esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Mesaj de la SaLuSa

duminica, 18 noiembrie 2012
Mesaj de la SaLuSa.(12 nov. 2012; channeler Mike Quinsey)Mike


Dragilor, lucrurile au luat amploare o data cu ziua de 11 noiembrie, cand un portal s-a deschis pentru a permite luminii sa patrunda in voi si pe Pamant. Aceia dintre voi care ati lucrat cu Lumina nu v-ati elevat doar propria vibratie, ci si pe cea a planetei. Ca atare, va simtiti inaltati si poate puțin ametiti, dar aceasta va trece.


Probabil, cea mai importanta schimbare interioara va fi faptul ca veti simti o profunda pace si o stare de foarte mult calm. Pe masura ce veti lua parte la noi experiente inaltatoare veti deveni din ce in ce mai conectati cu SURSA. Unii dintre voi veți incepe sa simțiți puternicele energii reverberand in ființa voastra, energii pe care le veți lasa sa se propage și inafara voastra.


Traiti acum timpurile pe care le-ati asteptat si, daca priviti in jurul vostru, veti vedea ca schimbari au loc peste tot si ele vor aduce bucurie si fericire, ridicand vibratiile si mai mult.În plan personal, nimic nu este mai important acum decat pregatirile pentru propria Ascensiune . În orice forma va veni, veti ascede, iar restul va urma rapid.


Nu va preocupati de lucrurile materiale deoarece tot ce aveti nevoie va va fi pus la dipozitie, si chiar mai mult decat atat.
Planul privind bunastarea voastra cuprinde toate situațiile posibile si, ca atare, veti avea parte de o tranzitie linistita din dualitate in 5D.

Pregatiti-va sa savurati experienta acesta unica realizand ca aveti privilegiul de a fi fost alesi. Nu exista nici un motiv de frica, fiecare fiinta fiind protejata pas cu pas pentru a ascensiona fara riscuri. Va vom insoti si vom avea grija ca procesul sa se desfasoare in liniste, noi așteptandu-va sosirea in taramurile inalte.Știm ca pe mulți dintre voi ii preocupa soarta relațiilor voastre actuale (din 3D), dupa ce veți accede in dimensiunea superioara. Ne referim la casatorie in dimensiunile superioare. Nu veti mai fi legati de juramintele din 3D si va depinde de fiecare individ in parte daca dorește sa continuie relațiile din 3D sau nu (n.m., cu condiția ca ambii parteneri sa ascensioneze). Totul va depinde de alegerile fiecaruia, orice ”obligativitate pamanteasca” devenind caduca.


În dimensiunile superioare, spre deosebire de Pamant, unde atractia este mai mult de natura fizica, dragostea pentru o alta fiinta consta in schimbul de energii armonioase intre entitați. În anumite situații, poate avea loc, la dorința reciproca, o contopire energetica intre doua ființe, pentru perioade diferite de timp, avand diverse scopuri. Ar putea fi, de exemplu, dorința amandorura de a aduce unele servicii in slujba Luminii, sau aducerea pe lume a unei noi ființe.


Asa cum v-am mai spus, aproape fiecare parte a vietii voastre, asa cum o intelegeti acum, se va schimba. Va veti adapta rapid la un fel diferit de viata care va va oferi oportunitati nemasurate de a calatori, intrucat nu veți mai fi limitați la planeta Pamant.


Planeta voastra a fost considerata ca “planeta temnita” aceasta fiind o caracterizare exacta, datorita vibratiilor joase in care ați existat, și care v-au impiedicat sa faceți incursiuni extraplanetare.


Pe de alta parte, insuși Pamantul a fost menținut intr-un fel de carantina, pentru ca negativitatea energiilor sistemului sa nu se propage in alte zone ale universului, ele fiind considerate suficient de poluante, chiar nocive.Ar mai trebui spus și faptul ca experimentul prin care ați trecut, ca ființe raționale intr-un plan cu densitate foarte joasa, a prezentat suficient interes pentru procesul creației, pentru neconturbarea lui impunandu-se ”enclavizarea” lumii voastre, astfel ca sa nu apara influențe exterioare care ar fi putut conduce la concluzii inexacte. Singura exceptie a fost atunci cand s-a permis unor extraterestri sa va contacteze, dat fiind faptul ca și ei, la randu-le, aparțineau unor civilizații cu o vibratie la fel de joasa cu a voastra.


Odata cu cresterea vibratiilor din ultimii 30 de ani, ati atras atentia planurilor superioare ca aveți dorința de a parasi joasele frecvențe, și acest demers a fost receptat și ințeles corespunzator de Dumnezeul acestui univers care a permis civilizațiilor avansate sa treaca la realizarea Programului Divin, special elaborat in acest scop.


Va veti intalni cu civilizatii despre care nu aveati cunostinta pana acum. Noi, cei din Federatia Galactica a Luminii, va suntem deja cunoscuti, caci suntem prietenii si familia voastra.


În ceea ce va privește, voi, pamantenii, veți avea mereu amintiri care va vor produce nostalgii, cand va fi vorba despre Pamatul care v-a primit la sanul sau, v-a ințeles și v-a ocrotit, chiar daca, nu o data, i-ați adus neplacute și chiar grave atingeri. Multe au fost incercarile prin care ați trecut, incercari resimțite din plin de voi și de Mama Gaia, ca urmare a dimensiunii foarte joase in care ați existat.Însa duritatea experiențelor pe care le-ați trait a avut și avantajul ca v-a ajutat sa evoluați, sistemul vostru planetar fiind considerat unic in univers, din punctul de vedere al oportunitaților de a evolua rapid.


Veti iesi din dualitate mult avansati, din punct de vedere spiritual, fata de cum erati cand ati intrat.
Bucurati-va de saptamanile care urmeaza deoarece multe din schimbarile pe care le-ati asteptat de ceva timp vor incepe.Vechia paradigma se prabuseste fara sanse de revenire iar noi suntem pregatiti sa introducem noul sistem.
Într-adevar, ”in spatele usilor inchise” au loc aranjamente importante care vor face ca lucrurile sa avanseze cu repeziciune.
Continuam sa creștem gradual frecvența aparițiilor navelor noastre pe cerul planetei, faza destul de apropiata fiind a survolarii atmosferei planetei voastre la mica inalțime, pana cand debarcarea se va produce ca o etapa fireasca și, desigur, multașteptata de catre majoritatea dintre voi. Simtim ca, in fine, incepeti sa acceptati realitațile in mod mai relaxat, stiind ca totul este bine si ca veti beneficia de asistenta noastra pentru a accelera progresul civilizației umane.Am dori ca presa sa fie eliberata din ghearele celor care falsifica stirile, adeseori denaturand in mod deliberat adevarul pentru a va induce in eroare și a starni sentimente de teama.


Multe dintre noile legi introduse de unele guverne sau organizații zonale sau globale vor fi schimbate pentru a va oferi libertatea informarii iar disimularea, folosita pentru ascunderea adevarului, nu va mai fi acceptata.
Ați fost mințiți peste orice limita acceptabila și asta va inceta foarte curand.


Printre altele, veți fi uimiți cand veți afla cat de avansat este programul vostru spațial. Cu ajutorul extraterestrilor, dupa cum veti afla, calatoria in spatiu a cunoscut un progres considerabil. În prezent, aveti cateva navete spatiale despre care nu vi s-a comunicat nimic.Sunt SaLuSa de pe Sirius si va asiguram ca privim cu incredere momentul cand ne vom intalni.
Ne veti accepta cu usurinta pentru ca suntem ca si voi, doar ca venim de la un nivel mai avansat de constiinta. Avem atatea sa impartasim cu voi! Vom trai momente minunate, sublime!!


Primiți dragostea noastra care se revarsa liber asupra voastra.

SaLuSa.

SURSA: http://galacticchannelings.com/
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
SaLuSa 23-Mai-2011


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa 23-Mai-2011

SaLuSa 23-Mai-2011

Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.
Dupa cum se poate astepta, profetiile vin si se duc, si veti vedea ca periodic unele grupuri vor simti ca ele au fost ghidate spre o profetie ce le sustine crezurile. Va puteti intreba cum se petrece aceasta, si in multe cazuri este rezultatul energiei date unui eveniment de o semnificatie religioasa. Aceasta poate sa mearga in urma sute, daca nu mii de ani, gradat ea devenind atat de puternica incat va impinge constiintele acelor credinciosi la o manifestare concreta. Factorul care poate sa duca la un non-eveniment este cel mai probabil acela ca linia temporala s-a schimbat, impreuna cu nivelele de constiinta si Lumina a ajuns sa fie cea care aduce pacea. Ca si rezultat previziunea nu merge mai departe si ea nu se mai manifesta. Apocalipsa prin urmare nu va mai avea loc asa cum se astepta, desi vor exista inca multe schimbari planetare, insa ele nu mai sunt asociate cu moartea in masa si distrugerea.
Daca este cu putinta oamenii ar trebui sa se concentreze pe aspectele pozitive ale schimbarilor, si dupa cum am recomandat adeseori sa isi pastreze viziunea asupra Noului Pamant in prim plan. Aceste vremuri vor fi confuze pentru atat de multe suflete care nu sunt chiar sigure la ce sa se astepte, si activitatile nu sunt sustinute de catre Cei intunecati. Ei au planuit sa falsifice evenimente care sa vina in paralel cu profetiile, implinind astfel asteptarile oamenilor, ceea ce desigur va alimenta factorul "frica". Noi suntem constienti de aceste intentii si in cadrul anumitor limite, datorita situatiilor karmice, suntem capabili a le preveni de la a mai aparea. Noi am prevenit Un Al Treilea Razboi Mondial, distrugerea Pamantului si imbolnaviri si infectii in masa, care ar fi putut sa decimeze populatia voastra. Acestea s-au petrecut in acord cu responsabilitatile noastre de a se va atinge in siguranta momentul Ascensiunii si ca aceasta posibilitate de a ascende nu va este negata.
Lucrurile pot sa nu va apara in aceasta ipostaza, insa voi va inaltati din vibratiile joase si pe masura ce faceti aceasta, activitatile intunecate vor fi diminuate, prin Lumina care le slabeste impactul. Prin pasii ce sunt facuti pentru a aduce aliatii nostri in pozitii de putere, noi am influentat de asemenea ceea ce se petrece. Prin toate acestea, luate impreuna, noi progresam spre telurile noastre de a aduce schimbari majore, care vor conduce la inlaturarea Celor intunecati. Deci fiti siguri ca si daca nu detineti detaliile, noi ne atingem telurile noastre, de a duce lucrurile mai departe. Atunci cand va incepe nu va putea exista nici un alt deznodamant, Planul Divin urmand a se manifesta indiferent de forma exterioara pe care o vor lua lucrurile. Este motivul pentru care noi ocazional va amintim ca Lumina deja a atins victoria ce v-a fost promisa. Nu exista absolut nici un motiv de ingrijorare si orice ati ales pentru voi sa experimentati in vremurile de sfarsit, aceea se va manifesta.
Noi continuam sa va facem sa priviti inainte, urmand a veni o vreme in care trecutul va a vea o mica influenta asupra voastra. Odata ce ati ascensionat si nivelele voastre de constiinta sunt expansionate foarte mult, voi prin urmare va veti deconecta de la amintirea de a fi fost in vibratiile joase. Aceasta nu va mai avea importanta, insa fara indoiala experienta castigata va ramane mereu cu voi. Voi sunteti pentru totdeauna pe calea spirituala de a va regasi calea inapoi la Sursa, si aceasta se aplica tuturor sufletelor, fara exceptie. Deci voi puteti vedea ca oriunde intalniti alte suflete, voi aveti multe in comun si dintre toate nu cel mai putin aspectul de a veni cu totii din aceeasi Sursa. Voi ati ales sa experimentati separarea de aceasta si ati acceptat provocarea de a va restabili Lumina si nivelele de constiinta, care sa restaureze amintirile voastre subconstiente asupra adevaratului vostru Sine. Aceasta s-a realizat de catre multi dintre voi si a fost acest succes acela care a permis ca mai mult timp sa va fie acordat, pentru a reusi sa ascensioneze cat mai multe fiinte cu putinta. Altfel voi nu ati mai fi fost aici la acest moment si v-ati fi intcheiat calatoriile odata cu venirea Mileniului.
Deci Dragilor, voi puteti intelege admiratia si iubirea, ce se revarsa spre voi din dimensiunile mai inalte, deoarece succesul vostru a fost realizat doar prin dedicatia voastra si intentia puternica de a depasi toate obstacolele. Voi sunteti cu adevarat fiinte magnifice si in viitorul apropiat voi va veti alatura noua ca Fiinte cu o constiinta deplina. Indiferent de experientele voastre pamantesti, nu trebuie sa aveti o viziune joasa asupra voastra insiva, intrucat insasi motivul de a fi pe Pamant a fost acela de a cobori in vibratiile joase. Ceea ce ati invatat din ele este aspectul cel mai important, si nu modul in care ati facut aceasta, deoarece cu totii ati experimentat atractia energiilor joase. Cum altfel sa fi invatat cum sa le manuiti si cum sa intelegeti pe deplin cum sa le faceti fata? Voi nu sunteti etichetati ca pacatosi, asa cum unii vor sa va faca sa credeti, si viata pe Pamant a fost menita sa fie traita, spre a alege orice experienta, care ar putea sa va imbunatateasca intelegerea, care sa va conduca inapoi la Lumina.
Voi ati avut cu totii atatea vieti in dualitate si este de inteles ca voi acum simtiti ca este momentul pentru schimbare. Pentru multe suflete nu mai sunt prea multe de invatat din ea, si pentru ca si-au restabilit o puternica legatura cu Lumina, sunt pregatiti sa se inalte. A fost un crescendo pana in acest moment de-a lungul mai multor secole si mari Fiinte au pasit pe Pamant, pentru a va ajuta sa intelegeti adevarul Divinitatii voastre. Invataturile acestora poate ca au fost distorsionate, dar aceasta face inca si mai remarcabil faptul ca voi totusi v-ati gasit Lumina voastra. Iubirea este cuvantul cheie in evolutia voastra, fie ca o primiti sau o emiteti, iar atunci cand atingeti un punct in care sa fiti capabili sa o manifestati fara conditii, voi sunteti cu adevarat una cu Constiinta Cristica. Noi vorbim de Iubire Neconditionata, iar aceasta insemna sa daruiesti fara a judeca si fara a cere nimic in schimb pentru aceasta. Oamenii au o tendinta de a pastra o conceptie, care pune conditii pentru a darui Iubire, si aceasta este o lectie ce trebuie invatata pe masura ce intrati in ultima perioada, care duce la Ascensiune. Pur si simplu faceti tot ceea ce puteti si veti afla ca va deveni mai usor sa ganditi astfel, aceasta venind cu o crestere in nivelele voastre de constiinta.
Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine