esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa 20-Februarie-2012

SaLuSa 20-Februarie-2012De la o zi la alta circumstantele din lumea voastra se schimba foarte repede. Faptele poate ca nu va sunt disponibile cu promptitudine, insa pe masura ce inlaturarea Celor intunecati continua, voi veti afla mai multe despre aceasta. Aliatii nostri avand sustinerea noastra progreseaza foarte bine, si nimic nu va opri succesul lor final. De exemplu, desi multe tentative de a porni cel de Al Treilea Razboi Mondial au fost facute, ele au fost confruntate asa dupa cum v-am spus tot timpul si nu va mai fi nici un alt razboi. Acest mesaj ajunge la cei care sunt atatatorii de razboi, iar ei isi dau seama ca noi ne tinem cuvantul dat. Au existat un numar de incidente false, de care ne-am ocupat, pentru a evita probabilitatea unei confrunatari majore. Unele au fost prea mari pentru a fi pe deplin inabusite, iar unele detalii se scurg in afara. Fiti atenti si fara indoiala veti observa unele rapoarte neobisnuite.


Este clar ca nu avem nici o dorinta de a ne angrena intr-o lupta cu Cei intunecati, dar avem autoritatea de a actiona in numele vostru, spre a va apara. Voi v-ati facut cunoscuta dorinta de a intra intr-o era in care razboiul sa nu isi mai gaseasca locul, si ati cerut pace mondiala. Ea va fi asigurata si imputernicita daca va fi necesar, pana ce aceia care sunt responsabili de asemenea acte atroce precum razboiul nu vor mai fi capabili sa exercite o asemenea putere. Este un Decret Divin care spune ca cercul dualitatii voastre se incheie prin a avea razboiul total eradicat, iar pacea fiind ferm stabilita. Pentru prea mult timp drepturile voastre au fost furate, si s-a ajuns in punctul in care ele sa fie total restaurate.Vechea paradigma este acum defuncta, si nu va mai atrage energie pentru a se hrani. O noua zi a inceput, care va in flori total odata cu Ascensiunea.


Dragilor, in lumina a ceea ce v-am spus in legatura cu stabilirea pacii, va rugam sa nu va lasati coplesiti de frica in urma problemelor pe care le observati in Orientul Mijlociu. Va fi un sfarsit brusc al tuturor confruntarilor, iar cei implicati vor vedea un eveniment ce va aduce pacea pentru toti. Nu mai este loc pentru arme nucleare, iar ele deja au fost alocate pentru a fi distruse. Mesajul ajunge in sfarsit la destinatie, cum ca lor nu li se va mai permite sub nici o forma sa le foloseasca. Guvernele voastre au stiut de noi si de interdictia asupra asemenea dispozitive de multi ani, si in sfarsit realizeaza ca noi suntem seriosi in legatura cu ceea ce spunem.


Noi ne aflam aici pentru a asigura ca Lumina este sustinuta in toate modurile posibile, fara a se interveni asupra liberului arbitru al Umanitatii. Federatia Galactica reprezinta pastratorii pacii Universului, iar unde ne veti gasi, veti gasi Lumina in actiune. Nimic nu scapa observatiei noastre, si nu exista ascunzisuri pe care Illuminati si trepadusii lor sa le poata folosi, pentru a-si evita soarta. Lor li s-a oferit o cale de scapare in cazul in care demisioneaza, insa aceasta nu inseamna ca vor putea scapa cu crimele pe care le-au facut impotriva Umanitatii. Sunt puteri cu mult mai mari decat noi, care se asigura ca justitia este intrunita.


Federatia Galactica nu a fost mai activa decat ea este in prezent, deoarece haosul si collapsul vechilor cai implica o purificare considerabila de energiile care au ramas latente de mii de ani. Ele nu vor avea loc in vibratiile superioare, care acompaniaza Ascensiunea, si intr-adevar, din acest motiv, ele nu pot sa aiba vreo influenta asupra ei. Legile Universului sunt sacre si se aplica pe toata intinderea sa, iar noi suntem cei care ne vom asigura ca ele vor fi duse la implinire. Acesta este motivul pentru care odata cu Ascensiunea nici un suflet nu va putea sa mearga mai departe cu ea, decat daca vibratiile respectivului suflet sunt compatibile cu ea. Alegerea este inca a voastra, dar voi va trebui sa atingeti un anumit nivel vibrational pentru a ascende. Toate sufletele au stiut aceasta inainte de a se incarna, iar unele dintre ele nu au nici o dorinta de a ascensiona, insa doresc sa adauge aceasta perioada in dualitate experientei lor.


Voi sunteti pe cale sa experimentati o perioada incitanta de a vedea incheiat ciclul dualitatii, si aceasta nu va incepe cu adevarat pana ce nu vi se va permite sa traiti in pace si fara frica. Voi veti deveni liberi si cu abundenta si alte beneficii, ce vi se cuvin, veti simti un mare val de fericire si bucurie care matura Pamantul. Noi vom fi deschisi fata de voi si ne vom alatura petrecerii voastre, deoarece aceasta va fi pentru voi o ocazie istorica. Noi putem auzi un mare oftat de eliberare de jur imprejurul lumii, pe masura ce voi veti experimenta un grad de libertate, cum nu ati mai experimentat de eoni de timp. Treceti la treburile voastre zilnice cu asemenea ganduri in minte, si aflati ca nu trebuie sa mai suportati pentru inca mult timp haosul prezent.


Voi veti afla din ce in ce mai frecvent despre aceia dintre voi care sunt vinovati de crime impotriva voastra si care sunt fortati sa demisioneze. Coruptia si mitele sunt endemice politicii si marilor afaceri, insa aceasta se va schimba, deoarece in timp doar cei care sunt demni de incredere si sinceri vor supravietui curateniei. Acum se ia pozitie pentru a fi dezradacinati cei care au muncit doar pentru binele propriu. In viitor vor fi doar suflete ale Luminii reprezentandu-va si avand grija de interesele voastre. Asemenea responsabilitati ar trebui considerate un privilegiu si o onoare, si voi aveti oameni printre voi care v-ar servi cu bucurie in acest mod.


Voi toti ati trecut prin multe vieti pe Pamant, pentru a ajunge in acest stagiu al evolutiei. Om bogat, sau om sarac, voi ati intalnit tot felul de incercari, iar astazi voi sunteti cu mult mai intelepti si mai constienti decat atunci cand ati intrat pentru prima oara in dimensiunile joase. Acesta este motivul pentru care atatia dintre voi sunteti pregatiti sa ascensionati, deoarece dualitatea nu mai are nimic ce sa va invete, desi experienta va va prinde bine in viitor. Deci chiar daca voi treceti prin perioade de incercare, poate sa fie ultima data in care lectii in dualitate sunt plasate inaintea voastra. Chiar daca voi sunteti comparativ tineri, voi cu siguranta ati avut motive intemeiate de a experimenta vremurile de pe urma.


Care ar fi fost scopul vietii, daca nu ar fi avut nici un tel. Cu siguranta, fara el ar fost haos si dezordine si nici un tel real spre care sa va indreptati. Pe cand ea chiar se desfasoara pe o cale divin integrata, ce va inalta Umanitatea prin a oferi fiecarui suflet posibilitatea de a ascensiona. Deci din haos un plan pentru evolutia voastra aproape ca a fost incheiat, spre a finaliza aceasta scena a sa. Apoi voi veti intra intr-un nou ciclu de o vibratie mai inalta, cu telul de a merge chiar si mai departe.


Eu sunt SaLuSa din Sirius si sunt multumit ca alaturi de altii am avut posibilitatea de a va acompania in calatoria voastra de reintoarcere acasa.

Iti multumesc SaLuSa.


Mike Quinsey.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine