esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


UN MESAJ PLEIADIAN PRIVITOR LA 12.12.12

UN MESAJ PLEIADIAN PRIVITOR LA 12.12.12FOARTE IMPORTANT!


(Primit de Christine Day)


Salutari tuturor! A fost o luna intensa si eu simt ca suntem cu totii pregatiti energetic pentru a primi evenimentul din 12/12/12.Cei din Pleiade mi-au dat niste informatii foarte specifice care pot ajuta pe fiecare dintre noi sa devina apt pentru a primi energiile acestui portal extrem de important, dar si celelalte valuri energetice care vin pana la acea data si dupa.
Mesajul de la ei a fost mai lung decat de obicei deoarece in el se fac referiri importante pentru fiecare dintre noi.
Pleiadienii spun ca trebuie sa ne asteptam la o serie de valuri energetice cu scop de iluminare, care vor veni pana pe 12/12/12 iar altele pe 21 dec.Ei ne cer sa activam acele legaturi si aliante pe care le-am prevazut in programul cu care fiecare dintre noi am venit in aceasta viata. Scopul ar fi acela de a fi capabili sa ancoram in fiinta noastra energiile care se vor trimite pe Pamant in aceasta perioada.Trebuie sa stim ca aceste fluxuri vor fi cele mai puternice in noaptea dinspre 12 dec., in intervalul orar 0 (miezul noptii) si 6 dimineata, primul val, si 12 a.m. - 3 p.m. (deci, de la pranz pana la ora 3 dupa masa), al doilea val.


Pentru timpul de dupa 12.12.12 si in continuare, lucrurile se vor petrece in conformitate cu continutul pre-contractelor incheiate de fiecare inainte de nastere. Pana atunci, fiecare dintre noi ar putea cunoaste clar ce contin acele pre-contracte pentr a actiona ca atare. Cei care nu vor cunoaste prevederile acestor pre-contracte, nu trebuie sa se impancienteze: va fi suficient sa aiba o atitudine de totala acceptare, de deschidere pentru acele prevederi. Aceasta atitudine de completa acceptare trebuie s-o adoptam in pre-ziua deschiderii portalului 12.12.12 (n.m.: deci, in intervalul 0 - 24 al zilei de 11 dec.)Este lipsit de relevanta faptul ca mintea noastra nu poate intelege sau afla continutul acelui contract.


Este suficient daca vom fi convinsi ca inainte de a veni in prezenta viata, ne-am ingrijit sa incheiem, la nivel energetic, contractele necesare cu fiintele care au fost de acord sa ne ajute cu energiile lor, in momentul 12.12.12 [Nota C.M.: Se pare ca portalul 12.12.12. va aduce pentru fiecare, exact acele energii pe care le-am contractat. Sfatul care ni se da este sa nu avem o atitudine refractara, de respingere, a energiilor care ni se vor trimite, oricare ar fi motivul (dintre care cel mai important ar putea fi teama ca, cine stie ce energii malefice am putea lasa sa intre in corpul nostru)].Pe scurt: in zilele de 11 si 12 dec., exprimati-va dorinta de a primi si a accepta toate fluxurile energetice care vi se trimit. Ele sunt cele care va vor ajuta sa ascensionti si va vor configura fiinta (corpul total) pentru Lumea Noua in care veti intra.


Valurile de iluminare sunt concepute pentru a activa un alt nivel al structurii cristaline in celulele corpului vostru. Aceasta structura cristalina, odata activata, va fi capabila sa accepte, la randul ei, un alt nivel al luminii divine in corpul nostru fizic. Pe de alta parte, structura cristalina a corpului fizic, nou instalata, va produce modificari in corpul nostru energetic, consecinta fiind ca intreaga noastra fiinta isi va mari foarte mult capacitatea de absortie si asimilare a energiei luminii divine. Fiintele umane astfel transformate se vor afla intr-o noua relatie cu universul si vor dezvolta abilitati pe care nu le-au avut pana atunci.


Trebuie spus ca vechiul nostru sistem, care ne-a asigurat modul de relationare cu mediul si cu universul, nu ne-a permis (si nu ne permite inca) o asimilare inalta a enerigiilor divine din mediu, desi acestea exista (si se vor amplifica si diversifica foarte mult in perioada care urmeaza).


Deci, trecerea noastra la structura cristalina ne va crea posibilitatea de a primi energiile luminii divine existente dar, mai cu seama, pe cele care ne sunt aduse de portalul 12.12.12.


Este de inteles ca fiintele a caror structura celulara nu va fi fost modificata pana la deschiderea portalului, nu vor avea cum sa primeasca si sa fixeze acele energii, ceea ce inseamna, practic, necooptarea acelor fiinte in dinamica procesului de ascensionare, si deci, ramanerea lor in vechile realitati ale dimensiunii a 3-a.


În acea zi, intraga planeta ca trece printr-o transformare energetica fara precedent.S-ar putea pune intrebarea: "de ce dintr-o data?" Nu e totul dintr-o data! Procesul se desfasoara de ceva timp, perioada in care au avut loc acumulari cantitative, in ziua deschiderii portalului producandu-se saltul calitativ.Modificarile care vor avea loc vor pune in acord energetica structurii umane cu cea a siturilor megalitice aflate in locurile sacre ale planetei. Atunci, omul va putea rezona cu formele, neintelesele forme, care au tot aparut in lanuri si carora nu li s-a gasit nicio explicatie; ele sunt plasate pe anumite linii magnetice ale planetei. Asa dar, acesti megaliti si aceste forme (desene) stranii din lanuri, sunt un fel de capacitori care, amplasate fiind pe anumite linii magnetice ale planetei, se incarca cu energie si vibreaza pe anumite frecvente, totul avand un scop determinat. Lantul acesta de acumulatori energetici raspanditi in diferite locuri, impreuna cu ”acumulatoarele” umane (cele cu noua structura cristalina), vor crea un fel de linii de transmisiune energetica care va fi ca o plasa intinsa pe suprafata planetei. Aceste sui generis circuite nervoase isi vor dovedi utiltatea in ziua producerii portalului din 12 dec. Țesatura aceasta energetica imensa (Nota C.M.: o putem compara si cu sistemul sanguin uman care are in centru inima si se raspandeste in tot corpul, printr-o retea tot mai fina de vase capilare, totul asigurand viata corpului) va activa si revitaliza intregul sistem planetar, si-l va conecta cu universul.Nu este nevoie sa intelegeti in profunzime acest mecanism, aceasta structurare energetica. Cu toate acestea, puteti ajuta intr-un procent important, daca in acele scurte perioade (n.m.: adica in ziua de 12 dec. in intervalele orare 0-6 si 12-15 ) veti medita si veti declara in sinea voastra ca acceptati sa faceti parte din aceasta larga retea de alimentare energetica a planetei.


Noua zile mai tarziu, adica pe data de 21 dec. 2012, un nou val energetic va veni pe Pamant, el adresandu-se celor care au lucrat cu valurile energetice de iluminare din 12 dec.


Data de 21 dec. va fi deci un alt moment foarte puternic, cand trebuie sa ne deschidem si sa acceptam fluxurile de energie care vor veni. Ele vor permite activarea a inca unui nivel al structurii cristaline a corpului uman. Va fi deci cea de a doua etapa a implantarii structurii cristaline, care, in acest fel, isi va largi si diversifica paleta vibrationala, marind si mai mult capacitatile si frecventa de vibratie a corpului uman. Cei care vor efectua aceste activitati (meditatii, invocatii, binecuvantari) in grupuri umane organizate, vor avea foarte mult de castigat (Nota C.M.: Spiralele yang ale yoghinilor, de ex.)Cei care nu se vor putea deplasa pentru a forma grupuri, isi pot stabili intervale orare pentru a medita la unison, chiar daca se vor afla il locuri diferite.


Cineva intreaba:” Locuiesc intr-un apartament. Pot executa singur acest program prevazut pentru aceasta perioada, cu maximele din 12 si 21 dec.? ”


Da, desigur. Permiteti-va sa va deschideti catre aceste energii, si, daca considerati necesar, invocati ajutorul divin sau al ghizilor vostri personali. Declarati ca eliberati vechile energii si ca vreti ca fiinta voastra sa primeasca toate energiile noi care vin prin portalul din 12.12.12. si care va sunt destinate, coform cu programul de viata cu care ati venit pe Pamant.Pentru ca efectul acestor meditatii sa fie si mai puternic, aprindeti trei lumanari si asezati-le in jurul unui cristal (purificat in prealabil). Daca aveti mai multe cristale, alegeti-l pe acela care va caracterizeaza zodia si fata de care aveti o anume atractie, empatie. Încercati sa aflati din continutul aliantelor voastre energetice cat mai multe detalii despre meditatiile pe care trebuie sa le faceti si ce, in general, este bine sa efectuati in aceasta perioada. Pentru a ”va intra in mana” faceti o ”repetitie generala” cu o zi inainte.


Este posibil sa doriti sa aveti perne raspandite pe podea, daca veti considera ca veti avea nevoie, la un moment dat, de o pozitie mai relaxanta.


Exersati in fiecare zi meditatii pe diverse destinatii: parinti, prieteni, tara, planeta, galaxie etc. Ele va vor arata ce corectii de formulare si de concentrare trebuie sa faceti.


Fratii nostri din Pleiade ne spun ca in acea perioada intreaga planeta va fi un pamant sacru.
Cu dragoste si binecuvantari!Nu uitati ca 12.12.12. va poate aduce o minunata inaltare. Christine
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine