esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


PLEIADIENII: A SOSIT TIMPUL

PLEIADIENII: A SOSIT TIMPUL!!!(1 april. 2012; channeler: Jen Freer)


.

Acesta este mesajul primit prin channeling de la fratele meu stelar Peter de pe ” Cercul Pleiadian 500” (Pleiadian Ring of 500), in ziua de duminica, 1 aprilie 2012. Jen Freer.


Salutari tuturor membrilor familiei pamantene! Eu sunt Peter, de pe Cercul Pleiadian 500. Împreuna cu echipajul meu, orbitam in jurul planetei voastre si asiguram Intel pentru Consiliul Pleiadian al Luminii, Federatia Galactica a Luminii si Comandamentul Ashtar (Nota C.M.: Cred ca este vorba despre un avanpost spatial pleiadian, amplasat in jurul Pamantului, reprezentand interesele celor doua organisme mentionate si apartinind Comandamentului Ashtar).


Cu ce ne ocupam noi, cei care ne aflam in aceasta ”coaja de nuca”? Activitatea noastra este in special una de cercetare si investigatie “la fata locului “. Interceptam toate tipurile de informatii trimise de pe Pamant intre diversele organisme, direct sau prin intermediul retelei de sateliti artificiali care orbiteaza in jurul planetei, interesati fiind in mod deosebit de acele informatii considerate a fi “top secret”. Dupa interceptare, informatiile sunt decodificate si expediate organismelor galactice specializate, pentru a cunoaste din timp planurile si intentiile tuturor centrelor de putere de pe Pamant, dar si pe cele ale unor civilizatii extraterestre neapartinand Federatiei Galactice a Luminii.


Echipajul navei noastre este format dintr-un grup cu specializari diverse, proveniti de pe planete diferite. Nu suntem toti din Pleiade; printre noi se afla siriusieni, arcturieni, andromedani etc.


Suntem grupati in mici formatiuni specializate pe diverse domenii. De exemplu, micul meu grup are sarcini de observare, cercetare, investigare si preventie a scenei politice globale sau din diverse zone ale Pamantului. Unii dintre noi monitorizeaza permanent si de aproape ceea ce se intampla pe scena politica a SUA, in timp ce alţii din grupul meu se concentreaza asupra altor ţari.


Informatiile obtinute de catre fiecare sunt apoi coroborate si analizate in context global, pentru a se trage concluziile care se impun prin corelarea evenimentelor ce au loc sau care urmeaza a se produce. Concluziile grupurilor specializate pe diverse domenii, precum: finante, fortele armate, economie, mass-media, sanatate, guvernare, partide politice, religie, geologie si geodezie, poluare, mediu etc. sunt analizate impreuna, ceea ce ne permite sa tragem concluzii exacte asupra starii de moment si tendintelor viitoare.


Nu neglijem ce se intampla cu vechile si noile guverne, cu Noua Ordine Mondiala, Grupul Bilderburgers, societatea secreta Skull & Bones, grupurile mafiote sau teroriste, si inca multe altele. În privinta activitatilor distructive, putem sa va informam cu satisfactie ca au diminuat foarte mult.


Desi voi nu cunoasteti, dispunem de echipaje (OPS) care activeaza la sol si in apele terestre. Poate este mai greu de crezut, dar noi ajutam organele specializate ale pamantenilor sa faca descinderi in diverse locuri pentru a aresta exponentii vechii puteri, care trebuie sa raspunda pentru faptele lor destabilizatoare sau distructive.
Apreciem ca luna aprilie 2012 va fi una de mare eficienta in acest domeniu.


Clicile mafiote se lupta intre ele pentru suprematie, torpilandu-se reciproc in planul afacerilor, al pietelor de desfacere, al zonelor de influenta, al capitalului financiar etc. Un prim exemplu este JP Morgan care-si retrage interesele din Vatican. Panica ce a pus stapanire pe vechile structuri ne provoaca stari hilare, vazandu-i cum se zbat sa gaseasca o iesire inexistenta, de altfel.


Noul sistem financiar a fost deja implantat si va incepe sa dea roade.


Nu este acel BRICS (Nota C.M.: Acronim care se refera la sistemul financiar si economic al grupului de tari care „vin din urma” : Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud, si care vor schimba harta economica a lumii) despre care ati citit. Exista un grup mai mare care s-a format si are ca baza de lansare Elvetia. Nimeni nu stie despre el. Nici macar Ben Fulford (Nota C.M.: renumit jurnalist canadian stabilit in Japonia). La Ben nu ne-am referit in sens peiorativ.


Cea mai mare parte a informatiilor care vor aparea in legatura cu aceasta sunt corecte, deoarece vin din interior. Solutia finala de redresare a economiei lumii, la care s-au oprit, este tinuta inca in secret, la nivel foarte inalt. Lansarea va avea loc in curand, dar dupa ce casele guvernatoare vor fi fost bine curatate. Ben a fost monumental in aceasta schimbare!
Solutiile gasite au inca la baza energiile vechi, caracteristice celei de-a treia dimensiuni.


Recent, Arhanghelul Mihail, canalizat prin doua surse diferite si de mare incredere (Ariel DeAngelis si Ron Had), a afirmat ca restrictiile pe care le aveau Federatia Galactica a Luminii si Comandamentul Ashtar, in relatia cu Pamantul, au fost ridicate pentru a putea ajuta mai eficient omenirea. Restrictia NO! a fost inlocuita cu comanda GO! Tot ceea ce urmeaza sa se intample va sta sub semnul acestei dispozitii – GO!. Chiar acum, echipajele noastre de la sol sunt in actiune, facand arestari in randul reprezentantilor intunecatilor plasati in diverse domenii, inclusiv militare si financiare.


Va indicam sa nu dati crezare informatiilor neconforme aruncate pe piata de mass-media, inca aservita.


În Statele Unite, recentele documente semnate de catre preşedintele Obama nu au ca scop restrictii sau ingradiri ale drepturilor poporul american. Acel “Lockdown” (Blocaj, restrictie), a fost pus in aplicare in principal pentru a limita Cabala din aceasta tara.


Vi s-a spus ca armata americana nu-si va sacrifica oamenii si aceasta este adevarat. Cu conditia sa nu treaca de partea Cabalei. Fata de acestia, nu va exista indulgenta. Lagarele create pentru altii pot fi folosite si pentru americanii care comploteaza impotriva propriei tari.


Toata lumea care a asistat la atacurile de la World Trade Center, din New York, la 11 septembrie 2001, va primi clarificari. Deocamdata se cunoaste foarte putin din ceea ce a fost atunci. Chiar daca anii au trecut, s-au adunat suficiente dovezi impotriva faptuitorilor care nu vor scapa de pedeapsa, caci a fost vorba despre acte criminale impotriva propriului popor si a unor cetateni straini care si-au pierdut viata in acel eveniment tragic.


Mulţi oameni au fost implicaţi in acel complot. Şi totul s-a produs din cauza banilor. În subsolul unuia dintre turnuri se afla depozitata o importanta cantitate de aur care a disparut fara urma in acea catastrofa provocata. Atacul asupra celor doua turnuri a fost menit sa provoace deruta, haos si sa abata atentia de la ceea ce se intampla la subsol.


Aurul si banii au fost din totdeauna cauza producerii tuturor actelor miselesti care au avut loc pe planeta voastra. Razboaiele nu au fost declansate doar din considerente religioase sau de rasa, ci, in primul rand, din cauza bogatiilor care erau ravnite de invadatori, caci mereu bogatia a fost considerata ca sursa a puterii. Niciodata nu a fost insa vorba despre o putere reala, ci despre una falsa si trecatoare. Reflectati asupra acestei afimatii si veti constata ca exprima purul si singurul adevar.


Un nou sistem financiar sanatos nu va aparea decat atunci cand va disparea spiritul falsei imbogatiri din care se naste falsa putere. Vechile sisteme financiare, oricat de sofisticate si de modificate, nu vor functiona atat timp cat mentalitatile nu se vor schimba si cat constiinta nu va evolua. Natura adevaratei abundente nu poate avea la baza vechea gandire separatista, vechea pofta de a o utiliza doar in folosul unora si in detrimentul majoritatii!Imaginaţi-va o lume in care nu mai exista bani. Banii nu sunt necesari caci ceea ce aveti voi nevoie se gaseste din belsug. Adevaratul tezaur este sufletul si spiritul fiintei umane; de alte tezaure nu aveti nevoie!


Talentele, insusirile si abilitatile voastre sunt suficiente pentru a va asigura o viata abundenta si plina de iubire. Pentru munca prestata, pentru serviciile facute, nimeni nu ar trebui platit, totul asigurandu-se prin reciprocitate.
Iubirea este moneda cea mai valoroasa in intregul univers. Credeti ca asta este utopie? În sinea voastra, ea este o dorinta care se va implini nu peste foarte multa vreme. Da! Fara “bani”. Se va ajunge acolo doar prin cresterea vibratiei.


Dar procesul cere o curatenie totala. Înlaturarea Cabalei nu va insemna automat disparitia tuturor problemelor care necesita a fi rezolvate de umanitate. În primul rind va disparea teama, si asta va inlesni o oarecare crestere a frecventei de vibratie. Acesta va fi un pas inainte.


Noul sistem financiar, care va fi implementat, va fi inca un pas inainte. Astea vor fi ca un bandaj peste o rana veche, fara a te fi uns inca cu alifia tamaduitoare. Unguientul necesar il vor reprezenta vibratiile inalte. Cresterea vibratiilor voastre va vindeca planeta. Și nu exista niciun motiv pentru ca aceasta sa nu inceapa inca de pe acum.


Cand banii vor disparea, veti intelege mai bine de ce se spune ca banii nu aduc fericirea. Cu ei se pot cumpara numai bunuri materiale. Dar materialitatea nu va ajuta sa evoluati. Materialitatea este caracteristica dominanta a dimensiunii a 3-a. Noi ştim ca acum banii asigura hrana, adapostul, caldura şi confortul. Daca ai bani, iti poti permite sa te gandesti si la altceva. Avand bani, iti poti permite sa calatoresti, sa vezi lumea, sa te implici in diferite manifestari de socializare si de caritate, sa te scolarizezi mai bine etc. Da, acestea sunt lucruri importante!


Suntem gata sa pariem ca majoritatea dintre voi nu au posibilitatea de a merge acolo unde poti inota impreuna cu delfinii sau de a vedea primatele la ele acasa. Știm ca majoritatea dintre voi nu au vizitat locuri dinafara tarii lor, cu atat mai putin unele destinatii exotice. Dintr-un motiv cat se poate de simplu: lipsa banilor. Din pacate, castigurile pe care le obtineti din munca cinstita pe care o desfasurati sunt mult sub cat ati avea nevoie pentru a va permite si astfel de „excentricitati”.


Suntem autorizati sa va spunem ca toate aceste lucruri, şi multe altele, va vor sta la dispozitie nu peste mult timp. Fara limite! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va ridicati nivelul de vibratie. Este nevoie de cresterea vibratiilor fiecaruia dintre voi, mai ales in aceasta perioada a oportunitatilor.


Practic, cum se obtine aceasta? Prin mai multa iubire fara conditii, mai multa onestitate, compasiune, integritate morala si prin inlaturarea fricii, urii si dorintei de a avea cat mai multe bogatii materiale. Vibratiile voastre benefice nu va ajuta numai pe voi si societatea in care traiti, dar si pe Mama Pamant, cea care, in pofida multelor agresiuni cu care ati „gratulat-o”, nu a incetat sa va iubeasca si sa va ocroteasca. Îndeplinind aceste minime conditii, veti deveni liberi, capabili sa va utilizati abilitatile de fiinte mutidimensionale!


Nu va mai conduceti viata dupa cum va spun altii! Uitati ca exista mass-media, care va toarna pana la refuz tot felul de stiri, de “analize” intoarse pe toate fetele asupra unor evenimente si stiri oricum minore, si carora voi nu le puteti schimba cursul la modul direct.


Cititi mesajele pe care fiinte ale unor civilizatii universale vi le transmit prin multele canale umane. (E bine ca sa verificati veridicitatea acesor mesaje, ceea ce se poate face prin citiri comparative din mai multe surse, care trateaza acelasi subiect).


Nu aveţi nevoie sa va incarcati cu stiri alarmiste, care va scot din starea voastra de echilibru!


Nu va implicati afectiv in nicio chestiune, indiferent cat de tragica ar fi! Daca puteti, ajutati, tratati cu intelegere si compasiune, dar nu lasati ca asemenea evenimente sa va schimbe programul de viata (mai ales spirituala). Acesta nu este un comportament cinic, ci unul care va poate asigura indeplinirea contractului cu care ati venit in aceasta viata. Asta si pentru faptul ca, daca va veti putea creste nivelul de vibratie, veti fi mult mai de folos celor din jur, inclusiv celor afectati in mod direct de un anumit eveniment nefericit.


Desi vi s-a mai spus si cu alte prilejuri, repetam ca este cat se poate de benefic sa practicati meditatia, centrarea fiintei pe chakra inimii, binecuvantarea, contemplatia, consacrarea, respiratia profunda, contactul cu natura (mai ales in zonele nepolute).Va trimitem o raza luminoasa alb stralucitoare si galben-aurie pe care s-o vizualizati si sa integrati in fiinta voastra din ce in ce mai rafinata.


Va mulţumim si va iubim! Va rugam sa raspanditi DRAGOSTE!


Pace, iubire si lumina voua, tuturor!


Eu sunt Peter, fratele vostru din stele, aflat acum temporar pe Ring Pleiadian 500.


Namaste!

tradus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine