esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa, 23-Noiembrie-2011

23-Noiembrie-2011SaLuSa, 23-Noiembrie-2011  
Puterea oamenilor creste si ceea ce vedeti in lumea voastra arata ce succes puteti sa aveti, atunci cand oamenii se mobilizeaza pentru un scop comun. Poate sa ia timp pana atingeti succesul deplin, dar odata ce ati pornit lucrurile, inertia lor le va duce mai departe. Guvernele vor tine cont de cererile voastre, ori le vor ignora, aceasta conducand la dizolvarea lor. Voi ati creat conditiile ce permit ca noi si altii ca noi sa venim in ajutorul vostru, si desigur, noi lucram in spatele scenelor, dar influenta noastra ajuta activitatile directe, intr-un mod care este benefic pentru voi. Dupa cum stiti, noi monitorizam ce se petrece acum si de asemenea ce este se planuieste de catre Cei intunecati. Noi facem eforturi sa va punem pe acea directie de mers, care este cea mai putin volatila si care este cel mai probabil ca va evita confruntarile violente. Cu cat autoritatile dau inapoi, permitand continuarea demonstratiilor pasnice, cu atat mai mult ajutor vor primi. Populatia lumii se trezeste acum, realizand cum a fost subjugata de eoni de timp si nu va renunta la cererile ei de schimbare, pana ce suveranitatea oamenilor nu va fi restaurata.


Deci lupta continua, cu Lucratorii intru Lumina aducand din ce in ce mai multa Lumina pe Pamant, care ridica vibratiile pe culmi noi. Fiti siguri ca totul se desfasoara conform planului, unele puncte fiind deja atinse, care vor permite unor actiuni ferme sa se petreaca. Aliatii nostri lucreaza din greu, dar au nevoie de sustinerea noastra din cand in cand, pentru ca ei sa atinga tintele pe care noi li le dam. Dupa cum am spus inainte, noi am dori sa vedem ca lucrurile evolueaza pana la sfarsitul anului, acestia fiind pasii care vor deschide calea spre un mare salt inainte. In permanenta folositi-va intuitia in aspectele ce va privesc personal si in cazurile in care voi realizati ca anumiti pasi trebuie urmati, pentru a va apara in fata oricarei actiuni realizate. Noi ne gandim la posibile crize de alimente si intreruperi ale curentului electric, care pot, in unele zone, sa va creeze inconveniente. Tineti minte ca in viitorul apropiat noi vom fi cu mult mai aproape de voi si cel mai probabil vom fi capabili sa va asistam personal. Nici una dintre problemele pe care le experimentati nu va vor afecta pentru o lunga perioada de timp, deoarece ele au fost anticipate cu mult timp in urma si li s-a permis sa aiba loc.


Voi incepeti sa realizati ca in ciuda previziunilor sumbre de catastrofe ce vor veni cu vremurile de pe urma, pana acum nu a fost nimic de natura acelor profetii si voi sunteti cauza schimbarilor care s-au petrecut. Pentru o lunga perioada de timp, voi ati actionat din greu, iar actiunile voastre au fost incununate de succes, pentru a ridica nivelele de vibratie, si aceasta reusita a anulat nevoia unor schimbari drastice. Desi purificarea si modificarile fizice sunt inca necesare, in loc de unele pe o scara larga, ele au devenit mai locale. Atunci cand ne vom putea alatura voua, noi vom lucra impreuna si vom face ca munca sa fie una de scurta durata, in fata incercarilor la care sunteti supusi. O mare parte din purificarea necesara nici macar nu necesita ca noi sa ne aflam pe Pamant si poate fi realizata direct din spatiu. Intr-adevar, noi am facut aceasta pentru chiar o lunga perioada de timp si acesta este motivul pentru care marile voastre ghinioane v-au cauzat decat unele inconveniente limitate. In era testelor nucleare, care au poluat atmosfera voastra, noi am fost responsabili de curatarea ei.Noi avem o mare admiratie pentru voi, in ceea ce priveste faptul ca voi ati primit sa treceti prin incercarea dualitatii, stiind ca ea va fi o experienta extrem de grea. Este doar acum momentul in care multi dintre voi v-ati trezit la adevarata voastra identitate si la adevarul ca voi nu sunteti corpurile voastre fizice, ci Fiinte de Lumina. Dupa mii de ani si multe vieti (incarnari, n.t.), voi v-ati decoperit abilitatea de a va centra intentiile asupra ceea ce va doriti cu adevarat si ca voi nu sunteti dependenti de nici o alta persoana. Voi nu mai acceptati sa fiti inrobiti si din ce in ce mai multi dintre voi va asumati responsabilitatea pentru vietile voastre. Cu timpul voi veti deveni total independenti si vi se va permite libertatea de a va alege experientele, iar acea zi nu este atat de indepartata. Aceasta tine de a va ridica pe voi insiva la a deveni o Fiinta in planurile superioare ale existentei, iar Ascensiunea face parte din acea calatorie.

Pentru moment acceptati problemele lumii voastre de zi cu zi, stiind ca ele sunt o cale spre un final, ce va va conduce spre o noua perioada de experienta. Voi nu veti avea nevoie sa treceti prin lungi perioade de recuperare, deoarece munca de reconstructie va fi foarte rapida. Pe atunci noi vom fi sosit pe Pamant si impreuna noi vom pregati scena pentru incheierea ciclului dualitatii. Noi cei din Federatia Galactica, ne-am pregatit de mult pentru rolul pe care il vom juca foarte curand si stim ca, vorbind la modul general, voi sunteti gata sa va alaturati noua. Nivelurile de constiinta a multora dintre voi au atins punctul in care voi sunteti suficienti de constienti, pentru a intelege scopul superior al Omului si lucrati pentru a-l atinge.


Anul viitor va fi unul de reusite imense, nu in ultimul rand el va aduce si ruperea barierelor ce v-au tinut separati. Indiferent ca aceasta s-a petrecut din motive politice, religioase sau rasiale, tendinta naturala a Omului este de a fi bun si iubitor de pace. Dupa cum razboaiele vor fi oprite si la fel si amenintarile de razboi, voi veti fi capabili sa lucrati impreuna, fara a va afla intr-o stare de frica, si increderea intre oameni va reveni. Justitia se va intoarce de asemenea si acolo unde va fi posibil, toate injustitiile vor fi indreptate. Noi stim ca multi dintre voi ati fost victimele proceselor false si inca va aflati in custodie sau incarcerati, voi veti fi eliberati.


Politica se va schimba atat de mult, incat nu va mai exista loc pentru mituiri sau coruptie si sinceritatea si transparenta vor asigura ca voi veti putea avea o incredere deplina in cei alesi. Noi deja i-am abordat pe acei politicieni, care sunt ai Luminii si care pot fi pe deplin crezuti ca au cele mai bune intentii pentru voi in inimile lor, atunci cand vor fi numiti in guvernele interimare. Este mult de facut, dar planurile s-au realizat pe o durata chiar lunga de timp si cei care vor lucra cu noi sunt de incredere si ei cunosc ce se cere de la ei. In viitor sistemul politic va opera diferit si voi veti avea o mult mai mare influenta asupra a ceea ce se va petrece si acesta va functiona pentru oameni.


Dragilor, asteptarea voastra se va incheia in curand si trecutul va parea a fi doar un vis urat. Viata va fi rapid transformata in una care este placuta si care in sfarsit va intalni asteptarile voastre. Deja este o stare de calm, ce intra in viata unora dintre oameni, pe masura ce noile energii isi fac simtit efectul si o stare in care oamenii pur si simplu stiu ca schimbarea pluteste in aer. Pastrati-va atentia destul de in fata si nu lasati ca haosul actual sa va afecteze, deoarece el nu va dura nici pe departe pe atat de mult pe cat va puteti voi astepta sa dureze.


Sunt SaluSa din Sirius si va multumesc voua tuturora, acelora care ati facut eforturi de a aduce Lumina pe Pamant si intr-o zi veti afla care este motivul pentru care ati venit.


Multumesc SaLuSa 


Mike Quinsey. 
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine