esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Reincarnarea, din diferite unghiuri

Reincarnarea, din diferite unghiuri.


Oamenii au inceput sa creada din ce in ce mai mult in reincarnare.


Exista multe exemple istorice care ne vorbesc despre vietile succesive. Biblia face si ea aluzie la reincarnare in mai multe rinduri.


Iata, de pilda, ce scrie in Bhagavad-Gita, cartea sfinta a Indiei: Asa cum ne parasim hainele uzate pentru a le inlocui cu altele noi, la fel si sufletul paraseste corpul folosit pentru a imbraca un corp nou.


Chiar si Coranul face referire la reincarnare: Dumnezeu va va face sa muriti pentru a reinvia, apoi linga el va veti intoarce intr-o zi.


Subiectul reincarnarii intriga multi indivizi. Exista sau nu viata dupa moarte?


Cum se poate explica senzatia de deja vu pe care anumite persoane o intilnesc frecvent? Cum se poate explica procedeul cvasistiintific utilizat de Dalai-Lama pentru a-si gasi succesorul in reincarnare?


Cum supravietuieste spiritul.


In cadrul logicii ondulatorii, se poate explica mecanismul psihic dupa care spiritul unui individ poate supravietui dupa moartea corpului sau. Dupa aceasta logica, spiritul nu moare.


El se transforma doar. Transformarea sa depinde de evolutia societatii in care traieste.


Sa luam exemplul unei societati in faza de progres spiritual. In acest caz, spiritul reincarnat se va imbogati in faza sa viitoare.


Intr-o societate in decadere spirituala, spiritul reincarnat poate de asemenea sa decada.


Dupa teoria lui Einstein, pozitia prezentului raportata la viitor este relativa. Prezentul are o forta destul de mare. Spiritul unui individ poate foarte bine sa se reproduca in viitor sub o forma reincarnata.Arhetipurile psihologice.


Anumiti indivizi se aseamana fara a fi legati prin singe. Un fel de clonare in spatiu. O clonare asemanatoare poate aparea si in timp: un spirit se poate reproduce si in intr-o alta epoca.


Ce este reincarnarea.


Reincarnarea reprezinta intorcerea principiului spiritual intr-o noua forma carnala.


Pentru o fiinta umana, reincarnarea se poate efectua fie pe aceeasi planeta unde s-a petrecut ultima existenta, fie pe o alta planeta.


Nu putem fixa un timp precedent intoarcerii intr-un corp material, asa cum nu putem fixa un anumit timp pentru viata terestra. Unele fiinte umane traiesc pe Pamint 3 ani, altele traiesc 90 de ani.


Spiritul trebuie sa intre intr-un nou corp, dar aceasta se face putin cite putin si nu este desavirsita o data cu renasterea terestra.


O explicatie privitoare la avorturile spontane sau pentru copiii nascuti morti ar fi aceea ca unele spirite se razgindesc in privinta renasterii si se tem de aceasta.


In general, copiii mici, de 2 sau 3 ani, au foarte des reminiscente despre viata lor anterioara. Amintirile se opresc in jurul virstei de 7-8 ani, atunci cind copilul este mai integrat in viata terestra.


Anumite aptitudini ale noastre pot disparea de la o viata la alta, ca atunci cind dormim, caci spiritul doreste sa dobindeasca altele noi.


Primele aptitudini insa dispar doar in aparenta si se pot dezvolta mai mult doar intr-o viata viitoare.


Un spirit intirziat poate sa-si aleaga o familie evoluata cu intentia de a progresa aceasta constituie o incercare pentru familia aleasa. Un spirit evoluat poate sa se reincarneze intr-un cadru neplacut, chiar si intr-un corp infirm, pentru a suporta o incercare necesara si pentru a-si dezvolta calitatile care ii lipsesc.


Inainte de a veni si de a se reincarna pe o planeta, fiinta spirituala isi atribuie pierderea memoriei existentei anterioare.


Incarnarea ca mister ezoteric.


Incarnarea a fost denumita ca mister ezoteric in toate initierile din Antichitate.


Vietile anterioare sint la origine talente care pot fi artistice, lingvistice, stiintifice etc.


Sint de asemenea fobii, senzatii de frica inexplicabile, simpatii si antipatii pentru indivizi si de asemenea pentru anumite perioade ale istoriei lumii.


De ce la o prima intilnire simtiti incredere pentru o anumita persoana ca si cum ati cunoaste-o de mult timp?


De ce detestati alta persoana?


Care dintre dumneavoastra nu s-a gindit niciodata: Dar ce i-am facut lui Dumnezeu pentru a merita acest lucru? Ceea ce ati facut nu are nici o legatura cu viata dumneavoastra actuala.


Dar stiti oare ce ati facut mai inainte? Prin toate vietile prin care ati trecut ati comis poate greseli foarte grave si de aceea sinteti astazi incarnat intr-o anumita persoana si aveti o anumita maladie sau fel si fel de alte probleme. Este vorba despre viata dumneavoastra precedenta, caci karma amina anumite vieti si reapare in altele.


Ce este karma.


Karma este rezultatul actiunilor dumneavoastra precedente, consecinta greselilor care stau la originea actiunilor pe care le intimpinati astazi.Sinteti barbat sau femeie?


In religia crestina se spune frecvent ca ingerii nu au sex. Nici sufletul (spiritul) nu are un sex determinat, acesta determinindu-se in functie de viata pe care doriti sa o experimentati.


Cine determina alegerea unei noi incarnari?


Dumneavoastra, dupa ce v-ati judecat greselile, sinteti cei care alegeti momentul, locul, mediul familial si social unde veti dori sa traiti din nou, pentru a corecta greselile trecute si sa invatati sa-i iubiti pe ceilalti.


Se intimpla de asemenea ca arcada spirituala a dumneavoastra sa va ajute in alegerea reincarnarii, caci aveti mai multe posibilitati, deoarece aceasta reincarnare nu este intotdeauna agreabila.


De ce este necesar sa va cunoasteti vietile anterioarePentru a va cunoaste mai bine si sa intelegeti de ce viata dumneavoastra este intr-un anumit fel sau altul si sa fiti in masura sa urmariti dorinta dezvoltarii dumneavoastra personala si spirituala.


Ceea ce ati facut cindva v-a marcat personalitatea profund si a dat nastere la senzatii de teama incontrolabile, la tendinte depresive si agresive sau la reactii de neexplicat.


Diferitele moduri de a va regasi vietile anterioare


Ca numar, aceste moduri sint mai putin numeroase, caci stiinta oficiala este foarte reticenta asupra subiectului reincarnarii.


Hipnoza regresiva este practicata de psihoterapeuti si citeodata de psihanalistii care accepta aceasta teorie recunoscuta de Jung.


Nu este periculoasa, asa cum se pretinde, pentru ca in nici unul dintre cazuri subiectul nu poate sa revina traumatizat de aceste experiente, ci se intoarce linistit si chiar citeodata iluminat sufleteste.Relaxarea


Pentru acest lucru, trebuie ca subiectul sa fie asistat de cineva care poate sa-l ghideze in aceasta actiune, care necesita multa energie personala pentru a intra in contact cu propriul trecut.Si in cazul autohipnozei este necesara prezenta unui asistent, caci pentru a ajunge suficient la undele Alpha, este foarte dificil sa-ti faci singur procesele de intoarcere si de interogatie. Nu se poate sa fii in acelasi timp si arbitru, si judecator!Apelarea la un medium si nu la vizionari! Care este diferenta? Viziunea discreditata de anumiti sarlatani este asimilata de multi ca fiind o relatare de aventuri.


Ce reprezinta channeling-ul (comunicarea)


Acest cuvint inseamna ca anumite mesaje sint trimise din plan spiritual pentru a ghida oamenii spre o viata sau un viitor mai bun. Acest fenomen seamana cu practica mediumnica.


Mesajele sint primite prin mai multe moduri, dar cel mai frecvent este telepatia direct in spiritul receptorului.


O alta metoda folosita destul de des este si scrierea automata.Scrierea automata este un mijloc de comunicare care-i permite mediumului (adica, celui care comunica) sa intre in contact cu lumea superioara.


Atunci cind sinteti conectati, mediumul isi lasa mina sa scrie pe hirtie informatii (care nu sint controlate de spiritul sau) date de ghidul sau sau de spiritele care pot fi interesate sau chiar relevante prin cerinta consultantului.


Mediumul primeste, la fel ca intr-o comunicare radio, unde pe care apoi le transcrie. Menirea mediumului este atunci sa creasca vibratiile inainte de a contacta un spirit care ii va transmite vibratiile sale pentru ca comunicarea sa se poata realiza. Scrierea automatica nu este o forma a viziunii, caci prost folosita poate genera un contact cu propriul constient.


Scrierea automatica este mai ales un ajutor dat de medium consultantului, de alinare a persoanelor aflate in stare de mihnire sau de indicare a unui raspuns celor in cautare de spiritualitate.


Mediumul care are acest dar trebuie mereu sa-l utilizeze cu buna-credinta. Dorinta consultantului trebuie facuta cu ideea de bunatate, de ameliorare, de spiritualitate. Apelarea la medium pentru un motiv financiar sau pentru aflarea viitorului ar trebui sa se evite.


Pentru toti cei care se intereseaza de vietile lor trecute, aceasta cautare inseamna ca deja resimt nevoia sa se realizeze din punct de vedere spiritual si ca sint constienti de realitatea lor corporala si spirituala.


Despre astrologia karmicaAstrologia karmica este un instrument foarte riguros care permite intelegerea evenimentelor.


Ea se bazeaza profund pe legea reincarnarii: sufletul se reincarneaza de mai multe ori pe Pamant cu scopul cunoasterii si progresului pina ajunge la perfectiune.


Astrologia karmica arata drumul pe care o fiinta l-a parcurs traversind reincarnarile anterioare si drumul pe care trebuie sa-l urmeze astazi cu scopul de a se perfectiona.


De fapt, in cea mai mare parte a cazurilor, fiinta este cea care isi alege noul drum.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine