esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Predictii pentru 2012 - Poarta unui nou inceput.

Predictii pentru 2012 - Poarta unui nou inceput.
Mesaj de la Consiliul celor 12.


(9 dec.2011; channeler: Selacia)
De mii de ani societatea umana s-a indrepatat implacabil spre perioada critica prin care trece acum. De-a lungul generatiilor anterioare omul si-a uitat treptat originea divina si s-a mutat in frica. Pamantul a devenit o planeta aproape fara iubire, unde lumea s-a divizat , s-a izolat, in grupuri antagoniste, pregatindu-si terenul pentru conflicte si stari de criza, dintre care cea actuala este cea mai profunda.


Anul 2012 va fi un punct semnificativ de cotitura generata de numarul mare de fiinte umane care se trezesc si decid sa se indrepte catre lumina. Este perioada unei cresteri fara precedent a vibratiei si luminii ceea ce va conduce la saltul catre o dimensiune superioara. Desi sunt destul de multi cei care intrevad un colaps al societatii umane, cresterea luminii pe planeta va pune bazele unui nou inceput in care va fi edificat un nou model existential. Cei care sunteti in viata terestra acum, veti experimenta, in majoritatea voastra, acest model de viata, diferita de cele prin care ati navigat pana acum. Īnca de pe acum, multi dintre voi vor cunoaste flesuri ale noului model de viata, bazata pe un sentimet de iubire mult mai pronuntat, in care fiinta va fi centrata pe chakra inimii.Cum va faceti intrarea pe usa noului model de viitor?Cheia cu care veti intra in acest viitor va fi o noua constiinta. Va fi o constiinta colectiva ai carei parametri vor fi atinsi printr-un efort comun al colectivitatilor. Nu puteţi face aceasta de unul singur. Strategia de crestere a constiintei colective impune acumulari care sa atinga o masa critica, suficienta pentru a se produce procesul de basculare.


Energiile şi evenimentele anuntate pentru viitorul imediat.Iata cateva dintre evenimentele care se vor produce cu o foarte buna probabilitate in 2012. La nivel mondial, se vor manifesta o serie de lupte pentru putere, unele dintre ele implicand forta fizica si manipularea. Revoltele vor fi generate de nerespectarea drepturilor fundamentale ale omului. La nivel cosmic, un catalizator puternic al producerii unor asemenea evenimente vor fi exceptionalele alinieri planetare, rarisim intalnite in pozitionarile corpurilor ceresti. Multe suflete umane se vor trezi in anul care vine cu o rata mult mai mare decat pana acum. Toata lumea trezita va cauta sa inteleaga corect adevarurile la care nu a avut acces pana acum, din cauza opacizarii orizontului de gandire pe care l-a putut oferi dimensiunea a 3-a, in care a existat Pamantul. Exista o foarte buna probabilitate ca soli ai altor lumi sa va contacteze la nivelul de perceptie de care dispuneti.


Latura spirituala va incepe sa devina o preocupare prioritara a fiintelor umane, in detrimentul celei materiale. Se vor organiza tot mai multe cursuri si seminarii pe teme spirituale in care cei mai avansati vor ajuta lumea sa descopere noile realitati si multilateralitatea fiintei umane. O parte tot mai insemnata din mass-media va incepe sa fie preocupata de problemele de spiritualitate pe care, pana acum, le lua in deradere. Vor incepe sa fie predate, prin mijloacele de masa, tehnici si metode de elevare spirituala. Se va pune un accent tot mai mare pe dezvoltarea laturii spirituale a existentei, atingerea anumitor niveluri asigurand si prosperitatea materiala.La un nivel energetic personal, veţi observa o crestere si accelerare a obtinerii unor abilitati pe care altadata nu le sesizati. Ele vor fi coroborate cu nivelul de ingemanare tot mai pronuntata a coabitarii planetei cu fiinta umana. Veti incepe sa faceti corelari pertinente intre biocampul vostru uman cu biocampurile altor fiinte (inclusuiv plante) dar si cu magnetismul planetar. Va veti explica mai corect legatura intre caderile si ascensiunile perioadice ale energeticii fiintei voastre cu starea vremii, pozitia astrelor, rotatia planetei, anotimpulrile, eclipsele etc.De fiecare data cand apar schimbari in frecventa energiilor planetare, universale sau cosmice, corpul tau are nevoie sa se adapteze. O sensibilitate mai mare denota o crestere a frecventei vibrationale, adica o urcare pe calea spirituala. Nu trebuie sa va faceti griji si nici sa luptati cu aceste schimbari caci ele sunt inerente in procesul de ascensionare. Retineti ca nu orice disconfort, orice ameteala, orice insomnie sau somnolenta ar trebui tratata. Aveti incredere in corpul vostru, in fiinta voastra totala care cuprinde neconditionat scanteia divina.


Modificari profunde au loc pe intreaga planeta, mai cu seama in aceasta perioada. Modificarile sunt atat de numeroase si atat de diverse incat nimeni nu le-ar putea tine evidenta. Sistemele de credinta se modifica sau, pur si simplu se pulverizeaza, sub ochii vostri.


Natura relatiilor dintre voi si dintre voi si tot ceea ce va inconjoara va servi, in anul 2012, amplului Program Divin de transformare. Fiecare dintre relatiile voastre va fi un barometru al intregului tau, dezvaluind punctele voastre forte şi punctele slabe. Īncercati ca in relationarile voastre sau ale altora sa indepliniti si rolul de observator neutru, ipostaza care va va ajuta sa intelegeti mai corect realitatile si nivelul la care ati ajuns.


Nimeni nu este un produs finit, nimeni nu poate spune ca nu ar mai avea nimic de facut pe calea spiritualizarii fiintei sale. Aveti ce invata unul de la altul, indiferent cat vi s-ar parea ca cel cu care veniti in contact nu ar avea ce sa va ofere. Aceste interactiuni sunt cu atat mai utile cu cat veti utiliza mai mult ingredientul cel mai miraculos: IUBIREA. Iubirea trebuie sa fie necondiţionata.

Oferiti dragoste, indiferent daca nu vi se raspunde la fel. Dumnezeu va aminteste mereu ca nu este important cum este receptionat (primit) un mesaj ci doar cum este trimis.


Stralucirea luminii voastre in 2012.Daca a existat vreodata, pentru iluminarea voastra, o perioada in care sa conteze mai mult vocea interioara a fiecaruia, atunci, aceea este cea prezenta. Anul 2012 va ramane pentru mult timp in viitor reperul celor mai importante schimbari in spiritualitatea umana. Trebuie sa inteleaga fiecare dintre voi ca prezenta voastra, in corp fizic, acum pe planeta Pamant a fost o alegere cu un rol cheie in dezvoltarea voastra ulterioara, de-a lungul multor vieti viitoare. Asta inseamna ca aveti obligatia sacra de a nu rata momentul schimbarii, cu care nu se stie cand va veti mai intalni. Transformarile care au loc in voi si in jurul vostru pot fi accelerate, astfel incat sa evoluati cat mai mult, folosindu-va de oportunitatile pe care le aveti. Fiinta voastra totala este inclusa in programul transformarilor, dar cat de profund va fi implicata ea in acest proces, depinde de voi.Selacia


Noi va incurajem sa fiti activi, sa utilizati toate caile care vi s-au oferit, si pe care le cunoasteti, caci fiintele din lumina vi le-au comunicat in numeroase mesaje.
Va inconjuram cu dragostea si binecuvantarile noastre. Suntem Consiliului celor 12.SURSA: www.Selacia.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine