esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Sagetatorul si alte zodii

Sagetator--Berbec


Atunci cand Berbecul si Sagetatorul se alatura, deseori rezulta o relatie edenica. Acesti parteneri sunt foarte compatibili. Au o relatie dinamica. Ambii sunt exploratori si pionieri. Relatia lor e intotdeauna plina de viata si sunt intotdeauna in cautare aventurii. Totusi, ei trebuie sa fie atenti: aceasta relatie este predispusa spre divergente. Berbecul este intotdeauna grabit si Sagetatorul incearca sa vada orice in afara de ceea ce este evident. Sagetatorul si Berbecul pot fi foarte buni prieteni la fel si buni iubiti. Se inteleg reciproc si privesc viata cu optimism si entuziasm. Problemele sunt rare, dar se intampla ca Berbecul sa fie prea posesiv pentru Sagetatorul iubitor de libertate. Pe de alta parte, Berbecul este foarte sensibil. Sagetatorul trebuie sa fie foarte atent la ceea ce vorbeste pentru a nu-l rani pe Berbec. Chiar si atunci cand au probleme, acesti parteneri pot uita si ierta foarte usor. Ambii partneri uita foarte usor si nu poarta pica.


Berbecul este condus de Marte, iar Sagetatorul este condus de Jupiter. Ambele planete sunt masculine, astfel incat ambele zodii privesc lumea in acelasi fel. Jupiter semnifica indulgenta si aspiratii, Sagetatorului placandu-i sa-si asume riscuri. Marte inseamna initiativa. De cate ori Berbecul vine cu o noua idee -- cum de obicei fac -- Sagetatorul este dornic sa-l urmeze.


Ambele sunt semne de foc. Aceasta combinatie poate produce o flacara continua. Ambii sunt dinamici si incearca sa fie mereu primii. Ei au resurse inepuizabile de energie. Desi uneori pot avea pareri diferite, acestea nu vor dura mult timp, Berbecul fiind prea preocupat de a merge mai departe spre noi provocari decat sa se certe, iar Sagetatorul va uita si ierta la fel de usor. Berbecului ii place gloria, iar Sagetatorului ii place sa fie conducatorul din umbra. Ambele zodii incep mai bine o relatie decat o termina, dar, in timp ce Berbecul se plictiseste imediat, Sagetatorul n-o sa treaca mai departe pana nu va conoaste totul despre partener.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Sagetator este tendinta de a fi pionieri. Se potrivesc de minune din punctul de vedere al entuziasmului, energiei si vointei. Interesele comune si personalitatile asemanatoare fac ca aceasta pereche sa fie foarte compatibila.


Sagetator--Taur


Cand Taurul si Sagetatorul se alatura, trebuie sa-si acorde timp pentru a invata unul despre altul. Ambii parteneri au de castigat unul de la celalalt. In timp ce Sagetatorul vrea varietate si noutate, Taurului ii plac siguranta si traditia. La inceputul relatiei Taurul doreste mai mult decat ii poate da Sagetatorul, dara daca Taurul este rabdator, Sagtetaorul va aprecia confortul si caldura aminului oferite de Taur.


Taurul si Sagetatorul privesc viata in mod diferit; Taurul este mai sedentar si practic, in timp ce Sagetatorul este un neobosit explorator. Poate fi greu pentru acesta din urma sa ajunga cu picioarele pe pamant asa cum o face Taurul. Este greu pentru Taur sa accepte nelinistea Sagetatorului. Taurul ofera Sagetatorului o baza sigura si-l ajuta sa isi urmeze visurile si ambitiile. Sagetatorul il ajuta pe Taur sa-si varieze interesele si sa se distreze mai mult.


Taurul este condus de Venus, iar Sagetatorul de Jupiter. Venus inseamna frumusete, iubire si lux. Jupiter reprezinta filozofie, dorinta de a invata, optimism, noroc si calatorii.Aceasta combinatie de frumusete si expansiune, de energie masculina si feminina face ca ei sa se admire si sa se sustina reciproc.


Taurul este un semn de pamant, iar Sagetatorul de foc. Sagetatorul vrea spatiu pentru miscare, in timp ce Taurul doreste securitate si stabilitate. Sagetatorul initiaza proiecte din pur impuls, in timp ce Taurul este mai practic. Desi acestor parteneri le vine foarte greu sa inteleaga natura fiecaruia, daca lucreaza impreuna formeaza o excelenta echipa -- totusi, sunt destule lucruri pe care le vad diferit. Au o singura solutie -- sa se asigure reciproc ca relatia este importanta.


Taurului ii place sa se concentreze asupra unui singur lucru, in timp ce Sagetatorului ii place varietatea si este motivat de alte lucruri (Sagetatorului ii place sa sara dintr-un priect in altul). Taurul trebuie sa-i dea Sagetatorului spatiu de a explora lucruri care nu sunt specifice cuplului. Taurul poate face ca ideile Sagetatorului sa aiba rezultate, chiar daca in acest timp Sagetatorul a trecut la pasul urmator. Sagetatorul ii poate arata Taurului ca flexibilitatea este uneori mai buna decat o carare sigura sau un tel fix.


Cel mai bun aspect al relatiei este perspectiva pe care o da fiecare celuilalt. Ei fac o echipa de afaceri minunata. Atata timp cat cumunica si sunt constienti de defectele celuilalt vor fi un cuplu grozav.


Sagetator--Gemeni


Cand Gemenii si Sagetatorul se alatura rezulta o pereche cu adevarat spectaculoasa. Acesti parteneri sunt foarte compatibili si desi pot aparea, le vor rezolva cu foarte mare usurinta. Sagetatorul este un explorator si un pionier si viziunea intelectuala a Gemenilor asupra vietii fac ca aceasta relatie sa fie una foarte buna. Ambilor parteneri le plac experientele noi. Geamanului ii place sa flirteze, iar Sagetatorul vede orice in afara de ceea ce este evident.


Acestia sunt atat foarte buni prieteni cat si amanti. Se inteleg foarte bine si amandoi privesc viata cu optimism si entuziasm. Problemele sunt rare. Totusi, Sagetatorul trebuiesa fie atent sa nu spuna ceva care-l poate rani pe Geaman. Chiar daca au probleme, pot trece foarte usor Peste ele, nici unul nepurtand pica.


Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Sgetatorul de Jupiter. Masculinitatea ambelor planete fac ca aceste doua zodii sa fie compatibile. Jupiter semnifica filozofie, intelegere si, de aceea, Sagetatorului ii place sa inteleaga lucruri noi si interesante. Mercur reprezinta agerime si spirit inovator. Cand Geamanul vine cu o idee noua, Sagetatorul este doritor s-o exploreze alaturi de celalalt partener si sa invete despre acest nou concept.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Sagetatorul un semn de foc. Tot timpul au ceva de facut impreuna si aceasta relatie tinde sa fie una incinsa si plina de pasiune. Cand e bine e bine, iar cand este rau asta e rezultatul opozitiei acestor semne. In aceasta relatie exista o lupta ascunsa in legatura cu cine este seful. Chiar daca pot aparea probleme, acestea dispar foarte usor datorita faptului ca Gemenii sunt foarte ocupati, iar Sagetatorul poate uita orice in afara de lipsa de respect a Gemenilor.


Cand acesti parteneri lucreaza impreuna incearca sa stabileasca si cine isi va lua laurii victoriei. Amandoi se vor bucura de recunostinta si amandoi vor fi fericiti sa fie felicitati chiar daca au controlat lucrurile din umbra.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Sagetator este dorinta comuna de a utiliza intelectul si de a-l transforma in actiune. Se potrivesc foarte bine din cauza entuziasmului, energiei si hotararii. Interesele comune si personalitatile similare fac din aceasta pereche una foarte compatibila.


Sagetator--Rac


Cand Racul si Sagetatorul se intalnesc trebuie sa acorde timp relatiei pentru a creste si a se maturiza. Pe masura ce aceasta maturizare are loc, fiecare partener va gasi mai multe lucruri de a-i oferi celuilalt. In timp ce Sagetatorul cauta din cand in cand sa-si ridice nivelul adrenalinei, Racul primeste mai multa satisfactie din siguranta sentimentala. La inceputul relatie Racul poate dori mai mult implicare decat Sagetatorul e dispus sa ofere, dar odata cu trecerea timpului, Sagetatorul va invata sa aprecieze suportul sentimental pe care il ofera Racul.


Racul si Sagetatorul au gandiri diferite asupra vietii; Racul este mai sentimental si mai traditional in timp ce Sagetatorul este cautatorul fara odihna. Poate fi greu pentru Sagetator sa accepte taifunul sentimental al Racului. Poate fi de asemenea greu pentru Rac sa accepte nelinistea Sagetatorului si dorinta continua pentru activitati externe. Racul ii poate oferi Sagetatorului o baza solida si sa-i sustina visurile si ambitiile. Sagetatorul poate ajuta pe Rac sa adauge varietate vietii si sa invete sa aprecieza distractia.


Racul este guvernat de Luna si Sagetatorul de Jupiter. Caracteristicile Lunii sunt dragostea, protectia si instinctul matern. Jupiter se concentreaza pe expansiune, optimism, noroc si calatorii. Impreuna aceasta combinatie de expansiune, energie feminina si masculina este motivul pentru care cei doi se admira si se pot sustine unul pe celalalt. Cand muncesc pentru un scop comun, cei doi pot sa indeplineasca tot ce isi pun in minte.


Racul este un semn de apa si Sagetatorul un semn de foc. Sagetatorul vrea libertate in timp ce Racul tanjeste dupa siguranta emotionala si stabilitate. Sagetatorul initiaza proiecte prin actiune in timp ce Racul este mai sentimental. Desi cei doi parteneri pot intelege cu greu gandirea celuilalt, cand se intalnesc formeaza o excelenta echipa de afaceri datorita gandirilor lor complementare. Ei nu vor avea intotdeauna aceleasi conceptii asupra lucrurilor, dar cat timp vad valoarea relatiei, conflictele vor putea fi rezolvate.


Sagetatorul prefera sa treaca de la o arena la alta dupa cum simte, in timp ce Racul este instigatorul de noi planuri. Racul trebuie sa-i ofere Sagetatorului libertatea de a-si explora propriul spatiu si interesele externe relatiei. Racul poate transforma ideile Sagetatorului in rezultate chiar daca acesta si-a pierdut interesul si a trecut mai departe. Sagetatorul il poate invata pe Rac ca o vedere de ansamblu e cateodata mai buna decat o hotarere inflexibila.


Cel mai bun aspect al relatie Rac-Sagetator este siguranta pe care si-o pot oferi unul celuilalt (daca Racul ii da Sagetatorului libertatea de a oferi aceasta siguranta gratuit). Ei creeaza o echipa de afaceri minunata si un cuplu compatibil daca invata sa priveasca lumea prin ochii celuilalt si prin filozofia celuilalt. Cat timp comunica si-si accepta diferentele relatia lor va fi stabila si fericita.


Sagetator--Leu


Cand Leul si Sagetatorul se alatura rezultatul poate fi exploziv! Ambele semne sunt dinamice si se bucura de viata. relatia lor este una pasionala si distractiva. Fiecare se incurajeaza foarte usor sa-si urmareasca telul. Sagetatorul cu viziunea lui filozofica a vietii ofera o distractie Leului pentru fascinatia pe care o are pentru lucrurile grandioase. Acesti parteneri se admira foarte mult si se respecta reciproc. Ambii sunt sarmanti si multora le place sa stea in jurul acestui cuplu care radiaza de fericire.


Ambii parteneri pot fi nerabdatori, dar sarmanti. Leul se poate plictisi de nenumaratele flirturi ale Sagetatorului, dar acest lucru face relatia sa nu fie anosta. Sagetatorul se uita la lume ca la o gigantica carte care trebuie studiata, in timp ce Leul se poarta ca si cum ar fi gazda. Ambii considera discutiile cu ceilalti interesante, dar este important pentru Leu sa fie recunoscut ca fiind conducatorul discutiei. Leul este conducatorul, in timp ce Sagetatorul este cel care priveste totul din umbra. Ambele semne se impun in fata celor din jur si este important sa-si aduca aminte sa se respecte si rciproc.


Leul este condus de Soare, iar Sagetatorul este condus de Jupiter. Ambele raspandesc energie masculina si fac o combinatie perfecta -- se inteleg tocmai pentru ca sunt un pic asemanatori. Soarele reprezinta ego-ul, sinele, iar Jupiter inseamna exces, expansiune. Ei pot fi foarte compatibili, avand multa energie si pot fi un duo dinamic in orice situatie.


Ambele semne sunt de foc. De aceea, aceasta poate fi o relatie foarte pasionala. Ei au foarte multa energie, de aceea pot tine pasul cu entuziasmul celuilalt. Desi Sagetatorul poate fi plictisit usor de dorinta Leului de a fi in centru, divergentele nu vor dura din cauza dorintei Sagetatorului de a trece la urmatorul proiect si datorita dorintei Leului de a avea un fan club si datorita optimismului sau. Sagetatorul ii da Leului viziunea si profunzimea care-i lipseste acestuia. Sagetatorul poate fi iritat de dorinta Leului de a fi conducator si de vanitatea acestuia. Totusi, ei sunt devotati si loiali unul celuilalt.


Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Sagetator este puterera de a lucra in echipa si admiratia reciproca atunci cand se dedica unul celuilalt. Acest duo se completeaza reciproc, mai ales pe plac profesional si personal. Energia reciproca si pasiunea de care dau dovada fac acest cuplu sa fie dinamic.


Sagetator--Fecioara


Cand Fecioara si Sagetatorul se alatura, au o relatie bine conturata. Sagetatorului ii place sa exploreze si sa fie o persoana sociabila, in timp ce Fecioarei ii plece sa analizeze descoperirile Sagetatorului. Fecioarei i-ar placea o relatie perfecta, prea rapida pentru gustul Sagetatorului, dar, in timp, Sagetatorul va invata sa aprecieze un partener stabil si de incredere, care are picioarele pe pamant.


Fecioara si Sagetatorul pot avea viziuni diferite despre viata; Fecioara este o persoana mai practica si mai atenta, in timp ce Sagetatorul este o persoana careia ii place sa descopere noi lucruri. Poate fi greu pentru Sagetator sa accepte realismul pragmatic al Fecioarei. Poate fi dificil si pentru Fecioara sa accepte nelinistea Sagetatorului. Fecioara poate oferi Sagetatorului o baza sigura. Acesta din urma poate ajuta Fecioara sa aiba parte de voie buna in fiecare zi.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Sagetatorul de Jupiter. Mercur inseamna comunicare si, din perspectiva Fecioarei, analiza. Jupiter inseamna filozofie, putere de invatare mai mare si calatorii. Aceasta combinatie promite comunicare interpersonala si se pot sustine una pe cealalta. Fecioara si Sagetatorul se pot amuza discutand despre filme, carti, Fecioara concentrandu-se pe detalii avand o privire de ansamblu.


Fecioara este un semn de pamant, iar Sagetatorul unul de foc. Acesta din urma vrea libertate, iar Fecioara doreste stabilitate casnica si financiara. Sagetatorul initiaza proiecte din pura dorinta, in timp ce Fecioara este mai pragmatica. Desi acesti parteneri isi pot intelege greu punctele de vedere, cand lucreaza impreuna fac o echipa excelenta tocmai fiindca sunt diferiti. Cat timp se asigura reciproc ca au acelasi tel, diferentele dispar.


Ei se pot concentra pe priecte multiple dupa cum simt. Este usor pentru Sagetator sa se intereseze de lucrurile importante pentru Fecioara si invers. Nici unul nu are o problema in a garanta libertatea celuilalt de a se bucura si de lucruri conexe relatiei.


Cel mai bun aspect al acestei relatii este siguranta pe care si-o pot oferi cand doresc sa convietuiasca. Ei pot fi o echipa minunata in momentul in care se invata reciproc sa priveasca viata cu noi ochi. Atata timp cat comunica si apreciaza ce invata vor avea o relatie stabila si fericita.


Sagetator--Balanta


Uniunea dintre Balanta si Sagetator poate fi paradis pentru ambele parti. Aceasta combinatie este una cel putin armonioasa. Sagetatorul este un calator intr-o continua continuare de intelepciune. Balanta contribuie prin cunostintele unei minti ascutite la experientele pe care cuplul le imparte. Dorinta continua de a actiona ajuta relatia lor sa fie una proaspata, iar intelegerea reciproca o va imbunatati pe masura ce petrec din ce in ce mai mult timp impreuna. Atingerea de noi idealuri este importanta pentru Balanta cat si pentru Sagetator, experienta profesionala fiind de nepretuit.


Balanta si Sagetorul sunt atat foarte buni prieteni, cat si foarte buni amanti. Se inteleg reciproc si ambii vad viata intr-un mod optimist si entuziast. Problemele sunt rare, dar uneori Balanta poate manifesta o prea mare dorinta de control emotional asupra Sagetatorului. Pe de alta parte, Balanta este mult mai sensibila; Sagetatorul trebuie sa fie atent sa gandeasca inainte sa vorbeasca si sa nu spuna lucruri prea brutale sau dureroase. Balanta va da intotdeauna inapoi, in loc sa provoace un conflict sau o confruntare. Chiar si atunci cand au probleme cei doi parteneri uita si iarta foarte usor.


Balanta este condusa de Venus, iar Sagetatorul este condus de Jupiter. Feminitatea caracteristica pentru Venus si masculinitatea caracteristica pentru Jupiter fac din legatura acestor doua zodii o relatie compatibila si echilibrata. Jupiter e incliat catre filozofie, padagogie si intelegere, deci Sagetatorului ii place sa inteleaga cat mai multe lucruri noi. Venus are o inclinatie spre dragoste, romantism si frumusete, de unde rezulta si caracterul Balantei.


Balanta este un semn de aer, Sagetatorul este un semn de foc. Legatura dintre ei este plina de o legatura cinetica. Relatia dintre ei tinde sa fie una plina de caldura si adorabila. Sagetatorul crede intotdeauna ca tine toate lucrurile sub control, dar adevarata mana de conducator o are Balanta. Amandoi au o energie fara limite, deci se intampla foarte rar ca unul sa fie obosit in timp ce celalalt mai are energie. Desi exista posibilitatea ca ei sa nu fie de acord, diferentele lor de opinie nu dureaza -- Balanta trece la urmatoare provocare, iar Sagetatorul nu se va simti rau daca partenerul le acorda destula libertate.


Balanta este inititoarea de noi proiecte si lansatoarea de noi idei, iar Sagetatorul va accepta aceste idei atat timp cat exista un loc si pentru el. Cand cei doi lucreaza impreuna, nu vor exista certuri legate de cine dobandeste gloria reusitei lor. Totul merge bine deoarece Sagetatorul este dornic sa se plieze pe ideile celuilalt iar Balanta are un puternic spirit inovator.


Cel mai bun aspect al relatiei Balanta - Sagetator este interesul lor comun in dobandirea de noi cunostinte si in utilizarea intelectului. Se potrivesc foarte bine din punct de vedete si al energiei.


Sagetator--Scorpion


Cand Scorpionul si Sagetatorul se intalnesc trebuie sa aiba grija sa nu o ia prea repede. Rabdarea va da roade. Sagetatorul se simte bine daca are varietate, inovatie si optimism in jurul lui. Scoripionul pune valoare pe experienta, lucru care intareste legaturile emotionale ale cuplului. La inceputul relatiei Sagetatorul se poate simti oarecum constrans de asteptarile Scorpionului, dar, daca Scorpionul isi poate controla sentimentele, perechea poate avea o relatie puternica si incitanta.


Atat Scorpionul cat si Sagetatorul au o privira exploratoare asupra vietii. Le place sa aiba aventuri impreuna. Sagetatorului i se poate parea ca Scorpionul este incapatanat si inflexibil. Scorpionul poate crede ca Sagetatorul este cateodata prea exagerat in reactiile emotionale. Impreuna pot invata despre noi lucruri sau pot vedea noi locuri. Relatia lor e mereu pe drum.


Scorpionul este guvernat de Pluto si Marte iar Sagetatorul este guvernat de Jupiter. Marte este zeul razboiului, facand din Scorpion o persoana hotarata si curajoasa. Cand Marte se combina cu Pluto, reprezinta renasterea si reinnoirea. Jupiter se concentreaza pe filozofie, cunostinte superioare, expansiune, optimism, noroc si calatorie. Impreuna aceasta combinatie de crestere si expansiune, energie masculina, este motivul pentru care se admira si se pot sustine unul pe celalalt.


Scoripionul este un semn de apa si Sagetatorul este un semn de foc. Sagetatorul initiaza proiecte din pura spontaneitate, pe cand motivele Scorpionului sunt mai gandite. Pentru acesti parteneri poate fi dificil cateodata sa inteleaga de unde vine inspiratia celuilalt. Cu toate acestea, daca ambii parteneri sunt de acord ca relatia este importanta, atunci devotamentul si dragostea vor oferi cel mai valoros suport.


Ambele semne au tendinta sa se concentreze pe mai multe proiecte, dar doar sub ghidarea scoripionului vor fi acestea duse la capat. Sagetatorul ii place sa sara din proiect in proiect. Din fericire este usor pentru Sagetator sa aprecieze eforturile Scorpionului, deoarece Scorpionul este mai incapatanat si are standarde mai clare. Pe de alta parte Scorpionul trebuie sa-i ofere Sagetatorului libertatea de a-si explora propriul spatiu si interese. Scorpionul poate duce ideile Sagetatorului pana la capat chiar daca aceste si-a pierdut interesul si a trecut mai departe. Sagetatorul poate invata pe Scorpion ca flexibilitatea este cateodata mai buna decat hotararea acerba.


Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Sagetator este siguranta si flexibilitatea pe care si-o pot oferi unul celuilalt. Ei formeaza un cuplu compatibil in momentul cand invata sa priveasca lumea prin ochii celuilalt si isi pot deschide sufeltul catre celalalt. Atata timp cat comunica si isi accepta diferentele de opinii, relatia lor va fi una extrem de pasionala.


Sagetator--Sagetator


Cand doi Sagetatori se intalnesc formeaza o uniune sclipitoare de calatori in cautarea adevarului. Acest duo priveste lumea prin lentile educate si impart o cautare pentru cunostinte. Prefera o conversatie placuta si provocarile care intretin mintea. Filozofia, concentrarea si o ocazionala disputa incinsa caracterizeaza aceasta relatie.


Acest cuplu este compatibil cand e vorba de echilibrarea intereselor personale datorita dezinvolturii si independentei. Gelozia nu este o problema deoarece fiecare partener are proiecte personale pe care le urmeaza in timpul liber. Cand sunt impreuna, totusi, profita de acest timp din plin si tin foarte mult sa satisfaca nevoile partenerului. Flexibili si moderni, ei isi pot, cateodata, pierde stapanirea de sine. Cu toate acestea nu este o caracteristica a Sagetatorului sa ramana suparat mai mult timp.


Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter. Cuvantul cheie aici este expansiunea; asta deoarece ambilor parteneri le place sa achizitioneze cunostinte si le va placea sa adauge idei noi si excitante in relatie. Sarmul si inteligenta comuna ii va face nu numai un cuplu placut intre ei, dar si pentru altii.


Sagetatorul este un semn de foc. Doua semne de foc se intalnesc pentru a face impreuna o flama mai mare. Experimenteaza in mod constant : iubiti sa mergeti in vacanta sau la santiere arheologice decat sa stati si sa cititi despre ele in carti. Dezinvoltura si prietenia dau cea mai mare tara a caracterului Sagetatorului si anume aceea de a vorbi inainte sa gandeasca. Cei doi iubesc sa inceapa proiecte noi, dar nici unul nu are tenacitatea sa le sustina si-si pierd interesul la fel de rapid. Amandoi sunt nerabdatori sa treaca la urmatoarea chestie noua.


Este extrem de usor sa te intelegi cu Sagetatorul in cele mai multe cazuri. Rareori apar certuri intre cei doi. Amandoi sunt prea fericiti sa satisfaca nevoile celuilalt. Din cand in cand mai apare o incapatinare, dar este usor uitata.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Sagetator este compatibilitatea demna de invidiat si interesul comun in cautarea de cunostinte. Aceasta pereche a gasit echilibrul perfect intre devotament si daruirea de spatiu celuilalt. Impreuna vor explora lumea.


Sagetator--Capricorn


Sagetatorul si Capricornul sunt diferiti in mult privinte: Sagetatorul cauta sa acapareze cunostinte pentru sine, sare nerabdator in proiecte noi; Capricornul da atentie detaliilor, este linistit, chiar timid, intotdeauna gandindu-se la urmatorul pas.


La inceputul relatiei, Sagetatorul si Capricornul nu vor vedea in partenerul lor decat defectele. Sagetatorul poate parea indisciplinat, si Capricornul plicitsitor. Dar odata ce vor inceta in a vedea defectele si se vor concentra asupra atuurilor, vor avea numai de castigat. Sagetatorul il va invata pe Capricorn sa se distreze, si ii va arata ce este libertatea care de obicei lipseste in viata Capricornului. Capricornul il va invata pe Sagetator ce e rabdarea si atentia pentru detalii, faptul ca lucrurile mici conteaza. Sagetatorului i se va parea Capricornul prea responsabil, dar isi vor invata partenerul sa ia lucrurile mai putin in serios. Capricornul il va acuza pe Sagetator ca e nemanierat si impulsiv, dar il va invata sa fie politicos si linistit.


Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter, iar carpicornul urmeaza planeta Saturn. Jupiter e inclinata spre filozofie, o puternica autoeducare si are un noroc care uneori duce la exces. Saturn e caracterizat de munca grea, ambitie si responsabilitate. Influentele unuia asupra celuilalt pot fi benefice si scoate ce e mai bun din celalalt. Ambele semne trebuie sa vada valoarea modului de abordare a partenerului; Sagetatorul il poate invata pe Capricorn sa fie mai spontan, in acelasi timp invatand ce e stabilitatea de la Capricorn.


Sagetatorul este un semn de foc, iar Capricornul unul de pamant. Sagetatorul initiaza proiecte dintr-o perspectiva filozofica, in timp ce Capricornul este mult mai practic. Capricornul vor analiza inainte de a incepe un proiect, in timp ce Sagetatorului ii place sa exploreze pentru satisfactia personala. Desi partenerii pot experimenta dificultati datorita eticii diferite, cand lucreaza impreuna fac o echipa minunata.


Sagetatorul nu vrea sa fie un conducator; cand li se da o idee si un rol intr-un proiect, ei sunt multumiti ocupandu-se numai de partea lor. In schimb, Capricornul este cel care vine cu idei si imparte rolurile. Vor lucra in aceeasi echipa foarte bine deoarece nu vor exista conflicte asupra rolurilor pe care le au fiecare.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator - Capricorn este eficacitatea echipei care o formeaza. Odata ce vor trece de perioada de inceput, partenerii isi vor da seama ca au multe de oferit unul celuilalt. Personalitatile lor diferite face ca relatia sa fie una foarte complementara.


Sagetator--Varsator


Cand Sagetatorul si Varsatorul se intalnesc, combinarea intre viziunea Varsatorului si cunostintele Sagetatorului are tendinta sa creeze o pereche extrem de inventiva si originala. Aceasta legatura este lipsita de constrangeri si desi poate aparea competitia, nu va fi niciodata plictisitoare. Pot fi prieteni extraordinari, fiind capabili sa comunice foarte bine. Ambii au o privire idealista si entuziasta asupra vietii si pot zbura fara frica de a cadea.


Multe relatii Sagetator-Varsator se bucura de un sentiment de aderatie reciproca. Sagetatorului ii place unicitatea, viziunea si inventivitatea careacteristica Varsatorului. In schimb Varsatorul admira stralucirea si initiativa Sagetatorului - Sagetatorii au mereu idei noi dar rareori au ambitia sa le duca la capat cum are Varsatorul. Ambelor semne le place independenta si de aceea nu apar multe conflicte. Cateodata Sagetatorul poate fi prea indulgent cu sine pentru preferintele Varsatorului, care la randul lui poate parea prea excentric pentru Sagetator. Cat timp sunt deschisi in legatura cu sentimentele pozitive ale relatiei, vor putea trece Peste cele negative. Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter si Varsatorul este guvernat de Saturn si Uranus. Aceste planete formeaza un fel de ciclu care este caracterstic relatie Sagetator-Varsator si abilitatii acestora de a se uni pentru a crea noi institutii. Uranus este planeta noilor idei si a creativitatii; de la aceasta planeta capata Varsatorul viziunea extraordinara. Apoi Jupiter adauga influentele spre invatare, expansiune si abundenta. In cele din urma Saturn duce la bun sfarsit proiectul dupa ce inspiratia lui Uranus s-a terminat si energia lui Jupiter a trecut la lucruri noi.


Sagetatorul este un semn de foc si Varsatorul un semn de aer. Aerul este combustibil pentru foc si il tine in viata. Sagetatorul poate tine pasul cu tendinta Varsatorului de a initia noi experimente bazate pe idei futuriste. Cand lucreaza impreuna formeaza o echipa interesanta si inventiva. Varsatorul si Sagetatorul folosesc intelectul si aventura pentru a stimula noi idei - ei isi gasesc creativitatea unul in celalalt. Ambele semne au o gama de interese si dorinta Sagetatorului de a participa fizic le ofera posibilitatea de a pune in aplicare planurile Varsatorului.


Sagetatorul poate initia sau opri proiecte. Varsatorul e cel care poate sustine orice proiect pana la terminare cat timp este pasiont de acesta. El poate stabiliza si termina lucrurile decat sa sara la altele noi fara a le termina pe cele vechi, in timp ce Sagetatorul poate foarte usor sari dintr-o arena in alta dupa cum simte. Ambii sunt loiali si devotati celuilalt si pot realiza multe impreuna.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Varsator este abilitatea lor de a realiza lucruri extraordinare cand lucreaza impreuna. Acesti parteneri pot veni cu o idee, pot planui cum sa o implementeze si se pot tine de ea pana are succes. Aceasta combinatie formidabila face din relatia lor una dinamica si plina de resurse.


Sagetator--Pesti


Cand Sagetatorul se apropie Pestilor, relatia lor este una in care isi implinesc visurile. Sagetatorul este intelectual si filozofic, schimbandu-si foarte usor telurile. Pestii sunt mai linistiti. Sunt opusi in multe sensuri, si la suprafata pot parea ca nu sunt potriviti unul pentru celalalt. Dar cand vor incepe sa tina unul la altul, vor fi capabili sa satisfaca dorintele filozofice al celuilalt.


Sagetatorul este versatil, si intr-o relatie cu Pestii devine protector cu partenerul sau tandru. In schimb, Pestii ofera Sagetatorului o intelegere tacita si un loc de odihna, departe de cautarile obositoare ale Sagetatorilor. Pestii sunt un semn care ca si apa umple orice container in care este turnat; ei au tendinta sa concentreze multa energie pentru intelegerea partenerului. Deseori sunt mai rabdatori cu Sagetatorul decat alte zodiacale.


Combinatia intre explorarea activa a cunostintelor personale a Sagetatorului si compasiunea blanda pentru alti oameni a Pestilor da un lucru minunat.


Sagetatorul si Pestii sunt ambii guvernati de planeta Jupiter. Pestii sunt de asemenea guvernati de Neptun. Jupiter aduce latura exploratoare cuplului. Pestii se vad in situatia de a incerca "sa salveze lumea". Sagetatorul, pe de alta parte, prefera sa-si extinda cunostintele personale prin studii. Neptun este caracaterizat de privirea de ansamblu, idei si iluzii, dar este de asemenea implicat in fantezii. Sagetatorul poate ajuta Pestii sa transforme fantezia in realitate. Jupiter, prin Pesti, il tempereaza pe Sagetator.


Sagetatorul este un semn de foc si Pestii un semn de apa. Aceste doua elemente pot fi o combinatie extraordinara daca muncesc impreuna folosindu-si intelegerea innascut a situatiilor si a persoanelor, pentru a rezolva problemele. Pestii il pot ajuta pe Sagetator sa se concentreze si sa fie bland, in timp ce Sagetatorul poate invata pe Pesti sa iasa in lume si sa vada ce cunostinte are aceasta de oferit. Acestui cuplu ii place sa calatoreasca impreuna. Pestii pot fi plictisitori sentimental pentru Sagetator; prea multa apa stinge focul Sagetatorului. Invers, prea mult foc poate fierbe apa si ii poate lasa pe Pesti instabili sentimental. Sagetatorul si Pestii trebuie sa isi foloseasca calitatile de perceptie pentru a-si imbunatati relatia.


Niciunul din parteneri nu simte nevoia sa castige relatia. Le place sa lucreze impreuna ca egali si sa vada roadele ideilor lor. Pestii sunt fericiti cand ii ajuta pe altii. Ambilor le place sa viseze idei. Niciunul nu este preocupat de rezultate; pentru acest cuplu distractia este calatoria si nu destinatia. O lipsa de confilct asupra rolurilor ii ajuta pe Sagetatori si pe Pesti sa lucreze la acelasi proiect cu un mare succes.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Pesti este ca pot beneficia de cunostintele celuilalt si in acelasi timp pot lucra bine impreuna. Pestii arata Sagetatorului cum sa iubeasca; Sagetatorul il invata pe Pesti cum sa-si materializeze visurile. Abilitatea de a-i oferi celuilalt ce are nevoie face din aceasta relatie una cu adevarat reciproca.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine