esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Reprogramare mentala pozitiva

Reprogramare mentala pozitiva

Corpul nostru este un biocomputer, gandurile noasre sunt programul, viata noastra este printarea celor doua.


Schimbati programarea, rescrieti sau modificati programul si va schimbati viata !


Meditatia aduce darul detasarii si devenim martori si creatori, experimentand si traind in cadrul propriei noastre creatii.


Intrucat corpurile fizic si emotional sunt guvernate de corpurile mentale - mintea inalta si cea joasa- in fiecare moment de ACUM, programarea eficienta ne elibereaza si, de asemenea, ne ghideaza in viata.
Draga Dumnezeule Creator Mama/Tata,


Eu cer ca fiecare moment al fiecarei zile sa se desfasoare in concordanta totala si perfecta cu Vointa Divina, in perfecta sincronizare Divina


( Acest program garanteaza indeplinirea cu succes a tuturor viselor si a viziunilor aliniate si ne opreste sa ne intrebam in permanenta, daca "ar trebui" sa facem ceva; ne permite sa stim ca, daca ceva nu se manifesta, inseamna ca nu este in concordanta, sau nu este conform Programarii Divine- deci putem renunta la el )


Eu cer ca tot ce dau altora in fiecare moment sa fie pentru binele maxim al celorlalti si al meu insumi


Eu cer ca toate campurile energetice ale corpurilor mele : fizic, emotional, mental si spiritual sa fie aliniate perfect, pentru ca Sinele meu Divin sa se manifeste constient si pe deplin in planul fizic si in toate planurile existentei, intr-un mod care sa-mi aduca bucurie deplina, liniste, gratie, placere si abundenta.


( Cea mai puternica forta creatoare si de transmutare din intregul univers este cea a Sinelui nostru Divin- sine superior sau monada EU SUNT-. Cerandu-I sa ne reechilibreze, ea o face cu putere si cu bucurie )

ACESTA ESTE PROGRAMUL DIRECTOR- este destinat sa ne ajute sa indeplinim ce dorim sa creem.

Dupa reprogramare trebuie sa fim vigilenti cu gandurile noastre.

Dr. Deepak Chopra spune ca " celulele sunt doar o memorie imbracata in materie", a intra in memoria celulara fara o programare precisa, ne deturneaza de la ceea ce avem de facut.

Daca ne straduim sa ne cunoastem Sinele nostru adevarat, sa experimentam nelimitarea, atunci trebuie sa ne concentram asupra Sinelui nostru Divin nemarginit - amintindu-ne, in acelasi timp, ca orice lucru asupra caruia ne concentram creste si devine realitatea noastra.

PROGRAMARE PENTRU NEMARGINIREToate corpurile mele sunt acordate, armonizate, in forma si sanatoase. Ele vibreaza si se exprima in armonie perfecta si sincronizata cu pulsul lui Dumnezeu Creator Mama /Tata.

Acest lucru este adevarat, chiar si atunci cand mananc, dorm, fac exercitii fizice sau meditez.
UN PROGRAM PENTRU SINCRONIZARE
Cer sa mi se reveleze clar urmatorul pas/aspect perfect din planul Divin si sa-mi aduca oamenii perfecti cu care sa realizez crearea si implementarea acestui plan- astfel incat sa se poata manifesta fizic ACUM

Dispun ca Sinele meu Superior EU SUNT sa aduca in constiinta mea constienta toate talentele, darurile si informatiile din toate vietile din trecut, din prezent si din viitor, care imi vor da apoi forta pentru a-mi indeplini in acest plan fizic, ACUM, partea ce-mi revine din Planul Divin
RECREEREA IMAGINII

ACUM, EU comand ca cele 4 corpuri joase ale mele - fizic, emotional, mental si spiritual - sa manifeste pe deplin, in aceasta realitate fizica, imaginea perfecta a calitatilor Divine ale Sinelui meu Superior ( EU SUNT ), sau ale Sinelui meu DIVIN !


Tradus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine