esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Copilul care vede noaptea ca ziua

Copilul care vede noaptea ca ziua“Vedea pana si un ac pe covor, pe intuneric”Ionut M. de aproape 8 luni se confrunta cu o problema serioasa. In luna august a anului 2003, Ionuta fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni. Timp de 3 zile, parintii nu au stiut daca baiatul va mai trai sau nu. Apoi, dupa ce a fost externat, se parea ca lucrurile vor intra in normal. Doar ca baietelul se trezea peste noapte si adormea greu. Parintii au pus asta pe seama socului post-traumatic si au considerat ca, in timp, isi va reveni. Au intrat la banuieli in preajma sarbatorilor de Craciun, cand erau cu baiatul in provincie, la niste rude.Povesteste tatal copilului:“Ne intorceam de la niste prieteni cand a cazut curentul in toata localitatea. Nu se mai vedea absolut nimic. Chiar si mie mi se facuse teama, pentru ca drumul trecea printr-o padure si daca greseam poteca, puteam sa ne ratacim. Dar Ionut ne-a spus sa ne luam dupa el, ca el vede drumul”.


Atunci si-au dat seama parintii ca ceva se schimbase in viata lui copilului. “Vedea pana si un ac pe covor, pe intuneric. Ne spunea ca e la fel ca Superman si ca poate sa vada noaptea la fel ca ziua. Ne punea sa stangem lumana si apoi ne descria ce e in camera. Apoi el pleca, noi aprindeam lumana, mutam diverse lucruri si apoi stangeam lumina si il chemam iar. Niciodata nu gresea”.Vindecare provizorieLa inceput cei doi parinti au fost incantati ca fiul lor e atat de diferit, dar treptat si-au datseama care sunt repercusiunile. Ionut nu mai putea sa doarma noaptea, iar la scoala toti copiii isi bateau joc de el si il numeau monstru. Din pacate, nici un medic nu a putut sa-i puna un diagnostic si nici sa dea vreun tratament eficient, desi toti au fost convinsi ca ceva s-a intamplat atunci, in timpul accidentului.


La un momentdat, unul dintre medici le-a recomandat parintilor sa-l duca la un psiho-terapeut. Alegerea a fost cea mai potrivita, pentru ca dupa cateva luni, Ionut si-a revenit.


“Terapeutul nu a vrut sa ne lase sa ascultam casetele inregistrate pe timpul sedintelor de tratament. Spunea ca nu suntem pregatati sa ascultam asa ceva. Dar a insistat sa-l ducem din cand in cand pe Ionut la control si sa-l ferim de emotii puternice care ii pot activa iarasi vederea de noapte”.


Din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine