esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Portalul pleiadian

2014 Portalul pleiadian – Transmisii
Zaryiena: Bine v-am regasit! În primul rand, as vrea sa multumesc tuturor celor care au avut curajul sa-si asume responsabilitatea asupra propriei vieti si au fost de acord sa conlucreze cu toti cei care si-au pus viata in slujba luminii, pentru a readuce pacea, armonia si progresul pe aceasta planeta. Nu putini au fost cei care si-au manifestat intentia de a conlucra pe viitor. Sferele trimise de voi au creat conexiuni puternice in structura retelei de sateliti si, pentru unii dintre voi, primele rezultate au si aparut deja.


Poate ca ati remarcat anumite schimbari aparute in viata voastra. Cei mai multi dintre voi ati redevenit studenti! Veti intra intr-un proces accelerat de invatare-dezvatare iar acest lucru va presupune nu doar un efort constient pe timpul zilei ci si unul pe timpul noptii. S-au deschis multe porti la nivelul subconstientului, prin urmare visele voastre vor deveni adevarate scoli spirituale. În timpul somnului, veti merge in diferite locuri, veti intalni diferiti oameni, veti fi pusi in diverse situatii si vi se vor activa anumite capacitati. Totul, in timp ce... dormiti. Ziua, veti simti nevoia de a face curat in propria minte si de a elibera din suflet tot ce trebuie eliberat. Noaptea, va fi un minunat prilej de a invata si de a cutreiera in multe locuri de pe planeta si, pentru unii, chiar dincolo de ea. Energia voastra va fi din ce in ce mai puternica si veti dori sa o folositi pentru cel mai inalt bine posibil.


Pentru cei mai multi dintre voi, va urma o perioada de adanci transformari. Suntem constienti ca primii vostri pasi nu vor fi usori. Veti fi asemenea unor copii care vor invata sa mearga fara a fi sustinuti. Veti invata abecedarul si primele semne ale unui limbaj universal – limbajul luminii, iubirii si al armoniei. Energiile acestui an va vor sustine in eforturile voastre de curatare si armonizare pe toate planurile dar si pentru stabilirea unor proiecte pe termen mediu si lung.


Unul din rolurile retelei de sateliti va fi sa creeze si sa sustina un ”spatiu armonic” la nivelul vostru de manifestare. Cei care vor reusi sa se elibereze de vechile tipare de gandire, care se vor elibera de balastul emotional, acumulat timp de multi ani, si care vor reusi sa-si inlocuiasca sistemul de valori bazat pe dualitate, vor fi primii care vor accesa acest spatiu armonic. Acesta este zona distincta in campul energetic planetar, unde va puteti conecta mult mai rapid cu Universul si cu lumile superioare! Nu trebuie sa va intrebati unde se afla acest spatiu armonic ci cum sa va eliberati de vechiul sistem de valori, de vechile tipare de gandire.


Spatiul armonic este, in acelasi timp, un spatiu de creatie, un spatiu de iubire si un spatiu de manifestare, fiind in acord cu legile universale. El este accesat pe verticala si nu pe orizontala. Nu cautati acest spatiu pe nicio coordonata spatio-temporala ci pe una a continuumului si al unitatii spiritului. Spatiul armonic este asemenea unui strat al matricei universale! Imaginati-va ca deasupra voastra, la cateva zeci de kilometri, se afla o plasa energetica foarte fina iar anumite persoane pot accesa aceasta plasa printr-o forma speciala de racordare, ca si cum s-ar fi creat un canal de legatura. Conexiunea la spatiul armonic va va facilita accesul la energii deosebite; va va facilita contactul cu entitati din spatiile pe care voi le considerati a fi divine si va va ajuta sa lucrati mai eficient si mai rapid cu manifestarea, creatia!


Vom efectua o prima transmisie in data de 18 februarie, ora 20:20 si apoi la ora 22:10. Ambele vor dura timp de 20 de minute! În cursul primei transmisii, intre 20:20 si 20:40, se va avea in vedere alimentarea sinelui vostru inalt iar in timpul celei de-a doua transmisii, adica intre 22:10 si 22:30, se va avea in vedere activarea programului evolutiv personal.


Urmatoarele trei transmisii (21, 25, 28 februarie), vor avea acelasi scop! Se va respecta acelasi orar, astfel ca prima transmisie va fi la ora 20:20 iar a doua la ora 22:10. Toate transmisiile vor dura timp de 20 de minute!*****
Transmisia Zaryienei s-a incheiat brusc dar pot spune ca m-a marcat foarte puternic. As fi vrut sa aflu mai multe despre acest ”spatiu armonic” dar nu mi s-au dat alte amanunte. Pot spune ca l-am simtit cumva activ si chiar ca as fi foarte aproape de a-l accesa prin simpla intentie. Nici Oryen nu mi-a dat alte amanunte; mi-a spus ca este indeajuns ceea ce am primit, deocamdata. Mi s-a mai cerut sa va readuc aminte ce aveti de facut inaintea transmisiilor din 18, 21, 25 si 28 februarie.


Asadar, inainte cu zece minute de inceperea fiecarei transmisii, sa aveti in vedere relaxarea totala, dupa care va veti concentra atentia asupra fiecarui centru energetic, incepand de la cel de baza (Muladhara) si pana la cel cel din crestet (Sahasrara). Nu veti aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.


Dupa aceasta scurta echilibrare, veti relua tehnica sferei-proba, adica veti crea o sfera energetica si o veti culisa de 20 ori pe directia celor doi centrii energetici inima-minte (Anahata-Sahasrara) in rezonanta cu respiratia, dupa care o veti plasa la circa 10 cm deasupra crestetului. Veti face acest lucru printr-un simplu act de vointa. Acolo se afla un alt centru energetic care, deocamdata, este foarte putin deschis, seamanand cumva cu un boboc de floare. Asadar, prin acest centru energetic va conectati la reteaua de sateliti si veti primi energie si informatie. Acesta are de zece ori potentialul centrului energetic numit Sahasrara. La potentialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta insemnand capacitatea de a lucra, la nivel constient, cu zece mii de modulatii ale energiei universale!


Veti vizualiza acest centru ca avand culoarea argintie si stralucind puternic deasupra crestetului. La scurt timp, veti simti o oarecare presiune in aceasta zona, semn ca s-a realizat conexiunea energetica. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simti o raza de lumina care pleaca din acest centru energetic si strapunge bolta cereasca.
În partea a doua, as vrea sa va spun cateva lucruri despre cele trei sine-uri.


Primul ”sine” este cel egotic si reprezinta ceea ce numim personalitate. Personalitatea este o entitate formata din multiple structuri energo-psihoinformationale ce definesc constientul unei persoane si cuprinde trasaturile morale, intelectuale, relationale, motivationale etc. Personalitatea defineste relatia cu sine, cu mediul exterior, cu alte persoane, dar şi cu anumite idei, opinii, concepte. Sinele egotic este puternic atasat de corpul fizic, de ceea ce reprezentam in societate: rasa, natiune, familie, putere, functie, profesie, pozitie sociala, apartenenta ideologica, religioasa etc.


Sinele inalt este potentialul nostru cel mai mare din aceasta viata. El este ceea ce putem numi proiectia a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele inalt are in vedere trupul, mintea si sufletul. Este acel trup de care sunteti mandru, fara probleme cu greutatea, fara semnele anilor, avand diverse calitati: armonie fizica, forta, gratie, suplete, rezistenta etc.


De asemenea, sinele inalt va avea toate acele calitati mentale pe care vi le-ati putea dori: memorie, inteligenta, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiza si sinteza, expresivitate, imaginatie, viziune etc.
Veti avea in vedere si calitatile sufletesti precum o mare capacitate de a iubi neconditionat, compasiune, vointa, curaj, rabdare, modestie, armonie etc.


În timpul transmisiilor de la 20:20 si 20:40, se va avea in vedere alimentarea acestui sine inalt.


În timpul transmisiilor de la 22:10 si 22:40, se va avea in vedere activarea programului nostru evolutiv. În timpul acestei transmisii trebuie sa fim deschisi cu mintea si sufletul astfel ca programul evolutiv sa poata fi decodificat de catre constient. Acest program are in vedere tot ceea ce avem de facut in viata aceasta pentru a evolua in cel mai bun mod cu putinta. El implica folosirea tuturor resurselor noastre intr-un mod optim si pentru cel mai inalt bine (personal si colectiv).


primit pe mail
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine