esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Sunteti un Maestru

Saint Germain "Sunteti un Maestru ? Spuneti Da!"
Trezirea la adevarul existentei voastre este doar un detaliu de care sa fiti constienti. Toate eliberarile contractiilor din corp au ajutat sa va faca un vas de lumina in forma umana. Cand va veni apelul ascensiunii , toate vasele de lumina vor fi chemate. Nici o atitudine de indoiala nu va fi luata in privinta vredniciei voastre. Cei care au devenit cu adevarat Lucratorii in Lumina o sa livreze acum lumina.A urma un profesor care va va spune altfel va aduce momente dezamagitoare cand va veni ziua acestui urmator val. Nimeni nu se poate inalta daca nu si-a incheiat temele. Sunt cei care le completeaza acum inca eligibili ? Absolut! Continuati intotdeauna sa renuntati la negativitate atunci cand apare. Odata golita, inima va fi larg deschisa. A preda despre a nu face nimic pentru a ascende este indrumarea controlorului. Ramaneti pe aceasta cale si visul ascensiunii va fi complet negat. Eliberati-va de gandirea negativa despre toate detaliile experientei umane de a fi un lider adevarat al luminii. Atitudinile pozitive neutralizeaza comentariile intunecate atunci cand sunt facute de altii.


Toti copiii lui Dumnezeu sunt pe acelasi ceas in ceea ce priveste ascensiunea. Nici unul nu este "ales", toti isi aleg propriul lor viitor. Nu exista nici o diviziune intre invatator si Chela (discipoli). Toti oamenii sunt egali in ochii lui Dumnezeu. Nici un grup de oameni, nu este considerat un grup mai important decat altele. Atunci cand a fost compusa Biblia in maniera datelor istorice create ca lege, destinul grupului numit Israelitii nu era sigur. Ei au ales o autoritate de control divin sa consimta si sa-l declare, ca Dumnezeul lor. A fost el cel care a ales sau a fost ales? Nici unul, numai el a fost singurul lor contact si ei au acceptat cererile pe care el le-a facut pentru propria lor co-creatie. Sunt ei alesi ori ei au ales? Toti sunt alesi si aleg.


Dragii mei, noi totii suntem copiii lui Dumnezeu, chiar si Maestrii divini ai creatiei lui Dumnezeu nu sunt mai dragi lui Dumnezeu decat oricare dintre voi. Nici unul nu este mai favorizat! Puteti deveni mai favorizat? Nu, dar sunteti capabili de a livra mai mult din dansul luminii la manifestarea naturii co-creative decat cei care sunt mai putin constienti.


La douasprezece triburi li s-au dat tablitele pe Muntele Sinai si numai unul le pretinde. Toate celelalte au ales sa nu, dar ele nu vor fi sterse din memoria lui Dumnezeu. Cand acestia sunt chemati sa se inalte sunt egali in fata tuturor celorlalti chemati. Nu se va face nici o delimitare pe aceasta parte a valului.


Practicile pentru a ajunge la ascensiune nu sunt modul de livrare intentionate de initiatorii lor. Cei ce intampina pe toti la un nivel angelic vor fi Maestrii inaltati si Arhanghelii, care sunt aspecte ale luminii divine rugate de Dumnezeu sa asiste. Raspundeti chemarii lor si mergeti pentru ai intalni.


Apatia nu inseamna acelasi lucru cu a fi multumit," indiferent de ce se intampla". Puteti fi incantati de faptul ca viata poate fi imbunatatita pentru toti ca urmare a realizarii voastre? Cat de semnificativa poate fi o consecinta? Noi nu va livram spre ceva ce nu ati mai experimentat inainte-doar zgura negativitatii mentale face asta. Suntem in afara acelui context si venim, ca buni prieteni in fata companionilor nostrii. Luati-ne de maini si treceti prin usa spre fericirea angelica.


Raspunsurile la comentariile mesajului de astazi nu sunt publicate, deoarece acestea sunt gresit –directionate in detaliile lor.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul inaltat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine