esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Marturii despre existenta oamenilor-reptile

Marturii despre existenta oamenilor-reptileExista putine aparitii ale oamenilor-reptile, insa legendele referitoare la acest fenomen sint cu adevarat ciudate. Desi majoritatea oamenilor au auzit despre aceste creaturi numai din filme, precum Creatura din laguna neagra, adevarul despre aceste fiinte bipede poate fi chiar mai inspaimintator decit orice scenariu de film.


Fictiune si realitate in cazul creaturilor bipede acvatice.Relatarile despre reptilele bipede, de obicei destul de sumare, mai apar totusi din cind in cind. Dar ideea existentei unor astfel de creaturi era prezenta inca din 1878, cind in incinta teatrului metropolitan din Louisville era expus Omul salbatic al padurilor, descris ca o fiinta de peste 2 metri inaltime si acoperita cu solzi de peste.Probabil ca acest om-reptila era de fapt un om obisnuit invesmintat special pentru aceasta ocazie, pentru a stringe bani de la cei creduli, dar un secol mai tirziu, in octombrie 1975, locuitorii din oraselul Milton, din Kentucky, la nord de Louisville, au semnalat aparitia unei sopirle gigantice cu infatisare bipeda. In 1954, intr-o expeditie de-a lungul riului Amazon, arheologii au gasit o creatura bipeda acvatica bizara, cu branhii si solzi.


In noiembrie 1958, in Riverside, California, un barbat se afla la volanul masinii sale cind in apropiere de riul Santa Ana s-a trezit atacat de o creatura cu capul rotund ca de sperietoare, cu ochi scinteietori si solzi. I-a lasat urme pe parbriz si in timp ce accelera, l-a lovit si a trecut peste el.Prima relatare este dintr-un film clasic stiintifico-fantastic, produs de compania Universal, Creatura din laguna neagra (1954).


Despre cea de-a doua se spune ca s-a intimplat in realitate, iar martorul implicat intr-un asemenea incident se numea Charles Wetzel. In seara imediat urmatoare, un alt sofer a pretins ca un monstru asemanator a sarit dintr-un tufis si l-a atacat.Atacatorul nevazut din riul Ohio.Pe 21 august 1955, Darwin Johnson inota in riul Ohio cind la un moment dat a simtit cum niste gheare din adincul riului au apucat-o de genunchi si au tras-o la fund. Darwin s-a zbatut sa se elibereze de atacatorul nevazut, insa fara succes. Dupa ce a revenit la suprafata, Darwin a reusit sa se agate de o camera auto aruncata de un prieten, iar zgomotul facut in acest timp l-a speriat pe atacator si astfel a scapat cu viata. Desi a reusit sa se faca nevazuta, creatura i-a lasat doamnei Johnson pe genunchi o pata de culoare verde si citeva rani care au necesitat ingrijire medicala.


Aparitia celor trei reptile cu infatisare bipeda din Cincinnati.In 1955, in apropierea riului Miami, de linga Cincinnati, in Loveland, Ohio, au mai avut loc citeva astfel de incidente misterioase. Pe 25 mai, un sofer se intorcea acasa pe la 3.30 dimineata cind a vazut trei reptile cu infatisare bipeda.


Barbatul a afirmat ca acele creaturi aveau piepturile mari, un pic incovoiate, guri ca de broasca, lipsite de buze, si pe cap, in loc de par, aveau pielea incretita. Soferul a declarat ca a urmarit creaturile timp de trei minute, dupa care s-a dus sa informeze politia locala. Seriful John Fritz a investigat zona, dar n-a gasit nimic.  


Creatura cu fata de broasca din Loveland.17 ani mai tirziu, pe 3 martie 1972, la ora 1.00 dimineata, doi ofiteri de politie din Loveland au declarat ca au vazut o creatura uriasa cu patru membre, cu fata de broasca si care avea pielea cu aspect tabacit. Cei doi au vazut cum creatura bipeda a sarit gardul de protectie si s-a pierdut in adincul riului Miami.


Doua saptamini mai tirziu, unul dintre ofiterii de politie a vazut din nou creatura, zacind la marginea drumului, dupa care s-a ridicat si a pornit spre gardul de protectie de linga riu. A tras in ea, dar se pare ca a ratat. Fermierii din partea locului sustin ca din cind in cind mai vad ciudata aratare. Mai exista si alte marturii, la fel de detaliate precum cele provenite din Ohio. Desi nu sint foarte numeroase, acestea sint asemanatoare cu aparitiile creaturilor bipede paroase.Creatura acvatica din lacul Thetis.In vara anului 1972, pe malul lacului Thetis, din Columbia Britanica, s-au inregistrat doua relatari despre o creatura de culoare argintie, care si-a facut aparitia din apa. Prima data s-a intimplat pe 19 august, cind creatura a urmarit doi  tineri de-a lungul plajei. Unul dintre ei a suferit de rani grave la mina de pe urma a sase virfuri ascutite aflate pe crestetul capului creaturii. Un martor al celui de-al doilea incident, petrecut pe 23 august, a afirmat ca acea creatura avea corpul asemanator cu cel al unei fiinte umane, dar ca avea o fata de monstru si era toata acoperita cu solzi. Avea de asemenea un virf ascutit pe cap si urechi mari.


Creatura din New Jersey.


In vara anului urmator, locuitorii din Newton Lafayette, zona New Jersey, au semnalat prezenta unei creaturi gigantice, care arata ca un hibrid intre o fiinta umana si un aligator.

Primit prin mail.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine