esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa, November 18, 2011

SaLuSa, November 18, 2011


Atunci cand atentia voastra este concentrata asupra viitorului voi simtiti energia inaltatoare din jurul vostru, daca nu faceti-va timp pentru a va destinde in locuri linistite si atunci cu siguranta va veti relaxa. Nu este nici o nevoie de a purta greutatea lumii pe umerii vostri, doar permiteti-i sa isi gaseasca calea ei spre a se implini, deoarece aceasta este trasatura vremurilor in care va aflati. Voi ar trebui sa fiti suficient de increzatori in legatura cu destinul vostru, pentru a crede ca va aflati la inceputul unor mari schimbari, care va vor pune pe o alta cale, lasand vechea paradigma in urma. Ascensiunea este viitorul vostru, daca alegeti sa o faceti si multe eforturi se fac pentru a asigura ca toate sufletele sunt in contact cu adevarul. Daca acesta ajunge sa faca parte din sistemul vostru de valori, inlocuind falsele invataturi, este alegerea fiecaruia. 


A sosit momentul sa va asumati responsabilitatea pentru viitorul vostru si sa nu va mai bazati pe alte persoane, decat daca puteti fi siguri ca ele spun adevarul. Aici este intuitia voastra, care isi intra in rol si ea poate fi urmata doar atata timp cat nu permiteti egoului vostru sa va dicteze altceva. Uneori oamenii sunt reticenti la a-si parasi teoriile lor indragite si prefera mai degraba sa traiasca cu incertitudinile lor ca si tovarasi de calatorie. Noi intelegem cat de dificil este sa admiteti ca ati fost condusi gresit de insasi aceia in care v-ati plasat toata increderea. Totusi, atunci cand veti decide sa nu mai depindeti de nimeni, veti afla ca nu exista nici o lipsa de informatii si ghidare, care sa va poata pune pe calea cea buna. 


Pe scurt, atunci cand voi cautati scopul vietii, incepeti de la faptul ca exista Un singur Dumnezeu, in care exista intreaga viata. Aceasta va face ca lucrurile sa devina clare in cazul diverselor religii, nici una nefiind opusa alteia, neputandu-se declara de altfel ca doar una dintre ele detine adevarul. Odata spuse acestea, voi aveti o viata infinita si voi nu sunteti corpul vostru, ci va schimbati forma de fiecare data cand va incarnati. Totusi, sufletul vostru, care este Scanteia Divina, este indestructibil si el creste prin experienta evolutiei si se indreapta in permanenta catre dimensiuni mai inalte si in cele din urma va ajunge la Sursa A Toate Cate Sunt. Daca voi puteti accepta acestea ca fiind adevarate, aceasta va va oferi bazele pe care sa puteti deveni mai luminati. 


Majoritatea oamenilor au auzit despre Maestrii si atunci cand ei sunt prezenti pe Pamant, invataturile lor va vor permite sa verificati cat de mult ati avansat in credintele voastre. Vor exista unii care vor fi in punctul de a nu avea nici un fel de credinta particulara si se vor simti nepregatiti sa faca decizii, care sa le schimbe cursul vietilor lor. Ei nu vor fi fortati sa faca nimic diferit, dar sunt cu siguranta nepregatiti sa plece din a treia dimensiune. Ei prin urmare vor continua sa experimenteze in aceeasi dimensiune, pana ei vor alege sa se trezeasca. Ei nu trebuie considerati ratati in nici un fel, fiind alegerea voastra asupra timpului pe care il petreceti in oricare dintre dimensiuni. Adevarul este ca odata ce deveniti Fiinte de Lumina, veti avea o dorinta puternica de a progresa spre dimensiunile mai inalte. In istoria voastra straveche voi aveti multe referinte la (dumne)zeii care au venit pe Pamant, mai des decat la “la cei care au venit din ceruri”. Cu greu mai poate fi gasita o observatie mai ilustrativa decat aceasta si inseamna exact ceea ce spune. Acum ca v-ati familiarizat de multa vreme sa vedeti navele noastre pe cer, realizati ca este o referinta clara la Fiintele din Spatiu (eng. Space Beings, n.t.). Omului de acum cativa mii de ani in urma noi le paream a fi (dumne)zei si aceasta explica ceea ce a ramas un mister pentru atat de multa vreme. Totusi, nu toate contactele au fost facute cu dorinta de a va ajuta si unii au profitat de faptul ca voi ii considerati (dumne)zei. Aceasta a cauzat o interpretare gresita asupra care sunt scopurile noastre in a va contacta, dar suntem bucurosi sa spunem ca cu timpul majoritatea dintre voi ne accepta ca Fiinte de Lumina. Cu sosirea vibratiilor inalte, care vor exista pe Pamant, nu va mai fi cu putinta pentru entitatile de vibratie joasa sa penetreze Pamantul. 


In cea din urma parte a anului viitor, Lemurienii, cei care sunt Fratii si Surorile voastre stravechi, vi se vor alatura din Pamantul Interior si, impreuna cu alti vizitatori, voi veti avea multe de invatat. Multe alte suflete s-au oferit cu o mare daruire spre lua parte la etapele finale ale pregatirii voastre pentru Ascensiune. Vor fi ajutoare mai mult decat ample pentru variile proiecte la care veti fi chemati sa participati. Desigur ca nu se incheie cu Ascensiunea, fiind inceputul unei noi ere de cooperare pentru a va ridica la nivelul de Fiinte Galactice. Deci pe durata urmatorilor cativa ani va fi foarte emotionant si voi de asemenea veti fi atins o stare in care schimbarile din corpul vostru fizic vor ajunge sa depaseasca conditia care inainte va facea sa imbatraniti. 


V-am spus atat de multe despre schimbarile din viitor, dar noi tinem sa subliniem ca totul se va petrece pe durata viitoarelor 12 luni. Totusi, viteza cu care ele vor veni va vor tine destul de ocupati. Nivelele voastre de constiinta vor fi fost ridicate de 11.11.11 si continua sa creasca destul si in viitor. In aceasta directie voi veti deveni atotstiutori si veti fi castigat dreptul de a fi numiti Maestri. Amintiti-va ca voi v-ati mai aflat inainte la acele inalte niveluri de constiinta si ati pierdut cea mai mare parte dintre ele pe masura ce ati cazut in dualitate. 


Dragilor, noi cei din Federatia Galactica suntem reuniti pentru ultimele zile ale ultimei cabale, care poate doar sa ofere o rezistenta in vorbe, acum ca puterea ei a fost serios slabita si ocaziile in care ati aflat despre nave care au cazut la sol distrugandu-se sunt invariabil cele ale intrusilor cum ar fi Micii Cenusi si cele ale prietenilor acestora, Reptilienii. Pe scurt noi ne vom simti mai liberi in a ne misca mai deschisi in calatoriile noastre in jurul Pamantului si intentionam ca mai multi dintre voi sa vada navele noastre. Voi intrati intr-o perioada de mare activitate atat pe, cat si in afara Pamantului. Data Divina pentru Dezvaluire se apropie cu rapiditate si aranjamentele necesare pentru anuntul ce o va preceda au fost facute. 


Sunt SaLuSa din Sirius si imi place ideea de a va vedea bucuria si emotia atunci cand primul dintre voi va fi invitat pe navele noastre, dar nu este nimic care sa se compare cu experienta reala, pentru a simti cu adevarat impresiile pe care le veti avea. De asemenea intalnirea cu noi va inlatura orice ultime dubii pe care le mai puteti avea despre noi. Atunci cand vorbim despre a va transmite iubirea noastra, este ceva ce voi veti simti cu claritate, cand va veti afla in prezenta noastra. 


Multumesc SaLuSa 


Mike Quinsey. 
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine