esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa, 11-Mai-2012


SaLuSa, 11-Mai-2012Quinsey(Channeled by Mike Quinsey).Multe evenimente au loc la voi, dar noi nu suntem intotdeauna abilitati sa va furnizam detaliile pe care le asteptati. Va reconfirmam insa ca programul in care suntem implicati se desfasoara conform calendarului si ca aliatii nostri de pe Pamant sunt aproape de a incepe o serie de actiuni care vor confirma realitatea comunicarilor noastre catre voi. Este sigur ca noi nu vom mai tolera obstructionarea programului divin in derulare si vom lua promt masurile care se impun impotriva autorilor. Mass-media fidela adevarului va incepe sa-si faca simtita prezenta mai mult decat pana acum, pentru ca popoarele lumii sa cunoasca faptele de interes. Aceasta se va intampla destul de repede, adica intr-un timp masurat in saptamani, nu in luni. Marea operatiune la care ne referim va avea loc fara dificultati deoarece ea este foarte bine pregatita.
De pe navele noastre, aflate in proximitatea planetei, se monitorizeaza activitatile care au loc in diverse tari de interes, adica cele care dispun de dispozitive nucleare, in asa fel incat orice tentativa de utilizare a unor asemenea arme sa fie identificata in timp util si anulata.


Razboaiele au avut totdeauna motivatia profitului, care a impulsionat fabricarea de armament si echipament militar, fara a exsita un interes real in stingerea conflictelor. Totdeauna, prin intelegeri secrete, beligerantilor li s-au vandut mijloacele de nimicire reciproca a oamenilor si distrugere a bunurilor materiale, pe banii rezultati din munca cinstita a celor multi. Multe atrocitati au avut loc in lumea voastra, de-a lungul timpului, fara ca majoritatea dintre voi sa aveti cunoastere asupra tuturor manevrelor initiate de castigatorii financiari ai conflictelor. Īn tabara lor nu au existat niciodata perdanti. Singurele care au platit, adesea cu viata, au fost popoarele lumii, usor de manevrat prin propaganda mincinoasa, din cauza ignorantei in care au fost tinute.


Dupa ce mass-media a inceput sa vorbeasca despre arestarile la varf, arestari aflate in plina desfasurare, veti auzi nu peste mult timp si de condamnarile celor vinovati. Aici este insa de mentionat ca justitia din multe tari (mai ales cele cu economii emergente) inca mai este aservita si influentata de cei care mai detin posturi de decizie si intimidare. Cu toate acestea, hotararile luate in instante sunt din ce in ce mai apropiate de adevar.


Multe motive de bucurie veti avea in viitor, dupa ce veti constata ca v-ati eliberat de sub dominatia fortelor intunecate. Dupa efectuarea schimbarilor de guverne, in unele tari, lumea va realiza ca cei adusi la putere sunt mult mai rai decat cei pe care i-a alungat. Abia atunci, intelegerile vor fi mai depline si o noua schimbare va fi necesara. Īn majoritatea cazurilor aceasta a doua schimbare va raspunde doleantelor si intereselor maselor largi populare. Īn ceea ce priveste SUA, la nivelul actual de potentialitate, Barack Obama, va fi pastrat deoarece, asa cum am mai spus si in alte comunicari, el este un suflet foarte evoluat care si-a asumat o misiune ce nu putea sa se inchieie intr-un singur mandat. Barack Obama are de indeplinit sarcini importante, in ceea ce priveste instaurarea pacii si dreptatii pe Pamant. El este unul dintre sufletele importante venite pe planeta pentru a impulsiona ascensiunea omenirii.Nu peste prea mult timp, umanitatea, partea ei cea mai evoluata, va avea cateva revelatii uluitoare care vor provoca salturi in constiinta multora dintre voi. Īn acele momente de uluire, reprezentantii Federatiei Galactice va vor acorda asistenta necesara.


Un alt aspect al schimbarilor va fi cel legislativ prin care legile draconice, dupa care a functionat statul in unele tari, vor fi abolite si inlocuite cu unele in care se va recunoaste dreptul fiintelor umane la fericire si abundenta. Aceste masuri vor face ca oamenii sa-si recapete increderea unii in altii si sa inceapa a se dezvolta un spirit de intr-ajutorare si fraternitate. Aveti mai multe de realizat impreuna, fara influenta nefasta a bisericii si a politicului. Societatea va prospera mult mai repede si mai sanatos fara biserica si fara partide politice, structuri care au dezbinat lumea si si-au arogat drepturi pe care nu le aveau.


Mesajul nostru pentru voi este sa ramaneti calmi, si sa ignorati incercarile celor care vor sa dea sensuri si interpretari voit eronate evenimentelor care vor veni. Se vor mai face incercari de a crea frica si neincredere, sau macar confuzie, tulburare. Și de aceasta data, tot mass-media aservita va fi mijlocul prin care se va incerca manipularea si dezinformarea. Din fericire, prin acest minunat mijloc, internetul, veti putea gasi informatiile corecte. Desigur, internetul serveste nu numai celor cinstiti si bineintentionati, dar voi aveti posibilitatea de a face o selectie corecta, daca veti utiliza metodele despre care am pomenit in mai multe randuri. Foarte pe scurt: cititi, vedeti si ascultati ceea ce este in deplin acord cu dorinta inimii voastre.In curand veti asista la cel mai mare spectacol care a avut loc in istoria voastra moderna, si atunci veti realiza cat de exacte si detaliate au fost programele noastre de asistare a Pamantului.


Actiunile noastre se bazeaza mult si pe aportul Lucratorilor intru Lumina care vor trebui ca prin tot ceea ce fac sa ajute la intelegerea evenimentelor si instaurarea unui climat de calm si incredere.Din ce in ce mai multi dintre voi veti constata ca aveti puteri si abilitati pe care nu vi le banuiati inainte. Uneori, chiar voi veti fi surprinsi de ceea ce sunteti capabili sa faceti. Multe din aceste manifestari vor friza imposibilul, paranormalul. Voi sa nu va speriati deoarece va fi vorba de insusiri cu care v-a inzestrat Creatorul inca de la inceput, dar pe care le-ati uitat.


Ceea ce se intampla acum arata ca va apropiati tot mai mult de momentul ascensionarii. Noi vedem ca multi dintre voi v-ati mutat pe un nivel superior de constiinta, desi, este foarte posibil ca voi sa nu sesizati cresterea.Dragii mei, pregatiti-va pentru schimbari si mai importante si aveti incredere ca micile fluctuatii in starea voastra de sanatate, de spirit sau materiala sunt trecatoare.


Modul in care le resimtiti depinde de multi factori, printre care: nivelul spiritual, locul in care va aflati, colectivitatea in care traiti etc. Oricum, majoritatea dintre voi se vor mai confrunta cu situatii care va vor solicita destul de serios abilitatile, caracterul, rabdarea si increderea. Important este sa stiti ca aceste incercari vi se dau pentru a va intari increderea in voi si credinta in Dumnezeu. Ati reusit foarte mult, mai aveti de indurat putin.


Impreuna vom face ca lucrurile sa decurga din ce in ce mai normal. Daca doriti sa fiti bine informati, cititi-ne mesajele, caci sunt multe Fiinte de Lumina care doresc sa va tina la curent cu tot ceea ce se intampla. Fiind bine si corect informati, puteti sa prevedeti cu o buna aproximatie la ce ar trebui sa va asteptati, iar aceasta este modalitatea ce mai simpla si sigura de a va putea pozitiona convenabil si a actiona cat mai corect.


Ati asteptat mult timp pentru a ajunge in punctul existential in care va aflati. Știm ca doriti dovezi palpabile si ca pana atunci veti ramane intr-o stare de asteptare activa. Din pacate, multe dintre actiunile noastre, care v-ar aduce mai multa incredere si speranta, nu pot fi divulgate, pentru a nu afecta desfasurarea actiunilor planificate, in care elementul surpriza joaca un rol destul de important. Noi cunoastem cu mare precizie ceea ce vor intreprinde fortele intunericului, care tot incearca sa mai ripostezae. Ele, insa, habar nu au de ceea ce li se pregateste..Eu sunt SaLuSa de pe Sirius si sper ca v-am dat motive sa asteptati urmatoarea perioada cu mare incredere.

SURSA: http://galacticchannelings.com/

tradus
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine