esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SanJAsKa–In ceea ce priveste dezvaluirea si ceea ce urmeaza

Lucas–SanJAsKa–In ceea ce priveste dezvaluirea si ceea ce urmeazaLucas: Buna ziua SanJAsKa - ai putea sa ne dai un mesaj scurt despre dezvaluirea care pare a fi aproape de desfasurare?


 SanJAsKa: Draga prietene, mi-ar placea sa va dau un raspuns la aceasta intrebare. Suntem atat de incantati caci timpul este aproape, ca vom fi cu voi toţi, dragul meu prieten. Anunţul va fi facut si transmis la toate canalele de stiri primare din lumea voastra. TV, Radio, Internet. Ne-am asigurat ca mesajul va fi adus la voi toţi, chiar daca nu-l veti putea vedea, auzi sau citi. Veti fi constienti de mesaj in modul potrivit pentru voi. Cu dezvaluirea observata in intreaga lume o noua sarcina se afla in faţa pentru voi si prietenii vostrii Lucratori in lumina.


Lucas: Ai putea sa ne spui mai multe despre SanJAsKa?


SanJAsKa: Ma bucur sa elaborez in acest sens. Unora dintre voi li se va cere sa ajute la aducerea urmatorilor pasi in locul potrivit. Ei vor lucra strans cu aliaţii nostrii de pe pamant si cu Agartanii (locuitorii Agartei*)precum si cu noi. Vrem sa ne asiguram ca toţi oamenii vor fi pregatiti pentru primul nostru contact cu voi dupa ce dezvaluirea este anunţata. Vom lucra, de asemenea, la rularea si efectuarea masurilor necesare pentru a ne asigura ca restul va urma, in timp ca sa spunem asa. Vorbim despre programul vostru de abundenta, de exemplu.


Toţi vor urma o cale de timp care este necesara in constructia timpului vostru pe pamant si este dictata de Planul Divin. Multe se vor intampla in ritmul de care este nevoie pentru finalizarea acestuia sau mai rapid in cazul in care evoluţiile vor permite acest lucru. Voi ne veţi ajuta in curand in aducerea istoricului veridic si real pentru voi toti. Veţi invaţa despre cei care v-au vizitat, despre familiile voastre stelare. De asemenea, veti invaţa despre cele intunecate care au facut din locul vostru de drept pe site-ul nostru o plimbare cu hopuri. Noi am depasit obstacolele respective deoarece cabala intunecata devine slabita sau este adusa in locuri sigure din care nu poate face nici un rau pamantului si voua. Ultima rezistenţa este la fel ca si ultima frunza care cade de pe copac acum. In curand copacul va inflori in noua primavara.


Sa stii prietenul meu drag ca in curand totul va fi clar. Vom comunica intr-un mod transparent si usor de inţeles pentru toţi. Nimeni nu va fi lasat pe dinafara. Fiti creatorii neinfricati ai pacii si schimbarii. Traiti acum si fiti iubire, in toata fiinţa voastra. Asteaptati momentul plin de bucurie al reuniunii noastre in curand.

Iti mulţumim SanJAsKa pentru raspunsurile tale.


Iubire si Lumina, Lucas

20 noiembrie,2011
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine