate ajuta pe Peste sa isi indeplineasca visele. Pe de alta parte, Pestii ofera blandetea de care Taurul are atata nevoie. Taurul este interesat de bunurile materiale si deseori nu-i poate intelege natura simplista a Pestilor. Prioritatile lor sunt diferite cand vine vorba de aspiratii. Daca pot depasi aceste mici neintelegeri, relatia lor poate merge foarte bine.


Taurul este condus de Venus, iar Pestii sunt condusi de Jupiter si Neptun. Cand Venus si Neptun se intalnesc, se produce o combinatie frumoasa. Planetele Venus si Neptun genereaza energie feminina, lucru care da acestui cuplu o viziune idealista. Jupiter este cel care adauga energie masculina acestei relatii. Natura acestei combinatii face ca relatia sa fie una a visurilor care devin realitate.


Taurul este un semn de pamant, iar Pestii sunt un semn de apa. In general sunt foarte compatibili pentru ca apa si pamantul sunt entitati compatibile. Pestii sunt facuti pentru a uni oamenii. Taurul este cel care este rational, mai putin emotional decat Pestii. Tot el este cel care se plictiseste usor de instabilitatea Pestilor, iar acestia simt ca Taurul nu le intelege nevoile. In principiu, este usor pentru ei sa gaseasca o punte de legatura. Taurul este practic si stie exact ceea ce vrea, iar Pestelui ii place sa sara dintr-una intr-alta. Pe de alta parte, Pestelui ii place sa-i sustina ideile Taurului. Pestii sunt cei care il pot invata pe Taur sa fie mai flexibil si sa renunte la ideile fixe. Pentru a nu exista conflite intre ei, Taurul trebuie sa-i dea spatiu Pestelui sa se bucure si de lucruri care nu sunt specifice relatiei.


Cel mai bun aspect al relatiei este faptul ca au naturi emotionale diferite care se completeaza foarte bine. Lucrul care-i uneste cel mai mult este devotamentul de care sunt capabili.


Pesti--Gemeni


Cand Gemenii si Pestii se alatura, ne aflam in prezenta unei relatii bazata pe o foarte puternica intelegere reciproca, ambele semne fiind duale. Ambele semne sunt foarte deschise noului, se pot adapta foarte usor si uneori sunt inconsecvente. Cuvantul de baza al relatiei este flexibilitatea.


Gemenii si Pestii sunt atat foarte buni prieteni cat si amanti. Ei inteleg dualitatea din fiecare. Pestii sunt mai intuitivi si mai sensibili, iar Gemenii sunt cei care trebuie sa fie atenti la ceea ce vorbesc pentru a nu rani sentimentele Pestilor. Chiar si atunci cand au probleme, acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor. Ambii pot intelege punctul celuilalt de vedere fara sa poarte pica.


Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Abilitatea Mercurului de a comunica si adancimea spirituala a planetei Neptun fac ca aceste planete sa fie foarte compatibile atunci cand urmaresc un tel comun. Jupiter reprezinta pedagogia si intelegerea care aduc o buna comunicare. Mercur inseamna agerime, inovatie si inventie. Cand nativul Gemeni vine cu o noua idee (lucru care se intampla foarte des), Pestele vrea sa se puna de acord cu ideea partenerului si sa o inteleaga de la un nivel intuitiv.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Pestii unul de apa. Acest parteneriat comunica foarte bine emotional si spiritual. Aceasta relatie este una flexibila si progresiva. Cand e bine e bine, iar cand e rau este din cauza frustrarii si lipsei de comunicare. Ei au o imaginatie fara limite si nu se intampla niciodata ca unul dintre parteneri sa se plictiseasca in timp ce celalalt doreste sa exploreze noi teritorii. Desi pot aparea neintelegeri, acestea nu dureaza pentru ca Geamanul se misca prea repede spre o noua provocare si nu are timp sa poarte pica. Pestii pot deveni pesimisti cand partenerul Geaman nu este destul de intelegator cu ei.


Ambele semne sunt adaptabile, flexibile si doritoare de provocari. Cand acesti parteneri se pun sa lucreze, formeaza o echipa adevarata fara ca vreunul dintre ei sa doreasca sa fie seful. Cand Geamanul se plictiseste de noile proiecte din cauza lipsei de stimulare intelectuala, Pestele isi da seama si trece la urmatorul proiect.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Pesti este interesul reciproc de a-si cultiva intelectul. Ei se potrivesc si din cauza faptului ca sunt foarte flexibili. Interesele comune si personalitatile similare fac din ei un cuplu compatibil.


Pesti--Rac


Cand Racul si Pestii se intalnesc, este de obicei o intalnire pozitiva a sufletelor. Racul este un autodidact si Pestii sunt usor energizati de ideile Racului. Ambele semne sunt tolerante. Pestii pot invata Racul sa aprecieze creativitatea. In schimb Racul ii poate invate pe Pesti sa-si puna teoriile in aplicare. Acest parteneriat se poate bucura de o legatura sentimentala puternica si multilaterala.


Racul admira si apreciaza. El este interesat de confortul material si de bogatia casei si uneori nu poate intelege atitudinea simplista si spartana a Pestilor. Scopurile lor in viata pot fi foarte diferite. Odata ce vor intelege si vor trece Peste aceste diferente in opinii, vor avea o relatie buna.


Racul este guvernat de Luna, si Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Luna si Neptun, se infiripa o legatura sentimentala frumoasa. Aceste corpuri ceresti vibreaza de o energie feminina. Impreuna reprezinta o relatie ideala. Pestii sunt guvernati si de Jupiter; aceasta adauga si o energie masculina combinatiei reprezintand filozofia si extinderea. Natura acestei combinatii planetare ofera o relatie utopica imbibata in intriga emotionala si o legatura astrala. Racul trebuie sa fie atent sa nu sufoce Pestii cu prea multe cerinte.


Atat Racul cat si Pestii sunt semne de apa. In general sunt foarte compatibili. Pestii sunt nascuti pentru a conecta lumea si cand se intalnesc cu intuitia si protectia Racului fac una din cele mai puternice legaturi. In schimb Racul are o viziune stabila asupra vietii, dar intelege ambiguitate sentimentala a Pestilor. El se poate plictisi de instabilitate acestora, iar Pestii pot simti ca Racul este egoist si negativist. Va fi usor pentru ei sa gaseasca un compromis.


Racul vrea sa inceapa, in timp ce Pestilor le place sa sara din proiect in proiect dupa cum simt pe moment. Racul trebuie sa ofere Pestilor liberatea de a urma interese externe. Pestii pot sa-i arate Racului ca terminarea unui proiect este cateodata mai buna decat initierea lui si ca compromisul poate da roade. Racul si Pestii se hranesc cu energia celuilalt foarte bine si ar trebui sa fie perfect compatibili in dragoste si afaceri.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Pesti este similitudinea intre naturile lor sentimentale. Ambii au o capacitate extraordinara ca profesor si student si sunt complementari. Caracteristicile lor fac ca relatia lor sa fie puternica si de durata.


Pesti--Leu


Cand Leul si Pestii se alatura, fiecare partener va aprecia noile idei despre viata ale fiecaruia. Leul este puternic si dezinvolt, face ce vrea si da ordine in toate partile. Pestii sunt mult mai linistiti si mai introvertiti. Desi cele doua personalitati sunt contrastante, ei au un lucru in comun, sunt visatori. Cand tin unul la celalalt sunt capabili sa se satisfaca reciproc.


Leul este conducatorul relatiei cu Pestii fiind de asemenea protectorul parteneruli sau mai bland. Pestii sunt cei care dau Leului spatiu pentru a-si indeplini ambitiile. Pestii, ca semn, ca si apa umplu orice spatiu in care intra. Ei tind sa-si copleseasca partenerul. Pestele este capabil sa-l inteleaga pe Leu. Abordarea directa a Leului combinata cu blandetea si intelegerea Pestilor duce la o relatie lipsita de egoism.


Leul este condus de Soare, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Soarele este cel care intretine viata. Neptun reprezinta viziunile de ansamblu, ideile si iluziile; reprepzinta de asemenea deziluzia si fantezia. Leul poate ajuta Pestii sa-si transforme fanteziile in realitate. Neptun ajuta Pestii sa imblanzeasca dorinta Leului de a fi mereu in centru si sa-si indrepte energia pentru actiuni mult mai creative si mai satisfacatoare.


Leul este un semn de foc, iar Pestii sunt un semn de aer. Cand acestia lucreaza impreuna, pot face multe folosind introspectia si ambitia creatoare. Pestii pot invata Leii sa fie mai umili si sa se gandeasca si la nevoile altora, in timp ce Leul invata Pestii sa iasa in lume si sa-si asume riscul in actiuni. Prea mult foc poate evapora apa, in timp ce prea multa apa poate stinge entuziasmul Leului. Leul si Pestii trebuie sa fie comunicative si sa se asigura ca echilibrul exista.


Pestilor nu le place sa fie conducatori, dar cand li se da o tema ei lucreaza foarte mult pentru a o indeplini. Ei au o mare satisfactie atunci cand fac bine celoelalti. Leul, pe de alta parte, este cel care vine cu noi idei si da roluri fiecarui participant la actiune. Datorita faptului ca au roluri diferite in indeplinirea actiunilor, conflictele apar foarte rar, lucru care face ca rezultatele sa apara mai repede.


Cel mai bun aspect al relatiei Leu Pesti este faptul ca au foarte mult de castigat unul de la celalalt si ca sunt receptivi la nevoile celuilalt. Abilitatea de a oferi celuilalt exact lucrul necesar face aceasta legatura cu adevarat frumoasa.


Pesti--Fecioara


Cand Fecioara si Pestii se intalnesc rezulta, de obicei, o relatie buna. Aceste doua zodii sunt opuse in zodiac si acest lucru le da un echilibru. Sunt un duo orientat spre a face bine celor din jur. Acest cuplu scoate la iveala ce este mai bun din fiecare. Ambele semne se admira reciproc. Ei muncesc pentru a avea o relatie armonioasa si sunt in general persoane simpatice si tolerante. Fecioara poate ajuta Pestii sa-si indeplineasca visurile si ambitiile.


Fecioara va asigura Pestilor o baza solida care multumeste caracterul emotional si intuitiv al acestora. Pe de alta parte, nativul Pesti ofera blandete. Virginia este interesata in comfort material si nu poate intelege atitudinea uneori simplista a Pestilor. Aceste viziuni despre viata pot fi foarte diferite. In momentul in care se vor accepta si vor depasi diferentele si vor invata sa combine energiile, vor avea o relatie plina de imlpliniri.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Pestii sunt condusi de Neptun si Jupiter. Cand Mercur si Neptun se intalnesc va rezulta o legatura spirituala. Impreuna reprezinta un cuplu idealist fara margini. Pestii sunt de asemenea condusi de Jupiter. Acest trio ofera o excelenta comunicare, imaginatie si creativitate.


Fecioara este un semn de pamant, iar Pestii sunt un semn de apa. In general, aceste doua zodii sunt foarte compatibile, datorita faptului ca apa si pamantul sunt doua entitati tangente. Nativul Pesti este facut sa creeze legaturi benefice lumii si cand se intalneste cu pamantul nu exista alta legatura mai puternica. In schimb, Fecioara poate avea o viziune mai stabila a vietii. Fecioara il poate ajuta pe nativul Pesti sa ajunga la un echilibru din punct de vedere emotional, dar daca nu sunt atenti, aceasta relatie poate sa ajunga la un final nedorit. Fecioara se poate plictisi de instabilitatea Pestilor, iar acestia din urma por fi nemultumiti de scepticismul Fecioarei. Daca doresc, ei pot trece Peste aceste spectacole. Ambii se conduc dupa instincte. Ambii se influenteaza, astfel incat se formeaza un cerc de idei noi. Ambii parteneri trebuie sa invete ca este nevoie uneori de compromis.


Cel mai bun aspect al relatiei este complementaritatea si armonia atitudinii fata de celalalt. Devotamentul pe care aceste doua semne il apreciaza face ca relatia lor sa fie puternica si durabila. Devotamentul pentru fiecare, pentru prieteni si pentru comunitate fac aceasta relatie sa fie invidiata de cei din jur.


Pesti--Balanta


Cand Balanta si Pestii se alatura rezulta o legatura sublima cu un romantism moderat. Acesti parteneri sunt foarte compatibili; relatia lor este ca o croaziera delicata. Legatura dintre ei este plina de devotament, adevarul fiind o mare valoare pentru ambii. Balanta si Pestii sunt atat foarte buni prieteni, cat si foarte buni amanti. Se inteleg reciproc, dar ambii pot fi indecisi lucrand pe multiple planuri. Problemele intre ei apar rar, dar uneori Balanta poate avea un comportament manipulant excesiv fata de Pesti.


Ambele zodii pot pierde din cauza imposibilitatii de a lua o hotarare solida, deseori luand in considerare prea multe optiuni ca in final sa nu aleaga nici una. Dupa cum am spus conflictele dintre ei sunt rare, iar acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor. Ambii trec Peste certuri repede si pentru totdeauna.


Balanta este influentatata de Venus, iar Pestii sunt influentati de Jupiter si Neptun. Feminitatea care ii descrie atat pe Venus cat si pe Neptun face ca aceste zodii sa fie compatibile. Jupiter e inclinata spre filozofie, pedagogie si spre o puternica autoeducare, iar Neptun se concentreaza pe spiritualitate. Pestilor le place sa mediteze si sa se afunde in idei filozofice. Venus e dominata de romantsim si placere, inovatie si inventie. Atunci cand Balanta vine cu o idee, cel din zodia Pesti va fi dornic sa o asculte si sa cunoasca totul despre aceasta noua idee. Balanta este un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa.

Ei au intotdeauana ceva de facut, fapt care duce la o relatie extrem de flexibila. Cand este bine este bine, dar cand este rau se ajunge la un tratament reciproc de tacere si o pauza in buna lor comunicare. Dintre cei doi parteneri nu se va decide niciodata unul care va fi lider. Desi pot avea des puncte de vedere diferite, acestea nu vor dura foarte mult. Ambii au o tendinta de a cadea in gaura neagra a timpului pierdut atunci cand se alatura.


Balanta este initiatoare de noi proiecte si lansatoare de noi idei, iar Pestii vor accepta aceste idei atata timp cat si ei vor avea un rol in aceste proiecte. Atunci cand cei doi parteneri lucreaza impreuna is vor da seama cine da dovada de mai multa responsabilitate in actiunile pe care le intreprind. Ambii sunt foarte modesti aparent, dar Balantei ii place foarte mult sa i se recunoasca meritele, iar Pestii se multumesc cu locul doi. Balanta este mai buna in a incepe lucruri decat in a le termina, iar daca Balanta se plictiseste de un proiect, Pestii ii vor urma exemplul si vor trece mai departe.


Cel mai bun aspect al relatiei dintre Balanta si Pesti este interesul lor comun de a-i ajuta pe cei din jurul lor. Se potrivesc foarte bine in ceea ce priveste entuziasmul, energia si dorinta lor de a avea o relatie sincera. Interesele lor comune si personalitatile lor asemanatoare fac relatia lor sa fie una foarte reusita.


Pesti--Scorpion


Cand Scorpionul si Pestii se intalnesc se bucura de o uniune splendida. Ei impart acelasi element, apa, si de aceea se pot intelege usor unul pe celalalt. Scorpionul este foarte contemplativ si acoperit, deseori preocupat prea mult cu propriile planuri secrete, in timp ce Pestii sunt idealisti si cauta nuantele unei situatii. Cu toate acestea nativul Pesti are tendinta de a se retrage in propria minte si il poate ierta pe Scorpion ca este misterios si retras cateodata.


Ambele semne sunt caracterizate de intuitie si inteleg subtilitatile interactiei umane. Scorpionul il poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visurile si ambitiile - sa transforme ideile in realitate. El poate oferi o baza stabila in jurul careia relatia se poate dezvolta.


In schimb, Pestii ofera blandete pe care Scorpionul o admira si o apreciaza. Scorpionul e interesat in anumite conforturi materiale si drame emotionale intense. el nu poate cateodata intelege atitudinea simplista, caritabila a Pestilor. Planurile lor de viitor pot fi complet diferite. Odata ce inteleg si trec Peste aceste diferente de opinie, relatia lor va fi foarte reustia.


Scorpionul este guvernat de plantele Marte si Pluto si Pestii sunt guvernati de Jupiter si Neptun. Marte este anticul zeu al razboiului si Scorpionul este dovada agresivitatii, curajului si indraznelii acestuia. Cand este combinata cu Pluto, aceasta planeta formeaza un ciclu care simbolizeaza renasterea si noi inceputuri. Scorpionul este capabil sa reziste mai multor abuzuri si sa-si revina. Pestii sunt guvernati si de Juptier. Aceasta planeta reprezinta filozofia, expansiunea si excesele. Influenta lui Neptun aspura Pestilor le ofera acestora o aura visatoare si o iubire pentru cultura si media. Aceasta energie visatoare il inmoaie pe Scorpion. Natura acestei combinatiei planetare ofera o relatie complementara imbibata in intriga emotional. Cu toate acestea Scorpionul trebuie sa aiba grija sa nu sufoce Pestii cu prea multe cerinte.


Scorpionul si Pestii sunt ambele semne de apa. In general ei sunt foarte compatibili. Pestii s-au nascut ca sa conecteze omenirea si cand se unesc cu tenacitatea si intriga Scorpionului formeaza o legatura foarte puternica. In plus Scorpionul are o viziune absolutista asupra vietii; totul este alb sau negru. Pestii il pot ajuta sa descopere mai multe posibilitati decat una singura. Scorpionul se poate plictisi de instabilitatea Pestilor, care la randul lor pot simti ca Scorpionul este egoist si insensibil la nevoile lor. Va fi destul de usor pentru ei sa geseasca un compromis.


Scorpionul are tendinta sa se concentreze asupra unui singur proiect in timp ce Pestilor le place sa sara de la proiect la proiect dupa cum simt la momentul respectiv. Pestii pot deveni usor o parte integranta a timpului liber cat si a proiectelor Scorpionului. In schimb Scorpionul trebuie sa ofere Pestilor libertatea de a urma interese personale. Pestii ii pot arata Scorpionului ca flexibilitatea este cateodata mai buna decat hotararea acerba si ca compromisul poate da rezultate. Cele doua semne zodiacale se hranesc bine cu energia celeilalte si ar trebui sa fie compatibile in dragoste si afaceri.


Cel mai bun aspect al relatiei dintre Scorpion si Pesti este similitudinea naturii lor emotionale. Ei se completeaza unul pe celalalt foarte bine. Devotamentul amandurora este lucrul care tine legaturile stranse si de mare durata.


Pesti--Sagetator


Cand Sagetatorul se apropie Pestilor, relatia lor este una in care isi implinesc visurile. Sagetatorul este intelectual si filozofic, schimbandu-si foarte usor telurile. Pestii sunt mai linistiti. Sunt opusi in multe sensuri, si la suprafata pot parea ca nu sunt potriviti unul pentru celalalt. Dar cand vor incepe sa tina unul la altul, vor fi capabili sa satisfaca dorintele filozofice al celuilalt.


Sagetatorul este versatil, si intr-o relatie cu Pestii devine protector cu partenerul sau tandru. In schimb, Pestii ofera Sagetatorului o intelegere tacita si un loc de odihna, departe de cautarile obositoare ale Sagetatorilor. Pestii sunt un semn care ca si apa umple orice container in care este turnat; ei au tendinta sa concentreze multa energie pentru intelegerea partenerului. Deseori sunt mai rabdatori cu Sagetatorul decat alte zodiacale.


Combinatia intre explorarea activa a cunostintelor personale a Sagetatorului si compasiunea blanda pentru alti oameni a Pestilor da un lucru minunat.
Sagetatorul si Pestii sunt ambii guvernati de planeta Jupiter. Pestii sunt de asemenea guvernati de Neptun. Jupiter aduce latura exploratoare cuplului. Pestii se vad in situatia de a incerca "sa salveze lumea". Sagetatorul, pe de alta parte, prefera sa-si extinda cunostintele personale prin studii. Neptun este caracaterizat de privirea de ansamblu, idei si iluzii, dar este de asemenea implicat in fantezii. Sagetatorul poate ajuta Pestii sa transforme fantezia in realitate. Jupiter, prin Pesti, il tempereaza pe Sagetator.


Sagetatorul este un semn de foc si Pestii un semn de apa. Aceste doua elemente pot fi o combinatie extraordinara daca muncesc impreuna folosindu-si intelegerea innascut a situatiilor si a persoanelor, pentru a rezolva problemele. Pestii il pot ajuta pe Sagetator sa se concentreze si sa fie bland, in timp ce Sagetatorul poate invata pe Pesti sa iasa in lume si sa vada ce cunostinte are aceasta de oferit. Acestui cuplu ii place sa calatoreasca impreuna. Pestii pot fi plictisitori sentimental pentru Sagetator; prea multa apa stinge focul Sagetatorului. Invers, prea mult foc poate fierbe apa si ii poate lasa pe Pesti instabili sentimental. Sagetatorul si Pestii trebuie sa isi foloseasca calitatile de perceptie pentru a-si imbunatati relatia.


Niciunul din parteneri nu simte nevoia sa castige relatia. Le place sa lucreze impreuna ca egali si sa vada roadele ideilor lor. Pestii sunt fericiti cand ii ajuta pe altii. Ambilor le place sa viseze idei. Niciunul nu este preocupat de rezultate; pentru acest cuplu distractia este calatoria si nu destinatia. O lipsa de confilct asupra rolurilor ii ajuta pe Sagetatori si pe Pesti sa lucreze la acelasi proiect cu un mare succes.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Pesti este ca pot beneficia de cunostintele celuilalt si in acelasi timp pot lucra bine impreuna. Pestii arata Sagetatorului cum sa iubeasca; Sagetatorul il invata pe Pesti cum sa-si materializeze visurile. Abilitatea de a-i oferi celuilalt ce are nevoie face din aceasta relatie una cu adevarat reciproca.


Pesti--Capricorn


Cand Capricornul si Pestii se alatura ne aflam in prezenta unei situatii in care polii opusi se atrag. Capricornul este practic si cu picioarele pe pamant cu scrupule, si plin de etica. Pestii sunt visatori, dorind cu adevarat sa-i ajute pe cei din jur. Acest cuplu este unul sincer si devotat si ambii au un desvoltat simt al moralei. Se admira reciproc: Capricornul iubeste caracterul bland ai Pestilor, iar Pestii apreciaza tenacitatea Capricornului.


Aceasta este o relatie care are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Duetul Capricorn - Pesti este unul care se bazeaza pe munca in echipa si pe acoperirea reciproca a nevoilor fiecaruia. Pot aparea dificultati daca Capricornul este prea dur cu sentimentele Pestilor. Nativul Pesti trebuie sa inteleaga faptul ca asta este stilul Capricornului si nu este un atac la persoana. Pestii pot fi enervati de incapatanarea Capricornului, dar pot invata sa fie rabdatori si intelegatori.


Capricornul este condus de Saturn, iar Pestii sunt condusi de combinatia dintre Jupiter si Neptun. Saturnul este planeta dedicatiei, autoritatii si responsabilitatii. Jupiter semnifica o inalta pregatire si etica, iar Neptun influenteaza Pestii in a visa. Aceste trei planete se completeaza reciproc.


Capricornul sta sub semnul pamantului, iar Pestii sub semnul apei. Zodiile dominate de pamant sunt niste zodii materialiste, iar Capricornul si Pestii sunt inconjurati de obicei de articole care reflecta un gust sofisticat. Semnele de apa se bazeaza pe emotie si intuitie, astfel incat Pestii sunt rezervorul de forta care mentine relatia.


In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe un singur proiect o data, Pestilor le place sa sara dintr-una in alta. Datorita flexibilitatii lor, este usor pentru Pesti sa fie interesati in proiectele Capricornului. In schimb, Capricornul trebuie sa lase Pestilor libertatea de a se bucura de multe lucruri si trebuie sa invete sa nu se supere atunci cand Pestii se plictisesc de ceva placut pentru el.


Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn - Pesti este minunata imbinare a caracterelor lor. Ambii parteneri iubesc sa aiba pe cineva cu care sa-si imparta viata, iar nativului Pesti ii place sa-l ajute pe Capricorn sa-si atinga telurile.


Pesti--Varsator


Cand Varsatorul si Pestii se alatura, rezulta o pereche plina de compasiune si creatie. Acesti parteneri sunt idealisti, atat separat cat si in calitate de cuplu. Pestii trec prin viata visatori, iar Varsatorul este cel care aduce inventii si progres. Aceasat relatie lupta pentru adevar si idei preogresiste si ambii parteneri cauta aventura si solutii noi. Amandoi au o privire introspectiva. Varsatorul este cel care judeca imediat persoana care nu este de acord cu ideile lui si Pestii sunt plini de compasiune si pentru cei care nu merita.


Varsatorul si Pestii sunt atat foarte buni prieteni cat si amanti. Problemele sunt rare, darc uneori Varsatorul poate fi prea intelectual pentru Pesti, iar acestia din urma se sacrifica foarte usor si sunt prea creduli pentru gustul Varsatorului. Parerile diferite pe care le au in legatura cu o situatie ii pot pune in pozitii ciudate; Varsatorul este rapid in a inlatura orice persoana care nu este de acord cu parerea sa, iar Pestii se reped in a fi de acord cu orice idee. Din cand in cand pot aparea conflicte intre ei, dar ei sunt capabili sa uite si sa ierte foarte usor.


Varsatorul este condus de Uranus si Saturn, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Uranus inseamna inovatie, iar Saturn da posibilitatea de planuire pana la cel mai mic detaliu. Jupiter inseamna filozofie, pedagogie si intelegere, iar Neptun reprezinta spiritualitate, astfel incat Pestilor le place sa inteleaga lucrurile noi si interesante. De cate ori Varsatorul vine cu o idee, Pestii sunt dornici sa-l inteleaga. Acest duo se completeaza foarte bine, mai ales ca au foarte multe resurse intelectuale si emotionale.


Varsatorul este un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa. Parteneriatul acesta este motivat de gandire si sentiment si este unul flexibil si progresist. Cand este bine este bine, iar cand este rau ei trebuie sa mai lucreze la comunicare. Pestele este acolo unde sunt si ideile Varsatorului, iar Varsatorul invata de la Pesti cum sa fie mai cald si mai tolerant. Conflictele pot aparea atunci cand Pestele are nevoie de mai multa caldura si sprijin emotional, iar Varsatorul doreste sa fie mai mult orientat spre idei decat spre romantism.


Varsatorul este initiatorul de noi proiecte si idei, iar Pestele va fi de acord cu acestea, atata timp cat i se asigura un rol important. Acesti parteneri lucreaza foarte bine impreuna si nu au certuri privitoare la cine ia laurii victoriei lor. Acestui cuplu ii place mai mult sa inceapa lucrurile decat sa le termine; daca Varsatorul se plictiseste de o idee, va incepe un proiect, iar Pestii vor lua exemplul Varsatorului si-l vor urma.


Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti este interesul reciproc pentru idei moderne si cosmopolitane. Se potrivesc foarte bine datorita entuziasmului, energiei si dorintei pentru o relatie sincera. Interesel;e comuna si personalitatile similare fac din aceasat relatie una foarte compatibila.


Pesti--Pesti


Cand doi Pesti se intalnesc rezulta uniunea a doi oameni foarte sensibili si foarte profunzi emotional. Intre ei exista o excelenta comunicare, legaturi emotionale adanci si o intelegere spirituala a celuilalt. Ambii au senzatia ca aceasta relatie plina de satisfactie este cel mai bun lucru care s-ar fi putut intampla. Dragostea dintre ei este una plina de frumusete si pace care nu se mai intalneste intre alte doua semne zodiacale, iar ambii sunt determinati sa faca aceasta relatie ideala.Natura intelegatoare si pasiva a Pestilor face ca relatia de cuplu sa mearga foarte usor. Pestii pot fi prea dezinvolti, uneori naivi si sunt afectati de orice energie negativa din jurul lor. Cand sunt impreuna cei doi pot deveni fie inactivi si lenesi, fie isi pot nuanta atuurile celuilalat. Pot fi mult prea sensibili, nefiind capabili sa se limiteze si nedorind infrunte o problema. Pestii tind sa inlature orice obstacol, dand dovada de un optimsm ireal. Flexibilitatea lor le face lucrul in echipa foarte usor si ii face usor adaptabili la orice situatie.Pestii sunt influentati de planetele Jupiter si Neptun. Ei dau dovada de un mare simt al eticii, al valorilor si al dorintei de a vedea viata dintru-un unghi filozofic determinat de Jupiter. Neptun este responsabil de gandurile abstRacte, fanteziile si misterul Pestilor. Printre indulgentele frecvente in relatia lor se incadreaza si micul dejun in pat, excursii la sfarsitul saptamanii si facutul de comisioane.


Pestii sunt un semn de apa. Ambii parteneri se vor schimba cu mare placere dupa dorinta si nevoile celuilalt. Pestii sunt incredibil de adaptabili, conformandu-si interesele si intentiile in functie de caz. Simboul astrologic al Pestilor - perechea de Pesti - reprezinta natura duala a lor, fiecare inotand intr-o directie diferita simultan. Ei trebuie sa lucreze mult pentru a-si deifini niste teluri si pentru a le atinge. Ei trebuie sa se incurajeze unul pe celalalt pentru a avea succes.


Acest cuplu nu va avea parte de confilcte si lucrul in echipa va merge foarte usor. Disputele sunt foarte putine si foarte rare. Pestii isi vor ajuta intotdeauna partenerul la necaz sau ii vor da o mana de ajutor oricand ii este necesara. Cuplul va avea o legatura emotionala foarte stransa si o dragoste foarte puternica unul fata de celalalt.


Cel mai bun aspect al relatie dintre doi Pesti este ca cei doi se vor intelege de minune. Cand vine vorba de o relatie calma si frumoasa ei sunt invidia celorlalte zodii. Impreuna sunt o pereche foarte iubitoare.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine