esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Voi sunteti responsabili pentru fericirea voastra

Voi sunteti responsabili pentru fericirea voastra.„Salutari dragii nostri,Inca o data noi cei din Grupul Arcturian suntem aici, pentru a va vorbi despre marea lumina, pe care voi o aduceti Mamei Pamant, in acest moment. Mama Pamant lucreaza din greu pentru purificarea ei, ea se pregateste de asemenea pentru ascensionare si trebuie sa-si transforme energiile, acolo unde va fi necesar.


Ca si Gaia, noi vedem transformarile voastre, in functie de schimbarile ce au loc pe pamant. Nu mai sunteti asa de speriati de evenimentele neobisnuite pe care le auziti, deoarece incepeti sa intelegeti ce se intampla in jurul vostru. Aceasta intelegere se adauga constiintei voastre colective, din care fiecare va extrage, ceea ce are nevoie. Astfel, trezirea voastra ajuta pe altii sa se trezeasca – aceste idei inalte se aseaza intr-o „banca” universala, ca si altii sa ajunga la ele, daca aleg aceasta.


Totul este in conformitate cu libera voastra alegere, asa ca daca exista alegeri individuale de a ramane in energiile vechi, este perfect in regula. Cu toate acestea, asa cum vechea energie se dizolva, la fel se dizolva si manifestarile energiei vechi, cum este cazul sistemului vostru financiar.


Ne-am dori sa va vorbim despre aceste schimbari ce vin, fara sa intrati in energia fricii. Noi vedem cum planeta se confrunta cu multe modificari meteo. Vorbim despre starea meteorologica cu care nu sunteti obisnuiti, despre caldura, acolo unde erati obisnuiti cu frig si despre frig acolo unde de obicei era cald.


Veti vedea, totul se schimba, este transformat si vremea face parte din aceste schimbari. Asa ca fiti deschisi evenimentelor care vor veni in calea voastra, chiar daca nu sunteti inca pregatiti sa le intelegeti.
Fiecare din voi, in acest moment, face parte din campul frecventional al schimbarii si este conectat direct la fluxul energetic. Acesta nu este un lucru rau, veti fi fericiti, cu multe dintre aceste schimbari.


Tiparele climatice distructive isi vor indeplini scopul, se vor termina. Veti vedea temperaturi locale modificate si veti fi surprinsi, dar asa cum am mai spus, totul pe pamant se schimba, este implicat acum in curatarea vechiului si integrarea noilor frecvente.


Noile energii rezoneaza cu pacea, calmul, bucuria, nu, si cu anxietatea, frustrarea.
Aceia care traiesc numai in frecvente joase, vor avea momente „dificile”, in bucurie si liniste. Incercati si o sa va placa!


La nivel individual, a trai in confort insemna pt. unii dintre voi sa traiti in drama si-n extreme, pt a va simti vii. Drama si extremele fac parte din frecventele joase ale dimensiunii 3, si dau sens faptelor, unora dintre voi. Fiorul supravietuirii este o energie veche, dar inca vie si benefica pentru multi care iubesc activitatile extreme.
Majoritatea violentei se va disipa in liniste si veti percepe mai multa bucurie, liniste in jur. Fiecare om elibereaza amintiri vechi, idei, dureri vechi si credinte depasite.


Majoritatea amintirilor dureroase, in general, pot fi usor purificate, cu exceptia unor „saci” densi de energie, ingropati adanc in celule voastre, din vietile anterioare, pe care va trebuie sa ii depistati, si sa aduceti acea energie densa, la suprafata, pe un nivel constient, pentru a o elibera ulterior.


Treaba voastra acum, este de a nu aseza emotiile dureroase ori credintele vechi in constiinta voastra, spunandu-va : „oh, eu sunt acestea”, revendicandu-le, treaba voastra este sa permiteti eliberarea lor, alegand sa le dati drumul sa plece. Acestea nu au fost nicicand ale voastre, ele doar reflecta o stare de constiinta veche, pe care acum o parasiti.


Vorbiti celulelor voastre, spunandu-le ca este timpul de a elibera tot ce este vechi si depasit, informati-le ca nu vor mai experimenta din nou nici o energie dureroasa. Memoria celulara mentine frica din toate evenimentele terifiante, din vietile voastre trecute, amintiri de care nu mai sunteti constienti. Le simtiti numai cand reactionati la anumite idei sau evenimente in moduri in care nu le puteti explica.


Poate ati fost arsi pe rug, pentru ca erati vindecatori, iar acum cand sunteti atrasi sa vindecati, o parte din interiorul vostru se retrage timid, inapoi, pentru a va feri de eventuale consecinte dureroase. Asa functioneaza memoria celulara. Cand vorbiti celulelor voastre, ele va aud, deoarece exista o constiinta celulara.


Alegeti sa eliberati toata energia negativa, densa, care rezoneaza inca cu campurile voastre si cereti ghizilor vostri sa va ajute. Deseori, amintirile experientelor trecute ajung la un nivel constient prin vise, eliberandu-se in starea de somn.


Puteti deveni pur si simplu, constienti de ceva ce trebuie eliberat, fara efort si de altceva, care cere un raspuns, o actiune din partea voastra, ca sa fie eliberat. Sedintele de evaluare energetica cu un lucrator de lumina evoluat, va ajuta sa percepeti informatia necesara, la un nivel constient.


Intr-un fel sau altul, cea mai mare parte a omenirii este acum intr-un proces de eliberare, tot ce apartine energiei vechi din voi se transforma, deoarece nu poate ascensiona odata cu voi.


Acesta este motivul pentru care deseori va simtiti rau sau obositi, debarasarea de tot ce impiedica calatoria voastra este o munca intensa.


Noi trimitem iubire si incurajare pentru toti, pentru ca noi intelegem, ca este un timp dificil pentru multi, in special pt. aceia care au ales sa ramana in energia veche si care incearca disperati sa recreeze ceva ce se dizolva constant.


Totul este energie, care poate fi de vibratie joasa ( neadevar) sau de vibratie inalta (adevar/lumina). Ascensiunea este alegera voastra libera.


Noi suntem aici mereu pentru a va incuraja si a va ajuta cum putem, dar efortul este al vostru. Noi va incurajam sa nu mai cautati raspunsuri in afara voastra, indiferent daca acestea provin de la invatatori, lideri religiosi, politici, de la guverne etc, maestrii vostri sunt mereu prezenti pentru a va oferi sugestii si pentru a va ghida deciziile voastre, dar nu pentru a va spune ce sa faceti.


Este timpul sa mergeti mai departe si sa va revendicati puterea, ceea ce inseamna sa realizati ca ajutorul care poate veni si prin altcineva, face parte din atingerea starii de constienta, a deplinatatii voastre divine, ce se poate manifesta si asa pt a va ajuta.


In acest fel, voi va luati inapoi puterea, care din ignoranta ati dat-o altora.
Voi recunoasteti ca in temeiul Unimii cu Sursa, voi sunteti completi si intregi, si ca puteti atinge aceasta stare de constiinta, a deplinatatii voastre divine.


Noi nu spunem ca este gresit sa va consultati cu aceia pe care credeti ca va pot ajuta, spunem doar ca trebuie sa realizati cine sunteti voi cu adevarat si sa incepeti sa aveti incredere, ca ultimul cuvant va apartine.


Va mai spunem ca tot ce se prezinta ca viitoare experiente, va va oferi oportunitatile necesare de a le valorifica. Femeile vor primi oportunitati de a experimenta energia lor masculina, iar barbatii de a practica aspectul lor feminin (receptie, intuitie). Incercati sa nu vedeti aceste oportunitati ca probleme, sa vedeti doar ca sunt experiente necesare pt cresterea voastra spirituala.


Voi, cei care ati ales ascensiunea, primiti atat cat aveti nevoie, chiar daca uneori pare ca sunteti coplesiti cu oportunitati. Intrebati-va in mijlocul unor crize sufletesti : „ ce ma determina sa ma simt asa, in ce cred eu acum?”.


In acest fel, puteti privi in credintele voastre si sa deveniti constienti, apoi sa eliberati tot ceea ce nu va mai serveste.


Aveti incredere ca veti fi ghidati. Ascultati-va intuitia, glasul spiritului si ramaneti centrati in Acum si Aici!

Totul a fost, este si va fi UNUL!

Noi suntem Grupul Arcturian, cei care va servesc pe voi, fratii si surorile noastre, in Iubire!
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
Sintem 100% responsabili


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Sintem 100% responsabili

Sintem 100% responsabili pentru. toate experientele noastre.Fiecare gind pe care-l gindim creeaza viitorul nostru.
Punctul de putere este intotdeauna in momentul present – f.important- tot ce afirmam pozitiv sa fie la momentul present
Ideea principala a fiecarui persoane este in general“Nu sint bun indeajuns” – f.daunator, nu se spune nicioadata acest lucru – Este un gind si un gind poate fi schimbat
Resentiment, criticism si vinovatie sint cele mai daunatoare probleme ale oamenilor. Dizolvind aceste resentimente, vom dizolva si cancerul
Cind ne iubim in primul rind pe noi si apoi si pe ceilalti, totul in viata noastra lucreaza.
Trebuie sa lasam trecutul sa se duc si sa iertam pe toti.
Trebuie sa incepem sa invtam sa ne iubim pe noi insine.
Auto-aprobarea si auto-acceptarea in momentul de fata sint cheia ptr. schimbari positive
Noi creem asa numitele boli in organismul nostru.


Se va repeata de citeva ori pe zi – Tratament“In infinitul vietii unde ma aflu acum, totul este perfect,intreg si complet si inca viata este in continua schimbare.
Nu este nici inceput, nici sfirsit, ci numai o constanta miscare in cerc si reciclare a substantelor si experientelor
Viata.nu este fixa sau statica sau veche.fiecare moment este ceva nou si proaspat.
Sint una cu adevarata mare Putere care m-a creat si aceasta Putere mi-a dat puterea de a creea propriile mele evenimente.
Ma bucur sa stiu ca am puterea mintii mele ptr. a o folosi in orice fel pe care-l aleg.
Fiecare moment al vietii este un nou punct de inceput, indepartindu-ne de vechi.
Acest moment este un nou punct de inceput ptr.mine chiar aici si chiar acum.
Totul este f.bine in lumea mea.”“Portile intelepciunii si cunostintelor sint intotdeauna deschise”


Tot ce gindim despre noi insine devine adevarul despre noi. Cred ca fiecare, incluzindu-ma si pe mine este 100% responsabil ptr. orice in vietile noastre, ce este mai bun sau cel mai rau. Fiecare gind pe care-l gindim creeaza viitorul nostru. Gindurile pe care le gindim si cuvintele pe care le rostim creeaza experientele noastre.


Noi creem situatiile si apoi blamam alte peroane ptr. frustarile noastre. Nici o persoana,nici un loc si nici un alt lucru n-are putere asupra noastra, ptr. ca numai “noi” sintem singurii ginditori ai mintii noastre. Cind creem pace si armonie si balans in mintile noastre, asta vom gasi in vietile noastre.


Ceea ce credem despre noi si despre viata devine adevar ptr. noi.


Universul ne suporta total in fiecare gind pe care-l alegem sa gindim sau credem.


Puterea Universala nu ne va judeca sau critica niciodata.
Afirmatia “Dragostea este peste tot, iubesc si sint iubit” va fi repetata adesea pina va deveni adevar ptr. mine.Acum personae iubitoare vor veni in viata mea, persoanele care sint deja in viata mea vor deveni mult mai iubitoare ptr. mine si eu voi exprima mai usor dragostea ptr. altii.


Multi dintre noi avem idei gresite despre cine sintem noi si avem multe, multe reguli rigide despre viata care ar trebui sa fie indepartate.


Cind sintem mici noi invatam ce sa simtim despre noi insine si despre viata din reactiile adultilor din jurul nostru.


Cind crestem tindem sa recreem mediul emotional pe care l-am avut in copilarie.


De aceea este important sa uitam expresiile pe care ni le adresam noua si cel mai important copiilor nostri : “Nu faci nimic bun”, “Este numai vina ta”


Expresii care ne vor schimba si vor creea un nou mod de viata :”Esti minunat/a”
“Te iubesc”, etc.


Punctul de Putere este intotdeauna in momentul present.


Viata pe care ai avut-o a fost creeata de tine prin gindurile si vorbele pe care le-ai folosit ieri, saptamina trecuta, luna trecuta,10,20,40 de ani trecuti.In tot cazul acesta este trecutul.Este trecut si terminat. Ceea ce este important in acest moment, este ceea ce tu gindesti, spui si ce simti ACUM. Aceste ginduri si cuvinte vor creea viitorul tau.


Puterea ta este in momentul de fata si formeaza experienta de miine, saptamina viitoare, luna viitoare, anul viitor.


Singurul lucru cu care tu te confrunti acum este gindul si gindul poate fi schimbat acum.


Credeti sau nu noi alegem gindurile noastre. De multe ori ne gindim la anumite ginduri. Putem sa privim cit de des refuzam sa gindim un gind pozitiv despre noi. In aceeasi masura refuzam sa gindim un gind negative despre noi.Cu cit ne gindim despre noi mai rau sau vinovat cu atit viata noastra se inrautateste. Cu cit mai putin ne gindim negativ cu atit viata noastra se imbunatateste la toate nivelele.


Cel mai repetat leitmotiv cu care m-am intilnit (autorul) este “Nu sint bun indeajuns” sau “Nu merit asta”. Ptr. cine nu esti bun indeajuns ? Si conform caror standarde nu esti bun ?


Gasesc ca resentimentul, criticismul, vinovatia si frica cauzeaza mai multe probleme in viata decit orice altceva.


Daca te gasesti spunind intotdeauna “Oricine, intotdeauna are ceva cu mine, ma critica, nu este acolo ptr. mine, ma foloseste ca pe usa, abuseaza de mine” atunci asta este tiparul tau. Exista ginduri in tine care atrag personae cu acest comportament. Cind nu vei mai gindi in acel fel, ele se vor duce in alta parte si se vor agata de un alt mediu proprice.Nu le vei mai atrage deloc. Este un lucru cercetat : Resentimentele de acest fel pastrate in tine, vor minca din corpul tau si vor deveni cancer..Criticismul ca un sablon permanent, pot sa duca adesea la artrita.Vinovatia duce la pedepsire,si pedepsirea duce la durere. Frica si tensiunea pe care o produce pot duce la chelire, ulcere si chiar la durerea picioarelor.


Am descoperit ca iertind si indepartind resentimentele (pica, ciuda, antipatie) vor dizolva chiar si cancerul.


Putem sa schimbam atitudinea noastra fata de trecut.Trecut s-a dus si noi nu mai putem sa-l schimbam. Totusi noi putem sa ne schimbam gindurile noatre despre trecut. Ce prosti sintem sa ne pedepsim pe noi insine in momentul present deoarece cineva ne-a ranit in trecut. Este vital sa indepartam aceste prostii, idei negative si credinte care ne hranesc.Chiar si conceptul ca Dumnezeu este impotriva noastra este o mare eroare, ci sa credem cu convingere ca intotdeauna Dumnezeu este cu noi.


Ca sa indepartam trecutul trebuie sa fim capabili sa iertam. Este imperativ ptr. noi ca daca vrem sa ne vindecam trebuie sa indepartam trecutul si sa iertam pe oricine.


Trebuie sa alegem sa indepartam trecutul si sa iertam pe oricine, si pe noi inclusiv.


Poate nu stim cum sa iertam sau nu vrem sa iertam. Dar faptul ca o spunem incepe procesul de vindecare.


“Te iert (sau ma iert) nume…….ptr. faptul ca nu esti cum am vrut eu sa fii. Te iert si te eliberez” Aceasta afirmatie ne elibereaza


Toate bolile vin de la o stare de a nu putea ierta


De orice boala sintem bolnavi, trebuie sa ne cercetam inimile sa vedem pe cine este nevoie sa iertam.


“Cursul in Miracole” spune ca “Toate bolile vin de la o stare de a nu putea sa iertam” si ca “Atunci cind sintem bolnavi, trebuie sa ne uitam in jur sa vedem pe cine trebuie sa iertam”


Trebuie sa adaugam conceptul ca fiecare persoana pe care o stim ca iarta mai greu acea persoana este cea care trebuie sa se elibereze cel mai mult. Starea de iertare inseamna sa lasi sa se duca.N-are nimic de a face cu starea de a trece cu vederea. Toata treaba este de a lasa tot lucrul sa dispara. Nu trebuie sa stim cum sa iertam. Tot ceea ce trebuie sa stim este daca dorim sa iertam. Universul va fi cel care va avea grija in ce fel.


Am aflat ca atunci cind intr-devar ne iubim si ne acceptam si ne aprobam starea in care ne aflam, atunci totul in viata merge. Sanatatea se imbunatateste, atragem mai multi bani, relatiile noastre se imbunatatesc.


Iubindu-ne pe noi si pe ceilalti, creind un spatiu de siguranta, acceptindu-ne asa cum sintem, va crea organizare in mintea noastra, va crea relatii de iubire, va atrage noi slujbe si un nou si atractiv loc de trait si chiar va permite greutatii corpului sa se normalizeze


Iubindu-te pe tine insati, incepe ca niciodata sa ne criticam pe noi insine ptr. nimic. Aminti-va v-ati criticat pe voi insine ani intregi si n-a mers. Incercati acum sa va aprobati pe voi insiva si vedeti ceea ce se intimpla.


Tratament


“In infinitul vietii unde sint, totul este perfect, intreg si complet.
Cred intr-o Putere extraordinar de mare care curge de-a lungul meu in fiecare moment al fiecarei zi. Eu sint deschis la intelepciunea care este in mine, stiind ca exista numai o Inteligenta in acest Univers. Din aceasta Inteligenta vin toate raspunsurile, toate solutiile, toate vindecarile, toate noile creatii. Cred in aceata Putere si Inteligenta, stiind ca tot ceea ce trebuie sa stiu imi este este adus la cunostinta si tot ceea ce am nevoie vine la mine la timpul, locul si succesiunea potrivit.
Totul este f.bine in lumea mea”.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine