esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Racul si alte zodii

Rac--Berbec


Cand Berbecul si Racul se alatura ne aflam in prezenta atRactiei fatale dintre semnele opuse. Berbecul este grabit si franc in timp ce Racul este sensibil. Berbecul l-ar putea coplesi pe Rac cu emotii puternice. Stilul de abordare foarte rapid al Berbecului poate fi stimulant. Pe de alta parte Berbecul poate gasi sensibilitatea Racului ca fiind atragatoare; se poate forma un echilibru foarte bun. Uneori, totusi, pot aparea necazuri deoarece agresivitatea Berbecului poate dauna Racului. Ambii trebuie sa isi asculte partenerul si sa inteleaga ca sunt diferiti.


Racul este sedentar in timp ce Berbecul da piept cu toate confruntarile. Berbecul e foarte protector fata de Rac. El poate fi cavalerul in armura stralcitoare pentru Rac. In schimb Racul ii aduce Berbecului o viata emotionala sigura. Uneori Racul isi poate crea o imagine idolatrizanta a Berbecului partener si poate deveni foarte posesiv. Berbecul il poate ajuta, asigurandu-l de dragostea care ii poarta. In plus, Berbecul trebuie sa il asculte pe Rac : acesta are instincte foarte puternice iar sfatul lui il poate ajuta pe Berbec sa nu ia decizii pripite.


Berbecul e condus de planeta Marte, iar Racul de Luna. Racul are o puternica energie feminina, iar Berbecul poate invata sa se foloseasca de aceasta energie. Racul lucreaza in spatele scenei in timp ce Berbecul se avanta in batalie. Racul e plin de sentiment si poate sa il invete pe Berbec sa se domoleasca si sa aprecieze ceea ce are in loc sa se avante spre urmatoare provocare.


Berbecul sta sub semnul focului iar Racul sub semnul apei. Aceste doua elemente pot forma o combinatie minunata daca lucreaza impreuna. Racul il poate ajuta pe Berbec sa incetineasca si sa fie gingas in timp ce Berbecul il poate invata pe Rac sa iasa la lumina. Racul poate fi prea posesiv, prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecului. Berbecul si Racul trebuie sa discute deschis pentru a asigura echilibrul relatiei lor. Ambii parteneri sunt initiatori, dar trebuie sa coopereze pentru ca initiativa sa aiba succes. La suprafata Berbecul este lider, dar si Racul conduce indirect prin control emotional si abilitatea de a cantari situatia. Racul tinde sa se compromita mai usor in timp ce Berbecul nu vrea sa cedeze niciodata, deci Racul va trebui sa se dea batut.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Rac este ca atunci cand au realizat ca sunt in aceeasi echipa, combinatia dintre apa si foc e de neinvins !


Rac--Taur


Cand Taurul si Racul se alatura rezulta, in general, o combinatie buna. Sunt doua semne alaturate in zodiac si acest lucru tinde sa provoace o puternica intelegere reciproca. Acesti parteneri au multe in comun si amandoi iubesc siguranta: Taurul intr-un sens mai mult material, iar Racul intr-un sens mai mult emotional.


Relatia Taur-Rac poate fi una fericita, mai ales pentru ca amandurora le place siguranta. Amandurora le place sa aiba un camin fericit, o relatie puternica, posesii frumoase, mancare buna: tot confortul vietii de casa. Ei formeaza un cuplu la care tanjesc multe zodii, cu legaturi puternice si sunt orientati mai mult spre familie decat spre lumea din jurul lor. Problemele pot aparea cand Taurul nu cedeaza. Taurul trebuie sa inteleaga sensibilitatea Racului si Racul trebuie sa fie mai deschis in legatura cu nevoile sale si sa nu mai santajeze emotional Taurul.


Taurul este condus de Venus, iar Racul de Luna. Amandoua sunt corpuri celeste care emana energie feminina. Taurul are o natura onesta, deschisa care atrage Racul. Acesta din urma are obiceiul sa pastreze emotiile si sentimentele pentru sine. Racul este posesorul unei energii intense feminine, iar Taurul il poate ajuta sa-si canalizeze energia spre lucruri care merita. Luna este cea care afecteaza intr-un mod subtil viata, de aceea Racul este manipulativ. Racul are tendinte sentimentale si ambilor parteneri le place sa se bucure unul de altul decat sa aiba alte persoane in jur.


Taurul este un semn de pamant, iar Racul de apa. Ei formeaza o entitate compatibila din cauza apei si pamantului. Racul, ca semn de apa, poate hrani Taurul asa cum apa hraneste pamantul. In schimb Taurul are o viziune asupra vietii mult mai stabila decat Racul -- tot el este cel care il ajuta pe Rac sa-si stabilizeze sentimentele tumultoase. Taurul se poate satura de caracterul schimbator al Racului, iar acesta din urma poate considera ca Taurul este insensibil fata de sentimentele sale.


Taurul este incapatanat si daca si-a format o opinie nu si-o va schimba, si-l fascineaza pe Rac prin faptul ca este foarte dedicat relatiei. Racul este cel care aduce noi idei pentru cuplu. Acest cuplu va functiona perfect daca Racul va genera idei si daca Taurul le va duce mai departe.


Cel mai bun aspect al relatiei este faptul ca formeaza o echipa solida, stabila si de incredere. Ambele semne simt nevoia sa depinda de cineva si sunt orientate spre o viata casnica. Dragostea lor pentru siguranta si camin fac o relatie familiala ideala.


Rac--Gemeni


Cand Gemenii si Racul se alatura rezulta un parteneriat ciudat. Geamanul este intelectual, in timp ce Racul este sensibil si emotiv. Racul il poate invata pe Geaman cum sa ia lucrurile mai incet si cum sa aprecieze lucrurile din jurul lor. Probleme pot aparea atunci cand Racul se simte neapreciat sau ignorat de Geaman. Ceea ce trebuie sa inteleaga acest cuplu este ca, desi ei vin din directii total opuse, este posibil sa se intalneasca foarte bine in mijloc.


Racul este cel care reprezinta casa, in timp ce Geamnul este un ganditor. Geamnul este foarte protector si are grija de Rac. Geamanul poate fi cavalerul in armura stralucitoare pentru Rac. In schimb, Racul ii asigura Geamanului o voata stabila si o siguranta emotionala. Din cand in cand Racul poate idealiza imaginea partenerului sau poate fi prea posesiv. Geamanul poate ajuta prin asigurarea partenerului in legatura cu dragostea pe care i-o poarta (Racului). Din cand in cand Geamanul terbuie sa asculte de Rac. Racul este foarte intuitiv si sfatul lui poate ajuta Geamanul sa treaca Peste obstacole.

Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Racul de Luna. Gemenii sunt deschisi, expresivi, lucru care atrage Racul. Racul poseda multa energie feminina si Geamanul il poate ajuta sa se foloseasca de aceasta energie. In timp ce Racul emana sentimente puternice, Gemenii sunt plini de idei. Racul are tendinte foarte intuitive si poate invata pe Geaman sa incetineasca si sa aprecieze viata in loc sa sara dintr-una intr-alta.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Racul unul de apa. Aceste doua elemente formeaza o foarte buna combinatie daca lucreaza impreuna, folosind emotiile si intelectul pentru a-si duce planu la indeplinire. Racul il poate ajuta pe Geaman sa fie mai bland, mai senzual, in timp ce Geamanul il invata pe Rac sa iasa din propria cochilie. Un defect al Racului este posesivitatea. Gemenii si Racul trebuie sa vorbeasca deschis ca sa se asigure ca echilibrul dintre ei mai exista.


La suprafata Geamanul este conducatorul, infruntand curajos provocarile, dar Racul va fi cel care va avea controlul prin sentimente si capacitatea intuitiva. Este important pentru ei sa se intalneasca la mijlocul drumului si sa invete sa renunte la momentul potrivit.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Rac este ca, atunci cand realizeaza ca sunt aliati, pot obtine multe. Geamanul este cel care gandeste inainte si Racul il sustine din spatele scenei. Atuul acestei relatii este abilitatea partenerilor de a oferi celuilalt exact ce-i lipseste.


Rac--Rac


Cand doi Raci se intalnesc reiese o legatura iubitoare, domestica, guvernata de sentimente. O relatie Rac-Rac este caracterizata de un devotament si de o loialitate puternica. Amandoi vor invata cum sa calmeze iesirile partenerului. Acest cuplu este devotat protectiei, familiei si ajutarii celuilalt cand nu sunt auto-compatimitori si manipulativi sentimental. Daca invata sa-si controleze sentimentele vor avea o relatie de invidiat.


Locul Racului este in casa. El nu se gandeste atat de mult la parerile celorlalti cat se gandeste la conditiile si activitatile din propria casa. Racul nu va ezita sa atace cu forta cand o persoana iubita este amenintata. Aceste calitati ale Racului sunt cea mai buna contributie la relatie : munca si lupta pentru succesul ei. Racul trebuie sa nu cedeze in fata sentimentelor si a abilitatii lui de a-i rani sentimentele celuilalt. Aveti grija la puterea Racului de a manipula sentimental.


Racul este guvernat de Luna si aceste semn este foarte sensibil la ciclul lunar al acestui corp ceresc. Luna este considerata a fi marea mama, dandu-i Racul natura materna si protectiva. Instinctul Racului si energia acestuia concentrata spre a oferi un camin confortabil ofera conditiile perfecte pentru dezvoltarea relatiei.


Racul este un semn de apa. Sentimentele si instinctele sunt coloana vertebrala a relatiei. Din moment ce sentimentele lor sunt usor de ranit nu este neobisnuit ca Racul sa se asunda in propria crusta. Aceasta tendinta de a se retrage in sine a Racului il face sa devina cateodata un partener dificil, dar doi Raci impreuna ar trebui sa fie capabili sa recunoasca nevoia de spatiu a celuilalt si sa respecte o pauza temporara a celuilalt. Apa ca element devine o zona tampon, separandu-i de pesoana iubita si de lumea exterioara. Racul nu este timid in a lua exact ce are nevoie de la partener. Aceasta fiara dinauntru este primul element sentimental care iese la suprafata cand Racul se simte amenintat sau stresat. Cu toate acestea, aceasta chemare la arme sentimentale este exact lucrul care ii va rani sentimentele Racului. Loialitatea exagerata este exact ceea ce leaga relatia Rac-Rac dar in acelasi timp e si cea mai mare amenintare a ei. Ambii parteneri trebuie in mod constant sa incerce sa-si perceapa sentimentele din punctul de vedere al celuilalt.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Rac este devotamentul lor spre a-si dezovolta relatia. Impreuna se vor mentine in siguranta fata de lumea externa si vor creea o viata domestica, de familie, plina de iubire.


Rac--Leu


Cand Racul si Leul se intalnesc, sunt deseori capabili sa recunoasca si sa satisfaca nevoile sentimentale de baza ale celuilalt. Amabdoi au nevoie de devotament si de grija iubitoare, dar Racul pune valoare pe stabilitate si un echilibru sentimental solid, in timp ce Leului ii plac complimentele si vrea sa fie admirat. Amandoi sunt foarte loiali, deseori posesivi cu celalalt. De asemenea amandoi sunt devotati unei relatii implinite si de lunga durata. Ambii parteneri sunt capabili sa satisfaca nevoile celuilalt deoarece nevoiele lor sunt similare.


Ambilor le place confortul si siguranta, deseori facand lucruri grandioase. Racul si Leul prefera o casa frumoasa si o familie apropiata. Leul are tendinta sa fie expansiv si Racul va fi cel cu mai putina culoare, mai sensibil. Leul este mai mare, mai increzator si mai plin de viata. Deoarece ambele semne au o vointa atat de mare trebuie sa se inteleaga si sa-l accepte pe celalalt.


Racul este guvernat de Luna si Leul de Soare. Soarele e egoist si radiaza caldura si lumina. Intradevar Leul emite aceasta energie si entuziasm. Luna este protectiva si sentimentala. Aceasta combinatie intre energie masculina si feminina este motivul pentru care se adora si se sustin unul pe celalalt. Soarele reprezinta viata si Luna reprezinta cultivarea. Atata timp cat sunt atenti sa se inteleaga unul pe celalalt cuplul are sort de izbanda.


Racul este un semn de apa, iar Leul unul de foc. Leul vrea glorie si recunoastere, in timp ce Racul tanjeste dupa siguranta si stabilitate. Ambele semne vor sa fie sef dar in feluri diferite. De aceea pot aparea multe certuri. Insa, cat timp se asigura unul pe celalalt ca relatia este importanta pentru amandoi pot crea un mediu fericit.


Leul poate fi incapatanat si inflexibil, Racul fiind forta subtila manipulatoare. Racul poate fi mai insistent cand initiaza un plan, in timp ce Leul va urma planul pana la terminare. Crustaceul prefera viata calma si stabila. Leul iubeste sa zguduie lucrurile si imbratiseaza neasteptatul si noul. Odata ce Leul si Racul s-au implicat sentimental in relatie, fiecare isi va urma instinctele naturale, devotandu-se complet celuilalt. Insa, daca au pareri diferite pot aparea probleme. Racul prefera controlul tacut si poate manipula persoana iubita cand i se pare practic sa o faca.


Cel ami bun ascpect al relatiei Rac - Leu este devotamentul comun pentru o relatie sincera. Impreuna se pot sustine unul pe celalalt intr-un mod pozitiv. Sunt vazuti de catre ceilalti ca o echipa extraordinara si dorinta lor comuna pentru o relatie sigura si plina de iubire ii face sa caute armonia.


Rac--Fecioara


Cand Racul si Fecioara se intalnesc, se creeaza o relatie puternica si cu picioarele pe pamant care va creste mai puternica cu timpul. Ambele semne sunt disciplinate si orientate spre scopuri. Racul si feicoara sunt sinceri, devotati unul altuia si ambii stiu ce inseamna un scop. Se admira unul pe celalalt: Fecioara respecta puterea tacuta a Racului si devotamentul acestuia, in timp ce Racul apreciaza abilitatea Fecioarei de a se adapta unei situatii.


Aceasta este o relatie care poate avea nevoie de timp pentru a se dezvolta, dar va deveni mai puternica. Duo-ul Rac - Fecioara este bazat pe principii puternice. Acesti parteneri pot fi materialisti si amandurora le plac micile conforturi in casa si in viata, dar amandoi sunt dispusi sa munceasca din greu pentru a reusi. Dificultatile pot aparea daca Fecioara este prea critica pentru sentimentele usor de ranit ale Racului; Racul trebiue sa inteleaga ca aceasta este antura Fecioarei si ca nu este un atac personal. Fecioarei poate sa nu-i placa latura incapatanata a Racului dar poate invata sa fie rabdatoare si intelegatoare cu natura crustaceului. Devotamentul Fecioarei pentru a servi se combina perfect cu dragostea Racului pentru a proteja, astfel impacandu-i pe ambii parteneri.


Racul este guvernat de Luna si Fecioara de Mercur. Ambele planete sunt apropiate de Soare si vor fi mereu in apropiere desi sunt foarte diferite. Luna este materna, dedicata protectiei in timp ce Mercurul reprezinta comunicarea - Fecioara poate lua cu usurinta forma pe care o doreste. Ea este mai intelectuala si se pricepe in a citi oamenii, de aceea ea poate intelege si deveni usor partenerul domestic pe care Racul il iubeste. Nu se vor certa niciodata in legatura cu implinirea nevoilor celuilalt.


Racul este un semn de apa, iar Fecioara este un semn de pamant. Semnele de pamant prefera posesiile si cuplul Rac - Fecioara se inconjoara de obicei cu lucruri confortabile si frumoase. Semnul de apa se bazeaza pe sentimente si intuitie, facand Racul forta tacuta din spatele relatiei. Alaturi de dorinta lor de a fi prosperi, dragostea pentru o casa frumoasa asigura vointa acestui cuplu de a munci din greu pentru a-si atinge scopurile. In plus sunt o pereche pragmatica si rareori au probleme datorate lipsei de control a unuia dintre ei.


In timp ce Racul are tendinta de a implementa idei noi, Fecioarei ii place sa treaca de la un proiect la altul dupa cum simte pe moment. Datorita usurintei in adaptare a Fecioarei, este simplu pentru ea sa-si gaseasca un loc in planurile Racului. Fecioara poate tine minte planurile Racului si in cele din urma le va face productive desi Racul a trecut mai departe.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Fecioara este devotamentul lor pentru indeplinirea scopurilor comune. Ambii parteneri iubesc o viata domestica stabila si lucrurile frumoase si Fecioarei ii place sa-l ajute pe Rac sa-si atinga scopurile. Interesele comune face relatia lor una foarte buna.


Rac--Balanta


Cand Racul si Balanta se alatura, se completeaza reciproc. Amandoi sunt in cautarea sigurantei in relatie si impart o placere pentru frumusete si lux in special in mediul domestic. Cei doi pot lucra impreuna in armonie daca amandoi lucreaza avand aceleasi scopuri. Relatia poate incepe incet, la inceput parand ca au foarte putine lucruri in comun, dar cu cat se vor cunoaste mai bine cu atat vor cunoaste si vor respecta mai mult calitatile celuilalt.


Atat Racul cat si Balanta apreciaza latura emotionala si intelectuala a lucrurilor si deseori pot aprecia o opereta lacrimoasa sau o antichitate sentimentala. Sentimentele si placerea sunt importante pentru ambele semne zodiacale, se completeaza unul pe altul in multe feluri. Racul apreciaza sarmul si dipomatia Balantei si Balanta poate imblanzi animalul sentimental care apare atunci cand lucrurile nu merg asa cum vrea Racul. Balanta apreciaza placerea Racului de a proteja si de a face un camin confortabil si in siguranta. In plus Balanta poate ajuta Racul sa vada diferitele parti ale unei situatii in loc sa ia o decizie fara sa stie toate implicatiile. Invers, Racul poate ajuta Balanta sa treaca Peste nehotarare.


Racul este guvernat de Luna si Balanta de Venus. Acesti parteneri impart dragoste pentru casa, inima, familie si romanstism. Balanta in mod special apreciaza echilibrul si ambii parteneri isi doresc armonie in relatie. Impreuna sunt capabili sa aduca caldura si stabilitate altor oameni, mai mult decat orice alt cuplu. Balanta poate da dovada de snobism si Racul se poate simti jignit usor. Racul se bazeaza pe sentimente, iar Balanta pe intelect.


Racul este un semn de apa si Balanta un semn de aer. Balanta trece prin viata printr-o explorare mintala, in timp ce Racul este mai emotional. Racul este cel mai fericit cand nevoile lui sentimentale sunt indeplinite, iar Balanta pur si simplu se concentreaza pe punctele de interes dintr-un unghi intelectual. Cateodata poate fi foarte greu pentru un partener sa-l inteleaga pe celalalt. Conflictele pot aparea in relatie daca Racul e pre posesiv si daca Balanta este prea provocatoare. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea diferit.


In aceasta relatie ambii parteneri vor incerca sa se afle la volan. Lipsa de hotarare a Balantei i-l poate irita pe Rac. Balanta este totusi capabila sa vada toate laturile unei probleme si deseori va accepta decizia Racului atata timp cat acesta nu devine posesiv. Amandoi sunt initiatori, lucru care se poate transforma intr-o tensiune cand ideile lor sunt diferite.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Balanta este faptul ca amandoura le place stabilitatea si echilibrul domestic. Partea estetica a lucrurilor este importanta pentru amandoi si impart o dragoste pentru confort. Faptul ca au gusturi si gandiri similare face ca relatia sa fie plina de devotament si armonie.


Rac--Scorpion


Cand Racul si Scorpionul se intalnesc formeaza o relatie care aduce impreuna doua semne foarte sentimentale. Semne ca acestea deseori se imbina bine, punctele forte ale unui partener Balansand slabiciunile celuilalt. Aceste semne au o puternica atRactie sexuala si cand se afla impreuna, temperatura din camera are tendinta sa creasca. Racul si Scorpionul au multe lucruri in comun, fapt ce face relatia foarte puternica.


Racului si Scorpionilor le place sa lucreze impreuna pentru a crea un spatiu de locuit confortabil. Racul vrea siguranta si Scorpionul vrea putere. Ambele semne sunt concentrate pe bunuri domestice. Sunt pasionati si foarte sentimentali cu privire la multe aspecte ale vietii. Se completeaza unul pe celalalt deoarece amandoi se ingrisesc de casa si sunt foarte loiali grupului familial.


Racul este guvernat de Luna si Scorpionul de Marte si Pluto. Acesta combinatie este foarte intensa datorita influentei lui Pluto, dar este un bun echilibru intre energie masculina si feminina. Cele doua semne vin din bazele relatiei umane - dragostea protectiva a Lunii si pasiunea lui Marte. Luna si Marte se inteleg foarte bine; Luna e caracterizata de crestere si renastere si Marte caracterizat de pasiunea dragostei. Racul este atras de intensitatea sentimentelor Scorpionului, iar acestuia il place faptul ca Racul il adora.


Atat Racul cat si Scorpionul sunt semne de apa. Ambele sunt semne foarte adanci, care le place oceanul; nu poti vedea niciodata fundul. Scorpionul si Racul se retrag sentimental in ei insisi, ca apoi sa iasa cu o forta intimidanta. Ei sunt foarte loiali celuilalt ca efect al dorintei comune de siguranta emotionala. Scorpionul il poate face pe Rac sa treaca de suprafata si poate invata de la el sa nu-i fie frica de sentimentele proprii. In plus, Scorpionul apreciaza pragmatismul Racului si este apreciat de catre Rac pentru gelozia lui - aceasta dovedeste ca Scorpionul il iubeste cu adevarat.


Cand isi stabilesc acelasi scop, acesta se va indeplini datorita eforturilor lor. Cu toate acestea, daca opiniile lor sunt contrare, pazea ! Racul va fi primul care va instiga o cearta, iar Scorpionul va fi cel care o va termina. Deseori pare ca Racul e cel care castiga si ca este partenerul dominant, dar asta nu este intotdeauna adevarat. Nici unul dintre ei nu se va sfii sa foloseasca manipularea sentimentala pentru a se razbuna. Este important pentru acesti parteneri sa discute lucrurile mari pentru a ajunge la un compromis echitabil. Odata ce Scorpionul si Racul invata sa aiba incredere unul in celalalt, formeaza o echipa care poate indeplini orice scop prin simpla vointa. Relatia va esua doar daca cei doi parteneri nu pot trece de latura lor incapatanata.


Cel mai bun aspect al relatie Rac-Scorpion este lucrul in echipa cand se inteleg asupra scopurilor comune. Cand Racul intelege ca Scorpionul vrea o relatie de durata si ca parteneriatul este productiv sentimental, relatia va inflori. Vointa lor face ca relatia sa fie de o putere formidabila.


Rac--Sagetator


Cand Racul si Sagetatorul se intalnesc trebuie sa acorde timp relatiei pentru a creste si a se maturiza. Pe masura ce aceasta maturizare are loc, fiecare partener va gasi mai multe lucruri de a-i oferi celuilalt. In timp ce Sagetatorul cauta din cand in cand sa-si ridice nivelul adrenalinei, Racul primeste mai multa satisfactie din siguranta sentimentala. La inceputul relatie Racul poate dori mai mult implicare decat Sagetatorul e dispus sa ofere, dar odata cu trecerea timpului, Sagetatorul va invata sa aprecieze suportul sentimental pe care il ofera Racul.


Racul si Sagetatorul au gandiri diferite asupra vietii; Racul este mai sentimental si mai traditional in timp ce Sagetatorul este cautatorul fara odihna. Poate fi greu pentru Sagetator sa accepte taifunul sentimental al Racului. Poate fi de asemenea greu pentru Rac sa accepte nelinistea Sagetatorului si dorinta continua pentru activitati externe. Racul ii poate oferi Sagetatorului o baza solida si sa-i sustina visurile si ambitiile. Sagetatorul poate ajuta pe Rac sa adauge varietate vietii si sa invete sa aprecieza distracti


Racul este guvernat de Luna si Sagetatorul de Jupiter. Caracteristicile Lunii sunt dragostea, protectia si instinctul matern. Jupiter se concentreaza pe expansiune, optimism, noroc si calatorii. Impreuna aceasta combinatie de expansiune, energie feminina si masculina este motivul pentru care cei doi se admira si se pot sustine unul pe celalalt. Cand muncesc pentru un scop comun, cei doi pot sa indeplineasca tot ce isi pun in minte.


Racul este un semn de apa si Sagetatorul un semn de foc. Sagetatorul vrea libertate in timp ce Racul tanjeste dupa siguranta emotionala si stabilitate. Sagetatorul initiaza proiecte prin actiune in timp ce Racul este mai sentimental. Desi cei doi parteneri pot intelege cu greu gandirea celuilalt, cand se intalnesc formeaza o excelenta echipa de afaceri datorita gandirilor lor complementare. Ei nu vor avea intotdeauna aceleasi conceptii asupra lucrurilor, dar cat timp vad valoarea relatiei, conflictele vor putea fi rezolvate.


Sagetatorul prefera sa treaca de la o arena la alta dupa cum simte, in timp ce Racul este instigatorul de noi planuri. Racul trebuie sa-i ofere Sagetatorului libertatea de a-si explora propriul spatiu si interesele externe relatiei. Racul poate transforma ideile Sagetatorului in rezultate chiar daca acesta si-a pierdut interesul si a trecut mai departe. Sagetatorul il poate invata pe Rac ca o vedere de ansamblu e cateodata mai buna decat o hotarere inflexibila.


Cel mai bun aspect al relatie Rac-Sagetator este siguranta pe care si-o pot oferi unul celuilalt (daca Racul ii da Sagetatorului libertatea de a oferi aceasta siguranta gratuit). Ei creeaza o echipa de afaceri minunata si un cuplu compatibil daca invata sa priveasca lumea prin ochii celuilalt si prin filozofia celuilalt. Cat timp comunica si-si accepta diferentele relatia lor va fi stabila si fericita.


Rac--Capricorn


Cand Racul si Capricornul se intalnesc, rezulta o uniune caracterizata de tencitate si vointa puternica. Capricornul este logic si cu picioarele pe pamant; Racul aduce o incarcatura sentimentala relatiei. Ambii au standarde inalte pentru celalalt care sunt temperate de respectul reciproc. Racul apreciaza devotamentul Capricornului, iar Capricornul admira tenacitatea Racului. Impreuna formeaza un duo sigur si plin de succes.


Relatia are o baza solida datorita sigurantei materiale si sentimentale. Ambele semne sunt de incredere si conservatoare. Racul poate ajuta pe Capricorn sa se relaxeze un pic si sa aprecieze recompensele muncii. Racul va fi de aemenea cel care va pastra roadele reusitelor lor. Capricornul poate ajuta Racul sa-si atinga scopurile, sa aiba grija de tendintele de crustaceu ale Racului atragnadu-i atentia asupra lucrurilor mai importante ale lumii. Aceasta relatie reuseste datorita unui devotament puternic si un mediu domestic stabil si traditional.


Racul este guvernat de Luna si Capricornul de Saturn. Luna este o energie calda si feminina, iar Saturnul este o energie rece masculina. Luna este sentimentala si protectiva; este caracterizata de o grija materna si de o intuitie, ambele foarte importante pentru Rac. Saturn foloseste integritatea si disciplina pentru a-si atinge scopurile. Racul ii va arata Capricornului cum sa se bucure de viata si sa aprecieze frumusetea si confortul. Racul ii slefuieste marginile ascutite ale Capricornului, in timp ce acesta ofera fundatia solida de care Racul are asa mare nevoie. Capriconrul poate invata Racul sa fie disciplinat si sa mearga in lume si sa faca tot posibilul pentru a-si atinge scopurile.


Racul este un semn de apa, iar Capricornul este un semn de pamant. Semnele de pamant tin mult la posesii, si cuplul Rac - Capricorn de obicei se inconjoara cu lucruri frumoase - o casa frumoasa, tablouri, masini scumpe. Dorinta lor pentru o stabilitate economica si dragostea pentru lucruri frumoase asigura vointa de a munci pentru a-si atinge scopurile comune. In plus sunt o echipa pragmatica si rareori au probleme datorate incercarii unuia dintre ei de a cheltui prea mult.


Ambele semne sunt initiatoare, active si arzatoare. Desi acest lucru poate fi un catalist pentru niste conflicte puternice, ii poate oferi Capricornului o baza sentimentala deoarece Racul este dedicat in intregime relatiei. Aandoi pot veni cu idei inovatoare, Capricornul exceland in afaceri si Racul in consiliere emotionala. Ambele semne vor munci impreuna bine daca vor lucra in domeniul in care sunt asi.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Capricorn este devotamentul fata de celalalt si munca in echipa pentru atingerea scopurilor. Ambilor parteneri le place luxul si lucrurile frumoase si nu le e frica de putina munca grea pentru a le avea. Interesele comune si moralitatea puternica fac relatia extrem de reusit


Rac--Varsator


Cand Racul si Varsatorul se intalnesc poate fi vorba de atRactie intre opusi. Racul vede viata prin spectrul sentimental, iar Varsatorul are o opinie neconventionala in orice situatie. In timp ce Racul se poate retrage in propria crusta, Varsatorul este gazda perfecta intre prieteni si exceleaza in situatii sociale. Daca acesti doi pot invata sa-si combine calitatile intr-un mod pozitiv, pot face orice impreuna.


Atat Racul cat si Varsatorul sunt ambitiosi si hotarati. Le place ca lucrurile sa fie facute cum vor ei si sa nu intampine rezistenta. Racul apreciaza traditia, rutina si are forme morlae conservatoare. Varsatorul este modern si plictisit de rutina. Racul poate vedea pe Varsator ca fiind incitant desi se poate simti frustat cand incearca sa penetreze mintea acestui revolutionar. Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Racului dar va gasi un mare sprijin in baza solida pe care Racul o poate oferi, desi probabil nu o va recunoaste.


Racul este guvernat de Luna si Varsatorul de Saturn si Uranus. Luna este o energie feminina in timp ce Saturn este o energie masculina rece. Uranus prefera lucrurile anormale si inovatoare. Luna este sentimentala si caracterizata de crestere si domsticitate, ambele foarte importante Racului. Saturn e caracterizat de munca si discipina pentru atingerea scopurilor, iar Uranus gandire spre viitor. Racul il va invata pe Varsator despre viata bazata pe sentimente si influentele lor feminine vor aduce frumusete si confort in casa. Varsatorul il poate invata pe Rac sa fie mai detasat, sa evite situatiile incontrolabile si sa-si reevalueze telurile daca se pierde in ele.


Racul este un semn de apa si Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul trece prin viata intr-un mod intelectual in timp ce Racul este mai pragmatic. Racul intreaba "Ce sentimente imi creaza asta ?" in timp ce Varsatorul se concentreaza pe propriile interese si intreaba "Altceva mai e ?". Acesti parteneri isi pot gasi dificila intelegerea originii gandirii celuilalt. Confilctele pot aparea in aceasta relatie daca Racul cere prea multe sau daca Varsatorul pare prea rece si nu-i ofera Racului siguranta sentimentala de care acesta are nevoie. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea in feluri diferite si sa-si accepte diferentele decat se simta amenintati.


Ambii parteneri au tendinta sa persevereze cand lucreaza pentru scopuri comune. Daca au o cale stabilita o vor urma pana la capat. Odata ce s-au convins ca relatia merita, nu se vor intoarce asupra acestei decizii si se vor gandi constant la celalalt. Daca au idei contradictorii, vor afla ca Racul este mai tenace si dogmatic si nu se va da inapoi de la manipulare sentimentala. Varsatorul il poate vedea pe Rac ca fiind mai sentimental. Daca inteleg ca muncesc pentru acelasi scop, relatia va merge mult mai usor.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Varsator este ca atunci cand se hotarasc sa lucreze impreuna sunt o forta de nebatut. Odata ce perechea isi poate rezolva diferentele de opinii, dinamicitatea relatiei poate oferi un echilibru bun.


Rac--Pesti


Cand Racul si Pestii se intalnesc, este de obicei o intalnire pozitiva a sufletelor. Racul este un autodidact si Pestii sunt usor energizati de ideile Racului. Ambele semne sunt tolerante. Pestii pot invata Racul sa aprecieze creativitatea. In schimb Racul ii poate invate pe Pesti sa-si puna teoriile in aplicare. Acest parteneriat se poate bucura de o legatura sentimentala puternica si multilaterala.


Racul admira si apreciaza. El este interesat de confortul material si de bogatia casei si uneori nu poate intelege atitudinea simplista si spartana a Pestilor. Scopurile lor in viata pot fi foarte diferite. Odata ce vor intelege si vor trece Peste aceste diferente in opinii, vor avea o relatie buna.


Racul este guvernat de Luna, si Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Luna si Neptun, se infiripa o legatura sentimentala frumoasa. Aceste corpuri ceresti vibreaza de o energie feminina. Impreuna reprezinta o relatie ideala. Pestii sunt guvernati si de Jupiter; aceasta adauga si o energie masculina combinatiei reprezintand filozofia si extinderea. Natura acestei combinatii planetare ofera o relatie utopica imbibata in intriga emotionala si o legatura astrala. Racul trebuie sa fie atent sa nu sufoce Pestii cu prea multe cerinte.


Atat Racul cat si Pestii sunt semne de apa. In general sunt foarte compatibili. Pestii sunt nascuti pentru a conecta lumea si cand se intalnesc cu intuitia si protectia Racului fac una din cele mai puternice legaturi. In schimb Racul are o viziune stabila asupra vietii, dar intelege ambiguitate sentimentala a Pestilor. El se poate plictisi de instabilitate acestora, iar Pestii pot simti ca Racul este egoist si negativist. Va fi usor pentru ei sa gaseasca un compromis.


Racul vrea sa inceapa, in timp ce Pestilor le place sa sara din proiect in proiect dupa cum simt pe moment. Racul trebuie sa ofere Pestilor liberatea de a urma interese externe. Pestii pot sa-i arate Racului ca terminarea unui proiect este cateodata mai buna decat initierea lui si ca compromisul poate da roade. Racul si Pestii se hranesc cu energia celuilalt foarte bine si ar trebui sa fie perfect compatibili in dragoste si afaceri.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac - Pesti este similitudinea intre naturile lor sentimentale. Ambii au o capacitate extraordinara ca profesor si student si sunt complementari. Caracteristicile lor fac ca relatia lor sa fie puternica si de durata.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine